Forum: Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

hodža

Nova tema
Default avatar Lipa** 24 Nov 2009 13:54

Spoštovani!

Zanima me, če je že kdo bil v Novem mestu pri Mujkič Hodži? Ne napoveduje prihodnosti, temveč ti pove določena dejstva in ti da talisman, katerega imaš pri sebi 21 dni...nanj napiše tvoje negativne stvari, ki naj bi se spremenile v pozitivne. Mi lahko kdo kaj pove v zvezi s tem? Ima to kakšno povezavo s črno magijo?
Namreč razmišljam, da grem k njemu

Hvala in LP

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar aleksandra 24 Nov 2009 14:04

no ja, ne napoveduje prihodnosti to je prvo kar je, tko da morda ga prej pokličeš, da ti razloži kako in kaj

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar aleksandra 24 Nov 2009 14:06

aleksandra napisal:no ja, ne napoveduje prihodnosti to je prvo kar je, tko da morda ga prej pokličeš, da ti razloži kako in kaj


ups, slabo prebrala :))

poznam eno k je bla - pomagal pri njenem problemu, s črno magijo pa nima nobene veze

pejt k njemu, ja

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Ditka38 24 Nov 2009 20:15

Tudi jaz sem bila pri njemu. bila sem v totalni življenjski krizi, ni bilo poti več ven.

Naredil mi je talisman, isto kot opisujete zgoraj.

Zdaj je eno leto kar sem bila prvič pri njemu. Po po pol leta sem šla ponovno nazaj. Rekel mi je, da dobro, da sem prišla. In mi je ponovno dal svojo energjo ... Mesec dni nazaj sem šla tretjič. Rekel mi je, da sem na konju in da se ne boji več zame. Zanimivo je to, da ko sem odšla, da sem ponovno padla v hudo stisko, imam hude težave in v bistvu se borim za obstanek za tej obli. Imam sovražnika ob sebi, to je na delovnem mestu, čutim energijo in to da me spodrine. Službo imam dobro in razmišljam ves čas, da mi je rekel, da sem na konju. Ne razumem zakaj so se mi stvari poslabšale. Zato razmišljam za ponovni obisk pri njemu in to čimprej.

Pišite še drugi, ki imate kakršne koli izkušnje s tem človekom. Jaz sem bila prepričana da pomaga, vendar zdaj kar naenkrat izgubljam moč nad življenjem. Pišite, prosim...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
 
Default avatar Bivša 25 Nov 2009 00:16

Bolj kot boste hodile k takim čarovnikom, bolj boste izgubljale oblast nad svojim življenjem. Ne morejo vam trajno pomagati. Morda začasno, a cena je visoka. To se odraža po tem, da ste čedalje bolj zmešane. Čedalje bolj boste odvisne od tega čarovnika, ali pa od katerega drugega. To, s čimer se taki tiči ukvarjajo, je seveda magija in magija je ZLO. Pa nima tukaj veze črna, bela, rumena, rdeča... Vsaka magija je pod vplivom demonov. Otresite se teh neumnosti in zaživite. Ti, ki bluziš, da imaš sovražnico na delovnem mestu, pa vedi da še zdaleč nisi edina. Danes je pač tako, da imamo vsi ljudje na delovnem mestu kako cvetko, ki nam nagaja. Pa zato še ne rabimo hodit jokcat h hodžam. Raje poprimi sama svoje življenje v roke, razmišljaj pozitivno in ne biti skoz neki prestrašena, pa se tudi tvoja namišljena sovražnica morda spremeni v zaveznico.

