Ljubezenski nasveti

Pogovori o ljubezni, reševanju težav in različnih zapletov. Svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ... nikoli ne veš, če ne vprašaš.
Moderator: Primož C.

prvi seks

avatar x 15.04.03 19:45
spet sem zgubljena...
a mi lahk prosim ena pove, kako je prvič...?!? :(
a je res veliko krvi (koliko krvi je?)in da boli...
hvala
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Primož 15.04.03 21:46
ker je to forum o ljubezni, je jasno, da spada zraven tudi sex. No pa zakaj en bi napisali tudi najmlajšim in jim lepo razložili kako je to prvi sex, čustveno in fizično. In dejstavo je, da se mladi ne pogovarjajo o sxu na široko in brez rdečice na licih ali nerodnosti pri vprašanjih o spolnosti. Pa prav vsi smo morali iti skozi to revolucijo spoznanja. Težko je vprašati sovrstnike, težko je iti v knjižnico in iz polic izbrati ravno to knjigo, težko je vprašati starše, ker ponavadi vedno najdejo izgovor, da se izognejo tem odgovorom, potem pa se čudimo, zakaj se dogaja toliko neumnosti okoli najbolj naravne zadeve na svetu. In težko je vprašati zdravnika o tem, ne da bi nam bilo nerodno. Lahko se pogovarjamo o ljubezni na dolgo in široko, ko pa moramo povedati, kaj ej to sex, spolnost, spolno dejanje, spolni akt. takrat pa največkrat rečemo.

Počakaj pa boš videl. In ravno zaradi tega imajo nekateri tako slabo mnenje o sexu, ker imajo slabo izkušnjo, ker jim ni nihče razložil kaj in kako.

Torej, preidimo k dejstvom.
Spet si zaljubljena, torej že veš kako to izgleda. zaljubljenost mislim in vsak mlad človek, si pri zaljubljenosti zamisli tudi sex, saj spada zraven. Jaz ti bom tako rekel, na sex počakaj, da pride sam od sebe, ne zaradi želje, da ga hočeš spoznati čimprej, saj vsi govorijo samo o tem. Naj pride lepo in res iz zaljubljenosti. Veš kako je ponavadi, tisti, ki je prirpavljen počakati, tisti je vreden tvojega sexa.

Sprašuješ pa zelo enostavne stvari, torej te je strah govoric. Ne verjemi govoricam. Tudi prvič je lahko lepo, tudi prvič nič ne boli in tudi prvič ni nujno, da je kaj krvi.

vse naj bo v tvoji glavi, najprej lepota zaljubljenosti in ko je v glavi 100% da je vse v redu, da bo to zaradi ljubezni, da sta se veliko pogovarjala o tem, da se poznata, da poznata svoje izkušnje, svoje želje. potem bo tudi sex, tak brez strahu in neboleč.

vprašala si na tem forumu, zakaj se raje o tem ne pogovoriš s fantom. Vzemita si čas in se pogovarjajta o svojih neizkušnjah in svojemu pojmovanju sexa. presenečena bosta, koliko se lahko naučita, pa še drug drugega spoznata, kaj je komu všeč in kaj si kdo pod sex predstavlja. Tako boš lahko rekla, moj prvi sex je bil pa tako dober. še nikoli ni pa je vse naredil tako dobro. Pa ne zato, ker bi imel izkušnje, ampak zato ker ve kaj hočeš.

No in še malo bolj direkten odgovor na tvoje vprašanje:

Pri prvem spolnem odnosu, ko fant prodre v nožnico, pretrga tako imenovano deviško kožico in zaradi tega lahko priteče kakšna kapljica krvi. še posebno, če se nisi nikoli zadovoljevala z nobenim predmetom, ali pa v primeru, da si premalo vzburjena in nožnica ni dovolj navlažena, pa gre vse skupaj malo bolj natesno. Kot pa sem povedal, prvič je lahko porazno ali pa tudi zelo lepo.

primož

p.s.
več in še s kakšnim dodatkom, pa ti bodo napisale ženske :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Elle 16.04.03 21:45
No, spet moje mnenje, ampak za prvi seks moras biti zaljubljena v tipa, moras mu zaupati, moras poskrbeti za zascito in romanticno vzdusje. Ta zadnja stvar meni osebno pomeni veliko...med drugim tudi zaradi spominov, ker to je dogodek, ki si ga zapomnis za vedno.
No glede celega "procesa", ti je razlozil ze Primoz. Jaz ti lahko povem, da prvi seks ponavadi ni sama uzivancija, da boli, kasneje lahko tudi malo pece...glede krvi...ponavad niso tako velike kolicine, da bi bile vredne resne omembe. Jaz imam s tem dobre izkusnje. Ni pa noben bav bav, ce se ti sprostis ( ceprav se pri prvem seksu tezko)...
Lahko te potolazim, v drugo je potem veliko veliko bolje:)))
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Kr En 17.04.03 21:01
A se ti res mora tako muditi?

Kaj pa, če počakata leto, dve, pet, ... A misliš, da boš kaj zamudila? Znan rek pravi, da prvega ne pozabiš nikoli. Izberi si takega, katerega resnično ne boš hotela pozabiti. Za to pa so potrebna leta in leta (ločenega, pa tudi skkupnega življenja).

Ne bodi kot kura, ki počepne pred prvim petelinom, ki jo hoče!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Suzana 19.04.03 09:10
Draga "x", zdaj pa kar k tvojemu vprašanju : prvič po vsej verjetnosti ne bo prijetno, saj to skoraj ni mogoče, saj si preveč v pričakovanju in je preveč vprašajev v tvoji glavi - kako bo, kako bo odreagiralo moje in tvoje telo, kaj si on misli o meni ipd... Težko ženske odgovorimo na to vprašanje, katerih odgovorov sploh ne smemo posploševat, saj je pri vsaki ženski drugače (to vem iz pripovedovanja prijateljic). Verjetno bo malo bolelo, malo bo tudi krvi (ne veliko) in še nekajkrat potem, ko ne bo več prvič, še ne bo tako prijetno, kot kdaj kasneje. Veš, ko boš že malo dlje "v seksu" pa bo zelo lušno ! Upam, da sem te potolažila.
Lep pozdrav, Suzana
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar x 20.04.03 13:27
Primož, hvala za nasvet, res sem vesela, da se lahko na koga zanesem...
LP
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Esy 20.04.03 22:25
Pravijo, da prvega ne pozabiš...in res je ...

Zato ti toplo priporočam, da se prepustiš strastem, in nikakor ne misliš na kaj drugega, ...kaj šele da bi te bilo česa strah...vsak strah je odveč, a veš.

Nepotrebno si je delati skrbi, kako bo ko bo, kaj se bo zgodilo, pa če bo bolelo, ali ne...

Zavedaj se, bolj kot se boš predala, in bolj kot boš sproščena...bolje bo....

Sploh pa. če je fant, s katerim boš, že nekoliko izkušen...

LP Esy
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Primož 21.04.03 12:31
Ni kaj, ko boš kaj rabila ti samo vprašaj, pa nj ti ne bo nerodno, za še tako čudno vprašanje, se vedno skriva odgovor.

Pa verjemi, da nisi edina, ki bi rada marsikaj vprašala, ampak ti si zbrala dovolj poguma in odprla vprata tudi drugim.

Primož
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar x 28.04.03 18:28
Primož!
Še enkrat hvala za nasvete!
S fantom se res razumeva in se imava fino, všeč mi je tudi to, da me razume in me ima rad, čeprav sem billa jaz še devica. Po dolgem času sem se le odločila, da premagava to in se prepustiva drug drugemu. Bilo je res lepo. Vendar pa imam zdaj neke težave. Fnat mi je dejal, da naj v prrašam zdravnico, pa naj jo kar pokličem, ker sem na pregled naročena šele čez en mesec, vendar mi je nekako nerodno. Po tistem , ko sva imela spolne odnose nisem dobila perila, vendar sem teden dni malo krvavela, često malo. to, se mi je zdelo normalo. Vendar pa še zdaj nimam menstruacije. ALi je to normalno? Ampak med odnosom sva bila vedno zaščitena.
Že v naprej se ti lepo zahvaljujem...
Lep pozdrav!!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar samo neekaj ... 03.11.09 15:33
heey
jaz bi tudi nekaj vprašala !
stara sem skoraj 15, moj fant pa je skoraj 18.
skupaj pa sva dober mesec... ko sva skupaj se imava zeelo fiino... :)
ali je prehitro imeti spolne odnose pri petnajstih..?
ali zelo boli ? veliko krvi ?
že dolgo me to zanima...
in kako pregnati ta strah, ki je v meni ?? (če mu ne bo uredu, kako si jo pobriiti... :D )
vrjetno većino to zanima, jaz sem zbrala pogum(konćno) in vprašala ...
prosim zelo lepo za odgovor ..
hvala, lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Anemona 03.11.09 23:45
x - glede zamude menstruacije raje vprašaj zdravnico. Ampak če ti tako povem... veliko mojih kolegic je po prvem spolnem odnosu menstruacija zamujala preprosto zaradi "psihe". Malo živcev...in se hitro kaj prestavi. Če sta bila 100% zaščitena se nimaš kaj bat. Tudi jaz sem kar krvavela, še tudi naslednji dan. Krvavela sem tudi še pri 2. spolnem odnosu. Ženske smo si različne, a ne:)

samo neekaj... - ja, mislim da je prehitro. V tvojem pisanju zaznam strah in nepripravljenost. Odločitev je itak samo tvoja, ampak toplo ti priporočam, da še počakaš.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar samo nekaaj... 04.11.09 17:12
no in spet jaaz ...
samo še neekaj ... kako bom vedla da sem pripravljena ??
=) Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Intimini 04.11.09 19:39
To boš vedela takrat ko se tega ne boš več spraševala.
Pride samo od sebe, s čustvi, zrelostjo, z ljubeznijo.
Sama sem bila stara skoraj 16, moj partner skoraj 20. Ko je bilo prvič. Je bilo malo neprijetno, za oba je bilo prvič. Pa sva kilometre izkušenj nabirala skupaj, in bilo je prelepo. In je še danes... Prvega ne pozabiš, če pa osten edini je pa lahko še toliko lepše.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Zgodovina1 07.11.09 15:12
Ker vsi poudarjate to, da prvega sexa ne pozabiš in da moraš izbrati pravega, resnega, ljubečega fanta.... gor, dol, vse počes....
Me je zamikalo, da vam povem svojo zgodbo, zato ker vedno poslušam samo to- na prvi sex čakaj miljon let, na pravega fanta, nikoli ga ne boš pozabila.....

