Najbolj brane teme zadnjega tedna:
ned, 12. maj 2013
ned, 12. maj 2013
pon, 06. maj 2013
sre, 08. avg 2012
pon, 13. jun 2011
čet, 09. maj 2013
pon, 06. maj 2013
pon, 29. avg 2011
pon, 29. okt 2012
pon, 16. jul 2012

|
oglas
V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.03.12 13:10 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.03.12 19:37 |
Uredništvo MON |
|
ne ga srat
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.03.12 19:43 |
|
kdorkoli_že_si
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.03.12 21:38 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 07:39 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 10:25 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 14:03 |
NavedenoIz glave mi ne grejo besede sošolke ko mi je rekla, da če bom hotel imeti punco, da bom jaz moral iti do nje, da naj ne pričakujem da bo ona prišla do mene. V mojem primeru pa ne vem, če bi lahko rekel da sem jaz šel do nje. Saj drži da sem jaz napisal oglas, toda ona se je odzvala. Še sam ne vem, kdo je tukaj lovec in kdo plen.kdorkoli_že_si
Zakaj bi jo pustil? Komu na čast? Zaradi tega, kar si misli bratova punca?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 15:54 |
NavedenooglasNavedenoIz glave mi ne grejo besede sošolke ko mi je rekla, da če bom hotel imeti punco, da bom jaz moral iti do nje, da naj ne pričakujem da bo ona prišla do mene. V mojem primeru pa ne vem, če bi lahko rekel da sem jaz šel do nje. Saj drži da sem jaz napisal oglas, toda ona se je odzvala. Še sam ne vem, kdo je tukaj lovec in kdo plen.kdorkoli_že_si
Zakaj bi jo pustil? Komu na čast? Zaradi tega, kar si misli bratova punca?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 15:56 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 16:31 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 16:39 |
NavedenoSem že zgoraj napisal, da mi sošolkine besede ne grejo iz glave. V mojem primeru pa sploh ne vem, kdo je bil lovec. Jaz sem napisal oglas, ona se je na oglas odzvala. Komu pripada vloga lovca in komu plena?Marko
Kaj pa pomeni bit lovec? Kaj pa, če bi jo spoznal v knjižnjici in bi se nekdo smejal temu? Ali pa, če bi jo spoznall v družbi in bi se nekdo smejal temu. Boš vedno podlegel očitkom drugim ali se bom zanašal na občutke, ki jih ob željeni osebi doživljaš? Če je res tako malo vredna v tvojih očeh, potem jo le brž zapusti.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 17:55 |
Navedenooglas
Še sam ne vem, kdo je tukaj lovec in kdo plen.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 22:01 |
Navedenooglas
Npr. sošolka mi očita, da se zanjo sploh nisem potrudil, da nisem bil lovec kajti po njenem je tako, da mora moški pristopiti k ženski. Bojim se, da ne bom zdržal tega pritiska in bom punci primoran dati konec.Navedeno
Navedenooglas
Iz glave mi ne grejo besede sošolke ko mi je rekla, da če bom hotel imeti punco, da bom jaz moral iti do nje, da naj ne pričakujem da bo ona prišla do mene.Navedeno
Tvoja sošolka je malo omejena, da ima tak način razmišljanja. Ti pa si neumen, da daješ njenim neumnim izjavam, (ki so brž ko ne posledica njenega ljubosumja) kakršnokoli veljavo.
Jebela cesta!! A maš hrbtenico al ne!?? Pošlji jo v 3 PM! (sošolko mislim in ne te tvoje aktualne bejbe) :)
|
^.^premlad in nezrel za vezo
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 22:01 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 22:38 |
|
kr neki333
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.03.12 23:41 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.03.12 01:23 |
NavedenoTako kot so ti že drugi napisali, ti lahko tudi sam pritrdim, da če nisi osebnostno dovolj močen, da se lahko spoprijemaš s takšnimi škodoželjnimi ljudmi, potem tudi res vprašanje kako bosta druge probleme (recimo) vidva enkrat (v prihodnosti) reševala. :|oglas
Iz glave mi ne grejo besede sošolke ko mi je rekla, da če bom hotel imeti punco, da bom jaz moral iti do nje, da naj ne pričakujem da bo ona prišla do mene. V mojem primeru pa ne vem, če bi lahko rekel da sem jaz šel do nje. Saj drži da sem jaz napisal oglas, toda ona se je odzvala. Še sam ne vem, kdo je tukaj lovec in kdo plen.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.03.12 10:43 |
NavedenoJa, ima fanta. Zagotovo ne gre za to, da bi ji bil všeč. Pač je mnenja da vse to ne more iti skozi, da sem na tak "lahek" način prišel do punce.kr neki333
Tvoja sošolka je smotana. Ma fanta? Da ji nisi mogoče celo ti ušeč..
|
Korošica1963
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.03.12 12:33 |
NavedenoJohnDoe
Jaz svetujem, da poslušaš sošolko in pustiš svojo punco. Ampak to samo zato, da jo rešiš gumbca, s katerim se je spečala. Ne res! Prav smili se mi tvoja punca, ker ima tako smolo, da naleti na kretena, ki dejansko razmišlja, da bi jo dal na čevelj zaradi take neumnosti.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.03.12 14:40 |
NavedenooglasNavedenoSem že zgoraj napisal, da mi sošolkine besede ne grejo iz glave. V mojem primeru pa sploh ne vem, kdo je bil lovec. Jaz sem napisal oglas, ona se je na oglas odzvala. Komu pripada vloga lovca in komu plena?Marko
Kaj pa pomeni bit lovec? Kaj pa, če bi jo spoznal v knjižnjici in bi se nekdo smejal temu? Ali pa, če bi jo spoznall v družbi in bi se nekdo smejal temu. Boš vedno podlegel očitkom drugim ali se bom zanašal na občutke, ki jih ob željeni osebi doživljaš? Če je res tako malo vredna v tvojih očeh, potem jo le brž zapusti.
Poleg tega me je sram komu povedat, da sva se na tak način spoznala, sploh ker sva še čisto mlada (jaz 19, ona 17 let). Jaz ne poznam nikogar, ki bi se pri teh letih spoznal preko oglasa. Bojim se da bi me smatrali za nekoga, ki si ni sposoben najti punco v vsakdanjem življenju.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.03.12 15:09 |
NavedenooglasNavedenoJa, ima fanta. Zagotovo ne gre za to, da bi ji bil všeč. Pač je mnenja da vse to ne more iti skozi, da sem na tak "lahek" način prišel do punce.kr neki333
Tvoja sošolka je smotana. Ma fanta? Da ji nisi mogoče celo ti ušeč..
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.03.12 16:38 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.03.12 20:06 |
NavedenoJa res je, glede na to, koliko on neažurno spremlja svoja ZS, se interneta ne poslužuje v ta namen :) :)12th_DNA
Boom - right on ! :D
Oglas - a navedeš link oz. povezavo do te strani ? Je bila ona-on.com ali kaj drugega ?
Drugače pa čedalje več ljudi, zaradi poslovnih obveznosti, posega po tej obliki spoznavanja (bodočega) partnerja-ke - če odštejem(o) kolega Matkiča. :D
NavedenoTo je stara slovenska fora, da je vska malomeščan s svojo hinavščino več vreden kot kmet, (pa ne uni v narekovajih)
Ne vem zakaj bi se moral sramovati tega. To je nekako tako, kot bi (hipotetično) vsi mene v mojem predmestju zaničevali, ker sem "kmet" in ne malomeščan (kot oni).
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala23.03.12 13:41 |
NavedenoJe to slučajno norčevanje, zasmehovanje?katenjka
Zakaj pa tebe zanima, kateri portal je bil to... pa ne da si ti tudi raje ribič kot lovec
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala23.03.12 16:00 |
NavedenoMoj vzratno-psihološki IC (ki se je ravnokar spet vklopil) bi rekel, da mogoče je tudi kakšno ZS od tebe romalo k njemu,... ;-)katenjka
Ja res je, glede na to, koliko on neažurno spremlja svoja ZS, se interneta ne poslužuje v ta namen :) :)
NavedenoMalo zaloge si je treba narediti, ne ? Sicer pa itak veva, da je lenoba lahko zelo koristna (v rokah prave osebe), a ne ? ;-) Sicer pa, če v nekem ribniku dobro "prijemlje", zakaj pa ne bi še nek "neroden geeko" kakšno leskovo palico (s cvernom na njej) pristavil zraven ? Pa še kakšno rečemo med sabo - (profesionalni) ribiči in amaterji.katenjka
Zakaj pa tebe zanima, kateri portal je bil to... pa ne da si ti tudi raje ribič kot lovec :) :)
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala23.03.12 22:26 |
NavedenoNe. Ti si tako super fant, probaj sprejti to,d a si pač... ribič a ne :) :)oglasNavedenoJe to slučajno norčevanje, zasmehovanje?katenjka
Zakaj pa tebe zanima, kateri portal je bil to... pa ne da si ti tudi raje ribič kot lovec
NavedenoJa motiš se, res. Preveč kvačkaš, spet.12th_DNA
Se motim ?
NavedenoZ ali brez orožnega lista, tebi se jasno vidi, no bere, da to nisi :) :)[/quote]
Torej ti si mislila, da sem jaz lovec ? :D No, nisem (še), ker nimam orožnega lista kot eno. :P
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala24.03.12 18:02 |
NavedenoMogoče sem, mogoče pa spet nisem (super fant). :Pkatenjka
Ti si tako super fant, probaj sprejti to,d a si pač... ribič a ne :) :)
NavedenoExplain plz. :Dkatenjka
Imaš pa dobre predispozicije,d a postnaeš profi ribič :) :) če ti to kaj pomaga :) :)
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala25.03.12 04:37 |
NavedenoIt is beyond my competence :) :)12th_DNA
NavedenoExplain plz. :Dkatenjka
Imaš pa dobre predispozicije,d a postnaeš profi ribič :) :) če ti to kaj pomaga :) :)
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala26.03.12 15:30 |
|
Golja
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala26.03.12 20:11 |
|
Sredinec jim daj
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala26.03.12 22:39 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala27.03.12 00:47 |
NavedenoKoga boli k. kdo je bil lovec ? Povej ti raje meni, kaj pa če bi plesal v diskaču, brez majice, kazal mišice in bi se kakšni punci zdel neverjetno zanimiv in bi kar sama pristopila do tebe ? No v mojih očeh bi se v tem primeru zapisal še kot večji jebać, kot pa če bi sam mogel pristopiti do katere.oglas
Sem že zgoraj napisal, da mi sošolkine besede ne grejo iz glave. V mojem primeru pa sploh ne vem, kdo je bil lovec. Jaz sem napisal oglas, ona se je na oglas odzvala. Komu pripada vloga lovca in komu plena?
NavedenoZanimivo, da ni še nihče komentiral tega. Se ti zavedaš zakaj se bojiš tega ? No stvar je čisto preprosta. Tega se bojiš ravno zaradi tega, ker v to tudi verjameš. Verjameš, da bi si v vsakdanjem življenju težko našel punco.oglas
Bojim se da bi me smatrali za nekoga, ki si ni sposoben najti punco v vsakdanjem življenju.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala28.03.12 21:43 |
NavedenoVprašanje kakšno bi potemtakem dobil glede na izbrano metodo (značajsko mislim) - plehko/"globoko" ?Sadni
Povej ti raje meni, kaj pa če bi plesal v diskaču, brez majice, kazal mišice in bi se kakšni punci zdel neverjetno zanimiv in bi kar sama pristopila do tebe ? No v mojih očeh bi se v tem primeru zapisal še kot večji jebać, kot pa če bi sam mogel pristopiti do katere.
NavedenoAli je bil pa preprosto (pre)len, da bi ubral tvojo metodo ? Sigurno, da ima kakšne težave glede samozavesti (kdo jih nima), vendar ne toliko, da bi še "falil" v oglasu, ker če bi imel ornk nizko samopodobo, jo še preko oglasa ne bi spoznal (verjetno). Copywriting metoda je vse, da pritegneš prave "stranke". ;-)Sadni
Zanimivo, da ni še nihče komentiral tega. Se ti zavedaš zakaj se bojiš tega ? No stvar je čisto preprosta. Tega se bojiš ravno zaradi tega, ker v to tudi verjameš. Verjameš, da bi si v vsakdanjem življenju težko našel punco.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala29.03.12 12:21 |
NavedenoOdvisno kakšne so ti všeč. Če napišem zate ( v eni prejšnji temi si že navedel kakšne se tebi dopadejo ), bi bil kar visok % ja, da bi naletel na "napačno".12th_DNA
Vprašanje kakšno bi potemtakem dobil glede na izbrano metodo (značajsko mislim) - plehko/"globoko" ?
Ampak še zmeraj bi bi bil oz. izpadel kot ribič, a ne ?
NavedenoTipa sicer ne poznam, mi pa po napisanem deluje precej nesamozavesten. Aja si prepričan ? Ker zgoraj je pisal ravno o tem, kako zelo se sekira kaj si drugi mislijo o njegovem življenju. Potem bi lahko tudi bilo možno, da bi mu kakšen "prijatelj" pripomnil - "kdaj si boš pa ti našel punco, to da si toliko časa samski je že malce čudno". Ta ga je pa potem vzel resno in takoj šel v akcijo. Nato pa the easiest way kako priti do punce - preko oglasa.12th_DNA
Ali je bil pa preprosto (pre)len, da bi ubral tvojo metodo ? Sigurno, da ima kakšne težave glede samozavesti (kdo jih nima), vendar ne toliko, da bi še "falil" v oglasu, ker če bi imel ornk nizko samopodobo, jo še preko oglasa ne bi spoznal (verjetno).
|
malenkosti
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala29.03.12 14:23 |
NavedenoSredinec jim daj
Tem ljudem, ki ti oporekajo znanstvo s punco kar krepko pokaži sredinec! In jim povej, da so navadni pezdeti. Kar pogumno naprej. Kar počneš je eleganca tega časa.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala29.03.12 18:29 |
NavedenoKdo da je prelen? Jaz?12th_DNA
Ali je bil pa preprosto (pre)len, da bi ubral tvojo metodo ?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala30.03.12 23:44 |
NavedenoBo pa sodelavcu v službi (npr.) vodni balon zlil na glavo ali pa tipke na tipkovnici premazal z epoksi smolo, itd. :Dmalenkosti
...da kasneje v službi in drugih medosebnih odnosih ne bo imel težav.
|
Jasno in glasno
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala31.03.12 16:15 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala03.04.12 12:10 |
NavedenoKakšno metodo omenja Sadni?12th_DNA
Recimo, ja.
Meni je sicer jasno zakaj (verjetno) is ubral metodo oglasa, pa vseeno me zanima ozadje izbire omenjenega. Zakaj ti recimo metoda od Sadnega ne bi odgovarjala ?
NavedenoNaštel sem dve od 15 žensk in še nekaj tipov, ki mi naprej mečejo to. Kako naj ne bom potem dvomil v pravilnost moje poteze.Jasno in glasno
Ampak, da se ne prenaglim: koliko točno ljudi pa lahko našteješ, za katere meniš, da jim gre zadeva v nos? Naštel si samo dve punci.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala03.04.12 18:09 |
NavedenoEvo poba, spodaj:oglas
Kakšno metodo omenja Sadni?
NavedenoDa/Ne in če slednje zakaj (pa tudi, če prvo, torej da). :DSadni
Povej ti raje meni, kaj pa če bi plesal v diskaču, brez majice, kazal mišice in bi se kakšni punci zdel neverjetno zanimiv in bi kar sama pristopila do tebe ? No v mojih očeh bi se v tem primeru zapisal še kot večji jebać, kot pa če bi sam mogel pristopiti do katere.