Aja, sicer pa znam jaz super napovedovati prihodnost! Kar vprašajte me, takoj vam napovem, točno do kdaj boste živele. Samo... A si upate ;)?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar aleksandra 25 Nov 2009 08:22

Bivša napisal:Bolj kot boste hodile k takim čarovnikom, bolj boste izgubljale oblast nad svojim življenjem. Ne morejo vam trajno pomagati. Morda začasno, a cena je visoka. To se odraža po tem, da ste čedalje bolj zmešane. Čedalje bolj boste odvisne od tega čarovnika, ali pa od katerega drugega. To, s čimer se taki tiči ukvarjajo, je seveda magija in magija je ZLO. Pa nima tukaj veze črna, bela, rumena, rdeča... Vsaka magija je pod vplivom demonov. Otresite se teh neumnosti in zaživite. Ti, ki bluziš, da imaš sovražnico na delovnem mestu, pa vedi da še zdaleč nisi edina. Danes je pač tako, da imamo vsi ljudje na delovnem mestu kako cvetko, ki nam nagaja. Pa zato še ne rabimo hodit jokcat h hodžam. Raje poprimi sama svoje življenje v roke, razmišljaj pozitivno in ne biti skoz neki prestrašena, pa se tudi tvoja namišljena sovražnica morda spremeni v zaveznico.

Aja, sicer pa znam jaz super napovedovati prihodnost! Kar vprašajte me, takoj vam napovem, točno do kdaj boste živele. Samo... A si upate ;)?živele bojo do smrti a ne :))

in tudi najbolj fajn je, če pišeš o stvareh in ljudeh, ki jih poznaš in njihovo delo al kokerkol že temu rečeš

ni pa tuki problem v njih, ampak v tistih, ki iščejo pomoč: eni rabijo nekoga, da jim pomaga porinit voz, eni berglo za cel lajf

včasih ljudje rabijo nekoga, za katerega ni nujno, da ima diplomo iz medicine, pa lahko pomaga, ali celo reši življenje

na forum psihiatrija je pisal moški, ki je bil zelo obupan in se je imel namen ubiti. ker ni bilo odgovora psihiatrinje, sem se odločila, da mu napišem par stavkov. povedal mi je, da sem edina, ki me je pritegnilo njegovo pisanje, da se je obrnil na astrologinjo in da zdaj vidi naprej.

kr se mene osebno tiče se ne bi obrnila na nobeno astrologinjo, kr se tega primera tiče, je pa dejstvo, da ga na forumu ni upošteval nihče, oz da so mu svetovali obisk pri osebnem zdravniku... (itak, da si v takih situacijah vsi želijo osebnih zdravnikov in antidepresivov....) - človek si je našel svoj način kako ga nekdo posluša in mu na nek način s tem pomaga takoj. brez napotnic in čakalnih dob, ki jih marsikateri ne dočaka. življenje je zanj dobila svetlejšo plat in smisel, kar je bilo v tistem momentu najpomembnejše in verjamem, da se je postavil nazaj na svoje noge. pa popolnoma vseeno kaj in kako ga je obsijalo, da se je to zgodilo. dva otroka imata še vedno očeta in verjemite, da je vsaj njima to zelo pomembno.

omenjeni gospod (hodža) je popolnoma neškodljiv, tako kot človek, kot tudi s finančne plati, je izjemno inteligenten in ne posliljuje ljudi z vero ali čim podobnim, kar osebno zelo cenim in zato sem ga lipi tudi priporočila.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Ditka38 25 Nov 2009 16:20

Aleksandra, zdaj pa moj mail preberi in mi svetuj. misliš, dabi morala še enkrat nazaj?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar aleksandra 26 Nov 2009 07:57

Ditka38 napisal:Aleksandra, zdaj pa moj mail preberi in mi svetuj. misliš, dabi morala še enkrat nazaj?ljudje smo različni in univerzalni nasveti ne obstajajo, zato ti lahko napišem samo kako bi se jaz lotila tega.

