Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Gradnja in opremljanje stanovanja je lahko prijetna izkušnja, če imaš nekoga, ki zna svetovati. Dobri in slabi izvajalci. Se zadeve lahko lotim sam? Vse od belil, parketa, ograj, oken do cementa.
Meni so odsvetovali. Prav tako nerjavečo pločevino.
Prva varianta je občutljiva čeprav je kaljeno steklo, druga pa nemogoča za čiščenje.
Naročeno imam kaljeno steklo, na katerega bom zalepila iz folije izrezane recepte, spodaj pa je oranžno pobarvana stena. Kako se bo obneslo: upam, da zelo dobro. Vsaj čiščenje bo preprosto. Pritrdili ga bomo z nekimi vijaki, bo uredil steklar. Ne vem, zakaj nebi bilo dobro?
Pozdravljeni,

nam je steklo naredil steklar. Je kaljeno, pritrjeno na cca 2 mestih z nekim trakom. Drzijo ga tudi stekarji. Na stiku med stenami je silikon (steklo imamo na 2 stenah). Pri stiku s pultom je dodatna lajstica, ki preprecuje odtok vode za omarice. Steklo je pobarvano z druge strani. Cena je res zelo razlicna. Za naso kvadraturo (3.5) se cena giblje med 70K in 140K. Je pa vse odvisno od tega koliko je steklo treba rezati. Ce je povrsina pravilni pravokotnik, je ceneje, kot pa, ce je treba se dodatno razrezati del pod napo. V nasem primeru bi morali doplacati se dodatnih 13K, ce bi zeleli na steni, kjer je napa, imeti steklo v 1 kosu.

Ninaki
Jaz imam kaljeno steklo v kuhinji in ne vem zakaj je problematično. Super je in za čistit in glede izgleda,ker pride v enem kosu.
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 7 krat 2?