NavedenoSaj ti pišem(o) raznorazne teorije, od tega, da so ljubosumni, ker si se takole znašel, ali pa si kateri všeč, ipd.oglas
Kako naj ne bom potem dvomil v pravilnost moje poteze.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala03.04.12 20:17 |
|
malenkosti
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala04.04.12 08:26 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala04.04.12 12:40 |
NavedenoČe že grem v disko (kjer nisem bil že nekaj let), tam nimam neke korajže ogovorit punce oz. sploh ne vem, kaj bi ji rekel. Tudi ne igram mačota. Tudi ko grem kam ven, npr. v domačem kraju imamo 1x letno prireditev, kjer se zbere veliko mladih, pa vendar ne spoznam nobene punce. Enostavno ne vem, kako naj pristopim. Zato sem se pa odločil za oglas.12th_DNANavedenoEvo poba, spodaj:oglas
Kakšno metodo omenja Sadni?
NavedenoDa/Ne in če slednje zakaj (pa tudi, če prvo, torej da). :DSadni
NavedenoSo me že vprašali, ali res ne spoznam nobene punce v vsakdanjem življenju, glede na to da sem moral dati oglas.12th_DNANavedenoSaj ti pišem(o) raznorazne teorije, od tega, da so ljubosumni, ker si se takole znašel, ali pa si kateri všeč, ipd.oglas
Kako naj ne bom potem dvomil v pravilnost moje poteze.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala05.04.12 12:13 |
NavedenoS tem si zadela žebelj na glavico.malenkosti
Marko, zato ker on ni moški, če se pusti takole "ujet". Ker to pomeni, da je slabič, nesposoben dobit žensko, nevreden ljubezni, ker jo je dobil na "prelahek" način (in ja, ona s tem postane ničvreden objekt - pri njemu velja razmišljanje, da je samo tisto, kar dobiš s trudom, nekaj vredno.
NavedenoKaj hočeš s tem povedat?malenkosti
Ne pomisli pa, da je obstajala točno 50% možnost, da se pa iskrica ne bi zgodila
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala06.04.12 17:23 |
NavedenoE, potem si se pač znajdel oz. znašel - naredil si neko "SWOT analizo" (ti vs. okolica) in izbral tebi bolj primerno metodo za iskanje tega kar bi rad. Pika. Zmagal si. :Doglas
Če že grem v disko (kjer nisem bil že nekaj let), tam nimam neke korajže ogovorit punce oz. sploh ne vem, kaj bi ji rekel. Tudi ne igram mačota. Tudi ko grem kam ven, npr. v domačem kraju imamo 1x letno prireditev, kjer se zbere veliko mladih, pa vendar ne spoznam nobene punce. Enostavno ne vem, kako naj pristopim. Zato sem se pa odločil za oglas.
NavedenoA ji "njim" mogoče povedal tole kar si nam napisal (citat zgoraj) in če kakšen je bil njihov odziv ? Vendar pa po drugi strani nevem zakaj bi jim bil dolžan pojasnjevati to - se bojiš, da jih boš zaradi svoje metode pristopa izgubil kot prijatelje ? Se tega bojiš oz. misliš, da si jim dolžan zaradi tega dajati pojasnila ?oglas
So me že vprašali, ali res ne spoznam nobene punce v vsakdanjem življenju, glede na to da sem moral dati oglas.
|
malenkosti
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala06.04.12 21:18 |
NavedenooglasNavedenoKaj hočeš s tem povedat?malenkosti
Ne pomisli pa, da je obstajala točno 50% možnost, da se pa iskrica ne bi zgodila
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala07.04.12 16:02 |
NavedenoOglas sem oddal v eno mladinsko revijo.12th_DNA
PS: Oglas a boš potem zaupal "ime ribnika" oz. URL naslov ? :)
NavedenoSaj to se mi trenutno dogaja. Pa si ne znam odgovoriti, zakaj do nje ne čutim tiste želje, da bi se še naprej videvala, se spoznavala in navsezadnje imela tudi kaj več. Je to zato, ker me dejansko ne privlači, ali pa zato, ker sem obremenjen z vsemi temi dejstvi: to da mi je oglas bil zadnja rešitev in zaradi tega občutek nesposobnosti oz. nezmožnosti navezovanja stikov s puncami, nadalje obremenjevanje s tem, kaj si bo okolica in predvsem moji najbližji mislili (namreč doma nihče ne ve za to punco razen starejšega brata, pa še njemu sem se zlagal, da sva se s to punco spoznala v rl lajfu in ne preko oglasa), v bistvu se je pa vse to začelo, ko sem začel razmišljati o sošolkinih besedah. Sprašujem se, če nemara ona ima prav. Da nemara dejansko drži to:malenkostiNavedenooglasNavedenoKaj hočeš s tem povedat?malenkosti
Ja, lahko se ne bi ujela in ne bi bila skup.
S tem, ko si jo ti spoznal na netu, je nisi kupil in nisi s tem avtomatično kupil njene ljubezni in ujemanja (lahko da se ne bi ujela), nisi kupil garancije za uspešno dejtanje
Navedenomalenkosti
ker on ni moški, če se pusti takole "ujet". Ker to pomeni, da je slabič, nesposoben dobit žensko, nevreden ljubezni, ker jo je dobil na "prelahek" način (in ja, ona s tem postane ničvreden objekt - pri njemu velja razmišljanje, da je samo tisto, kar dobiš s trudom, nekaj vredno).
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala07.04.12 16:50 |
NavedenoOdvisno sedaj seveda kako resnično in pravilno je on napisal svoj oglas in kako je bila oz. je ona iskrena do tega kar bi rada in tega kar ji on ponuja. Do nekega tržnega ravnovesja še ni prišlo bi rekel, čeprav ne vem pa kdaj je oddal oglas, kdaj je dobil ponudbo, kdaj sta se srečala, koliko časa sta že preživela skupaj, katere dejavnosti že izvajata,... Tudi on gre skozi postopek druženja, spoznavanja, samo mogoče bolj lažje kot vsi ostali. Ni pa nujno. :|malenkosti
..., saj morajo tudi oni skozi isti "postopek" druženja, spoznavanja ...
|
malenkosti
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala07.04.12 19:58 |
Navedenooglas
v bistvu se je pa vse to začelo, ko sem začel razmišljati o sošolkinih besedah. Sprašujem se, če nemara ona ima prav. Da nemara dejansko drži to:
Navedenomalenkosti
ker on ni moški, če se pusti takole "ujet". Ker to pomeni, da je slabič, nesposoben dobit žensko, nevreden ljubezni, ker jo je dobil na "prelahek" način (in ja, ona s tem postane ničvreden objekt - pri njemu velja razmišljanje, da je samo tisto, kar dobiš s trudom, nekaj vredno).
Navedeno
Pa si ne znam odgovoriti, zakaj do nje ne čutim tiste želje, da bi se še naprej videvala, se spoznavala in navsezadnje imela tudi kaj več
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala07.04.12 20:38 |
Navedeno:) :)))))oglasNavedenoOglas sem oddal v eno mladinsko revijo.12th_DNA
PS: Oglas a boš potem zaupal "ime ribnika" oz. URL naslov ? :)
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala08.04.12 10:24 |
NavedenoPrišla sva do srečanja v živo. Sedaj sva na vezi preko mobitela in FB. Nisem rekel, da sva že par. Lahko pa samo tlesknem s prsti in postaneva par, saj punca kaže interes.malenkosti
Kaj to pomeni, kaj več? Do kam sta pa sploh prišla? In skrivaš jo še pred družino ... da ni ona tvoja punca samo v tvoji glavi. Čedalje bolj se mi dozdeva, da je tako.
NavedenoNi Smrklja. So ti smeški mogoče zasmehovanje/posmehovanje/norčevanje?katenjka
:) :)))))
Katero? Smrklja? :) :)
NavedenoVerjetnost česa?katenjka
Verjetnost je pa pač manjša od 50%, to še v realnem življenju ni. Niti približno.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala08.04.12 17:25 |
NavedenoAh malo ti sekajo ven večvrednostni kompleksi, da bi zakamufliral svojo, oprosti, bedo, ki se je še preveč zavedaš. Kaj je narobe s to punco, da bi bila s tabo? Je tako obupana, tako neumna ali samo tako iskrena in naivna? Povej ji za svoj "problem"... in ne bo ti treba ničesar spraševati tukaj.oglasNavedenoPrišla sva do srečanja v živo. Sedaj sva na vezi preko mobitela in FB. Nisem rekel, da sva že par. Lahko pa samo tlesknem s prsti in postaneva par, saj punca kaže interes.malenkosti
Kaj to pomeni, kaj več? Do kam sta pa sploh prišla? In skrivaš jo še pred družino ... da ni ona tvoja punca samo v tvoji glavi. Čedalje bolj se mi dozdeva, da je tako.
NavedenoNe. Res ne. Se ne norčujem iz ljudi, ki imajo pač resne probleme. In ti jih imaš, hočeš namreč preko sebe. Z oglasom ali brez-- ponavadi to ne gre. Zbudi se, napravi kako dobro delo, preberi kako knjigo, pojdi k maši,... po možnosti s tisto punco, da jo sploh spoznaš, ne pa špekulirati o tem, kaj bi drugi radi, to je usodna napaka za nekoga s takimi kompleksi.
Ni Smrklja. So ti smeški mogoče zasmehovanje/posmehovanje/norčevanje?
NavedenoDa se z nekom, ki ga naključno vidiš, v toliko zaštekaš, da pomisliš (sploh pomisliš!) da bi lahko bila resna zveza. Oglas zaradi "kvazi pričakovanj" samo še zniža verjetnost. Za vse ostalo so pa določene instant bližnjice, kakor komu drago.
Verjetnost česa?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala08.04.12 18:58 |
NavedenoNikoli nisva debatirala o tem, zakaj se je na oglas sploh odzvala. Sicer mi je rekla, da ni ravno družabna, pravega razloga pa ne poznam.katenjka
Kaj je narobe s to punco, da bi bila s tabo? Je tako obupana, tako neumna ali samo tako iskrena in naivna?
NavedenoS čim oz. kako grem preko sebe? S tem, da sem poskusil preko oglasa?katenjka
Se ne norčujem iz ljudi, ki imajo pač resne probleme. In ti jih imaš, hočeš namreč preko sebe.
NavedenoPozorno preberi: v vsakdanjem življenju punc domala ne srečujem, če pa že srečam kakšno in predvsem če imam srečo, jo mogoče še kdaj v življenju srečam.katenjka
Da se z nekom, ki ga naključno vidiš, v toliko zaštekaš, da pomisliš (sploh pomisliš!) da bi lahko bila resna zveza.
NavedenoTorej mi okolica hoče dobro s tem, da mi naprej meče vso zadevo? Si tudi ti stopila na stran sošolk, znank, kolegic, okolice? Sem napisal, da še meni ni povsem jasno, zakaj do nje ne začutim tiste prave želje. Je to zato, ker me ne privlači kot potencialna partnerica, ali pa zato, ker me obremenjuje okolica in občutek nesposobnosti, vendar bi kot par odlično funkcionirala, da mi je ona zares všeč, le da je to zaradi naštetih stvari potlačeno.katenjka
Če ti punca ni všeč(iz oglasa ali ne) in iščeš potrdilo pri drugih, in ga pri njih ne dobiš, je to edino prav. In očitno se kdaj pa kdaj izkaže, da ti drugi hočejo samo dobro.
|
malenkosti
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala08.04.12 23:43 |
Navedenooglas
Sem napisal, da še meni ni povsem jasno, zakaj do nje ne začutim tiste prave želje. Je to zato, ker me ne privlači kot potencialna partnerica, ali pa zato, ker me obremenjuje okolica in občutek nesposobnosti, vendar bi kot par odlično funkcionirala, da mi je ona zares všeč, le da je to zaradi naštetih stvari potlačeno.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala09.04.12 01:46 |
NavedenoA prej si čutil tako (preden so te drugi "oblajali") ? No ko boš to tvoje razločil, potem boš že vedel.oglas
Sem napisal, da še meni ni povsem jasno, zakaj do nje ne začutim tiste prave želje. Je to zato, ker me ne privlači kot potencialna partnerica, ali pa zato, ker me obremenjuje okolica in občutek nesposobnosti, vendar bi kot par odlično funkcionirala, da mi je ona zares všeč, le da je to zaradi naštetih stvari potlačeno.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala09.04.12 12:05 |
NavedenoGlede na to, da je ona ostala v stikih z mano, je očitno zainteresirana. Tudi karakterno sva si zelo podobna.malenkosti
Po čem to sklepaš?
NavedenoZato ker je nastala zmeda na celi črti.malenkosti
V tvojem pisanju nisem zasledila niti trohice čustev.
NavedenoKo sva navezala stik, sem bil res vesel, da sem končno začel navezovati stike s puncami. Ko pa je prišel dan srečanja, sem bil tako nervozen, da sem bil 50:50, da bi srečanje odpovedal. Kljub temu sem se dobil z njo, saj če bi jo pustil na cedilu, si tega ne bi nikoli odpustil, predvsem zato, ker bi me žrl tisti občutek da bi bil reva, če si ne bi upal sestati z njo.12th_DNA
Kakšna imaš ti sploh pričakovanja do vsega tega sedaj in kakšna si imel prej, preden si oddal oglas?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala09.04.12 14:01 |
NavedenoNe. S tem, ker študiraš, da bi bil s punco, pri kateri te očitno nekaj moti. Če pa že ne, te pa moti na tebi samem, torej, nisi še za resno zvezo. Nekateri so pri 15, nekateri niso še pri 30, nekateri niso nikoli.oglas
S čim oz. kako grem preko sebe? S tem, da sem poskusil preko oglasa?
NavedenoJa, saj... argumentiraj to samemu sebi, ne pa opravičuj tukaj. Načeloma se to nikomur na tem forumu to ne zdi sporno. (Res pa je, da tu ni ravno najbolj primernih vzorcev da bi sklepali na celotno populacijo, ali pač?)
Pozorno preberi: v vsakdanjem življenju punc domala ne srečujem, če pa že srečam kakšno in predvsem če imam srečo, jo mogoče še kdaj v življenju srečam.
NavedenoNe, nisem. Tvoja okolica, čeprav je mogoče od zadaj zavist ali kakšno drugo neplemenito čustvo, zate deluje prav terapevtsko, pri tebi nekaj ne štima, si v nekem nasprotju s samim sabo, saj jih sprašuješ to, če je ok, kje si spoznal punco. To sploh ni pomembno, a veš... pa četudi bi jo spoznal kjerkoli, razumeš...??
Torej mi okolica hoče dobro s tem, da mi naprej meče vso zadevo? Si tudi ti stopila na stran sošolk, znank, kolegic, okolice?
NavedenoJa, zakaj si oddal oglas, (oglas)? A takrat pa nisi študiral, da je to zate neprimerno... da se preko oglasa ne boš mogel nikoli zares zaljubiti? Ali je do tega prišlo zdaj, ko imaš pred sabo to punco "z napako" ?12th_DNA
Kakšna imaš ti sploh pričakovanja do vsega tega sedaj in kakšna si imel prej, preden si oddal oglas ? Zakaj si ga sploh oddal, čemu ?
NavedenoMogoče pa ti sploh ni do tega, da bi imel punco, (oglas), pač pa ker jih drugi imajo, torej okolica, jo moraš imeti tudi ti...