-če si šla k njemu, to pomeni da naj bi mu zaupala in iz tega sledi, da če ti je rekel, da si na konju, potem si to nekako vbij v glavo in se tako tudi obnašaj.
-na tej opbli boš zagotovo obstala, ker če tisti, ki so brez hrane in vode, potem se tut zate ni za bat :) je treba pa mal brcat, brez tega ne gre...
-praviš, da imaš dobro službo, to je več kot ima ene 500.000 slovencev, ali pa še kakšen več

ne poznam tvoje situacije, ampak ne bodi ogrožena vrsta, ženske smo hudo trpežna bitja, samo neki se sama sebi smilit in vidit strahove tam kjer jih ni.

delaj dobro, misli pozitivno in rezultati sigurno pridejo.
največji sovražnik žensk je prosti čas - zaposli se, pa ti "neumnosti" ne bojo šle po glavi

vse bo fajn

papa

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar POZOR BODITE PAZLJIVI!! 24 Dec 2009 03:45

na forumih berem kritike na račun Hođe iz Novega Mesta, eni ga celo hvalite. Zaupal vam bom primer mene in mojega prijatelja zelo ugledni meščana, ki ga je ta Hođa zafural in mu naredil celo preklectvo in še hujše zlo. Da pa še to nebi bilo dovolj je prijatelja ko mu je to povedal da mu njegov talisman v obliki trikotnika zašit v prešvicane cunje zelo škoduje in mu povzroča dodane težave, ki so nevzdržne ga je odslovil z besedami, ki ne sodijo v njegovo poslanstvo duhovništva in sicer citiram njegove besede. ˝Boli mene ****** jaz sem bosanec in imaš srečo da te nisem ven fuknil iz bajte˝!!! Takšnih in podobnih kletvic pa je bilo v Bosanščini še kar nekaj!!!

Ko sem malo prebrskal po Bosanskih straneh kjer zelo podrobno opisujejo delo Hođe, kaj je koran, zakaj se ga uporablja in še veliko tega, kjer opisujejo tudi kaj pomeni takšen talisman ki sem ga obil jaz in še marsikdo v obliki trikotnika, kateri kliče DŽINA-SAITANA... IN sicer samo dve vrsti Hođ obstajata ena ki počne talismane na podlagi rojstnih podatkov sorodnikov in se posložujejo še ostalih premetenih ukan in jih v Bosni imenujeno SHARIBAZI druga vrsta Hođe ki so pravi pa so tisti ki berejo iz korana. Torej dogovor je takšen več obiskov več denarja, zakaj nebi nekoga zamagirali in nam bi nesel zlata jajca na dolgirok...!!!

Resnično vas opozarjam POZOR izognite se Hođe iz Novega Mesta na 100Km, če vam je živlenje milo, še prej si pšreberite kakšen članek iz Bosanskih strani da vam bo bolj jasno o čem je govora!!!!!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar aleksandra 24 Dec 2009 08:37

nalepi prosim kak link

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar POZOR BODITE PAZLJIVI!! 24 Dec 2009 13:01

Draga aleksandra, sem mislil da te bodo zanimale predvsem podrobnosti glede Hođe iz Novega Mesta, saj menda se gre tukaj za naša živlenja, le kdo se ima pravico igrati z našimi živlenji.


A HOĐA???


http://www.google.si/

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Ditka38 24 Dec 2009 17:49

Nikoli ne verjamem, da je Hodža kaj tako slabega storil tvojemu prijatelju. In nikoli ne verjamem, da je ta Hodža iz Novega mesta preklinjal.... Nikoli. Bila sem pri njemu dvakrat, trikrat. Poznam ga. Njegov glas, objem, njegova energija da samo dobre občutke. Mene je reševal. In zdaj, ko se sicer res večkrat slabo počutim, in ko ugotovim, da se mi je končno rešilo ponovno rešiti iz hudih težav, vem, da je zadaj Hodža in talisman. Vem in čutim. Tu so pomembne odločitve, včasih sem tik pred padcem, in vem... imam talisman...

Zato, ne verjamem...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Duhovnik 25 Dec 2009 15:41

Božja previdnost, ne pa neverniki!

Koliko denarja vam neki pobere?

