Ljubezenski nasveti

Pogovori o ljubezni, reševanju težav in različnih zapletov. Svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ... nikoli ne veš, če ne vprašaš.
Moderator: Primož C.
skoraj idealno

me naj skrbi

30.04.12 08:37
Ker ne vem kaj naj, povprašam za mnenje vas, ki niste čustveno vpleteni.
Namreč - sem poročena že dooolgo let, otroci veliki, ne še odrasli. Z možem padce in vzpone, vendar nekako sva vozila. Pred letom se zakompliciralo - dopisoval s sodelavko preko sms, pogovori, kavice.... Vse bi še šlo, če mi nebi skrival. Ko sem izvedela tajil, ker sem imela dokaze, rekel da samo za foro malo. Nič resnega, hudega. Pač malo. OK Grem preko tega, čeprav pozabiti ne morem.
Sedaj pa ponovno - druga. Sem pa slučajno videla na telefonu sms, ker sem morala iz njegove poslat en sms na njegovo željo. No, nisem nič rekla, da sem ta sms videla, vendar ... Ženska radovednost me je premagala, da sem naslednji dan šla prečekirati njegov telefon. Nobenega sms - še tista dva sta bila zbrisana. Ker je to sodelavka, bi z lahkoto pustil, če bi bilo nekaj službenega, ker pa je zbrisal, me razjeda, zakaj brisati. Spet kakšne njegove fore, hec?? Meni nikakor ni smešno, kajti ta sodelavka je imela že pred časom en poseg v moj zakon, ki mi nikakor ni bil všeč, vendar sem možu rekla, da službeno naj imajo, družino in zakon (privatne zadeve) pa naj ne mešajo v hecanje. Sedaj pa to brisanje sms. Nič takega ni bilo, da bi ponorela, ampak ....Ne pride v poštev varjanta, da briše in zamolči zaradi ljubega miru v hiši, kajti miru in zaupanja tako ni nekega, sploh ob ugotovitvi, da skriva, briše. In če bi ga vprašala, bi tudi tajil - definitivno.
Kako ukrepati, mu kaj reči ali ga enostavno čakati, da naredi napako (kar bo težko, ker je res prebrisan) in potem- ga naterati od hiše? Ali naj grem preko vsega in pustim zadeve kot so, saj drugače ne hodi okoli. Vse kar dela, dela v službenem času.
naivnost:-)

Re: me naj skrbi

01.05.12 14:43
Tvoj mož se ima fino, tebi pa marsikaj ni jasno. Seveda, požri svoj ponos in še kavo jima skuhaj in prinesi. Aja pa da ne bi pozabila oprati gate, da bo imel sveže...
zoro

01.05.12 19:50
Kakšen odgovor želiš od nas povej.. Mislim da po vsem kar si napisala o prebrisanosti in nezaupanju dovolj dobro čutiš kaj je vmes..
A se mogoče motim?
ne vem kaj

02.05.12 10:53
mene bi na tvojem mestu skrbelo. res pa je, da tvojega moža ne poznam. lahko da mu samo paše pozornost drugih žensk, da kaj bolj radikalnega ne bi upal/želel storiti. po drugi strani pa jaz (vsaj pri sebi) vedno razmišljam da kjer je dim, je tudi ogenj..
skoraj idealno

02.05.12 13:48
Kaj bi rada vedela? Mnenje, če res od starih stvari sedaj vidim strahove, če sem res preveč ljubosumna, kako ga postaviti na realna tla, da bi priznal zakaj brisanje (ja, vem da je to utopija), skratka - kako brez osnovnih dokazov proti nekaj narediti. Še proti njemu ob ločitvi nimam dokaza, da je to res bilo. Tudi vsebina sms je bila čisto vsakdanja, nič za dvom zbuditi. Dvom je nastal samo, ker se ga je zbrisalo. Kako takemu prebrisancu nastaviti past, da se ujame?
vse je res