Ne ker, če te lahko okolica takole znervira, potem je vprašanje, če so tvoje želje res tvoje (in iskrene) - da ti ni bila vse skupaj vsajeno vate". :|
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala10.04.12 12:56 |
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala10.04.12 22:41 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.04.12 19:10 |
NavedenoPravilo št. 1 - ko se meniš za "fizični susret", naj bo lokacija javna, kjer je pretočnost XY in XX kromosomskih osebkov dovolj velika v primeru, če bi se izkazalo, da je oseba nek psihopat recimo. Zakaj si bil nervozen recimo, kaj se ti je podilo po glavi ? Če je manjša od tebe, ima očala, je debela,... kaj ?oglas
Ko sva navezala stik, sem bil res vesel, da sem končno začel navezovati stike s puncami. Ko pa je prišel dan srečanja, sem bil tako nervozen, da sem bil 50:50, da bi srečanje odpovedal. Kljub temu sem se dobil z njo, saj če bi jo pustil na cedilu, si tega ne bi nikoli odpustil, predvsem zato, ker bi me žrl tisti občutek da bi bil reva, če si ne bi upal sestati z njo.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.04.12 23:31 |
NavedenoSaj lokacija je bila javna, center Ljubljane.12th_DNA
Pravilo št. 1 - ko se meniš za "fizični susret", naj bo lokacija javna, kjer je pretočnost XY in XX kromosomskih osebkov dovolj velika v primeru, če bi se izkazalo, da je oseba nek psihopat recimo.
NavedenoNima nič opraviti z njenim videzom. Še sam ne vem, zakaj sem bil nervozen. Ko je prišel dan srečanja, so me prežemali neprijetni občutki. Ko sem bil na poti do kraja srečanja, sem se spraševal sam pri sebi, v kaj se spuščam. Po srečanju ni bilo kaj boljše. Saj ne vem, ali sem bil bolj nervozen pred ali po srečanju.12th_DNA
Zakaj si bil nervozen recimo, kaj se ti je podilo po glavi ? Če je manjša od tebe, ima očala, je debela,... kaj ?
NavedenoPojma nimam, odkod ta strah. Pa sva si 1,5 tedna pred srečanjem vsak dan pošiljala sms sporočila, tudi slišala sva se.12th_DNA
Iz tega tvojega strahu lahko sklepam, da se na elektronski ravni ni vzpostavilo dovolj zaupanja
NavedenoTo je tisto, zaradi česar sem v dilemi. Vsakdo bi pričakoval, da mi bo to sprožalo pozitivna občutenja in da bom komaj čakal, da se bova spet videla. Zgodilo se je pa ravno obratno. :/12th_DNA
Mene sploh ne bi bilo strah v tem primeru, da bi vse pustil - mogoče bi me bilo pozitivno strah, ne pa negativno kot tebe. :|
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.04.12 09:31 |
Navedenooglas
Vsakdo bi pričakoval, da mi bo to sprožalo pozitivna občutenja in da bom komaj čakal, da se bova spet videla. Zgodilo se je pa ravno obratno. :/
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.04.12 13:35 |
NavedenoPravim da še sam ne vem, če je to zato, ker mi ona dejansko ni všeč, ali pa je vse skupaj posledica obremenjevanja in da če tega ne bi bilo, bi ob njej doživljal metuljčke in se hotel družit z njo.kiks
Torej tebi punca sploh ni všeč, se pa siliš v neko spoznavanje, kvazi vezo, ker si prepričan, da je "čas da imaš punco". A pri punci ne doživljaš metruljčkov, dejansko ti ni do druženaj z njo, poleg tega si še obremenjen z mnenjem okolice.
NavedenoLahko bolj podrobno razložiš, kako se ti že zapletaš?kiks
Že jaz se zapletam pa nisem v tvoji glavi
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.04.12 22:50 |
Navedenooglas
Pravim da še sam ne vem, če je to zato, ker mi ona dejansko ni všeč, ali pa je vse skupaj posledica obremenjevanja in da če tega ne bi bilo, bi ob njej doživljal metuljčke in se hotel družit z njo.
NavedenooglasNavedenoLahko bolj podrobno razložiš, kako se ti že zapletaš?kiks
Navedenokiks
Sploh ne veš, kaj čutiš ne česa si želiš, pa rineš v eno partnerstvo, ki niti ne kaže da bi to lahko bilo kaj več
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala14.04.12 01:59 |
NavedenoPrav, pa naredi eden manjši znanstveni poizkus, da boš videl ali je bil Reason No. ali Reason No. 2. Tisto sošolko in še ostalo "Brady Bunch", ki ti je bila oz. ti je nevoščljiva začasno daj na "Ignore" in se bolj druži s to tvojo simpatijo. Če se bodo razvili metuljčki oz. če se boš ob njeni bližini sčasoma počutil manj neprijetno, potem boš dobil potrditev za katero teorijo se gre. Glede časovnega intervala za poskus ti pa ne bi znal svetovati. :|oglas
Pravim da še sam ne vem, če je to zato, ker mi ona dejansko ni všeč, ali pa je vse skupaj posledica obremenjevanja in da če tega ne bi bilo, bi ob njej doživljal metuljčke in se hotel družit z njo.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala14.04.12 06:34 |
NavedenoJa nič, dejstvo je, da jih ne. Drugo dejstvo spet je, da si-vama nočeš dati možnosti za to, raje se opravičuješ tu na forumu, ampak žal si našel napačno publiko, ker, kot sem že napisala, se tu to nikomur ne zdi sporno.oglas
NavedenoCiklaš se v neskončni zanki, nimaš izstopnega pogoja, (trivialne rešitve). To bi v tvojem primeru bilo, da bi skenslal ta forum in nekam povabil punco. Pa ni videti, da delaš na tem, se mi zdi, da raje programiraš, deluješ nekam tehnično :) :)NavedenoLahko bolj podrobno razložiš, kako se ti že zapletaš?kiks
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala14.04.12 09:20 |
NavedenoČe bi mi pa ona bila všeč, pa vseh teh problemov ne bi bilo, ali kako?kiks
A ni bloody vseeno, kakšen razlog stoji za tem? Dejstvo je, da ti punca ni všeč in da se ti siliš nekam, do česar ti sploh ni. To je posiljevanje samega sebe in definitivno napačna smer za karkoli.
NavedenoZato, ker je nastala cela zmeda okoli tega in ne vem, kaj naj naredim.katenjka
Ciklaš se v neskončni zanki, nimaš izstopnega pogoja, (trivialne rešitve). To bi v tvojem primeru bilo, da bi skenslal ta forum in nekam povabil punco. Pa ni videti, da delaš na tem, se mi zdi, da raje programiraš, deluješ nekam tehnično :) :)
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala14.04.12 16:45 |
NavedenoNaredi ta eksperiment, potem se pa ponovno javi, sicer pa ne vem ali si mi recimo odgovoril na par vprašanj, ki sem ti jih zastavil nekaj objav nazaj:oglas
Zato, ker je nastala cela zmeda okoli tega in ne vem, kaj naj naredim.
Navedenooglas
So me že vprašali, ali res ne spoznam nobene punce v vsakdanjem življenju, glede na to da sem moral dati oglas.
Navedeno12th_DNA
A ji "njim" mogoče povedal tole kar si nam napisal (citat zgoraj) in če kakšen je bil njihov odziv ? Vendar pa po drugi strani nevem zakaj bi jim bil dolžan pojasnjevati to - se bojiš, da jih boš zaradi svoje metode pristopa izgubil kot prijatelje ? Se tega bojiš oz. misliš, da si jim dolžan zaradi tega dajati pojasnila ?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala14.04.12 20:57 |
NavedenoZmeda je v tvoji glavi, edino tam je. Meni se nič kaj takšnega ne zdi. Si ti sploh že kdaj doživel zmedo v dobesednem pomenu, recimo v službi ali kje ? Dej povab to žensko vn pa bod tih, prosm te. Folk ti je napisal že vse ti pa še kar utrujaš z enim in istim. Nared neki pa nehi jokcat k ena pi*kica.oglas
NavedenoZato, ker je nastala cela zmeda okoli tega in ne vem, kaj naj naredim.katenjka
Ciklaš se v neskončni zanki, nimaš izstopnega pogoja, (trivialne rešitve). To bi v tvojem primeru bilo, da bi skenslal ta forum in nekam povabil punco. Pa ni videti, da delaš na tem, se mi zdi, da raje programiraš, deluješ nekam tehnično :) :)
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala14.04.12 21:53 |
NavedenooglasNavedenoČe bi mi pa ona bila všeč, pa vseh teh problemov ne bi bilo, ali kako?kiks
A ni bloody vseeno, kakšen razlog stoji za tem? Dejstvo je, da ti punca ni všeč in da se ti siliš nekam, do česar ti sploh ni. To je posiljevanje samega sebe in definitivno napačna smer za karkoli.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala15.04.12 06:01 |
NavedenoGlej, ne moreš tako pisati, brez da stvari pojasniš, po možnosti s povezavami na drugo stran. Namreč PTFE je politetrafluoroetilen, s trivialnim imenom teflon, kemijska formula monomera je -F2C-CF2-, njegovo tališče je pri 327st, je sicer strupen, ampak šele pri višji temperaturi, ki jo dosežemo na plošči, (450 st in več) tako da načeloma lahko uporabljamo tudi vilice med mešanjem, priporočila bi pa vseeno pa vseeno lesene kuhlje.12th_DNA
Če velja drugo, potem se ti ne piše dobro v življenju, ker če te bodo lahko vsi takole obračali kot napol surovo polpet v woku (prevlečenim z PTFE recimo),
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala15.04.12 10:47 |
NavedenoKako naj to naredim? Mislim, kako naj okolico odrežem?12th_DNA
Naredi ta eksperiment, potem se pa ponovno javi
NavedenoSlučajno to pišeš drugim prek zasebnih sporočil? Kolikor sem zasledil, ti že 2 leti travmiraš zaradi bivše. Kaj ko bi najprej pometel pred svojim pragom?Sadni
Nared neki pa nehi jokcat k ena pi*kica.
NavedenoČe misliš v zvezi s puncami, da.kiks
Se ti tole prvič dogaja?
NavedenoFora je v tem, da če neko punco vidim le kot prijateljico in ta živi kje oddaljeno od mene, mi je povsem dovolj dopisovanje prek msnja, maila, facebooka, mobitela. Šele tukaj bi prišlo do tega, da bi mi bilo videvanje z njo v živo odveč, tako da ne vem, koliko smisla ima tvoj nasvet. Kot sem že napisal, če vsega tega metanja polen pod noge ne bi bilo, bi imel prosto pot, da imava s to punco kaj več in tudi želja po videvanju ne bi bila zabremzana.katenjka
Probaj biti znjo najprej prijatelj. S prijateljem se želiš videti, se želiš pogovarjati.. pa imejta nekja časa samo to.
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala16.04.12 08:37 |
Navedenooglas
Kot sem že napisal, če vsega tega metanja polen pod noge ne bi bilo, bi imel prosto pot, da imava s to punco kaj več in tudi želja po videvanju ne bi bila zabremzana.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala16.04.12 14:09 |
NavedenoZato ker nikakor ne uspem iti čez to, da poslušam pritožbe drugih ter tisto mišljenje o sebi, da nisem "kvalitetna roba", če sem moral punco poiskati preko oglasa.kiks
Ja, drugi so krivi, da ti do te punce ne čutiš česa več. Kako nezrelo! Se upaš sploh o čem odločat čisto sam ali vedno rabiš potrdilo od drugih?
NavedenoNi videt da ona sploh kaj sluti, kaj vse se je pojavilo. Če ji ne bi bil všeč, zakaj potem ohranja stike z mano? Zakaj se ona še vedno želi videvat z mano? Da se čuti zadržanost - v kakem smislu?kiks
Po moje se njej tudi sanja ne, s kakšnimi vprašanji se ti ubadaš in resno dvomim, da si ji tako zelo všeč. Se namreč čuti ta odpor in zadržanost. Razen če je ona ravno tako naivna in nezrela.
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala16.04.12 20:20 |
Navedenooglas
Če ji ne bi bil všeč, zakaj potem ohranja stike z mano? Zakaj se ona še vedno želi videvat z mano? Da se čuti zadržanost - v kakem smislu?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala16.04.12 23:19 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.04.12 02:31 |
NavedenoOdvisno prvo spet kakšne odnose imaš z okolico, koliko nujna je komunikacija z njo (časovno pogosto in intenzivno). S to sošolko, če jo "ne potrebuješ" (za zapiske, itn.), lahko sigurno malce zmanjšaš komunikacijo (zgovori se na nekaj, če te bo kaj "hakljala"), za ostale se pa znajdi kako jim boš malce otežil dostop do tvojih osebnih zadev.oglas
Kako naj to naredim? Mislim, kako naj okolico odrežem?
NavedenoSi potrdil, da je Reason No. 2, vendar sedaj je treba ugotoviti ali se da njegov učinek izničiti ali so posledice trajne. :|oglas
Kot sem že napisal, če vsega tega metanja polen pod noge ne bi bilo, bi imel prosto pot, da imava s to punco kaj več in tudi želja po videvanju ne bi bila zabremzana.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.04.12 06:31 |
NavedenoTi si bolj asocialen ne samo zadržan? In to se tepe eno z drugim, kar si napisal. Očitno ne rabiš punce, očitno si je ne želiš v smislu veze s punco, in te dotične punce tudi ne. Premakni ta hobi s puncami za kako leto pa potem probaj spet z oglasom ali brez. Za zdaj se ukvarjaj pa s čim drugim, s puncami so itak sam težave, v kolikor malo bereš ta forum. Saj si prebral, kaj se je zgodilo Sadnemu, pa še za ostale kolege kaj podobnega poišči.oglas
Fora je v tem, da če neko punco vidim le kot prijateljico in ta živi kje oddaljeno od mene, mi je povsem dovolj dopisovanje prek msnja, maila, facebooka, mobitela. Šele tukaj bi prišlo do tega, da bi mi bilo videvanje z njo v živo odveč, tako da ne vem, koliko smisla ima tvoj nasvet. Kot sem že napisal, če vsega tega metanja polen pod noge ne bi bilo, bi imel prosto pot, da imava s to punco kaj več in tudi želja po videvanju ne bi bila zabremzana.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.04.12 09:57 |
NavedenoTo bova pa jaz in ona razčistila. Že to da me je spraševala, koliko izkušenj imam s puncami, nakazuje kam pes taco moli.kiks
Lahko da si ji čist ok kot oseba, kot nekdo, ki jo razume v določeni zadevi (praviš, da je tudi sama bolj sramežljiva), kar pa sploh še ne pomeni, da v tebi vidi potencialnega fanta!
NavedenoSaj si bogi. Vsi na forumu so te že pogruntali.Sadni
Waw nekoga smo razjezili. S tem odgovorom si ravnokar pokazal, da si še večja pi*kica, kot sicer. Congratulation !
NavedenoProblem je, da sem vse te ljudi primoran vsakodnevno videvat (šola, obveznosti, bivanje).12th_DNA
Odvisno prvo spet kakšne odnose imaš z okolico, koliko nujna je komunikacija z njo (časovno pogosto in intenzivno). S to sošolko, če jo "ne potrebuješ" (za zapiske, itn.), lahko sigurno malce zmanjšaš komunikacijo (zgovori se na nekaj, če te bo kaj "hakljala"), za ostale se pa znajdi kako jim boš malce otežil dostop do tvojih osebnih zadev.
Torej ni nujno, da vse, ki so te zamorili, da jih pošlješ nekam v... (u know where)..., ker pač najlažje je odnose zategniti, vendar lahko se narediš časovno nedostopnega ali pa če bodo kaj vrtali vate, preprosto preusmeriš temo, itn.
