Ljubezenski nasveti

Pogovori o ljubezni, reševanju težav in različnih zapletov. Svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ... nikoli ne veš, če ne vprašaš.
Moderator: Primož C.
ronka

Kako spoznati samske ljudi

03.11.11 08:19
Pred časom sem že odprla temo o tem kako spoznavati nove ljudi (samske) pa jo bom še enkrat. Govorim pa o starosti nekje 29-40.
Stvar je taka, da imam občutek, da sploh ni več samskih. Tisti, ki pa smo samski pa ostajamo brez družbe, ker poparčkani se družijo s pari, ne s samskimi.
V prvi vrsti bi rada spoznala nekaj samskih ljudi za druženje, predvsem moških, se pravi za širjenje družabnih vezi. Seveda pa bi rada spoznala tudi bodočega partnerja. Ker sem bolj mirne nature, mi spoznavanje nikakor ne gre. Med znanci pa skoraj nimam več samskih ljudi. Če so že samski, so dosti mlajši od mene.
Naštela bom nekaj izkušenj, načinov, ki sem jih preskusila, da bi kaj ljudi spoznala, samo nič uspešnega.

Recimo šla sem sama na kanjoning in rafting. Obakrat sem bila na aktivnosti z ljudmi, ki jih prej nisem poznala. Enkrat nas je bilo 14. Od tega večinoma par ter 3 20-letniki, ki ne samo, da so bili premladi, tudi vsi so omenjali, da imajo punce. Potem rafting: 7 oseb, 3 pari, en najstnik.
Potem sem šla parkrat na spust s kajakom: spet sami pari, enkrat še ena samska punca.
Potem sem šla na potapljaški tečaj: sicer so prevladovali moški, ampak svoje partnerke so imeli doma.
Tečaj tujega jezika: smo bile same ženske. Bolj kot ne s partnerji doma.
Redno plavam, ampak tu nekak ne pride do pogovora, vsak pač plava v svoji progi in se ne meni za druge.
Redno kolesarim. Vse, ki jih srečam pozdravim in to je to. Eni odzdravijo, veliko jih ne odzdravi. Kaj več od pozdrava mi ne uspe.
Potem sem šla parkrat na koncerte: spet pretežno pari in nekaj mladine, nekaj ljudi z otroki. V glavnem kamor sem se obrnila ni bilo interesa za pogovor. Nihče ni kazal volje, da bi se s kom neznanim pogovarjal (recimo v začetku ali v odmoru).
Gledališče: tu je bila pa povprečna starost huda velika. Mojih vrstnikov skoraj ni bilo, moških vrstnikov pa sploh ne.
Kino: pretežno parčki.
Smučanje: tu se mi pa pogosto prislinijo tipi, ki bi že kar nekaj otipavali, vabijo v savne in podobno (le katera bi šla z neznancem v savno?). Le kje so normalni, tak pa nihče ne pristopi.
Skušam najti družbo za recimo tenis, skvoš pa zadeva ne gre in ne gre.
V knjižnici tudi ne vem kako koga ogovorit, da ne bi bilo vsiljivo.
Internetna spoznavanja (kupid, ona-on, badoo...) - pretežno poročeni, če so samski pa sami taki, ki hočejo ali 20 let mlajšo, če pa so že mojih let pa sami taki, ki nimajo nobenih hobijev, ki jim šport ne diši, ki preživijo ves prosti čas ali v lokalih ali pred TV ali na netu. Meni pa taki ljudje niso ravno pri srcu.

Zdaj pa nasveti kaj početi, da bom spoznala kaj novih ljudi, predvsem samskih moških med 29-40 let.
Zdaj recimo v fitnesu kaj veliko šans nimam. Sem bila parkrat pa mi ni všeč, samo zaradi spoznavanja moških pa ne bi hodila v fitnes. Rabim take aktivnosti, ki so mi všeč.
Kako vam drugim uspeva?

Re: Kako spoznati samske ljudi

03.11.11 08:56
Moj predlog, narediti je treba skupnost in določiti datum in prostor ter neko aktivnost, da bi tja zahajali. Nič posebnega, samo druženje, važno, da se tja pride, potem pa se stvari razvijajo naprej. Mora pa biti za izhodišče neka debata,

Lahko kakšno predavanje , po predavanju srečanje.

Lahko pevske vaje po ure, po pol ure srečanje.
itd, dajte predloge,

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

090 30 41 Imate težave? Bi radi kaj vprašali, se pogovorili, imate težave, ste osamljeni? Pokličite lahko vam pomagamo.

http://galerija.over.net/mon/main.php/v/javnagalerija/Primo__
http://pino.blog.siol.net/ Poglej kaj pišem
ronka

03.11.11 09:01
Jaz sem za :)
Samo ne vse spet le v LJ :(
Primož daj še za nas ( 18-25 ) organiziraj kaj podobnega. Pa pripelji samo punce, jaz bom pa izbiral med njimi, oz. se bodo same potegovale zame.
ronka

03.11.11 11:21
Sadni, Primož ni mislil, da bi on organiziral, ampak, da se samski organiziramo :)
Navedeno
Primož
Moj predlog, narediti je treba skupnost in določiti datum in prostor ter neko aktivnost, da bi tja zahajali. Nič posebnega, samo druženje, važno, da se tja pride, potem pa se stvari razvijajo naprej. Mora pa biti za izhodišče neka debata,

Lahko kakšno predavanje , po predavanju srečanje.

Lahko pevske vaje po ure, po pol ure srečanje.
itd, dajte predloge,

Primož
Zato pa lahko odpreš še en forum ali pa katerega izmed obstoječih preimenovati v "Za samske".

03.11.11 14:53
http://med.over.net/forum5/list.php?235

Tukaj je že odprt forum za samske, ampak ne vem, kako naj preverjamo posameznike,d a bi dobili res samske na ta forum, jaz vam moram dati dovoljenje, ampak kako naj vem, da je nekdo res samski in ne poročen in samo išče avanturo.

Imate vsak svoj profil, ki ga izpolnite, v njega napišete vaše interese, svoj opis, ki pa bo viden, samo tej skupini, samo še to preverjanje moramo nekako urediti.

primož

Srečnga pa zdravga!!!

090 30 41 Imate težave? Bi radi kaj vprašali, se pogovorili, imate težave, ste osamljeni? Pokličite lahko vam pomagamo.

realno

03.11.11 16:37
Izhodišče je postavljeno malo čudno. 29-40? Koliko si zdaj stara, bližje 29, ali bližje 40? 29-letnik je sigurno bližje 26-letniku, kot 40-letniku. Nista v istem položaju samska 29-letnica in 40-letnica.

Zakaj ne poskusiš na internetu, če si iz manjšega kraja, kjer ni veliko možnosti spoznavanja? Ona-on, facebook, možnosti je še pa še..

Aja, še to, da kao ni samskih. To je pa smešna izjava. Že če bereš med.over.net vidiš, da je samskih cel kup.
Realno, moj odgovor o iskanju na netu je v mojem prvem postu :). Skoraj na koncu posta.
Ja samskih je veliko, samo ne takih, ki bi živeli tudi v reali. Če jokajo le tu gor, to nič ne pomaga, če nočejo v realo. V reali srečujem le samske ženske. Grem na aktivnosti, ki naj bi bile bolj moške, ampak kaj je tam? Nobenega samskega moškega in kup samskih žensk.
Po vsej verjetnosti bom napisala nekaj, kar ti ne bo všeč oz. se ti ne bo zdelo najbolj uporabno.

To, kar te najbolj moti, to vidiš. Ker si obremenjena s samskostjo in s tem, da ni prave samske družbe, vidiš samo to. V glavi imaš neko fiksno idejo, za kar potrditev najdeš v vsaki situaciji. Ostalih, ki ne padejo v ta kalup, preprosto niti opaziš ne, ker jim ne daš pozornosti. Kot bi imela v glavi nek radar, ki bi lovil samo določene frekvence. Tako ti podzavestno opaziš samo tiste ljudi, ki so zate neprimerni. Če hodiš na športne aktivnosti z namenom koga spoznat, si delaš medvedjo uslugo.

Športat hodi zaradi sebe, ne zaradi drugih. Če želiš nekoga namesko spoznat, imaš za to na voljo dovolj orodij. Omenjaš Kupid, Badoo... tudi tu najdeš samske in available ljudi, samo verjetno ti že v štartu ne potegnejo, so nezanimivi, ali prepočasni ali kaj tretjega. Če bi tvoja teorija (da so na spletnih portalih samo poročeni fukfehtarji) držala vodo, potem ne bi bilo zgodb parov, ki so se spoznali preko njih, potem kolegica kolegice ne bi poznala par, ki se je preko neta spoznal. Osebno poznam vsaj dva para, ki sta se na tak način spoznala in pač furata vezo kot vsak običajni par. To, da se spoznaš preko neta, še ne pomeni, da bo veza kaj dlje zdržala ali da bodo težave manjše, garancije ni za nič. Pomeni samo, da sta se spoznala na drugačen način. Vse ostalo, kar s sabo prinese partnerstvo, pa poteka isto kot pri razmerju, kjer sta se spoznala v živo.

Ergo: naštimaj radar na nesamske in available (niso namreč vsi samski available :) pa boš začela spoznavat tudi takšne. Nesamske pa vzemi za prijatelje - nikoli ne veš, ali ne spoznaš svojega bodočega ravno preko poparčkanih.

Pa tudi to ne drži, da bi se pari družili sami s pari, bi bilo preveč dolgočasno. Malo zamenjaj družbo in ne skenslaj človeka samo zato, ker je zaseden. Druži se z ljudmi, uživaj v času, ki ga nameniš adrenalinskim športom (ker so zgleda nekaj, kar te osrečuje) in še enkrat: zamenjaj antene :)
Mariborčan37

04.11.11 13:30
Navedeno
ronka
Pred časom sem že odprla temo o tem kako spoznavati nove ljudi (samske) pa jo bom še enkrat. Govorim pa o starosti nekje 29-40.
Stvar je taka, da imam občutek, da sploh ni več samskih. Tisti, ki pa smo samski pa ostajamo brez družbe, ker poparčkani se družijo s pari, ne s samskimi.
V prvi vrsti bi rada spoznala nekaj samskih ljudi za druženje, predvsem moških, se pravi za širjenje družabnih vezi. Seveda pa bi rada spoznala tudi bodočega partnerja. Ker sem bolj mirne nature, mi spoznavanje nikakor ne gre. Med znanci pa skoraj nimam več samskih ljudi. Če so že samski, so dosti mlajši od mene.
Naštela bom nekaj izkušenj, načinov, ki sem jih preskusila, da bi kaj ljudi spoznala, samo nič uspešnega.

Recimo šla sem sama na kanjoning in rafting. Obakrat sem bila na aktivnosti z ljudmi, ki jih prej nisem poznala. Enkrat nas je bilo 14. Od tega večinoma par ter 3 20-letniki, ki ne samo, da so bili premladi, tudi vsi so omenjali, da imajo punce. Potem rafting: 7 oseb, 3 pari, en najstnik.
Potem sem šla parkrat na spust s kajakom: spet sami pari, enkrat še ena samska punca.
Potem sem šla na potapljaški tečaj: sicer so prevladovali moški, ampak svoje partnerke so imeli doma.
Redno plavam, ampak tu nekak ne pride do pogovora, vsak pač plava v svoji progi in se ne meni za druge.
Redno kolesarim. Vse, ki jih srečam pozdravim in to je to. Eni odzdravijo, veliko jih ne odzdravi. Kaj več od pozdrava mi ne uspe.
Potem sem šla parkrat na koncerte: spet pretežno pari in nekaj mladine, nekaj ljudi z otroki. V glavnem kamor sem se obrnila ni bilo interesa za pogovor. Nihče ni kazal volje, da bi se s kom neznanim pogovarjal (recimo v začetku ali v odmoru).
Gledališče: tu je bila pa povprečna starost huda velika. Mojih vrstnikov skoraj ni bilo, moških vrstnikov pa sploh ne.
Smučanje: tu se mi pa pogosto prislinijo tipi, ki bi že kar nekaj otipavali, vabijo v savne in podobno (le katera bi šla z neznancem v savno?). Le kje so normalni, tak pa nihče ne pristopi.
Internetna spoznavanja (kupid, ona-on, badoo...) - pretežno poročeni, če so samski pa sami taki, ki hočejo ali 20 let mlajšo, če pa so že mojih let pa sami taki, ki nimajo nobenih hobijev, ki jim šport ne diši, ki preživijo ves prosti čas ali v lokalih ali pred TV ali na netu. Meni pa taki ljudje niso ravno pri srcu.

Zdaj pa nasveti kaj početi, da bom spoznala kaj novih ljudi, predvsem samskih moških med 29-40 let.
Zdaj recimo v fitnesu kaj veliko šans nimam. Sem bila parkrat pa mi ni všeč, samo zaradi spoznavanja moških pa ne bi hodila v fitnes. Rabim take aktivnosti, ki so mi všeč.
Kako vam drugim uspeva?

Še eden, ki mu na takšne in podobne načine ne uspeva.

Lp
predlog

04.11.11 14:43
Še ena, ki bi šla na druženje samskih, če bo kaj iz vsega?
Vendar ne bi omejevala let, saj zakaj pa ne bi bilo dostopno vsem, ki bi radi prišli.

Primož, kdo pa bi predaval ali če bi imeli debato, kako si zamišljaš vse to? O čem pa bi debatirali?

Dajmo samski, kdaj bi prišli in kam predlogi?
Nisva se razumeli. Jaz športam zaradi sebe, ker to rada počnem. Ne grem zato na kolo, da bi ujela moškega :). Jaz sem samo napisala kaj počnem in da pač na teh aktivnostih ne srečujem samskih.
Je pa žal tako, da ljudje, ki so bili prej družba, ko niso več samski, odpikajo nas samske. Ženske se očitno bojijo, da bi jim prevzele partnerje. Moški pa si ne upajo, ker bi bile njihove partnerke ljubosumne. In tako je skoraj vedno. Druženje dokler so samski, potem pa konec. Večina je takih. V končni fazi pa z nesamskim ne bi ravno šla recimo na dopust. Verjetno je logično, da bo šel s svojo punco :).
Na portalih sem že ogromno poskušala. In tu in tam je zrnje, večinoma plevel. Saj še poskušam, ampak, če ni uspeha, ga pač ni.
Jaz bi zamenjala družbo, zato sem postavila vprašanje kako poiskati novo družbo, to je bilo vprašanje kako :)?
Zamenjaj atene ni nič konkretnega :)

Navedeno
ZivelaPomlad
Po vsej verjetnosti bom napisala nekaj, kar ti ne bo všeč oz. se ti ne bo zdelo najbolj uporabno.

To, kar te najbolj moti, to vidiš. Ker si obremenjena s samskostjo in s tem, da ni prave samske družbe, vidiš samo to. V glavi imaš neko fiksno idejo, za kar potrditev najdeš v vsaki situaciji. Ostalih, ki ne padejo v ta kalup, preprosto niti opaziš ne, ker jim ne daš pozornosti. Kot bi imela v glavi nek radar, ki bi lovil samo določene frekvence. Tako ti podzavestno opaziš samo tiste ljudi, ki so zate neprimerni. Če hodiš na športne aktivnosti z namenom koga spoznat, si delaš medvedjo uslugo.

Športat hodi zaradi sebe, ne zaradi drugih. Če želiš nekoga namesko spoznat, imaš za to na voljo dovolj orodij. Omenjaš Kupid, Badoo... tudi tu najdeš samske in available ljudi, samo verjetno ti že v štartu ne potegnejo, so nezanimivi, ali prepočasni ali kaj tretjega. Če bi tvoja teorija (da so na spletnih portalih samo poročeni fukfehtarji) držala vodo, potem ne bi bilo zgodb parov, ki so se spoznali preko njih, potem kolegica kolegice ne bi poznala par, ki se je preko neta spoznal. Osebno poznam vsaj dva para, ki sta se na tak način spoznala in pač furata vezo kot vsak običajni par. To, da se spoznaš preko neta, še ne pomeni, da bo veza kaj dlje zdržala ali da bodo težave manjše, garancije ni za nič. Pomeni samo, da sta se spoznala na drugačen način. Vse ostalo, kar s sabo prinese partnerstvo, pa poteka isto kot pri razmerju, kjer sta se spoznala v živo.

Ergo: naštimaj radar na nesamske in available (niso namreč vsi samski available :) pa boš začela spoznavat tudi takšne. Nesamske pa vzemi za prijatelje - nikoli ne veš, ali ne spoznaš svojega bodočega ravno preko poparčkanih.

Pa tudi to ne drži, da bi se pari družili sami s pari, bi bilo preveč dolgočasno. Malo zamenjaj družbo in ne skenslaj človeka samo zato, ker je zaseden. Druži se z ljudmi, uživaj v času, ki ga nameniš adrenalinskim športom (ker so zgleda nekaj, kar te osrečuje) in še enkrat: zamenjaj antene :)
Torej lahko skupaj naštudirava kako to spremeniti, da bo uspevalo. Imaš mogoče kako idejo? Meni jih že manjka :(.
Lahko bi probala še stvari, ki jih še nisem nikoli počela, ampak saj veš, če po naravi nisi žurer, če ti recimo ples ne diši, je bolj malo verjetno, da najdeš prave ljudi na divjem žuru, na plesu.
Če ti ni do muzejev, je bolj malo verjetno, da bo obiskovanje muzejve obrodilo sadove na tem področju :). Zato hodim tja, kjer mi je fajn.

Navedeno
Mariborčan37
Navedeno
ronka

Kako vam drugim uspeva?

Še eden, ki mu na takšne in podobne načine ne uspeva.

Lp

06.11.11 09:30
Navedeno
predlog
Vendar ne bi omejevala let, saj zakaj pa ne bi bilo dostopno vsem, ki bi radi prišli.

Primož, kdo pa bi predaval ali če bi imeli debato, kako si zamišljaš vse to? O čem pa bi debatirali?

Jaz lahko pripravim eno urico enega trenitnga, rabite trenirko in pridete na trenitng Aikida, v bistvu je to rekreacija.

O okolici LJ, pa je lahko trening, seveda pa ni to namenjeno trenitngu, ampak druženju, tako bi to naedili enkrat ali dvakrat na mesec, da bi lahko vsi prišli, če pa kdo zrihta dvorano kjerkoli po Sloveniji, pa pridemo tja.

Še vedno pa menim, da starost ni omejena, ampak da se pa ve,da je nekdo samski, pa je dobro, kajti na srečanje lahko pride tudi nekdo, ki ni pa se dela in tako samo išče potencialno "žrtev", neka identifikacija bi morala biti. Zato sem mislil na forum, kjer bi imel vsak dostop, če bi dal svoje podatke, samo meni, drugi ne rabijo vedeti.

Tam se dogovarjamo na srečanjih pa se srečate.

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

Kot že sama priznavaš, ronka, si tule že pisala. Se te spomnim, si imela drug nick. Isto smo ti svetovali miljavžent idej pa si se vsega otepala, nič ni bilo dovolj dobro, vse je imelo nek "feller", da ni delovalo ...

Ja, bo treba res antene zamenjat.
bejžnobejž

06.11.11 19:03
To mi je tolk hecno, da si ena vzame celo stran za spisat in okolišit, dejstvo pa je, da bi si rada dobila tipa. Kakor da je to kaj slabega.
Svetujem ti, da greš lepo po vrsti. če si na portalih se pač postopno dogovarjaš za zmenke. Vzemi jih kot sprostitev, ne kot smrtno resno življenjsko nalogo. Če boš manj zategnjena, bodo bolj zagreti zate.
Kar se družbe tiče pa tudi ne vem, kaj je narobe s samskimi ženskami. Vse lahko počneš brez tipa, samo seksaš bolj težko, če si hetero.
Probaj živet življenje brez tipov, te pa imej samo za seks. Kar naenkrat se bodo hoteli vsi poročiti s teboj.
Portali: to sem že vse sprobala, z večimi sem se že dobila :). TUdi sedaj se še kdaj pa kdaj s kom dobim.
Ja, in tudi počnem vse mogoče stvari, saj sem jih naštela :). Saj nisem rekla, da mi je dolgčas, da nimam kaj počet. Meni je dolgčas po družbi moškega.
Ne razumem: kako naj jih imam le za seks, če nimam nobenega? NIsem omenjala, da si želim tipov, ki bi se želeli poročit z mano :).