02.05.12 19:18
Navedeno
skoraj idealno
Kaj bi rada vedela? Mnenje, če res od starih stvari sedaj vidim strahove, če sem res preveč ljubosumna, kako ga postaviti na realna tla, da bi priznal zakaj brisanje (ja, vem da je to utopija), skratka - kako brez osnovnih dokazov proti nekaj narediti. Še proti njemu ob ločitvi nimam dokaza, da je to res bilo. Tudi vsebina sms je bila čisto vsakdanja, nič za dvom zbuditi. Dvom je nastal samo, ker se ga je zbrisalo. Kako takemu prebrisancu nastaviti past, da se ujame?

vse kar čutiš je res, pa če imaš dokaz ali ne. Ti to v srcu že dolgo veš. Je pa brez veze, da se greš sedajle enga policaja in zganjaš teror nad njim. Glede na to, kako pišeš o njem, imam občutek, da ga tudi ti ne maraš več in sedaj čakaš razlog, da ga lahko nateraš od doma. Ločiš se lahko brez razlogov na njegovi strani, pa on ne bo mogel nič narediti. razmisli kaj ti hočeš. Če se ga hočeš znebiti, naredi to s stilom. Nekega dne mu poveš, da te duhovno omejuje in da ne vidiš več smisla, gresta na sodišče in to je to. Pa naj se kurbir sprašuje sam pri sebi zakaj.
Če boš pa prej naredila klasično sceno prevarane žene, bo pa revež imel občutek, da je on žrtev.
Če ga hočeš obdržati, pa mu prepusti, dva od treh vogalov hiše, ki jih sedaj podpiraš. Naj dela za družino, zate, ti pa si vzemi malo več časa zase. Glej, da boš v bilančnem plusu, pa karkoli se že zgodi.

03.05.12 01:02
Živjo,

Navedeno
skoraj idealno
Meni nikakor ni smešno, kajti ta sodelavka je imela že pred časom en poseg v moj zakon, ki mi nikakor ni bil všeč
How so ?

Navedeno
skoraj idealno
Še proti njemu ob ločitvi nimam dokaza, da je to res bilo. Tudi vsebina sms je bila čisto vsakdanja, nič za dvom zbuditi. Dvom je nastal samo, ker se ga je zbrisalo. Kako takemu prebrisancu nastaviti past, da se ujame?
Obstajajo detektivske agencije, če bi se radi spuščali na ta nivo. :|
Seveda bi se pa prvo morali nekaj časa pretvarjati, da ste na to pozabili, zato da bi se "prebrisanec" (in njegova prebrisanka; če je res ženska) lepo vrnil nazaj na stare tire in še naprej delal napake oz. sledi preko katerih bi ga lahko potem naknadno enostavno izsledili. Ker sedaj je na "high alert-u", ker ve, da Vi nekaj sumite in je zato postal malce bolj previden. Ko bo pa videl, da ste pozabili na to (lahko da Vas bo kdaj v bližnji prihodnosti še kaj povprašal na to temo; previdno z govorico telesa, obrazno mimiko), bo pa naredil napako.
Potem, ko bo pa spet "običajno vzdušje", se pa res poslužite kakšnega detektiva, ki bo razblinil/potrdil Vaše dvome. Lahko da izsledki ne bodo ogrožajoči za Vas in bo to potem potrata kapitala, v nasprotnem primeru boste pa že vedeli kaj storiti in predvsem kako naprej. Potem boste pa že pisali v podforumu za Varanje oz. Ločitev.

Drugače pa očitno res, da se obnaša okultno. :|

˩Ƥ,
12тнƉИΔƧтяαи∂Δcтιʌɛ

(ɐןsǝ⊥ ɐןoʞıᴎ) ˙nɾıɔɐɹqıʌ ı nɾıɔuǝʌʞǝɹɟ nɾɐɯı ıɹɐʌʇs ǝʌS

Vedno na preži za:
http://med.over.net/forum5/read.php?63,8392456
http://med.over.net/forum5/read.php?63,8392503
http://med.over.net/forum5/read.php?63,8403628
On_ 

03.05.12 08:28
Navedeno
skoraj idealno
Ujela si ga že ne rabiš nič nastavljat pasti.