NavedenoIn kako naj ugotovim, če je zagotovo morda drugi razlog?12th_DNA
Si potrdil, da je Reason No. 2, vendar sedaj je treba ugotoviti ali se da njegov učinek izničiti ali so posledice trajne. :|
Če pa hočeš boljšo rešitev, potem mi lepo prosim odgovori na vprašanja iz komentarja 14.04.12 16:45.
NavedenoJa, tudi nisem najbolj družaben oz. imam težave pri navezovanju stikov, predvsem s puncami. Zato sem se tudi zatekel k oglasu, ker ni bilo videt da bom v vsakdanjem življenju navezal neke trajne stike s puncami.katenjka
Ti si bolj asocialen ne samo zadržan? In to se tepe eno z drugim, kar si napisal.
NavedenoHočeš reči, da moram čakat? Že tako me žre, da s puncami nimam izkušenj, zdaj pa to.katenjka
Premakni ta hobi s puncami za kako leto pa potem probaj spet z oglasom ali brez. Za zdaj se ukvarjaj pa s čim drugim
NavedenoSadni, vidiš zdaj? Resno, najprej pometi pred svojim pragom.katenjka
Saj si prebral, kaj se je zgodilo Sadnemu, pa še za ostale kolege kaj podobnega poišči.
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.04.12 13:24 |
NavedenooglasNavedenoTo bova pa jaz in ona razčistila. Že to da me je spraševala, koliko izkušenj imam s puncami, nakazuje kam pes taco moli.kiks
Lahko da si ji čist ok kot oseba, kot nekdo, ki jo razume v določeni zadevi (praviš, da je tudi sama bolj sramežljiva), kar pa sploh še ne pomeni, da v tebi vidi potencialnega fanta!
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.04.12 13:38 |
NavedenooglasNavedenoHočeš reči, da moram čakat? Že tako me žre, da s puncami nimam izkušenj, zdaj pa to.katenjka
Premakni ta hobi s puncami za kako leto pa potem probaj spet z oglasom ali brez. Za zdaj se ukvarjaj pa s čim drugim
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.04.12 16:58 |
NavedenoVidevati in imeti opravke je popolnoma različna stvar kolega. ;-)oglas
Problem je, da sem vse te ljudi primoran vsakodnevno videvat (šola, obveznosti, bivanje).
NavedenoFante, a se hecaš ? Sem ti napisal, da naredi tisti eksperiment pa boš videl ali ti je okolica zadala smrtni udarec ali ne.oglas
In kako naj ugotovim, če je zagotovo morda drugi razlog?
NavedenoTorej navezovanje z moškimi kolegi ti šiba potem... ali si tudi tukaj zadržan ?oglas
Ja, tudi nisem najbolj družaben oz. imam težave pri navezovanju stikov, predvsem s puncami.
NavedenoTo je posledica, kaj je vzrok, zaradi koga ali česa se žreš ? Je to okolica, pritiski staršev,... ? Čeprav ti je že kiks lepo napisala...oglas
Hočeš reči, da moram čakat? Že tako me žre, da s puncami nimam izkušenj, zdaj pa to.
NavedenoAli pa se je počutil ogroženega, sicer pa ne vem(o) kaj in kako ji odgovoril (če).kiks
Ti pa v nedolžnem vprašanju vidiš zanimanje za kaj več.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.04.12 17:41 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.04.12 20:47 |
NavedenoKakšna je situacija, najbolje veva jaz in ona. Nima smisla da ti dokazujem, da obstaja možnost za nekaj več. Vsako nadaljnje prerekanje bo samo nepotrebno nabijanje prispevkov.kiks
Hotela sem samo povedat, da si delaš utvare v glavi z vsem tem razglabljanjem. Lahko da si ji všeč, lahko pa da ji nisi. Zakaj te je povprašala po izkušnjah? Verjetno zato, ker jih tud sama nima s fanti in jo zanima. Ti pa v nedolžnem vprašanju vidiš zanimanje za kaj več.
NavedenoNisem rekel, da jo bom že jutri spravil v posteljo. Toda nisem eden tistih, ki lahko seksajo s katerokoli žensko, samo da ima bitje vagino med nogami. "Zafilozofiral" sem ravno zato, ker je nastala cela štala okoli tega, s strani okolice ter zaradi lastnega razmišljanja. Eno vzajemno podkrepljuje drugo. Če bi že imel kaj več z njo, je to resna zveza. Nekaj stavkov nazaj sem napisal, kaj menim o le seksanju.kiks
Zdaj se je izkazalo, da bi bil s to punco v razmerju samo zato, ker te žre, da pri 21-ih nimaš nobenih izkušenj, ne pa zato, ker bi ti bila všeč. Če bi ti bila všeč, ne bi pol toliko zafilozofiral kot si.
In če te bo punca spregledala in ugotovila, da si precej obupan zaradi tega in da bo ona tvoj poiskusni zajček, te bo tako hitro zapustila, preden rečeš seks (ali pa keks:) Lej fante, nihče ne bi bil rad nekomu nadomestek. To niti ni pošteno do drugega. V vezo greš z nekom, ki ti je všeč tak kot je, ne zato, ker bi rad sebi in svetu nekaj dokazal.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.04.12 21:40 |
NavedenoČe seštejem cel razred, pa domače, pa še kakšen folk iz vsakdanjega življenja, nanese to cca. 50 ljudi.12th_DNA
Koliko je tvoj krog prijateljv, poznanstvev sploh velik mimogrede ? Ker se mi zdi da si ali preveč navezan na iste ljudi, četudi so slabi zate, ali pa se ne znaš kam drugam premakniti - znotraj iste skupine poznanstev.
NavedenoS tipi nimam nekih težav. Z njimi sem bolj v kolegialnih odnosih, pač ko se vidimo na faksu, se pogovarjamo o obveznostih ipd. Imam pa zelo malo število kolegov, ustavi se nekje pri 10 ljudeh. Pri puncah sem pa zadržan. Npr. ko srečam kakšno punco, iz sebe ne spravim niti besede. Enostavno ne znam prebiti ledu. Zato sem se zatekel k oglasu, in kar sem pri tem načinu opazil je, da tega "ledu" tukaj sploh ni bilo.12th_DNA
Torej navezovanje z moškimi kolegi ti šiba potem... ali si tudi tukaj zadržan ?
NavedenoKo se je ona odzvala na oglas in ko se je izkazalo, da je resna, ne morem opisat kako sem bil vesel. Sem si mislil sam pri sebi, da sem sedaj končno našel punco. Zapletlo se je, ko so drugi izvedeli zanjo.12th_DNA
To je posledica, kaj je vzrok, zaradi koga ali česa se žreš ? Je to okolica, pritiski staršev,... ?
NavedenoTorej naj prekinem stike z njo?12th_DNA
Glede na to kaj in kako pišeš pa trenutno nisi še pripravljen na to, tako da upoštevaj dobronameren nasvet katenjke, da "zamudi vlak".
NavedenoKaj skušaš s tem povedat?12th_DNA
Ali pa se je počutil ogroženega, sicer pa ne vem(o) kaj in kako ji odgovoril (če).
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala18.04.12 10:33 |
Navedenooglas
Nisem rekel, da jo bom že jutri spravil v posteljo. Toda nisem eden tistih, ki lahko seksajo s katerokoli žensko, samo da ima bitje vagino med nogami.
|
Markiz
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala18.04.12 10:49 |
NavedenoIn kaj imajo drugi s tem kaj tebe osrečuje? Nepopisljivo si bil vesel, ko se je končno ena našla, potem pa okolica izve zanjo in sedaj si spet ves nesrečen. A se sploh poslušaš? Kako so se pa te tvoje sošolke poparčkale, da se tebi zdi, da imajo pravico komentirat kako bi ti moral spoznat punco? A je kateri bodoči fant pred blokom pel podoknice al je stankala nekaj alkohola in je oddala "oglas" v blžini diskoteki?oglasNavedenoKo se je ona odzvala na oglas in ko se je izkazalo, da je resna, ne morem opisat kako sem bil vesel. Sem si mislil sam pri sebi, da sem sedaj končno našel punco. Zapletlo se je, ko so drugi izvedeli zanjo.12th_DNA
To je posledica, kaj je vzrok, zaradi koga ali česa se žreš ? Je to okolica, pritiski staršev,... ?
NavedenoGlej, če imaš jajca, da ji lepo rečeš recimo: "Glej imava se fajn, ampak mi sošolke pravijo, da to ni to, tko da bolje, da se nehava družit." Potem go for it. Najprej pa seveda v glavi obrni situacijo in si predstavljaj, da ti bo to povedala ona, ko se naslednjič vidita. :)oglasNavedenoTorej naj prekinem stike z njo?12th_DNA
Glede na to kaj in kako pišeš pa trenutno nisi še pripravljen na to, tako da upoštevaj dobronameren nasvet katenjke, da "zamudi vlak".
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala18.04.12 12:48 |
NavedenoEno vprašanje. Uporabljaš kdaj svoje možgane, ali samo poslušaš kaj ti drugi pravijo ?oglas
NavedenoTorej naj prekinem stike z njo?12th_DNA
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala18.04.12 22:38 |
NavedenoMogoče pa sem to rabil. Spoznat punco preko oglasa, pa potem soočenje z (morebitnimi) problemi ki jih to prinese, da potem v prihodnosti ne bi bilo spet štale (pri njej ali pa pri kakšni drugi punci). Zdaj razumem stavek da v življenju ne dobimo tisto, kar si želimo, temveč tisto kar potrebujemo.kiks
Bolj čustveni poiskusni zajček.
NavedenoKo se družim s temi sošolkami in sošolci, mi vmes kdaj tudi zazvoni mobilec ali pa pride sms. Seveda jih firbec matra, debata se razvije naprej in tako izvejo.kiks
Kako so tvoji sosošlci izvedeli zanjo?
NavedenoNimajo pravice komentirat, komandirat. Mogoče se nismo razumeli. Gre za to, ko ti masovno začnejo govorit oz. spraševat kaj je narobe s teboj, da moraš punco spoznat preko oglasa. Tukaj se mi potem pojavijo pomisleki "Kaj pa, če imajo prav; Kaj pa če je to res dokaz, da si nisem sposoben najti punco po normalni poti?" Razumeš?Markiz
Kako so se pa te tvoje sošolke poparčkale, da se tebi zdi, da imajo pravico komentirat kako bi ti moral spoznat punco?
NavedenoSeveda jih uporabljam. Ravno v tem je poanta. Če svojih možganov ne bi uporabljal oz. če ne bi razmišljal s svojo glavo, te teme sploh ne bi bilo. Sem napisal Markizu, pa bom še tebi: glede na to da mi masovno govorijo, kako sploh lahko spoznavam punce preko oglasa, češ da je to kot da bi šel v trgovino in namesto med čokoladami izbiral med puncami. Pa po njihovih besedah sem sam sebi izdal "potrdilo", da si nisem sposoben najti punco v vsakdanjem življenju, da sem na nek način zguba. Kako naj ta napad ignoriram? Kako naj grem preko tega, če pa se zraven zamislim v stilu "Hm, pa meni se vse bolj zdi, da imajo ti ljudje prav."Sadni
Eno vprašanje. Uporabljaš kdaj svoje možgane, ali samo poslušaš kaj ti drugi pravijo ?
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala19.04.12 09:31 |
NavedenooglasNavedenoKo se družim s temi sošolkami in sošolci, mi vmes kdaj tudi zazvoni mobilec ali pa pride sms. Seveda jih firbec matra, debata se razvije naprej in tako izvejo.kiks
Kako so tvoji sosošlci izvedeli zanjo?
Navedenooglas
Pa po njihovih besedah sem sam sebi izdal "potrdilo", da si nisem sposoben najti punco v vsakdanjem življenju, da sem na nek način zguba. Kako naj ta napad ignoriram? Kako naj grem preko tega, če pa se zraven zamislim v stilu "Hm, pa meni se vse bolj zdi, da imajo ti ljudje prav."
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala19.04.12 13:27 |
NavedenoKako naj potem reagiram? Naj jim direktno rečem, da jih to nič ne briga?kiks
Če nečesa ne maraš delit z drugimi (določenih informacij), si edino ti tisti, ki razpolaga s tem.
NavedenoTo je tudi problem, da ne znam situacije obrnit sebi v prid. Enostavno mi ne uspe stvari obrnit tako, da bi se njihov napad obrnil proti njim. Kako naj se tega naučim?kiks
Namesto da jim odgovarjaš in zraven zardevaš, jih ti sprovociraj, in njihovo spoznavanje punc/fantov predstavi kot plitko, površno, nagonsko dejanje.
NavedenoSe ti zdi da sem dejansko na boljšem? Jaz nisem v situaciji, ko bi lahko izbiral med puncami. Tudi jaz se moram zadovoljiti s temi, ki so se na oglas odzvale oz. tiste med njimi, ki ostanejo v stikih.kiks
Suma sumarum imaš več šans spoznat res vredu punco, medtem ko oni ki si najdejo eno v disku, pač prisiljeni zadovoljit s to eno
NavedenoProblem je da moram tudi domačim polagat račune okoli tega. :/kiks
Tvoji sošolci in sošolci niso starši, katerim moraš polagat račune in se opravičevat za svoja dejanja.
NavedenoTo bi bla laž. Ni fora v tem da ne bi imel časa iskat punce, ampak v tem da s puncami nimam stikov, ko pa že spoznam kako pa itak vse ostane le na kolegialnem nivoju (ne znam vzpostavit seksualne privlačnosti, punce v moji družbi ne postanejo horny). Pa če imam srečo, jo mogoče še kdaj v življenju srečam.kiks
Vmes tako mimogrede navrzi, da nimaš časa iskat napačne punce (in pri tem posredno namiguješ na njihov način iskanja v diskih ipd.), ker imaš pač druge obveznosti.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala19.04.12 22:12 |
NavedenoJe razumljivo. Samo, če ti nebi njih poslušal, potem predvidevam, da nebi niti tistega oglasa napisal. Tebi je družba vcepila v glavo, da je čudno, da pri svojih 20ih letih ( ali koliko jih že imaš ) še nikoli nisi imel punce, zato si se sploh podal v to. Preveč se sekiraš kaj si drugi mislijo o tebi.oglas
Seveda jih uporabljam. Ravno v tem je poanta. Če svojih možganov ne bi uporabljal oz. če ne bi razmišljal s svojo glavo, te teme sploh ne bi bilo. Sem napisal Markizu, pa bom še tebi: glede na to da mi masovno govorijo, kako sploh lahko spoznavam punce preko oglasa, češ da je to kot da bi šel v trgovino in namesto med čokoladami izbiral med puncami. Pa po njihovih besedah sem sam sebi izdal "potrdilo", da si nisem sposoben najti punco v vsakdanjem življenju, da sem na nek način zguba. Kako naj ta napad ignoriram? Kako naj grem preko tega, če pa se zraven zamislim v stilu "Hm, pa meni se vse bolj zdi, da imajo ti ljudje prav."
Upam da je sedaj situacija bolj razumljiva.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala19.04.12 22:19 |
NavedenoVeč kot jaz, čeprav sam pogosto pozabljam ljudi s katerimi nimam rednih opravkov. Še malo pa bo aspartam šel ven iz obtoka. Jupi ! Karikiram. :)oglas
Če seštejem cel razred, pa domače, pa še kakšen folk iz vsakdanjega življenja, nanese to cca. 50 ljudi.
Navedeno(Mi že domišljija deluje)oglas
Ko se družim s temi sošolkami in sošolci, mi vmes kdaj tudi zazvoni mobilec ali pa pride sms. Seveda jih firbec matra, debata se razvije naprej in tako izvejo.