Duhovnik

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar POZOR BODITE PAZLJIVI!! 26 Dec 2009 02:01

res je duhovnik...

vendar kot pravijo tudi božja mast ni vedno efikasna:-) Treba je poseči po radikalnih ukrepih, kjer večkrat tudi medicina zataji. Vsak cigan pa itak svojo robo hvali pa če tudi je škart, pa naj si bo to cerkev, islam, alternativa!! Nekaj je tudi vrhunskih in svetovno zanih zdravilcev, vendar morja in morja šarlatanov ki kradejo denar širni populaciji nesrečnih ljudi z polnimi denarnicami, ki si ne znajo pomagati. Vse to štima dokler je pomoč vzajemna in je pomoč tudi strokovno uspešna, vendar ko pride do prevar ljudje nekako obmolknejo in se bojijo povedati, tukaj je prava priložnost. Povejte iskreno kdo od zdravilcev je dober in kdo je šarlatan??

Primer;

Nek zdravilec iz Velenja imena ne bom komentiral, takšnih cvetk pa je po naši prelepi deželici nebroj je imel namen pomagati mladi punci iz okoliškega kraja ker je imela velike težave v živlenju, katere pa so se samo še kopičile. In glej ga zlomka, gospodiču zdravilcu je prešinila ideja da pa bi mogoče bila punca tudi uporabna, zato jo je pričel zdraviti na njemu zelo uspešen naćin z tipanjem po intimnih delih telesa. Ker pa je bilo to početje za zdravilca precej blagodejno jo je pričel ustrahovati, da se mora na terapijah slačiti. Kar pa je punca najprej zavračala, vendar so bile navzoče zopet grožnje da bo samo še slabše. Ko se je punca v obupu vdala v usodo pa je bilo že prepozno, zdravilec se je uigral v vlogo, pričel jo je zbadati z iglami, večkrat ji je vtikal z penitracijo v nožnico določene predmete in tudi prste. Ker je bila punca že popolnoma obupana saj se je predala uspeha pa nikjer na vidiku je kazensko ovadila zdravilca policistom.

Ker sem sam preizkusil skoraj vse zdravilce v Sloveniji vam lahko iz prve roke zaupam kateri so po domače BARABE in vas bodo slekli do gole kože brez uspeha, katerih se obvezno bojte ker vam lahko škodujejo. Ter tista drobna peščica ki so vredni vašega zadnjega denarja in bodo saj deloma uspešni. Ker roko na srce 100% uspešnih zdravilcev ni na tem svetu, so zdravilci in so ZDRAVILCI. Sami se morate odločiti katerim boste zaupali svoje težko prigarane EU!!!

Če koga karkoli zanima mi lahko piše tudi na mail,sam sem še vedno v veliki živlenjski nevarnosti, moja zgodba ni za ta ali kateri koli forum na spletu, ker je precej grozljiva in ne za vsakeršna ušesa in še vedno vztraja na zelo okruten način kot v ZF filmu ki je le bleda senca tega kar doživljam. Vendar kot spoznavam sami smo kreatorji svojega živlenja tudi zdravilci niso bogovi le malo nas pomirijo kar pa je uspeh je v nas samih in tisti je najslaši, če nam uspe dokler smo živi..

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar bemti 26 Dec 2009 18:11

ja in eden in edini si ti-vsemogočni !!!
a je tko ?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Ditka38 27 Dec 2009 11:37

Javite se še tisti, ki ste tudi bili pri Hodži. Pišite, ker me zanimajo vaše izkušnje.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar POZOR BODITE PAZLJIVI!! 27 Dec 2009 23:59

draga ditka38 ti si eno tako nežno in ob enem tako zelo naivno bitje da ti zavidam tvoj svet ki deluje skoraj neomadeževano naivno in te z lahkoto navijajo takšni in drugačni mojstri svojega zanata:-) O Hođi iz NM sem slišal marsikaj in skusl tudi na svoji koži kar sem napisal slišal sem tudi kar drži kot pribito da je zelo velik ženskar, zato ti nasploh verjamem da te je objemal in mogoče celo poljubljal:-)