Moja zgodba je drugačna.
Zgodilo se je prvi dan srednje šole, ko sem se peljala k prijateljici. Sta prišla 2 moška za mano in me začela nadlegovati, enega sem poznala iz OŠ, drugega pa samo na videz iz diskoteke. Kako je celotna zgodba potekala tu ni važno, za to temo le to, da sta me tipsona hotela posilit in seveda jaz devica, prestrašena in glede na situacijo kaj se lahko zgodi meni sem jima pustila in hvala bogu, da sem bila devica, ker če nebi bila bi zlahkoto prodrla vame. Tako pa sta imela težavo, sicer mi je kri pritekla in bolelo je, vendar zaradi zunanje kožice, tako da moški organ sploh ni prodrl še notri. Čez kake pol leta pa sem spoznala nekega fanta seveda na zabavi, ki mi je pomagal. Takrat pa se je tudi zgodilo, lahko povem, da mi je blo takrat čisto vseeno za te govorice, da mora biti prvi idealen itd. Zakaj? Ker sem imela pred tem zelo grozno dolgodivščino in nisem zastopila kako je lahko ljudem sex tako všeč in vzburljiv če pa je tako krut in boleč. Tako, da moj prvi sex je bil kar ornk boleč pa čeprav sem že prej uporabljala tampone in pri samozadovoljevanju kakšen manjši predmet. Po tem se je tipson seveda še hotel slišati in videt z mano meni pa je blo vseeno, sicer sem mu ustregla parkrat, videla sva se tudi ampak enostavno ni bil moj tip po obnašanju. Ko so prišle resne zveze sem si rekla hvala bogu, da nisem izgubila nedolžnost s to prekrasno osebo, ki sem jo imela kasneje ali danes, ker tele bolečine res niso preveč romantične. Če me danes vprašate ali bi mojo preteklost spremenila ali ne, odgovorim,da je bolje to, da se je to zgodilo kakor pa kaj hujšega ali drugega. Razlog za tisti sex je bil res da zaradi mojega firbca in malo potrebe ne pa zaradi ljubezni. Ničesar ne obžalujem, ker bi preteklost lahko bila hujša, bolj kruta. Sem pa danes zelo srečna z osebo, ki jo imam. Če bi s to osebo izgubila nedolžnost se bi najverjetneje razšla, ker bi imela premalo življenskih izkušen, nebi vedela kakšni ljudje obstajajo, kakšni odnosi, potrebe....
Vse se obrestuje.
Moja zgodba ni nek bau bau, so nekatere še hujše zgodbe. Življenje ni pogrnjena miza.

Se opravičujem, če je moje pisanje nerazumljivo, upam pa, da je berljivo vsaj bistvo te zgodbe.

Srečno!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar SSS 19.12.09 22:04
Anemona-hvala za ta komentar..s punco sva učeraj prvič :) mislim prvič do te mere da sm ji pretrgal devično kožico. in je po spolnem odnosu malo krvavela..po tvojem(in ostalih) komentarju vrjamem da je to normalno..danes(naslednji dan) krvavi spet, ona trdi da ni menstruacija, ker je še 1 teden in pol prehitro. midva slutiva da je to posledica devične kožice..ali je možno d krvavi še naslednj dan po sp. odnosu ali pa še celo tretji dan??
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Nov nick 20.12.09 07:55
Zgodovina1 lepo da si povedala svojo zgodbo, meni je sicer prvi seks ostal v spominu, ampak tudi nekaj njih ki so sledili, še najbolj sta pa ostala v spominu najbolj fetiš in najboljši, dosti bolje kot prvi seks. Prvi je bil tudi zame, pa sem imela resnega fanta že nekaj mesecev in totalno zatrapana, pa pripravljala sva se že skoraj eno leto na ta seks, čista polomija, brez veze v glavnem...
Glede krvavljenja - moj prijatelj je poseksal mojo prijateljico ki je ob njem izgubila nedolžnost tako zelo, da ji je kaj vem kaj ranil in je mogla takrat v bolnico za nekaj dni, ful je krvavela.
A je preživela in ima danes otroke, kaj pa je takrat bilo sem pozabila, v glavnem je že moglo bit resno da je šla v bolnico. Sigurno pa ji ni bilo fajn, ker so vsi vedeli da sta seksala, pa še zanj je bila ona samo seks dogodivščina.... Če bo še krvavela, naj gre pa v bolnico danes na pregled, tako to je, ziher je ziher. Jaz bi bila pri teh rečeh ful pazljiva, raje trikrat k doktorju kot enkrat premalo.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Pajčolanka 15.06.10 22:10
Stara sem 11 let. Moje sošolke včasih že hodijo s fanti na wc, a jaz še ne upam. Je pri 11 letih prav seksat?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
16.06.10 05:42
Ne ni prav, in če počakaš še nekaj let, recimo ene 7 ne bo popolnoma nič narobe, kvečjemu boljše.

Mislim, da pri 11 še ne razumete prav dobr poanto sexa. Nikar pa se ne boj, da če ne boš, da ne boš frajer. Ravno nasprotno, ko boš malo starejša boš večji frajer, ker še nisi.

Primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar hana34 19.06.10 22:43
mene pa zanima kakšna je bolečina sama še nisem imela spolnega odnosa ampak imam fanta ki si zelo želi ampak me je pripravljen počakati. hvala za odgovore
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ena... 29.06.10 00:26
pajčolanka-to da tvoje prijateljice že hodijo z fanti v wc-to,to je pa malo čudno!?Mar ni? kaj ostali pravite????11LET!sem sama toliko stara pa še nisem tega slišala.od vsaj 16 let dalje je 'pika poka'.. :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Sadni 10.07.10 23:16
11 letnice nebi smele niti make-upa uporabljat, kaj šele sexat. Pri 15ih pa se lahko že začne počasi.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ZivelaPomlad 11.07.10 16:18
1, moraš si želet seksa (ne zato, ker "že druge to počno")
2. moraš poskrbet za zaščito (kondom!)
3. večino časa s partnerjem posvetita predigri, ljubkovanju, povejta si, kaj vama paše, kje, božanje itd. S tem ustvarjaš pozitivno atmosfero ter večaš zaupanje med vama, pa še poskrbiš, da boš priemrno vlažna in bo šlo vse lažje. :)