NavedenoWRONG ! Eeee ! Guess again ! :P Would you like 2 try the 10 on the 6th power square $ question instead ?oglas
Seveda jih uporabljam. Ravno v tem je poanta. Če svojih možganov ne bi uporabljal oz. če ne bi razmišljal s svojo glavo, te teme sploh ne bi bilo.
NavedenoKo te je ona spraševala po izkušnjah, lahko da si to njeno enostavno in iskreno poizvedbo vzel kot napad nase, da si neizkušen in da ona ne išče "lesenega", temveč izkušenega (ki pije Šveps) - kar pa ni nujno, da je res. Bolj jasno ?oglas
Kaj skušaš s tem povedat?
NavedenoJoj poba, saj ti je kiks napisala par primerov (myself included above). Če boš samo tako rekel, jim ne boš pogasil kerozinskega ognja z vodo - treba je uporabiti domišljijsko obogaten cinični humorizem kolega. :Doglas
Kako naj potem reagiram? Naj jim direktno rečem, da jih to nič ne briga?
NavedenoVaja dela mojstra, začni s parimi predlaganimi od kiksa recimo, potem pa spremljaj njihov odziv. Lahko da bodo na začetku še bolj bojeviti, vendar ko ti bo uspelo odbiti njihovo vohljanje in poniževanje, se te bodo pa odkrižali-e oz. te pustili na miru. Je pa seveda tako, da enkrat ko misliš iti to igro "defens-a", ni poti nazaj, moraš vztrajati, ker če jim boš tukaj podlegel, potem je konec.oglas
To je tudi problem, da ne znam situacije obrnit sebi v prid. Enostavno mi ne uspe stvari obrnit tako, da bi se njihov napad obrnil proti njim. Kako naj se tega naučim?
NavedenoI think so, ker ti si preko oglasa (ne vem sicer kako si ga sploh spisal) že v startu določene nezaželjene osebke sfiltiral kot pa če bi eno s ceste zahakljal. Seveda da nisi - če si ribič. Sigurno pa so na tistem portalu kjer si oddal oglas tudi ponudbe deklet, right ? Pa lahko ti izbiraš, če ti ponujeno ne daje apetita.oglas
Se ti zdi da sem dejansko na boljšem? Jaz nisem v situaciji, ko bi lahko izbiral med puncami. Tudi jaz se moram zadovoljiti s temi, ki so se na oglas odzvale oz. tiste med njimi, ki ostanejo v stikih.
NavedenoNovi parameter v neenačbi. Detailz plz. :Poglas
Problem je da moram tudi domačim polagat račune okoli tega. :/
NavedenoDrži, thou shall not lie, samo če bi si rad zgradil kakšno hrbtenico (brez discus hernie) v prihodnosti, boš moral kdaj tudi poseči po takšni metodi. Lahko pa tudi začneš folk rukati s taserjem oz. nogo, roko vrteti kot Chuck Norris. :Doglas
To bi bla laž.
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala19.04.12 22:24 |
Navedenooglas
Poleg tega glavni problem še vedno ostaja; kako obnoreti punco ki jo srečam v živo in ne preko oglasa?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.04.12 08:38 |
NavedenoTu spet manjka povezava oziroma dodatna razložitev, tetraklorometan ima sicer prilično isti tetraedrični kót, tam okrog 109st, bi pa jaz raje s klorobromometanom; namreč CCl4 razpade v fosgen, ki je pa zelo strupen. Kaj si ti kemijo študiral al od kod ti to neznanje ;) ;))))12th_DNA
Če boš samo tako rekel, jim ne boš pogasil kerozinskega ognja z vodo - treba je uporabiti domišljijsko obogaten cinični humorizem kolega. :D
Če ognja ne pogasi neka kemična spojina, čigar odboj med veznimi in neveznimi elektronski pari je 104,5 stopinj, uporabi CCl4 v primerni masi/volumnu. :)
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.04.12 12:28 |
NavedenoNajti punco in napisat oglas je bila izključno moja želja. Problemi so prišli potem.Sadni
Samo, če ti nebi njih poslušal, potem predvidevam, da nebi niti tistega oglasa napisal.
NavedenoTo je ta predsodek, ki je tukaj problematičen. Kot da si posredno mene označil za enega obupanca.Sadni
Ženska, ki se ceni, ki je samozavestna in ne obupana, nebo nikoli iskala, ma že nasplošno iskala tipa, kaj šele preko kakšnega oglasa.
NavedenoNo ja, zadel si opis punce. :/ Takšna je ona...Sadni
Razen, če je to nek tak primerek, ki je večino časa doma sama, bere knjige, asocialna na polno, ima prijateljico 2, ali pa še to ne, potem pa ji pade na pamet ( ravno tako kot tebi ) kaj pa če bi si zdaj našla tipa in odpre salamonov oglasnik.
NavedenoSaj ko sem ji povedal da sem čisto neizkušen, je bil njen odziv: "Kaj, čisto brez izkušenj?! Kdaj pa misliš vse to pridobit, začet?"12th_DNA
Ko te je ona spraševala po izkušnjah, lahko da si to njeno enostavno in iskreno poizvedbo vzel kot napad nase, da si neizkušen in da ona ne išče "lesenega", temveč izkušenega (ki pije Šveps) - kar pa ni nujno, da je res. Bolj jasno ?
NavedenoProblem je, da se pred takimi napadi sploh ne znam obranit, če pa že poskusim, se hitro zapletem in izgubim.12th_DNA
Če boš samo tako rekel, jim ne boš pogasil kerozinskega ognja z vodo - treba je uporabiti domišljijsko obogaten cinični humorizem kolega.
NavedenoKo sem omenjal da okolica ne tolerira načina preko katerega sem jo spoznal, v to okolico spadajo tudi moji najbližji.12th_DNA
Novi parameter v neenačbi. Detailz plz.
NavedenoZato ker me žre, da sem moral kot 21-letnik spoznati punco preko oglasa, medtem ko moji prijatelji, znanci in ostala družba spoznajo svoje partnerice v živo. In to mi daje tisti občutek nesposobnosti. Sem že napisal, da mi vse skupaj deluje kot da sem sam sebi izdal potrdilo, da nisem sposoben najti punco tako kot vsi ostali. Nikoli si nisem mislil da mi bo tako naravna stvar kot je iskanje partnerice, povzročalo take probleme.kiks
Torej to je postal zdaj problem? Ne, kako speljat spoznavanje s trenutno punco in ugotovit, kaj v resnici čutiš do nje, ampak obnoret kar eno dekle?
NavedenoIn kaj naj zdaj naredim?kiks
Po temle tvojem odgovoru si le še potrdil, da ti dejansko ne gre za spoznavanje, ampak samo za status zaseden, pa vseeno, kakšna je.
Patetično.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.04.12 16:34 |
NavedenoRečeš ji, zdaj s tabo in ji pomežikneš. Samo ti si verjetno pogledal v tla, zardel, ali pa preprosto ostal brez besed.oglas
Saj ko sem ji povedal da sem čisto neizkušen, je bil njen odziv: "Kaj, čisto brez izkušenj?! Kdaj pa misliš vse to pridobit, začet?"
NavedenoPa da ugibam potem še nekaj. Zdaj, ko si videl, da tudi sama deluje obupana in ker je tudi sama asocialna, ti pa kot takšna ni privlačna, saj so tebi bolj všeč komunikativne, družabne, hard to get punce, do katerih pa nimaš jajc pristopiti, saj si mnenja, da jim nisi kos ?oglas
No ja, zadel si opis punce. :/ Takšna je ona...
NavedenoJa glej sori, jaz tebe vidim kot takšnega, ona je pa mogoče še kakšna hujša verzija od tebe, glede na to, da je ona bila tista, ki te je kontaktirala.oglas
To je ta predsodek, ki je tukaj problematičen. Kot da si posredno mene označil za enega obupanca.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.04.12 17:50 |
NavedenoTo je bilo nekaj dni po srečanju v živo. Debato o izkušnjah sva imela preko sms sporočil, tko da sem to dobil kot sms. Ni bilo na 4 oči.Sadni
Rečeš ji, zdaj s tabo in ji pomežikneš. Samo ti si verjetno pogledal v tla, zardel, ali pa preprosto ostal brez besed.
NavedenoTo da je ona umirjena in ima majhen krog družbe, mene niti najmanj ne moti.Sadni
Zdaj, ko si videl, da tudi sama deluje obupana in ker je tudi sama asocialna, ti pa kot takšna ni privlačna
NavedenoJaz sem dal oglas, ona se je na oglas odzvala. Kdo je tukaj koga kontaktiral?Sadni
glede na to, da je ona bila tista, ki te je kontaktirala.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.04.12 17:50 |
NavedenoŽal po tvoji krivdi, ker si moral biti tako obupno pošten in ustrežljiv do (nevošljive) okolice. Sprejmi posledice.oglas
Problemi so prišli potem.
NavedenoNo way... :|oglas
No ja, zadel si opis punce. :/ Takšna je ona...
NavedenoBi jo prijel za njeni dve ročici, ji nagajivo pogledal v oči in rekel: "Ja z vami kolegica, ne ?" (pa se ji nasmehnil in pomežiknil, njeni dve roki spustil, in si zavzel takšnole pozo). Bi jo hitro stopil (verjetno). Social engineering 1:1. :Doglas
Saj ko sem ji povedal da sem čisto neizkušen, je bil njen odziv: "Kaj, čisto brez izkušenj?! Kdaj pa misliš vse to pridobit, začet?"
Navedeno"Domača Nadloga" zate - poglej si malo TV serijo (preko TV ali zdownload-aj kakšno sezono) House M.D. oz. Zdravnikova vest kot prevajajo "slovenski strokovnjaki". Obnašanje Hugh Laurie-a v seriji je nepozabno (tipično obnašanje hekrja oz. piflarja z uperjenim odnosom). Back 2 School.oglas
Problem je, da se pred takimi napadi sploh ne znam obranit, če pa že poskusim, se hitro zapletem in izgubim.
NavedenoTi si pa res "certifiable". :Doglas
Zato ker me žre, da sem moral kot 21-letnik spoznati punco preko oglasa, medtem ko moji prijatelji, znanci in ostala družba spoznajo svoje partnerice v živo. In to mi daje tisti občutek nesposobnosti. Sem že napisal, da mi vse skupaj deluje kot da sem sam sebi izdal potrdilo, da nisem sposoben najti punco tako kot vsi ostali. Nikoli si nisem mislil da mi bo tako naravna stvar kot je iskanje partnerice, povzročalo take probleme.
NavedenoGlej... cel kup konstruktivnih predlogov je bilo danih v tej temi, tako za baseballsko odbijanje žogic s strani tvojih sošolcev, za delanje na sebi oz. na tvoji samozavesti kot tudi na to kaj narediti glede (očitno zavedene) punce. Sam se odloči izmed danih alternativ (ali pa jih poišči še kje drugje; drugo mnenje je tudi možno) in sprejmi odločitve za dano področje - in tudi posledice.oglas
In kaj naj zdaj naredim?
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.04.12 18:26 |
Navedenooglas
In kaj naj zdaj naredim?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.04.12 07:59 |
NavedenoBom še enkrat omenil: debato o izkušnjah nisva imela na 4 oči.12th_DNA
Bi jo prijel za njeni dve ročici, ji nagajivo pogledal v oči in rekel: "Ja z vami kolegica, ne ?"
NavedenoTega se tudi bojim. Da ko se bova dobila, da nihče od naju ne bi dal pobudo oz. šel v napad. Oz. da sem spušil s tem ko sedaj ona ve, s kom ima opravka (beri: s tipom, ki je na celi črti neizkušen). In če tvoja domneva drži (tako si nekako svojo "osvajalsko suverenost" prenesel nanjo in ona pa tega noče, hoče biti vodena), potem res ne vem kaj bom naredil.12th_DNA
Si pa verjetno naredil napako, ker si ji povedal, ker tako si nekako svojo "osvajalsko suverenost" prenesel nanjo (in ona pa tega noče, hoče biti vodena
NavedenoSe ti ne zdi to omejeno razmišljanje? Nekateri med njimi res na tak način spoznajo punce, vendar jih večina spozna svoje partnerice na raznih aktivnostih, pa preko skupne družbe itd. Meni to pač ne uspe, niti nimam nekih možnosti za tako spoznavanje.12th_DNA
Če bi ti rad v kakšni okajeni, s C2H5OH obogatenimi hlapi polni diskoteki (kjer diši po sveže odprtih prezervativih tudi obenem) kar tako spoznal eno
NavedenoSem prebral toda sedaj enostavno ne vem, kaj naj naredim. Nisem si mislil, da bo dogodek ob katerem naj bo občutil toplino, mi v resnici povzročal glavobol (v prenesem pomenu, občasno pa tudi dobesedno).kiks
Preberi si odgovore še enkrat in probaj izluščit sam.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.04.12 08:59 |
NavedenoTo je bilo pa kjut. Je bilo preverjeno??12th_DNA
Bi jo prijel za njeni dve ročici, ji nagajivo pogledal v oči in rekel: "Ja z vami kolegica, ne ?" (pa se ji nasmehnil in pomežiknil, njeni dve roki spustil, in si zavzel takšnole pozo[/url] Bi jo hitro stopil (verjetno). Social engineering 1:1. :D
NavedenoIn? To je še samo lažje, menda. Ali pač? Ali pač, pri bogu no??oglas
To je bilo nekaj dni po srečanju v živo. Debato o izkušnjah sva imela preko sms sporočil, tko da sem to dobil kot sms. Ni bilo na 4 oči.
NavedenoSaj so ti napisali, bil si ribič.
Jaz sem dal oglas, ona se je na oglas odzvala. Kdo je tukaj koga kontaktiral?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.04.12 13:35 |
NavedenoO tem se meni preko sms-ov ? lol. Saj nevem kdo je bolj nor, ona ki te je to spraševala preko sms-a, ali ti ki si ji dejansko šel odpisat potem na to.oglas
To je bilo nekaj dni po srečanju v živo. Debato o izkušnjah sva imela preko sms sporočil, tko da sem to dobil kot sms. Ni bilo na 4 oči.
NavedenoOna tebe. S tem ko si ti oddal oglas nisi kontaktiral nikogar.oglas
Jaz sem dal oglas, ona se je na oglas odzvala. Kdo je tukaj koga kontaktiral?
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.04.12 23:53 |
Navedenooglas
Sem prebral toda sedaj enostavno ne vem, kaj naj naredim.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.04.12 23:56 |
NavedenoKdo je prvi sploh načel debato o tem ? Ona ? Kako je prišlo do te debate ?oglas
Bom še enkrat omenil: debato o izkušnjah nisva imela na 4 oči.
NavedenoTo je v osnovi sedaj spet odvisno od njenih pričakovanj (ne vem namreč kakšen je bil morebiti izraz na njenem obrazu, ko si ji tole stipkal). Namreč ne vem(o) ali ti je ona neposredno rekla, da hoče izkušenega ali da boš tudi ti zadostoval, čeprav njeni vprašanji (tebi) sta pronicljivi (in vsaj zame, jasni). Če ti ne bo več odpisovala na SMS, se javljala na klice in bo po mejlu, FB-ju "molk organa", potem veš kje si oz. kam (ne) greš (pri njej).oglas
Tega se tudi bojim. Da ko se bova dobila, da nihče od naju ne bi dal pobudo oz. šel v napad. Oz. da sem spušil s tem ko sedaj ona ve, s kom ima opravka (beri: s tipom, ki je na celi črti neizkušen). In če tvoja domneva drži, potem res ne vem kaj bom naredil.
NavedenoJa saj - ti pač nimaš teh skillz-ov, pa še druge obveznosti imaš oz. verjetno si tudi časovno malce neorganiziran.oglas
Nekateri med njimi res na tak način spoznajo punce, vendar jih večina spozna svoje partnerice na raznih aktivnostih, pa preko skupne družbe itd.
