Najbolj brane teme zadnjega tedna:
ned, 12. maj 2013
ned, 12. maj 2013
pon, 06. maj 2013
sre, 08. avg 2012
pon, 13. jun 2011
čet, 09. maj 2013
pon, 29. avg 2011
pon, 29. okt 2012
pet, 17. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
skoraj idealno
me naj skrbi30.04.12 08:37 |
|
naivnost:-)
Re: me naj skrbi01.05.12 14:43 |
|
zoro
Re: me naj skrbi01.05.12 19:50 |
|
ne vem kaj
Re: me naj skrbi02.05.12 10:53 |
|
skoraj idealno
Re: me naj skrbi02.05.12 13:48 |
|
vse je res
Re: me naj skrbi02.05.12 19:18 |
Navedenoskoraj idealno
Kaj bi rada vedela? Mnenje, če res od starih stvari sedaj vidim strahove, če sem res preveč ljubosumna, kako ga postaviti na realna tla, da bi priznal zakaj brisanje (ja, vem da je to utopija), skratka - kako brez osnovnih dokazov proti nekaj narediti. Še proti njemu ob ločitvi nimam dokaza, da je to res bilo. Tudi vsebina sms je bila čisto vsakdanja, nič za dvom zbuditi. Dvom je nastal samo, ker se ga je zbrisalo. Kako takemu prebrisancu nastaviti past, da se ujame?
Re: me naj skrbi03.05.12 01:02 |
NavedenoHow so ?skoraj idealno
Meni nikakor ni smešno, kajti ta sodelavka je imela že pred časom en poseg v moj zakon, ki mi nikakor ni bil všeč
NavedenoObstajajo detektivske agencije, če bi se radi spuščali na ta nivo. :|skoraj idealno
Še proti njemu ob ločitvi nimam dokaza, da je to res bilo. Tudi vsebina sms je bila čisto vsakdanja, nič za dvom zbuditi. Dvom je nastal samo, ker se ga je zbrisalo. Kako takemu prebrisancu nastaviti past, da se ujame?
Re: me naj skrbi03.05.12 08:28 |
NavedenoUjela si ga že ne rabiš nič nastavljat pasti.skoraj idealno
Kaj bi rada vedela? Mnenje, če res od starih stvari sedaj vidim strahove, če sem res preveč ljubosumna, kako ga postaviti na realna tla, da bi priznal zakaj brisanje (ja, vem da je to utopija), skratka - kako brez osnovnih dokazov proti nekaj narediti. Še proti njemu ob ločitvi nimam dokaza, da je to res bilo. Tudi vsebina sms je bila čisto vsakdanja, nič za dvom zbuditi. Dvom je nastal samo, ker se ga je zbrisalo. Kako takemu prebrisancu nastaviti past, da se ujame?
|
ni idealno
Re: me naj skrbi03.05.12 10:02 |
|
skoraj idealno
Re: me naj skrbi05.05.12 23:51 |
|
ne čakaj na maj
Re: me naj skrbi06.05.12 09:40 |
Navedenoskoraj idealno
No, je pa namignil, da če želim, lahko greva po poletju na terapijo.
|
ne paničari
Re: me naj skrbi06.05.12 18:31 |
Re: me naj skrbi07.05.12 08:41 |
|
ena taka
Re: me naj skrbi07.05.12 11:33 |
Re: me naj skrbi07.05.12 21:47 |
Navedenoena taka
Morda pa vseeno ne biti tolk črnogleda. Sama, ravno tako poročena že petnajst let z vzponi in padci kot povsod, imam tudi enega sodelavca, s katerim si vsake toliko časa smseva, pa kak mail piševa, pa z njim nimam popolnoma nič, niti nisem kdaj imela, niso to neki vroči smsi, le da so skriti pred mojim ljubosumnim partnerjem in jih ravno tako redno brišem, ker je nekoč opazil njegov sms, ni ga prebral, samo videl ga je in sem imela štalo, zato vnaprej vem, da je bolje skriti in biti tiho. Ne počneva pa nič takega, da bi bil kdorkoli prizadet( ljubosumje zame ni znak prizadetosti ampak pomanjkanje samopodobe), pač imam prijatelja nasprotnega spola. Mož ravno tako gre s kako prijateljico na kavo, pa ne vem že vnaprej, ponavadi potem kasneje izvem, pa ne delam cirkusa. Meni dejansko deluješ kot blazno ljubosumna žena, sploh ko drugače mož ne hodi nikamor, edino v službi ga nimaš pod kontrolo. Ne vem pa kako zgleda poseg v zakon in kaj le to pomeni.