ŠE ENKRAT BREZ ZAJEBANCIJE PAZITE SE TAKŠN IH HOĐ KOT JE MUJKIČ, KDOR SE BO OPEKEL NAJ SI SAM PRIPIŠE...!!!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Uzdaj se use i u svoje kljuse 28 Dec 2009 01:02

Vsak, ki verjame v čudodelništvo, se bolj ali manj opeče. Manj tisti, ki hitro pogruntajo, da gre pretežno za goljufe. Bolj pa tisti, ki jih slaba izkušnja ne izuči, ampak strastno iščejo nove in nove, ki jih bodo nategnili. Če prav razumem, tudi ti "POZOR BODITE PAZLJIVI!! " sodiš med slednje.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar aleksandra 28 Dec 2009 07:45

"POZOR BODITE PAZLJIVI!!" napisal:Draga aleksandra, sem mislil da te bodo zanimale predvsem podrobnosti glede Hođe iz Novega Mesta, saj menda se gre tukaj za naša živlenja, le kdo se ima pravico igrati z našimi živlenji.


A HOĐA???


http://www.google.si/


mene zanima velik stvari. seveda pa si ti tlele mal v prednosti, ker za njega točno vemo kdo je, ti pa si anonimen, tvoje pisanje pa precej konkretno.......

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar takole mislim 28 Dec 2009 19:56

Takole bom rekla. Pomaga tistemu, ki verjame v te zadeve. Hodže so vsi po vrsti izvrstni psihoterapevti, neformalni seveda. Človeka znajo prebrati oziroma pripraviti do tega, da jim pripovedujejo svoje težave in seveda potem oni znajo človeka usmerit kako mora in kaj mora narediti, da se bo bolje počutil. Človek od njega odide v upanju, da mu bo kmalu bolje, za podporo dobi še talisman kateremu pripisuje nadnaravno moč. In tako optimističen človek večinoma res lažje zadiha.
Kot prvo, ker je o svojih težavah spregovoril na glas in jih brez olepšav in zavor stresel iz sebe.
Kot drugo, ker si je nekdo neobremenjen/neprizadet vzel čas in ga poslušal.
Kot tretje, ker ga je ta neobremenjen oziroma čustveno (ali kako drugače) nevpleten neodvisno svetoval, ga pripravil, da se soči s težavami, ga usmeril...
In kot četrto, kot psihično podporo dobi talisman, ki ga bo čuval pred________.

In na takšen način pomaga. In ta človek misli, da ima hodža in njegovo branje nekaj vmes. In, ko se težave spet začnejo prebujati je potreben nov obisk. In zopet ga nekdo posluša, svetuje, usmerja... in človek zopet lažje zadiha. In tako je krog sklenjen.

Tudi sam sam bila pri hoži in poznam kup ljudi, ki so rešitve za svoje težave iskali pri hodžah. Večini so obiski pri njih pomagali. A iz lastnih izkušenj in pripovedovanja sem prišla do spoznanja, da nudijo tolažbo, poslušajo, usmerjajo, da so pač tam, ko vse drugo zataji, ko vsi drugi odidejo ali omagajo, da te enostavno prislijo, da pogledaš vase/okoli sebe, da se soočiš sam s seboj in svojimi težavami. In to na zgoraj opisan način. Vsekakor tu ni nobene magije ali česa nadravnega.

Ne zanikam pa, da obstajajo tudi takšni, ki res imajo neke sposobnosti, sam takih hodž v Sloveniji ni.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Ditka38 28 Dec 2009 20:38

Jaz sem bila pri Hodži.

Če ne bi bila, ne vem kako bi šla skozi krizo.

Ko se mi je šlo za obstoj krize, sem držala talisman v svojih rokah in upala, da me bo rešil.In prepričana sem, da me je, zadnji trenutek me je rešil. In moč se prepisovala talismanu.

