Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek trojni tortni užitek

trojni tortni užitek

Pred časom sem poiskuila narediti tole pecivo. Moram vam povedat da je izvrsto za to ga bom delila z vame.. Če bi imeli angelčki ritke bi ga jedli 🙂

http://mojpogled.net/recepti-nasveti-o-slascicah/

pecivo lahko izboljšaš tako, da narediš pravo vanilijevo kremo, ne ponaredek iz pudinga.

Reklama za tvoj blog? Preveč prozorna si.

jaz pa prisegam na presne tortice al pa na vege tortice:))

http://www.youtube.com/watch?v=IqzsIHGKZfQ

Vanlijeva krema:

Poskusila sem kar nekaj teh krem, ampak se mi nobena ni dobro obnesla kot puding, ne izrezuje se tako dobro.. Imate vi kakšen dober recept za kremo..

jaz pa prisegam na presne tortice al pa na vege tortice:))

http://www.youtube.com/watch?v=IqzsIHGKZfQ%5B/quote%5D

Nisem jih še pripravljala in verjamem vam, da so zelo dobro. V kratek poiskusim..

uporabi chio semena, pa se bo lepo rezalo :))

To se kupi v lekarni ali tudi v kateri drugi trgovini..

in kaj pol, si ji fovš??

Pred časom sem poiskuila narediti tole pecivo. Moram vam povedat da je izvrsto za to ga bom delila z vame.. Če bi imeli angelčki ritke bi ga jedli 🙂

http://mojpogled.net/recepti-nasveti-o-slascicah/%5B/quote%5D

Prosim za nasvet.

V receptu piše, da biskvit navlažiš z sladko vodo. Kako jo pripraviš? Koliko vode, koliko sladkorja raztopiš?

Jaz sem sladko vodo pripravila tako, da sem 2 dl vode zavrela in dodala 2 žlici sladkorja ter ohladila. Lahko pa nadomestiš z mlekom tudi to sem naredila že..

Pečete pa pečete pa pečete pa miksate…pa žrete non stop. pol pa jokate od kil, ki se nabirajo.:))) Pa a ni najlažje nič cmart pa ni pri bajti nič sladkega pa ni tko nobenih težav. Fak, gledam okol sebe sami zaliti zavaljeni ljudje, ki so na pomlad prilezli iz svojih brlogov, ko eni medvedi. Pa groza no. Če pa že pol pa raje nardite kakšno zdravo manj sladko sladico, iz sadja, brez moke, brez 6 JAJC??! ja kurc pol pa ni okusno ane:))))) kakšni so to recepti kristus…

hahahahahha, PA JOOOOJ NO tole si pa dober povedala samo mnenje moje je.. da je tisto kar vsakemu paše, mogoče pa niso vsi zvaljeni in nimajo težav stem..

če greste pa mimo slaščičarne vam pa kar uči vn padejo, ker se nekateri ne morejo upret temu

Ja kaj pa je tebi kdo kaj hudega storil danes?

Zakaj pa misliš, da smo tisti, ki vsak teden kaj spečemo, debeli? Ti moram povedati, da se zeloooo motiš. mi ki se ne obremenjujemo preveč s tem, kaj damo v usta (imamo tudi srečo, da se kilce ne nabirajo) smo očitno bolj veseli in zadovoljni, kar pa zate ne bi mogla reč.

Se mi zdi, da bi ti tudi papcala kaj takega, pa moraš pazit na postavco…zato te pa jezijo tudi takšne stvari, kot je ta.

Pa mislim, no, da bi se jaz tukaj zdaj razpištolila samo zato, da eni radi kaj spečejo, pa še pojedo vse to…. Vsak naj živi in je tako kot mu paše.

…mogoče se pa lotim tvoje sladice, čeprav zadnje čase – za druge – pripravim kar varianto “tiramisu z jagodami”. Namesto v kavo, pomakam baby kekse v jagodn sok, kremo pa z smetano in mascarponejem, ter v eno plast narezene jagode.
HItro, okusno 🙂

http://www.kulinarika.net/recepti/15352/sladice/trojni-uzitek/ In še kar nekaj drugih, če vtipkaš torta trojni užitek v strička gugla…

No, moja trojna bi bila bolj kaj takšnega:
http://www.okuspodobrem.si/gorenjkina-trojna-torta-s-cokoladnim-moussom/
Tri kreme, pa čim manj biskvita.

PS Z odvečnimi kilami se mi ni treba ukvarjati.

zdravo,

všeč mi je ta recept, bom poskusila.
me pa samo zanima, kako je z maslom, ki ga vmešaš v kremo. piše, naj bo maslo na sobni temperaturi?? kako se potem to zmeša, da pride gladka zmes?
ali morebiti lahko stališ maslo?
hvala.


Na sobni temperaturi ga imate zato, da je maslo bolj mehko, Msla umešajte, takrtak ko je masa na pol ali malo več ohlajena tako ga ni potrebno stopit.. Narobe pa ne bo nič, če ga stopite posebaj 🙂

Dober tek


Na sobni temperaturi ga imate zato, da je maslo bolj mehko, Msla umešajte, takrtak ko je masa na pol ali malo več ohlajena tako ga ni potrebno stopit.. Narobe pa ne bo nič, če ga stopite posebaj 🙂

Dober tek[/quote]razumem, hvala!

New Report

Close