Navedeno
bejžnobejž
To mi je tolk hecno, da si ena vzame celo stran za spisat in okolišit, dejstvo pa je, da bi si rada dobila tipa. Kakor da je to kaj slabega.
Svetujem ti, da greš lepo po vrsti. če si na portalih se pač postopno dogovarjaš za zmenke. Vzemi jih kot sprostitev, ne kot smrtno resno življenjsko nalogo. Če boš manj zategnjena, bodo bolj zagreti zate.
Kar se družbe tiče pa tudi ne vem, kaj je narobe s samskimi ženskami. Vse lahko počneš brez tipa, samo seksaš bolj težko, če si hetero.
Probaj živet življenje brez tipov, te pa imej samo za seks. Kar naenkrat se bodo hoteli vsi poročiti s teboj.
Če bi bil možen trening kje na našem koncu bi bilo super. Samo dvorano dobiti je pa druga. Verjetno te zadeve niso poceni. Mogoče poleti zunaj na travniku, to pa ne bi bil problem :). Je pa to odlična ideja.

Navedeno
Primož
Navedeno
predlog

Jaz lahko pripravim eno urico enega trenitnga, rabite trenirko in pridete na trenitng Aikida, v bistvu je to rekreacija.

O okolici LJ, pa je lahko trening, seveda pa ni to namenjeno trenitngu, ampak druženju, tako bi to naedili enkrat ali dvakrat na mesec, da bi lahko vsi prišli, če pa kdo zrihta dvorano kjerkoli po Sloveniji, pa pridemo tja.

Še vedno pa menim, da starost ni omejena, ampak da se pa ve,da je nekdo samski, pa je dobro, kajti na srečanje lahko pride tudi nekdo, ki ni pa se dela in tako samo išče potencialno "žrtev", neka identifikacija bi morala biti. Zato sem mislil na forum, kjer bi imel vsak dostop, če bi dal svoje podatke, samo meni, drugi ne rabijo vedeti.

Tam se dogovarjamo na srečanjih pa se srečate.

Primož
Veš nasvet zamenjat antene pa res ne pomaga :).

Navedeno
ZivelaPomlad
Kot že sama priznavaš, ronka, si tule že pisala. Se te spomnim, si imela drug nick. Isto smo ti svetovali miljavžent idej pa si se vsega otepala, nič ni bilo dovolj dobro, vse je imelo nek "feller", da ni delovalo ...

Ja, bo treba res antene zamenjat.
Navedeno
bejžnobejž

Haha, pa kaj jaz to berem ? Ja res se bom želel poročiti z žensko, za katero že celo naselje ve, da je ena navadna ku*ba. Res pametno razmišljaš, ni kaj...
Ali obstajajo kake skupine, kjer se družijo samski.
Našla sem sicer Dogodke za samske, samo to se vse v LJ dogaja, pa precej komercialno je :). Je kaj takega, da se sami zorganizirate?
Primož, za tale forum bi bilo fajn naredit malce promocije, jaz sem opazila, da na seznamu forumov ni oz. je tako skrit, da ga ne najdem.
Mogoče bi potem zaživel?
Kako pa preverjati resnicoljubnost pa ne vem. Je pa tako: tisti ta pokvarjeni niso potrpežljivi, ponavadi hočejo takoj dobit fotko, telefonsko. Druženja ob aikidu recimo, jih ne zanimajo :).

Navedeno
Primož
http://med.over.net/forum5/list.php?235

Tukaj je že odprt forum za samske, ampak ne vem, kako naj preverjamo posameznike,d a bi dobili res samske na ta forum, jaz vam moram dati dovoljenje, ampak kako naj vem, da je nekdo res samski in ne poročen in samo išče avanturo.

Imate vsak svoj profil, ki ga izpolnite, v njega napišete vaše interese, svoj opis, ki pa bo viden, samo tej skupini, samo še to preverjanje moramo nekako urediti.

primož
zanimivasemizdiš

14.11.11 23:28
Od kje pa si, Ronka, če te smem vprašati?
Navedeno
zanimivasemizdiš
Od kje pa si, Ronka, če te smem vprašati?

Iz V Slovenije, več pa na ZS.
a je to....

15.11.11 17:38
Na dogodkih za samske sem bila dvakrat, če nebi prej 'ujela' se mi zdijo speed dating fajn zadeva. Čeprav nisem iz lj, sem to vzela kot 'izlet v lj' V kolikor se ti niti na tak izlet ne da, kako lahko jamraš, da so na forumih (tipa ona-on) sami zapečkarji?
BTW na omenjenem forumu sem spoznala prejšnega (čista polomija) fanta in zdajšnega tudi in še kar nekaj zanimivih ljudi. In ogromno plevela. Sigurno sem bila na nekaj 10 kavah v roku enega leta, pa se nisem potožila. Sem pa opazila, da dokler sem bila sama zapsihirana - sami psihoti. Ko sem pri sebi razčistila - ekola ;)
Sem pa sigurna, da bo stric Primož poskrbel, da bo organizacijsko steklo. Držim pesti!!
Julyyya

15.11.11 20:04
Zdravo,
mene pa zanima, sicer malo offtopic, a ste punce s foruma kaj zainteresirane za rekreacijo + kavica, enkrat tedensko? Lahko telovadba, ples, plavanje... v lj oz okolici. V času bivšega nisem smela nikamor, tako sem počasi zgubila žensko družbo. Trenutno delam v moškem kolektivu, s frišnopečenim fantom pa se druživa le s pari (o tem je bilo že nekaj napisanega).
Pozdravček ;)
Navedeno
Julyyya
Zdravo,
mene pa zanima, sicer malo offtopic, a ste punce s foruma kaj zainteresirane za rekreacijo + kavica, enkrat tedensko? Lahko telovadba, ples, plavanje... v lj oz okolici. V času bivšega nisem smela nikamor, tako sem počasi zgubila žensko družbo. Trenutno delam v moškem kolektivu, s frišnopečenim fantom pa se druživa le s pari (o tem je bilo že nekaj napisanega).
Pozdravček ;)
Jaz sem :)
Zapečkarji sem mislila v smislu, da nočejo ven v naravo, da nočejo športat, da nočejo poskusit kaj novega, da se zgrozijo ob misli, če rečem a gremo na rafting, kanjoning ali kaj takega, da jih je groza kakega konkretnega potovanja brez agencije, na svojo roko, iz kraja v kraj.
Speed dating zame ni ok zadeva, jaz rabim veliko več časa, da naredim dober vtis. Ponavadi delam preveč slab prvi vtis. Nisem neka lepotica, da bi na ta način naredila oh in sploh vtis, žal pa tudi nisem preveč družabna, da bi se kar na hitro primerno razgovorila in očarala ljudi. Zato rabim več časa, da pokažem svoje dobre lastnosti.

Navedeno
a je to....
Na dogodkih za samske sem bila dvakrat, če nebi prej 'ujela' se mi zdijo speed dating fajn zadeva. Čeprav nisem iz lj, sem to vzela kot 'izlet v lj' V kolikor se ti niti na tak izlet ne da, kako lahko jamraš, da so na forumih (tipa ona-on) sami zapečkarji?
BTW na omenjenem forumu sem spoznala prejšnega (čista polomija) fanta in zdajšnega tudi in še kar nekaj zanimivih ljudi. In ogromno plevela. Sigurno sem bila na nekaj 10 kavah v roku enega leta, pa se nisem potožila. Sem pa opazila, da dokler sem bila sama zapsihirana - sami psihoti. Ko sem pri sebi razčistila - ekola ;)
Sem pa sigurna, da bo stric Primož poskrbel, da bo organizacijsko steklo. Držim pesti!!
Jaz sem, samo ne v LJ z okolico :(, je predaleč. Na našem koncu pa bi bila seveda vesela take družbe. Če se bo katera ali kater našel :).

Navedeno
Julyyya
Zdravo,
Pozdravček ;)
Jaz sem tudi za tisti konec, previdevam, da je to štajerska, pa pogoj je, da ti lahko zaupam, sicer pa kolikor berem, si fejst punca :) :)
Sem pa jaz tudi bolj taka... introvertirana, netemperamentna, zelo dolgočasna :) :)

Navedeno
ronka
Jaz sem, samo ne v LJ z okolico :(, je predaleč. Na našem koncu pa bi bila seveda vesela take družbe. Če se bo katera ali kater našel :).

Navedeno
Julyyya
Zdravo,
Pozdravček ;)
katenjka, sem ti napisala v ZS :)
Single33

16.11.11 13:54
In Ronka ali je kdo že prišel v rovte :) ?
Ali se boš mogoče oglasila na kakšni partiji tenisa ??? :)
Tenis? Je kdo omenjal tenis? Kje, kdaj in s kom? :)
Navedeno
ronka
katenjka, sem ti napisala v ZS :)
Sem ti odgovorila.
No zmenimo se kaj...jaz se tudi težko spravim od doma, pa bi šla.

Navedeno
Marko
Tenis? Je kdo omenjal tenis? Kje, kdaj in s kom? :)
Samo zate, ki ne razumeš žensk, ko odgovarjajo na oglase s prošnjo, naj se jih kontaktira brez da pustijo kontakt :) :)
Tenis je omenjala ronka v prvem postu (te teme nasploh). Napisala je, od kod je in za več informacij še pripisala, da je dosegljiva preko ZS. Bo šlo zdaj? A ti zadnje čase bolj nepazljivo bereš :) :) Pomlad in to :) :)
Miha44

17.11.11 17:15
Sem zasledil, da na Dobrni organizirajo spoznavni večer za samske.
Evo link :http://www.terme-dobrna.si/nastanitev/vroca-ponudba/spoznajva-se/
Katenjka, zelo dober spomin imaš. Jaz sem samo hotel poudari, da zelo rad igram tenis. Ne iščem pa soigralcev, ker jih imam čez glavo dovolj v svoji bližini. Sploh pa ne čez zimo. Čez zimo so drugi športi na redu. ;)
Če se pa kdo čuti dost dobrega, pa sem pripravljen tud na izzive, seveda.
Navedeno
katenjka
Jaz sem tudi za tisti konec, previdevam, da je to štajerska, pa pogoj je, da ti lahko zaupam, sicer pa kolikor berem, si fejst punca :) :)
Sem pa jaz tudi bolj taka... introvertirana, netemperamentna, zelo dolgočasna :) :)

Navedeno
ronka

Navedeno
Julyyya
Zdravo,
Pozdravček ;)
Za kateri konec štajerske pa se gre ?
Navedeno
Marko
Katenjka, zelo dober spomin imaš. Jaz sem samo hotel poudari, da zelo rad igram tenis. Ne iščem pa soigralcev, ker jih imam čez glavo dovolj v svoji bližini. Sploh pa ne čez zimo. Čez zimo so drugi športi na redu. ;)
Hvala, se ga trudim uporabljat še na na kakem drugem področju, prav res :) :)
Ampak tole je pa kr neko opravičilo pa malo ne veš kaj bi...pa hm pa...saj bi...pa... en pragmatičen izgovor pa potem nek kvazi pogoj :) :)
No sej bom nehala, zdaj grem pa že sebi na živce :) :)
Ja, lahko, če prideš na naše konce :).
Navedeno
Single33
In Ronka ali je kdo že prišel v rovte :) ?
Ali se boš mogoče oglasila na kakšni partiji tenisa ??? :)
Navedeno
Marko

Zakaj te pa potem zanima kdaj, kje, s kom, če ne iščeš soigralcev :)?
Navedeno
ronka
Navedeno
Marko

Ah, to so zgolj retorična vprašanja, seveda.

(ronka, ženske smo očitno pogumnejše od fantov.)
Navedeno
ronka
Navedeno
Marko

Upal sem, da bo to nekoč morda tudi Ana Ivanovič opazila. :P
Navedeno
Robi...
Navedeno
katenjka

Navedeno
ronka

Navedeno
Julyyya
Zdravo,
Pozdravček ;)
Za kateri konec štajerske pa se gre ?

Tam, kjer je najlepše :) :) Vsaj, kar se mene tiče.
Sicer pa tudi lj.
Velja pa z samske in nesamske punce in Robija, ki ga v teh skupinah mislim da ni :) :)
Navedeno
katenjka

Sicer pa tudi lj.
Velja pa z samske in nesamske punce in Robija, ki ga v teh skupinah mislim da ni :) :)

Kaj pa če nosiš pink hlače, se lahko zraven prištuliš? :))
Navedeno
katenjka

Še dobro, da vem, kje je zate najlepše....:)
No glede na to, da se tako konstruktivno dogovarjamo, velja za vse, ki imajo pink hlače, vsi, ko so samski, vse punce, ki so nesamske, vsi, ki imajo nick Robi... ali matjazko. In seveda za vse ostale :) :)
V to, kje je najlepše, pa ne bi rada koga prepričevala :)
A je komu sploh do česa...tako samo teoretično :) :)
Single33

22.11.11 11:51
Meni je do marsičesa...tako samo teoretično :):)
Pozimi je dosti manj možnosti za druženje (če ne maraš biti med štirimi stenami) kot poleti. Ampak še vedno se da. Kmalu bo smučanje, lahko bi se kaj zmenili. Mogoče tudi kak hribček. Sicer nisem ljubiteljica zaprtih prostorov, ampak pozimi je pač kratek dan in se je treba s tem sprijaznit: lahko tudi recimo kak badminton. Ima še kdo kako idejo?
Navedeno
katenjka
No glede na to, da se tako konstruktivno dogovarjamo, velja za vse, ki imajo pink hlače, vsi, ko so samski, vse punce, ki so nesamske, vsi, ki imajo nick Robi... ali matjazko. In seveda za vse ostale :) :)
V to, kje je najlepše, pa ne bi rada koga prepričevala :)
A je komu sploh do česa...tako samo teoretično :) :)
Kaj pomeni teoretično ? :)
Single33

23.11.11 12:49
Bowling :)))
Navedeno
Robi...

Kaj pomeni teoretično ? :)
Točno tako, kot se tukaj dogovarjamo, vsi smo za to, realno ne bo iz tega nič. Praktično pa bi bilo, če nihče ne bi bil za to, realno pa tudi ne bi bilo nič :) :) Saj ni neke razlike, ali pač :) :)
Planet tuš Celje - jaz sem za.

Navedeno
Single33
Single33

29.11.11 15:21
Navedeno
ronka
Planet tuš Celje - jaz sem za.

Navedeno
Single33

V teoriji ali praksi :) ?
Pa kako jajcanje se greste vi? A vam je trip tole virtualno jebanje? Verjetno je za koga to že (virtualni) seks :D
Single33

30.11.11 10:55
Navedeno
ZivelaPomlad
Pa kako jajcanje se greste vi? A vam je trip tole virtualno jebanje? Verjetno je za koga to že (virtualni) seks :D

Ma katenjka nekaj muti o tem kako bi bilo, če bi bilo in da v teoriji so vsi za, v praksi pa ne pridejo dlje kot do domačega kavča.

Jaz bi rade volje šel premetava kugle ampak ne mika pa me, da bi se zdaj tukaj naslednji dve leti dogovarjal z teoretiki o tem kako bi bilo fajn it enkrat na bowling.
Bomo pa mi pomagali. Evo vam datum in kraj.
Petek, 16. december, Tuš Celje. ki je nekje na sredi, če razumem. Eni lj, drugi mb ...

Če vam je tok do tega, se boste že prilagodili :)
Navedeno
Single33
Navedeno
ZivelaPomlad

Ma katenjka nekaj muti o tem kako bi bilo, če bi bilo in da v teoriji so vsi za, v praksi pa ne pridejo dlje kot do domačega kavča.

Jaz bi rade volje šel premetava kugle ampak ne mika pa me, da bi se zdaj tukaj naslednji dve leti dogovarjal z teoretiki o tem kako bi bilo fajn it enkrat na bowling.

Kaj točno te potem ovira, da se ne oglasiš ronki na ZS?
Zoja23 

Še moj predlog...

01.12.11 20:57
Kaj pa samski z otroci ne obstajajo, oz. bi se lahko pridružili tej skupini...Namreč sama spadam med njih in pogrešam druženje, pogovor, nekako je z že znanim krogom prijateljev, za tisto druženje in pogovor kar zmanjkalo časa ali priložnosti, ker je ena na strogem mirovanju zaradi nosečniških problemov, druga si je nekako bolj blizu s to ta-prvo, tretja, pa čeprav tu pa tam pokliče, nikoli nima časa, da bi kam šle, tudi takrat, ko imam vikend prost in si lahko organiziram varstvo, ker ji enostavno služba in njen dragi vzameta preveč časa.... Tako da......Pri sebi vidim, čeprav sem komunikativna, urejena, aktivna....V kraju kjer se večinoma gibljem, srečujem razmeroma iste ljudi, tako, da prave možnosti nekako ni....Iz tega razloga se oglašam tudi tukaj :)

Pa mogoče kot ideja, če se zdi komu zanimivo, sicer imam namen iti tudi sama, ampak vseeno:

Film Bruno Goring, ki ga Krog prijateljev Bruna Goringa organizira v MB 11.12.2011, od 14:00 do 19:00 ure v hotelu Piramida :)

Lep pozdrav
Anabanana, jaz sem za bovling. Sicer tega še nisem nikoli počela, ampak vse je enkrat prvič,a ne. Pa še Celje mi je dokaj blizu. Upam, da bo še kdo za.
Navedeno
ronka
Anabanana, jaz sem za bovling. Sicer tega še nisem nikoli počela, ampak vse je enkrat prvič,a ne. Pa še Celje mi je dokaj blizu. Upam, da bo še kdo za.
Ej greva midve sami pa pustiva te tipe neresne :) Naj se česa od nas naučijo...bog jim pomagaj, al :) :)
Drugače sem pa jaz za lj al pa mb :) :)
Kdo bi si mislil, še sem živ ;) Je kdo rekel Bowling? :DD Razdalja ni ovira, če je družba dobra :)
Težava zdaj pa je, ker ne veš, če je družba dobra. Pa že maš oviro oziroma izgovor. :)
Oz. povod, da grem preverim :D
Tinkara26

04.12.11 20:59
Mah, potem pa pač izkoristiš klic v sili in predčasno zapustiš prizorišče ;) :)
LJ, MB pa meni ne dišita :)
Za Celje pa sem, do tja pa imam manj kot eno uro :).

Navedeno
katenjka
Navedeno
ronka
Ej greva midve sami pa pustiva te tipe neresne :) Naj se česa od nas naučijo...bog jim pomagaj, al :) :)
Drugače sem pa jaz za lj al pa mb :) :)
Single33

05.12.11 11:59
Me zelo veseli, da ste me kljub mojemu velikemu navdušenju nad bowlingom namenoma prezrli :)

Če pa slučajno koga mika metanje kugl pa se lahko takoj zmenimo za MB, tudi za Celje in pa mogoče pod kakšnimi izrednimi pogoji tudi za LJ :)
Single33, poglej kaj je AnaBanana napisala :).
Ura še manjka :D Ali pa jaz slabo vidim :DD
Tinkara26

07.12.11 14:29
A je kdo rekel bowling v MB :) Sem takoj za ;)
Single33

08.12.11 09:03
@Ronka: vidim kaj je napisala :). Kaj pa ura ?

@Tinkara26: Kdaj pa bi šli metat kugle :) ?
Če se boste res kaj zmenili pridem še jaz :)
Pa če se v Celje peljem me tudi ne bo vrag vzel čeprav imam tudi jaz eno uro vožnje.

@Tinkara, če si za MB za Celje pa ne, pa te jaz v MBju poberem samo javi mi na privat.

Skratka dajmo se za uro uskladit. In če prav razumem je to odprto za vse tako, da dajte se zmigat pa ne samo jamrat vedno. Čim več nas je tem boljše. Zavedat pa se moremo tudi, da se nam lahko kar hitro zgodi, da nebomo metali krogel, ker bo vse zasedeno - bomo pa pač sedeli in se pogovarjali, kar mislim, da tudi ne bo tako grozno.
Single 33 :)

za MB je Merlin33, ti (Single33), jaz... Še kdo ? Ali bomo na koncu happy trio :)))) Upam, da mi uspe rešit žensko čast, da ne izgubim preveč :)))

Single33, super bi bilo tudi, če bi ti bilo možno privat poslat, glede ure in bowling mesta v MB ( Strike, Tuš..)

Lp
Nekdo mora zadevo rezervirat, nekomu se je potrebno prijavit :). Samo pisanje tu gor, ne bo obrodilo sadov.

Navedeno
Single33
@Ronka: vidim kaj je napisala :). Kaj pa ura ?

@Tinkara26: Kdaj pa bi šli metat kugle :) ?
Jaz sicer še nisem bila na bovlingu, ampak vem, da je potrebno rezervirat, menda je ravno v decembru huda gužva.
Tudi MB lahko, mi je še precej bližje kot Celje :D

Morda bomo potem Quatro :DD
Jaz sem mislil bolj v smislu, da bi se z MBja peljali z enim avtom v Celje, da nas bo čim več...
za samskeee

13.12.11 10:04
Tako dolgo se menite, da že mene zanima, če ste se kaj zmenili.
V Lj je lepo osvetljeno, na Gradu se da posedet ali na Nebotičniku ali Maxiju, ali v slaščičarni hotela Slon v Centru in še mnogokje. Če se iz Štajerske peljete čez Trzin, je dober Pub tudi London pub.

Moj predlog:
V petek se dobite ob 17h pred Kolosejem, pa v kino in na pijačo v Playo k Janu Plestenjaku, ki je tudi v BTc-ju, če ne gre drugače.

Če pa v Centru, greste v klub Hugo Barreras na tržnico Lj. pod arkadami je to. Pa mal musko poslušte, če nč drugega.
Meni je LJ že malce daleč, se pa da vse. Še zmeraj ne poznam ure, za v Celje :D
Ah joj, kakšen problem je zdaj ta butasta ura... OK torej ob 20:00 v Planet Tuš v Celju v petek 16. 12. , vsi, ki pa hočete(mo) v Maribor (no jaz mislim, da bom šel kar oboje) pa recimo en teden kasneje torej 23. 12. ob 20:00 v Planetu Tuš v MBju... pa je konec ugibanj, panike in vsega, samo me pa res zanima, koliko jih bo prišlo in koliko je samo takih, ki jamrajo in jamrajo, za to, da pa bi bilo boljše pa ne naredijo nič.
Z.P.-nepr.

14.12.11 03:08
Mene ze srce boli, kak se gnetete okrog vrele kaše. Naj en od vas (naslednji ki bo objavil post) objavi uro, ostali se registrirajte in si na privat izmenjajte mejle, telefonske. Itak bo vedno kdo ki mu bo manj ustrezalo, ampak potem se lahko izgubite v usklajevanju. Prebijte led pa če se dobita le 2, bo namen dosežen. Obvezno rezervirajte termin. Naslednji, ki bo postal :) naj pokliče v centre v Cjelu in se potem na podlagi tega dogovarjajte. Jaz vam želim da vam rata pa naj vam bo cilj PRIJETNO DRUŽENJE ne iskrice in kemija. To se lahko razvije sčasoma.

Pa srečno!
Če je kdo za kako smučanje, se mi lahko javi na ZS. Jaz nisem ljubiteljica pijačkanja v LJ :) oz. tudi kje drugje ne. Poleti pa kaj drugega, samo zdaj je zima, bo kmalu za smučarijo.
Single33

14.12.11 15:09
Itak, da je ura, dan ter število igralcev pomeben podatek. Zakaj?

Ker v petek ob osmih je taboljši termin in se horde metalcev kugl valijo na bowling, kar pomeni, da je potrebno rezervirat, če hočemo kaj metat. Drugače bomo v zrak gledali.
Pa tudi število igralcev je pomebno, ker je limit pet igralcev po pisti.
Torej, da se ne zaletavamo z glavo v zid.

Kdo v petek 16.12.2011 ob 18.00 v CE (TUŠ) ?

1x me,....

Bom jaz rezerviral, če se kdo sprašuje kaj bo naslednji korak.

Uro sem premaknil na 18:00 zaradi maneverskega prostora, če bi slučajno bile vse piste rezervirane. Drugače bi pa vzeli dve uri. Torej sedaj ste vi na vrsti :)

Pa ne bojte se, če še niste metali kugl. Nič ni težkega, samo dobro voljo zraven prinesite :)
Dobite free šnelkurz na bowling platzu :))))
Single33, kaj pa kak kontakt, da se ti lahko prijavimo :)?
Torej, drži zdaj to, Planet Tuš (CE), ob 18.00 ? Pridem jaz tudi:)
Punce prosim roke v zrak, ker za dva fanta se ne peljem 100km. :/
Navedeno
Z.P.-nepr.
Jaz vam želim da vam rata pa naj vam bo cilj PRIJETNO DRUŽENJE ne iskrice in kemija.
A ti pa ne bi prišla? Sej jaz sem imela to v mislih, sicer meni ni najbolj kul lokacija, mi je pa kul koga spoznat...pa je zato fajn, da nas pride več, kot pa da gresta dva ali trije(?) v mariboru "na dejt", potem pa po možnosti še pišejo javno o tem, kakšen kdo je...samo res, še tega manjka :) :)

Navedeno
ronka
Single33, kaj pa kak kontakt, da se ti lahko prijavimo :)?
Ja res manjka...no mogoče ga je v tem času že dopisal :) :)
Pa sem že mislila, da je prostor in čas dovolj za opis stanja :) :)
Torej drži 16.12.2011 Planet Tuš (CE) ob 18.00. Pridem še jaz :)
Tale forum je kar precej problematičen glede teh zadev, ker se objave sporočil dogajajo s prevelikim zamikom. Jaz vglavnem jutri (danes) krenem za Celje za ob 18.00, če je še kdo, naj mi prosim pusti kontakt na ZS, redno preverjam.

Pa upam, da ne bomo na koncu sami moški tam ali pa, da bom sam...

16.12.11 05:32
Navedeno
DinDin
Tale forum je kar precej problematičen glede teh zadev, ker se objave sporočil dogajajo s prevelikim zamikom. Jaz vglavnem jutri (danes) krenem za Celje za ob 18.00, če je še kdo, naj mi prosim pusti kontakt na ZS, redno preverjam.

Pa upam, da ne bomo na koncu sami moški tam ali pa, da bom sam...

Ura je 5:30 in vam je to pozno?

ŽAl sem šel spat ob 11h in sem ravno popucal, kar je ostalo. Sem moral dopisati, da bo sporočilo zadnje in takona vrhu, da jih bo čimveč videlo.

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

DinDin_1

16.12.11 07:23
Ni bilo mišljeno tako, to da je forum moderiran je Ok, le za takšna dogovarjanja je morda malce problematičen. Sicer so še zmeraj ZS.
Primož, noben ni rekel, da je 5.30 pozno. Res pa je, da sporočila prihajajo pogosto z velikim zamikom, napram drugim forumom. Včasih tudi več kot 24 ur mine, da se sporočila pojavijo. Tako pa se seveda ne moreš dogovarjat nekih resnih zadev. Tudi debate zaradi tega včasih izgubijo nekaj sogovornikov, verjetno pa tudi pridobijo kaj na strpnosti. :)
Ampak mi vemo, da se ti trudiš po svojih najboljših močeh, zato te ne obsojamo, samo komentiramo opažanja.
To se tudi jaz sprašujem...
Sama sem Mb
Merlin 33, njemu je vseeno
Single 33 je tudi bil bolj za MB
Katjenka MB
DinDin MB

Zakaj rinemo v Celje živ bog ne ve, a je tako težko, da tisti, ki bo rezerviral zadevo, pusti nek kontakt, mail, ZS, pa se mu javimo vsi gor...Pa dajte no, še najstniki bi se prej zmenili, najlažje pa se je potem na Primoža izgovarjat, ki tak dela koliko lahko...

Pa se strinjam z Merlinom33, da bi se vozila v Celje, in bi potem izpadla happy trio verzija : D Hvala lepa....
Single33

16.12.11 15:29
Kako ni počasno moderiranje problem? V sredo ob 15:09 oddam predlog. V četrtek ob 14:00 še ni bilo nobenega odgovora. Sedaj pa vidim, da sta dindin in ronka že ob 9:00 "potrdila" udeležbo.

Na osnovi česa pa naj rezerviram??

Nismo vsi po celi delovni dan v pisarnah, sploh sedaj v veselem decembru, ko so urniki natrpani.
Ali pa, da smo že ob 5:30 za računalnikom.

Pa tudi ta moj prispevek bo verjetno objavljen v soboto ob 5:30. Tako, da to nima danes nobenega smisla.

Pa ne razumem zakaj bi se organizatorju osebno prijavljali na zs, če pa se lahko tukaj vsi brez težav prijavite. Ko enkrat preidemo na zs bo to postal nek zaprti krog. Tukaj pa se še mogoče, kdo pridruži prav zaradi večjega števila, kot je o tem pisala katenjka.
Navedeno
Tinkara26

Pa se strinjam z Merlinom33, da bi se vozila v Celje, in bi potem izpadla happy trio verzija : D Hvala lepa....

No ja... saj dokler je vsaj punca zdraven še ni tako grozno... dvomim pa, da bi bili happy trio, če bi bili sami moški... :P
Tole ni ravno obetavno. Tisti, ki bi zadevo organiziral, bi moral pustiti kak kontakt, da se mu lahko prijavimo.
Vozit se v Celje in hodit gledat na uro pa ne vem, če je pametno :). V tem terminu je težko verjetno, da bo zadeva prosta brez predhodne rezervacije.
V glavnem, kdor je za kako smučanje, naj se mi javi na zs :), mogoče tudi kaka lažja zimska turca tudi pride upoštev.
Torej, glede na to, da se resnično spravljate tako levo k temu vsemu grem jaz danes v Planet Tuš v MB na sok - okoli 20tih... vsi, ki se mi želite pridružiti iz MBja ste dobrodošli. Pa nočem zdaj krasti folka onim iz Celja samo ne zgleda mi ravno ne vem kakšen naval.

Ker ne bom imel peresa v laseh :) LOL se moremo zmeniti kako se sploh prepoznamo ... torej imam kratke lase nosim očala in imel bom sive hlače in črne teniske... za zgornji del se še nisem odločil :) me pa res zanima, če bom sam ali ne... morem si še nekoga najt kaj gre z mano za vsak slučaj.
No, organizacijsko smo ga res precej pihnili, moramo se za naslednjic malo bolje domeniti :-)

Drugače pa, Tinkara in Jaz sva se druzila v Celju, Merlin pa v Mb, ali je našel koga še ne vem.

Kako ste s časom naslednji Petek?
Glej ga zdaj, glavni pobudnik za CE ti Merlin33, objavi na forum, ki pač deluje kot deluje, da gre na pijačko v Planet Tuš MB....No midva z Dindin, sva bila na prijetni pijački v Celju, zate pa nisem čist prepričana...

No, če ste še za akcijo, 23.12.2011 Planet Tuš MB (bowling), bova midva z Dindin organizirala tako kot se spodobi, ker sva se danes oba strinjala, da je bila današnja kljub high tech, ki danes obstaja, porazna!!!

Mah Single33, MON ni FB, ali karkoli podobnega, sam si rekel, da nismo vsi po pisarnah celi dan, imamo pa vsi mobilne telefone, in če se skupina ljudi tukaj zmeni, da se nekje dobimo, je pač treba izmenjat neke kontakte (ažurne), ne pa da je zaradi tvoje miselnosti odprtega tipa, propadlo še za tiste, ki bi radi prišli, Ronka npr, pa enostavno niso vedeli kako je na stvari, na koga se naj sploh obrnejo. Xy oseba, ki bi danes pogledala na forum, se po taki kalvariji izmenjavi postov, sigurno ne bi odločila, da pride, razen če bi bil lepo napisan fiksni datum, kraj kjer se dobimo, in da se lahko oseba v primeru interesa oglasi na ZS, preko katerega pridobi še dodatne želene informacije o številu udeležencev. Seveda pa vsi vemo pod kakšnim pogojem je to možno, da se že prej organizira tako kot treba !!

Brez zamere, vsaj vemo, kako se v drugo streže, a moram priznati, da sem bila prav jezna, ko se peljem iz Ptuja v Celje in vidim, da je vse skupaj kar nekaj...Na koncu je Dindin s svojim prihodom popravil vtis in rešil čast glavnih organizatorjev srečanja. Bravo !

Noč
single39

19.12.11 01:07
Sama bi prišla 23.12., tudi v MB, zakaj pa ne, če bo simpatična družba in nekaj novega. lahko pa tudi LJ ali CE, konec konce izletek ne bo škodil.

Za forum sem pa pogledala na link, ki je pripet in ga ne najdem. Ali mi ga lahko kdo še enkrat "nalepi", da pogledam?

Drugače se mi zdi ideja super. Se pa tudi strinjam z ronko, da iskanje po portalih, kjer so moški, ki čakajo princeso in iščejo lepšo in lepšo, predstavlja popolno izgubo časa, ker tako ali tako ni nič na koncu.

Aja :) upam, da nisem prestara :) ker sem nekako dobila občutek, da ste vsi pod 39. No ne vem, po drugi strani pa tudi leta niso ovira, če se dva ujameta in razumeta.
Za neko resno organizacijo so potrebni kontakti. Ti verjetno ne bi rezerviral neko zadevo, če ne bi imel nobenih kontaktov prijavljenih?
Jaz sem že par stvari organizirala, ampak s strani prijavljenih sem imela maile in telefonske ter seveda imena in priimke. Takih stvari pa se ne piše na javni forum. Tu lahko napiše vsak, da pride, ampak resne prijave pa zahtevajo več podatkov.

Navedeno
Single33
Kako ni počasno moderiranje problem? V sredo ob 15:09 oddam predlog. V četrtek ob 14:00 še ni bilo nobenega odgovora. Sedaj pa vidim, da sta dindin in ronka že ob 9:00 "potrdila" udeležbo.

Na osnovi česa pa naj rezerviram??

Nismo vsi po celi delovni dan v pisarnah, sploh sedaj v veselem decembru, ko so urniki natrpani.
Ali pa, da smo že ob 5:30 za računalnikom.

Pa tudi ta moj prispevek bo verjetno objavljen v soboto ob 5:30. Tako, da to nima danes nobenega smisla.

Pa ne razumem zakaj bi se organizatorju osebno prijavljali na zs, če pa se lahko tukaj vsi brez težav prijavite. Ko enkrat preidemo na zs bo to postal nek zaprti krog. Tukaj pa se še mogoče, kdo pridruži prav zaradi večjega števila, kot je o tem pisala katenjka.
Danes po 14 uri kličem v Tuš MB, da vidim kako je s prostimi termini za 23.12. od 18 ure naprej. Ena steza bo menda dovolj. Zainteresirani pošljite ZS.
Single39, piše osebi z nickom Dindin na ZS, da si zainteresirana in ti bo sporočil, kako je kaj na stvari ? OK :)

Lep dan.
Bowling Planet Tuš Maribor 23.12. Ob 18.00 ena steza, dve uri. Upam, da bo OK in da vam ura kolikortoliko ustreza.

Kontakti na ZS, drugače se bomo težko zmenili in našli ;-)
Single33

19.12.11 15:15
No ja v petek se mi je hudičevo kolcalo, torej sta me imela fajn v zobeh :)

Drugače pa se mi dozdeva, da se bo treba prijavit na zs ali email ali pa na mob. številko za potrditev petkove rezervacije. Ali se motim?
DinDin objavi številko proge, ki jo mamo rezervirano, pa bomo videli, če še kaj "gledalcev" privabimo, ki bodo radovedni kak zgledamo, nebodo pa upali prit bližje :)
@Single33

Po tem ko sva te tako dolgo glodala je impresivno, da te je sploh še kaj ostalo :DDD Šala mala...

Moral se boš registrirati in mi poslati ZS, drugače bo težka. Lahko pa tudi ugibaš na kateri stezi bomo podirali keglje :) Jaz sem ponavadi tam, ko gre kugla skoraj na sosednjo stezo :DD
single39

19.12.11 23:48
Navedeno
Tinkara26
Single39, piše osebi z nickom Dindin na ZS, da si zainteresirana in ti bo sporočil, kako je kaj na stvari ? OK :)

Lep dan.

:) hvala. Bom jutri poskušala ugotoviti kako se napiše ZS in potem uredim :)
Ker na področju ZS vlada popolno mrtvilo dobite še mail, kjer lahko potrdite da pridete:

prijava.srecanje@gmail.com

Če se ne boste malo bolje zraven držali bom na koncu bowlal sam... ;)

LP

Daniel
No, ti bom pa jaz pisala na ta email, ki si ga objavil ;) Hecam te, mogoče mi celo uspe uredit varstvo, pa odvisno kako se bodo druge stvari odvijale, ti javim pravočasno, sva na liniji ;)

Lp, T
Ssss

22.12.11 13:00
Hojla,

mene pa zanima, če so na tem srečanju dobrodošli tudi samski moški in ženske, ki že imajo otroke?

Ko berem, vidim, da ste tukaj gor vsi samski in brez obveznosti do otrok, pa zato sprašujem. ;)

Itak sem iz Ljubljane in mi časovno ne znese ne v Celje ne v Maribor, ampak tok da vprašam, da vem če se lahko naslednjič odzovem na srečanje, če ga boste imeli v Ljubljani.

Vsem skupaj želim obilo novih prijateljstev! ;)

S.
Mislim, da ti je na vprašanje že odgovorila Tinkara v prejšnjem prispevku... ne gre samo za samske brez otrok... to mislim, da za spoznavanje sploh ni pomembno. V bistvu sprejmeš človeka z vemi njegovimi prednostmi in slabostmi... je pa od posameznika odvisno kam uvrsti otroka. Na vsak način so dobrodošli vsi... čim več nas je tem boljše!
Oh, od kje ti ideja, da so vsi brez otrok :) To vsekakor ni res. Dobrodošli pa so čisto vsi, tisti z in tisti brez otrok.

Tudi nekateri samski nimamo nič proti partnerjem z otroci, v osnovi je vse stvar kemije in kančka čarobnosti :DD
single39

22.12.11 21:20
Navedeno
DinDin
Oh, od kje ti ideja, da so vsi brez otrok :) To vsekakor ni res. Dobrodošli pa so čisto vsi, tisti z in tisti brez otrok.

Tudi nekateri samski nimamo nič proti partnerjem z otroci, v osnovi je vse stvar kemije in kančka čarobnosti :DD

Se strinjam.

Poslala mail, SZ pa ne, ker še ne znam ;)
Ssss

23.12.11 10:29
Waaauuu, mislim, tukaj ste pa res fajn in odprti ljudje.

Če bi lahko, bi takoj prišla na vaše srečanje, pa žal ne morem, ker sva z mojim otročkom oba kar orng prehlajena, tako da ne morem jaz nikamor, aboslutno pa ne morem bolnega otročka dati v varstvo.

A ker ste res tako fajn ekipica, mi je res taaaaakoooo žal, da ne morem priti... :(((

Upam, da se vam lahko pridružim na naslednjem srečanju. ;)

Želim vam obilo kemije in čarobnosti na vašem srečanju. Glejte, da boste poročali, kako ste se kaj imeli. :)

PS: DinDin, če se boste slučajno srečali kaj kasneje, če se z malčkom do takrat pozdraviva, ti pišem na tvoj gornji mail za prijavo.
Samski

25.12.11 19:12
Pozdravljeni,
in kako je kaj bilo na bowlingu, glede, da ni epilloga od 23.12.2011 naprej na forumu, pomeni, da ste se vsi poparčakili?Šala.
Resno, lahko napišete kako je bilo.
Sem se šele zdaj vključil v ta forum in za petek sem zamudil, škoda, drugič.
Za naprej ni še nič dorečeno. Nastala so nova prijateljstva ovita v tančico skrivnosti :) Na pijači, ki je sledila smo našli nekaj skupnih točk, pa tudi razlik :)

Kako se bo odvijalo naprej...hmmm, pustimo malo božično novoletnemu duhu in čarobnosti, da se nas dotakne, zase zagotovo ne vem kam me bo popeljal... :)

Drugače je Bowling bil super, en čas sta bili celo edini punci na celem bowlingu. Vzdušje so kvarili le od "žirafe" navdahnjeni sosedje, ki so se drli kot jesiharji...a smo preživeli.

Če se vas bo še kaj nabralo se lahko še kdaj organizira (lahko tudi kdo drug organizira) :)
Andrej B.

12.01.12 12:57
Malce sem prebral, kaj se napisali in se nasmehnil.

Skupina samskih obstaja. Pred novim letom smo upihnili tretjo svečko.
In posledično imamo že kar precej izkušenj.

Nekako izhajamo iz Primoževih srečanj (ja to je moderator in šef tega foruma), ki je že pred več kot 3 leti organiziral nekaj srečanj samskih. Zadnje srečanje je bil piknik na njegovem »aikido ranču«.
Potem smo se vzeli v roke in začeli sami organizirati srečanja.

Vedar pozor!
Tukaj štartate na »napačno žogo«!

Naša skupina ni namenjena iskanju partnerja in »parčkanju«!
Naša skupina je namenjena skupnemu druženju samskih in preživljanju prostega časa. Da samski, dokler smo še samski, skupaj čimbolj aktivno in polno preživljamo svoj prosti čas.

Če iščete partnerja imate za to razno razne portale tipa Ona – On itd. In naša skupina ni primerna za vas. Nismo tudi primerni za zdravljenje raznih frustracij po ločitvi.
Odprti pa smo za vse, pozitivno naravnane in aktivne ljudi, ki v srcu dobro mislijo in imajo željo po aktivnem in skupnem preživljanju prostega časa.

Pomladi in poleti bolj hodimo naookoli, pozimi pa smo bolj notri (bowling, kuharski tečaj, ples, kino, plesni tečaj ... ).

Starost je omejena na 20 – 40 let!
Čeprav, kolikor opažam, smo člani stari nekje od 30 do 40 let. (smo nekako bolj ;-))) x – generacija)

Število članov je trenutno okoli 60, smo pa imeli tudi preko 250 članov.
Občasno članstvo malo »prečistimo« in izključimo tiste, ki jih nikoli ni in nikoli nič ne organizirajo.
Ker takole, pred ekranom, bi vsi nekaj počeli, ko pa je treba dvigniti rit in se ob osmih zjutraj pojaviti v Tivoliju, je pa to velik problem.
Približno polovica članov ima tudi otroke, ki so seveda ne hodijo na naša srečanja, ker se družimo samski in ne družine (z otroki).

Vsak član se udeležuje naših aktivnosti po lastni izbiri in na lastno odgovornost.
Od vsakega člana se tudi pričakuje, da vsake 3 mesece organizira neko aktivnost po svoji izbiri.
Vsa obvestila potekajo preko e – maila. Članarine ni.

Drugače pa naj opišem nekaj naših aktivnosti:

Obisk Benetk:
Naša članica je tudi vodička in je organizirala obisk Benetk. Zbrali smo denar (20 evrov) najeli kombi in se odpeljali do Mester od tam pa z vlakom v Benetke. Prehodili smo cele Benetke in si ogledali vse znamenitosti. Nazaj grede, smo se v neki kraški gostilni ustavili na dobri (in poceni) večerji.

Pohod na Nanos & kopanje.
Zjutraj smo se dobili v Ljubljani in se »prepakirali« v avte (vozimo se skupaj, ter med vožnjo veselo klepetamo) in se odpeljali do Razdrtega. Po strmi »poti smo šli gor« in po »položni poti dol«. Vmes smo seveda nekaj pomalicali (kar je nudil nahrbtnik) in nato smo se odpeljli do Izole. Tu smo se preoblekli v kopalke in se malo sončili, kopali in klepetali do večera.

Pred - novoletni sprehod po Ljubljani.
Dobili smo se pred Prešernovim spomenikom in se sprehodili po praznično okrašeni Ljubljani in nato malo poklepetali ob »kuhančku«.

Z skupino smo se povzpeli tudi en kup gorskih vrhov, med njimi tudi najvišje gore v Karavankah (Stol), Kamiško - savinjskih alpah (Grintavec) in Julijskih alpah (Triglav).

Torej. Prijavite se lahko na e- mail:
brezzvezni@gmail.com
in začeli boste dobivati obvestila o naših aktivnostih.

Vendar ponavljam:
Naša skupina ni namenjena iskanju partnerja in »parčkanju«!
Naša skupina je namenjena skupnemu druženju samskih in preživljanju prostega časa. Da samski, dokler smo še samski, skupaj čimbolj aktivno in polno preživljamo svoj prosti čas.
Starost je omejena na 20 - 40 let.

Odprti smo za vse, pozitivno naravnane in aktivne ljudi, ki imajo željo po aktivnem in skupnem preživljanju prostega časa.

Lp Andrej B.

12.01.12 22:48
Andrej, a potem si plesal tudi sambo v galerji Miele? Ravno danes sem šla skozi leta, ker nekaj pripravljamo in sem se spomnila tega srečanja. Se mi zdi, da je bilo prvo, ali pa drugo.
@Andrej

Veseli me, da imate Ljubljančani to tako super urejeno in da vas je kar veliko. Pri nas v MBju pa se družimo tudi z razlogom, da spoznamo kakšno sorodno dušo in morda tudi partnerja za prihodnost, saj na to ne gledamo kot nekaj slabega. Tudi pravil v tej smeri nimamo. :)

Kot drugo pa so dobrodošle tudi osebe z otroki, razumljivo je, da jih v večernih urah ne pripeljejo na druženje, vendar to še ne pomeni, da ne smejo priti, če gremo na kakšen sprehod ali kam v naravo ... starš pa mora sam vedeti ali je otrok primeren za to ali ne.

Dobrodošli so vsi, tudi starostnih omejitev nimamo. V bistvu gre za druženje, brez nekih pravil, brez vnaprej določenih postopkov. Sicer to potem pomeni, da se zgodi tudi, da prideta samo dva ampak tudi to zna biti zabavno. Prva srečanja v tej smeri so bila vsaj za nekatere izmed nas zelo zabavna in tudi uspešna v smislu navezane novih stikov in morda celo česar več.

Skratka, če je interes za Mariborsko področje je potrebno malo "pojamrati" in se bomo še kaj zmenili.
Andrej B.

13.01.12 12:23
:-))) Bilo je drugo.

Smo mešali koktaile, kuhali "chilli con carne" z pečeno polento in plesali sambo. Potem smo nadaljevali v lokalu pri narodni galeriji.

Bilo je luštno. :-)))

Primož je skrbel za dobro voljo, ti si pa bila kuharica in si poskrbela za naše želodčke, a ne? :-)

Kaj pa pripravljate sedaj?
Brezzv.

14.01.12 21:21
No, da malo popravim Andreja B. - tudi pri "brezzveznikih" je že nastal kakšen par (pa iz tega tudi že kakšen otrok!), pa tudi otroci so že šli z nami kdaj v naravo, pa tudi ne družimo se sami Ljubljančani, tako da ... Kar pogumno. Sorodno dušo lahko srečaš kjerkoli. Lahko pa kakšen Štajerec organizira kakšno stvar, pa se mu pridružimo ...
MBorčanka

15.01.12 20:01
Šele sedaj sem našla to debato in bi se z veseljem kdaj pridružila na bowlingu v MB. Na žalost ne vem veliko v naprej, kdaj bosta otroka pri očetu, se bom pa potrudila priti, če se boste kaj dogovorili.
Ja jaz bi se tudi oglasil, čeprav je zadnje čase bolj malo časa (Služba, sestanki).

Bi pa šel z veseljem konec tedna na kakšen sprehod s punco, po skoraj 8 letih sem zopet samski. Tak, da če bi se rada kakšna normalna punca srečala z normalnim fantom, ki mu ni pomemben samo sex in visenje na raznih socialnih omrežjih, žuranje in pitje alkohola po clubih se naj javi. Naredima raje nekaj dobrega za dobro počutje in kasneje spijeva kak čaj. Mam pa 27 let. Lahko pišete tukaj ali pa mail gps.naprave@gmail.com.

Zaželjeno Maribor ali okolica.
Na.

04.02.12 19:17
Čisto slučajno sem prvič naletela na ta *vaš* forum. Moram rečt, da je zanimiv in seveda zanimiva tema. Škoda samo, da sem stara 42 let in ne spadam oz ne vem kam spadam :):) Vsekakor pa če se bo kaj organiziralo v Mariboru in ne bo starost strogo omejena na 40 let se z veseljem pridružim. Ne počutim se ravno da bi spadala v skupino od 40 do 60 let :):):).
Milc

05.02.12 10:50
ojla vsem skupaj..prebiram tale forum pa se mi zdi kar zanimiv :). Všeč mi je, kako se najdejo samski in hočejo kvalitetno preživeti prosti čas. Brez pričakovanj ali podobno..se mi zdi da je potem bolj pristno, se ni treba nobenemu pretvarjat ali bo ugajal komu ali ne :)..saj me razumete?
sicer sam sem samski približno eno leto, star 30 let iz Lj, pa doslej nisem imel kaj veliko družbe pri športanju v prostem času odkar sem samski...sicer sem v prostem času veliko aktivno dejaven zunaj..čez poletje kolesarjenje, trimčkanje, sprehodi, hribolazenje, včasih pa tudi poležavanje v senčki..če zimo sem sedaj bolj usmerjen v drsanje, badminton, karate itd..nekako sem zaljubljen v kolo, z njim grem rad tudi pozimi v službo :)

vsekakor bi rad preko tega foruma spoznal kakšno kolegico za druženje, športanje v prostem času..vendar ponavljam brez pričakovanj :)..sem komunikativen, splošno razgledan, pozitivno naravnan, rad se pohecam, tako da ni problem pogovor..znam biti dobra družba, če le vidim da sogovorec oddaja enako energijo :)

sedaj pa druga tema..o iskanju..forum sem prebiral od začetka, pa mislim da se strinjam da ko starejši si je težje spoznati-spoznavati..nekako vsak oblikuje svoj vzorec iskane osebe, sicer to ni nič narobe, le da standardi niso prehudi. Sem eden izmed tistih, pa verjamem da je tam zunaj še dosti takih, ki verjamejo da se dobro z dobrim vrača. Sam nisem nikoli gledal na materialne dobrine, vedno sem cenil in jih še vedno cenim, osebnostne vrednote, ki jih je pa žal v današnjem svetu premalo..pa nisem naivnež ali kaj podobnega...sem trdnega karakterja in močne volje, zato se držim svojega kritičnega razmišljanja...tisto kar obljubim tisto storim...imam nekaj dobrih prijateljev, ki jim res lahko rečem prijatelji, ni jih veliko, ampak so pristni.

Kje spoznavati? hmm dobro vprašanje..vsepovsod kjer se počutiš dobro..le odprt moraš biti za vse stvari

Zakaj sem samski?najbrž zato, ker razmišljam preveč kritično o dandanašnji plehkosti, ko trume množic išče srečo v zapravljanju po trgovinah in šoping centrih..ne vidijo pa, da vse kar rabijo imajo doma, le potrudit se morajo za to...

najbrž zato, ker večina sodobnih žensk misli, da jim ni treba znati kuhati, pospravljati, da bo to padlo z neba in je to samoumevno od njene mame..in svojega fanta, ki se pričakuje da bo "papučar"...

no lahko povem da sem bil vedno za kompromise in za delitev opravil :).zdaj se pa opravičujem za dolg mail, kjer sem se razpisal o svojem pogledu ;)

tako..dosti...se najde katera za družbo v prostem času? milc81 na gmailu
lp Milan
miiliitoo

20.02.12 22:59
Ajde vsi samski/e na Twoo. Tam se bomo našl :)
Twoo suxs

21.02.12 10:16
Resno. Toliko nemogočih pogojev, moraš dat to sliko pa ono, pa omejen si pri iskanju profilov... raje kar Kupid ali ona-on. Twoo se nikoli ne bo tako prijel.
Matkič

21.02.12 19:16
Nevem kaj je problem... za začetek je potrebno it malo v gostilno in na družabne dogodke.... jaz sem komunikativen dobre volje in sem spoznal 20+ ljudi v enem letu čisto novih z drugih krajev.... smešno no.

Ljudi spoznat je ENOSTAVNO če si sposoben če pa nisi pa je vse težko
Matkič, nismo vsi za gostilne in žure.
abraaa

22.02.12 22:08
matkič, čestitam za številko:))
1. pomembna je kvaliteta ne kvantiteta..jaz sem v enem letu spoznal en kup ljudi..vendar takih, na katere lahko računam in vem da mi bodo ob strani...na prste ene roke..kar se mi zdi ful, v današnjem času..
2. nekateri ljudje pač imajo tremo in potrebujejo določen čas, da se lahko z nekom sproščeno pogovarjajo (zato pride prav kaka dejavnost/hobi)..
3. ti dam pa prav, včasih se mora človek mal v tazadno brcnit in naredit nekaj novega,norega..ker če želimo nore rezultate, moramo naredit kako noro stvar, da jih dosežemo..

nekateri nis(m)o bili deležni nejbolj učinkovitega učenja socializacije..in potrebujemo za to veliko energije vlagati v lastno samospoznavanje,izobraževanje, sprejemanje izzivov, ki so marsikomu banalni in samoumevni. jaz delam zelo dolgo na sebi, čaka me pa še ogromno..napredki so, vendar gre počasi..tvoja zadnja izjava mi ni všeč...če si sposoben, boš spoznal če pa ne pa ne..ah, dej no pumpat ego..vse se da, vsaka pot se začne z enim samim korakom..vsi smo sposobni spoznavat nove ljudi..s prakso se sprostiš in vse skupaj ni več obveza in mučenje, ampak nekaj vsakdanjega in samoumevnega..pol pa rata luštnu!:)

carpe diem
Matkič

23.02.12 10:51
Navedeno
ronka

Matkič, nismo vsi za gostilne in žure.

Veš to me spominja na eno lepo zgodbico ki mi jo je rad pripovedoval moj pokojni dedek...

Šla pa je približno takole(on je imel daljšo verzijo jaz bom povedal bistvo ker nismo stari več 8-12 let)

nauk zgodbice je bil...

Če rabiš hrano in nimaš zemlje za obdelovat ali se ti ne ljubi pojdi v trgovino
In še neaj takih alinej
Zadnja stvar pa je bla
Če hočeš prijatelje, znance, in nove osebe v svojem življenju pojdi med njih

Navedeno
abraaa

1. pomembna je kvaliteta ne kvantiteta..jaz sem v enem letu spoznal en kup ljudi..vendar takih, na katere lahko računam in vem da mi bodo ob strani...na prste ene roke..kar se mi zdi ful, v današnjem času..

Se strinjam ampak jaz ne rabim ljudi ki mi bodo stali ob strani ob vsem, za to mam tistih par prijateljev z osnovne šole bratranca, in starše(če je tak nujno) jaz rabim ljudi ki se bodo lahko z mano vsedli in spili nekaj pirov se bodo znali pozabavat ter ne bodo tiho sedeli in se smilli samemu sebi. Taki ljudje običajno napolnijo tvoje telo z energijo in dobro voljo...

Navedeno
abraaa

2. nekateri ljudje pač imajo tremo in potrebujejo določen čas, da se lahko z nekom sproščeno pogovarjajo (zato pride prav kaka dejavnost/hobi)..

rešitev za takšen problem pa po moje ni dejavnost ali hobi ampak trening... premaknit riti ven z stanovanja oziroma izpred PCja v družbo...

Navedeno
abraaa

3. ti dam pa prav, včasih se mora človek mal v tazadno brcnit in naredit nekaj novega,norega..ker če želimo nore rezultate, moramo naredit kako noro stvar, da jih dosežemo..

Točno to samo to vidim da marsikomu ni jasno spominja pa me na tisti rek... ''norec je tisti ki skoz dela iste stvari in pričakuje drugačne rezultate''

Navedeno
abraaa

nekateri nis(m)o bili deležni nejbolj učinkovitega učenja socializacije..in potrebujemo za to veliko energije vlagati v lastno samospoznavanje,izobraževanje, sprejemanje izzivov, ki so marsikomu banalni in samoumevni. jaz delam zelo dolgo na sebi, čaka me pa še ogromno..napredki so, vendar gre počasi..tvoja zadnja izjava mi ni všeč...če si sposoben, boš spoznal če pa ne pa ne..ah, dej no pumpat ego..vse se da, vsaka pot se začne z enim samim korakom..vsi smo sposobni spoznavat nove ljudi..s prakso se sprostiš in vse skupaj ni več obveza in mučenje, ampak nekaj vsakdanjega in samoumevnega..pol pa rata luštnu!:)

Ne me vzet 100% dobesedno ampak včasih pomaga da koga zbiješ do konca da potem nima več kaj in se postavi na noge... jaz povem resnico takšno kot je oziroma jo vidim... in kar jaz tukaj vidim je... Če se v več kot 12 letih šolanja ko si bil dnevno obkrožen z tonami novih ljudi nisi naučil komunicirat z neznancem potem ti pač za moje oči ni več kaj dosti pomoči... 12 let... če odštejem faks(se pravi osnovna in srednja) vsaj 20 rojstnih dni(kaj 20... skoraj 20 na leto)... maturantski izlet(ali 1-2 dnevni izleti) športni dnevi... vse to in še več... meni se pač zdi da če ti to ni uspelo ''osvojit'' do 20tega leta da bo trajalo zdaj DVOJNO časa da to osvojiš ... na žalost pa želim da vsem uspe... ampak prav vidim v gostilni ko starejše ogovorim z stare generacije 60tih so VSI zgovorni vsak se zna pogovarjat pol pa pridem tja do tiste generacije ki se je rodila med 65-80 pa je naenkrat vlka tema v socialnem znanju pol po letniku tam 80+ pa se spet izboljšuje do letnika 90... pol pa spet drastičen upad oziroma porast emo frizur in anti socialnosti na kvadrat...(vidim pri bratu) Mogoče pa gre to v valovih in na vsakih 10-15 let socialno razvitih ljudi pride 10-20 let anti socialnih(VEČINOMA da me nebo spet kdo za besedo držal da pa VSI PA NISO bla bla bla)

Pa vso srečo... je treba it med ljudi
Navedeno
Matkič

Če se v več kot 12 letih šolanja ko si bil dnevno obkrožen z tonami novih ljudi nisi naučil komunicirat z neznancem potem ti pač za moje oči ni več kaj dosti pomoči... 12 let... če odštejem faks(se pravi osnovna in srednja) vsaj 20 rojstnih dni(kaj 20... skoraj 20 na leto)... maturantski izlet(ali 1-2 dnevni izleti) športni dnevi... vse to in še več...
Kot otrok in srednješolec dosti bolj spontano hočeš nočeš navezuješ stike, kasneje pa ne več. Marsikdo jih v obdobju do 20 leta zna navezat, kasneje pa se v tem zgubi, ker menda odrastemo(?)
In še, teh stikov nisi spletal med tujimi ljudmi preko interneta ali po gostilnah, ampak med sošolci, ki si jih gledal vsak dan.

Navedeno

ampak prav vidim v gostilni ko starejše ogovorim z stare generacije 60tih so VSI zgovorni vsak se zna pogovarjat pol pa pridem tja do tiste generacije ki se je rodila med 65-80 pa je naenkrat vlka tema v socialnem znanju pol po letniku tam 80+ pa se spet izboljšuje do letnika 90... pol pa spet drastičen upad oziroma porast emo frizur in anti socialnosti na kvadrat...(vidim pri bratu) Mogoče pa gre to v valovih in na vsakih 10-15 let socialno razvitih ljudi pride 10-20 let anti socialnih(VEČINOMA da me nebo spet kdo za besedo držal da pa VSI PA NISO bla bla bla)
Malopreveč megalomanske teorije za en post, se ti ne zdi? Če si ti rojen med 65 in 80 in moškega spola, potem se mi zdi logično, da so punce in tudi fantje rojeni po l. 90 zadržani, če jih nagovarjaš po gostilnah...
matkič, zame si še ena oseba, ki ve bolj malo o življenju.
Še enkrat ti ponavaljam: nismo vsi ljudje za v gostilne.

Tvoj način razmišljanja je zelo zelo ozek.
Si mogoče kdaj pomislil malce drugače: recimo so otroci, ki do OŠ niso bili nikoli v družbi z vrstniki? To si verjetno niso sami krivi, če niso imeli družbe, a ne?
Potem si kdaj pomislil, da so eni otroci v OŠ s strani vrstnikov nezaželeni, ker prihajajo iz revnih razmer in nimajo vse, kar imajo drugi? In da eni otroci nikoli ne gredo na zabave, ker nimajo teh možnosti? So si tudi sami krivi?
Potem v SŠ je ponavadi isto: zaželeni so le tisti, ki imajo draga cunjice, drage dopuste, da izločajo tiste, ki nimajo denarja za zabave, za žuranje in tako naprej? Da so čudaki, če ne gredo na žur, da so čudaki, če ne gredo na maturanca? In zakaj ne gredo? Ker nimajo denarja.
In da eni študenti nimajo časa za žurat, se družit, ker morajo ob študiju še delat?

In leta tečejo in potem se najdejo razni matkiči, ki pametno povedo, da so zabili toliko in toliko let življenja, da itak nima smisla, da se trudijo, ker če do sedaj ni bilo nič od njih, je tako ali tak brezveze.
Matkič

24.02.12 09:48
Navedeno
katenjka

Kot otrok in srednješolec dosti bolj spontano hočeš nočeš navezuješ stike, kasneje pa ne več. Marsikdo jih v obdobju do 20 leta zna navezat, kasneje pa se v tem zgubi, ker menda odrastemo(?)
In še, teh stikov nisi spletal med tujimi ljudmi preko interneta ali po gostilnah, ampak med sošolci, ki si jih gledal vsak dan.

Ja je težko videt osebo VSAK dan če sediš doma za PCjem ali? jaz sem se odločo in sem kot samski šel v gostilno VSAK dan od pon-pet za 2 urci in glej ga glej vsak dan sem videl enake osebe(vsaj 3) naenkrat je stekla debata po ene 2 tednih...

Vsi so tujci če sediš za PCjem in sprašuješ kako spoznat samske ljudi ;)

Navedeno
katenjka

Malopreveč megalomanske teorije za en post, se ti ne zdi? Če si ti rojen med 65 in 80 in moškega spola, potem se mi zdi logično, da so punce in tudi fantje rojeni po l. 90 zadržani, če jih nagovarjaš po gostilnah...

Nič megalomanske čeprav ekstremno posplošene ker vedno obstajajo izjeme pa vendar se kaže neka rdeča nit v mojih besedah...

Star sem 25 let, se pravi sem iz 80tih... v gostilni BREZ problema(in sem tudi brez problema ko sem bil star 18) navežem pogovor z starejšim, ampak DOSTI lažje navežem pogovore z osebami starimi 50+ kot tistimi med 30-45... (V VEČINI) delujejo kot da jim sploh ni za pogovor in debato ter skupno veselje... potem dobro je moja generacija tistih med 23-27 ki so še kar ... potem pa so 20 letniki pa nobene ne osvajam nobenemu ne gnjavim pač rečem čisto lepe besede ampak se ČUTI nezainteresiranost za kakršnokoli komunikacijo... potem pa bodo taisti osebki pisali ''Kako spoznat ljudi'' tukaj gori...

Je težko če si totalno asocialen.

trening trening in še 1x trening... nam so tudi punce rekle ne pa nismo obupali no eni so pa pišejo še danes na takih forumih kako spoznat in ogovorit punco...

Taki so obsojeni na proprad v osnovi ker ne izžarevajo samozavesti, to je prvi korak ne pa postopek ogovarjanja itd.

ampak ok sem zašel
Matkič, dobro, ti si se pač odločo, vsi se pač nea odločijo pa grejo v gostilno za dve uri sedet.
O bog se to grozno sliši, pa sem mariborčanka :) :)

Nekateri smo za PC jem, ker še po kaki slučajnosti kaj pametnega delamo, pa tu in tam pač kaj napišemo sem (pa jaz ravno ne jokam nekaj), ja sem pa samska... to bom zdaj vedno pisala, če bo le prilika :) :)
Glej, zdaj ne vem, a ti sanjaš o kakih 30-45 letnicah al v čem je tvoj problem, sej tiste v 80ih (mislim rojstno letnico) se ti pa odzovejo :) :) ali bi samo rad vsem pomagal, da se najdemo ali kaj :) :)
v gostilno?

24.02.12 22:04
Bolj ti punce pišejo, da ne hodijo v gostilne, bolj jim tumbaš, da se da tam najt ljudi. Seveda se da, pivske bratce in filozofe!

Resno, kaj je s tabo? Se težko vživiš v drugega, da nisi sposoben videt drugih razlogov kot samo to, da je nekdo asocialen, če ne hodi v gostilne?
Matkič

25.02.12 10:55
Navedeno
"v gostilno?"

Bolj ti punce pišejo, da ne hodijo v gostilne, bolj jim tumbaš, da se da tam najt ljudi. Seveda se da, pivske bratce in filozofe!

Aja no nisem vedo, kot zgleda jaz pivske bratece vedno zgrešim, sem pa spoznal sodnika, direktorja, gradbenike zaradi česar bom imel zdaj krepki popust, punce z ekonomske fakultete, pravne fakultete in kemijske ter druge ...

Veš bolj pišejo da ne hodijo v gostilno bolj jaz govorim da same sebi onemogočajo/te spoznanje ljudi...

To je tak kot da bi jaz jamral da nimam hrane hkrati pa bi pravil da jaz ne hodim v trgovino????

To je nelogično in zato jaz ponavljam eno in isto, vsi bi mi rekli če sem neumen in da je logično da moram it v trgovino če nimam hrane, tako zdaj jaz govorim tem ljudem da je logično da če si samski in hočeš spoznat nove ljudi moraš v prvi meri it VEN VSTRAN OD PCja v drugi meri pa moraš bit sposoben KOMUNICIRAT... kar pa vedno bolj opažam da je privilegij REDKIH na žalost(ali srečo?)

Navedeno
"v gostilno?"

Resno, kaj je s tabo? Se težko vživiš v drugega, da nisi sposoben videt drugih razlogov kot samo to, da je nekdo asocialen, če ne hodi v gostilne?

jaz rešujem problem teza-antiteza-potem pa še sinteza... zdaj nevem če razumeš pojme ker razlagal jih nebom ampak če je osnova

Želim spoznati druge samske ljudi, je rešitev iti VEN VEDNO KO JE MOŽNO med ljudi! in bit ti tista oseba ki poda iniciativo, ne pa čakat da bo pred vrati pozvonil en ki vam bo reko če greta na pijačo ali na sprehod.

Ampak vi oziroma večina tistih ki govori kak so sami/samski ali karkoli iIMA TONE NEKIH PRAVIL KI JIH OMEJUJEJO... oni/vi ne bodo tega onega tretjega ker se jim zdi to neumno in ono neumno...

Se pravi sami sebi manjšajo opcije, in s tem večajo problem.

To me spominja na zgodbico kjer je bla ena cesta ovinkasta in peljala čez hribe in je bila relativno kratka in ena dolga pot ki je bila enostavna in malo ovinkasta ter po ravnem, fant ali punca je izbral lahko pot trajala pa je 10 ur dlje in potem je jamral celo pot kako dolgo traja vse skup ampak ko si mu omenil kratko pot je dejal da pa on po hribih nebo vozil ker se mu to ne zdi *vstavi poljuben razlog*

Razumeš poanto?

Če imaš problem je prva pot rešitve problema IZGUBA vseh dodatnih PREDSODKOV ki te potencialno OMEJUJEJO pri poskusu rešitve problema... Če tega nisi zmožen imaš v prvi vrsti druge probleme ki jih moraš rešit in ne tega... ta problem bo enostavno rešen ko bodo vse omejitve ki si jih vsaka individualna oseba postavi odpravljene...
strojo

26.02.12 08:19
Predlagam med over net samski skupnost pa bo use nahitro urejeno.
Če ma kdo voljo, naj to naredi.

lp
Matkič, vsak dan za dve uri v gostilno? Koliko časa pa imaš ti? Ne hodiš v službo? Ne delaš nič doma? NImaš nobenih hobijev, da imaš toliko časa?
Oprosti, ampak, raje večno samska kot, da bi imela tipa, ki vsak dan 2 uri presedi v gostilni in ki nikakor ne more razumeti, da vsi pač ne želimo sedeti v gostilni ves svoj prosti čas.
Matkič

27.02.12 13:52
Navedeno
ronka

Matkič, vsak dan za dve uri v gostilno? Koliko časa pa imaš ti? Ne hodiš v službo? Ne delaš nič doma? NImaš nobenih hobijev, da imaš toliko časa?
Oprosti, ampak, raje večno samska kot, da bi imela tipa, ki vsak dan 2 uri presedi v gostilni in ki nikakor ne more razumeti, da vsi pač ne želimo sedeti v gostilni ves svoj prosti čas.

Oh ja.... če izrabljate čas neefektivno to ni moj problem, ni vsak brezposeln če ma 5 ur na dan prostega časa... morda pa ima življenje urejeno tako da mu ostane več časa?

Pa naj ti bo bom napisal moj ''življenski'' in trenutni urnik dneva med tednom in potem še vikenda

pon-pet...

služba ... pokonci ob 7:10, pripravim zajtrk, pojem, stupiram, umijem zobe, oblečem grem v službo... delo od 8:05 do 16:20 nekje +/- 15 min odvisno od situacije... na poti domov zavijem še v trgovino če slučajno kaj rabim ali se mi kaj zlušta... doma najkasneje ob 17:00 skuham spečem oziroma PRIPRAVIM kosilo (čas priprave odvisen od jedi ampak nikdar več kot 90min(vendar to redko) običajno kakšno meso na 101 način, ali palačinke, bla bla kakorkoli... medtem ko se peče porihtam če je karkoli nujnega, morda posesam bla bla bla pojem kosilo in VSE pospravim za sabo in je ura 18:15-18:45... spat pa grem ob 23:00 .... se pravi je to zmes VEČ kot 4 ure časa za KARKOLI SI ŽELIM.... Vsak dan.

no sobota generalno čiščenje stanovanja, kot generalno mislim prah, vsake tolko časa tudi posteljnina, sesanje, pometanje,

Živim z starši in bratom BTW, zato včasih to naredim jaz včasih mati ali brat... To je vse konec do 12tih, v soboto in nedeljo kuha mama za vse 4... zato kosilo običajno okrog 13:00 pojem in potem od 13:30-23:00 ali še dlje če se tak odločim Spet PROSTO.... to je skoraj 10 ur!!!! v nedeljo pa še več....

Pa da neboš zdaj skočla da sem v hotelu mama s 5 zvezdicami... EDINO ekstra delo ki ga ima mati zaradi mene je to da obleke ki jih pripravim da prat, obesi in nato zlika, pa še to če je treba dam oprat in obesim sam samo likam ne.... ker zaenkrat pač neznam oziroma dela ona to 100x hitreje... Vsak mesec od moje plače(cca 750 evrov) gre 350-400 evrov v gospodinjstvo (hrana, elektrika, voda) ostalo pa mam za sebe...(obleke, obutev, frizer, GOSTILNA, ostali hobiji kot je PC, košarka, izleti, kolo)

Se pravi kje je zdaj moje konstantno sedenje v gostilni in nezaposlenost?

Jaz si za razliko od večina ljudi zna čas vzet... Še Šifrer je tak pel če se še spomniš!

Kar se pa tiče tvoje zadnje izjave.

A nisem dovolj lepo razložo... govorit da nočeš v gostilno hočeš pa spoznat samske ljudi je kot govoriti da hočeš neko novo prinčesko nočeš pa k frizerju, seveda je teoretično in praktično to izvedljivo ampak bo trajalo veliko dalj in bo veliko težje uresničljivo.

Odločitev pa je od vsakega posameznika, samo ne govorit pol da neveš kako spoznat samske ljudi če pa imaš 10.000 lastnih idej o tem da tja pa ne pa tja ne pa tja ne. pojdi vsepovsod pa govori potem. to je vse
matkič, eni prosti čas raje koristimo za športanje kot pa za gostilne. Tako, da moški, ki je vsak dan v gostilni in to po dve uri: ne hvala. Potem sem raje večno samska.
Matkič, še nekaj: moški, ki presedi vsak dan po dve uri v gostilni. Verjetno moraš kaj naročiti? Torej, če je to alkohol je pač vse jasno. Če ni alkohol je verjetno nekaj kar ni ravno zdravo. Sigurno je pa nekaj, kar je drago. In za tako posedanje po gostilnah pa moraš imeti veliko denarja ali pa nekje na tuj račun živet.

Navedeno
Matkič
Navedeno
ronka

Se pravi kje je zdaj moje konstantno sedenje v gostilni in nezaposlenost?

Jaz si za razliko od večina ljudi zna čas vzet... Še Šifrer je tak pel če se še spomniš!

Kar se pa tiče tvoje zadnje izjave.

A nisem dovolj lepo razložo... govorit da nočeš v gostilno hočeš pa spoznat samske ljudi je kot govoriti da hočeš neko novo prinčesko nočeš pa k frizerju, seveda je teoretično in praktično to izvedljivo ampak bo trajalo veliko dalj in bo veliko težje uresničljivo.

. to je vse
Matkič

27.02.12 15:42
Navedeno
ronka

matkič, eni prosti čas raje koristimo za športanje kot pa za gostilne. Tako, da moški, ki je vsak dan v gostilni in to po dve uri: ne hvala. Potem sem raje večno samska.

Kakšne obsodbe... Kje sem reko da sem jaz vsak dan v gostilni... reko sem da če hočeš spoznat dosti novih ljudi pojdi vsak dan v gostilno!

Sem pa v gostilni 1-3x na teden po cca 2 uri... ko se vsedemo s prijatelji in zaigramo kak šah ali tarok, ali pa grem tja ker dela tam oseba ki jo poznam od prej ...

Navedeno
ronka

Matkič, še nekaj: moški, ki presedi vsak dan po dve uri v gostilni. Verjetno moraš kaj naročiti? Torej, če je to alkohol je pač vse jasno. Če ni alkohol je verjetno nekaj kar ni ravno zdravo. Sigurno je pa nekaj, kar je drago. In za tako posedanje po gostilnah pa moraš imeti veliko denarja ali pa nekje na tuj račun živet.

Si sploh prebrala moje sporočilo tisto daljšo... vem da je težko če v šoli nisi uspela pridobit niti komptence za socializacijo ampak potrudi se... no da ti olajšam Imam 750 evrov plače NETO od tega dam 350-400 evrov v skupno gospodinjstvo in če izračunava je potem 350-400 evrov ostanka ki ga polovico dam na stran za pozneje oziroma za primere kot je kupovanje nove obleke, obutve PC komponent in ''piknikov'' ostalih 150-200 evrov mam pa za ''gostilne'' in podobno...

Sploh pa spijem alkohola morda 3-4 piva v gostilni ob šahu in taroku ker po večih več ne zmorem mislit dovolj za tako vrsto igre... ko pa grem k znanki ki dela tam pa spijem zeleni čaj ki pa ni glih nezdrav kolikor sem pač seznanjen...

Vaši predsodki so neverjetni... mislite da vsak ki gre več kot 1x na 3 tedne v gostilno za več kot 20 min po vaše pije ŠPIRIT, ali pa kar absint izpod šanka meša pa si ga z vodko in viskijem...

Res pohvalno... morda pa si tudi zato samska... verjetno ne glih preveč srečna glede na to da na internetu sprašuješ kako spoznat samske ljudi... Jaz sem to ugotovil brez interneta in mi to uspeva... ko pa delim z drugimi in želim pomagat takim kot si ti pa dobim nazaj v obraz eno goro predsodkov...

Morda pa se te bo kak samski usmilo...

Pa srečno
Navedeno
Matkič

mislite da vsak ki gre več kot 1x na 3 tedne v gostilno za več kot 20 min po vaše pije ŠPIRIT, ali pa kar absint izpod šanka meša pa si ga z vodko in viskijem...
Punca ti želi povedat, da ne moreš hodit v gostilno, če želiš imet zvezo z njo, ne znese časovno, da o čustveni odtujenosti sploh ne razpredam, k tebi je to "špansko selo"

Pa ne bit žaljiv do deklet ki ti želijo predstavit svoj pogled in ko pa deli z drugimi in želi pomagat takim kot si ti pa dobi nazaj v obraz eno goro predsodkov... :D :D

Ronka išče in bo našla je pa dobro, da ve, prepozna komu se mora izognit ;)
za matkića

28.02.12 18:18
V bistvu si v hotelu mama. Morda res ne 5 zvezdic, 3 pa zagotovo. Da daš 350 evrov za celotno gospodinjstvo, je ful malo. Pod gospodinjstvo se ne šteje samo hrana, ampak tudi pralni prašek, cet, wc papir, ki ga v vaši 3-članski familiji gre ogromno, zobna pasta ... pač potrošni material, "drobnarije", ki jih kupiš na vsake 2 meseca, a ti znese kar velik itd. Tu so še mesečni stroški, elektrika, voda, ogrevanje itd. Plus dodatki tv, net, telefon.

Če nimaš avta (in z njim povezanih stroškov: registracije, servis, vinjeta, bencin ipd.), uporabljaš druga prevozna sredstva, ki tudi niso zastonj.

Lahko sebe farbaš, da si povsem samostojen, ampak če bi dejansko živel sam, bi komaj zlezel skozi mesec, v gostilne pa bi hodil 2x mesečno.

Morda je pa problem ronke in ostalih samskih deklet, da živijo same. sarcasm
matkič, moški, ki je 1-3x na teden v gostlini po dve uri in spije po nekaj piv: ne hvala.
Upam le, da večina moških, ki so še samski, ni takšnih.
Matkič

29.02.12 11:16
Navedeno
"za matkiča"

V bistvu si v hotelu mama. Morda res ne 5 zvezdic, 3 pa zagotovo. Da daš 350 evrov za celotno gospodinjstvo, je ful malo. Pod gospodinjstvo se ne šteje samo hrana, ampak tudi pralni prašek, cet, wc papir, ki ga v vaši 3-članski familiji gre ogromno, zobna pasta ... pač potrošni material, "drobnarije", ki jih kupiš na vsake 2 meseca, a ti znese kar velik itd. Tu so še mesečni stroški, elektrika, voda, ogrevanje itd. Plus dodatki tv, net, telefon.

Če nimaš avta (in z njim povezanih stroškov: registracije, servis, vinjeta, bencin ipd.), uporabljaš druga prevozna sredstva, ki tudi niso zastonj.

Poglej, v gospodinjstvu smo dali na mizo VSE mesečne položnice... Potem smo ODSTRANLI položnice ki bi OSTALE ENAKO VISOKE(odvoz smeti, časopis itd.) ne glede na število članov... je to prav? Meni se zdi prav ...

Potem smo vse položnice ki so ostale sešteli in delili z 4... se pravi plačam točno 25% vse porabe ki je relativna po številu osebja in nič od tistega kar je absolutno ker bo enako ko mene nebo.

Potem smo pogledali in gresta starša(včasih jaz zraven) v trgovino vsak torek... in je račun cca 100 evrov... se pravi mesečno cca 400 evrov smo spet dali 25% jaz(tu notri so VSE GOSPODINJSKE POTREBŠČINE ker gremo v merkator)

To vse skup znese cca 330 evrov... dobrih 220 položnice oziroma 25% od položnic in dobrih 100 od nakupov v merkatorju(25%) zaokrožo sem na 350€ + tega da vsake tolko časa kupim kaj jaz(kruh, klobaso, itd), ali celo jem zunaj ...

Avto pa uporabim 1x na mesec MAX pa še to večinoma samo v zimskem(poleti sem na kolesu) kar znese približno 400 kilometrov ter ga zato tudi 1x tankam... edino kar res ne dam zraven je pri katerikolih drugih stroških od avta(servis amortizacija itd)

Navedeno
On_

Punca ti želi povedat, da ne moreš hodit v gostilno, če želiš imet zvezo z njo, ne znese časovno, da o čustveni odtujenosti sploh ne razpredam, k tebi je to "špansko selo"

Pa ne bit žaljiv do deklet ki ti želijo predstavit svoj pogled in ko pa deli z drugimi in želi pomagat takim kot si ti pa dobi nazaj v obraz eno goro predsodkov... :D :D

Ronka išče in bo našla je pa dobro, da ve, prepozna komu se mora izognit ;)

Saj ne želim... jaz verjetno nikoli nebi želel imet zveze z osebo ki sprašuje po internetu kje naj najde samske ljudi... to je pač moje mnenje... jaz jih najdem na tone ampak to ni dovolj dobro kot zgleda. (ps včasih je treba spustit standarde z oblakov)

Svoj pogled? Mislim da tukaj ni jasno da ima ona ''problem'' oziroma težavo ki jo PREDVIDEVAM želi rešit, ampak za rešitev težave mora PRVO opustit goro lastnih pravil in prepričanj kar verjamem je težko... ampak bolj ali manj nujno...

v originalnem sporočilu je napisala že goro dejavnosti ki jih je sprobala pa ni bilo učinka nekaterih pa noče, se pravi jaz sklepam da raje ne najde samskega človeka kot pa da poruši kakšna lastna prepričanja... Ima težavo ki jo vbistvu ne želi več rešit takoj ko ni več po njeno... se pravi jaz sklepam da težava sploh ni dovolj velika in želja tudi ne...

Navedeno
ronka

matkič, moški, ki je 1-3x na teden v gostlini po dve uri in spije po nekaj piv: ne hvala.
Upam le, da večina moških, ki so še samski, ni takšnih.

Veš ronka pa so... pri 30tih so večinoma samski (po mojem videvanju)

1. taki ki so jih pustle punce in zdaj uživajo ter dihajo svobodni zrak.
2. čustveno neuravnovešeni (veš tisti ki te bodo ljubili že po 1 uri pa nebodo več mogli brez tebe itd)
3. Drugi z kakršnimkoli drugačnim problemom za ženske vsaj(veš hipiji, potem taki ki so skoz v gorah, pa skoz na motorju, itd, doma pa so po 2 uri na dan. to je 1 uro pred in po spanju ko se morajo zrihtat za ven)
4. Taki kot jaz ki pač nočejo podrejenega življenja ali na tone prilagajanja
5. ekstremni športniki in fitneserji samooklicane casanove in računalniški playerji ki pa jih res ni v gostilnah (pa še deloholiki ki majo pa še manj časa kot taki kot jaz ker itak delajo 24/7)
6. ter 1-2 odstotka takih ki morda ustrezajo tvojem merilu(vsaj po mojem občutku) ampak takih pa ne najdeš na takih dejavnostih kot si jih opisovala ti ker raje doma sedijo gledajo poročila in grejo z prijatelji iz osnovne šole ali srednje na pir ali čaj čez vikende aja to pa je spet gostilna) Poznam vsaj 2 ki bi marsikeri ženski bla fajn zato ker sta ''ubogljiva'' podrejena, skoz mislita samo kaj bi blo za žensko dobro skoz je oziroma bi bla ona na prvem mestu(al pa 99% časa) ampak veš nikamor ne greta... doma sta 99% časa razen ko jih jaz pokličem da se naj spokata ven z luknje pa prideta na fuzbal ali na piknik al pa v gostilno na pir(spet gostilna joj)

To je na grobo ocena... pa verjemi po 6 mesecih spoznavanja na tone novih ljudi je ta občutek kar točen...
Nekaj pogrešam pri tvojih stroških: 20-27% svoje ne ravno visoke plače imaš za gostilne in podobno si napisal.
Tudi ostale stroške, ki jih imaš si napisal.
Ampak kje so pa stroški za recimo rekreacijo, šport, kulturo, ekskurzije, potovanja, izlete? Nekateri damo denar za take zadeve potem pa za gostilne niti ne ostane denarja.
Ženske imamo rade moške, ki so aktivni, vitalni, v kondiciji, v naravi, ljubitelji živali in podobno.

Navedeno
Matkič
Navedeno
ronka

Kakšne obsodbe... Kje sem reko da sem jaz vsak dan v gostilni... reko sem da če hočeš spoznat dosti novih ljudi pojdi vsak dan v gostilno!

Sem pa v gostilni 1-3x na teden po cca 2 uri... ko se vsedemo s prijatelji in zaigramo kak šah ali tarok, ali pa grem tja ker dela tam oseba ki jo poznam od prej ...

Navedeno
ronka

Si sploh prebrala moje sporočilo tisto daljšo... vem da je težko če v šoli nisi uspela pridobit niti komptence za socializacijo ampak potrudi se... no da ti olajšam Imam 750 evrov plače NETO od tega dam 350-400 evrov v skupno gospodinjstvo in če izračunava je potem 350-400 evrov ostanka ki ga polovico dam na stran za pozneje oziroma za primere kot je kupovanje nove obleke, obutve PC komponent in ''piknikov'' ostalih 150-200 evrov mam pa za ''gostilne'' in podobno...

Sploh pa spijem alkohola morda 3-4 piva v gostilni ob šahu in taroku ker po večih več ne zmorem mislit dovolj za tako vrsto igre... ko pa grem k znanki ki dela tam pa spijem zeleni čaj ki pa ni glih nezdrav kolikor sem pač seznanjen...

Vaši predsodki so neverjetni... mislite da vsak ki gre več kot 1x na 3 tedne v gostilno za več kot 20 min po vaše pije ŠPIRIT, ali pa kar absint izpod šanka meša pa si ga z vodko in viskijem...

Res pohvalno... morda pa si tudi zato samska... verjetno ne glih preveč srečna glede na to da na internetu sprašuješ kako spoznat samske ljudi... Jaz sem to ugotovil brez interneta in mi to uspeva... ko pa delim z drugimi in želim pomagat takim kot si ti pa dobim nazaj v obraz eno goro predsodkov...

Morda pa se te bo kak samski usmilo...

Pa srečno
za matkića

29.02.12 12:51
Navedeno
Matkič
Navedeno
"za matkiča"

4. Taki kot jaz ki pač nočejo podrejenega življenja ali na tone prilagajanja

Tu torej pes taco moli! V prilagajanju, ki je zate pač subjetkivno oz. ga je le toliko, kot sam želiš, da se ne počutiš kastriranega svoje moškosti.

Ko boš resnično ljubil žensko, ti ne bo odveč kaj storiti zanjo samo zato, da bo ona srečna, ti pa od tega ne boš imel drugega kot njeno zadovoljstvo.

p.s.: Napaka, da ste odstranili položnice, ki bi bile enake ne glede na št. članov v gospodinjstvu. Stroški so še vedno. Pa verjetno tudi ne plačuješ zavarovanja hiše oz. stanovanja. Koristiš avto in daš za bencin, pa misliš, da je to dovolj.

Le zakaj torej ne živiš sam na svojem? Si kdaj pomislil, kako drugačno bi bilo tvoje življenje, če bi živel sam?
Matkič

29.02.12 20:31
Navedeno
ronka

Nekaj pogrešam pri tvojih stroških: 20-27% svoje ne ravno visoke plače imaš za gostilne in podobno si napisal.
Tudi ostale stroške, ki jih imaš si napisal.
Ampak kje so pa stroški za recimo rekreacijo, šport, kulturo, ekskurzije, potovanja, izlete? Nekateri damo denar za take zadeve potem pa za gostilne niti ne ostane denarja.
Ženske imamo rade moške, ki so aktivni, vitalni, v kondiciji, v naravi, ljubitelji živali in podobno.

šport? igranje košarke in nogometa na igrišču 1km vstran ne potrebuje nobenega denarnega vložka če odštejemo oblačila in obutev ki jo tako ali tako pokrijem

Tek in sprehodi so zastojn...

Ok edino kolesarjenje me pride cca 50 evrov letno kar pa pač odtrgam pri enem mesecu stran.

A to ni dovolj športa? a moram se it planinjenje pa vržt za opremo 1000 evrov?

Ekskurzije, kultura? Ne hvala ... izleti v lastni režiji samo običajno je kolo in do vikenda in tam kaj porihtat dovolj za moj izlet... če odštejemo morje 7 dni 1x na leto.

Poglej meni ostane približno 400 evrov NETO po tem ko plačam staršem oziroma v skupno blagajno... potem dam 200 evrov VSTRAN vsak mesec ker šparam da ko bo stanovanje od babice prešlo na moje lastništvo bo potrebno vsaj delne prenove po mojih željah... ostalih 200 evrov pa ne pomeni da zapravim v gostilni na mesec... kje pa... v gostilni zapravim cca 40-60 evrov mesečno (no tisti mesec ko imam rojstni dan krepko več ampak dobro...) ostalo pa gre v kakšno posodobitev računalnika, občasno obutev, in oblačila... kakšno kosilo itd.

Navedeno
"za matkiča"

Tu torej pes taco moli! V prilagajanju, ki je zate pač subjetkivno oz. ga je le toliko, kot sam želiš, da se ne počutiš kastriranega svoje moškosti.

Ko boš resnično ljubil žensko, ti ne bo odveč kaj storiti zanjo samo zato, da bo ona srečna, ti pa od tega ne boš imel drugega kot njeno zadovoljstvo.

prilagajanja je VEDNO toliko kot ga sam želiš... ne mi rečt da delaš za druge... vsak si prvo to tudi želi... razen če je v to prisiljen.

Oh verjemi da sem že marsikdaj storil kaj za kakšno žensko samo zato da bi bla ona srečna in predvsem zadovoljena... res pa je da se je to v 90% primerov dogajalo v postli ;)

Jaz rad kaj storim za ljudi... jaz MARSIKDAJ nesebično pomagam... ampak vedno prvo jaz tak hočem... recimo ta teden smo čistili za blokom 2 soseda sama... ko sem prišo mimo in sem vido da se dela sem poklical prijatla in reko da ne pridem v gostilno ampak sem rajši 1 uro pomagal rezal grmovje, pometal in grabljal... BREZ PROBLEMA... ampak sem v osnovi jaz tak želel.

Navedeno
"za matkiča"

p.s.: Napaka, da ste odstranili položnice, ki bi bile enake ne glede na št. članov v gospodinjstvu. Stroški so še vedno. Pa verjetno tudi ne plačuješ zavarovanja hiše oz. stanovanja. Koristiš avto in daš za bencin, pa misliš, da je to dovolj.

Le zakaj torej ne živiš sam na svojem? Si kdaj pomislil, kako drugačno bi bilo tvoje življenje, če bi živel sam?

Saj sem povedal da plačujem VSE(izvzemši amortizacije vozila) kar bi bilo ob mojem odhodu CENOVNO ENAKO VISOKO.

Zakaj bi moral jaz plačevat za Časopis ker ga mata starša naročenega, pa še neke druge zadeve, to ni moj strošek jaz bi ga že zdavnaj odpovedal... zavarovanje je enako če jaz grem ali ne... starši so določene stvari pač opustili ker s tem šparam za prenovo stanovanja ki bo v moji lasti čez ''nekaj časa''

Koristim avto tak malo da sploh ni omembe vredno in bi lahko poklical tudi prijatelja, to je samo razvada ki bi jo lahko v trenutku opustil ker je povsem luksuznega izvora

strošek zavarovanja bo enako visok ko bom jaz spokal kovčke in odšel zato pa so starši sami predlagali naj raje šparam za prenovo kapiš :) bodo tam dali zraven manj ali celo nič(verjetno nič :P)
Rofl

01.03.12 00:37
Ronka, a ti res iščeš samske moške ali mogoče kaj drugega?
Rofl, brez skrbi, nič ne iščem tu gor :).
Matkič, ti si pa res prava terna za ženske :). Sem pa radovedna kako bi se ti znašel, če bi imel žensko s katero bi živel skupaj? Kje bi našel denar za stanovanje?
EnDec

01.03.12 10:17
Ronka, pa ti si res ornk "pacientka".
Kwa bi sploh rada?
Ronka brez zamere, ampak več kot berem Matkiča, se mu tričetrt preveč očita. Prvič je sploh napisal, da trenutno noče resne zveze in drugič, čisto ok so njegove finance. Zakaj bi zdaj moral it na svoje živet? Bi rekla, da je vsem, in njegovim doma in njemu lažje finančno, mogoče še socialno, da so še skupaj.
pomlad je tu

01.03.12 12:57
Navedeno
Matkič
Jaz rad kaj storim za ljudi... jaz MARSIKDAJ nesebično pomagam... ampak vedno prvo jaz tak hočem... recimo ta teden smo čistili za blokom 2 soseda sama... ko sem prišo mimo in sem vido da se dela sem poklical prijatla in reko da ne pridem v gostilno ampak sem rajši 1 uro pomagal rezal grmovje, pometal in grabljal... BREZ PROBLEMA... ampak sem v osnovi jaz tak želel.

Zanimivo. V eni drugi temi pa si napisal tole:

Navedeno
Matkič
Poglej jaz mam en osnovni princip... ki ga furam z prijatelji in vsemi znanci in ko enkrat prekršijo to moje pravilo so ''opleli'' za vedno...

Pravilo se glasi... s tistim ki se prvo zmeniš greš in samo tvoja smrt, ali smrt bližnjih in ekstremne reševalne okoliščine in druge primerljive nezgode so lahko DOVOLJŠEN razlog da to odpoveš...

Dvojna merila ali kako?

Ne, ti si samo alergičen na tiste fante, ki zaradi deklet ostanejo doma. Če pa taisti fant ostane doma zaradi kateregakoli drugega razloga, je pa to sprejemljivo. Težko dojameš, da si morda nekateri fantje dejansko želijo preživet čas s punco oz. da se raje zamerijo drugim kot njej, kar kaže na to, kako visoko vrednotijo partnerstvo. Za razliko od tebe. Upam da najdeš kakšno, ki bo enakega mišljenja kot ti, si pa v manjšini, zavedaj se tega, izbira je toliko manjša.
Matkič se je lotil mene, ne jaz njega. On me želi prepričat, da je z mano nekaj narobe, ker ne visim dneve in dneve v gostilni.
Jaz sem mu pa preprosto povedala, da me tipi kot je on, ne zanimajo.
Nisem rekla,da se mora kam odselit, jaz sem ga samo vprašala kako bi živel z žensko, kje bi dobil denar, če bi moral plačevat stanovanje. Saj vendar menda ne bi ona prišla k njemu živet oz. ne bi samo ona plačevala stanovanja.
Meni prav dol visi, če on cel kup denarja pusti v gostilni, ampak naj ne prepričuje, da smo vsi ostali slabi, ker ne visimo v gostilni.
Bi ti imela tipa, ki visi toliko časa v gostilni :)?

Navedeno
katenjka
Ronka brez zamere, ampak več kot berem Matkiča, se mu tričetrt preveč očita. Prvič je sploh napisal, da trenutno noče resne zveze in drugič, čisto ok so njegove finance. Zakaj bi zdaj moral it na svoje živet? Bi rekla, da je vsem, in njegovim doma in njemu lažje finančno, mogoče še socialno, da so še skupaj.
EnDec, ja spet sem zbudila pozornost, kako je to lepo, da si si vzel čas in posebej zame napisal komentar. V čast mi je. OČitno nisem kar tako, če drugače ne komentiraš na MONu, mene pa si v celoti preštudiral :).
Hvala za trud.

Navedeno
EnDec
Ronka, pa ti si res ornk "pacientka".
Kwa bi sploh rada?
Katenjka, Matkič mi želi vsilit spodnje :)
No Matkič seveda lahko počne kar hoče, samo ni normalno, da tak način vsiljuje drugim.

Navedeno
Matkič
Navedeno
katenjka

Ja je težko videt osebo VSAK dan če sediš doma za PCjem ali? jaz sem se odločo in sem kot samski šel v gostilno VSAK dan od pon-pet za 2 urci in glej ga glej vsak dan sem videl enake osebe(vsaj 3) naenkrat je stekla debata po ene 2 tednih...

[

ampak ok sem zašel
Matkič

01.03.12 17:45
Navedeno
"pomlad je tu"

Dvojna merila ali kako?

Ne, ti si samo alergičen na tiste fante, ki zaradi deklet ostanejo doma. Če pa taisti fant ostane doma zaradi kateregakoli drugega razloga, je pa to sprejemljivo. Težko dojameš, da si morda nekateri fantje dejansko želijo preživet čas s punco oz. da se raje zamerijo drugim kot njej, kar kaže na to, kako visoko vrednotijo partnerstvo. Za razliko od tebe. Upam da najdeš kakšno, ki bo enakega mišljenja kot ti, si pa v manjšini, zavedaj se tega, izbira je toliko manjša.

hah no ok sliši se zelo dvolično moram priznat ko sem prebral, ker se mi pač ne da vse na široko razlagat in vse pojasnjevat moje odločitve, ker pa se čutim dolžnega to razložit pa bom.

To je bilo zdaj v sredo... vsako sredo sem ''zmenjen'' bolj kot zmenjen smo se vsako sredo pred tem vidli v gostilni ob istem času s znanci/prijatli in smo odigrali šah... zato me PRIČAKUJEJO vsako sredo na šahu to je bolj ritual kot pa klic v stilu ''čuj a se dobimo ob 16:00 na piru?'' poklical sem jih zato ker se mi je zdelo fer, da nebodo čakali za igranje ampak bodo začeli brez mene (turnir)

ni to isto kot se zmenit z nekom za pir in potem ne it ker je nekaj drugega... sliši pa se res HUDO dvolično haha

Kar se pa tiče tistega dela da sem alergičen na to? ne ne... poglej jaz mam ZELO ZELO dobrega prijatla z OSNOVNE šole(to je že leta in leta) on ma pa punco 2 leti zdaj... Če mi je on sam reko da bi raje prišo ampak mu punca teži da morta it v kino ker bi ona rada gledala film pol mu jaz verjamem da je to to in ne tvoje fikcije o zvezi. oprosti tak pač je. Nikoli se mi ni zlagal oziroma nikoli nisem posumil da se laže zato mu tudi verjamem

Navedeno
katajnka

Verjetno so mi fauš ker mi ostane tolko denarja za v gostilne in zato oni dejansko ne hodijo tja ... hehe...mogoče pa nočejo dat za rundo!
Matkič

01.03.12 18:17
Navedeno
ronka

Matkič, ti si pa res prava terna za ženske :). Sem pa radovedna kako bi se ti znašel, če bi imel žensko s katero bi živel skupaj? Kje bi našel denar za stanovanje?

kako stanovanje... pgolej nisem dolžen razlagat vsega ampak relativno zelo kmalu bom jaz DOBIL stanovanje zastojn... v katerem trenutno živi moja babica ki se ji pač dnevi iztekajo(nažalost) ... to je eno tako čisto fajn 3 sobno stanovanje s približno 85timi kvadrati kar je po moji oceni VEČ KOT dovolj za vse kar bi si omislil... ;)

Jaz vem da bodo stroški stanovanja v kolikor bom živel sam narasli za cca 35% ampak to je tam nekje pri 450€ potem... in še zmeraj ostane 250€ za vse ostalo...

Zavese vstran, rože vstran, tepihe in ostale podloge vstran, polovico omar vstran, vse kar mi bo delalo dotatno breme in potencialne stroške vstran...

Racionalizacije je ogromno... in jaz jo kot človek z logiko in ekonomskim razmišljanjem najdem ampak ljudje se ji pač niso pripravljeni odrečt... pol pa jamrajo kak so visoki stroški...
Ne Matkič, ne drži, da je večina ljudi neracionalnih. Dejstvo je, da večina ljudi ne dobi vse postreženo. Večina ljudi mora sama garati za stanovanje. Ne dobimo vsi vse zastonj.

Navedeno
Matkič
Navedeno
ronka

kako stanovanje... pgolej nisem dolžen razlagat vsega ampak relativno zelo kmalu bom jaz DOBIL stanovanje zastojn... v katerem trenutno živi moja babica ki se ji pač dnevi iztekajo(nažalost) ... to je eno tako čisto fajn 3 sobno stanovanje s približno 85timi kvadrati kar je po moji oceni VEČ KOT dovolj za vse kar bi si omislil... ;)

Jaz vem da bodo stroški stanovanja v kolikor bom živel sam narasli za cca 35% ampak to je tam nekje pri 450€ potem... in še zmeraj ostane 250€ za vse ostalo...

Zavese vstran, rože vstran, tepihe in ostale podloge vstran, polovico omar vstran, vse kar mi bo delalo dotatno breme in potencialne stroške vstran...

Racionalizacije je ogromno... in jaz jo kot človek z logiko in ekonomskim razmišljanjem najdem ampak ljudje se ji pač niso pripravljeni odrečt... pol pa jamrajo kak so visoki stroški...
ha, ha, ta je pa dobra. Brez skrbi, nismo ti nevoščljjivi. Je bolj pametno denar porabit za šport, izlete, potovanja. Vsak mesec 200€ namesto za v gostilno za dopust. Veš kako je fajn potovat :)?

Navedeno
Matkič
Navedeno
"pomlad je tu"

Verjetno so mi fauš ker mi ostane tolko denarja za v gostilne in zato oni dejansko ne hodijo tja ... hehe...mogoče pa nočejo dat za rundo![/quote]
Matkič

02.03.12 17:20
Navedeno
ronka

ha, ha, ta je pa dobra. Brez skrbi, nismo ti nevoščljjivi. Je bolj pametno denar porabit za šport, izlete, potovanja. Vsak mesec 200€ namesto za v gostilno za dopust. Veš kako je fajn potovat :)?

za izlet se jaz vsedem na kolo in grem na izlet zjutraj od 6:00 v soboto pa do 23:00...

potovanja... mah 1x na leto 7 dni če mi je... mi je dovolj piknik... saj je fajn potovat ja samo vzame preveč časa, nimam terminov za dopust niti ga ne koristim kaj dosti oziroma ko ga sem načeloma len in spim do 11tih dopoldne.

Veš ronka jaz sem skoraj prepričan da jaz več športam kot ti pa še kdo SKUPAJ... (skoraj prepričan) razen če maš poleti povprečje več kot 2,5 uri na dan...VSAK dan izvzemši dneve ko dežuje popoldne.

Dvomim
Mimogrede za 12th_Dna in vbistvu nasploh za vse to je zdaj moje registrirano ime (Matkič) nisem mogo dat č-ja :P

lp
Trajbi

02.03.12 23:24
LP!

Meni se pa zdi, da kakorkoli jaz grem-samo parčki ali pa-moški in-nobene ženske. Kot da bi se vse v zemljo udrle...
Človek sreča samo parčke, ostalo pa, kot da ne obstaja nič drugega kot parčki ali pa zavoženi možakarji (socialisti, težaki, pijanci, gostilniški doktorji znanosti...);
Če je kakšna kolikor toliko lepa punca (ali vsaj povprečnega izgleda) pa je zraven ali v bližini bodisi fant ali bodigard ali samooklicani zaščitnik ali gej prijatelj ipd, skratka motnja, da človek ne more pristopiti...
Navedeno
Trajbi

LP!

Meni se pa zdi, da kakorkoli jaz grem-samo parčki ali pa-moški in-nobene ženske. Kot da bi se vse v zemljo udrle...
Človek sreča samo parčke, ostalo pa, kot da ne obstaja nič drugega kot parčki ali pa zavoženi možakarji (socialisti, težaki, pijanci, gostilniški doktorji znanosti...);
Če je kakšna kolikor toliko lepa punca (ali vsaj povprečnega izgleda) pa je zraven ali v bližini bodisi fant ali bodigard ali samooklicani zaščitnik ali gej prijatelj ipd, skratka motnja, da človek ne more pristopiti...

A te je strah pristopit do ženske ki sedi v družbi s prijateljem?

Bodi ded ne pa baba so v naših krajih meli navado rečt moškim ki jih to moti. Če si dovolj dober in samozavesten se to odraža v pristopu in bo zaščitnik kaj kmalu negotov če ne pa pač neboš mel šans.

Žensk samskih pa je polno jaz jih poznam v dvo-mestnih številkah... vse tam od 21-27 samo one pridejo v lokal pa se vsedejo k moji mizi in pol so vsi ti metroseksualci celi prestrašeni ker jih jaz znam nasmejat in se z njimi tudi po več ur pogovarjat, in ker izražam samozavest... nesamozavestni moški si tako ali tako ne zaslužijo potomstva... takih je preveč pomoje
optimistka :)

03.03.12 21:23
Navedeno
Trajbi
LP!

Ha, ha se strinjam. Sami parčki in zavoženi možakarji! Ne vem, jaz kot ženska opazim tu pa tam še kak kup vreščečih najstnic, če ti je kaj bolje ;) Taki kot sva midva pa se očitno nikoli ne srečamo?!? Bo že, optimizem ;)
Navedeno
optimistka

Ha, ha se strinjam. Sami parčki in zavoženi možakarji! Ne vem, jaz kot ženska opazim tu pa tam še kak kup vreščečih najstnic, če ti je kaj bolje ;) Taki kot sva midva pa se očitno nikoli ne srečamo?!? Bo že, optimizem ;)

Zakaj pa se nikoli ne srečate? Zato ker grete v hribe pa na kolo pa kaj jaz vem kam še vse kjer je res težko srečat

Jaz se spomnim 1x pred nekje 2 mesecoma je prišla punca v gostilno in smo se pač začeli pogovarjat ker je čakala prijatlco in je rekla da je samska ker itak ni topiv nikjer samsmih... pol pa je bla pol urce v gostilni pa sta s prijatlco spili kavo pa odšli domov
pogledala pa ni ne levo ne desno... zmes pa so 3je samski prišli not nobenega ni pozdravla, nobenemu se ni nasmejala... kaj pol pričakuje? da bodo 4je z rožicami laufali za njo? optimistka res....
Matkič to je stvar pričakovanj (vzgoje ?), vendar, če bi ona ugledala kakšnega, kateri bi se ji zdel dovolj zanimiv, da prekorači svoja pričakovanja, potem bi pa mogoče celo ona kaj naredila v tej smeri (nasmeh, igranje z lasmi,...). Mogoče pa je ona pogledala L&D (pa še gor in dol), a je to storila tako hitro, da tvoje "sokolje oko", tega ni zapazilo... :D

˩Ƥ,
12тнƉИΔƧтяαи∂Δcтιʌɛ

(ɐןsǝ⊥ ɐןoʞıᴎ) ˙nɾıɔɐɹqıʌ ı nɾıɔuǝʌʞǝɹɟ nɾɐɯı ıɹɐʌʇs ǝʌS

Vedno na preži za:
http://med.over.net/forum5/read.php?63,8392456
http://med.over.net/forum5/read.php?63,8392503
http://med.over.net/forum5/read.php?63,8403628
Navedeno
12th_Dna

Matkič to je stvar pričakovanj (vzgoje ?), vendar, če bi ona ugledala kakšnega, kateri bi se ji zdel dovolj zanimiv, da prekorači svoja pričakovanja, potem bi pa mogoče celo ona kaj naredila v tej smeri (nasmeh, igranje z lasmi,...). Mogoče pa je ona pogledala L&D (pa še gor in dol), a je to storila tako hitro, da tvoje "sokolje oko", tega ni zapazilo... :D

Ja saj tu je pa problem... ker ma ta ista oseba verjetno tako kot ronka tu na goro predpisov kaj mora moški delat da ustreza merilom, in me čudi da ne hodi okrog z lističem in dela kljukece in križce pod kategorije

- nesme spit 2 pivov
- nesme bit več kot 2,5 ur na mesec gostilni oziroma vsaj ne z prijatelji sam, izključeni abrahami in ko sem zraven slučajno jaz.
- bla bla bla bla

Take osebe bodo vedno imele težko pot do partnerja, potem pa mislijo da so upravičene da jamrajo ko pa si same postavijo take okvire ki jih je težko izpolnit oziroma za izpolnitev terjajo celotno spremembo moških samskih navad.

brezveze sploh...
trezna punca

05.03.12 11:41
Matkič, ko te berem, kar ne morem verjeti, da obstajajo takšni fantje, ki ga takole lomijo kot ti pa se s tem še hvalijo okrog.
Praviš, da ne iščeš veze, zakaj pa si tako pogost gost tega foruma?
Dejstvo je, da nobena pametna ženska ne bi marala imeti kaj s takim tipom kot si ti: razvajen mamin sinček, ki mu prinesejo vse k riti, zato ne ve kaj pomeni življenje.
To, da pa visiš cele dneve v gostilni je pa tako katastrofa. Taki moški vsekakor niste zaželeni.
Zanimivo, zgražaš se, ker naj bi imele ženske neke listke: ampak zanimivo je to, da ni nobena napisala, da ne smeš biti 2,5 uri na mesec v gostilni, vse ti pišejo, da ni normalno, da visiš tako kot ti, cele popoldneve v gostilni. Ne pozabi, da si se hvalil, da si se odločil, da boš vsak dan po dve uri v gostilni in da porabiš 200€ na mesec v gostilni.
A ni to zanimivo,č e je gostilna tako idealen prostor za iskanje veze, zakaj pa potem tu gor visiš? Če ne bi iskal veze, ne bi bil na tem forumu o ljubezni?
Upam, da nisi že pri 25ih alkoholik, razvejen si, to je jasno. UPam pa, da v gostilni piješ večinoma brezalkoholne pijače?
Matkič, res si pomilovanja vreden

05.03.12 16:29
Navedeno
Matkic
ker jih jaz znam nasmejat in se z njimi tudi po več ur pogovarjat, in ker izražam samozavest... nesamozavestni moški si tako ali tako ne zaslužijo potomstva... takih je preveč pomoje
Glej glej, to je že vzvišenost, češ "Jaz sem najboljši, vsi ostali ste luzerji." Potemtakem si moja dva kolega (en star 24, drug 25, pa še niti prvega poljuba nista doživela) ne zaslužita, da si ustvarita družini in potomstvo? Pa kako je fajn se šopirit, ker boš dobil svoje stanovanje. Res krasno, da boš dobil babičino stanovanje. Oglasi se takrat, ko si boš stvari prislužil z lastnim znojem in kupom odrekanja.
Navedeno
"trezna punca"

Matkič, ko te berem, kar ne morem verjeti, da obstajajo takšni fantje, ki ga takole lomijo kot ti pa se s tem še hvalijo okrog.

Kaj ga ''lomim'' ?

Navedeno
"trezna punca"

Praviš, da ne iščeš veze, zakaj pa si tako pogost gost tega foruma?

Zato ker sem pred cca. 2 tednoma zasledil tale forum in sem uvidel kakšne neumnosti pišete eni in sem se odločil da delim svoje mnenje? je mar to prepovedano :O

Navedeno
"trezna punca"

Dejstvo je, da nobena pametna ženska ne bi marala imeti kaj s takim tipom kot si ti: razvajen mamin sinček, ki mu prinesejo vse k riti, zato ne ve kaj pomeni življenje.

Si sploh prebrala vse kar sem napisal... mislim da eni tu ne berete ničesar oziroma vidite samo neke odseke in si ustvarjate kar mnenja... razvajen? HAHA temu se lahko le smejim

Navedeno
"trezna punca"

To, da pa visiš cele dneve v gostilni je pa tako katastrofa. Taki moški vsekakor niste zaželeni.
Zanimivo, zgražaš se, ker naj bi imele ženske neke listke: ampak zanimivo je to, da ni nobena napisala, da ne smeš biti 2,5 uri na mesec v gostilni, vse ti pišejo, da ni normalno, da visiš tako kot ti, cele popoldneve v gostilni. Ne pozabi, da si se hvalil, da si se odločil, da boš vsak dan po dve uri v gostilni in da porabiš 200€ na mesec v gostilni.

cele dneve? kakšno banalno posploševanje pa je to? 6 ur na teden je cele popoldneve... a ti zračunam koliko ur ima popoldan in koliko ur popoldnevov je v tednu?

NIKOLI nisem rekel da sem ali bom VSAK dan v gostilni... še manj sem kje rekel da ZAPRAVIM 200€ v gostilnah na mesec...

To si spet ti tak vzela prebrala z razumevanjem 0 in zdaj me napadaš osebno.

Preberi še 1x kaj sem napisal...

Navedeno
"trezna punca"

A ni to zanimivo,č e je gostilna tako idealen prostor za iskanje veze, zakaj pa potem tu gor visiš? Če ne bi iskal veze, ne bi bil na tem forumu o ljubezni?

Pa gremo spet znova ženskam se ne da dopovedat čisto nič...

1. povedal sem v enem dolgem postu da ženske ne iščem itd.
2. zakaj tu gori ''visim'' sem tudi že razložo malo nad tem
3. Jaz se ukvarjam bolj z filozofijo in razmišljanjem ob takih zadevah ne iščem pa tega ker razumem da je povprečna inteligenca ljudi mnogo prenizka za moje razmišljanje

Navedeno
"trezna punca"

Upam, da nisi že pri 25ih alkoholik, razvejen si, to je jasno. UPam pa, da v gostilni piješ večinoma brezalkoholne pijače?

Brez skrbi za mene, moje življenje je odlično! kaj kmalu bom spet zagnal kolo in se začel vozit vsako popoldan... spijem pa v gostilni kar mi takrat zapaše pa če je to limonada, zeleni čaj, pivo ali viski, to je moja odločitev!

--------------------------------------------

No drage ženske in vbistvu vsi ki sledite tej temi, zdaj vidite zakaj(med drugim) imajo ženske težave v zvezi

Ko se začne takšno generaliziranje kot pri ''trezni'' punci? (dvomim da je trezna :p) kot cele popoldneve v gostilni, porabiš 200 evrov v gostilni bla bla bla ki sploh ne preberejo (ali pač preberejo in enostavno niso sposobne razumet) in potem sodijo kot najboljši sodniki na tem planetu, takrat bo moški spakiral stran, ker se mu to nebo dalo prenašat.

Internet je potrebno nekaterim primerkom omejit ker ga ne znajo razumet al pa je potrebno v 1. razred osnovne spet pa se naučit razumevanje stavkov in besed.

katastrofa
ronka, kako gre?

06.03.12 07:34
Navedeno
ronka
Nisva se razumeli. Jaz športam zaradi sebe, ker to rada počnem. Ne grem zato na kolo, da bi ujela moškega :). Jaz sem samo napisala kaj počnem in da pač na teh aktivnostih ne srečujem samskih.
Je pa žal tako, da ljudje, ki so bili prej družba, ko niso več samski, odpikajo nas samske. Ženske se očitno bojijo, da bi jim prevzele partnerje. Moški pa si ne upajo, ker bi bile njihove partnerke ljubosumne. In tako je skoraj vedno. Druženje dokler so samski, potem pa konec. Večina je takih. V končni fazi pa z nesamskim ne bi ravno šla recimo na dopust. Verjetno je logično, da bo šel s svojo punco :).
Na portalih sem že ogromno poskušala. In tu in tam je zrnje, večinoma plevel. Saj še poskušam, ampak, če ni uspeha, ga pač ni.
Jaz bi zamenjala družbo, zato sem postavila vprašanje kako poiskati novo družbo, to je bilo vprašanje kako :)?
Zamenjaj atene ni nič konkretnega :)
ronka, kako napreduješ? Si že našla partnerja?
On _

06.03.12 08:41
Navedeno

No drage ženske in vbistvu vsi ki sledite tej temi, zdaj vidite zakaj(med drugim) imajo ženske težave v zvezi
Seveda one imajo problem :)))
Tisti, ki je posplošil, da je vse "prav" kar je "fajn" in kar "NI fajn" tudi ni prav nima nobenih problemov.....

Matkič ti si CAR... :))))
On _

06.03.12 15:02
Navedeno
"ronka, kako gre?"

Mogoče je samo dopisala še nekaj kriterijev na seznam ;) in posledično zožala izbor "ustreznih" kandidatov, kar mogoče ni nujno slabo...na dolgi rok. ;))
Navedeno
"Matkič, res si pomilovanja vreden"

Glej glej, to je že vzvišenost, češ "Jaz sem najboljši, vsi ostali ste luzerji." Potemtakem si moja dva kolega (en star 24, drug 25, pa še niti prvega poljuba nista doživela) ne zaslužita, da si ustvarita družini in potomstvo? Pa kako je fajn se šopirit, ker boš dobil svoje stanovanje. Res krasno, da boš dobil babičino stanovanje. Oglasi se takrat, ko si boš stvari prislužil z lastnim znojem in kupom odrekanja.

Dobro da lahko takšni kot ti sodite mene in to kolko sem se jaz v resnici odrekal za mojo babico od tega da sem hodo k njej vsake 2 dni da sem ji kaj porihtal, do tega da sem jo vozo okrog ko se ji je zazdelo dker starši niso mogli... Stanovanje sem si vbistvu prislužo

Ti pa kar napamet...

Al kaj misliš da moramo stanovanje dat vstran in potem moram jaz svojega kupit na kredit zato da boš ti lahko odobraval mojo pridobitev stanovanja?

kar se pa tiče tvojih dveh kolegov sta dosti bolj pomilovanja vredna kot jaz... Žal mi je da takšni pol-moški hodijo po tem svetu ki pri 24tih letih še niso verjetno niti ženske prijeli...

Zraven takšnih in potem ko še Murko doda da je srečen ker je Moški pa ga pogledaš pa si misliš ''kaka nesreča da sem moški''

Pomoje si ne zaslužita, veš nekoč v zgodovini je blo preživetje najmočnejših in najbolj drznih danes pa ''zahvala'' civilizaciji da imajo potomce in da so živi tudi taki kot sta tvoja kolega pa eni moji, to se nebi zgodlo 800 let nazaj... zakaj pa misliš da je človek napredoval ker se taki niso mogli parit.

Navedeno
On_

Tisti, ki je posplošil, da je vse "prav" kar je "fajn" in kar "NI fajn" tudi ni prav nima nobenih problemov.....

Za nobeno od teh dveh stvari nisem trdil... delaš enako kot tisti ki sem odpisal
ronka, kako gre?

06.03.12 18:27
Navedeno
On _
Navedeno
"ronka, kako gre?"

Mogoče je samo dopisala še nekaj kriterijev na seznam ;) in posledično zožala izbor "ustreznih" kandidatov, kar mogoče ni nujno slabo...na dolgi rok. ;))
Si ti ronka?
matkich?

06.03.12 19:49
Navedeno
Matkic
kar se pa tiče tvojih dveh kolegov sta dosti bolj pomilovanja vredna kot jaz... Žal mi je da takšni pol-moški hodijo po tem svetu ki pri 24tih letih še niso verjetno niti ženske prijeli...

Pomoje si ne zaslužita, veš nekoč v zgodovini je blo preživetje najmočnejših in najbolj drznih danes pa ''zahvala'' civilizaciji da imajo potomce in da so živi tudi taki kot sta tvoja kolega pa eni moji, to se nebi zgodlo 800 let nazaj... zakaj pa misliš da je človek napredoval ker se taki niso mogli parit.
Ja, menda še nikoli nista prijela ženske. Torej se ti taki kot sta tadva, zdijo manjvredne osebe, jih obsojaš ter nanje gledaš zviška?
singl

06.03.12 20:07
sem malo prebrala odgovore in se strinjam z Matkičem, ki živi kvalitetno življenje klub majhni plači, si pač vse privošči kar mu paše, čeprav nič ne prišpara.

prav ima, da tiste, ki avtomatično zavračajo gostilne delajo veliko napako. Če pogledam sebe, če premalo hodim v gostilne, pa grem, če imam le priložnost, a običajno so vsi bolj zase oz. se redko lahko kaj spozna.

Zato mi je popolnoma jasno, zakaj so nekatere samske, medtem ko za mene ne vem, saj nimam nobenih omejitev pri izboru lokacije in družbe..

lp
Rofl

07.03.12 00:18
sem malo prebral celotno debato in končno se nekdo in to celo ženska (Singl, da ne bo pomote :) strinja z Matkičem, ki je edini realen človek na forumu. Zadnje pol leta sem samski in živim podobno kot Matkič in sem spoznal zares ogromno samskih žensk. Res, splača se vam poslušat njegove nasvete.
Ronka,jaz verjamem, da si dobra oseba in želiš vse najboljše vendar v gondoli na smučiščih in na podobnih lokacijah ne boš ničesar dočakala. Tudi z ljudmi, ki po cele popoldneve ne športajo in občasno zavijejo v gostilno ni nič narobe.
Singl, dokler imaš tako razmišljanje ni straha, družbe in družabnih ljudi je še dovolj :)
Jaz se tudi strinjam z Matkičem, samo problem bi znal bit v tem, da bi jaz nekomu takšnemu bila za umret dolgočasna, on pa meni too much kakorkoli. Nismo vsi za vse. In to en pomeni, da ima kdo napako, da je slab človek itd...
trezna punca

07.03.12 07:34
Matkič 1 :)
[/quote]

[/quote]
trezna punca

07.03.12 07:36
Matkič 2:
Aja, Matkič, ti očitno ne veš koliko stane stanovanje, če misliš, da si si ga prislužil, ko si babici pomagal.
Razvajen, aroganten, vzivšen tip, ki trdi, da ne išče punce pa vedno tu gor na forumu :).

[/quote]

Sploh pa spijem alkohola morda 3-4 piva v gostilni ob šahu in taroku ker po večih več ne zmorem mislit dovolj za tako vrsto igre... k

Pa srečno[/quote]
Navedeno
ronka, kako gre?
Navedeno
On _
Navedeno
"ronka, kako gre?"

Si ti ronka?
Neeeee ;))) Pridi pogledat....
Drugače pa nisem nič odgovoril, še vedno bo lahko ona napisala svoj odgovor.
A te moti, da sem si dovolil ugibat kako napreduje? :))
ronkič

07.03.12 12:26
Navedeno
trezna punca
Aja, Matkič, ti očitno ne veš koliko stane stanovanje, če misliš, da si si ga prislužil, ko si babici pomagal.
Razvajen, aroganten, vzivšen tip, ki trdi, da ne išče punce pa vedno tu gor na forumu :).
Trezna punca, nima smisla se prerekat z nekom, ki mu je vse k riti prinešeno, ker taki osebi ne boš ničesar dokazala. Sta pač na različnih bregovih. Mogoče mu bo življenje kdaj zagodlo, pa bom mogoče takrat dojel, kaj si mu skušala povedat. Tudi meni je vrstnica, ki ji je vse prinešeno k riti rekla, da sem čuden. Danes pa sem tik pred koncem študija, ona pa je zamenjala že tretjo fakulteto, pa še tam kar bluzi.

