Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
čet, 16. maj 2013
ned, 12. maj 2013
pon, 29. okt 2012
pon, 29. avg 2011
ned, 19. maj 2013
sob, 18. maj 2013
ned, 12. maj 2013
sre, 08. avg 2012
ned, 19. maj 2013

|
ronka
Kako spoznati samske ljudi03.11.11 08:19 |
Re: Kako spoznati samske ljudi03.11.11 08:56 |
Uredništvo MON |
|
ronka
Re: Kako spoznati samske ljudi03.11.11 09:01 |
Re: Kako spoznati samske ljudi03.11.11 09:29 |
|
ronka
Re: Kako spoznati samske ljudi03.11.11 11:21 |
Re: Kako spoznati samske ljudi03.11.11 11:30 |
NavedenoZato pa lahko odpreš še en forum ali pa katerega izmed obstoječih preimenovati v "Za samske".Primož
Moj predlog, narediti je treba skupnost in določiti datum in prostor ter neko aktivnost, da bi tja zahajali. Nič posebnega, samo druženje, važno, da se tja pride, potem pa se stvari razvijajo naprej. Mora pa biti za izhodišče neka debata,
Lahko kakšno predavanje , po predavanju srečanje.
Lahko pevske vaje po ure, po pol ure srečanje.
itd, dajte predloge,
Primož
Re: Kako spoznati samske ljudi03.11.11 14:53 |
Uredništvo MON |
|
realno
Re: Kako spoznati samske ljudi03.11.11 16:37 |
Re: Kako spoznati samske ljudi04.11.11 07:52 |
Re: Kako spoznati samske ljudi04.11.11 10:34 |
|
Mariborčan37
Re: Kako spoznati samske ljudi04.11.11 13:30 |
Navedenoronka
Pred časom sem že odprla temo o tem kako spoznavati nove ljudi (samske) pa jo bom še enkrat. Govorim pa o starosti nekje 29-40.
Stvar je taka, da imam občutek, da sploh ni več samskih. Tisti, ki pa smo samski pa ostajamo brez družbe, ker poparčkani se družijo s pari, ne s samskimi.
V prvi vrsti bi rada spoznala nekaj samskih ljudi za druženje, predvsem moških, se pravi za širjenje družabnih vezi. Seveda pa bi rada spoznala tudi bodočega partnerja. Ker sem bolj mirne nature, mi spoznavanje nikakor ne gre. Med znanci pa skoraj nimam več samskih ljudi. Če so že samski, so dosti mlajši od mene.
Naštela bom nekaj izkušenj, načinov, ki sem jih preskusila, da bi kaj ljudi spoznala, samo nič uspešnega.
Recimo šla sem sama na kanjoning in rafting. Obakrat sem bila na aktivnosti z ljudmi, ki jih prej nisem poznala. Enkrat nas je bilo 14. Od tega večinoma par ter 3 20-letniki, ki ne samo, da so bili premladi, tudi vsi so omenjali, da imajo punce. Potem rafting: 7 oseb, 3 pari, en najstnik.
Potem sem šla parkrat na spust s kajakom: spet sami pari, enkrat še ena samska punca.
Potem sem šla na potapljaški tečaj: sicer so prevladovali moški, ampak svoje partnerke so imeli doma.
Tečaj tujega jezika: smo bile same ženske. Bolj kot ne s partnerji doma.
Redno plavam, ampak tu nekak ne pride do pogovora, vsak pač plava v svoji progi in se ne meni za druge.
Redno kolesarim. Vse, ki jih srečam pozdravim in to je to. Eni odzdravijo, veliko jih ne odzdravi. Kaj več od pozdrava mi ne uspe.
Potem sem šla parkrat na koncerte: spet pretežno pari in nekaj mladine, nekaj ljudi z otroki. V glavnem kamor sem se obrnila ni bilo interesa za pogovor. Nihče ni kazal volje, da bi se s kom neznanim pogovarjal (recimo v začetku ali v odmoru).
Gledališče: tu je bila pa povprečna starost huda velika. Mojih vrstnikov skoraj ni bilo, moških vrstnikov pa sploh ne.
Kino: pretežno parčki.
Smučanje: tu se mi pa pogosto prislinijo tipi, ki bi že kar nekaj otipavali, vabijo v savne in podobno (le katera bi šla z neznancem v savno?). Le kje so normalni, tak pa nihče ne pristopi.
Skušam najti družbo za recimo tenis, skvoš pa zadeva ne gre in ne gre.
V knjižnici tudi ne vem kako koga ogovorit, da ne bi bilo vsiljivo.
Internetna spoznavanja (kupid, ona-on, badoo...) - pretežno poročeni, če so samski pa sami taki, ki hočejo ali 20 let mlajšo, če pa so že mojih let pa sami taki, ki nimajo nobenih hobijev, ki jim šport ne diši, ki preživijo ves prosti čas ali v lokalih ali pred TV ali na netu. Meni pa taki ljudje niso ravno pri srcu.
Zdaj pa nasveti kaj početi, da bom spoznala kaj novih ljudi, predvsem samskih moških med 29-40 let.
Zdaj recimo v fitnesu kaj veliko šans nimam. Sem bila parkrat pa mi ni všeč, samo zaradi spoznavanja moških pa ne bi hodila v fitnes. Rabim take aktivnosti, ki so mi všeč.
Kako vam drugim uspeva?
|
predlog
Re: Kako spoznati samske ljudi04.11.11 14:43 |
Re: Kako spoznati samske ljudi04.11.11 14:57 |
NavedenoZivelaPomlad
Po vsej verjetnosti bom napisala nekaj, kar ti ne bo všeč oz. se ti ne bo zdelo najbolj uporabno.
To, kar te najbolj moti, to vidiš. Ker si obremenjena s samskostjo in s tem, da ni prave samske družbe, vidiš samo to. V glavi imaš neko fiksno idejo, za kar potrditev najdeš v vsaki situaciji. Ostalih, ki ne padejo v ta kalup, preprosto niti opaziš ne, ker jim ne daš pozornosti. Kot bi imela v glavi nek radar, ki bi lovil samo določene frekvence. Tako ti podzavestno opaziš samo tiste ljudi, ki so zate neprimerni. Če hodiš na športne aktivnosti z namenom koga spoznat, si delaš medvedjo uslugo.
Športat hodi zaradi sebe, ne zaradi drugih. Če želiš nekoga namesko spoznat, imaš za to na voljo dovolj orodij. Omenjaš Kupid, Badoo... tudi tu najdeš samske in available ljudi, samo verjetno ti že v štartu ne potegnejo, so nezanimivi, ali prepočasni ali kaj tretjega. Če bi tvoja teorija (da so na spletnih portalih samo poročeni fukfehtarji) držala vodo, potem ne bi bilo zgodb parov, ki so se spoznali preko njih, potem kolegica kolegice ne bi poznala par, ki se je preko neta spoznal. Osebno poznam vsaj dva para, ki sta se na tak način spoznala in pač furata vezo kot vsak običajni par. To, da se spoznaš preko neta, še ne pomeni, da bo veza kaj dlje zdržala ali da bodo težave manjše, garancije ni za nič. Pomeni samo, da sta se spoznala na drugačen način. Vse ostalo, kar s sabo prinese partnerstvo, pa poteka isto kot pri razmerju, kjer sta se spoznala v živo.
Ergo: naštimaj radar na nesamske in available (niso namreč vsi samski available :) pa boš začela spoznavat tudi takšne. Nesamske pa vzemi za prijatelje - nikoli ne veš, ali ne spoznaš svojega bodočega ravno preko poparčkanih.
Pa tudi to ne drži, da bi se pari družili sami s pari, bi bilo preveč dolgočasno. Malo zamenjaj družbo in ne skenslaj človeka samo zato, ker je zaseden. Druži se z ljudmi, uživaj v času, ki ga nameniš adrenalinskim športom (ker so zgleda nekaj, kar te osrečuje) in še enkrat: zamenjaj antene :)
Re: Kako spoznati samske ljudi04.11.11 15:00 |
NavedenoMariborčan37Navedenoronka
Pred časom sem že odprla temo o tem kako spoznavati nove ljudi (samske) pa jo bom še enkrat. Govorim pa o starosti nekje 29-40.
Stvar je taka, da imam občutek, da sploh ni več samskih. Tisti, ki pa smo samski pa ostajamo brez družbe, ker poparčkani se družijo s pari, ne s samskimi.
V prvi vrsti bi rada spoznala nekaj samskih ljudi za druženje, predvsem moških, se pravi za širjenje družabnih vezi. Seveda pa bi rada spoznala tudi bodočega partnerja. Ker sem bolj mirne nature, mi spoznavanje nikakor ne gre. Med znanci pa skoraj nimam več samskih ljudi. Če so že samski, so dosti mlajši od mene.
Naštela bom nekaj izkušenj, načinov, ki sem jih preskusila, da bi kaj ljudi spoznala, samo nič uspešnega.
Recimo šla sem sama na kanjoning in rafting. Obakrat sem bila na aktivnosti z ljudmi, ki jih prej nisem poznala. Enkrat nas je bilo 14. Od tega večinoma par ter 3 20-letniki, ki ne samo, da so bili premladi, tudi vsi so omenjali, da imajo punce. Potem rafting: 7 oseb, 3 pari, en najstnik.