Vkolikor se spravljaš k seksu zaradi 1. razloga ali pa, ker imaš v glavi neko fiksno idejo, da je že čas ali ker pričakuješ, da bo romantično, ti garantiram, da bo tvoj 1. seks konkreten padec na trda realna tla.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar atv 20.07.10 10:40
sm str 12 pa še nit pomislu nisem da bi... *khm* prehitr je to
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar likealollipop 30.07.10 22:50
Vidim da vsi opisujete svoj prvi sex tako da sm se odločila da bom svojo zgodbo delila z vami tudi sama.
Bila sm stara 14 let in pojma nisem imela kako to zgleda. Takrat sm hodila z 16 letnim fantom, s katerim sm takrat verjela da bova skupaj za vedno. Začelo se je lepo, bilo je prav lepo romantično in mislila sm( najbrž niti prva niti zadnja) da bo tako za vedno. Predstavljala sm si da bova skupaj, imela otroke itd... po približno 7. mesecih je moj takratni fant izrazil željo da bi imela svoj 1. spolni odnos. Nekaj časa sem razmišljala kaj naj...a boli?a je dosti krvi? in podobne stvari. Na kr sm se odločila da bom naredila kar hoče. Ko mi je s penisom skušal predreti deviško kožico me je zaradi njegove grobosti tako bolelo da sem ga prosila če lahko nadaljujeva kdaj drugič. Takrat se mi je zdel nekako razočaran. Od takrat naprej najina zveza ni bila več kot prej. Vedno ko sva se videla mi je le odpenjau pas in me prosil naj mu "dam". nekako me je izsiljeval za to. in kar naprej silil vame čeprav sem se mu izmikala. po 3. mesecih sem imela njegove potrebnosti že krepko čez glavo in kljub temu da sem ga imela rada sem se odločila da temu naredim konec. ko sva se razšla je začel o meni govoriti grede stvari in me zmejati. Pri 6. mesecu najine skupne zveze se mi še sanjalo ni da je v resnici tak. bila sem tako potrta da sem pokvarila ves uspeh v šoli in se izogibala vseh ljudi. Nehala sem verjeti v ljubezen in bilo mi je ravno za v se. Začela sem piti, hoditi na žure, jemati drogo...zalizala sem se z vsakim ki je prišel mimo...bila sem na tleh. To stanje je trajalo do srede srednje šole. Ko sem spoznala, da to ne vodi nikamor in sem se odločila, da nebom več uničevala svojega življenja in bom raje naredila kaj iz sebe. Nehala sem z drogo in alkoholom, se pobolšala v šoli in se spet postavila na noge. In morem reči da sem to kar sva imela z 1. fantom jemala le kot izkušnjo. En dan sem šla na žur kjer sem spoznala fanta s katerim sem skupaj še danes. Z njim sem pregnala strah ki je bil v meni v zvezi s sexom odkar sem imela 1. fanta. Ta je nežen, pozoren in pazljiv. Tako da mi je bil 1.sex z njim prijeten. Res je da sem krvavela prvi in drugi dan, a ni pomembno, saj sem bila z osebo ki jo imam rada in katera ima rada mene, in ker nisem več otrok ki slepo naseda fantovi pohotnosti sem bila z fantom ki me ni pustil na cedilu in sva srečno skupaj še danes.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Sanja Jan 31.07.10 21:00
Bilo je tako....
Odpravila sem se na morje. Odšla sem proti strunjanu. Bilo je slabo vreme in vlak sem morala čakati na postaji. Na kar je prišel on- ljubezen mojih sanj. Takrat sem imela 16 let, on pa jih je imel 16 in pol. Rekel je da je iz Šmarij pri kopru. Bil je tako sexy, pa še blond. Nikoli si nisem predstavljala da bom kdaj spoznala tako popolnega fanta kot je on. Da bom lažje predstavila svojo zgodbo mu bom nadela lažno ime. Naj bo...Jakob Obštetar. Prfekten je bil. Skupaj sva bila celih 3 mesece. potem pa si je zaželel da bi se prejskusila v spolnem odnosu. Prvič je malce bolelo, čeprav ni imel preveč velikega uda. Vesela sem da je bil prvi fant, saj sem si ga zapomnila za vedno. Kasneje sva se razšla, a bo vedno v mojem srcu. Naskrivaj ga še vedno ljubim in hrepenim po njem, in vem da si me tudi on želi. Prvič je nepozabno, zato mladim puncam svetujem da ob tem ustvarite romantično vzdušje in npr. igrate kakšen nežen instrument...naprimer citre...ali harfo, pa tudi druge pripomočke kot naprimer nutelo ali...smetano. S katero se namažete na delih telesa, kjer vas vzburja in s tem pokažete fantu kje in kako mora... In verjemite da neboste razočarane*
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ZivelaPomlad 02.08.10 21:56
Oh, jaz pa za 1. seks nikakor ne bi vpletala hrane - zna bit cela packarija in polom. Igrackanje prepustite za kasneje, za prvic so pomembni bolj drugi atributi, bolj na temelju spoznavanja in dozivljanja obcutkov, ki so drugacni kot obcutki, ki si jih das sam/a (pri samozadovoljevanju npr.)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar 30 let 02.08.10 22:20
Navedeno
"Sanja Jan"

Prvič je nepozabno, zato mladim puncam svetujem da ob tem ustvarite romantično vzdušje in npr. igrate kakšen nežen instrument...naprimer citre...ali harfo,

Torej moraš najprej harfo kupiti, če sploh hočeš seksati. :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Posavec v NG 03.08.10 09:14
Navedeno
ZivelaPomlad

Oh, jaz pa za 1. seks nikakor ne bi vpletala hrane - zna bit cela packarija in polom. Igrackanje prepustite za kasneje, za prvic so pomembni bolj drugi atributi, bolj na temelju spoznavanja in dozivljanja obcutkov, ki so drugacni kot obcutki, ki si jih das sam/a (pri samozadovoljevanju npr.)
Tudi jaz se strinjam s tem. Hrana naj se vpelje šele kasneje, ko bosta oba že bolj intimno poznala eden drugega.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ... :) 14.01.11 22:43
žiujo..
imam čudno izkušnjo..
stara sem 16 let in imam resnega fanta. Starejšega in izkušenega.
bila sem nedolžna.
odločila sva se za seks.. vendar sva imela težavo.
nisva mogla normalno seksat.. ima bolj debel penis in jaz sem bila devica.
dosti me je bolelo ko mi je potisnil penis v nožnico..potem pa kar nisva mogla seksat.
bilo je stoječe..na wcju. poskusila sva na različnih položajih vendar nikakor ni šlo.
uporabila sva kondom .. potem ga je odstranil da bi bilo lažje ampak vseeno brez uspeha.
prodrl mi je v nožnico tako da me je razdevičil..vendar potem ni šlo naprej. potem sem malce krvavela in imela pekočo bolečino pri nožnici.
ali je to normalno ? mogoče zato ker sem devica?
ni bilo sperme vmes..tudi ko sva brez kondoma. obstaja možnost zanositve?

sem v dvomih..in prosim če mi lahko pomagate.
zelo se vam zahvaljujem.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar teta berta 15.01.11 12:27
Draga 16letnica,

glede na dejstvo, da naj bi imel tale tvoj starejši fant "izkušnje" bi lahko mnogo bolje poskrbel za dobro izkušnjo tvojega prvega sexa. Glede na opisane okoliščine se mi zdi slaba izkušnja izjemno normalna, saj stoječi sex na WCju ni ravno zadeva, ki bi jo v obojestransko zadovoljstvo priporočali neizkušenim.

Neuporaba kondoma je izjemno nespametna, četudi ne pride do izliva so spermiji lahko v predsemenski tekočini in se lahko "zgodi" zanositev. predvsem pa to ni "pametno" zaradi SPB s katerimi je morda okužen tvoj partner saj ima "izkušnje".

Tvoje bolečine in neprijetni občutki pa so posledica obojestranske (tudi njegove!!!!) neizkušenosti predvsem pa slabe prdigre in slabe tehnike tvojega "izkušenega" fanta. Velikost njegovega organa bi ob tem, a bi poskrbel za primerno okolje in predvsem tvojo razgretost z ustrezno predigro, sploh ne smela igrati nobene posebne vloge. Če ima "izkušnje" bi te pač moral znati sprostiti, da bi bila tvoja prva izkušnja prijetna.

Tako pa je najbolje, da na vse skupaj čimprej pozabiš kot na "mladostno neumnost" - se zgodi praktično vsem, itak...(upajmo, da vseeno ne bo posledic v obliki bolezni ali česa podobnega). V bodoče pa se na tovrstne zadeve bolje pripravi in pazi s kom in v kakšnih pogojih "se daješ dol". Če si "pametna" boš od tipa pričakovala vsaj spodobne prostorske pogoje, uporabo kondomov in zmožnost predigre, ki te bo popeljala do vrhunca. Če ne kaže zmožnosti za zagotovitev vsaj teh treh pogojev ga rajši skenslaj :))) Ni vreden! (po pravici povedano se je zato včasih boljše samozadovoljevat, saj je sex ob slabi tehniki nekakovostnega partnerja slabški kot solo akcija). V bodoče ti želim lepše spolne izkušnje! Verjemi, da gotovo pridejo z leti!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ZivelaPomlad 15.01.11 14:02
Joj, prvič na wcju?????

Kaj če bi za začetek poskušala v domači postelji, počasi, kupita si lubrikant (dobi se tudi v lekarni), namažeš nožnico.

Obvezno uporabita kondom, nič "lažje" ne gre brez njega, danes so že tako ultra tanki, da je skoraj tako kot če ga nima gor.

Probaj se sprostit, naj te najprej s prsti, veliko časa namenita ljubkovanju, poljubom, naj se vama nikamor ne hudi, tudi če ima fant trdega.

Bolečina in pekoča nožnica je normalen pojav ob "drgnjenju". Naj se najprej zaceli in te bolečine minejo, preden zopet poskušajta. KOt že rečeno, še enkrat polagam na srce: cilj naj ne bo izguba devištva oz. penetracija, ampak užitek. Tvoj in njegov. V prvi vrsti tvoj.