Težko je reči kaj se gre oz ne gre. Lahko si le malo preveč "namislila".
Dvom je nastal samo, ker se ga je zbrisalo. Zakaj noče s tabo delit "skrivnosti"?
Se s tabo ne more pogovarjat, si polna obtožb, zajedliva in si je našel nekoga, ki je "malo" bolj prijazen in se lahko z njim pošali, nasmeje ne da bi čez x časa dobil nazaj to kot očitek.
Tebe pa najeda dvom "kaj imata". In bolj kot te to najeda, bolj si "sitna" kar njega še bolj odbija in prijateljica je še bolj zanimiva.....

Zakaj ti noče povedat, zaupat? Je v vajinem zakonu ostalo le kup skrbi, vsakdanjih opravil in "preverk" na obeh straneh in se je enostavno naveličal skoz polagat račune?
Kaj ima ta sodelavka česar ti nimaš?
A je bilo tudi na začetku tako, da se je bolj za druge zanimal?
Kdaj se je vse tisto "lepo" izgubilo in je začel iskat drugje česar pri tebi ne najde oz. noče iskat? :(
ni idealno

03.05.12 10:02
Veš, pri men je bilo tako, vedno je moral delati nadure, vedno je imel obveznosti cel dan, dokler ni začel hodit domov z svetlo lila šminko na srajcah, katere sem mu jaz vestno prala in likala, vse, čisto vse je vtajil, takrat še nismo imeli mobitelov,ker to se je dogajalo, zdavnaj, takrat smo bili še mladi......ne morem več napisat, veš kjer je dim , tam je tudi ogenj !
skoraj idealno

05.05.12 23:51
No, pa sva se usedla, kakšno rekla in....... - nobenih klicev, sms ni bilo, prisegel pri otrocih. To me je prizadelo, zelo. Potem, ko sem mu pokazala nekaj, se je izgovarjal, da zadnje dneve res ne, to je bilo prej, on pa je mislil samo zadnje dneve. Nimam besed, ne vem kako in kaj. Trenutno funkcioniram bolj robotično, naučeno, v glavi pa burja, cunami. Mož pa zadovoljen - saj sem mirna, nič več ne sprašujem po pogovoru (kjer sem govorila jaz, o svojih občutjih, on bolj malo). Skratka - nobenih pojasnil zakaj, kako, a še,... kot da se ni nič zgodilo. Tabu tema zanj, oz saj sva zaključila - ničesar se ne spomni kaj je pisal, zakaj, niti da je brisal kakšne sms. In ko sem mu še enkrat pojasnila, da sms obstaja, se je delal res totalno brez spomina. Se samo meni zdi, da je vse zaman? Če ti nekdo lahko v obraz laže, prisega pri otrocih - še ima smisel tak zakon?
No, je pa namignil, da če želim, lahko greva po poletju na terapijo. Ja, do takrat bo pa...... Na trenutke bi ga razbila (nikakor nisem nasilna oseba, da se razumemo), ampak se naredim kot da nič ni, ter se obrnem. Vem pa, da zadnja dva dneva sta bila pravi pekel v meni, kaj še sledi raje ne razmišljam. Zavedam pa se, da sem na dobri poti, da padem v depresijo, čeprav vem, da moram biti močna, da mu ne smem dovoliti, da me zlomi, vendar.... Ne zmorem, preveč je to zame.
ne čakaj na maj

06.05.12 09:40
Navedeno
skoraj idealno

No, je pa namignil, da če želim, lahko greva po poletju na terapijo.

Ne čakat na poletje, pojdita že zdaj! Z resnimi nameni prevetrit vajin zakon in preverit, koliko resnice in truda še prenese. Ne vemo, koliko si bila ti iskrena z njim, koliko si govorila o SVOJIH občutkih, kako se počutiš, kako doživljaš vse skupaj, ali je bilo bolj na bazi izpraševanja njega??