Potem sem šla parkrat na spust s kajakom: spet sami pari, enkrat še ena samska punca.
Potem sem šla na potapljaški tečaj: sicer so prevladovali moški, ampak svoje partnerke so imeli doma.
Tečaj tujega jezika: smo bile same ženske. Bolj kot ne s partnerji doma.
Redno plavam, ampak tu nekak ne pride do pogovora, vsak pač plava v svoji progi in se ne meni za druge.
Redno kolesarim. Vse, ki jih srečam pozdravim in to je to. Eni odzdravijo, veliko jih ne odzdravi. Kaj več od pozdrava mi ne uspe.
Potem sem šla parkrat na koncerte: spet pretežno pari in nekaj mladine, nekaj ljudi z otroki. V glavnem kamor sem se obrnila ni bilo interesa za pogovor. Nihče ni kazal volje, da bi se s kom neznanim pogovarjal (recimo v začetku ali v odmoru).
Gledališče: tu je bila pa povprečna starost huda velika. Mojih vrstnikov skoraj ni bilo, moških vrstnikov pa sploh ne.
Kino: pretežno parčki.
Smučanje: tu se mi pa pogosto prislinijo tipi, ki bi že kar nekaj otipavali, vabijo v savne in podobno (le katera bi šla z neznancem v savno?). Le kje so normalni, tak pa nihče ne pristopi.
Skušam najti družbo za recimo tenis, skvoš pa zadeva ne gre in ne gre.
V knjižnici tudi ne vem kako koga ogovorit, da ne bi bilo vsiljivo.
Internetna spoznavanja (kupid, ona-on, badoo...) - pretežno poročeni, če so samski pa sami taki, ki hočejo ali 20 let mlajšo, če pa so že mojih let pa sami taki, ki nimajo nobenih hobijev, ki jim šport ne diši, ki preživijo ves prosti čas ali v lokalih ali pred TV ali na netu. Meni pa taki ljudje niso ravno pri srcu.
Zdaj pa nasveti kaj početi, da bom spoznala kaj novih ljudi, predvsem samskih moških med 29-40 let.
Zdaj recimo v fitnesu kaj veliko šans nimam. Sem bila parkrat pa mi ni všeč, samo zaradi spoznavanja moških pa ne bi hodila v fitnes. Rabim take aktivnosti, ki so mi všeč.
Kako vam drugim uspeva?
Še eden, ki mu na takšne in podobne načine ne uspeva.
Lp
Re: Kako spoznati samske ljudi06.11.11 09:30 |
Uredništvo MON |
Navedenopredlog
Še ena, ki bi šla na druženje samskih, če bo kaj iz vsega?
Vendar ne bi omejevala let, saj zakaj pa ne bi bilo dostopno vsem, ki bi radi prišli.
Primož, kdo pa bi predaval ali če bi imeli debato, kako si zamišljaš vse to? O čem pa bi debatirali?
Dajmo samski, kdaj bi prišli in kam predlogi?
Re: Kako spoznati samske ljudi06.11.11 13:57 |
|
bejžnobejž
Re: Kako spoznati samske ljudi06.11.11 19:03 |
Re: Kako spoznati samske ljudi07.11.11 08:01 |
Navedenobejžnobejž
To mi je tolk hecno, da si ena vzame celo stran za spisat in okolišit, dejstvo pa je, da bi si rada dobila tipa. Kakor da je to kaj slabega.
Svetujem ti, da greš lepo po vrsti. če si na portalih se pač postopno dogovarjaš za zmenke. Vzemi jih kot sprostitev, ne kot smrtno resno življenjsko nalogo. Če boš manj zategnjena, bodo bolj zagreti zate.
Kar se družbe tiče pa tudi ne vem, kaj je narobe s samskimi ženskami. Vse lahko počneš brez tipa, samo seksaš bolj težko, če si hetero.
Probaj živet življenje brez tipov, te pa imej samo za seks. Kar naenkrat se bodo hoteli vsi poročiti s teboj.
Re: Kako spoznati samske ljudi07.11.11 08:11 |
NavedenoPrimožNavedenopredlog
Še ena, ki bi šla na druženje samskih, če bo kaj iz vsega?
Vendar ne bi omejevala let, saj zakaj pa ne bi bilo dostopno vsem, ki bi radi prišli.
Primož, kdo pa bi predaval ali če bi imeli debato, kako si zamišljaš vse to? O čem pa bi debatirali?
Dajmo samski, kdaj bi prišli in kam predlogi?
Jaz lahko pripravim eno urico enega trenitnga, rabite trenirko in pridete na trenitng Aikida, v bistvu je to rekreacija.
O okolici LJ, pa je lahko trening, seveda pa ni to namenjeno trenitngu, ampak druženju, tako bi to naedili enkrat ali dvakrat na mesec, da bi lahko vsi prišli, če pa kdo zrihta dvorano kjerkoli po Sloveniji, pa pridemo tja.
Še vedno pa menim, da starost ni omejena, ampak da se pa ve,da je nekdo samski, pa je dobro, kajti na srečanje lahko pride tudi nekdo, ki ni pa se dela in tako samo išče potencialno "žrtev", neka identifikacija bi morala biti. Zato sem mislil na forum, kjer bi imel vsak dostop, če bi dal svoje podatke, samo meni, drugi ne rabijo vedeti.
Tam se dogovarjamo na srečanjih pa se srečate.
Primož
Re: Kako spoznati samske ljudi07.11.11 08:11 |
NavedenoZivelaPomlad
Kot že sama priznavaš, ronka, si tule že pisala. Se te spomnim, si imela drug nick. Isto smo ti svetovali miljavžent idej pa si se vsega otepala, nič ni bilo dovolj dobro, vse je imelo nek "feller", da ni delovalo ...
Ja, bo treba res antene zamenjat.
Re: Kako spoznati samske ljudi07.11.11 09:07 |
NavedenoHaha, pa kaj jaz to berem ? Ja res se bom želel poročiti z žensko, za katero že celo naselje ve, da je ena navadna ku*ba. Res pametno razmišljaš, ni kaj...bejžnobejž
Probaj živet življenje brez tipov, te pa imej samo za seks. Kar naenkrat se bodo hoteli vsi poročiti s teboj.
Re: Kako spoznati samske ljudi09.11.11 09:46 |
Re: Kako spoznati samske ljudi10.11.11 08:06 |
NavedenoPrimož
http://med.over.net/forum5/list.php?235
Tukaj je že odprt forum za samske, ampak ne vem, kako naj preverjamo posameznike,d a bi dobili res samske na ta forum, jaz vam moram dati dovoljenje, ampak kako naj vem, da je nekdo res samski in ne poročen in samo išče avanturo.
Imate vsak svoj profil, ki ga izpolnite, v njega napišete vaše interese, svoj opis, ki pa bo viden, samo tej skupini, samo še to preverjanje moramo nekako urediti.
primož
|
zanimivasemizdiš
Re: Kako spoznati samske ljudi14.11.11 23:28 |
Re: Kako spoznati samske ljudi15.11.11 08:08 |
Navedenozanimivasemizdiš
Od kje pa si, Ronka, če te smem vprašati?
|
a je to....
Re: Kako spoznati samske ljudi15.11.11 17:38 |
|
Julyyya
Re: Kako spoznati samske ljudi15.11.11 20:04 |
Re: Kako spoznati samske ljudi16.11.11 02:51 |
NavedenoJaz sem :)Julyyya
Zdravo,
mene pa zanima, sicer malo offtopic, a ste punce s foruma kaj zainteresirane za rekreacijo + kavica, enkrat tedensko? Lahko telovadba, ples, plavanje... v lj oz okolici. V času bivšega nisem smela nikamor, tako sem počasi zgubila žensko družbo. Trenutno delam v moškem kolektivu, s frišnopečenim fantom pa se druživa le s pari (o tem je bilo že nekaj napisanega).
Pozdravček ;)
Re: Kako spoznati samske ljudi16.11.11 08:12 |
Navedenoa je to....
Na dogodkih za samske sem bila dvakrat, če nebi prej 'ujela' se mi zdijo speed dating fajn zadeva. Čeprav nisem iz lj, sem to vzela kot 'izlet v lj' V kolikor se ti niti na tak izlet ne da, kako lahko jamraš, da so na forumih (tipa ona-on) sami zapečkarji?
BTW na omenjenem forumu sem spoznala prejšnega (čista polomija) fanta in zdajšnega tudi in še kar nekaj zanimivih ljudi. In ogromno plevela. Sigurno sem bila na nekaj 10 kavah v roku enega leta, pa se nisem potožila. Sem pa opazila, da dokler sem bila sama zapsihirana - sami psihoti. Ko sem pri sebi razčistila - ekola ;)
Sem pa sigurna, da bo stric Primož poskrbel, da bo organizacijsko steklo. Držim pesti!!
Re: Kako spoznati samske ljudi16.11.11 08:14 |
NavedenoJulyyya
Zdravo,
mene pa zanima, sicer malo offtopic, a ste punce s foruma kaj zainteresirane za rekreacijo + kavica, enkrat tedensko? Lahko telovadba, ples, plavanje... v lj oz okolici. V času bivšega nisem smela nikamor, tako sem počasi zgubila žensko družbo. Trenutno delam v moškem kolektivu, s frišnopečenim fantom pa se druživa le s pari (o tem je bilo že nekaj napisanega).