NavedenoUpam, da nisi kakšen dvojček/tehtnica astološko (ali tudi v podznaku), ker potem boš pa res težko sprejel ENO ODLOČITEV. :Doglas
Sem prebral toda sedaj enostavno ne vem, kaj naj naredim. Nisem si mislil, da bo dogodek ob katerem naj bo občutil toplino, mi v resnici povzročal glavobol (v prenesem pomenu, občasno pa tudi dobesedno).
NavedenoSam bi rekel: "Meet me in person & find out" (pa "wink smejko v SMS-u) ;-)Sadni
O tem se meni preko sms-ov ? lol. Saj nevem kdo je bolj nor, ona ki te je to spraševala preko sms-a, ali ti ki si ji dejansko šel odpisat potem na to.
NavedenoJaz osebno ne, mi je pa poročal kolega (mislim, da je bilo v zadnjem letniku gimnazije; memory fuzzy). Drugače pa lepo, da si našla kaj pohvalnega v mojih objavah. :D ;-)Katenjka
To je bilo pa kjut. Je bilo preverjeno??
Navedeno(Lačen) Ribič, ki je (sedaj) ujel lepo postrv, si jo hotel skuhati za kosilo, a so mu kolegi na suhem rekli, da naj se ne matra, ker je v njej sigurno več strupov, kot pa okusnega mesa ter da naj si raje privošči Big Mac. :DKatenjka
Saj so ti napisali, bil si ribič.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.04.12 03:26 |
NavedenoNe sploh ne, zakaj neki? Meni se pa to zdi ful romantično. Saj ji ni nič odpisal, saj pa ni vedel, kaj naj ji odpiše, ker ni tega prej sem vprašal ali pa svoje okolice.SadniNavedenoO tem se meni preko sms-ov ? lol. Saj nevem kdo je bolj nor, ona ki te je to spraševala preko sms-a, ali ti ki si ji dejansko šel odpisat potem na to.oglas
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.04.12 09:52 |
NavedenoOna je predlagala, naj načnem kakšno debato. Ker je mene matral firbec kako stojijo stvari pri njej, sem izkoristil priložnost in jo vprašal.12th_DNA
Kdo je prvi sploh načel debato o tem ? Ona ? Kako je prišlo do te debate ?
NavedenoŠe vedno sva v stikih.12th_DNA
Namreč ne vem(o) ali ti je ona neposredno rekla, da hoče izkušenega ali da boš tudi ti zadostoval, čeprav njeni vprašanji (tebi) sta pronicljivi (in vsaj zame, jasni). Če ti ne bo več odpisovala na SMS, se javljala na klice in bo po mejlu, FB-ju "molk organa", potem veš kje si oz. kam (ne) greš (pri njej).
NavedenoPa sm eno od teh dveh znamenj. Ti verjameš v horoskop?12th_DNA
Upam, da nisi kakšen dvojček/tehtnica astološko (ali tudi v podznaku), ker potem boš pa res težko sprejel ENO ODLOČITEV.
NavedenoPa saj sem ji odpisal.katenjka
Saj ji ni nič odpisal, saj pa ni vedel, kaj naj ji odpiše, ker ni tega prej sem vprašal ali pa svoje okolice.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.04.12 12:44 |
NavedenoPravi moški se nebo menil o teh stvareh preko sms-ov. Ko se meniš z žensko, ki ti je všeč jo pokličeš in se dogovoriš kdaj in kje bi se dobila. V živo pa potem potekajo takšne debate.katenjkaNavedenoNe sploh ne, zakaj neki? Meni se pa to zdi ful romantično. Saj ji ni nič odpisal, saj pa ni vedel, kaj naj ji odpiše, ker ni tega prej sem vprašal ali pa svoje okolice.SadniNavedenoO tem se meni preko sms-ov ? lol. Saj nevem kdo je bolj nor, ona ki te je to spraševala preko sms-a, ali ti ki si ji dejansko šel odpisat potem na to.oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala23.04.12 00:22 |
NavedenoNa zadevo bolj gledam kot poslovna priložnost (zame) - če pa hočeš natančnost, greš semle.oglas
Pa sm eno od teh dveh znamenj. Ti verjameš v horoskop?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala23.04.12 08:37 |
NavedenoVerjel, ali ne, ljudje bi bili srečnejši brez vse te elektronike. Na začetku bi ti bilo tako kot, da je konec sveta, saj bi si brez računalnika težko predstavljal kako bi živel. Konec koncev vsi vemo kako je, ko se ti pokvari modem, napajalnik, ventilator, rami ali kakšna druga rač. komponenta. Našel bi si zamenjavo za to, čeprav priznam, nimam blage kaj bi lahko to bilo. Že od majhnega sem veliko presedel pred tv-jem, pa recimo zraven še nabijal kakšne video igrice : nintendo, playstation itd. Sem pa vseeno več hodil ven kot pa sedaj, ko imam doma še računalnik in dostop do interneta. Tako, da sem hvaležen starcem, da so mi ufural net šele pri 19ih, saj mislim, da je kakovost mojega življenja od takrat naprej šla samo še navzdol lol12th_DNA
Hej si predstavljaš, da bi kakšna solarna nevihta (recimo 21.12.2012) skurila vsa elektronska vezja na tem planetu ? Potem bi se pa moral folk začeti "face-tu-fejs" pogovarjat, ne pa twitat, fejsat, lajkat,... :D
|
služba
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala23.04.12 12:45 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala23.04.12 14:52 |
NavedenoSi mogoče pomislil, da živiva 120 km narazen (kadar sm v kraju študija) in 220 km narazen (kadar sem doma) in da sem zato načel debato preko sms sporočil?Sadni
Pravi moški se nebo menil o teh stvareh preko sms-ov. Ko se meniš z žensko, ki ti je všeč jo pokličeš in se dogovoriš kdaj in kje bi se dobila. V živo pa potem potekajo takšne debate.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala23.04.12 19:15 |
NavedenoBicikel mogoče ? :DSadni
Našel bi si zamenjavo za to, čeprav priznam, nimam blage kaj bi lahko to bilo.
NavedenoJa, ja, ja. :DSadni
Pa potem še, da bi se mu lepše zdelo, če bi ljudje namesto pošiljanja raznoraznih vabil, voščilnic ipd v elektronski obliki, preko kakšnega gmaila, zamenjali z old school wayom - pošiljanja pisem.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala24.04.12 09:16 |
NavedenoNe nisem na to pomislil, ker to nima nobene veze z ničemer zdej. Eno je, da ji napišeš preko sms-a - "kaj se kej dogaja", drugo so pa takšne teme, ki naj bi potekale izključno samo v živo. Pa če te tok mot, da živita nevem koliko km narazen, potem zakaj si sploh mislil karkoli začet s to žensko ? Aja, sej smo že prej ugotovili, zato, da drugi mislijo, da si v razmerju. Nč ne da se mi več. AjjjoglasNavedenoSi mogoče pomislil, da živiva 120 km narazen (kadar sm v kraju študija) in 220 km narazen (kadar sem doma) in da sem zato načel debato preko sms sporočil?Sadni
Pravi moški se nebo menil o teh stvareh preko sms-ov. Ko se meniš z žensko, ki ti je všeč jo pokličeš in se dogovoriš kdaj in kje bi se dobila. V živo pa potem potekajo takšne debate.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala24.04.12 09:26 |
NavedenoSej nisem nikjer omenu, da je samo to. Jst sm bolj ciljal na to, da nas je večino net zasvojil in si brez tega skoraj nemoremo predstavljati vsakdanjika. Služba je pa pač služba. Eno je, da visiš na fb-ju, zaradi poslovnih namenov, recimo pridobivanju strank, drugo pa, da se greš gor ene zmenkarije in spreminjaš status na vsake 3 minute. Na koncu pa nima veze kako gledaš na to stvar, naši predniki so se imeli fajn tudi brez tega, do službe so pa ravno tako prišli.služba
Nekaterim je internet služba, prevajalcem recimo. Dobiš naročilo preko e-pošte, slovarji so dostopni na netu (tako plačljivi kot neplačljivi), potem so tu še plačljivi prevajalski urejevalni programi itd.
Net ni samo zabava in klepetalnice.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala24.04.12 16:36 |
NavedenoZakaj naj bi to potekalo izključno v živo?Sadni
drugo so pa takšne teme, ki naj bi potekale izključno samo v živo.
NavedenoV oglas sem napisal, naj bo punca iz mojega kraja ali okolice. Nisem si mislil, da se mi bo javila punca z drugega konca države. Resda se zato ne moreva videvat kadar bi hotela, toda zdaj je kar je.Sadni
Pa če te tok mot, da živita nevem koliko km narazen, potem zakaj si sploh mislil karkoli začet s to žensko ?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala24.04.12 21:06 |
NavedenoEj ugibamo lahko mi v nedogled. :|oglas
Si mogoče pomislil, da živiva 120 km narazen (kadar sm v kraju študija) in 220 km narazen (kadar sem doma) in da sem zato načel debato preko sms sporočil?
NavedenoGee, sam sem pa mislil, da je glavni problem (pri tebi) kako se NE pustiti sprovocirati ljubosumni in nevoščljivi okolici, da ti tako pokvari (vsako) veselje + kako se naučiti kdaj in katero informacijo rajši obdržati zase in ne vse zblebetati, ko to ni potrebno.oglas
Poleg tega glavni problem še vedno ostaja; kako obnoreti punco ki jo srečam v živo in ne preko oglasa?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala25.04.12 09:35 |
NavedenoVčeraj sem premišljeval o tem, če ni morda eden od dejavnikov tudi to najino nevidevanje, da do nje ne razvijem tistih ta pravih čustev.12th_DNA
Razdalja je pa lahko zelo moteč dejavnik oz. Sadni ima spet prav.
NavedenoPopravil? Prav. Na podlagi vsega dogajanja je situacija sledeča:12th_DNA
Verjetno, ko boš zgoraj navedeno malo popravil, boš lahko (po tvoje) tudi tvoj glavni problem malce popravil.
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala25.04.12 14:39 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala26.04.12 11:49 |
NavedenoSlišiva se po telefonu. seveda imava raznolike debate. Doslej sva se pa videla le 1x.kiks
oglas, pa se vidva s to punco kdaj slišita po telefonu ali skypeu? Se kdaj pogovarjata čist preproste in zanimive teme (kaj koga zanima, v čem uživata) al imata več ali manj debate na temo (ne)izkušenosti in spoznavanja novih ljudi?
Kolikokrat sta se do zdaj uspela videt?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala28.04.12 11:39 |
NavedenoZelo možno, ker če sta se do sedaj videla samo 1x... :(oglas
Včeraj sem premišljeval o tem, če ni morda eden od dejavnikov tudi to najino nevidevanje, da do nje ne razvijem tistih ta pravih čustev.
NavedenoObstaja kakšna možnost, da si malo aseksualen oz. da ti realno (še) ni toliko do punc, ker imaš (trenutno) koli sebe dovolj "drugih dobrin" ?oglas
- 50% vzroka, da do nje ne razvijem teh pozitivnih čustev je v tem, da me žre, ker mi ne gre navezovanje stikov s puncami, ki jih spoznam v rl (npr. na kakem žuru ali preko skupne družbe), če pa že s kakšno navežem stik, vse ostane le na prijateljski ravni oz. jaz nje ne zanimam kaj več kot le prijatelj, znanec.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala28.04.12 22:21 |
NavedenoBeri:12th_DNA
Drugič bi/boš moral v svojem oglasu napisati, da naj bo dekle iz okolice tega ali onega mesta/vasi, da ne bo med vaju toliko km (prevelike) razdalje kot jo je pri trenutni punci.
Navedenooglas
V oglas sem napisal, naj bo punca iz mojega kraja ali okolice.
NavedenoKaj pa vem. Da bi bil v zvezi, sem prvič pomislil predlani.12th_DNA
Obstaja kakšna možnost, da si malo aseksualen oz. da ti realno (še) ni toliko do punc, ker imaš (trenutno) koli sebe dovolj "drugih dobrin" ?
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala29.04.12 14:45 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala04.05.12 11:45 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala09.05.12 21:32 |
Navedenolibellule
Povabi jo na en drink (razen ce punca zivi na drugi strani Slovenije, potem je to malo logisticni problem)
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala10.05.12 17:17 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala11.05.12 16:17 |
NavedenoNekaj ur preden sva se s to punco v živo dobila, sem začel premišljevati o tem, v kaj sem se spustil, torej ne takoj ko sva navezala stik, obenem pa še pred tem, preden sva se prvič zagledala. Začela so se mi porajati vprašanja, ali sem do punce prišel na "fer" način (sošolka mi je rekla, da če bom želet najti punco, bom js moral pristopiti k njej), kako bo na vse to vplivala razdalja (da ona prihaja z drugega konca države, sem izvedel šele 2 dneva pred srečanjem), kaj naj rečem okolici če me bo kaj spraševala po njej itd. Mnenje okolice je nažalost potrdilo moje dvome.libellule
Iz tvojega pisanja sem lahko razbrala le, da ti si ne zelis biti z njo. Zato isces izgovor v mnenju okolice, nacinu kako si jo spoznal, razdalji, itd.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala11.05.12 17:33 |
Navedenooglas
Ona trdi, da razdalja ni noben problem, pa ni važno če je to 200, 500 ali pa 1000 km.
Navedenooglas
Nekaj ur preden sva se s to punco v živo dobila, sem začel premišljevati o tem, v kaj sem se spustil, torej ne takoj ko sva navezala stik, obenem pa še pred tem, preden sva se prvič zagledala. Začela so se mi porajati vprašanja, ali sem do punce prišel na "fer" način (sošolka mi je rekla, da če bom želet najti punco, bom js moral pristopiti k njej), kako bo na vse to vplivala razdalja (da ona prihaja z drugega konca države, sem izvedel šele 2 dneva pred srečanjem), kaj naj rečem okolici če me bo kaj spraševala po njej itd. Mnenje okolice je nažalost potrdilo moje dvome.
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala11.05.12 21:20 |
Navedenooglas
kiks, boš še pokomentirala moj predhodni prispevek?
Navedeno
In kako boš pokomentirala prispevek, da je razdalja dejansko lahko problem, pa čeprav ti na vse kriplje trdiš da ni?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.05.12 07:36 |
NavedenoIn kaj naj zdaj naredim?libellule
Jaz mislim, da si ti ne zelis biti z njo in to je srcika tega problema. Zato si se tudi sekiral vnaprej glede tega kaj si drugi mislijo in kako si jo spoznal.
NavedenoSem jo vprašal kdaj bi se dobila, pa mi je rekla da bi se poleti videvala, ko oba ne bi več imela študijskih obveznosti in bi tako imela precej več prostega časa.kiks
Verjetno se do danes (11. maja) stvar ni bistveno spremenila, kar se tiče vajinega odnosa, srečanja ipd.?
NavedenoDaj odloči se; najprej praviš da nje nočem, takoj zatem pa da sem zmeden glede nje (kar pa še ne pomeni da je nočem).kiks
V tvojem primeru je vse, kar se te punce tiče, problem, ker je problem v tem da je dejansko nočeš (oz. si zmeden glede nje).
NavedenoMogoče se tebi 220 km ne zdi problem, kar pa ne pomeni da je pri vseh tako. In kako veš, da ti 220 km ne bi bilo problem? Govoriš iz izkušenj? Si imela zvezo na razdalji 220 km?kiks
Sploh pa ne razume, kak se toliko razburjaš, oglas, zaradi mojega mnenja o razdalji? Jaz se ne sprenevedam, ne vem, zakaj bi se. Sem navajena se dost potrudit za vezo in 220km mi res ni neki faktor. Malo se v red spravi.
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.05.12 14:24 |
NavedenooglasNavedenoDaj odloči se; najprej praviš da nje nočem, takoj zatem pa da sem zmeden glede nje (kar pa še ne pomeni da je nočem).kiks
V tvojem primeru je vse, kar se te punce tiče, problem, ker je problem v tem da je dejansko nočeš (oz. si zmeden glede nje).
NavedenoPri tistih, ki jim razdalja pomeni problem, je pač tako, da se jim ne da pomatrat za vezo, ker jo ne čutijo kot pravo, kot nekaj, za kar bi se bilo vredno potrudit. Imela sem vezo na razdalji 12.000 km, razšla sva se zaradi drugih stvari, ne pomanjkanja komunikacije oz. zaradi razdalje. Še zdaleč nisva bila edina, ki sva imela nekaj časa long-distance relationship.oglas
Mogoče se tebi 220 km ne zdi problem, kar pa ne pomeni da je pri vseh tako. In kako veš, da ti 220 km ne bi bilo problem? Govoriš iz izkušenj? Si imela zvezo na razdalji 220 km?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.05.12 10:33 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.05.12 20:48 |
|
kiks
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.05.12 23:10 |
Navedenooglas
kiks, si namenoma citirala in komentirala le določene zadeve? Sem v prehodnem prispevku napisal še kaj več.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala05.06.12 07:25 |
NavedenoČe bi ti res vse prebrala kar sem napisal, bi potem zasledila tudi, da sva se zagledala šele na samem kraju srečanja. Torej me je bilo strah že prej in zato to nima nobene veze s tem, ali si želim ali si ne želim biti z njo. Se je komu tukaj sploh že kdaj zgodilo, da do nekoga ni razvil pozitivnih čustev zaradi strahu in negotovosti, pa čeprav je bila ta oseba zelo v redu? Sem že zgoraj pisal, da je velika verjetnost, da do nje menda ne začutim česa več zaradi strahu, da je zaradi strahu pri meni zavrta želja po biti z njo, mi je pa globoko v podzavesti in morda celo nezavedno všeč. Ampak vam je najlažje posplošiti, da mi pa ona že ni tako zelo všeč. Resno, kaj nikogar ni nikoli bilo tako strah, da se kljub temu da mu/ji je neka oseba bila všeč, se zaradi strahu ni zapletal dalje?libellule
Jaz mislim, da si ti ne zelis biti z njo in to je srcika tega problema. Zato si se tudi sekiral vnaprej glede tega kaj si drugi mislijo in kako si jo spoznal. Ce bi tebe ta punca privlacila in ce bi med vama stekla tista kemija, potem te ne bi cisto nic brigalo kako si jo spoznal, kdo je koga kam povabil, kaj je rekla sosolka, punca od brata, kolegi in vsi ostali.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala07.06.12 17:08 |
NavedenoOk, pa dajmo še tole razdelati (če že nismo prej; se mi ne da brati za nazaj): Ali je bil ta strah pred srečanjem in med oz. po srečanju enak ali drugačen ? Kaj točno je bil vir strahu pred srečanjem ? Da bo debela, manjša/višja od tebe, itn. ? Ali sta si prej, ko sta se dopisovala sploh izmenjala slike o drug drugemu ? Ali je bil ta strah pogojen s tem kar bi ti morebiti tvoje sošolke/sošolci/starši rekli, če bi bila njihova pričakovanja v neskladju s ponudbo oz. njo konkretno ?oglas
Torej me je bilo strah že prej in zato to nima nobene veze s tem, ali si želim ali si ne želim biti z njo.Sem že zgoraj pisal, da je velika verjetnost, da do nje menda ne začutim česa več zaradi strahu, da je zaradi strahu pri meni zavrta želja po biti z njo, mi je pa globoko v podzavesti in morda celo nezavedno všeč
NavedenoMeni se je 2x, vendar ne zaradi strahu oz. negotovosti, vendar preprosto zaradi neujemanja ponudbe vs. povpraševanja oz. ker ni prišlo do tržnega ravnovesja.oglas
Se je komu tukaj sploh že kdaj zgodilo, da do nekoga ni razvil pozitivnih čustev zaradi strahu in negotovosti, pa čeprav je bila ta oseba zelo v redu?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala09.06.12 09:10 |
NavedenoBil sem zelo nervozen tako pred srečanjem, kot tudi po srečanju. Težko rečem, kdaj je bil ta strah večji.12th_DNA
Ali je bil ta strah pred srečanjem in med oz. po srečanju enak ali drugačen ?
NavedenoNe vem. Morda to, da se prvič v življenju spuščam v nekaj, v kar se nisem spuščal nikoli prej, torej v spoznavanje punc, zmenkarjenje itd, sploh ker sem za to moral oddati oglas. Zame je to nekaj čisto novega.12th_DNA
Kaj točno je bil vir strahu pred srečanjem ?
NavedenoNjej sem 2 dni pred srečanjem poslal svojo fotografijo, medtem ko je njen zunanji videz bil zame neznanka vse do trenutka, ko sva se zagledala v živo.12th_DNA
Ali sta si prej, ko sta se dopisovala sploh izmenjala slike o drug drugemu ?
NavedenoKako to misliš?12th_DNA
Ali je bil ta strah pogojen s tem kar bi ti morebiti tvoje sošolke/sošolci/starši rekli, če bi bila njihova pričakovanja v neskladju s ponudbo oz. njo konkretno ?
Navedeno12th_DNA
vendar preprosto zaradi neujemanja ponudbe vs. povpraševanja oz. ker ni prišlo do tržnega ravnovesja.
|
hiklopka
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala09.06.12 14:47 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala09.06.12 20:51 |
NavedenoRekla mi je da bi počakala do poletja že takrat, naslednji dan po srečanju.hiklopka
Ma že cca 3 mesece je od tega vajinega srečanja in do sedaj se še ni ni nič razvilo, niti se nista videla več kot 1x???
Dej no, pozabi. Če še sedaj s tabo kontaktira, moraš vedet, da te je dala v predal prijateljev in iz tega ne bo nič več. Ne vem, katera ženska bi bila pipravljena tako dolgo čakati na moškega, da bo dal naslednjo pobudo za srečanje.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala10.06.12 00:19 |
|
hiklopka
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala10.06.12 15:43 |
NavedenooglasNavedenoRekla mi je da bi počakala do poletja že takrat, naslednji dan po srečanju.hiklopka
Ma že cca 3 mesece je od tega vajinega srečanja in do sedaj se še ni ni nič razvilo, niti se nista videla več kot 1x???
Dej no, pozabi. Če še sedaj s tabo kontaktira, moraš vedet, da te je dala v predal prijateljev in iz tega ne bo nič več. Ne vem, katera ženska bi bila pipravljena tako dolgo čakati na moškega, da bo dal naslednjo pobudo za srečanje.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala11.06.12 00:38 |
NavedenoZakaj je bilo tako, kaj je bil njen razlog za neoddajo svoje fotografije ? Saj si ji sploh rekel, da bi rad tudi njeno sliko imel, da je ne bi zgrešil ali si ostal podložen ?oglas
Njej sem 2 dni pred srečanjem poslal svojo fotografijo, medtem ko je njen zunanji videz bil zame neznanka vse do trenutka, ko sva se zagledala v živo.
NavedenoJa prej ali slej bi jo domov (verjetno) pripeljal oz. bi te sošolci-ke videli tebe z njo in... lahko da bi letele opazke (ti pa, ker se tako bojiš za mnenje okolice, lahko da te je še ta strah kaj doli nesel).oglas
Kako to misliš?
NavedenoMoja pričakovanja so bila drugačna od tega kaj je nudila, vendar kljub vsemu se začetnemu "porazu" nisem pustil in sem jo bolje spoznal, a ni bilo nekega privlaka (spolnega, intelektualnega). :|oglas
Lahko obrazložiš?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala11.06.12 13:10 |
NavedenoČe imaš ti v življenju vse do potankosti popredalčkano, kako ti je živeti sama s sabo? Če je ona rekla da bi počakala do poletja, to ne pomeni da se bova že 21. junija dobila, ampak da je bolj mišljeno nekje v juliju.hiklopka
Če to ni bil lep način zavrnitve, potem je še cca 11 dni časa do 21. ko je prvi poletni dan :)))
NavedenoPač ji nisem rekel za fotko. Itak bi jo poklical, pa bi se našla.12th_DNA
Zakaj je bilo tako, kaj je bil njen razlog za neoddajo svoje fotografije ? Saj si ji sploh rekel, da bi rad tudi njeno sliko imel, da je ne bi zgrešil ali si ostal podložen ?
NavedenoRavno o tem strahu že ves čas govorim oz. pišem.12th_DNA
ti pa, ker se tako bojiš za mnenje okolice, lahko da te je še ta strah kaj doli nesel
|
luzer si
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala11.06.12 23:00 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.06.12 09:43 |
NavedenoNa oglas se mi je odzvalo 5 punc. Od tega so se 3 od njih mi nehale javljat že čez 2 ali 3 dni. Punca o kateri pišem je bila prva, ki se je na oglas odzvala. Tako se trenutno dopisujem z dvema.luzer si
In verjetno si se zdaj fokusiral samo na to punco in se z drugimi sploh ne dopisuješ več?
NavedenoKaj bi ti naredil/a?luzer si
Lahko se ti še ne vem koliko dopisuješ in chataš z nekom, če ne razvijata spoznavanja v živo, je brezveze vse, verjemi. Ne bit presenečen, če ti bo čez čas rekla, da že ima fanta ali da je sploh ne zanimaš.
NavedenoProsim za konkretne naslove in avtorje. Hvala.luzer si
A bereš kake knjige o odnosih? Koristile ti bodo prepoznat človeško govorico.
|
hiklopka
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.06.12 13:53 |
NavedenooglasNavedenoČe imaš ti v življenju vse do potankosti popredalčkano, kako ti je živeti sama s sabo? Če je ona rekla da bi počakala do poletja, to ne pomeni da se bova že 21. junija dobila, ampak da je bolj mišljeno nekje v juliju.hiklopka
Če to ni bil lep način zavrnitve, potem je še cca 11 dni časa do 21. ko je prvi poletni dan :)))
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.06.12 18:49 |
NavedenoPozem je pa zate na prvem mestu DELO NA SEBI, na samozavesti, šele potem PUNCE.oglas
Ravno o tem strahu že ves čas govorim oz. pišem.
|
tudi jaz grem v nos
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.06.12 21:18 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.06.12 08:58 |
NavedenoSkoraj bi pozabil; tej punci lahko kaj podobnega tudi jaz povem. Štekaš?luzer si
Ne bit presenečen, če ti bo čez čas rekla, da že ima fanta ali da je sploh ne zanimaš.
NavedenoIn kaj ona potem stori? Mislim, kako se vsa stvar z nekim fantom pri njej nadaljuje? Koliko let ima ona?hiklopka
Skupno vama je v štartu tudi to, da se ona enako na vso moč obremenjuje s tem, kaj bodo drugi rekli, ko spozna kakšnega fanta. In kar se posledično zgodi, je točno to. Na koncu se res najde nekdo, ki se vpiči prav v to, kje ga je spoznala. To pa samo zato, ker je labilna na tem področju in ljudje to čutijo.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.06.12 15:07 |
NavedenoPisanje drugih na forumu in predstavljanje druge plati mi pomaga pri tem, da se malo manj oziram na okolico (npr. kar je napisala tudi jaz jim grem v nos), vendar s tem še ni konec težav. Kot si ti sam napisal, sem pri tej punci najverjetneje izgubil osvajalsko suverenost, da bo torej po vsej verjetnosti ona morala opravit dolžnost moškega (narediti korak naprej), vendar da naj tega od nje ne pričakujem. Resno, kako naj zdaj sploh zberem pogum in se dobim z njo, ko pa ona ve, pri čem je in s kom ima opravka? Še ko sem ji povedal o svojih (ne)izkušnjah, me je vprašala da kako to da sm čisto neizkušen in da kdaj mislim doživet vse to, kar naj bi dal skozi že proti koncu OŠ ali v SŠ?12th_DNANavedenoPozem je pa zate na prvem mestu DELO NA SEBI, na samozavesti, šele potem PUNCE.oglas
Ravno o tem strahu že ves čas govorim oz. pišem.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.06.12 22:53 |
NavedenoLahko da si jo res izgubil, vendar vprašanje pa je ali trajno ali pa samo začasno. :|oglas
Kot si ti sam napisal, sem pri tej punci najverjetneje izgubil osvajalsko suverenost, da bo torej po vsej verjetnosti ona morala opravit dolžnost moškega (narediti korak naprej), vendar da naj tega od nje ne pričakujem.
NavedenoČe to bereš med vrsticami, ti je ona povedala svoja pričakovanja, želje realno (kaj išče) in če sklepam po le-tem, potem si ti izgubil bitko še preden si svoje vojake oborožil, napital in jim dal nek "prep talk" večer pred spopadom. Če bi ona rada imela nekoga, ki ima v mobitelu še zmeraj kontakte bivših "trofej" (v primeru "backup-a") in ima zalogo vrednosti SPB in čustvenih travm,... prav (njena izbira). Če bi ji to takrat celo nekako tako argumentiral, bi prevesil vse na svojo tehtnico (verjetno nisi bil tako znajden, a ne ?)oglas
Resno, kako naj zdaj sploh zberem pogum in se dobim z njo, ko pa ona ve, pri čem je in s kom ima opravka? Še ko sem ji povedal o svojih (ne)izkušnjah, me je vprašala da kako to da sm čisto neizkušen in da kdaj mislim doživet vse to, kar naj bi dal skozi že proti koncu OŠ ali v SŠ?
|
hiklopka
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala14.06.12 15:44 |
NavedenoIn kaj ona potem stori? Mislim, kako se vsa stvar z nekim fantom pri njej nadaljuje? Koliko let ima ona?[/quote]hiklopka
Skupno vama je v štartu tudi to, da se ona enako na vso moč obremenjuje s tem, kaj bodo drugi rekli, ko spozna kakšnega fanta. In kar se posledično zgodi, je točno to. Na koncu se res najde nekdo, ki se vpiči prav v to, kje ga je spoznala. To pa samo zato, ker je labilna na tem področju in ljudje to čutijo.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala15.06.12 09:35 |
NavedenoBi mo jo predstavila oz. naju nekako spravila v stik? :) Saj bi ti pisal preko zs, toda glede na to da nisi registrirana, to pač ni izvedljivo. No, pa upam da me ne bo skenslala le zato, ker me je/bi spoznala preko foruma. :Dhiklopka
Posluša "pametne" nasvete drugih ter skensla vse fante, pa čeprav so nekateri res vredu. Nato se obremenjuje, zakaj je tako in zakaj nima fanta. Stara je 25 let.
|
match making?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.06.12 14:41 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala18.06.12 15:53 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala18.06.12 20:17 |
NavedenoNisva ista oseba. :)match making?