V vsakem primeru pa si ga sama čimprej najdi, poglej na netu, cdk.si ima dobre terapevte, terapevtinje. Samo zaboga ne čakat, da se ti do konca spipa.
ne paničari

06.05.12 18:31
sedaj veš pri čem si, tipu se jebe zate, oziroma je dovolj prepričan vase in misli, da si dovolj kura, da ga nisi prebrala. Sedaj nekaj zganjat paniko, ampak začni kalkulirat. Kako si boš organizirala življenje brez njega, finance in vse. Bodi povsem mirna, kadar te zagrabi panika pojdi na sprehod ali tečt. počasi se bodo stvari rešile.
On_ 

07.05.12 08:41
Zakaj nekdo laže?
Zato ker mu je to všeč, se dobro ob tem počuti?
Mislim, da nič od tega. Laže se zato, ker ga je strah povedat resnico, je slabič in se boji tvoje reakcije.
Kakšne so tvoje reakcije v vajinih pogovorih, ko ti on pove zate kaj "neprijetnega", zanj pa vsekakor resničnega? ;)
Ta reč ni od včeraj in zato se je zaupal "prijatelicam", ki verjetno niso tako obtožujoče. Počasi se je navezal na njih, ko so tako ..... (karkoli), tebe pa zanemaril, še več lagal ti je, da mu ne bi težila oz preprečila stike z njimi....
Čustveno se oddaljuje od tebe in to kar pri tebi zanemarja išče pri njih. Ne zdi se mu vredno trudit s tabo, raje se razdaja njim in tebi taji te zlagane "radosti".

Resnično bo najbolje za vaju, da si poiščeta pomoč nekoga, da vama (predvsem njemu) osvetli, razjasni vloge, ki jih imata kot partnerja in starša v zakonu.
ena taka

07.05.12 11:33
Morda pa vseeno ne biti tolk črnogleda. Sama, ravno tako poročena že petnajst let z vzponi in padci kot povsod, imam tudi enega sodelavca, s katerim si vsake toliko časa smseva, pa kak mail piševa, pa z njim nimam popolnoma nič, niti nisem kdaj imela, niso to neki vroči smsi, le da so skriti pred mojim ljubosumnim partnerjem in jih ravno tako redno brišem, ker je nekoč opazil njegov sms, ni ga prebral, samo videl ga je in sem imela štalo, zato vnaprej vem, da je bolje skriti in biti tiho. Ne počneva pa nič takega, da bi bil kdorkoli prizadet( ljubosumje zame ni znak prizadetosti ampak pomanjkanje samopodobe), pač imam prijatelja nasprotnega spola. Mož ravno tako gre s kako prijateljico na kavo, pa ne vem že vnaprej, ponavadi potem kasneje izvem, pa ne delam cirkusa. Meni dejansko deluješ kot blazno ljubosumna žena, sploh ko drugače mož ne hodi nikamor, edino v službi ga nimaš pod kontrolo. Ne vem pa kako zgleda poseg v zakon in kaj le to pomeni.
Boom 

07.05.12 21:47
Navedeno
ena taka
Morda pa vseeno ne biti tolk črnogleda. Sama, ravno tako poročena že petnajst let z vzponi in padci kot povsod, imam tudi enega sodelavca, s katerim si vsake toliko časa smseva, pa kak mail piševa, pa z njim nimam popolnoma nič, niti nisem kdaj imela, niso to neki vroči smsi, le da so skriti pred mojim ljubosumnim partnerjem in jih ravno tako redno brišem, ker je nekoč opazil njegov sms, ni ga prebral, samo videl ga je in sem imela štalo, zato vnaprej vem, da je bolje skriti in biti tiho. Ne počneva pa nič takega, da bi bil kdorkoli prizadet( ljubosumje zame ni znak prizadetosti ampak pomanjkanje samopodobe), pač imam prijatelja nasprotnega spola. Mož ravno tako gre s kako prijateljico na kavo, pa ne vem že vnaprej, ponavadi potem kasneje izvem, pa ne delam cirkusa. Meni dejansko deluješ kot blazno ljubosumna žena, sploh ko drugače mož ne hodi nikamor, edino v službi ga nimaš pod kontrolo. Ne vem pa kako zgleda poseg v zakon in kaj le to pomeni.