Pozdravček ;)
Re: Kako spoznati samske ljudi16.11.11 11:27 |
Navedenoronka
Jaz sem, samo ne v LJ z okolico :(, je predaleč. Na našem koncu pa bi bila seveda vesela take družbe. Če se bo katera ali kater našel :).
NavedenoJulyyya
Zdravo,
Pozdravček ;)
Re: Kako spoznati samske ljudi16.11.11 12:08 |
|
Single33
Re: Kako spoznati samske ljudi16.11.11 13:54 |
Re: Kako spoznati samske ljudi16.11.11 14:46 |
Re: Kako spoznati samske ljudi17.11.11 13:10 |
NavedenoSem ti odgovorila.ronka
katenjka, sem ti napisala v ZS :)
NavedenoSamo zate, ki ne razumeš žensk, ko odgovarjajo na oglase s prošnjo, naj se jih kontaktira brez da pustijo kontakt :) :)Marko
Tenis? Je kdo omenjal tenis? Kje, kdaj in s kom? :)
|
Miha44
Re: Kako spoznati samske ljudi17.11.11 17:15 |
Re: Kako spoznati samske ljudi17.11.11 18:15 |
Re: Kako spoznati samske ljudi17.11.11 19:14 |
NavedenoZa kateri konec štajerske pa se gre ?katenjka
Jaz sem tudi za tisti konec, previdevam, da je to štajerska, pa pogoj je, da ti lahko zaupam, sicer pa kolikor berem, si fejst punca :) :)
Sem pa jaz tudi bolj taka... introvertirana, netemperamentna, zelo dolgočasna :) :)
Navedenoronka
Jaz sem, samo ne v LJ z okolico :(, je predaleč. Na našem koncu pa bi bila seveda vesela take družbe. Če se bo katera ali kater našel :).
NavedenoJulyyya
Zdravo,
Pozdravček ;)
Re: Kako spoznati samske ljudi17.11.11 21:51 |
NavedenoHvala, se ga trudim uporabljat še na na kakem drugem področju, prav res :) :)Marko
Katenjka, zelo dober spomin imaš. Jaz sem samo hotel poudari, da zelo rad igram tenis. Ne iščem pa soigralcev, ker jih imam čez glavo dovolj v svoji bližini. Sploh pa ne čez zimo. Čez zimo so drugi športi na redu. ;)
Če se pa kdo čuti dost dobrega, pa sem pripravljen tud na izzive, seveda.
Re: Kako spoznati samske ljudi18.11.11 09:19 |
NavedenoSingle33
In Ronka ali je kdo že prišel v rovte :) ?
Ali se boš mogoče oglasila na kakšni partiji tenisa ??? :)
Re: Kako spoznati samske ljudi18.11.11 09:22 |
NavedenoMarko
Katenjka, zelo dober spomin imaš. Jaz sem samo hotel poudari, da zelo rad igram tenis. Ne iščem pa soigralcev, ker jih imam čez glavo dovolj v svoji bližini. Sploh pa ne čez zimo. Čez zimo so drugi športi na redu. ;)
Re: Kako spoznati samske ljudi18.11.11 12:18 |
NavedenoronkaNavedenoMarko
Zakaj te pa potem zanima kdaj, kje, s kom, če ne iščeš soigralcev :)?
Re: Kako spoznati samske ljudi18.11.11 12:30 |
NavedenoUpal sem, da bo to nekoč morda tudi Ana Ivanovič opazila. :PronkaNavedenoMarko
Zakaj te pa potem zanima kdaj, kje, s kom, če ne iščeš soigralcev :)?
Re: Kako spoznati samske ljudi21.11.11 00:11 |
NavedenoRobi...NavedenoZa kateri konec štajerske pa se gre ?katenjka
Jaz sem tudi za tisti konec, previdevam, da je to štajerska, pa pogoj je, da ti lahko zaupam, sicer pa kolikor berem, si fejst punca :) :)
Sem pa jaz tudi bolj taka... introvertirana, netemperamentna, zelo dolgočasna :) :)
Navedenoronka
NavedenoJulyyya
Zdravo,
Pozdravček ;)
Re: Kako spoznati samske ljudi21.11.11 13:39 |
Navedenokatenjka
Tam, kjer je najlepše :) :) Vsaj, kar se mene tiče.
Sicer pa tudi lj.
Velja pa z samske in nesamske punce in Robija, ki ga v teh skupinah mislim da ni :) :)
Re: Kako spoznati samske ljudi21.11.11 16:53 |
NavedenoŠe dobro, da vem, kje je zate najlepše....:)katenjka
Tam, kjer je najlepše :) :) Vsaj, kar se mene tiče.
Re: Kako spoznati samske ljudi21.11.11 21:40 |
|
Single33
Re: Kako spoznati samske ljudi22.11.11 11:51 |
Re: Kako spoznati samske ljudi23.11.11 07:59 |
Re: Kako spoznati samske ljudi23.11.11 09:57 |
NavedenoKaj pomeni teoretično ? :)katenjka
No glede na to, da se tako konstruktivno dogovarjamo, velja za vse, ki imajo pink hlače, vsi, ko so samski, vse punce, ki so nesamske, vsi, ki imajo nick Robi... ali matjazko. In seveda za vse ostale :) :)
V to, kje je najlepše, pa ne bi rada koga prepričevala :)
A je komu sploh do česa...tako samo teoretično :) :)
Re: Kako spoznati samske ljudi24.11.11 02:29 |
NavedenoTočno tako, kot se tukaj dogovarjamo, vsi smo za to, realno ne bo iz tega nič. Praktično pa bi bilo, če nihče ne bi bil za to, realno pa tudi ne bi bilo nič :) :) Saj ni neke razlike, ali pač :) :)Robi...
Kaj pomeni teoretično ? :)
Re: Kako spoznati samske ljudi24.11.11 07:34 |
NavedenoSingle33
Bowling :)))
|
Single33
Re: Kako spoznati samske ljudi29.11.11 15:21 |
Navedenoronka
Planet tuš Celje - jaz sem za.
NavedenoSingle33
Bowling :)))
Re: Kako spoznati samske ljudi29.11.11 22:59 |
|
Single33
Re: Kako spoznati samske ljudi30.11.11 10:55 |
NavedenoZivelaPomlad
Pa kako jajcanje se greste vi? A vam je trip tole virtualno jebanje? Verjetno je za koga to že (virtualni) seks :D
Re: Kako spoznati samske ljudi30.11.11 17:01 |
Re: Kako spoznati samske ljudi30.11.11 17:23 |
NavedenoSingle33NavedenoZivelaPomlad
Pa kako jajcanje se greste vi? A vam je trip tole virtualno jebanje? Verjetno je za koga to že (virtualni) seks :D
Ma katenjka nekaj muti o tem kako bi bilo, če bi bilo in da v teoriji so vsi za, v praksi pa ne pridejo dlje kot do domačega kavča.
Jaz bi rade volje šel premetava kugle ampak ne mika pa me, da bi se zdaj tukaj naslednji dve leti dogovarjal z teoretiki o tem kako bi bilo fajn it enkrat na bowling.
Še moj predlog...01.12.11 20:57 |
Re: Kako spoznati samske ljudi02.12.11 08:54 |
Re: Kako spoznati samske ljudi02.12.11 14:51 |
NavedenoEj greva midve sami pa pustiva te tipe neresne :) Naj se česa od nas naučijo...bog jim pomagaj, al :) :)ronka
Anabanana, jaz sem za bovling. Sicer tega še nisem nikoli počela, ampak vse je enkrat prvič,a ne. Pa še Celje mi je dokaj blizu. Upam, da bo še kdo za.
Re: Kako spoznati samske ljudi03.12.11 21:28 |
Re: Kako spoznati samske ljudi04.12.11 09:02 |
Re: Kako spoznati samske ljudi04.12.11 19:56 |
|
Tinkara26
Re: Kako spoznati samske ljudi04.12.11 20:59 |
Re: Kako spoznati samske ljudi05.12.11 07:42 |
NavedenokatenjkaNavedenoEj greva midve sami pa pustiva te tipe neresne :) Naj se česa od nas naučijo...bog jim pomagaj, al :) :)ronka
Anabanana, jaz sem za bovling. Sicer tega še nisem nikoli počela, ampak vse je enkrat prvič,a ne. Pa še Celje mi je dokaj blizu. Upam, da bo še kdo za.
Drugače sem pa jaz za lj al pa mb :) :)
|
Single33
Re: Kako spoznati samske ljudi05.12.11 11:59 |
Re: Kako spoznati samske ljudi06.12.11 08:11 |
Re: Kako spoznati samske ljudi06.12.11 09:57 |
|
Tinkara26
Re: Kako spoznati samske ljudi07.12.11 14:29 |
|
Single33
Re: Kako spoznati samske ljudi08.12.11 09:03 |
Re: Kako spoznati samske ljudi09.12.11 21:36 |
Re: Kako spoznati samske ljudi11.12.11 22:17 |
Re: Kako spoznati samske ljudi12.12.11 08:44 |
NavedenoSingle33
@Ronka: vidim kaj je napisala :). Kaj pa ura ?