Koliko je star fant in kako se drugače počutiš ob njem, ko sta skupaj?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar new_moon_rising 15.01.11 16:04
Moja izkušnja je bila boleča in neprijetna, krvi je nekaj ni je pa ogromno... Odvisno. Sploh pa to je različno pri vsaki punci. Mogoče tebe sploh ne bo bolelo in ne bo krvi, mogoče pa te bo. Vsekakor pa je najboljše, da si sproščena in nujno je, da si res želiš!!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar bex 03.02.11 18:53
No tako je... js sm stara 17 let in sem že kakšno leto spolno aktivna. Prvi seks je zanimiv...zakaj? zato ker je nekaj kar še nisi preizusil. Normalno je da si živčen, ne veš kaj storiti. Bi, nebi. Pojavljajo se ti razna vprašnja...a sem pripravljen? je prezgodaj? kaj če gre kaj narobe?.
Js bom tako rekla, če želite ohranjati svojo radovednost nikar ne hitite, saj se ti v prvo zdi nekaj neverjetnega in norega. Pol k se pa navadiš se ti pa zdi vsakdanje. Res verjemte...nič kaj takega ni. Tisto kar vidite v porničih je bol tako tako.Ne se zanašat na to, pa niti na to kar vam drugi rečejo, ker je res da to vsak drugače doživlja. Js lahko rečem samo da probite če si to želite.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Urška19955487238 21.02.11 18:37
pri meni je podobno..strah pred prvim seksom..bojim se zaradi krvi in bolečin... sej se imava rada, skupaj sva sproščena..samo ne gre.. stara sva pa 15
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kristina18 22.02.11 08:57
Urška19955487238 samo nekaj ti bom predlaga. Ne hitita. Ljubezen ni samo sex. In tvoj fant, če te ima resnično rad, bo to razumel. Počakajta še kakšno leto, oba sta premlada. Da vama ne bo čez par let žal mogoče kaj sta počela...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar majceno žal 22.02.11 10:57
meni je bilo samo žal, da sem pustila kao starejšemu in bolj izkušenemu od mene, da pač dela kar je treba, haha.
danes vem, da bi si pred sexom lahko vzela več časa za raziskovanje teles, počela 1000 stvari, da bi se res poznala tudi tako, sex bi lahko prišel kasneje in bi bilo lepše.
pa važno je, da nimaš občutka, da te sili, da poskrbi tudi zate. tudi če sta oba neizkušena, pač začetna faza dlje traja. to je čist lepo. starejši kot si, prej bi vsi samo hopa cupa. to pa ni to. ta začetna faza je vseeno bolj vznemirljiva.
za sex imaš čas vse življenje, še prehitro rataš kot star penzionist, ko se ti ne da (ok, tko po 10 letih. če se lahko malo pohecam)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Urška19955487238 27.02.11 11:02
sva se dobla pred kratkim in se fajn pogovorila o tem.. in sva spoznala da če bi že zaj kaj mela ne bi nič dosegla.. pa bogve kaj bo po sredni šoli... pa vseeno hvala
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar punca3 21.03.11 21:44
rabim pomoč, prosim da mi pomagate..
stara sem 14 let in imam fanta 4 mesece. v štirih mesec sva šla že precej daleč, ne pa do konca... on bi to rad, js pa vidim slabosti in prednosti.. želim si, pa tudi pripravljena sem.. po eni strani pa me nekaj odvrača, morda zaradi starosti. pravijo pa da ni pomembno koliko si star, da le imaš osebo rad in ona tebe nazaj.. sicer ne vem kaj lahko izgubim..
mi lahko kako pomagate? :/
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar TimXoxo 12.05.11 18:22
Jst mam eno čis kratko uprašanje.
S punco sva skupi že kkšne dva mesca( jst sm 15, ona 14).
Parkrat sva se že "menila" da bi to nrdila, use je blo ok, oba sva bla že skor cela gola, ampk pol si je premisnla, ker se je preveč bala, da bi zanosila oz. da bi jo bolel. Zanjo bi bilo namreč prvič.
Enkrat sem govoru z njeno frendico in je rekla, da ma občutk (moja punca, ne njena frendica), da je ne spoštujm dovol, da se ji u trenutku k nej bi to res nrdila zazdi da je nimam dovol rd.
Nikol je u nč ne silm, ponavad je bla tut ona tista k je to predlagala, sam prav, da se tik pred tem spremenim.
To pomoje ni res, jst jo mam rees rd, in pač ne vem kako nej ji to pokažm tut pred seksom.
Plus a bi lahko pliiiiz negdo povedu na kakšn način nej to nrdiva, da bo čim mnj boleče (če gre tut, da ne bi blo krvi...).
Hvala.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
12.05.11 20:01
Navedeno
TimXoxo
Jst mam eno čis kratko uprašanje.
S punco sva skupi že kkšne dva mesca( jst sm 15, ona 14).
Parkrat sva se že "menila" da bi to nrdila, use je blo ok, oba sva bla že skor cela gola, ampk pol si je premisnla, ker se je preveč bala, da bi zanosila oz. da bi jo bolel. Zanjo bi bilo namreč prvič.
Enkrat sem govoru z njeno frendico in je rekla, da ma občutk (moja punca, ne njena frendica), da je ne spoštujm dovol, da se ji u trenutku k nej bi to res nrdila zazdi da je nimam dovol rd.
Nikol je u nč ne silm, ponavad je bla tut ona tista k je to predlagala, sam prav, da se tik pred tem spremenim.
To pomoje ni res, jst jo mam rees rd, in pač ne vem kako nej ji to pokažm tut pred seksom.
Plus a bi lahko pliiiiz negdo povedu na kakšn način nej to nrdiva, da bo čim mnj boleče (če gre tut, da ne bi blo krvi...).
Hvala.

Potem se pa pogovori z njo. To ni samo akcija, ampak jeveliko več, drugače bosta imela samo en slab spomin. Potrudi se, erogena cona ni samomed nogami, predigra pa je tudi iskren pogovor, pa ne enkrat , večkrat.

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
12.05.11 20:03
Navedeno
punca3
rabim pomoč, prosim da mi pomagate..
stara sem 14 let in imam fanta 4 mesece. v štirih mesec sva šla že precej daleč, ne pa do konca... on bi to rad, js pa vidim slabosti in prednosti.. želim si, pa tudi pripravljena sem.. po eni strani pa me nekaj odvrača, morda zaradi starosti. pravijo pa da ni pomembno koliko si star, da le imaš osebo rad in ona tebe nazaj.. sicer ne vem kaj lahko izgubim..
mi lahko kako pomagate? :/

Čenisi prepričana, potem to ne naredi, časa imaš še dovolj, še posebej, pa lahko vidiš odnos fanta, v tem obdobju, pa četuditraja še eno leto ali več, ljudje znajo nekaj časa dobro igrati, potem pa kmalu vidiš, kakšni so njihovi pravi nameni, še posebej, če morajo kajpočakati.

Primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar zgubljenka 18.05.11 19:59
Živjo!
nevem če tole spada čist sm, ampak najbrš že mal...
stara sem 17let in še nikoli nisem imela resnega fanta. sej ne da ni kandidatov ampak jst se sploh ne morm zaljubit. spoznala sem nekoga ki je prijeten, prijazen, ljubezniv, lep, zljubljen vame in mu nasploh prav nič ne manjka...samo iskric z moje strani ni. ubistvu nism bla zalublena že uf....dolgo :) od 5.razreda OŠ. nevem kaj se dogaja z mano...sm razmišljala da mogoče podzavestno tega nočem, ker sem zelo zasedena s športom in je moj dan sestavljen iz šole in treninga, in ubistvu nimam časa za kej druzga...čeprou si res želim spoznat kkšneg fajn fanta.
sej poleti na kkšnih tekmah ko hodimo po svetu najdem kkšnega, ampak to je bolj tako "one night stand" samo brez sexa... sem še vedno devica, in rada bi da je prvič s kom ki mi res nekaj pomeni...nočem pa čakati več tako dolgo. mogoče sem pa samo zbirčna? nevem zgubljena sem. ima kdo izkušnje s podobnimi občutki?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
jp1991 jp1991 18.05.11 21:06
Vedi da iskrice v vsakem primeru po nekem času minejo/izginejo. Bistvo je, da ti je fant videzno in karakterno všeč. ;)

__________________________________________
Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
04.07.11 11:35
Navedeno
zgubljenka
Živjo!
nevem če tole spada čist sm, ampak najbrš že mal...
stara sem 17let in še nikoli nisem imela resnega fanta. sej ne da ni kandidatov ampak jst se sploh ne morm zaljubit. spoznala sem nekoga ki je prijeten, prijazen, ljubezniv, lep, zljubljen vame in mu nasploh prav nič ne manjka...samo iskric z moje strani ni. ubistvu nism bla zalublena že uf....dolgo :) od 5.razreda OŠ. nevem kaj se dogaja z mano...sm razmišljala da mogoče podzavestno tega nočem, ker sem zelo zasedena s športom in je moj dan sestavljen iz šole in treninga, in ubistvu nimam časa za kej druzga...čeprou si res želim spoznat kkšneg fajn fanta.
sej poleti na kkšnih tekmah ko hodimo po svetu najdem kkšnega, ampak to je bolj tako "one night stand" samo brez sexa... sem še vedno devica, in rada bi da je prvič s kom ki mi res nekaj pomeni...nočem pa čakati več tako dolgo. mogoče sem pa samo zbirčna? nevem zgubljena sem. ima kdo izkušnje s podobnimi občutki?

preberi kar nekaj odgovor na to temo, metuljči in kaj je tisto, kar čutiš in zakaj ne, vse lahko poiskusiš in se česa naučiš.

Primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar x oseba 10.07.11 13:33
Živjo sem 14 letna dekle, ki je resno v zvezi z 16 letnim fantom. Fant je pripravljen počakati na mojo odločitev in me res spoštuje.

Pri katerih letih naj se odločim za spolni odnos?
Kdaj sploh lahko pristopim k ginekologu po tabletke?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kiki1234 10.07.11 17:47
s fantom sma mela mal predigre in pol mi ga je dau not. ampak ne celega temveč samo glavico. zdaj pa nevem: a sem vseeno izgubila nedoužnost ? kr me ni bolelo nič, tut kri ni tekla. saj sm bla ful vzburjena. zdaj me ful skrbi kr sm stara komaj 14 in morm vedet. sm še devica al ne ?
hvala
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
10.07.11 18:17
Ne nisi več. če pa je pretrgal hime, je pa druga zgodba, drugače pa nisi več nedolžna

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
matjazko matjazko 10.07.11 21:13
Navedeno
Zgodovina1

Zgodilo se je prvi dan srednje šole, ko sem se peljala k prijateljici. Sta prišla 2 moška za mano in me začela nadlegovati, enega sem poznala iz OŠ, drugega pa samo na videz iz diskoteke. Kako je celotna zgodba potekala tu ni važno, za to temo le to, da sta me tipsona hotela posilit in seveda jaz devica, prestrašena in glede na situacijo kaj se lahko zgodi meni sem jima pustila in hvala bogu, da sem bila devica, ker če nebi bila bi zlahkoto prodrla vame. Tako pa sta imela težavo, sicer mi je kri pritekla in bolelo je, vendar zaradi zunanje kožice, tako da moški organ sploh ni prodrl še notri. Čez kake pol leta pa sem spoznala nekega fanta seveda na zabavi, ki mi je pomagal. Takrat pa se je tudi zgodilo, lahko povem, da mi je blo takrat čisto vseeno za te govorice, da mora biti prvi idealen itd. Zakaj? Ker sem imela pred tem zelo grozno dolgodivščino in nisem zastopila kako je lahko ljudem sex tako všeč in vzburljiv če pa je tako krut in boleč.