Dogajale so se mi stvari, ki so bile tik pred polomom, in zadnji hip se je rešilo. Meni JE pomagal talisman.

Ko sem bila prvič pri njemu, mi je prebral življenjsko zgodbo od rojstva dalje. In prebral je vse kar je bilo res, mene je treslo po celem telesu, ker nisem mogla verjet, da on to bere, ker je bilo res. Prebral mi je stvari, ki so bile zadetek v polno. Bilo mi je žal, da nisem posnela na mobitel in bi prijateljem, ki so mi stali ob strani, to predvajala, ali žal mi je bilo tudi to, da niso bili ob meni in sami slišali. Točno mi je povedal, kdo me je imel rad, kdo me ni imel, kdo mi hoče slabo in kdo mi noče, kaj se dogaja, vse.

Ko sem odhajala, me je objel, poglejte, prijateljsko, vendar tisti objem je bil energijski, saj sem čutila energijo pozitivno po celem telesu. Ven sem odvihrala tako srečna, da ne znam tega opisat.

Zgodilo se mi je, da sem čez pol leta ponovno padla v krizo. Odšla sem nazaj. Prvo me je vprašal ZAKAJ sem prišla, in da če ne verjamem v talisman, ki me ščiti, da potem nimam kaj iskati pri njemu. Bila sem razočarana nad temi besedami. Povedala sem mu, da verjamem, vendar se mi dogajajo stvari, ki me bolijo in se bojim določenih situacij in da sem zato ponovno spet pri njemu. Ponovno je začel brati, sklepam da od tam, kjer je pred pol leta nehal. In na koncu je rekel, hvala bogu, da si prišla. Ponovno me je objel, stisnil k sebi in rekel, da si zaslužim samo srečno.

Potem sem čez pol leta ponovno odšla k njemu. Ni mi imel več kaj povedati, v bistvu sem šla k njemu zato, da mu povem, da mi je bolje, da pa še vedno se bojim nečesa, še sama ne vem česa. Ponovno je bral in rekel, da ne vidi nič slabega več in da sem na konju. Rekel mi je, da se nima kaj več bati zame.

Mi je pa zanimiva ena stvar. Povedal mi je, da se moj sin ne razume z mojo mamo, (kar nisem ravno dajala nikoli v ospredje, sem pa zaznavala vsa leta) in da bo zato 5.tega januarja 2010 zažgal list, ki ga je spisal, ko sem bila pri njemu, zato da med njima ne bo več negativne energije. Povedal mi je tudi, da me boli desna noga in da bo zato tudi tu nekaj naredil. Nisem vedela, da me boli desna noga. Čez čas sem zaznala bolečino v desni nogi in res je. Nikoli prej je nisem zaznala. To mi je zanimivo.

Povedal mi je stvari, ki so me res prepričale. Ne more moja zgodba pisati nekje, saj tega tudi sama ne razumem, ampak piše....

Pravijo tudi, da tisti ljudje, ki so pokvarjeni, pri njemu NE dobijo talismana, ker on jih začuti in se znjimi nima kaj ukvarjati.

Poglejte, jaz nikogar ne silim v to, da gre h Hodži. Jaz vem le to, da zame je resničen. Povedal mi je, da sem izredno dobro dekle in da tega ljudje niti najožji ne opazijo.

In še to. Imela sem krizo v družini. Mož in otroci so bili energijsko stran od mene. Ko sem prvo noč zaspala s talismanom ob sebi, je z mene kar naenkrat šel led na hrbtenici. Poleg mene pa je ležal mlajši sin... nenadoma sem čutila neko povezavo med nama in vedela takoj, da je to učinek talismana. Mož je v neobičajni situaciji v parih urah našel neverjeten kontak z menoj, razumevanje, ki ga dolgo nisem bila deležna.

Skrivoma sem vedela, da je to.