Ljubosumje je res največkrat odraz slabe samopodobe in tvoj mož jo po vsej verjetnosti res tudi ima. Vprašanje, ki se mi tu zastavlja pa je koliko njegova samopodoba ustreza tebi oz. kaj in koliko si storila, da bi se je znebil, če ne celo pripomogla, da je še slabša kot bi lahko bila. Njegove občasne kavice pa so kot kaže povsem nekaj drugega kot tvoje prijateljevanje, ki je očitno te vrste, da so potrebna skrivanja in brisanja SMS-ov. Vkolikor tega tvojega prijateljevanja ne bi bilo, bi zelo verjetno tudi na njegove nenapovedane kavice gledala popolnoma drugače in zelo možno je, da tvoja boljša samopodoba izvira izključno iz situacije v kateri si in da prav zaradi tega jo poskušaš tudi ohraniti in v kateri utegne biti prestop meje samo vprašanje časa
ena taka

08.05.12 08:49
Navedeno
Boom
Navedeno
ena taka

Ljubosumje je res največkrat odraz slabe samopodobe in tvoj mož jo po vsej verjetnosti res tudi ima. Vprašanje, ki se mi tu zastavlja pa je koliko njegova samopodoba ustreza tebi oz. kaj in koliko si storila, da bi se je znebil, če ne celo pripomogla, da je še slabša kot bi lahko bila. Njegove občasne kavice pa so kot kaže povsem nekaj drugega kot tvoje prijateljevanje, ki je očitno te vrste, da so potrebna skrivanja in brisanja SMS-ov. Vkolikor tega tvojega prijateljevanja ne bi bilo, bi zelo verjetno tudi na njegove nenapovedane kavice gledala popolnoma drugače in zelo možno je, da tvoja boljša samopodoba izvira izključno iz situacije v kateri si in da prav zaradi tega jo poskušaš tudi ohraniti in v kateri utegne biti prestop meje samo vprašanje časa

S čim sem jaz poslabšala njegovo samopodobo? S tem, da sem dobila boljšo plačano službo kot on? Pa ne, a bi to sama sploh kdaj omenila, ker meni je itak jasno, da je to najino in gre vse iz iste malhe, tako za položnice kot za trgovino, v bistvu zaradi tega bolje živimo, on se pa žre, ker prinese tistih par sto € manj domov in to potem kaže na tak način. Meje pa ziher ne bom prestopila, bi mi moral pa nekdo fajn, fajn zmešat glavo, da bi se kdaj spustila v to, pa še to ne vem, če bi bilo vredno tvegat toliko zaradi ene črtice pri nekom.
On_ 

08.05.12 10:33
Navedeno
ena taka
...Meje pa ziher ne bom prestopila, bi mi moral pa nekdo fajn, fajn zmešat glavo, da bi se kdaj spustila v to, pa še to ne vem, če bi bilo vredno tvegat toliko zaradi ene črtice pri nekom.
Nisi napisala, da ne bi prestopila meje ker imaš v redu moža.
Navedla si neke druge pogoje ;)
Zanimivo.
Da ti nekdo ponudi vse to materialno in še nekaj bi pa šla?
Boom 

08.05.12 16:30
Navedeno
ena taka
S čim sem jaz poslabšala njegovo samopodobo? S tem, da sem dobila boljšo plačano službo kot on? Pa ne, a bi to sama sploh kdaj omenila, ker meni je itak jasno, da je to najino in gre vse iz iste malhe, tako za položnice kot za trgovino, v bistvu zaradi tega bolje živimo, on se pa žre, ker prinese tistih par sto € manj domov in to potem kaže na tak način. Meje pa ziher ne bom prestopila, bi mi moral pa nekdo fajn, fajn zmešat glavo, da bi se kdaj spustila v to, pa še to ne vem, če bi bilo vredno tvegat toliko zaradi ene črtice pri nekom.

Hvala tudi, ker si odgovorila na moje vprašanje koliko ti ustreza in kaj si naredila, da bi je ne imel. :-)) Res da sicer z molkom, ampak je tudi ta precej zgovoren.