Ti dve barabi sta te posilili, saj si zoper svojo voljo naredila nekaj, ker te je bilo strah.

Navedeno
kiki1234
s fantom sma mela mal predigre in pol mi ga je dau not. ampak ne celega temveč samo glavico. zdaj pa nevem: a sem vseeno izgubila nedoužnost ? kr me ni bolelo nič, tut kri ni tekla. saj sm bla ful vzburjena. zdaj me ful skrbi kr sm stara komaj 14 in morm vedet. sm še devica al ne ?
hvala

Namesto, da se sprašuješ, če si tehnično gledano še devica, bi morala skupaj s svojim fantom, ki je očitno še bolj neodgovoren kot ti, prvo razmišljati o zaščiti, preden sploh imaš spolne odnose. In da se spuščaš v spolnostj tako rano, če nisi mentalno dozorela, ker pri 14-tih si še otork, je še en tak "spodrsljaj", ki te lahko drago stane z zanositvijo, pravzaprav tudi posledica neustrezne vzgoje, predvsem s strani tvoje matere, saj noben fant ni zrel pri teh letih, ampak bi samo "preizkušali"...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar :D 10.08.11 02:02
stara sem 15 in nimam fanta.. niti zaljubljena nisem. ampak nekako čutim da sem pripravljena in tega si zares želim. enostavno moja želja po seksu je tako velika da se včasih kar težko zadržim. imela sem že kar nekaj "avanturic za eno noč" ampak do konca še nisem šla. vedno bolj me mika, in zadržuje me samo še misel da mi bo nekoč žal ker nisem počakala na pravega. imate predlog kaj naj nardim?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ....... 10.08.11 22:06
Za razdevičenje je pravi tisti, ki te spolno privlači (tudi če vanj nisi zaljubljena) in tudi tisti, v katerega si (oz. boš) zaljubljena. Seksaj, ker ni garancije za pravega, saj fantje pridejo in gredo, zakaj ša ne bi imela nič od njih, saj se pa ne boš s prvim poročila. Zaščita pa je kondom.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Minimola22 11.08.11 21:15
:D, vztrajnost je lepa čednost! Predati se nekomu, samo zato, da se ta 'prvič' enkrat zgodi in da bo za tabo, ni tisto pravo...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar xxbaloncekxx 18.08.11 22:43
Prvi seks...hmmm..naj pomislim.. hja moj prvi seks sem doživela točno na moj 14. rojstni dan. Bila sem resnično zaljubljena v fanta, takrat sva bil skupaj 2 meseca in ni bilo dvoma da se tisti večer nebova predala drug drugemu. Res je, strah me je bilo ZELO (toliko vprašanj ti gre po glavi; ali bo bolelo, ali bo kri, ali bom spuščala čudne zvoke, ali to ali ono...). Tresla sem se od živčnosti.

Tudi odvisno je od položaja amapak ponavadi je položaj misijonarski (t.j. ženska na vrhu oz. obratno). Pri meni sem hotela da je on na vrhu in tudi tko je bilo. Razširila sem noge in ko je začel prodirati vame sem se začela krčiti. Sploh se nisem mogla sprostiti da bi normalno dal noter. Kar stiskala sem se tam spodaj in zmikala. Vendar počasi počasi je šlo in bilo je malček neprijetno, kot bi te edn uščipnil in ne spustil le da je ta bolečina malček močnejša ;) ;)

Krvi pri meni ni bilo nič. Ko sem potem hodila, in še naslednji dan, sem hodila zelo čudno..mislim občutek sem imela kot da je še zmjram nekaj tam spodaj. A je kar hitro minilo, se privadiš.

Tako da..kratko in jedrnato: prvi sex res da je malo boleč, vendar s pravo osebo in če verjameš da nebo nič hudega je to le ena najlepših stvari ki se ti jih lahko zgodi :)))
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar MaEn 29.08.11 13:15
Živjo!
Mene pa zanima a morš dat pr seksu kožico pr penisu ´dol´ da si daš potem kondom gor? Pa tut kako zgleda predigra?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar TADEJ 30.08.11 15:33
dober dan...jaz bi mel eno vprasanje moja punca je se nedolžna in bi rada zgubila nedolznost...skupaj sma 7 mesecev in sma imela ze veliko krat zlo dosti pred igre in se na koncu ni izslo da bi imela spolni odnos...zaj se pa je odločila pa je rekla da rees hoce to naredit in me zanima ce ve gdo kako dolgo moram met pred igre za devico????kr je to moja edina punca ki sem z njo tak dolgo in se nisma seksala...in to je samo zaradi ljubezni....do zaj sem mel vse punce ki niso bile device zato nevem kako dolga mora biti pred igra...
Lp....tadej
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Mini 12.09.11 22:22
Prvi sex? .. hm, prvič sem pri 15. V fanta nisem bila glih zaljubljena, ampak sem ga imela rada.
Drugače se je zgodilo tak spontano. Sexala sma stoje in je bilo super, ni blo neke pretirane predigre ampak fant je obvladal. Bolelo me ni čisto nič (vrjetno zato, ker sem bila sproščena) in tudi kri mi ni tekla. Res glavno je da odmisliš ta strah in se sprostiš.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar jstpač 27.11.11 20:21
nisn še. a mi lahk povete če res tko fulful bboli.ko me je pruga sex ful strah! pliss naj mi en pove če boli boli??? in če se med sexom poljubljaš??
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Marko 28.11.11 07:19
jstpač, kaj želiš, a da ti še enkrat napišemo vse, kar že zgoraj piše? Si pa komot.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ..., 05.12.11 15:00
Zdravo.....
Sem prebrala komentarje (sicer ne vseh, ker sem omejena s časom)...
in zdaj mene zanima, če je slučajno kdo tukaj ki ima izkušnje z punco ki ima vaginizem ?


Sem v resni zvezi že 2 leti in še nisem imela spolnega odnosa, kajti moja 'bolezen' tega ne dopušča. Krč nožnice je prevelik in nikakor ne more moj fant prodreti z penisom v mojo nožnico... Poskušala sva že na vse možne načine.. (ZELO dolga predigra, vse možne položaje... nič.. nobenega učinka) Kupila sem si tudi iz tujine dilatator, ki pa prav tako ni nič pomagal, kvečjemu mi je povzročal bolečine in še od nekod sem staknila vnetje......
Sem totalno obupana, ker si mojega fanta neznansko želim ampak ne morem... Vzrok za to? Pojma nimam..... Nikoli nisem bila zlorabljena, ne bojim se bolečine in krvi (čeprav se zadnje čase že prav bojim, da bo še bolj bolelo kot je doslej), vendar nikjer ne najdem odgovora na vprašanje: Kako se znebiti vaginizma.....

Upam, da kdo od vas pozna rešitev kako se naj te zlobne 'bolezni' rešim... Jaz več nevem kaj naj storim....

Najlepša hvala za odgovore :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Z.P.-nepr. 06.12.11 12:03
Si šla do svoje osebne zdravnice in do ginekologinje? Kaj so ti tam povedali?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
matjazko matjazko 06.12.11 13:10
Navedeno
...,
Zdravo.....
Sem prebrala komentarje (sicer ne vseh, ker sem omejena s časom)...
in zdaj mene zanima, če je slučajno kdo tukaj ki ima izkušnje z punco ki ima vaginizem ?


Sem v resni zvezi že 2 leti in še nisem imela spolnega odnosa, kajti moja 'bolezen' tega ne dopušča. Krč nožnice je prevelik in nikakor ne more moj fant prodreti z penisom v mojo nožnico... Poskušala sva že na vse možne načine.. (ZELO dolga predigra, vse možne položaje... nič.. nobenega učinka) Kupila sem si tudi iz tujine dilatator, ki pa prav tako ni nič pomagal, kvečjemu mi je povzročal bolečine in še od nekod sem staknila vnetje......
Sem totalno obupana, ker si mojega fanta neznansko želim ampak ne morem... Vzrok za to? Pojma nimam..... Nikoli nisem bila zlorabljena, ne bojim se bolečine in krvi (čeprav se zadnje čase že prav bojim, da bo še bolj bolelo kot je doslej), vendar nikjer ne najdem odgovora na vprašanje: Kako se znebiti vaginizma.....

Upam, da kdo od vas pozna rešitev kako se naj te zlobne 'bolezni' rešim... Jaz več nevem kaj naj storim....

Najlepša hvala za odgovore :)

Če ni vzrok organski, potem je to psihološko. V kolikor pa gre za "psihološki krč", pomeni, da si s tem človekom (nezavedno) ne želiš spolnih odnosov, česar se še sama ne zavedaš, ampak to ti sporoča tvoje telo, ki ni sposobno spletk/zanikanj tako kot naši umi, ko si lahko lažemo samemu sebi in se v nekaj rpepričujemo. Sicer je ta moški lahko "fajn", dober prijatelj, poslušalec, zaupnik, ampak ni pa zate kot ljubimec oz. intimni partner!

Zato se ne sili v spolne odnose in ne živi z njim, saj sicer ga lahko imaš rada, ampak le kot prijatelja. Pravi bo tisti moški, ob katerem boš sproščena in tudi telesno odzivna ter "odprta".
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ZivelaPomlad 06.12.11 17:59
Joj, matjažko, probleme je treba reševat, ne pa jih zakopat in upat, da pride nekoč mimo nekdo, ki bo odprl naše bariere in nas odrešil muk.

Kot prvo, kar iz lufta predvidevaš, da si punca svojega tipa ne želi tudi fizično, intimno.

