Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
čet, 16. maj 2013
pon, 29. okt 2012
pon, 29. avg 2011
ned, 19. maj 2013
ned, 12. maj 2013
sob, 18. maj 2013
pon, 20. maj 2013
ned, 19. maj 2013
ned, 12. maj 2013

|
Čikapikamika
Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?08.08.12 18:40 |
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?09.08.12 08:16 |
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?09.08.12 08:19 |
|
Sweeety
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?09.08.12 13:15 |
|
Čikapikamika
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?10.08.12 09:13 |
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?10.08.12 18:03 |
|
Čudovitost me moti, brez pripravljenosti strani
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?05.05.13 02:20 |
NavedenoČikapikamika
Hej, hoj!
Sem neizkušena 22 letna punca v čudotviti zvezi, s fantom sva skupaj že tri leta in načeloma je vse tako kot mora biti. Ljubezen je, seks je, pogovarjanje je itd.
Načeloma. ''Problem'' se pojavi pri njegovi odločnosti in obnašanju. Vedno bolj pa me moti to da sem jaz v zvezi nekakšna mama. Živcira me da se vedno jaz spomnim kaj je treba narest, vedno jaz iščem njegove stvari, skratka vedno moram jaz mislit na vse ker se drugače nič ne zgodi. Sej nočem reči da to počne namenoma, ampak nekako je navajen da mu je vedno mama vse rihtala in zdaj na nek način sploh ni samostojen :/.
Jaz pa tudi ne vem kaj naj.. To je moja prva zveza in nimam nekih velikih izkušenj s tipi - je velikokrat tako, a se to čez čas kaj spremeni?
Drugi (manjši) problem je njegova ''možatost''. Naslednje se bo slišalo grozno egoistično, ampak ne morem pomagati. Ob njemu nekako ne občutim tiste varnosti, ki sem si jo vedno predstavljala v zvezi.. Fant je malo bolj, tako rečeno, mevžast, vedno bo odnehal pri argumentiranju debate, če se malo (ampak res malo, ne pretiravam za brezveze) ureže ali opeče že panično išče obliže, če ima žulje na nogah ne moreva dva dni nikamor it, nikoli se ne postavi zame in podobno. Res ne vem ali preveč pričakujem in sanjam o nekih princih na belih konjih, vendar me te stvari res motijo.
Ne vem kaj naj naredim, saj mi večinoma ni težko potrpeti ob njegovih muhah in lahko za silo prenašam njegovo jokanje in stokanje. Ampak na vsake toliko mi pa povsem poči film in bi najraje zbežala daleč stran. Drugače je fant res cukr, vse bi naredil zame in me ima res rad. Vem da sem verjetno grozna punca, ampak tudi jaz bi se rada počutila kdaj varno, ob zanesljivi osebi, ki bi kdaj tudi pomislila na kaj namesto mene in bi mi dala občutek da bo ona poskrbela za vse. On pa mi nenamenoma daje občutek, da sem in bom vedno sama za vse in da bom vedno morala jaz biti tista ki nosi hlače v zvezi. Zahtevam preveč?
Res bi bila vesela odgovora ker bi rada da zveza uspe.
|
coraline
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?05.05.13 16:51 |
|
mrcar
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?05.05.13 19:02 |
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?06.05.13 03:15 |
|
Mevžast tip
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?10.05.13 21:05 |
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?14.05.13 10:50 |
NavedenoGledano iz omejenega vidika (ker ali nimaš znanja ali pa ker ga zavračaš) imaš popolnoma prav. Vendar to je spet posledica, vzrok so močna feministična gibanja po celem svetu. Vemo pa kdo jih financira oz. ideološki načrt za le-tem. Saj preberi si tudi tole.Mevžast tip
Ta sorta je tu na razvitem zahodu skoraj izumrla, krive so pa več ali manj žal ženske same - ker so nehale biti ženske, kar je neposredno vplivalo na moške da postanejo nesposobni.
NavedenoMe zanima kako bi se ta aksiom obnesel oz. bil potrjen, če izvzameš iz enačbe medije (filme, glasbo,...).Mevžast tip
Mislim, da tudi večina moških ne dojame da ženska rabi alfa moškega v pravem pomenu besede. To je biologija. Tako kot moškega ne privlači pleh/ mačo / kosmata ženska, tako ženske ne privlači mevžast / slinast / neodločen moški.
NavedenoDrži, vendar mediji propagirajo le določeno sorto "alfa samca".Mevžast tip
Nice guy teorija drži v veliki meri, ker se nobena ženska ne bo želela razplojevati z nekom - ki ne more zaščititi njene družine. To je biologija.
NavedenoGovoriš generalno, da mora biti moški osvajalec, moški mora igrati vlogo osvajalca le toliko, da dobi primerno družico. Ne more se potem še naprej "Don Juan-a" špilati, ker potem bo pa spet samo "je*ač, ki se poja za kiklami, medtem ko ima doma nosečo ženo".Mevžast tip
Moški, kot osvajalec mora vse narediti da žensko ujame. Ni je ženske, ki je neosvojljiva.
NavedenoČe bo to storila na konkretnem primeru, dosedanjem fantu, bo zelo verjetno ponovno razočarana, ker se bo pa on naenkrat znašel v neznanih vodah. Lahko, da se mu bo aktiviral tisti "ostanek" še nepotlačenega "alfa samec" značaja, lahko pa da bo popolnoma zatajil in ne bo nič z njem. Sicer bi se dalo to enostavno preveriti,... ;-)Mevžast tip
Če ti kot ženska nisi sposobna v moškemu vzbuditi občutek, da te mora zaščititi - potem si tudi ti failala kot ženska. Krivda ni samo na tvojem partnerju, ker si dejansko pristala v dinamiki odnosa, ki odgovarja tvojemu karakterju. Verjemi, da ti sama hočeš odločati o vsemu, da mu želiš ti sama komandirati, dejansko si ti PREVZELA pobudo. Na tebi je da mu jo daš nazaj. To ti povem kot ženska, rabila sem par let fejlanih dejtov in ogromno zavrnitev s strani moških / ogromno copat, ki so se same podzavestno limale name, da dojamem da moram pustiti agresijo dol 99%.
Navedeno7 dni je premalo časa, da bi ugotovila ali se v "duhcu skriva Konan barbar", temveč bolj kot nek časovni okvir so pomembni testi (po jakosti), s katerimi bo odkrila ali je dec ali dokončna šleva. To intenzivnost pa stopnjuje do končnega testa (recimo moj primer zgoraj). Reprogramiranje skratka.Mevžast tip
Testiraj tole teorijo samo za 7 dni, garantiram ti da boš od vsakega moškega dobila kar hočeš. Seveda ni treba da je to res, pač boš morala biti dober glumac.
|
afk
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?15.05.13 21:45 |
|
Mevžast tip
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?16.05.13 16:02 |
Re: Neodločen in mevžast fant ali prezahtevna punca?16.05.13 16:11 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.