Ljubezenski nasveti

Pogovori o ljubezni, reševanju težav in različnih zapletov. Svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ... nikoli ne veš, če ne vprašaš.
Moderator: Primož C.
Ne sodite me

ne sodite me

08.08.12 01:29
V poznih dvajsetih me po enoletni vezi fant zapusti, da to ni to. Čez eno leto me prosi, da se vrnem, to storim, a on me po nekaj mesecih zapusti brez besed. Težko je bilo, saj ni niti poskusil razložiti zakaj in mene pustil v bolečini. Nato se znajdem v sedemletni vezi, polni psihičnega trpljenja, trpinčenja, .. težko razložim a iz te zveze mi s svojim psihičnim teroriziranjem ni in ni dovolil da odidem. V času te zveze sem spoznala moškega, ki je bil ljubeč, pozoren... a sem ga odgnala od sebe, saj sem bila tako rekoč v ujetništvu s tistim moškim, ki mi resnično ni dovolil oditi. Danes to težko razumem kako sem si to dovolila, a je tako pač bilo. Šele po sedmih letih sem se ga z veliko težavo rešila. In takoj za tem spoznala moškega, ki je bil za mojo dušo neizmerno veselje. A tudi tu je nastopila bolečina, tokrat zaradi prevare. Rabila sem več kot eno leto, da sem se pobrala. Nato sem spoznala moškega, ki je več kot pet let mlajši, a ni bil priravljen na zvezo, tako da sem se umaknila. Po nekaj mesecih pa sem storila kar nikoli prej ne bi, šla sem v odnos zgolj zaradi seksa, in ugotovim da mi to ne paše. Vzamem si čas zase, zadiham, ravno najdem spet sama sebe, srečna sem sama, nakar se pojavi on in mi obrne svet na glavo. Odnos z njim je bil sproščen, umirjen, trajal je nekaj mesecev nakar se on vidno začne umikati. Ko ga postavim pred zid mi pojasni, da ni pripravljen na zvezo. V redu in ostaneva samo pri seksu, se sprijaznim s tem oz. sem nekje po tihem upala, da ne bova ostala samo pri seksu. V tem času nekako sočasno me kontaktirata dva od bivših, da sta storila napako, da bi rada bila z mano. Na kratko sem probala opisati kaj se mi je dogajalo in me zanimajo vaši komentarji. Danes sem na točki, ko ne morem več, nimam več energije za razdajanje, želim si biti sama. Po vsem tem, se mi niti ne zdi tako čudno.

Re: ne sodite me

08.08.12 08:13
Kaj bi pa rada od nas?
Marko 

08.08.12 14:44
Prvo, kar lahko opazim, da za sabo sploh še nimaš nobene lepe ljubezenske izkušnje. Verjetno te fantje nikoli niso spoštovali, tako kot bi si želela. Ampak tu se moraš zazreti vase in se vprašati, zakaj jim nisi postavila mej, do koder lahko gredo. Če jim nisi postavila mej, pomeni, da se nisi dovolj spoštovala. Če boš šla še globlje, bi verjetno ugovotila, da te tudi starši ali pa eden od staršev ni spoštoval, razumel, tako kot bi si želela. Pomeni, da se boš morala nehati vesti, kot otrok in boš morala začet postavljat meje. Le tako boš videla, kdo je ta pravi zate, tisti, ki bo te meje spoštoval in tisti ob katerem se boš hkrati dobro in varno počutila.
mečka

14.08.12 07:01
Ostani sama. Nič ti ne bo manjkalo.
Soru 

14.08.12 10:41
Joj pa saj ti si bla kot čebela. Letala si iz cveta na cvet. Nevem kake moške ti zbiiraš sam to, da pri 30 niso za zvezo sebi napačne. Vem kako je, če se počutiš brez energije, saj sm na istem sam mi ljudje dajejo voljo da ustrajam. Kot prvo pa ti svetujem, da si razćistis v glavi kaj hočeš. To pa da si samski pa je od osebe odvisno. Jaz pač rabim nekoga.
TTT356

14.08.12 13:03
Ja, ostani sama. Kupi si mačko in se smili sama sebi do konca življenja. Vmes lahkovsake toliko na mon napišeš kakšen sestavek in deliš nasvete drugim... To je to.

14.08.12 15:35
Saj ne vem; ali se tu hvališ? Ali rabiš nasvet???

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!
saravakos

14.08.12 18:05
Bodi moja ljubica

15.08.12 17:28
Navedeno
Ne sodite me
Danes sem na točki, ko ne morem več, nimam več energije za razdajanje, želim si biti sama. Po vsem tem, se mi niti ne zdi tako čudno.

Saj ni čudno. Ne vem sicer, koliko si stara, ampak tvoje življenje je kot mehiška limonada :) Za to potrebuješ veliko energije.

Kakšen komentar potrebuješ? Saj si vse sama povedala. Bodi sama. Vzemi si čas zase. Če ti paše s katerim od treh se družit, se druži, sicer pa ne. Ne razdajaj se. Jemlji. Tako boš tudi ugotovila, kaj sploh želiš in ali bo v tvojem življenju kaj prostora za vsaj enega izmed treh.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, dot,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1,95 MB
  • Dodate lahko še 5 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 3 plus 9?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.