@Tinkara26: Kdaj pa bi šli metat kugle :) ?
Re: Kako spoznati samske ljudi12.12.11 08:45 |
Re: Kako spoznati samske ljudi12.12.11 09:09 |
Re: Kako spoznati samske ljudi12.12.11 10:30 |
|
za samskeee
Re: Kako spoznati samske ljudi13.12.11 10:04 |
Re: Kako spoznati samske ljudi13.12.11 19:08 |
Re: Kako spoznati samske ljudi13.12.11 23:26 |
|
Z.P.-nepr.
Re: Kako spoznati samske ljudi14.12.11 03:08 |
Re: Kako spoznati samske ljudi14.12.11 09:53 |
Re: Kako spoznati samske ljudi14.12.11 10:51 |
|
Single33
Re: Kako spoznati samske ljudi14.12.11 15:09 |
Re: Kako spoznati samske ljudi15.12.11 09:35 |
Re: Kako spoznati samske ljudi15.12.11 15:11 |
Re: Kako spoznati samske ljudi15.12.11 20:24 |
Re: Kako spoznati samske ljudi15.12.11 20:33 |
NavedenoA ti pa ne bi prišla? Sej jaz sem imela to v mislih, sicer meni ni najbolj kul lokacija, mi je pa kul koga spoznat...pa je zato fajn, da nas pride več, kot pa da gresta dva ali trije(?) v mariboru "na dejt", potem pa po možnosti še pišejo javno o tem, kakšen kdo je...samo res, še tega manjka :) :)Z.P.-nepr.
Jaz vam želim da vam rata pa naj vam bo cilj PRIJETNO DRUŽENJE ne iskrice in kemija.
NavedenoJa res manjka...no mogoče ga je v tem času že dopisal :) :)ronka
Single33, kaj pa kak kontakt, da se ti lahko prijavimo :)?
Re: Kako spoznati samske ljudi15.12.11 20:48 |
Re: Kako spoznati samske ljudi15.12.11 23:11 |
Re: Kako spoznati samske ljudi16.12.11 05:32 |
Uredništvo MON |
NavedenoDinDin
Tale forum je kar precej problematičen glede teh zadev, ker se objave sporočil dogajajo s prevelikim zamikom. Jaz vglavnem jutri (danes) krenem za Celje za ob 18.00, če je še kdo, naj mi prosim pusti kontakt na ZS, redno preverjam.
Pa upam, da ne bomo na koncu sami moški tam ali pa, da bom sam...
|
DinDin_1
Re: Kako spoznati samske ljudi16.12.11 07:23 |
Re: Kako spoznati samske ljudi16.12.11 08:34 |
Re: Kako spoznati samske ljudi16.12.11 10:21 |
|
Single33
Re: Kako spoznati samske ljudi16.12.11 15:29 |
Re: Kako spoznati samske ljudi16.12.11 15:31 |
NavedenoTinkara26
Pa se strinjam z Merlinom33, da bi se vozila v Celje, in bi potem izpadla happy trio verzija : D Hvala lepa....
Re: Kako spoznati samske ljudi16.12.11 16:05 |
Re: Kako spoznati samske ljudi16.12.11 16:25 |
Re: Kako spoznati samske ljudi16.12.11 22:15 |
Re: Kako spoznati samske ljudi17.12.11 00:58 |
|
single39
Re: Kako spoznati samske ljudi19.12.11 01:07 |
Re: Kako spoznati samske ljudi19.12.11 08:05 |
NavedenoSingle33
Kako ni počasno moderiranje problem? V sredo ob 15:09 oddam predlog. V četrtek ob 14:00 še ni bilo nobenega odgovora. Sedaj pa vidim, da sta dindin in ronka že ob 9:00 "potrdila" udeležbo.
Na osnovi česa pa naj rezerviram??
Nismo vsi po celi delovni dan v pisarnah, sploh sedaj v veselem decembru, ko so urniki natrpani.
Ali pa, da smo že ob 5:30 za računalnikom.
Pa tudi ta moj prispevek bo verjetno objavljen v soboto ob 5:30. Tako, da to nima danes nobenega smisla.
Pa ne razumem zakaj bi se organizatorju osebno prijavljali na zs, če pa se lahko tukaj vsi brez težav prijavite. Ko enkrat preidemo na zs bo to postal nek zaprti krog. Tukaj pa se še mogoče, kdo pridruži prav zaradi večjega števila, kot je o tem pisala katenjka.
Re: Kako spoznati samske ljudi19.12.11 09:28 |
Re: Kako spoznati samske ljudi19.12.11 13:35 |
Re: Kako spoznati samske ljudi19.12.11 14:21 |
|
Single33
Re: Kako spoznati samske ljudi19.12.11 15:15 |
Re: Kako spoznati samske ljudi19.12.11 16:59 |
Re: Kako spoznati samske ljudi19.12.11 19:00 |
|
single39
Re: Kako spoznati samske ljudi19.12.11 23:48 |
NavedenoTinkara26
Single39, piše osebi z nickom Dindin na ZS, da si zainteresirana in ti bo sporočil, kako je kaj na stvari ? OK :)
Lep dan.
Re: Kako spoznati samske ljudi21.12.11 11:02 |
Re: Kako spoznati samske ljudi22.12.11 09:35 |
|
Ssss
Re: Kako spoznati samske ljudi22.12.11 13:00 |
Re: Kako spoznati samske ljudi22.12.11 16:01 |
Re: Kako spoznati samske ljudi22.12.11 16:14 |
|
single39
Re: Kako spoznati samske ljudi22.12.11 21:20 |
NavedenoDinDin
Oh, od kje ti ideja, da so vsi brez otrok :) To vsekakor ni res. Dobrodošli pa so čisto vsi, tisti z in tisti brez otrok.
Tudi nekateri samski nimamo nič proti partnerjem z otroci, v osnovi je vse stvar kemije in kančka čarobnosti :DD
|
Ssss
Re: Kako spoznati samske ljudi23.12.11 10:29 |
|
Samski
Re: Kako spoznati samske ljudi25.12.11 19:12 |
Re: Kako spoznati samske ljudi27.12.11 00:04 |
|
Andrej B.
Re: Kako spoznati samske ljudi12.01.12 12:57 |
Re: Kako spoznati samske ljudi12.01.12 22:48 |
Uredništvo MON |
Re: Kako spoznati samske ljudi13.01.12 11:13 |
|
Andrej B.
Re: Kako spoznati samske ljudi13.01.12 12:23 |
|
Brezzv.
Re: Kako spoznati samske ljudi14.01.12 21:21 |
|
MBorčanka
Re: Kako spoznati samske ljudi15.01.12 20:01 |
Re: Kako spoznati samske ljudi22.01.12 17:18 |
|
Na.
Re: Kako spoznati samske ljudi04.02.12 19:17 |
|
Milc
Re: Kako spoznati samske ljudi05.02.12 10:50 |
|
miiliitoo
Re: Kako spoznati samske ljudi20.02.12 22:59 |
|
Twoo suxs
Re: Kako spoznati samske ljudi21.02.12 10:16 |
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi21.02.12 19:16 |
Re: Kako spoznati samske ljudi22.02.12 07:55 |
|
abraaa
Re: Kako spoznati samske ljudi22.02.12 22:08 |
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi23.02.12 10:51 |
Navedenoronka
Matkič, nismo vsi za gostilne in žure.
Navedenoabraaa
1. pomembna je kvaliteta ne kvantiteta..jaz sem v enem letu spoznal en kup ljudi..vendar takih, na katere lahko računam in vem da mi bodo ob strani...na prste ene roke..kar se mi zdi ful, v današnjem času..
Navedenoabraaa
2. nekateri ljudje pač imajo tremo in potrebujejo določen čas, da se lahko z nekom sproščeno pogovarjajo (zato pride prav kaka dejavnost/hobi)..
Navedenoabraaa
3. ti dam pa prav, včasih se mora človek mal v tazadno brcnit in naredit nekaj novega,norega..ker če želimo nore rezultate, moramo naredit kako noro stvar, da jih dosežemo..
Navedenoabraaa
nekateri nis(m)o bili deležni nejbolj učinkovitega učenja socializacije..in potrebujemo za to veliko energije vlagati v lastno samospoznavanje,izobraževanje, sprejemanje izzivov, ki so marsikomu banalni in samoumevni. jaz delam zelo dolgo na sebi, čaka me pa še ogromno..napredki so, vendar gre počasi..tvoja zadnja izjava mi ni všeč...če si sposoben, boš spoznal če pa ne pa ne..ah, dej no pumpat ego..vse se da, vsaka pot se začne z enim samim korakom..vsi smo sposobni spoznavat nove ljudi..s prakso se sprostiš in vse skupaj ni več obveza in mučenje, ampak nekaj vsakdanjega in samoumevnega..pol pa rata luštnu!:)
Re: Kako spoznati samske ljudi23.02.12 21:12 |
NavedenoKot otrok in srednješolec dosti bolj spontano hočeš nočeš navezuješ stike, kasneje pa ne več. Marsikdo jih v obdobju do 20 leta zna navezat, kasneje pa se v tem zgubi, ker menda odrastemo(?)Matkič
Če se v več kot 12 letih šolanja ko si bil dnevno obkrožen z tonami novih ljudi nisi naučil komunicirat z neznancem potem ti pač za moje oči ni več kaj dosti pomoči... 12 let... če odštejem faks(se pravi osnovna in srednja) vsaj 20 rojstnih dni(kaj 20... skoraj 20 na leto)... maturantski izlet(ali 1-2 dnevni izleti) športni dnevi... vse to in še več...