Slaba samopodoba ni nekaj, kar bi nastalo ob določenem dogodku, ampak je taka že v njem, najbolj verjetno kot posledica vzgoje in odnosa v primarni družini, kateri se pa se potem tudi utegne nadaljevat v zakonu. Dogodki jo potem le še bolj poudarijo. Nekaterim pač ustreza, da imajo partnerja s slabo samopodobo, saj si na njegov račun potem lahko izbolšujejo svojo pa še lažje je s takim partnerjem manipulirat.

Kaj naj rečem? Želim mu kakšno tako prijateljico s katero bo prišel tudi kaj dlje od kofeta, saj si jo utegne tudi na tak način malo popravit. :-))
ena taka

08.05.12 18:37
Navedeno
On_
Navedeno
ena taka
...Meje pa ziher ne bom prestopila, bi mi moral pa nekdo fajn, fajn zmešat glavo, da bi se kdaj spustila v to, pa še to ne vem, če bi bilo vredno tvegat toliko zaradi ene črtice pri nekom.
Nisi napisala, da ne bi prestopila meje ker imaš v redu moža.
Navedla si neke druge pogoje ;)
Zanimivo.
Da ti nekdo ponudi vse to materialno in še nekaj bi pa šla?

Šla bi edino v primeru, da bi ljubila tega drugega, samo zaradi financ ali seksa pa ne. Samo sigurno ne bi varala, ampak bi prej zapustila moža. Samo dokler doma kolikor toliko štima, mislim da ne iščeš okoli. No, nekateri že.
ena taka

10.05.12 16:44
Navedeno
Boom
Navedeno
ena taka

Hvala tudi, ker si odgovorila na moje vprašanje koliko ti ustreza in kaj si naredila, da bi je ne imel. :-)) Res da sicer z molkom, ampak je tudi ta precej zgovoren.

Slaba samopodoba ni nekaj, kar bi nastalo ob določenem dogodku, ampak je taka že v njem, najbolj verjetno kot posledica vzgoje in odnosa v primarni družini, kateri se pa se potem tudi utegne nadaljevat v zakonu. Dogodki jo potem le še bolj poudarijo. Nekaterim pač ustreza, da imajo partnerja s slabo samopodobo, saj si na njegov račun potem lahko izbolšujejo svojo pa še lažje je s takim partnerjem manipulirat.

Kaj naj rečem? Želim mu kakšno tako prijateljico s katero bo prišel tudi kaj dlje od kofeta, saj si jo utegne tudi na tak način malo popravit. :-))

No, Boom hvala za celtotno obdelavo mojega karakterja.:) Nisem se nikoli počutila, da sem manipulator, sem šla pa res zdaj delat ene teste na netu glede osebnosti in menda prav privlačim take tipe, da jih potem nadvladujem.
Moj partner bi, če bi me hotel prevarati to v dvajsetih letih komot storil, kaj bi pa jaz takrat naredila in kako bi gledala na to, pa dokler nisem na tem, ne morem rečt. Pa ne, da me ni, v vezi ne čutim, niti kdaj koli nisem, da bi bilo karkoli narobe.
Kava je pa zame še zmeraj kava in moj sms je tudi samo izključno sms:-)
čudno6

11.05.12 12:20
Navedeno
ena taka

Čuden patron si, vsaj zame in moje poglede na zakon, družino, flirtanje,...Ta tvoj prijatelj je določen poseg v zakon (glede da ne veš, kaj to pomeni), če ga skrivaš. In ne čudim se, da možu ni všeč. Tudi midva z mojim imava prijatelje nasprotnega spola, pa kavice, obiski (ko partnerjev ni zraven!), ampak - si poveva. Ne prvo sekundo, ampak ob priliki ob kavici, samo pogovoru. Ne vem, skrivanje brez namena ni potrebno, pač poveš dejstva in se ve. aradi miru skrivaš? Ja, nemir si pa sama ustvarila. Nihče ni prizadet? Očitno tvoj partner je, se ti ne zdi? Mislim, da si egoist, in tudi ostali posti me ne prepričajo v nasprotno. Zaupanje je bistvo trdne mirne veze, ko to izpuhti, se začnejo težave, ljubusumja in včasih celo nasilje. In vse se začne z nedolžnim klepetom, ki ga je treba skriti, ampak veš - nekoč vse pride ven in potem......je lahko štala. Vsak si ne bo nedolžno predstavljal, strah ima velike oči, laž pa kratke noge.
kako tipično