Tako, to je moja izkušnja, mislim,da bom še šla k njemu. Denarja mu daš kolikor hočeš, tudi 5 evrov je dovolj, saj on zate stori vse in ne ve koliko mu boš dal.

To je moje skromno mnenje. Veliko denarja zapravimo za brezvezne stvari in če damo tam 10 ali 20 evrov, zato da si pomorimo dušo in gremo lažje naprej, hvala bogu.

Kaj pa vsa vrsta antidepresivov, pomirjeval in vsega, česar se poslužujejo ljudje? Kaj pa to? Naivnost in norost nas, ki gremo k njemu je za moje pojme neutemeljena. Vsak počne kar čuti da je zanj in za njegovo dušo najbolje.

Jaz sem se prepričala. Baje pa pokvarjeni ljudje pri njemu opravijo samo en obisk.

Upam, da je bila moja izkušnja komu v razmislek mojega primera. Srečno!

Pa pišite še, naj še kdo poda svoje mnenje, bom vesela.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar suzzy* 08 Jan 2010 19:19

js bom pa tak rekla,tist k ne vrjame v to je bolje,da sploh ne gre se v take stvari spuscat...v to mores vrjet...hođa ti pa lahko pomaga samo ce ti nisi komu storiu kej zla ce si ti nekoga prekleu ti on bo tezko pomagau...zato ce cutis da bi sla v novo mesto k hođatu pol pejd...sam mores vedet da to traja to se ne zgodi kar cez noc zna se zavlecit po ceu mesec...moras sodelovati z njem da lahko on tebi pomaga...tak da naredi kakor ti cutis,in kakor ti narekuje srce


lep dan

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar BODITE PAZLJIVI!! 26 Jan 2010 02:11

ditka38 ti si res nadangelsko bitje, niso vsi pokvarjeni, zdaleč od tega pa so kljub temu naplahtani. No mogoče pri nekaterih celo pomaga, vendar a si prepričana da nisi mogoče ti tista ki ves čas sama sebi pomagaš?? Mogoče tega niti nisi opazila, rabila si le en odriv da ti nekdo poskuša prisluhniti te pravilno usmeriti vse ostalo si naredila sama, vendar to pripisala Hođi. Ne rečem da Hođe ne pomagajo, ampak ta pravi mojstri duhovno usmerjeni živijo v Bosni, tam so res prave Hođe.

Imel sem priliko spoznati enega in opisal vam ga bom skozi čas ko spoznam njegovo pravo moč. Prispevek o njem je bil celo na HRV1 in prispevek govori o enem največjih duhovnih zdravilcev Hođ na tleh bivše Jugoslavije.

Pač le toliko...

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Ditka38 27 Jan 2010 21:09

Bodite pazljivi, strinjam se s teboj. Sem veliko že tudi v tej smeri razmišljala kot mi ti pišeš in prišla do takih spoznanj. bodi lepo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar polulana 28 Jan 2010 17:23

Ditka, bolela te je noga zato, ker je on tako rekel, brez da bi ti to čutila??? Halo?? In potem, ko ti je on rekel, da te boli, te je res bolela oz. si začutila bolečino??
Zanimivo, res. hahahahah

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar BODITE PAZLJIVI!! 28 Jan 2010 23:53

še vedno pa upam da se kdo opogumi in napiše kakšno o izkušnjah z alternativnim zdravilstvom v Sloveniji v to mejno področje se uvrščajo tudi Hođe, menda ji v naši maloštevilni deželici ni ravno malo...