NavedenoMalopreveč megalomanske teorije za en post, se ti ne zdi? Če si ti rojen med 65 in 80 in moškega spola, potem se mi zdi logično, da so punce in tudi fantje rojeni po l. 90 zadržani, če jih nagovarjaš po gostilnah...
ampak prav vidim v gostilni ko starejše ogovorim z stare generacije 60tih so VSI zgovorni vsak se zna pogovarjat pol pa pridem tja do tiste generacije ki se je rodila med 65-80 pa je naenkrat vlka tema v socialnem znanju pol po letniku tam 80+ pa se spet izboljšuje do letnika 90... pol pa spet drastičen upad oziroma porast emo frizur in anti socialnosti na kvadrat...(vidim pri bratu) Mogoče pa gre to v valovih in na vsakih 10-15 let socialno razvitih ljudi pride 10-20 let anti socialnih(VEČINOMA da me nebo spet kdo za besedo držal da pa VSI PA NISO bla bla bla)
Re: Kako spoznati samske ljudi24.02.12 07:51 |
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi24.02.12 09:48 |
Navedenokatenjka
Kot otrok in srednješolec dosti bolj spontano hočeš nočeš navezuješ stike, kasneje pa ne več. Marsikdo jih v obdobju do 20 leta zna navezat, kasneje pa se v tem zgubi, ker menda odrastemo(?)
In še, teh stikov nisi spletal med tujimi ljudmi preko interneta ali po gostilnah, ampak med sošolci, ki si jih gledal vsak dan.
Navedenokatenjka
Malopreveč megalomanske teorije za en post, se ti ne zdi? Če si ti rojen med 65 in 80 in moškega spola, potem se mi zdi logično, da so punce in tudi fantje rojeni po l. 90 zadržani, če jih nagovarjaš po gostilnah...
Re: Kako spoznati samske ljudi24.02.12 18:00 |
|
v gostilno?
Re: Kako spoznati samske ljudi24.02.12 22:04 |
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi25.02.12 10:55 |
Navedeno"v gostilno?"
Bolj ti punce pišejo, da ne hodijo v gostilne, bolj jim tumbaš, da se da tam najt ljudi. Seveda se da, pivske bratce in filozofe!
Navedeno"v gostilno?"
Resno, kaj je s tabo? Se težko vživiš v drugega, da nisi sposoben videt drugih razlogov kot samo to, da je nekdo asocialen, če ne hodi v gostilne?
|
strojo
Re: Kako spoznati samske ljudi26.02.12 08:19 |
Re: Kako spoznati samske ljudi26.02.12 11:20 |
Re: Kako spoznati samske ljudi27.02.12 07:58 |
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi27.02.12 13:52 |
Navedenoronka
Matkič, vsak dan za dve uri v gostilno? Koliko časa pa imaš ti? Ne hodiš v službo? Ne delaš nič doma? NImaš nobenih hobijev, da imaš toliko časa?
Oprosti, ampak, raje večno samska kot, da bi imela tipa, ki vsak dan 2 uri presedi v gostilni in ki nikakor ne more razumeti, da vsi pač ne želimo sedeti v gostilni ves svoj prosti čas.
Re: Kako spoznati samske ljudi27.02.12 14:21 |
Re: Kako spoznati samske ljudi27.02.12 14:25 |
NavedenoMatkičNavedenoronka
Se pravi kje je zdaj moje konstantno sedenje v gostilni in nezaposlenost?
Jaz si za razliko od večina ljudi zna čas vzet... Še Šifrer je tak pel če se še spomniš!
Kar se pa tiče tvoje zadnje izjave.
A nisem dovolj lepo razložo... govorit da nočeš v gostilno hočeš pa spoznat samske ljudi je kot govoriti da hočeš neko novo prinčesko nočeš pa k frizerju, seveda je teoretično in praktično to izvedljivo ampak bo trajalo veliko dalj in bo veliko težje uresničljivo.
. to je vse
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi27.02.12 15:42 |
Navedenoronka
matkič, eni prosti čas raje koristimo za športanje kot pa za gostilne. Tako, da moški, ki je vsak dan v gostilni in to po dve uri: ne hvala. Potem sem raje večno samska.
Navedenoronka
Matkič, še nekaj: moški, ki presedi vsak dan po dve uri v gostilni. Verjetno moraš kaj naročiti? Torej, če je to alkohol je pač vse jasno. Če ni alkohol je verjetno nekaj kar ni ravno zdravo. Sigurno je pa nekaj, kar je drago. In za tako posedanje po gostilnah pa moraš imeti veliko denarja ali pa nekje na tuj račun živet.
Re: Kako spoznati samske ljudi28.02.12 10:34 |
NavedenoPunca ti želi povedat, da ne moreš hodit v gostilno, če želiš imet zvezo z njo, ne znese časovno, da o čustveni odtujenosti sploh ne razpredam, k tebi je to "špansko selo"Matkič
mislite da vsak ki gre več kot 1x na 3 tedne v gostilno za več kot 20 min po vaše pije ŠPIRIT, ali pa kar absint izpod šanka meša pa si ga z vodko in viskijem...
|
za matkića
Re: Kako spoznati samske ljudi28.02.12 18:18 |
Re: Kako spoznati samske ljudi29.02.12 07:40 |
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi29.02.12 11:16 |
Navedeno"za matkiča"
V bistvu si v hotelu mama. Morda res ne 5 zvezdic, 3 pa zagotovo. Da daš 350 evrov za celotno gospodinjstvo, je ful malo. Pod gospodinjstvo se ne šteje samo hrana, ampak tudi pralni prašek, cet, wc papir, ki ga v vaši 3-članski familiji gre ogromno, zobna pasta ... pač potrošni material, "drobnarije", ki jih kupiš na vsake 2 meseca, a ti znese kar velik itd. Tu so še mesečni stroški, elektrika, voda, ogrevanje itd. Plus dodatki tv, net, telefon.
Če nimaš avta (in z njim povezanih stroškov: registracije, servis, vinjeta, bencin ipd.), uporabljaš druga prevozna sredstva, ki tudi niso zastonj.
NavedenoOn_
Punca ti želi povedat, da ne moreš hodit v gostilno, če želiš imet zvezo z njo, ne znese časovno, da o čustveni odtujenosti sploh ne razpredam, k tebi je to "špansko selo"
Pa ne bit žaljiv do deklet ki ti želijo predstavit svoj pogled in ko pa deli z drugimi in želi pomagat takim kot si ti pa dobi nazaj v obraz eno goro predsodkov... :D :D
Ronka išče in bo našla je pa dobro, da ve, prepozna komu se mora izognit ;)
Navedenoronka
matkič, moški, ki je 1-3x na teden v gostlini po dve uri in spije po nekaj piv: ne hvala.
Upam le, da večina moških, ki so še samski, ni takšnih.
Re: Kako spoznati samske ljudi29.02.12 11:48 |
matkič, eni prosti čas raje koristimo za športanje kot pa za gostilne. Tako, da moški, ki je vsak dan v gostilni in to po dve uri: ne hvala. Potem sem raje večno samska.
Kakšne obsodbe... Kje sem reko da sem jaz vsak dan v gostilni... reko sem da če hočeš spoznat dosti novih ljudi pojdi vsak dan v gostilno!
Sem pa v gostilni 1-3x na teden po cca 2 uri... ko se vsedemo s prijatelji in zaigramo kak šah ali tarok, ali pa grem tja ker dela tam oseba ki jo poznam od prej ...
Navedenoronka
Matkič, še nekaj: moški, ki presedi vsak dan po dve uri v gostilni. Verjetno moraš kaj naročiti? Torej, če je to alkohol je pač vse jasno. Če ni alkohol je verjetno nekaj kar ni ravno zdravo. Sigurno je pa nekaj, kar je drago. In za tako posedanje po gostilnah pa moraš imeti veliko denarja ali pa nekje na tuj račun živet.
Si sploh prebrala moje sporočilo tisto daljšo... vem da je težko če v šoli nisi uspela pridobit niti komptence za socializacijo ampak potrudi se... no da ti olajšam Imam 750 evrov plače NETO od tega dam 350-400 evrov v skupno gospodinjstvo in če izračunava je potem 350-400 evrov ostanka ki ga polovico dam na stran za pozneje oziroma za primere kot je kupovanje nove obleke, obutve PC komponent in ''piknikov'' ostalih 150-200 evrov mam pa za ''gostilne'' in podobno...
Sploh pa spijem alkohola morda 3-4 piva v gostilni ob šahu in taroku ker po večih več ne zmorem mislit dovolj za tako vrsto igre... ko pa grem k znanki ki dela tam pa spijem zeleni čaj ki pa ni glih nezdrav kolikor sem pač seznanjen...