Kot drugo, težave se vlečejo že 2 leti in tle, tudi če bi bil vzrok zgolj psihološki, ga "ta prava oseba" ne bo mogla rešit. Ampak zgolj in samo strokovnjak.

Žal avtorica ni nič omenila, ali ima njen fant velik, širok penis, ali se mu je podobno dogajalo s prejšnjimi dekleti, kot tudi ni omenila, kako si predigro razlaga. Za nekatere je to oralni seks, za druge zgolj božanje, ljubkovanje. Ni povedala, ali se ob fantu vzburi, ali se samozadovoljuje, ali si je kdajkoli karkoli porinila v nožnico ali sta poskusila s prsti ... tukaj nismo zdravniki (vsaj v tem kotičku ne), lahko pa ji ta vprašanja pomagajo, da bolj jasno opiše problem oz. si na ta vprašanja odgovori sama.

Nikakor pa tega ne bo mogla rešit brez obiska doktorja. imho
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar annnna1 13.12.11 08:51
Živjo!

Moj prvič je bilo popolnoma brez krvi in tudi bolečna sploh ni bila huda. Poleg tega mi je verjetno pomagalo in me sprostilo to, da sem bila malček pijana. Samo ne se ga zdaj nagonit do konca da stat neboš mogla ampak mogoče glih kakšne 2 prej spij, če ti bo to pomagalo, da boš bolj sproščena. Seveda je bilo pri meni to naključno, da se je ravno tisti dan zgodilo, ampak bilo je čudovito, nobenih problemov, razen minutko majhne bolečine.

Sicer sploh nisem prepričana, da sem še imela deviško kožico, brala sem, da lahko tudi "poči" ob kakšnem udarcu ali kaj takega, ker me je res minimalno bolelo.

Kakorkoli že boš naredila, samo ne se silit v to, ker boš nekoč obžalovala. Ko se pogovarjamo o tem s prijateljicami, govorijo o bolečini in o krvi večinoma tiste, ki pred sexom niso bile prepričane, da so pripravljene.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar 21.. 16.12.11 20:59
Zivjo,

kajj pa tiste ki smo se pri 21 letih nedouzne?se vam zdo to cudmo ali ke vredno da cakamo na tapravega?mi ke ze kar nerodno ker se nisem prvic sploh pa da bi to zauala. nsledjemu fantu!kaj menite ma to?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ..., 29.12.11 02:02
živjo,

Z.P.-nepr. : Sem šla do mojega ginekologa in sem dobila odgovor, da to sploh ni res, da si vse skupaj domišljam.... sem se prepisala k drugemu ginekologu, zdaj bomo pa videli, če bo on znal kaj pomagati.

matjazko : Če si svojega fanta ne bi želela tudi intimno zdaj nebi bila več skupaj z njim.... Zagotovo.
Sploh pa sem poskusila tudi z drugimi fanti (pred tem ki ga imam sedaj) in tudi ni šlo, takrat sem mislila, da je vzrok zato, da nisem bila dovolj vzburjena. Zdaj pa vem zagotovo, da ni problem v tem ampak v nečem drugem-v moji glavi.

ZivelaPomlad : Res je da nisem nič omenila o fantovem penisu.. Takrat sem čisto pozabila na to... no moj fant ima normalno debelost in dolžino penisa (ni velik, ni mali).. V predigro vključima vse ljubkovanje, božanje... Redno mastrubiram, imam tudi vibrator (14cm, 2,5cm) kateri gre brez problema v nožnico, problem nastane, ko hoče v mene prodreti s penisom. Takrat začne bolet oz.skelet v nožnici in zelo se počutim neprijetno.. Čez kakšno minuto ali dve nisem več vzburjena in vse bi čimprej rada končala... Ob fantu se vzburim vedno, ko pride do tega ampak se konča ko s penisom poskuša prodreti v nožnico....
Poskušala sva že na vse možne načine, ki sem jih kjerkoli zasledila.. 2 meseca se je vsaki dan vsaj pol ure igral z mano (to mi je predlagala ena punca, ki je tudi šla skozi to) in ni nič pomagalo. sem popila tudi špansko muho, ki je zelo povečala mojo željo po spolnih odnosih pa tudi ni pomagalo... Lubrikant (lahko tudi ogromna količina) tudi ne pomaga....

Jaz več nevem kaj naj naredim, fant pa je zgleda tudi obupal, saj sva vedno manj v intimnih stikih in to me še bolj razžalosti, saj nikakor ne najdem rešitve.. In imam občutek, da če kmalu nebom našla rešitve se obeta tej zvezi konec... Lahko se imava rada pa vse, ampak če
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar abstraktno 10.01.12 10:10
hej.stara sem 21 let. s fantom sva skupaj že tri leta pa še nisva. o tem se nisva še niti pogovarjala. sem izredno sramežljiva. mojega straha sploh ne znam opisati. ker želim da bi bilo popolno se raj tega na dolgo in široko izogibam. vem, da popolno ne bo. ampak me je sram glede na mojo starost da sem še vedno devica. tega mu nisem niti mu nimam namena povedati. ko si začnem celotno situacijo predstavljati, mi postane smešno. kaj če mu ne bom všeč, kaj če bom kot hlod, kaj če bo razočaran nad izgledom, glede na to kako me poveličuje zdaj. sploh ne znam opisat kaj vse mi roji po glavi. ali mi zna kdo pomagati, ima kakšen nasvet, ker mi bo drugače razneslo glavo ;) hvala
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar hmmm2 10.01.12 13:46
Po moje vidva ne hodita. Ne tko zares. Noben tip, sploh v zgodnjih letih, ne bi 3 leta čakal na seks. Si ti prepričana, da nista samo kolega?

A tud božata se ne? Kaj pa poljubi?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
jp1991 jp1991 10.01.12 14:50
Navedeno
abstraktno
hej.stara sem 21 let. s fantom sva skupaj že tri leta pa še nisva. o tem se nisva še niti pogovarjala. sem izredno sramežljiva. mojega straha sploh ne znam opisati. ker želim da bi bilo popolno se raj tega na dolgo in široko izogibam. vem, da popolno ne bo. ampak me je sram glede na mojo starost da sem še vedno devica. tega mu nisem niti mu nimam namena povedati. ko si začnem celotno situacijo predstavljati, mi postane smešno. kaj če mu ne bom všeč, kaj če bom kot hlod, kaj če bo razočaran nad izgledom, glede na to kako me poveličuje zdaj. sploh ne znam opisat kaj vse mi roji po glavi. ali mi zna kdo pomagati, ima kakšen nasvet, ker mi bo drugače razneslo glavo ;) hvala

Pogovori se z njim. Po treh letih pa si ja s partnerjem že toliko zaupata, da mu lahko vse poveš. Nevem kakšna je to zveza če mu ne moreš povedat tistega kar te matra...

__________________________________________
Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar abstraktno 11.01.12 10:34
sva skupaj. se poljubljava vse je normalno, ko pa pride do teh trenutkov pa jaz zbežim...skoraj dobesedno.

težko se jaz o tem sploh s kom pogovarjam ne samo z njim. vem da bi se morala pogovoriti ampak takrat ne najdem besed, postane mi izredno nerodno in se raje umaknem. kot sem že povedala sem izreeedddnooo sramežljiva.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar miss20 27.01.12 18:44
živijo :)
ker vas je že kar nekaj povedalo svojo zgodbo, vam zaupam še mojo...stara sem 20 let in sem še devica. Od lanskega poletja se nekaj dogaja med mano in nekim fantom, recimo mu Jan. kot pri veliko primerov, je bila tudi pri meni kriva...žurka.z Janom me veže tudi preteklost, saj na usake nekaj let končava skupaj, to se dogaja že od začetka srednje šole in me čisto nič ne moti ;).Moram priznati, da sem z njim doživela veliko lepih trenutkov, so pa bili tudi taki dogodki, zaradi katerih lahko zlahka rečem da mi je zlomil srce. 2krat. Ampak jaz ga imam kljub temu še vedno rada. Zdaj pa je nastal problem...Jan me že kar nekaj časa prosi naj spim z njim,in sem skoraj že odločena to narediti, vendar pa imam nekaj kompleksov...eden med njimi je moja sramežljivost glede mojega telesa. Z njim ni sicer čisto nič narobe, vendar pa me je sram se sleči. Drugi problem pa je Jan. Bojim se spati z njim,ker ga poznam in vem kaj se lahko zgodi.
On se rad zabava, všeč mu je, da je samski in noče resne zveze. Meni se pa zdi, da se bom ssprim seksom z njim le še bolj navezala nanj. Njemu to ne bo veliko pomenilo, ker ima rad take avanturice, zame pa bi bil to velik korak. Bojim se, da me bo, ko bo od mene dobil kar hoče, enostauno odjebau...in nevem če bi prenesla še en podoben udarec.

p.s. videvava se zelo malo, razen kadar se dogovoriva oz. sva na isti žurki, pogovarjava pa se tudi precej malo (facebook)

dilema...če ne bom kmalu zlezla z njim v posteljo, se bo naveličal čakati in ga bom izgubila...če pa mu bom dala ka r hoče, se bo lahko prav tako naveličal, ker se mu ne bom upirala in ne bom več zanimiva. Ena stvar pa je gotova...nočem ga izgubiti, ker mislim da bo tokrat za vedno.