Lahko tudi po imensko, brez ovinkarjenja!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Ta prava Monica 29 Jan 2010 08:25

pa ne da res verjamete v carovnijo..carati zna samo bog in dvomim da je dal nekomu vpogled v svojo carovnijo..ce ste verni -jaz nisem v taki obliki,da bi hodla k masi itd..se raje obrnite na boga in ne na duhovnike,ce imas problem v podjetju vedno stopi do direktorja.bog tajnice nima,sprejema vse in vedno!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar sjanek 29 Jan 2010 10:05

zanimivo brati vaše izkušnje...tudi jaz sem bila pri hodži...ne bom govorila o podrobnostih bi vas pa prosila za vaše mnenje, ker jaz si ne znam, mogoče tudi ne upam razložiti :)
po tednu od obiska hodže je prišla na obisk tašča za par dni. Po samo nekaj urah njene prisotnosti se je iz sten v spalnici "pocedili" zeleni fleki, to se je nadaljevalo na moževo omaro in taščino. Fleki so izgledali kot da bi se nekomu iz čopiča cedilo. Ko sem brisala omare sem probala tudi ugotoviti vonj tega madeža,...brez vonja...čudno.
Jaz pravim, da je povezava s taščino slabo energijo...kaj vi pravite?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar botox 29 Jan 2010 18:18

sjanek napisal:zanimivo brati vaše izkušnje...tudi jaz sem bila pri hodži...ne bom govorila o podrobnostih bi vas pa prosila za vaše mnenje, ker jaz si ne znam, mogoče tudi ne upam razložiti :)
po tednu od obiska hodže je prišla na obisk tašča za par dni. Po samo nekaj urah njene prisotnosti se je iz sten v spalnici "pocedili" zeleni fleki, to se je nadaljevalo na moževo omaro in taščino. Fleki so izgledali kot da bi se nekomu iz čopiča cedilo. Ko sem brisala omare sem probala tudi ugotoviti vonj tega madeža,...brez vonja...čudno.
Jaz pravim, da je povezava s taščino slabo energijo...kaj vi pravite?

jao jao, uboga tašča

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar BODITE PAZLJIVI!! 31 Jan 2010 01:27

sjanek zanimiva izkušnja z taščo ali lahko opišeš kaj več o njej in o tvojih problemih, mogoče ti lahko celo pomagamo ali kakorkoli drugače svetujemo, seveda če so problemi težjega značaja. Zgodbe o taščah znajo biti včasih kar zapletene, nekaj jih poznam iz pripovedovanja ljudi, sam na srečo nisem imel takšne smole. Si pa ta trenutek sam rešujem življenje, ki visi na nitki in se držim samo še bilke, ta grozljivo mistična energija sliši na ime VOODOO MAGIJA. Njena energijska moč se lahko primerja le z pikom kobre, posledice so srhljivo usodne,vedno in zagotovo pa smrtonosne. Po besedah Hođe z katerim imam sedaj stik in je iz Bosne pravi takole ˝ljubi Bog, pa vi bi morali biti več odavno mrtvi, sam Bog vas čuva, da ste još živi˝. Ta trenutek rešujem samo še golo telo, ostalo je popolnoma uničeno, vsa lastnina, imetje,avto,pohištvo,obleke.... Skratka ostalo mi je le še življenje, na imetje sem že zdavnaj pozabil ker ko ti ostane le golo telo ni časa razmišljati kaj boš reševal. To je identična primerjava z požarom, ko zagori hiša nikakor ne boš odvihral nazaj v gorečo hišo med plamene da bi rešil vredne slike, zlatnino, prelep klavir, svilene srajce ali kitajski porcelan. Ampak boš v supergah pri -25°C odvihral ven in pač čakal da pogori. Kasneje pač ti ostane le Rdeči križ in Karitas kjer sem zaradi grozljive energije pristal tudi sam brez vsega, in nekajkrat na urgentnem oddelku saj sem že tudi skoraj umrl, preživel pa kot pravi Hođa po Božjem čudežu. Več za enkrat nebi, ko se umirijo sile, bom napisal tudi knjigo saj takšno stanje traja že tri leta in več, vendar za to nisem vedel dokler nisem pristal na urgenci in brez imetja.

Eno zelo zanimivo zgodbo o taščah in magiji lahko preberete tukaj;

http://www.skrivnostno.si/tabla/index.php?showtopic=293

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh