Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sošolka

Sošolka

Pozdravljeni! Sem učenec 8. razreda osnovne šole in me nekaj zanima. V razredu imamo sošolko, ki mi je zelo všeč. Želel bi si, da bi bila skupaj (fant-punca). Je zelo priljubljena, in me je sram to reči. Ima kdo kakšen nasvet, kaj ji reči, narediti..? Pa prosim brez neumnih, žaljivih in neumesnih komentarjev. Hvala že vnaprej!

Povabi jo recimo v McDonalds, na kakšen sladoled čisto normalen zmenek. In začni lepo to temo, jaz bi ti odsvetovala da si preveč direkten. Saj boš sam videl če bo ona zainteresirana vate.

Povabi jo recimo v McDonalds, na kakšen sladoled čisto normalen zmenek. In začni lepo to temo, jaz bi ti odsvetovala da si preveč direkten. Saj boš sam videl če bo ona zainteresirana vate.[/quote]

Sicer dvomim, da je sestavek spesnil osmošolec, ker naj je še tako super in truper, pismeni niso, pa še takega besednjaka ne uporabljajo…

Drugače pa bi jo jaz nekje na samem vprašala, če bi bila moja punca, direktno in brez dolgovezenja. Če te zavrne, ji vsaj nisi pol ure nakladal o svojih čustvih.

New Report

Close