Navedeno
On_
A te moti, da sem si dovolil ugibat kako napreduje? :))
Še vedno obstaja možnost, da se je pri njej kam premaknilo ter da se ti motiš. :)
trezna punca

07.03.12 13:11
Jaz sem pa ravno na smučanju spoznala fanta tako,da ne o tem, da se ne da :).
Prejšnjega sem pa spoznala v gorah.
Še prejšnjega pa na tekaški prireditvi (maratonu).
In seveda sem spoznala na takih zadevah tudi veliko prijateljev.
Tako, da dekleta, kar migat pa se bo našel kak postaven mladec. Tiste tipčke, ki so pa po dve uri na dan v gostilni pa se na daleč ognite. Z gostilno bodo seveda nadaljevali, tudi, če bodo z vami v vezi.
Navedeno
"trezna punca in Matkic-ev navedek"

Zdaj pa si preberi še 1x in predvsem ta drudi odebljeni del pomeni da se to NE DOGAJA V TEM ČASU ampak je to bil eksperiment za katerega sem se odločo da vidim kako da ne morejo eni spoznat ljudi...

Vzela si pa vse skupaj po svoje.

Navedeno
"trezna punca"

če izračunava je potem 350-400 evrov ostanka ki ga polovico dam na stran za pozneje oziroma za primere kot je kupovanje nove obleke, obutve PC komponent in ''piknikov'' ostalih 150-200 evrov mam pa za ''gostilne'' in podobno...

No priznam slabo sem tukaj definiral povedi ... čeprav nekje drugje sem potem napisal koliko povprečno zapravim v gostilni na mesec. No tale ''in podobno'' je mišljeno tisto kar piše pred tem... se pravi ''nove obleke, PC komponente, igrice, piknike ...''

Navedeno
"trezna punca"

Sploh pa spijem alkohola morda 3-4 piva v gostilni ob šahu in taroku ker po večih več ne zmorem mislit dovolj za tako vrsto igre

ob šahu je bistveni del, ki se ne dogaja vsak dan ampak KVEČJEMU 1x na teden... pa še to mi vedno pač ni za pit piva... MORDA ...........

Se pravi z izjemo enega mojega slabega al pa kar groznega formuliranja tiste povedi je vse ostalo popolnoma v nasprotju s tvojimi besedami, pa še to ko si napisala da v gostilni zapravim 200 evrov na mesec, sem nekje potem v nadaljevanju ali pa pred tem napisal da pustim v POVPREČJU nekje med 50-60(+/- 10%) na mesec z izjemo meseca ko imam rojstni dan in morda še ob kakih ''prazičnih'' dnevih.

Zdaj poa k bolj pomembnim delom teme...

Navedeno
singl

sem malo prebrala odgovore in se strinjam z Matkičem, ki živi kvalitetno življenje klub majhni plači, si pač vse privošči kar mu paše, čeprav nič ne prišpara.

No jaz prišparam vsako leto 2400€ + ... kajti od vsake plače avtomatsko gre vstran 200€/mesec ampak ok

Navedeno
singl

prav ima, da tiste, ki avtomatično zavračajo gostilne delajo veliko napako. Če pogledam sebe, če premalo hodim v gostilne, pa grem, če imam le priložnost, a običajno so vsi bolj zase oz. se redko lahko kaj spozna.

Zato mi je popolnoma jasno, zakaj so nekatere samske, medtem ko za mene ne vem, saj nimam nobenih omejitev pri izboru lokacije in družbe..

Seveda delajo napako ampak predvsem iz dejstva ki ga jaz zagovarjam...

Če imaš neki problem ki ga resnično hočeš rešit moraš prvo ''uničit'' vse svoje predsodke do načina reševanja problema. To je tak kot da bi se rad naučo plavat ampak samo v tihem oceanu... drugje pa ne... to ni efektivno reševanje tvojega problema in poraja se vprašanje če si problem resnično želi taka oseba rešit.

Jaz verjamem da bo ronka tudi z svojimi pogoji našla samskega človeka ali LJUDI ampak bo to trajalo neprimerno dlje kot če bi se znebila svojih (za moje pojme) neumnih predsodkov...

Glede tebe, nevem, ko greš v gostilno ogovoriš koga? se pogovarjaš? znaš začet temo, debato, si pripravljena častit rundo... jaz recimo sem bil v gostilni in je vedno prišla tja po kavo ena prodajalka sosednje trgovine in po ene 7mih videnjih sem reko da jaz plačam rundo... zdaj pride in se vsede k meni rečeva kako besedo ali dve, plačala mi je že 2 čaja, se vedno nasmeji in deluje dobre volje ko me vidi...

Navedeno
Rofl

sem malo prebral celotno debato in končno se nekdo in to celo ženska (Singl, da ne bo pomote :) strinja z Matkičem, ki je edini realen človek na forumu. Zadnje pol leta sem samski in živim podobno kot Matkič in sem spoznal zares ogromno samskih žensk. Res, splača se vam poslušat njegove nasvete.
Ronka,jaz verjamem, da si dobra oseba in želiš vse najboljše vendar v gondoli na smučiščih in na podobnih lokacijah ne boš ničesar dočakala. Tudi z ljudmi, ki po cele popoldneve ne športajo in občasno zavijejo v gostilno ni nič narobe.
Singl, dokler imaš tako razmišljanje ni straha, družbe in družabnih ljudi je še dovolj :)

No hvala za ''pohvale'' lepo je videt da še kdo misli podobno, saj o tem glih jaz govorim da NAČELOMA imajo največ problemov oziroma so večinoma samski ljudje tisti ki imajo preveč predsodkov(da nebo pomote govorim o samskih ljudeh ki si želijo partnerja)

Vbistvu bi oni imeli partnerja ampak mora bit partner, to pa ono pa tretjo, pa taki, pa tam, pa kaj jaz vem kaj še... za nameček pa hočejo takega partnerja spoznat na raftingu ko jih bo kot princ rešo iz ''brzic'', potem pa se sprašujejo zakaj neki so samski.

So pa redki primeri ki pač nimajo sreče ampak takih je par procentov!
Navedeno
matkich

Ja, menda še nikoli nista prijela ženske. Torej se ti taki kot sta tadva, zdijo manjvredne osebe, jih obsojaš ter nanje gledaš zviška?

Obsojam? Nikakor... gledam zviška? Prej se mi smilijo da zaradi današnjega načina civilizacije morajo ''trpeti'' ker v preteklosti bi se rešli svojega mučenja preko naravne selekcije zdaj pa taki ''životarijo'' ker dvomim da sta na drugih področjih taka ''asa''

zdijo se mi pa čudni dejansko... oprosti... jaz tudi nisem poljubo punce do 18tega leta ampak mislim da če to ne narediš tja do konca faksa si malo če ne fejst čuden in vprašanje se porodi ali si taka katastrofa ali tako anti socialen da te nasploh nobena noče, sploh če si za to prizadevaš... mogoče maš pa glih tistega 0,000001% prebivalstva v tvojih prijatlih ki majo pač nesrečo ampak jaz osebno dvomim.
Navedeno
ronkič

Trezna punca, nima smisla se prerekat z nekom, ki mu je vse k riti prinešeno, ker taki osebi ne boš ničesar dokazala. Sta pač na različnih bregovih. Mogoče mu bo življenje kdaj zagodlo, pa bom mogoče takrat dojel, kaj si mu skušala povedat. Tudi meni je vrstnica, ki ji je vse prinešeno k riti rekla, da sem čuden. Danes pa sem tik pred koncem študija, ona pa je zamenjala že tretjo fakulteto, pa še tam kar bluzi.

Dober si ti skoraj boš že študij končal ... Jaz pa že 2 leti delam po študiju pa se ne hvalim s tem...

Dejstvo je da taki kot ste vi dejansko zavidati takim kot sem jaz, ki dobijo kaj ker pač po vaše moramo biti vsi slovenci enako revni namesto enako bogati...

Navedeno
"trezna punca"

Jaz sem pa ravno na smučanju spoznala fanta tako,da ne o tem, da se ne da :).
Prejšnjega sem pa spoznala v gorah.
Še prejšnjega pa na tekaški prireditvi (maratonu).
In seveda sem spoznala na takih zadevah tudi veliko prijateljev.
Tako, da dekleta, kar migat pa se bo našel kak postaven mladec. Tiste tipčke, ki so pa po dve uri na dan v gostilni pa se na daleč ognite. Z gostilno bodo seveda nadaljevali, tudi, če bodo z vami v vezi.

Kdo pa je reko da se neda... govorimo samo da so možnosti ''dosti'' manjše in čas trajanja do takšnega uspeha bistveno daljši...

Kot zgleda se fanti nekam slabo obnesejo z maratonov pa z gora če si jih tak zamenjevala ali :P

A tisti na smučanju pa več ne nadaljuje s smučanjem ko je tebe našo al kak? Pol se mi revček smili že vnaprej tvoja zveza pa bo podobna tisti kot od maratonca in pohodnika...

Pa srečno... mogoče pa boš rabla na koncu vsega tega kak kozarček da nebo tako hudo.
trezna punca

08.03.12 07:28
Matkič, tako kot je rekel Ronkič, s tipi kot si ti, se je škoda prepirat, ker pač si tak kot si :). Pač razvajeno bitje, ki iz posta v post spreminja svoja stališča. Iz vsakodnevnega obiskovanaj gostilne si sedaj prišel na 1. Enkrat napišeš 200, potem 50-60€ (ja tudi to je veliko).
Če te že ravno zanimajo moja razmerja: zelo malo ljudi poznam, ki bi bili celo življenje z istim partnerjem. Ali pač si ti tak, da boš s prvo punco ostal do konca življenja? Samo potem je čudno, da pri svojih letih še nimaš te punce? Z mojim partnerjem sva že kar nekaj let skupaj. Uživava življenje, čeprav nama ni bilo vse k riti prinešeno tako kot tebi. Pa greva na izlet, športava, potujeva, imava več hobijev (nekaj skupnih pa tudi vsak svoje), se kulturno udejstvujeva (aja to ni zate, a ne :)), v glavnem najino življenje je polno. In ne nihče nikogar ne priklepa nikamor. On ima svoje prijatelje, jaz svoje, on gre lahko z njimi, jaz s svojimi, on gre lahko na odbojko in druge svoje športe, jaz grme lahko na svoje. V glavnem zajemava življenje s polno žlico. Ampak ti tega tako ne razumeš (prebrala sem namreč nekaj tvojih postov tu gor in vidim, da nisi ravno magnet za ženske, čeprav sam misliš, da si :Ž)).
NO pa lepo bodi, meni se ne da več pričkat s tabo.
za matkića

08.03.12 08:56
Bolj berem to debato, bolj razumem Matkičevo filozofijo glede preživljanja prostega časa in spoznavanja novih ljudi, čeprav mi je na začetku zelo šla v nos, hehe. Čeprav, kar se tiče same dinamike veze, mi je njegov koncept zgrešen.

Dejstvo je, da je precejšnji problem v vezah ta, da si partnerja ne dopustita dihat. Ponavadi se en bolj napopa na drugega, ga duši, bi šel povsod zraven, je užaljen, kadar bi drugi partner rad malo miru za sebe - to na dolgi rok ne pomeni nič dobrega. Ljubezen ni izsiljevanje in lastninjenje.

Strinjam se tudi s tem, da se včasih držimo preveč rigidnih pravil in "standardov" za iskanje potencialnega partnerja. Včasih je dovolj samo to, da "zamenjamo antene" ;) in ulovimo drug kanal. Ne rečem, da se je treba silit v nekaj, kar se nam gnusi in je proti našim moralnim kompasom, ampak lahko pa se naučimo bit manj zapeti in dat priložnost sebi in drugim, da se pokažejo v luči, kjer se počutijo najbolj udobno.
matkich

08.03.12 21:11
Navedeno
Matkic
Prej se mi smilijo da zaradi današnjega načina civilizacije morajo ''trpeti'' ker v preteklosti bi se rešli svojega mučenja preko naravne selekcije zdaj pa taki ''životarijo'' ker dvomim da sta na drugih področjih taka ''asa''
Eden je že diplomiral, drugi pa je tik pred tem. To šteje za asovstvo?

Navedeno
Matkic
oprosti... jaz tudi nisem poljubo punce do 18tega leta ampak mislim da če to ne narediš tja do konca faksa si malo če ne fejst čuden in vprašanje se porodi ali si taka katastrofa ali tako anti socialen da te nasploh nobena noče, sploh če si za to prizadevaš... mogoče maš pa glih tistega 0,000001% prebivalstva v tvojih prijatlih ki majo pač nesrečo ampak jaz osebno dvomim.
O možnih vzrokih bi se dalo razpravljat. Pri njiju opažam pomanjkanje stikov s puncami in sramežljivost.
Navedeno
"za matkica"

Bolj berem to debato, bolj razumem Matkičevo filozofijo glede preživljanja prostega časa in spoznavanja novih ljudi, čeprav mi je na začetku zelo šla v nos, hehe. Čeprav, kar se tiče same dinamike veze, mi je njegov koncept zgrešen.

Dejstvo je, da je precejšnji problem v vezah ta, da si partnerja ne dopustita dihat. Ponavadi se en bolj napopa na drugega, ga duši, bi šel povsod zraven, je užaljen, kadar bi drugi partner rad malo miru za sebe - to na dolgi rok ne pomeni nič dobrega. Ljubezen ni izsiljevanje in lastninjenje.

Strinjam se tudi s tem, da se včasih držimo preveč rigidnih pravil in "standardov" za iskanje potencialnega partnerja. Včasih je dovolj samo to, da "zamenjamo antene" ;) in ulovimo drug kanal. Ne rečem, da se je treba silit v nekaj, kar se nam gnusi in je proti našim moralnim kompasom, ampak lahko pa se naučimo bit manj zapeti in dat priložnost sebi in drugim, da se pokažejo v luči, kjer se počutijo najbolj udobno.

No hvala lepa... :-)

Prav si ugotovil problem v večini vez... pa niti ni tolko problem da se kdo napopa na tebe in ti ne pusti ''dihat'' :P problem je to čustveno izsiljevanje v smislu ''kaj me nimaš rad da greš tja?'' in podobne...

Tisto ustvarjanje krivde v človeku češ da ti je partner manj vreden... je tako nadležno in izčrpajoče da se enostavno neda prenašat dolgo časa, vsaj če si razumen človek.

Glede zadnjega odstavka pa ja, saj pravim, da je treba težavo reševat na takšen način da prvo rešiš pogled na težavo in okolico te težave...

Jaz vedno vsakemu rečem da če neko stvar delaš na enak način moraš bit neumen če pričakuješ drugačne rezultate...

Navedeno
"trezna punca"

Matkič, tako kot je rekel Ronkič, s tipi kot si ti, se je škoda prepirat, ker pač si tak kot si :). Pač razvajeno bitje, ki iz posta v post spreminja svoja stališča. Iz vsakodnevnega obiskovanaj gostilne si sedaj prišel na 1. Enkrat napišeš 200, potem 50-60€ (ja tudi to je veliko).

Kje sem pa rekel da grem 1x na teden? jao jao sploh pa nevem zakaj se tolko ljudi ubada z mano, kolkokrat sem jaz na teden v gostilni nima nobene bistvene veze, izvzemši tisto vezo z temo kje najti samske ljudi...

Če pa ne razumeš slovnice pa nisem jaz kriv... preberi dobro ne pa pavšalne obtožbe

Navedeno
"trezna punca"

Če te že ravno zanimajo moja razmerja: zelo malo ljudi poznam, ki bi bili celo življenje z istim partnerjem. Ali pač si ti tak, da boš s prvo punco ostal do konca življenja? Samo potem je čudno, da pri svojih letih še nimaš te punce? Z mojim partnerjem sva že kar nekaj let skupaj. Uživava življenje, čeprav nama ni bilo vse k riti prinešeno tako kot tebi.

Kdo je to spet reko?... Saj redkim je vse prinešeno VSE k riti ane? No če ti veš da je meni prinepšeno k riti VSE, potem ok pa naj bo po tvoje da boš vesela... Tebi je kot zgleda bilo samo večino ane? :P

jaz pri svojih letih nimam punce zato ker je NE ŽELIM imet... tu je point... ker jaz vem povedat mojo partnersko pot vnaprej.

Dobim punco, mi je všeč, luštna, zabavna zanimiva.... greva na par pijač , jo peljem na večerjo morda v kino ali kak sprehod... mine 2-4 mesece... jaz bi igral košarko v soboto ona pa šla na sprehod... jaz naredim po svoje jamranje... minejo taki 2-3je meseci, enemu prej dopizdi in je zveza končana.

Ta zgoraj je scenarij če ne povem vse o svojem načinu življenja... če pa vržem karte na mizo(seveda so odstopanja ampak ne 50 ampak mogoče 10% od mojega sedanjega življenja) potem pa se zveza ne ačne oziroma sva f-frenda(upam da razumete ta f) ali pa samo znanca...

Navedeno
"trezna punca"

Pa greva na izlet, športava, potujeva, imava več hobijev (nekaj skupnih pa tudi vsak svoje), se kulturno udejstvujeva (aja to ni zate, a ne :)), v glavnem najino življenje je polno. In ne nihče nikogar ne priklepa nikamor. On ima svoje prijatelje, jaz svoje, on gre lahko z njimi, jaz s svojimi, on gre lahko na odbojko in druge svoje športe, jaz grme lahko na svoje. V glavnem zajemava življenje s polno žlico. Ampak ti tega tako ne razumeš (prebrala sem namreč nekaj tvojih postov tu gor in vidim, da nisi ravno magnet za ženske, čeprav sam misliš, da si :Ž)).

No super ti kar zajemaj samo glej da se nebo končalo kot pri prejšnjih :-)

Magnet za ženske? nikakor... Sploh pa nočem bit če bi prebrala moje VSE poste... ampak ker to nisi storila si ustvarla neko lastno podobo matkiča ki ti že tako ni bil všeč po prvem postu ker zapravi preveč v gostilni...

Take ljudi poznam in jih je ogromno, kot tisti ki vidijo človeka v trenerkah in je že za jankoviča če zveni to kaj znano, polni predsodkov do vsega kar leze in gre ter misli drugača kot oni.
[/quote]

Navedeno
"trezna punca"

NO pa lepo bodi, meni se ne da več pričkat s tabo.

Tudi ti se mej fajn :-)
Še ena priložnost, da kkšno rečemo, se spoznamo.

Potopisi v kavarni Sputnik, na Tržaški 128, v Ljubljani (z malce reklame za shappo)

Ponedeljek 12. marca;

-19h00 Kenija in Tanzanija, kratka multivizija in nekaj fotk s safarijev in Zanzibarja, Rok Kofol
-19h30 Tajska z otoki, kratka prezentacija poletnega potovanja, z otokom Ko Tao, Parkom Erawan in severom Tajske, Rok Kofol
-20h15 Biseri Južne Amerike (Peru, Bolivija, Čile), na koncu predstavitev alternative potovanja s kolesom, Rok Kofol

Torek 13. marca;

-19h00 Etiopija (dolina Omo s plemeni, depresija Danakil z vulkanom Erta Ale in Dalolom, treking v gorovju Simien), Rok Kofol
-20h00 Maroko Xpress (osrednje znamenitosti), Rok Kofol
-20h30 Mongolija na konju, Jan Marincelj

p.s. Od reklame nimam nič, le da bom po vsej verjetnosti tam.
Navedeno
Matkic

Ta zgoraj je scenarij če ne povem vse o svojem načinu življenja... če pa vržem karte na mizo(seveda so odstopanja ampak ne 50 ampak mogoče 10% od mojega sedanjega življenja) potem pa se zveza ne ačne oziroma sva f-frenda(upam da razumete ta f) ali pa samo znanca..

Jaz vedno vsakemu rečem da če neko stvar delaš na enak način moraš bit neumen če pričakuješ drugačne rezultate...
Zakaj pa sebi nikoli ne rečeš-priznaš, da si takšen ?

Res si neumen CAR

:D:D:D
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, dot,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1,95 MB
  • Dodate lahko še 5 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 21 minus 14?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.