Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Moški z grdimi ženskami

Moški z grdimi ženskami

Pozdravljeni. Vprašanje je namenjeno predvsem moškim, ki imajo grde ženske. Zanima me, če vas je bilo kdaj sram s svojo žensko kam iti zaradi njenega grdega videza. Ste si kdaj želeli, da vas nihče ne vidi od prijateljev, ko ste šli kam z njo? Govorim o grdih ženskah, ne o tistih, ki se mogoče kdaj malce slabše oblečejo ampak o tistih, ki so že po naravi grde.

Kakšne so to grde ženske? Definicija.

kera tema hahaha

Zakaj pa so z grdimi?
ker so sami grdi?
Ali ker bi samo tiča namakali, pa pač grdo od uzadi, da ne gledajo face? ?

grda ženska.. nekaj, za kar bi večina moških rekla, da je to žensko bitje neprivlačno. so seveda tudi taki moški, ki bi jim bila taka ženska všeč, ampak večina bi jo označila za neprivlačno žensko. torej, da bitje ni preveč privlačno na pogled oz. po domače rečeno, da je ženska grda v obraz. bitij takega kova je kar veliko, tudi mlajših, še posebej pa starejših

…se da polepšati.Prav vsaka.
Še tako neprivlačna.
Sicer pa , kakšna je to : grda ženska? Z brki, oblečena v črno, s črnim predpasnikom in debela.
Ne, take že dooooolgo nisem srečala.


Ti si grda!!

Seveda bodo zdaj pisale take, ki so same grde, zafustrirane in jim gre vse na živce. Zaželjeni so odgovori moških in privlačnih žensk. Grde ženske obvoz tej temi. 🙂

Sama sem čedna, tako mi pravijo drugi. In ljudi nikoli ne ocenjujem na grde in lepe, ker zame je vsak človek lep. Ti si ena kokoš, to pa sem prepričana!!

Vsak je nekomu privlačen.
Zakaj bi bil z nekom, ki ti ni privlačen.
Težje prenašam tečnobe, kot pa gravitacijsko bolj privlačne.
Eto…

najgrša ženska je 100x lepša od najlepšega dedca.

Zanima me, če obstaja na internetu kakšen program, kamor bi vstavil sliko svoje ženske, in bi pri tem program preuredil sliko na način, ki bi pokazal, kako bo ženska zgledala čez 20, 30 let. Vem, da to obstaja, le da ne vem, kako se imenuje. Skratka aktualnos liko svoje ženske lahko vstaviš v program, in ti pokaže sliko, kako bo zgledala ženska čez 20, 30 let.

Ne da se predvideti.Ker je vsa stvar odvisna tudi od denarja, mode in drugih , naravnih okoliščin.
Z denarjem se lahko precej polepšaš, narava pa tudi dela svoje.Eni se lepo starajo (kot npr.igralec Demeter Bitenc – k čemur pripomore tudi njegovo psihofizično stanje in – denar.

Ne poznam nobenega tako bolnega moškega, ki bi bil z žensko, ki se mu zdi grda, in bi se zato skrival z njo oz. njo pred drugimi.


Mogoče je pa avtor tako grd, pa se nobena noče z njim kazat..

Sama sem v življenju srečala kar nekaj žensk, ki nimajo ravno privlačnega obraza, pač brez nekih proporc, tanke ustnice, zobje narazen, skoraj brez trepalnic ipd.
Zanimivo je, da te ženske niso imele problemov s snubci, očitno so se jim zdele zelo privlačne. Bile pa so urejene, skoraj vedno make up, moderna oblačila, in kar je najpomembnejše, energija. Same sebe niso tako realno videle v ogledalu, bile so si zelo všeč in so to tudi pokazale. In so se lepili nanje kot muha na med.

Po drugi strani poznam ženske, ki so lepe, s pravilnimi obraznimi potezami, čisto kožo brez gubic, bleščečimi zobmi ipd., ampak v raztegnjenih in strganih trenirkah, običajno brez frizure … Nihče jim ne bo rekel, da so lepe.

Tudi brez make upa in modernih cunjic gre, če oseba izžareva notranjo lepoto in toplino. Sploh imajo pa vsake oči svojega malarja.

Hej,
Roko na srce, vsi vemo kaj je hotu avtor v prvem postu povedat.
Samo delate se, da ne veste.
Bom tko rekla. En zdravnik, ful hud za pogledat. Vse sestre norijo za njim. Pa ne samo sestre… Ima zelo neprivlacno ženo. Pričakujes, da bo imel dolgonogo blondinko, ali vsaj postavno, zrihtano deklico… ( je mlad zdravnik). Pa nazadnje vidiš, da ima oprostite, povedala bom tako kot je – debelo, z dvema podbradkoma, fejst debelmi nogami, trebuh… Punca je sicer blond, na paza postrizena… Urejena. Vendar če gledamo samo videz… Nikakor ne paše s tem tipom, ki je manekenski in mati moja, dobil bi vsako. Verjamem pa, ker tudi sam tako pove, da žena dobro kuha in je pridna.
Evo… Pa da ne boste mislili… V bolnici ima priliko varat, ampak baje zavrača vse ponudbe.
Meni je punca grda, če gledam samo fizično lepoto. Tudi jaz sem grda. Imam grde zobe, pege, redke lase,… Sem pa dober, mil človek. Nikoli me tipi niso obletavali. Luštne punce pa so pogosto obletavali. Zakaj je tako? Ker obstaja nekaj, čemur se reče spolna privlačnost. In jaz spolno nisem privlačna, pa čeprav nisem debela.
Pišite kar hočete, ampak je že tako, da nekateri ljudje res niso lepi. Težko je rect, da so grdi, ampak ja…


pegice znajo biti tudi sexy..