Ali sta oglas in mladenič ena in ista oseba?
|
kaj boš mel od tega?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala19.06.12 11:44 |
Navedenomladenic_
Hiklopka kaj meniš, bi ti uspelo naju nekako vsaj spravit v kontakt? :)
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.06.12 17:32 |
NavedenoProblem je v takem razmišljanju. Namesto "kaj bom imel od tega?" se raje vprašam "Mogoče bo kaj iz tega". Probat ni greh, nimam kaj izgubiti. Če bo, bo, če ne pa nič, punc je še dovolj. :)kaj boš mel od tega?Navedenomladenic_
nečesa ne razumeš. ženska ki ima probleme s sprejemanjem okolice, bo imela problem sprejet tebe, ker te je (bo) spoznala preko neta. zakaj misliš, da bi bil ti toliko drugačen od drugih, ki jih je skenslala?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.06.12 13:50 |
|
za mladenca
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.06.12 23:55 |
Navedenomladenic_NavedenoProblem je v takem razmišljanju. Namesto "kaj bom imel od tega?" se raje vprašam "Mogoče bo kaj iz tega". Probat ni greh, nimam kaj izgubiti. Če bo, bo, če ne pa nič, punc je še dovolj. :)kaj boš mel od tega?Navedenomladenic_
nečesa ne razumeš. ženska ki ima probleme s sprejemanjem okolice, bo imela problem sprejet tebe, ker te je (bo) spoznala preko neta. zakaj misliš, da bi bil ti toliko drugačen od drugih, ki jih je skenslala?
|
kaj šele bo
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala30.06.12 20:50 |
Navedenooglas
Živjo
Pred kratkim sem preko oglasa spoznal punco. Jaz sem oglas napisal, ona se je odzvala. Problem je pa v tem, da gre mnogim v nos to, kako sva se spoznala. Npr. sošolka mi očita, da se zanjo sploh nisem potrudil, da nisem bil lovec kajti po njenem je tako, da mora moški pristopiti k ženski. Spet bratovi punci se zdi smešno, da sem na tak način spoznal punco.
Bojim se, da ne bom zdržal tega pritiska in bom punci primoran dati konec. Se je kdo od vas že soočil s tako situacijo?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala30.08.12 18:45 |
NavedenoPovedal sem ji da glede na to, da sem čisto brez izkušenj ter da pred puncami zablokiram, naj vzame v zakup da pri nadaljnjih srečanjih morda ne bo šlo tako, kot si ona predstavlja ter da bo morda ona morala delati prve korake.libellule
Oglas pa naj se kaj javi, da pove kako se je nadaljevala njegova zgodba.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala31.08.12 07:21 |
|
ojoj1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala31.08.12 09:25 |
Navedenooglas
naj vzame v zakup da pri nadaljnjih srečanjih morda ne bo šlo tako, kot si ona predstavlja ter da bo morda ona morala delati prve korake.
|
Markiz
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala31.08.12 13:40 |
|
brankog
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala31.08.12 20:15 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala01.09.12 12:30 |
NavedenoZdi se mi fer do nje da sem iskren in da ji povem, kako stojim glede punc. Jaz sem ji rekel, da sem zelo sramežljiv ter da se zna zgoditi, da bom zablokiral ko bo prišlo do trenutka za narediti korak naprej. S tem sem ji namignil, naj mi v tistem trenutku pomaga.Marko
Če si ji povedal, da bo morda ona morala delat prve korake, potem si ji morda naložil zelo veliko breme. Namreč, punca, ki je "sramežljiva" lahko to hitro razume napačno in sicer tako, da ti enostavno ni dovolj všeč, da ne upaš tvegat.
NavedenoNisem rekel da ne bi aktivno bil udeležen. Samo odvisno kje. Njej sem povedal da se zna zgoditi, da bom v ključnem trenutku morda zablokiral (ni 100%, se pa lahko zgodi). Sebi bi dal avtogol zgolj s tem, če ne bi hodil na zmenke in spoznaval punce. Preostali del odgovora je pa enak temu, kar sem napisal Marku. Pa tudi se lahko zgodi, da punca naredi prvi korak. Ali pač?ojoj1
Halo??? kako pa se misliš kaj naučit iz tega in preseč samega sebe, če odgovornost za dobro srečanje prelagaš zgolj na ena ramena, njena? Meni se to ne zdi fer. Če nimaš jajc dejtat in spoznavat, potem pač ne dejtaj in ne spoznavaj. Ne pa da spet čakaš, da bo punca tista, ki bo delala prve korake. Sam sebi daš avtogol s tem, ker si odvzameš možnost aktivne udeležbe. In potem je spet vse odvisno od sreče, ane.
NavedenoKakšno aktivnost konkretno?ojoj1
A je tolk težko dat kako pobudo za neko zanimivo aktivnost?
NavedenoOdvisno na katerem področju napredek. Zaenkrat sva pri druženju.Markiz
2 meseca... In kakšna je ocena napredka od 1 do 10?
NavedenoStik sva navezala preko oglasa, ki sem ga oddal v eno revijo.brankog
pa kaj sploh razlagaš kje sta se spoznala, v internetu ali v časopisu sigurno ne, ker sta se morala verjetno nekje prvo videti, ali?
|
_Marko_
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala01.09.12 20:49 |
|
ojoj1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala01.09.12 21:53 |
Navedeno[/quote]oglasNavedenoKakšno aktivnost konkretno?ojoj1
A je tolk težko dat kako pobudo za neko zanimivo aktivnost?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala02.09.12 10:35 |
NavedenoKo sem ji povedal da sem čisto neizkušen, je njen odziv bil: "Kako to da se še nikoli nisi poljubljal? Kdaj se pa misliš?" Ne vem točno, kaj je hotela s tem povedat._Marko_
Res je, povedal si ji iskreno, vprašanje pa je, če bo ona to znala cenit.
NavedenoSe tudi ukvarjava z raznimi aktivnostmi kot so izleti, kolesarjenje, kino ipd. in tudi jih jaz predlagam. Problem je v tem da se še ni zgodilo nič intimnega (poljubi, držanje za roke itd.)ojoj1
Ti si pa res za luno, ja kakšno le? Karkoli ti pade na pamet: od bowlinga, biljarda, kotalkanja, nordijske hoje, gledališča, poletnega sankanja, obiska žnj kulturnih prireditev ...
|
ojoj1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala03.09.12 13:32 |
Navedenooglas
Se tudi ukvarjava z raznimi aktivnostmi kot so izleti, kolesarjenje, kino ipd. in tudi jih jaz predlagam. Problem je v tem da se še ni zgodilo nič intimnega (poljubi, držanje za roke itd.)
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala04.09.12 10:50 |
NavedenoProblem je v tem, da zablokiram. Imam pa 22 let, še študiram.ojoj1
Zdaj te še jaz vprašam KAJ ZABOGA ŠE ČAKAŠ? Če ti je punca všeč, narediš 1. korak. Če ti ni všeč, ga ne narediš. Koliko pa si star? Še v šolo hodiš?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala04.09.12 14:52 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala04.09.12 17:00 |
|
ojoj1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala04.09.12 20:05 |
NavedenooglasNavedenoProblem je v tem, da zablokiram. Imam pa 22 let, še študiram.ojoj1
Zdaj te še jaz vprašam KAJ ZABOGA ŠE ČAKAŠ? Če ti je punca všeč, narediš 1. korak. Če ti ni všeč, ga ne narediš. Koliko pa si star? Še v šolo hodiš?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala05.09.12 09:06 |
NavedenoLahko samo špekuliram o tem, če bi naslednjič bil bolj pogumen. Ni prvič da sem pred kakšno punco zablokiral. Že nekajkrat se mi je zgodilo, da mi je kakšna punca dajala jasne signale, da sem ji všeč ter da naj pristopim, toda jaz sem zablokiral in se umaknil. Zato sem tudi poskusil spoznati kakšno punco preko oglasa, kajti sem menil da bo tako vse lažje, pač postopno spoznavanje, ne bo kar od nekod naenkrat se pojavila neka punca.Marko
Kako se boš počutil po tem, če bi spoznal, da ti je ušla samo zato, ker si bil premalo pogumen. Se bi naslednjič bolj opogumil?
NavedenoOdgovor na to vprašanje leži v odgovoru, ki je namenjen ojoj1.libellule
In kaj pomeni, da zablokiras?
NavedenoTudi tega se bojim, njene reakcije.libellule
najslabse kar se ti lahko zgodi je to, da te pac ne bo hotela kissnit (ali kar koli ze) nazaj.
NavedenoNe vem kaj bom naredil. Ko že nameravam iti v napad, me pokorita trema in strah. To se kaže takole: poveča se mi srčni utrip, začnem se potiti, kar zmrazi me, v ledvicah me stisne, kot da bi imel ledvice iz plastelina.ojoj1
Ok, vzrok poznaš, kaj nameravaš naredit, da se te blokade losaš? Resno te sprašujem. Ker očitno je, da uspešnost odnosa prelagaš dekletu na rame.
Nisi edini, ki kdaj zablokira v teh zadevah, nekateri to priznajo in s smehom se led prebije, drugi glumijo, tretji se umaknejo... kaj boš pa ti naredil?
|
ojoj1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala06.09.12 09:22 |
Navedenooglas
Ne vem kaj bom naredil. Ko že nameravam iti v napad, me pokorita trema in strah. To se kaže takole: poveča se mi srčni utrip, začnem se potiti, kar zmrazi me, v ledvicah me stisne, kot da bi imel ledvice iz plastelina.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala06.09.12 20:35 |
NavedenoProblem je, da mi ne uspeva zaobiti teh fizičnih znakov strahu, temveč me psiha vsakič pokori.ojoj1
Ne veš, kaj boš naredil .... za začetek se ODLOČI kaj boš naredil naslednjič, ko prideš v to situacijo in to naredi mimo teh fizičnih vzrokov strahu (tresenje glasu, potenje ipd.).
NavedenoKako to misliš, da me niti ne pozna?ojoj1
Tudi če te zavrne, to ne bo katastrofa, ne bi bil ne prvi ne zadnji. Ne jemlji zavrnitve osebno. Saj te niti ne pozna, kako bi te potem lahko zares zavrnila?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala07.09.12 12:26 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala07.09.12 16:48 |
NavedenoMožno.libellule
S tem misli rect, da se ne vidita vsak dan, ker nista iz istega kraja, tako da, tudi ce bi te zavrnila, te ne more res zavrnit, ker ti njena zavrnitev ne bi prinesla velike razlike v tvojem vsakdanu (ni to tvoja soseda ali sosolka, ki bi jo videval vsak dan). Ceprav bi tebi rabilo ravno to, ena punca, ki bi jo veckrat na teden videval "po malo" in bi se tako malo sprostil v njeni druzbi.
NavedenoKaj konkretno obsega zasral? Mene npr. ni strah tega, da se ne bi znal poljubljat ipd. Toda kljub vsemu enostavno ne zmorem, pač zablokiram.libellule
Ti se prevec sekiras vnaprej, da bos "za.sr.al" in zato tudi zablokiras. Toliko te je strah, da bos naredil napako, da potem raje ne naredis nic, kar pa je se slabse, kot ce bi naredil nekaj narobe - ker ce naredis nekaj narobe, potem ves za naslednjic cesa ne smes narediti.
|
ojej1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala08.09.12 08:40 |
Navedenooglas
Kaj konkretno obsega zasral? Mene npr. ni strah tega, da se ne bi znal poljubljat ipd. Toda kljub vsemu enostavno ne zmorem, pač zablokiram.
|
_Marko_
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala08.09.12 09:21 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala10.09.12 18:59 |
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala10.09.12 22:50 |
|
kako to
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala11.09.12 14:00 |
|
ojej1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala11.09.12 20:12 |
Navedenooglas
ojej1 in _Marko_, največ kar lahko naredim je obisk pri psihoterapevtu ali psihologu. Drugače ne vem kako naj opravim s temi strahovi in blokadami.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.09.12 10:31 |
NavedenoDa ona mene jemlje kot znanca že od samega začetka ali zato, ker se sčasoma med nama ni nič zgodilo?ojej1
Mislim, da so stvari še kako jasne pri vama, lahko pa jo tudi povprašaš, ampak ne bodi presenečen, če ti bo rekla, da ona tebe jemlje kot znanca.
|
ojej1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala12.09.12 19:52 |
NavedenooglasNavedenoDa ona mene jemlje kot znanca že od samega začetka ali zato, ker se sčasoma med nama ni nič zgodilo?ojej1
Mislim, da so stvari še kako jasne pri vama, lahko pa jo tudi povprašaš, ampak ne bodi presenečen, če ti bo rekla, da ona tebe jemlje kot znanca.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.09.12 08:03 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala13.09.12 10:47 |
NavedenoJe simpatična, toda vse skupaj je... težko opišem z besedami, mogoče je šlo bolj za premagovanje strahu pred puncami, kaj vem.libellule
In si se ti od vsega zacetka sploh vprasal najosnovnejse vprasanje : Ali ti je ta punca sploh vsec?
NavedenoNelagodje me je prežemalo še preden sva se videla v živo. Pogovor pa sicer teče gladko, sproščeno.libellule
Ti je sploh vsec? Te privlaci? Imata kaksne skupne teme, hobbye, podobne poglede na zivljenje?
Ko se vidita, kako tece pogovor? Gladko ali zadrgnjeno in prisiljeno?
NavedenoTudi če je že zdavnaj prepozno za kaj več, lahko ostaneva prijatelja.libellule
In glede na to, da se poznata ze kar nekaj mescev in se stvar ni premaknila v nobeno smer, ne vem no, ni treba bit ravno doktor znanosti, da pogruntas, da ocitno nekaj ne deluje, da ni niti malo kemije zraven (in tudi s cakanjem se ta kemija prisiljeno ne bo pojavila ... to je ali pa ni).
|
ojej1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala15.09.12 13:05 |
Navedenooglas
Tudi če je že zdavnaj prepozno za kaj več, lahko ostaneva prijatelja.
|
Andreja?
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala16.09.12 12:19 |
NavedenoAndreja, si to ti? Ti imaš navado pisati "ane" na koncu stavka.ojej1
Saj tudi s frendi ne visiš po cele dneve skupaj, ane?
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala17.09.12 05:41 |
NavedenoNe bom se več toliko ukvarjal z njo. Glede odnosa nasploh bo pa čas pokazal.ojej1
S tem da sedaj ne boš več vlagal toliko energije in svojega časa v njo, ko to veš.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala19.09.12 20:33 |
|
ojej1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala20.09.12 14:07 |
Navedenosapra73
Meni se zdi pa neumno razbijati eno lepo vezo zato, ker gre pač drugim ena stvar tako v nos. Pa kaj potem, če sta se spoznala na takšen način. Tako si se odločil in očitno je ena oseba čakala ravno na takšnega lovca kot si bil ti.
Če se imata rada in sta si všeč, se kar potrudita, ne glede na ostale ki vaju obkrožajo. :)
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.09.12 10:13 |
Navedenoojej1
Zmagovalec ni tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vedno znova poskuša.
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala21.09.12 10:25 |
NavedenoNa oglas se je odzvala še ena punca, toda se še nisva videla v živo.ojej1
Ne moreš vsega usmerit samo v eno punco, ki se je za trenutek ustavila pri tvojem oglasu.
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.09.12 10:48 |
|
oglas
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.09.12 11:36 |
NavedenoHočeš reči da sem luzer? Pa ravno ti si opazila, da s to punco nekaj ne deluje, da mogoče ni prave kemije.libellule
Ali obratno povedano, ni looser tisti, ki pade ali se zmoti ali naredi napako, ampak tisti, ki iz vnaprejsnjega straha, da se ne bi zmotil, niti ne proba.
|
ojej1
Re: V nos jim gre način, preko katerega sva se spoznala22.09.12 20:41 |
NavedenooglasNavedenoHočeš reči da sem luzer? Pa ravno ti si opazila, da s to punco nekaj ne deluje, da mogoče ni prave kemije.libellule
Ali obratno povedano, ni looser tisti, ki pade ali se zmoti ali naredi napako, ampak tisti, ki iz vnaprejsnjega straha, da se ne bi zmotil, niti ne proba.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.