NA POMOČ :))
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
matjazko matjazko 28.01.12 10:10
Navedeno
miss20
živijo :)
ker vas je že kar nekaj povedalo svojo zgodbo, vam zaupam še mojo...stara sem 20 let in sem še devica. Od lanskega poletja se nekaj dogaja med mano in nekim fantom, recimo mu Jan. kot pri veliko primerov, je bila tudi pri meni kriva...žurka.z Janom me veže tudi preteklost, saj na usake nekaj let končava skupaj, to se dogaja že od začetka srednje šole in me čisto nič ne moti ;).Moram priznati, da sem z njim doživela veliko lepih trenutkov, so pa bili tudi taki dogodki, zaradi katerih lahko zlahka rečem da mi je zlomil srce. 2krat. Ampak jaz ga imam kljub temu še vedno rada. Zdaj pa je nastal problem...Jan me že kar nekaj časa prosi naj spim z njim,in sem skoraj že odločena to narediti, vendar pa imam nekaj kompleksov...eden med njimi je moja sramežljivost glede mojega telesa. Z njim ni sicer čisto nič narobe, vendar pa me je sram se sleči. Drugi problem pa je Jan. Bojim se spati z njim,ker ga poznam in vem kaj se lahko zgodi.
On se rad zabava, všeč mu je, da je samski in noče resne zveze. Meni se pa zdi, da se bom ssprim seksom z njim le še bolj navezala nanj. Njemu to ne bo veliko pomenilo, ker ima rad take avanturice, zame pa bi bil to velik korak. Bojim se, da me bo, ko bo od mene dobil kar hoče, enostauno odjebau...in nevem če bi prenesla še en podoben udarec.

p.s. videvava se zelo malo, razen kadar se dogovoriva oz. sva na isti žurki, pogovarjava pa se tudi precej malo (facebook)

dilema...če ne bom kmalu zlezla z njim v posteljo, se bo naveličal čakati in ga bom izgubila...če pa mu bom dala ka r hoče, se bo lahko prav tako naveličal, ker se mu ne bom upirala in ne bom več zanimiva. Ena stvar pa je gotova...nočem ga izgubiti, ker mislim da bo tokrat za vedno.

NA POMOČ :))

Če "se prodaš" oz. "vnovčiš" svoje telo, ga boš ravno tako imela (za določen čas. Sicer te bo, če je s tabo zgolj zaradi spolnosti in ne zaradi tebe, zaradi tega, kar si, kar predstavljaš, kar bi mu naj pomenila - zgolj izkoristil, ker te ne spoštuje, gledano iz tvoje perspektive skozi razhajanje interesov, saj tebi še zdakeč ni samo za seks. Če ga poskušaš ob sebi obdržati z najmočnejšim "ženskim orožjem" - telesom, si potem delaš medvedjo uslugo, si škoduješ, ker pristajaš na njegovo igro "ekonomije" oz. tržne izmenjave (telo v zameno za čustva), kjer si opredmetena, ko prodajaš na nek način svoje telo. Počneš pa to zgolj iz obupa, zato je motiv, še toliko slabši, da se podajaš v spolnost s človekom, ki te dejansko nima rad. Takšnega človeka ravno moraš pustiti oz. izgubiti in se spopasti s tvojim glavnim problemom - s strahom pred zapuščanjem/izgubo, ne pa da si pod pritiskom, da moraš izpolnjevati njegove izrečene ali ne izrečene zahteve, pristajati na kompromise in se pogajati, kjer je njegov interes zgolj seksualne narave, ker potem dopuščaš,da drugi manipulirajo s tabo na čustveni ravni, kar pa je posledično spet slabo zate (za tvojo duševno zdravje). Torej nikar podleči njegovim pritiskom in si najdi fanta, ki te bo vreden in te spoštoval, spoštoval kot človeka in cenil tudi kot žensko. Ker ta te ne spoštuje niti na eni od teh ravni, saj si napisala, da se "rad zabava", torej da je neresen.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar katenjka 28.01.12 15:00
Navedeno
matjazko
in si najdi fanta, ki te bo vreden in te spoštoval, spoštoval kot človeka in cenil tudi kot žensko.
Ja, in ker taki res obstajajo, jaz svetujem isto :) :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
jp1991 jp1991 28.01.12 15:39
Navedeno
miss20
.če ne bom kmalu zlezla z njim v posteljo, se bo naveličal čakati in ga bom izgubila...če pa mu bom dala ka r hoče, se bo lahko prav tako naveličal, ker se mu ne bom upirala in ne bom več zanimiva.

Če te hoče samo zaradi seksa in ne zaradi tebe same, potem bejži proč od njega.
Razen če si sama želiš samo spolnosti in ne resne zveze... Samo po pisanju sodeč, si želiš kaj več..

__________________________________________
Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar barbiii 26.02.12 14:39
Zanima me samo katera leta so najbolj primerna za sex v nasih časih?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
matjazko matjazko 26.02.12 18:59
Navedeno
barbiii
Zanima me samo katera leta so najbolj primerna za sex v nasih časih?

Ko čustveno dozoriš. Se pravi okrog 30. :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar 01ona892 05.03.12 00:07
Hm... Jaz sem imela 1. Spolni odnos nekaj dni po mojem 14. rojstnem dnevu. Fant je imel 15 let.

Mislim, da sem ena imed zelo redkih punc, ki jim ni zal da so izgubile nedolznost tako mlade. Vendar jaz sem vedela kaj hocem. Malce pred tem fantom sem imela nekega druzga tipa, ki je ful skos govoril o tem, pa kdaj me bo lahko prijel w"tam spodaj" (ipd) in se mi je kar malo zamerilo, jaz se niti malo nisem bila pripravljena na to. Kmalu po tem sem ga pustila, ker sem (na sreco) ugotovila, da hoce sam mal lulcka namakat.

Cca 2 meseca po tem sem zacela z drugim tipom in... pO 3. Mesecih sva imela prvi spolni odnos. pRvi za oba :) Ze tako sva se velikokrat meckala, bozala. In z njemu mi tto niti malo ni bilo neprijetno. nisem imela dvomv, cutila sem da mu nekaj pomenim. Nekega dne sva bila pri njemu, sva se meckala, bozala... Naenkrat sva se zagledala v oci drug drugega in se nasmehnila, ker sva oba na isto stvar mislila. Sicer ne recem, bilo je zelo nerodno, ampak prikupno.

Mene ni nic bolelo (ker sem si cca pol leta pred tem prvic vstavila tampon in je groooozno zabolelo), taprve sploh nisva vedela kaj nej drug z drugim. In ravno, ko je zacelo postajat fajn je njegova mami prisla domov in nama prinesla sladoled. V zivlenju se nisem tako hitro oblekla :), modrc sem kar pod postlo vrgla, hlacke v torbico... Mislim res smesno :D fant je sel po sladoled, in ko sva ga jedla sva bila cisto tiho... Cez par minutk sva se pa pogledala in zacela umirat od smeha :D Naslednjic sva se pa ze cisto ujela (kot se je pac z najinimi izkusnjami dalo :D).

Skupaj sva bila leto in pol, potem sva ugotovila da nisva za skupaj. Clovek se spreminja med puberteto. Se vedno sva zelo dobra prijatelja, zahajava v isto druzbo...

kar se tega tice mislim da sem ena izmed redkih ki je najdlae tipa ki mu ni samo do seksa z naivno mlado devico. Skoraj bi pa bila "zrtev" enega takega. pUnce, ce niste sigurne, raje pocakajte, bodite prepricane, previdne, ker je zelo mozno, da vam bo kasneje zal! (poznam dosti takih punc... Nazalost!)

Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar am55555 15.03.12 09:30
hay star sem 14 in sem se devicnik a sma se z punco odlocila da to spremenima stara je 16 in je ze iskusena a se bojim da bi se smejala saj menim da nimam taksnega penisa kot 16 letni fantje .
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar budalca 15.03.12 23:02
Pozdravljeni !
Moj fant si želi sex čeprav imam jast 14 let in nevem kaj naj mu odgovorim. Pravi da saj bo uporabiv kondom a ta lahko poči in da bo vse počasi da to ni strašno kolikor jast mislim. Ima kdo kakšen predlog kaj naj naredim ? Ali pa če bi imela koliko je to sploh varno s kondomom, ima kdo kakšno rešitev ????
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
matjazko matjazko 16.03.12 10:59
Navedeno
budalca
Pozdravljeni !
Moj fant si želi sex čeprav imam jast 14 let in nevem kaj naj mu odgovorim. Pravi da saj bo uporabiv kondom a ta lahko poči in da bo vse počasi da to ni strašno kolikor jast mislim. Ima kdo kakšen predlog kaj naj naredim ? Ali pa če bi imela koliko je to sploh varno s kondomom, ima kdo kakšno rešitev ????