Moj kolega, je priznal. Ima žensko, ki je grda. Debela, tudi v obraz čudna. Vendar v srce lepa. Zato je z njo. Je pa bilo tako, da mu jo je bilo nerodno pripeljat domov, se posebej pa k prijateljem. Vsi so mu govorili, da naj si najde drugo… Vsaka mu čast. Ostal je z njo in zamenjal prijatelje. Čeprav pojamra… Seksualno ga ne privlači.

Jaz sem podpovprečnega izgleda, pa točno vem kaj avtor/ica sprašuje. In ja, večina žensk je povprečnih, nekaj je lepotic, nekaj pa grdih, da ob pogledu nanje pomisliš, “u ta pa nima sreče z geni”.

Sem tudi že slišala moške pojamrat (predvsem pri starejših parih), kako se je žena zapustila in kako jih je kljub temu, da jo imajo radi, včasih sram z njo hodit okol. Mladi fantje pa itak že vnaprej pomislijo kako jih bodo “kolegi zajebavali” in že v štartu zabremzajo stvar, pa čeprav jim je punca všeč (to pa izkušeno na lastni koži, je bil v tej dilemi, vprašal sestro za nasvet in je po slučaju prišlo meni na uho.. ni bilo prijetno).

Moja soseda je recimo ena taka, ne morem drugače rečt got GADURA! Izredno neposrečenega videza, je pa zelo spretna z jezikom, bogatih staršev in radodajka, primitivnega obnašanja. DObila si je zelo dobrega tipa, ki jo je poročil, rodila mu je otroka in na videz furajo zelo dober življenjski stil…
Kaj ga je na njej prepričalo sam bog ve,…čeprav, če malo dobro pomislim, tip je prišel na gotovo. V novo montažno hišo, tipica rada potuje in s tem uresničuje tudi njegove hobije, če je radodajka, mu pol itak ne more biti hudega, očitno mu pa paše, da je tudi malo tupa, ker pol on bolj pameten izpade.

Ah, lepo te prosim….Moški se odločijo za “nelepe” ženske iz drugih razlogov kot je spolna privlačnost. Največkrat so to njeni premožni starši in želja po njenem denarju.

Moškemu bo naravno lepa ženska lepa tudi v raztegnjeni trenirki. Samo ženske so obsedene s tem, ali so druge ženske “v nulo” zrihtane. Če bi bilo vse odvisno od modernih oblačil oziroma raztegnjene trenirke, moški lepe ženske v običajni spalni srajci še pogledal ne bi. Ne morem verjet, kako nekatere ženske trapasto razmišljajo, da moški padajo na drage obleke. Haha, za crknit.

Ah, lepo te prosim….Moški se odločijo za “nelepe” ženske iz drugih razlogov kot je spolna privlačnost. Največkrat so to njeni premožni starši in želja po njenem denarju.

Moškemu bo naravno lepa ženska lepa tudi v raztegnjeni trenirki. Samo ženske so obsedene s tem, ali so druge ženske “v nulo” zrihtane. Če bi bilo vse odvisno od modernih oblačil oziroma raztegnjene trenirke, moški lepe ženske v običajni spalni srajci še pogledal ne bi. Ne morem verjet, kako nekatere ženske trapasto razmišljajo, da moški padajo na drage obleke. Haha, za crknit.[/quote]

Podpis.
Če je ženska privlačna, je privlačna. In nima veze kako je oblečena – zrihtana.

Najbolj pa se rihtajo tiste, ki hočejo z umetnimi dodatki in barvami doseči, da bi bile zanimive na pogled oz privlačne.
Resnično lepe ženske so lahko v poceni oblačilih ali raztegnjenih trenirkah pa bodo še vedno lepe.

Ah, lepo te prosim….Moški se odločijo za “nelepe” ženske iz drugih razlogov kot je spolna privlačnost. Največkrat so to njeni premožni starši in želja po njenem denarju.
jaz sicer v raztegnjenih trenirkah ne hodim.
Vendar se niti ne ličim, oblačim se pa čisto običajno(črne hlače/kavbojke/ kaj takega, majčke, puliji, jopce) s petami se ne ubadam. pa me kar veliko tipčkov pogleda in tudi dobivam komentarje, da sem ful luškana.
Tole s tem mejkapom in rihtanjem v nulo in salonarjev je pač samo neke vrste tolažba tistih naravno manj privlačnih. In mimogrede- po navadi so v raztegnjenih trenirkah neprivlačne in ali debele ženske.

Moškemu bo naravno lepa ženska lepa tudi v raztegnjeni trenirki. Samo ženske so obsedene s tem, ali so druge ženske “v nulo” zrihtane. Če bi bilo vse odvisno od modernih oblačil oziroma raztegnjene trenirke, moški lepe ženske v običajni spalni srajci še pogledal ne bi. Ne morem verjet, kako nekatere ženske trapasto razmišljajo, da moški padajo na drage obleke. Haha, za crknit.[/quote]

New Report

Close