Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek vse je zrežirano (BB)

vse je zrežirano (BB)

Hojla. tisti ki spremljate BB, očitno nam je zdaj že res lahko jasno, da je vse zrežirano že v naprej. včerajšnji izhod Grege iz hiše, je to samo še dokončno potrdil. Prav tako se pravila igre lahko prilagajajo favoritom (ki bi zaradi napak že zdavnaj morali dobiti kazni)..
Sedaj se pa sprašujem: če obstajajo službe, ki poskrbijo za zavajanje potrošnikov, da nas prodajalci ne morejo kar tako zavajati in nategovati… A v tem primeru pa nihče nič ne more? ko folk, ki še vedno glasuje, glasuje, za to tudi plača, potem na koncu se pa glasovi priredijo? A ni to nekje podobno?

Glede prvega se strinjam. Sedaj so Grega na hitro spakirali, da so naredili prostor za nove (bedaste stanovalce). In da so favoriti ostali not. A ni čudno, da je Mirela prejšnjič skoraj ven padla, sedaj pa je šel Grega domov…
Glede drugega pa: po moje Pro Plus vedno priredi glasovanje, da gre po njihovem scenariju dalje. Saj nikoli ne pokažejo število glasov (ali pa vsak {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}).

obstaja celo režija in režiser, tako da res ne vem kdo je tu bedak…


Pa obstaja tudi scenarist ali pa imajo samo scenografa?

Strinjam se da je Grega normalen, dober fant.. Ampak za moje pojme, je bolje da malo zrežirajo. Se spomniš lanskoletnega bb? Če si ga gledala, veš da so ljudje ala Mirela takoj odpadli in potem nismo gledali big brotherja, ampak dolgočasne lenoritneže ki so ostali notr po volji čudovitih gledalcev 😀 v tem je point bb-ja.. Brez zamere.. Mislim pa da tudi ni vse takooo zrežirano, da je nekaj ljudi prišlo do podobnih zaključkov kot jaz, in k sreči želijo obdržati zanimive člene. Ko bo čas bodo že odleteli, ampak a si zares predstavljaš bb iz gregata,saše,markota,alenke? Če gledaš, gotovo veš da so kar pravi zunaj 🙂

New Report

Close