Vaši predsodki so neverjetni... mislite da vsak ki gre več kot 1x na 3 tedne v gostilno za več kot 20 min po vaše pije ŠPIRIT, ali pa kar absint izpod šanka meša pa si ga z vodko in viskijem...
Res pohvalno... morda pa si tudi zato samska... verjetno ne glih preveč srečna glede na to da na internetu sprašuješ kako spoznat samske ljudi... Jaz sem to ugotovil brez interneta in mi to uspeva... ko pa delim z drugimi in želim pomagat takim kot si ti pa dobim nazaj v obraz eno goro predsodkov...
Morda pa se te bo kak samski usmilo...
Pa srečno
|
za matkića
Re: Kako spoznati samske ljudi29.02.12 12:51 |
NavedenoMatkičNavedeno"za matkiča"
4. Taki kot jaz ki pač nočejo podrejenega življenja ali na tone prilagajanja
Tu torej pes taco moli! V prilagajanju, ki je zate pač subjetkivno oz. ga je le toliko, kot sam želiš, da se ne počutiš kastriranega svoje moškosti.
Ko boš resnično ljubil žensko, ti ne bo odveč kaj storiti zanjo samo zato, da bo ona srečna, ti pa od tega ne boš imel drugega kot njeno zadovoljstvo.
p.s.: Napaka, da ste odstranili položnice, ki bi bile enake ne glede na št. članov v gospodinjstvu. Stroški so še vedno. Pa verjetno tudi ne plačuješ zavarovanja hiše oz. stanovanja. Koristiš avto in daš za bencin, pa misliš, da je to dovolj.
Le zakaj torej ne živiš sam na svojem? Si kdaj pomislil, kako drugačno bi bilo tvoje življenje, če bi živel sam?
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi29.02.12 20:31 |
Navedenoronka
Nekaj pogrešam pri tvojih stroških: 20-27% svoje ne ravno visoke plače imaš za gostilne in podobno si napisal.
Tudi ostale stroške, ki jih imaš si napisal.
Ampak kje so pa stroški za recimo rekreacijo, šport, kulturo, ekskurzije, potovanja, izlete? Nekateri damo denar za take zadeve potem pa za gostilne niti ne ostane denarja.
Ženske imamo rade moške, ki so aktivni, vitalni, v kondiciji, v naravi, ljubitelji živali in podobno.
Navedeno"za matkiča"
Tu torej pes taco moli! V prilagajanju, ki je zate pač subjetkivno oz. ga je le toliko, kot sam želiš, da se ne počutiš kastriranega svoje moškosti.
Ko boš resnično ljubil žensko, ti ne bo odveč kaj storiti zanjo samo zato, da bo ona srečna, ti pa od tega ne boš imel drugega kot njeno zadovoljstvo.
Navedeno"za matkiča"
p.s.: Napaka, da ste odstranili položnice, ki bi bile enake ne glede na št. članov v gospodinjstvu. Stroški so še vedno. Pa verjetno tudi ne plačuješ zavarovanja hiše oz. stanovanja. Koristiš avto in daš za bencin, pa misliš, da je to dovolj.
Le zakaj torej ne živiš sam na svojem? Si kdaj pomislil, kako drugačno bi bilo tvoje življenje, če bi živel sam?
|
Rofl
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 00:37 |
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 07:53 |
|
EnDec
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 10:17 |
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 12:21 |
|
pomlad je tu
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 12:57 |
NavedenoMatkič
Jaz rad kaj storim za ljudi... jaz MARSIKDAJ nesebično pomagam... ampak vedno prvo jaz tak hočem... recimo ta teden smo čistili za blokom 2 soseda sama... ko sem prišo mimo in sem vido da se dela sem poklical prijatla in reko da ne pridem v gostilno ampak sem rajši 1 uro pomagal rezal grmovje, pometal in grabljal... BREZ PROBLEMA... ampak sem v osnovi jaz tak želel.
NavedenoMatkič
Poglej jaz mam en osnovni princip... ki ga furam z prijatelji in vsemi znanci in ko enkrat prekršijo to moje pravilo so ''opleli'' za vedno...
Pravilo se glasi... s tistim ki se prvo zmeniš greš in samo tvoja smrt, ali smrt bližnjih in ekstremne reševalne okoliščine in druge primerljive nezgode so lahko DOVOLJŠEN razlog da to odpoveš...
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 15:26 |
Navedenokatenjka
Ronka brez zamere, ampak več kot berem Matkiča, se mu tričetrt preveč očita. Prvič je sploh napisal, da trenutno noče resne zveze in drugič, čisto ok so njegove finance. Zakaj bi zdaj moral it na svoje živet? Bi rekla, da je vsem, in njegovim doma in njemu lažje finančno, mogoče še socialno, da so še skupaj.
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 15:28 |
NavedenoEnDec
Ronka, pa ti si res ornk "pacientka".
Kwa bi sploh rada?
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 15:32 |
NavedenoMatkičNavedenokatenjka
Ja je težko videt osebo VSAK dan če sediš doma za PCjem ali? jaz sem se odločo in sem kot samski šel v gostilno VSAK dan od pon-pet za 2 urci in glej ga glej vsak dan sem videl enake osebe(vsaj 3) naenkrat je stekla debata po ene 2 tednih...
[
ampak ok sem zašel
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 17:45 |
Navedeno"pomlad je tu"
Dvojna merila ali kako?
Ne, ti si samo alergičen na tiste fante, ki zaradi deklet ostanejo doma. Če pa taisti fant ostane doma zaradi kateregakoli drugega razloga, je pa to sprejemljivo. Težko dojameš, da si morda nekateri fantje dejansko želijo preživet čas s punco oz. da se raje zamerijo drugim kot njej, kar kaže na to, kako visoko vrednotijo partnerstvo. Za razliko od tebe. Upam da najdeš kakšno, ki bo enakega mišljenja kot ti, si pa v manjšini, zavedaj se tega, izbira je toliko manjša.
Navedenokatajnka
Ronka brez zamere, ampak več kot berem Matkiča, se mu tričetrt preveč očita. Prvič je sploh napisal, da trenutno noče resne zveze in drugič, čisto ok so njegove finance. Zakaj bi zdaj moral it na svoje živet? Bi rekla, da je vsem, in njegovim doma in njemu lažje finančno, mogoče še socialno, da so še skupaj.
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi01.03.12 18:17 |
Navedenoronka
Rofl, brez skrbi, nič ne iščem tu gor :).
Matkič, ti si pa res prava terna za ženske :). Sem pa radovedna kako bi se ti znašel, če bi imel žensko s katero bi živel skupaj? Kje bi našel denar za stanovanje?
Re: Kako spoznati samske ljudi02.03.12 07:13 |
Rofl, brez skrbi, nič ne iščem tu gor :).
Matkič, ti si pa res prava terna za ženske :). Sem pa radovedna kako bi se ti znašel, če bi imel žensko s katero bi živel skupaj? Kje bi našel denar za stanovanje?
kako stanovanje... pgolej nisem dolžen razlagat vsega ampak relativno zelo kmalu bom jaz DOBIL stanovanje zastojn... v katerem trenutno živi moja babica ki se ji pač dnevi iztekajo(nažalost) ... to je eno tako čisto fajn 3 sobno stanovanje s približno 85timi kvadrati kar je po moji oceni VEČ KOT dovolj za vse kar bi si omislil... ;)
Jaz vem da bodo stroški stanovanja v kolikor bom živel sam narasli za cca 35% ampak to je tam nekje pri 450€ potem... in še zmeraj ostane 250€ za vse ostalo...
Zavese vstran, rože vstran, tepihe in ostale podloge vstran, polovico omar vstran, vse kar mi bo delalo dotatno breme in potencialne stroške vstran...
Racionalizacije je ogromno... in jaz jo kot človek z logiko in ekonomskim razmišljanjem najdem ampak ljudje se ji pač niso pripravljeni odrečt... pol pa jamrajo kak so visoki stroški...
Re: Kako spoznati samske ljudi02.03.12 07:19 |
NavedenoMatkičNavedeno"pomlad je tu"
|
Matkič
Re: Kako spoznati samske ljudi02.03.12 17:20 |
Navedenoronka
ha, ha, ta je pa dobra. Brez skrbi, nismo ti nevoščljjivi. Je bolj pametno denar porabit za šport, izlete, potovanja. Vsak mesec 200€ namesto za v gostilno za dopust. Veš kako je fajn potovat :)?
Re: Kako spoznati samske ljudi02.03.12 19:13 |
|
Trajbi
Re: Kako spoznati samske ljudi02.03.12 23:24 |
Re: Kako spoznati samske ljudi03.03.12 11:24 |
NavedenoTrajbi
LP!
Meni se pa zdi, da kakorkoli jaz grem-samo parčki ali pa-moški in-nobene ženske. Kot da bi se vse v zemljo udrle...
Človek sreča samo parčke, ostalo pa, kot da ne obstaja nič drugega kot parčki ali pa zavoženi možakarji (socialisti, težaki, pijanci, gostilniški doktorji znanosti...);
Če je kakšna kolikor toliko lepa punca (ali vsaj povprečnega izgleda) pa je zraven ali v bližini bodisi fant ali bodigard ali samooklicani zaščitnik ali gej prijatelj ipd, skratka motnja, da človek ne more pristopiti...
|
optimistka :)
Re: Kako spoznati samske ljudi03.03.12 21:23 |
NavedenoTrajbi
LP!