13.05.12 03:22
Navedeno
skoraj idealno
No, pa sva se usedla, kakšno rekla in....... - nobenih klicev, sms ni bilo, prisegel pri otrocih. To me je prizadelo, zelo. Potem, ko sem mu pokazala nekaj, se je izgovarjal, da zadnje dneve res ne, to je bilo prej, on pa je mislil samo zadnje dneve. Nimam besed, ne vem kako in kaj. Trenutno funkcioniram bolj robotično, naučeno, v glavi pa burja, cunami. Mož pa zadovoljen - saj sem mirna, nič več ne sprašujem po pogovoru (kjer sem govorila jaz, o svojih občutjih, on bolj malo). Skratka - nobenih pojasnil zakaj, kako, a še,... kot da se ni nič zgodilo. Tabu tema zanj, oz saj sva zaključila - ničesar se ne spomni kaj je pisal, zakaj, niti da je brisal kakšne sms. In ko sem mu še enkrat pojasnila, da sms obstaja, se je delal res totalno brez spomina. Se samo meni zdi, da je vse zaman? Če ti nekdo lahko v obraz laže, prisega pri otrocih - še ima smisel tak zakon?
No, je pa namignil, da če želim, lahko greva po poletju na terapijo. Ja, do takrat bo pa...... Na trenutke bi ga razbila (nikakor nisem nasilna oseba, da se razumemo), ampak se naredim kot da nič ni, ter se obrnem. Vem pa, da zadnja dva dneva sta bila pravi pekel v meni, kaj še sledi raje ne razmišljam. Zavedam pa se, da sem na dobri poti, da padem v depresijo, čeprav vem, da moram biti močna, da mu ne smem dovoliti, da me zlomi, vendar.... Ne zmorem, preveč je to zame.

Tipično obnašanje kronične varalice, totalna amnezija, se delati neumnega in iz partnerja norca brit, laganje, manipuliranje in čustveno nasilje, vse to čutiš in to kar čutiš je resnica, ne glede kar on govori, taki namreč čuvajo brlog in fu..jo drugje...hodijo na terapije in zavajajo.. sedijo na dveh stolih
Dokler ostajaš, sprejemaš njegovo poniževalno obnašanje in ničesar drugega ne ukreneš razen krega in jeze, (ta se v nekje 3tednih pomiri, toliko bo že potrpel, ignoriral, molčal, bil priden..) bo tako kot je, žrla boš sebe on pa bo užival...dokler vaju smrt ne loči, ker noben ni imel toliko jajc prej zaključiti in preostalega življenja preživeti srečneje, četudi sam
Želim ti da zbereš pogum in moč in preostanek življenja srečno preživiš
joj no

01.06.12 15:20
Navedeno
skoraj idealno

Tip se s tebe očitno norčuje, ti laže v obraz, še na terapijo bi te peljal!!?
Zakaj ne zdaj ? Bo imel vroče poletje....
Kaj pa dela?
Je šofer pri TA?
Lilka

07.06.12 16:06
Če mislita resno na terapijo, pojdita takoj. Ne razumem, zakaj po poletju. Sama vem, da ne bi mogla tako živeti, da mi partner nekaj skriva. Verjetno bi se samo še kregala, ker bi bila nezadovoljna, ne bi se mogla normalno obnašati do njega.

Tudi midva imava prijatelje različnih spolov in si nikoli tega ne skrivava. Tako, kot je napisala čudno6 - ne da si takoj poročava, kje je kdo bil, ampak ne skrivava. Če bi začel skrivati kakšno druženje, bi pa postala sumničava in bi se pogovorila, takoj ko bi kaj zvedela. Sigurno se ne bi mogla delat, kot da ni nič.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, dot,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1,95 MB
  • Dodate lahko še 5 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 7 krat 6?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.