|
ena taka
Re: me naj skrbi08.05.12 08:49 |
NavedenoBoomNavedenoena taka
Morda pa vseeno ne biti tolk črnogleda. Sama, ravno tako poročena že petnajst let z vzponi in padci kot povsod, imam tudi enega sodelavca, s katerim si vsake toliko časa smseva, pa kak mail piševa, pa z njim nimam popolnoma nič, niti nisem kdaj imela, niso to neki vroči smsi, le da so skriti pred mojim ljubosumnim partnerjem in jih ravno tako redno brišem, ker je nekoč opazil njegov sms, ni ga prebral, samo videl ga je in sem imela štalo, zato vnaprej vem, da je bolje skriti in biti tiho. Ne počneva pa nič takega, da bi bil kdorkoli prizadet( ljubosumje zame ni znak prizadetosti ampak pomanjkanje samopodobe), pač imam prijatelja nasprotnega spola. Mož ravno tako gre s kako prijateljico na kavo, pa ne vem že vnaprej, ponavadi potem kasneje izvem, pa ne delam cirkusa. Meni dejansko deluješ kot blazno ljubosumna žena, sploh ko drugače mož ne hodi nikamor, edino v službi ga nimaš pod kontrolo. Ne vem pa kako zgleda poseg v zakon in kaj le to pomeni.
Ljubosumje je res največkrat odraz slabe samopodobe in tvoj mož jo po vsej verjetnosti res tudi ima. Vprašanje, ki se mi tu zastavlja pa je koliko njegova samopodoba ustreza tebi oz. kaj in koliko si storila, da bi se je znebil, če ne celo pripomogla, da je še slabša kot bi lahko bila. Njegove občasne kavice pa so kot kaže povsem nekaj drugega kot tvoje prijateljevanje, ki je očitno te vrste, da so potrebna skrivanja in brisanja SMS-ov. Vkolikor tega tvojega prijateljevanja ne bi bilo, bi zelo verjetno tudi na njegove nenapovedane kavice gledala popolnoma drugače in zelo možno je, da tvoja boljša samopodoba izvira izključno iz situacije v kateri si in da prav zaradi tega jo poskušaš tudi ohraniti in v kateri utegne biti prestop meje samo vprašanje časa
Re: me naj skrbi08.05.12 10:33 |
NavedenoNisi napisala, da ne bi prestopila meje ker imaš v redu moža.ena taka
...Meje pa ziher ne bom prestopila, bi mi moral pa nekdo fajn, fajn zmešat glavo, da bi se kdaj spustila v to, pa še to ne vem, če bi bilo vredno tvegat toliko zaradi ene črtice pri nekom.
Re: me naj skrbi08.05.12 16:30 |
Navedenoena taka
S čim sem jaz poslabšala njegovo samopodobo? S tem, da sem dobila boljšo plačano službo kot on? Pa ne, a bi to sama sploh kdaj omenila, ker meni je itak jasno, da je to najino in gre vse iz iste malhe, tako za položnice kot za trgovino, v bistvu zaradi tega bolje živimo, on se pa žre, ker prinese tistih par sto € manj domov in to potem kaže na tak način. Meje pa ziher ne bom prestopila, bi mi moral pa nekdo fajn, fajn zmešat glavo, da bi se kdaj spustila v to, pa še to ne vem, če bi bilo vredno tvegat toliko zaradi ene črtice pri nekom.
|
ena taka
Re: me naj skrbi08.05.12 18:37 |
NavedenoOn_NavedenoNisi napisala, da ne bi prestopila meje ker imaš v redu moža.ena taka
...Meje pa ziher ne bom prestopila, bi mi moral pa nekdo fajn, fajn zmešat glavo, da bi se kdaj spustila v to, pa še to ne vem, če bi bilo vredno tvegat toliko zaradi ene črtice pri nekom.
Navedla si neke druge pogoje ;)
Zanimivo.
Da ti nekdo ponudi vse to materialno in še nekaj bi pa šla?
|
ena taka
Re: me naj skrbi10.05.12 16:44 |
NavedenoBoomNavedenoena taka
S čim sem jaz poslabšala njegovo samopodobo? S tem, da sem dobila boljšo plačano službo kot on? Pa ne, a bi to sama sploh kdaj omenila, ker meni je itak jasno, da je to najino in gre vse iz iste malhe, tako za položnice kot za trgovino, v bistvu zaradi tega bolje živimo, on se pa žre, ker prinese tistih par sto € manj domov in to potem kaže na tak način. Meje pa ziher ne bom prestopila, bi mi moral pa nekdo fajn, fajn zmešat glavo, da bi se kdaj spustila v to, pa še to ne vem, če bi bilo vredno tvegat toliko zaradi ene črtice pri nekom.