Meni se pa zdi, da kakorkoli jaz grem-samo parčki ali pa-moški in-nobene ženske. Kot da bi se vse v zemljo udrle...
Človek sreča samo parčke, ostalo pa, kot da ne obstaja nič drugega kot parčki ali pa zavoženi možakarji (socialisti, težaki, pijanci, gostilniški doktorji znanosti...);
Če je kakšna kolikor toliko lepa punca (ali vsaj povprečnega izgleda) pa je zraven ali v bližini bodisi fant ali bodigard ali samooklicani zaščitnik ali gej prijatelj ipd, skratka motnja, da človek ne more pristopiti...
Re: Kako spoznati samske ljudi04.03.12 12:20 |
Navedenooptimistka
Ha, ha se strinjam. Sami parčki in zavoženi možakarji! Ne vem, jaz kot ženska opazim tu pa tam še kak kup vreščečih najstnic, če ti je kaj bolje ;) Taki kot sva midva pa se očitno nikoli ne srečamo?!? Bo že, optimizem ;)
Re: Kako spoznati samske ljudi04.03.12 23:51 |
Re: Kako spoznati samske ljudi05.03.12 10:19 |
Navedeno12th_Dna
Matkič to je stvar pričakovanj (vzgoje ?), vendar, če bi ona ugledala kakšnega, kateri bi se ji zdel dovolj zanimiv, da prekorači svoja pričakovanja, potem bi pa mogoče celo ona kaj naredila v tej smeri (nasmeh, igranje z lasmi,...). Mogoče pa je ona pogledala L&D (pa še gor in dol), a je to storila tako hitro, da tvoje "sokolje oko", tega ni zapazilo... :D
|
trezna punca
Re: Kako spoznati samske ljudi05.03.12 11:41 |
|
Matkič, res si pomilovanja vreden
Re: Kako spoznati samske ljudi05.03.12 16:29 |
NavedenoGlej glej, to je že vzvišenost, češ "Jaz sem najboljši, vsi ostali ste luzerji." Potemtakem si moja dva kolega (en star 24, drug 25, pa še niti prvega poljuba nista doživela) ne zaslužita, da si ustvarita družini in potomstvo? Pa kako je fajn se šopirit, ker boš dobil svoje stanovanje. Res krasno, da boš dobil babičino stanovanje. Oglasi se takrat, ko si boš stvari prislužil z lastnim znojem in kupom odrekanja.Matkic
ker jih jaz znam nasmejat in se z njimi tudi po več ur pogovarjat, in ker izražam samozavest... nesamozavestni moški si tako ali tako ne zaslužijo potomstva... takih je preveč pomoje
Re: Kako spoznati samske ljudi05.03.12 17:12 |
Navedeno"trezna punca"
Matkič, ko te berem, kar ne morem verjeti, da obstajajo takšni fantje, ki ga takole lomijo kot ti pa se s tem še hvalijo okrog.
Navedeno"trezna punca"
Praviš, da ne iščeš veze, zakaj pa si tako pogost gost tega foruma?
Navedeno"trezna punca"
Dejstvo je, da nobena pametna ženska ne bi marala imeti kaj s takim tipom kot si ti: razvajen mamin sinček, ki mu prinesejo vse k riti, zato ne ve kaj pomeni življenje.
Navedeno"trezna punca"
To, da pa visiš cele dneve v gostilni je pa tako katastrofa. Taki moški vsekakor niste zaželeni.
Zanimivo, zgražaš se, ker naj bi imele ženske neke listke: ampak zanimivo je to, da ni nobena napisala, da ne smeš biti 2,5 uri na mesec v gostilni, vse ti pišejo, da ni normalno, da visiš tako kot ti, cele popoldneve v gostilni. Ne pozabi, da si se hvalil, da si se odločil, da boš vsak dan po dve uri v gostilni in da porabiš 200€ na mesec v gostilni.
Navedeno"trezna punca"
A ni to zanimivo,č e je gostilna tako idealen prostor za iskanje veze, zakaj pa potem tu gor visiš? Če ne bi iskal veze, ne bi bil na tem forumu o ljubezni?
Navedeno"trezna punca"
Upam, da nisi že pri 25ih alkoholik, razvejen si, to je jasno. UPam pa, da v gostilni piješ večinoma brezalkoholne pijače?
|
ronka, kako gre?
Re: Kako spoznati samske ljudi06.03.12 07:34 |
Navedenoronka, kako napreduješ? Si že našla partnerja?ronka
Nisva se razumeli. Jaz športam zaradi sebe, ker to rada počnem. Ne grem zato na kolo, da bi ujela moškega :). Jaz sem samo napisala kaj počnem in da pač na teh aktivnostih ne srečujem samskih.
Je pa žal tako, da ljudje, ki so bili prej družba, ko niso več samski, odpikajo nas samske. Ženske se očitno bojijo, da bi jim prevzele partnerje. Moški pa si ne upajo, ker bi bile njihove partnerke ljubosumne. In tako je skoraj vedno. Druženje dokler so samski, potem pa konec. Večina je takih. V končni fazi pa z nesamskim ne bi ravno šla recimo na dopust. Verjetno je logično, da bo šel s svojo punco :).
Na portalih sem že ogromno poskušala. In tu in tam je zrnje, večinoma plevel. Saj še poskušam, ampak, če ni uspeha, ga pač ni.
Jaz bi zamenjala družbo, zato sem postavila vprašanje kako poiskati novo družbo, to je bilo vprašanje kako :)?
Zamenjaj atene ni nič konkretnega :)
|
On _
Re: Kako spoznati samske ljudi06.03.12 08:41 |
NavedenoSeveda one imajo problem :)))
No drage ženske in vbistvu vsi ki sledite tej temi, zdaj vidite zakaj(med drugim) imajo ženske težave v zvezi
|
On _
Re: Kako spoznati samske ljudi06.03.12 15:02 |
NavedenoMogoče je samo dopisala še nekaj kriterijev na seznam ;) in posledično zožala izbor "ustreznih" kandidatov, kar mogoče ni nujno slabo...na dolgi rok. ;))"ronka, kako gre?"
ronka, kako napreduješ? Si že našla partnerja?
Re: Kako spoznati samske ljudi06.03.12 16:49 |
Navedeno"Matkič, res si pomilovanja vreden"
Glej glej, to je že vzvišenost, češ "Jaz sem najboljši, vsi ostali ste luzerji." Potemtakem si moja dva kolega (en star 24, drug 25, pa še niti prvega poljuba nista doživela) ne zaslužita, da si ustvarita družini in potomstvo? Pa kako je fajn se šopirit, ker boš dobil svoje stanovanje. Res krasno, da boš dobil babičino stanovanje. Oglasi se takrat, ko si boš stvari prislužil z lastnim znojem in kupom odrekanja.
NavedenoOn_
Tisti, ki je posplošil, da je vse "prav" kar je "fajn" in kar "NI fajn" tudi ni prav nima nobenih problemov.....
|
ronka, kako gre?
Re: Kako spoznati samske ljudi06.03.12 18:27 |
NavedenoSi ti ronka?On _NavedenoMogoče je samo dopisala še nekaj kriterijev na seznam ;) in posledično zožala izbor "ustreznih" kandidatov, kar mogoče ni nujno slabo...na dolgi rok. ;))"ronka, kako gre?"
|
matkich?
Re: Kako spoznati samske ljudi06.03.12 19:49 |
NavedenoJa, menda še nikoli nista prijela ženske. Torej se ti taki kot sta tadva, zdijo manjvredne osebe, jih obsojaš ter nanje gledaš zviška?Matkic
kar se pa tiče tvojih dveh kolegov sta dosti bolj pomilovanja vredna kot jaz... Žal mi je da takšni pol-moški hodijo po tem svetu ki pri 24tih letih še niso verjetno niti ženske prijeli...
Pomoje si ne zaslužita, veš nekoč v zgodovini je blo preživetje najmočnejših in najbolj drznih danes pa ''zahvala'' civilizaciji da imajo potomce in da so živi tudi taki kot sta tvoja kolega pa eni moji, to se nebi zgodlo 800 let nazaj... zakaj pa misliš da je človek napredoval ker se taki niso mogli parit.
|
singl
Re: Kako spoznati samske ljudi06.03.12 20:07 |
|
Rofl
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 00:18 |
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 05:54 |
|
trezna punca
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 07:34 |
|
trezna punca
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 07:36 |
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 10:19 |
NavedenoNeeeee ;))) Pridi pogledat....ronka, kako gre?NavedenoSi ti ronka?On _NavedenoMogoče je samo dopisala še nekaj kriterijev na seznam ;) in posledično zožala izbor "ustreznih" kandidatov, kar mogoče ni nujno slabo...na dolgi rok. ;))"ronka, kako gre?"
|
ronkič
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 12:26 |
NavedenoTrezna punca, nima smisla se prerekat z nekom, ki mu je vse k riti prinešeno, ker taki osebi ne boš ničesar dokazala. Sta pač na različnih bregovih. Mogoče mu bo življenje kdaj zagodlo, pa bom mogoče takrat dojel, kaj si mu skušala povedat. Tudi meni je vrstnica, ki ji je vse prinešeno k riti rekla, da sem čuden. Danes pa sem tik pred koncem študija, ona pa je zamenjala že tretjo fakulteto, pa še tam kar bluzi.trezna punca
Aja, Matkič, ti očitno ne veš koliko stane stanovanje, če misliš, da si si ga prislužil, ko si babici pomagal.
