Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Hotel Plavi Poreč, Delfin Poreč

Hotel Plavi Poreč, Delfin Poreč

Že bil kdo? Katerega priporočte? Morda veste, kdaj se začnejo deliti večerje?

Ob 18.30 je večerja mislim da kar v vseh hotelih, Plavi je ok, ker je najbližje plaži na tej strani Lagune.

Kaj pa je tebi da te najprej večerja zanima?

nova
Uredništvo priporoča

Midva sma bila lani v hotelu Plavi pa je za hotel z tremi zvezdicami cisto ok. Plaza je v bistvu takoj pred hotelom, hrana je odlicna in v velikih kolicinah.

Delfin ima pa okrog lepši in večji borov gozdiček in bolj raznolike možnosti kopanja – ima zelo civilizirano plažo (z gnečo), pa tudi kup odmaknjenih skalnih kopališč in majhne odmaknjene peščene plažice med skalami, kamor se spustiš s poti okrog rta.

SIcer pa je od enega dod rugega hotela cca 600 – 800 metrov.

A so Delfina kaj obnovili? Ker jaz sem bila pred leti in je bil precej uboga zadeva. Bi pa takoj spet šla, ker ima čudovito lokacijo, če bi ga malce spedenali.

Ne vem – na ven ni videti.
Sem velikokrat tam, a samo z zunanje strani in ne vem kakšen je te dni znotraj.

Delfin je nekaj renoviran, mislim, da tudi sobe, ni pa tako fensi, kot ostali, to pa drži. Kar se pa plaž tiče, do teh plaž, ki jih opisuje Rok-1, greš lahko tudi, če nisi v Delfinu:))), je pa res, da je malo hoje. Itak je pa tam plaž, da res ni – od Parentiuma (ta je sicer samo za goste, kao) do Bijele uvale, ni vrag, da ne bi našla nekaj, kar ti paše (celo naga si lahko:)) ) – urejeno, neurejeno, lahek dostop ali malo težji, povsem na soncu ali čisto v senci. In meni osebno ravno ta del pod Plavim ni všeč, čeprav je veliko trave in tudi dostop v morje je čist u izi. Za večerjo so pa že povedali, kako in kaj.

Čujte tisti, ki grete v hotel Plavi Poreč si ne rezervirajte sob z pogledom na park! Saj boste dobili sobo z pogledom na streho polno, da ne rečem ogromno ptičjih iztrebkov drek tu pa tam in vse posrano po tisrih malih balkonih. Recepcija doj zaníč nobene kulture kaj šele tisti njihovi varnostniki en mutav bolj od drugega! Jaz sigurno večnebi šel nazaj v hotel Plavi pa da mi dajo zastonj NE! Še 2 dni prej smo odšli vun iz tega hotela saj je bilo nevzdržno kak smrdeči drek tak tisste velke cevi polek so ropotale in pa drwk na dreke fuj!

Hotel Delfin kolikor vem nima klime v sobi. Ima pa drugo plažo, večjo in bolj obljudeno. Plavi je čisto prva vrsta do morja. Mi smo že tri leta bili po en teden v Zorni, ki je tik poleg Plavega. Se pa vsako leto za 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poslabšajo in za 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podražajo :-(. Otrokoma je všeč zaradi dogajanja zvečer (koncert in ognjamet, muzikal, kino… Za glavni dopust pa gremo južneje na več miru in lepše morje.

New Report

Close