Hvala tudi, ker si odgovorila na moje vprašanje koliko ti ustreza in kaj si naredila, da bi je ne imel. :-)) Res da sicer z molkom, ampak je tudi ta precej zgovoren.
Slaba samopodoba ni nekaj, kar bi nastalo ob določenem dogodku, ampak je taka že v njem, najbolj verjetno kot posledica vzgoje in odnosa v primarni družini, kateri se pa se potem tudi utegne nadaljevat v zakonu. Dogodki jo potem le še bolj poudarijo. Nekaterim pač ustreza, da imajo partnerja s slabo samopodobo, saj si na njegov račun potem lahko izbolšujejo svojo pa še lažje je s takim partnerjem manipulirat.
Kaj naj rečem? Želim mu kakšno tako prijateljico s katero bo prišel tudi kaj dlje od kofeta, saj si jo utegne tudi na tak način malo popravit. :-))
|
čudno6
Re: me naj skrbi11.05.12 12:20 |
Navedenoena taka
|
kako tipično
Re: me naj skrbi13.05.12 03:22 |
Navedenoskoraj idealno
No, pa sva se usedla, kakšno rekla in....... - nobenih klicev, sms ni bilo, prisegel pri otrocih. To me je prizadelo, zelo. Potem, ko sem mu pokazala nekaj, se je izgovarjal, da zadnje dneve res ne, to je bilo prej, on pa je mislil samo zadnje dneve. Nimam besed, ne vem kako in kaj. Trenutno funkcioniram bolj robotično, naučeno, v glavi pa burja, cunami. Mož pa zadovoljen - saj sem mirna, nič več ne sprašujem po pogovoru (kjer sem govorila jaz, o svojih občutjih, on bolj malo). Skratka - nobenih pojasnil zakaj, kako, a še,... kot da se ni nič zgodilo. Tabu tema zanj, oz saj sva zaključila - ničesar se ne spomni kaj je pisal, zakaj, niti da je brisal kakšne sms. In ko sem mu še enkrat pojasnila, da sms obstaja, se je delal res totalno brez spomina. Se samo meni zdi, da je vse zaman? Če ti nekdo lahko v obraz laže, prisega pri otrocih - še ima smisel tak zakon?
No, je pa namignil, da če želim, lahko greva po poletju na terapijo. Ja, do takrat bo pa...... Na trenutke bi ga razbila (nikakor nisem nasilna oseba, da se razumemo), ampak se naredim kot da nič ni, ter se obrnem. Vem pa, da zadnja dva dneva sta bila pravi pekel v meni, kaj še sledi raje ne razmišljam. Zavedam pa se, da sem na dobri poti, da padem v depresijo, čeprav vem, da moram biti močna, da mu ne smem dovoliti, da me zlomi, vendar.... Ne zmorem, preveč je to zame.
|
joj no
Re: me naj skrbi01.06.12 15:20 |
Navedenoskoraj idealno
No, pa sva se usedla, kakšno rekla in....... - nobenih klicev, sms ni bilo, prisegel pri otrocih. To me je prizadelo, zelo. Potem, ko sem mu pokazala nekaj, se je izgovarjal, da zadnje dneve res ne, to je bilo prej, on pa je mislil samo zadnje dneve. Nimam besed, ne vem kako in kaj. Trenutno funkcioniram bolj robotično, naučeno, v glavi pa burja, cunami. Mož pa zadovoljen - saj sem mirna, nič več ne sprašujem po pogovoru (kjer sem govorila jaz, o svojih občutjih, on bolj malo). Skratka - nobenih pojasnil zakaj, kako, a še,... kot da se ni nič zgodilo. Tabu tema zanj, oz saj sva zaključila - ničesar se ne spomni kaj je pisal, zakaj, niti da je brisal kakšne sms. In ko sem mu še enkrat pojasnila, da sms obstaja, se je delal res totalno brez spomina. Se samo meni zdi, da je vse zaman? Če ti nekdo lahko v obraz laže, prisega pri otrocih - še ima smisel tak zakon?
No, je pa namignil, da če želim, lahko greva po poletju na terapijo. Ja, do takrat bo pa...... Na trenutke bi ga razbila (nikakor nisem nasilna oseba, da se razumemo), ampak se naredim kot da nič ni, ter se obrnem. Vem pa, da zadnja dva dneva sta bila pravi pekel v meni, kaj še sledi raje ne razmišljam. Zavedam pa se, da sem na dobri poti, da padem v depresijo, čeprav vem, da moram biti močna, da mu ne smem dovoliti, da me zlomi, vendar.... Ne zmorem, preveč je to zame.
|
Lilka
Re: me naj skrbi07.06.12 16:06 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.