Razvajen, aroganten, vzivšen tip, ki trdi, da ne išče punce pa vedno tu gor na forumu :).
NavedenoŠe vedno obstaja možnost, da se je pri njej kam premaknilo ter da se ti motiš. :)On_
A te moti, da sem si dovolil ugibat kako napreduje? :))
|
trezna punca
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 13:11 |
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 15:58 |
Navedeno"trezna punca in Matkic-ev navedek"
Ja je težko videt osebo VSAK dan če sediš doma za PCjem ali? jaz sem se odločo in sem kot samski šel v gostilno VSAK dan od pon-pet za 2 urci in glej ga glej vsak dan sem videl enake osebe(vsaj 3) naenkrat je stekla debata po ene 2 tednih...
Navedeno"trezna punca"
če izračunava je potem 350-400 evrov ostanka ki ga polovico dam na stran za pozneje oziroma za primere kot je kupovanje nove obleke, obutve PC komponent in ''piknikov'' ostalih 150-200 evrov mam pa za ''gostilne'' in podobno...
Navedeno"trezna punca"
Sploh pa spijem alkohola morda 3-4 piva v gostilni ob šahu in taroku ker po večih več ne zmorem mislit dovolj za tako vrsto igre
Navedenosingl
sem malo prebrala odgovore in se strinjam z Matkičem, ki živi kvalitetno življenje klub majhni plači, si pač vse privošči kar mu paše, čeprav nič ne prišpara.
Navedenosingl
prav ima, da tiste, ki avtomatično zavračajo gostilne delajo veliko napako. Če pogledam sebe, če premalo hodim v gostilne, pa grem, če imam le priložnost, a običajno so vsi bolj zase oz. se redko lahko kaj spozna.
Zato mi je popolnoma jasno, zakaj so nekatere samske, medtem ko za mene ne vem, saj nimam nobenih omejitev pri izboru lokacije in družbe..
NavedenoRofl
sem malo prebral celotno debato in končno se nekdo in to celo ženska (Singl, da ne bo pomote :) strinja z Matkičem, ki je edini realen človek na forumu. Zadnje pol leta sem samski in živim podobno kot Matkič in sem spoznal zares ogromno samskih žensk. Res, splača se vam poslušat njegove nasvete.
Ronka,jaz verjamem, da si dobra oseba in želiš vse najboljše vendar v gondoli na smučiščih in na podobnih lokacijah ne boš ničesar dočakala. Tudi z ljudmi, ki po cele popoldneve ne športajo in občasno zavijejo v gostilno ni nič narobe.
Singl, dokler imaš tako razmišljanje ni straha, družbe in družabnih ljudi je še dovolj :)
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 16:23 |
Navedenomatkich
Ja, menda še nikoli nista prijela ženske. Torej se ti taki kot sta tadva, zdijo manjvredne osebe, jih obsojaš ter nanje gledaš zviška?
Re: Kako spoznati samske ljudi07.03.12 21:59 |
Navedenoronkič
Trezna punca, nima smisla se prerekat z nekom, ki mu je vse k riti prinešeno, ker taki osebi ne boš ničesar dokazala. Sta pač na različnih bregovih. Mogoče mu bo življenje kdaj zagodlo, pa bom mogoče takrat dojel, kaj si mu skušala povedat. Tudi meni je vrstnica, ki ji je vse prinešeno k riti rekla, da sem čuden. Danes pa sem tik pred koncem študija, ona pa je zamenjala že tretjo fakulteto, pa še tam kar bluzi.
Navedeno"trezna punca"
Jaz sem pa ravno na smučanju spoznala fanta tako,da ne o tem, da se ne da :).
Prejšnjega sem pa spoznala v gorah.
Še prejšnjega pa na tekaški prireditvi (maratonu).
In seveda sem spoznala na takih zadevah tudi veliko prijateljev.
Tako, da dekleta, kar migat pa se bo našel kak postaven mladec. Tiste tipčke, ki so pa po dve uri na dan v gostilni pa se na daleč ognite. Z gostilno bodo seveda nadaljevali, tudi, če bodo z vami v vezi.
|
trezna punca
Re: Kako spoznati samske ljudi08.03.12 07:28 |
|
za matkića
Re: Kako spoznati samske ljudi08.03.12 08:56 |
|
matkich
Re: Kako spoznati samske ljudi08.03.12 21:11 |
NavedenoEden je že diplomiral, drugi pa je tik pred tem. To šteje za asovstvo?Matkic
Prej se mi smilijo da zaradi današnjega načina civilizacije morajo ''trpeti'' ker v preteklosti bi se rešli svojega mučenja preko naravne selekcije zdaj pa taki ''životarijo'' ker dvomim da sta na drugih področjih taka ''asa''
NavedenoO možnih vzrokih bi se dalo razpravljat. Pri njiju opažam pomanjkanje stikov s puncami in sramežljivost.Matkic
oprosti... jaz tudi nisem poljubo punce do 18tega leta ampak mislim da če to ne narediš tja do konca faksa si malo če ne fejst čuden in vprašanje se porodi ali si taka katastrofa ali tako anti socialen da te nasploh nobena noče, sploh če si za to prizadevaš... mogoče maš pa glih tistega 0,000001% prebivalstva v tvojih prijatlih ki majo pač nesrečo ampak jaz osebno dvomim.
Re: Kako spoznati samske ljudi08.03.12 22:18 |
Navedeno"za matkica"
Bolj berem to debato, bolj razumem Matkičevo filozofijo glede preživljanja prostega časa in spoznavanja novih ljudi, čeprav mi je na začetku zelo šla v nos, hehe. Čeprav, kar se tiče same dinamike veze, mi je njegov koncept zgrešen.
Dejstvo je, da je precejšnji problem v vezah ta, da si partnerja ne dopustita dihat. Ponavadi se en bolj napopa na drugega, ga duši, bi šel povsod zraven, je užaljen, kadar bi drugi partner rad malo miru za sebe - to na dolgi rok ne pomeni nič dobrega. Ljubezen ni izsiljevanje in lastninjenje.
Strinjam se tudi s tem, da se včasih držimo preveč rigidnih pravil in "standardov" za iskanje potencialnega partnerja. Včasih je dovolj samo to, da "zamenjamo antene" ;) in ulovimo drug kanal. Ne rečem, da se je treba silit v nekaj, kar se nam gnusi in je proti našim moralnim kompasom, ampak lahko pa se naučimo bit manj zapeti in dat priložnost sebi in drugim, da se pokažejo v luči, kjer se počutijo najbolj udobno.
Navedeno"trezna punca"
Matkič, tako kot je rekel Ronkič, s tipi kot si ti, se je škoda prepirat, ker pač si tak kot si :). Pač razvajeno bitje, ki iz posta v post spreminja svoja stališča. Iz vsakodnevnega obiskovanaj gostilne si sedaj prišel na 1. Enkrat napišeš 200, potem 50-60€ (ja tudi to je veliko).
Navedeno"trezna punca"
Če te že ravno zanimajo moja razmerja: zelo malo ljudi poznam, ki bi bili celo življenje z istim partnerjem. Ali pač si ti tak, da boš s prvo punco ostal do konca življenja? Samo potem je čudno, da pri svojih letih še nimaš te punce? Z mojim partnerjem sva že kar nekaj let skupaj. Uživava življenje, čeprav nama ni bilo vse k riti prinešeno tako kot tebi.
Navedeno"trezna punca"
Pa greva na izlet, športava, potujeva, imava več hobijev (nekaj skupnih pa tudi vsak svoje), se kulturno udejstvujeva (aja to ni zate, a ne :)), v glavnem najino življenje je polno. In ne nihče nikogar ne priklepa nikamor. On ima svoje prijatelje, jaz svoje, on gre lahko z njimi, jaz s svojimi, on gre lahko na odbojko in druge svoje športe, jaz grme lahko na svoje. V glavnem zajemava življenje s polno žlico. Ampak ti tega tako ne razumeš (prebrala sem namreč nekaj tvojih postov tu gor in vidim, da nisi ravno magnet za ženske, čeprav sam misliš, da si :Ž)).
Navedeno"trezna punca"
NO pa lepo bodi, meni se ne da več pričkat s tabo.
Re: Kako spoznati samske ljudi09.03.12 08:10 |
Re: Kako spoznati samske ljudi09.03.12 09:45 |
NavedenoZakaj pa sebi nikoli ne rečeš-priznaš, da si takšen ?Matkic
Ta zgoraj je scenarij če ne povem vse o svojem načinu življenja... če pa vržem karte na mizo(seveda so odstopanja ampak ne 50 ampak mogoče 10% od mojega sedanjega življenja) potem pa se zveza ne ačne oziroma sva f-frenda(upam da razumete ta f) ali pa samo znanca..
Jaz vedno vsakemu rečem da če neko stvar delaš na enak način moraš bit neumen če pričakuješ drugačne rezultate...

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.