Željo po fantu odložiš za leta kasneje, ko bo prišel kak resen, ko bosta oba dovolj zrela, kot pa da imaš fanta zgolj zato, ker ima veliko vrstnic fante, mar ne, ker to je samo papagajsko oponašanje? Ker ta fant te ima očitno zgolj zato, da bi izsilil spolnost. In če je fant resen in z isreknimi nameni, se mu ne bi nikamor mudilo, bi lepo počakal, sedaj pa te samo forsira, da narediš nekaj, na kar nisi pripravljena, zato te je tudi strah. Če ne doseže svojega, bo verjetno ubral drugo strategijo, npr. da ti bo začel govoriti, da ga nimaš rada, če ne seksaš z njim, da to počnejo vsi zaljubljenci in podobno.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar pač to..... 19.03.12 21:12
imam eno zelo pomembno vprašanja ! prosim za rešitev!
stara bom 14 let in nisem še mela spolnih odnosov, klub temu se samozadovojljejem - redko
No vglavnem ko sem si pred enim letpm dala prst v nožnico, sme začutila, da imam od znotraj nekakšne bule, imam zelo natesno vse!!! KAJ ČE IMAM KAKŠNO BOLEZEN? K ginekologinji si pa neupam iti ! ima kdo kakšno rešitev?
PROSIM POMAGAJTE! sem izgubljena -.-"
Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Fridolina1234 24.03.12 23:18
@pač to..... : Kar opisuješ, je točno to, kar mora biti pri ženskah, tako da kar brez skrbi :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar zvezdica-lala 07.04.12 16:09
stara sem 13 let pocas bom 14 no in mam eno tezauco. mislim pač z enim tipom sva si fuul usec in bi pač seksala. ampak men je do tega ful ampak me je strah da bi zanosla.. kera zascita je ful zanesljiva pa tko da nebojo tastari vidl pa tko ? (: upam da se forum velja. hvala za vse nadalnje odgovorje.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
07.04.12 18:10
Ja, kar navadit se bomo morali na takšno govorjenje in pisanje. Najprej naj ti razložim, da boš veliko bolj kul, če boš pisala razločno in razumljivo, pa še pravilno povrhu. Kot drugo, ne razumem kaj si mislila s tem,d a forum velja.

seveda velja :-)

Sedaj pa na problem ali željo. Najprej se vprašaj, zakaj bi rada sexala z njim, samo zato ker ti je všeč, ker bi rada nekaj sprobala ali zato ker te prosi da bi? Potem moraš povedati koliko je on star in ali je izkušen ali ne, ali samo želi probati še z eno , ki to ni.
Ko boš vse to ugotovila, ga vprašaj zakaj hoče in kako si predstavlja življenje v dvoje. Zakaj bi mu dala, če se ne potrudi zate, ti pa imaš še veliko možnosti,d a bi sexala, kajti 14 let, veš koliko dni je do 18 leta?
Sexala bi lahko tolikokrat, da bis e že naveličala. Če že torej želiš, najprej pogruntaj vse te ostale stvari.
Kar pa se zaščite tiče, pa je zaenkrat kondom še najboljša, no boljša je ta, da ne sexata, potem resnično ne moreš zanositi.

Da starši ne bi vedeli? Če kondomov ne boš nosila po žepih in če ne boš sexala doma, ko so starši v stanovanju, ne bodo izvedeli, seveda razen, če boš zanosila.

ZAto pa sem tudi rekel, koliko se poznata in koliko izkušenj ima on. NAmreč, za zaščito naj le on poskrbi, če ga hoče namočiti, ti pa imaš vse v svojih rokah, če ne bo po tvoje, potem ne bo nič. Verjemi, fantje bi vse naredili za to, da bi. ZAto se jim ne smeš pustiti, vse je lahko tako kot ti želiš, ampak kot sem rekel, najprej ugotovi kaj si želiš in zakaj. MPoiskusi ga zavrniti in boš videla njegovo reakcijo, če je pripravljen potrpeti eno leto in te imeti kljub temu rad, potem je kar v redu, pa še vedno ni nujno, da bosta z njim do konca življenja.

Samo želja ni vedno dovolj, moraš tudi malo razmisliti.

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Jaz---- 08.04.12 00:58
stara sm 17 let in imam fanta 18(kmalu 19) hodiva že 2 leti ampak je veza na daljavo.zdej nazadje februarja ko sva se vidla sva se 2 tedna čudovito imela...bila sva v stanovanje njegove sestre ki je blo prazno saj je bla pri fantu...in pač sva se crkljala malo in lezala en na druzga in tko...vprašal me je da prač kdaj bi in da bi on ful rad ampak da ko bom jz rekla da lahko pač bo takrat in da je ful pripravljen čakat.jz sm si isti trenutek zelela saj sva bla zelo zelo sproščena (saj sm tko mislila) in tudi kasneje pač nasljedni dan ko sva se pogovarjala mi je rekel da mu je všeč ko sm sproščena...zdej ko se vidiva čez poletje bi ful rada da bi pač probali ampak nimava iskušnje čeprav se o tem večkrat pogovarjamo in je veza na daljavo ampak se slišiva vsak dan in pogovarjava o vsem ...nerodno mi je obiskat genekologa in se o stvareh pogovorit...če boli...a ja in še en razlog zakaj nisem kar zdej pozimi...je vseeno veza na daljavo ...pa sm maloo skeptična ceprav se pogovarjamo o bodočem skupnem življenju pa je resna veza ...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
08.04.12 08:37
Tudi zate ima podoben odgovor kot je bil prejšnji. Lepo te prosim, daj se najprej nauči pisati, potem pa se spravite delati otroke, aja saj vi nočete delat otroke, vi bi samo sexali. Ja potem pa se najprej pozanimajte, kako se to počne, še prej se naučite brati in pisati in greš v kakšno knjižnico vzameš knjigo in prebereš, ne rabiš hoditi k ginekologu.

če se pogovarjata o resni zvezi, če sta že dve leti skupaj, četudi na daljavo, če sta tako odkrita, potem se pogovorita, kako se to počne, vzemita skupaj eno knjigo v roke in se izobrazita.

Človek bo dandanes kam prišel, če bo znal povedati tisto kar si želi. Tvoje sestavek je pa tako zmeden, kot si verjetno zmedena ti.

če ljubiš, če veš zakaj ljubiš, pa četudi ne boš celo življenje s to osebo, je vseeno kdaj se zgodi in kako. če boli? Seveda boli, lahko pa da tudi ne? Sta pripravljena na otroke? Ne? Potdm tudi veš, da je treba paziti. Drugače pa uporabi iskalec in malo pobrskaj po tem forumu, ogromno piše, kako se lotit tega podviga, veliko piše o tem, če boli in zakaj. Vse imaš na dlani, če bi rada v življenju kaj dosegla, se moraš malo potruditi, pa odgovor sploh ni daleč.

Najprej pa pogruntaj, kaj bi rada v življenju. Bo veliko lažje za naprej.

Primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar bindy 11.04.12 23:07
Katere poze so najboljše za prvič?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
12.04.12 06:21
Poze :-)

Da fant poiššče pravo luknjo, in da ga uspe dati notri, potem pa počasi not in ven, pa not in ven.

Poza???' Kot da je poza najbolj pomembna za prvič?? vse je samo v tvoji glavi, domišljija, preveč revij, slik in filmov, ki nikoli ne pokažejo realnega stanja, ampak so narejeni za vzbujanje emocij, realnost je popolnoma drugačna.

Za prvič je dobro in priporočljivo, da si oba želita, da ne hitita, da se držita za rokice, da se dotikata, nobenega agresivnega šlatanja, samo zato ker je pričakovanje preveliko. Izmenjata si kratke poljubčke, potem vedno daljše, potem se opazujeta in učita in iščeta kaj vama paše pri poljubljanju.

Vzameta v knjižnici film, Don huan De Marco - igra Johny Deep in Marlon Brando in objeta skupaj gledata. Če ga bosta razumela, bo vajina spolnost čudovita, poza pa ne bo pomembna. Če ne bosta imela žara in spoštovanja in ljubezni, potem se gresta lahko hopa cupa, in poze ravno tako niso pomembne.

Spolnost je čudovita stvar, če se jo razume, ne če se jo obvlada.

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
matjazko matjazko 12.04.12 12:05
Navedeno
bindy
Katere poze so najboljše za prvič?

S stojo na glavi, potem pa skupaj lovita ravnotežje, tako da ti on pridrži noge. :)))

Alternativni način potem pa je:

Primož
Navedeno

Da fant poiššče pravo luknjo, in da ga uspe dati notri,

Poudarek je na pravi. Malo heca. :)

Drugače se strinjam s Primožem, čeprav bi to najbrž moral prečitati tvoj fant oz. je najbolje, da mu ti točno poveš, kaj si želiš, kaj ti paše in kaj ne, ker nekateri fantje znajo biti precej neromantični in preskočijo vmestne korake.... Na tvojem mestu tudi ne bi hitel nikamor, če je fantu cilj zgolj "ena stvar".
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar bindy 12.04.12 14:41
Vredu je, ni treba toliko razlagat, vse to že vem, saj nisem več tok mlada. zanima me, ker vem da sem nekje že brala pa se ne spomnim več kje in mi je tut logično, da nekatere poze niso najbolj udobne za prvič, ko nožnica še ni tako prilagodliva v primerjavi z nekaterimi s katerimi je priporočljivo začet in potem naknadno eksperimentirat z ostalimi. Torej, če ima kdo konkreten odgovor na vprašanje, prosim z njim na plano. ;)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
12.04.12 16:14
Navedeno
bindy
Vredu je, ni treba toliko razlagat, vse to že vem, saj nisem več tok mlada. zanima me, ker vem da sem nekje že brala pa se ne spomnim več kje in mi je tut logično, da nekatere poze niso najbolj udobne za prvič, ko nožnica še ni tako prilagodliva v primerjavi z nekaterimi s katerimi je priporočljivo začet in potem naknadno eksperimentirat z ostalimi. Torej, če ima kdo konkreten odgovor na vprašanje, prosim z njim na plano. ;)

Sedaj pa ne razumem. Nisi mlada praviš, ampak je pa prvič? vse to že veš, ne rabimo razlagat, ampak sprašuješ za konkreten predlog, za prvič, ko še nitako prilagodljiva.

Najprej informacija ali dejstvo. vsaka se prilagodi, samo če uživaš in si sproščena, če torej vse to veš, ptoem bi morala tudi to vedeti, da se vsaka prilagodi. RAzen, če praksa manjka. Ampak z vajo boš že.

Konkretna poza za prvič:Za drugič:Veselo na prakso :-)

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar bindy 12.04.12 16:26
Napisala sem, da nisem tako mlada. Kar pomeni nisem več najstnica in sprašujem za prvič ja, kaj narobe?
In zakaj sem to spraševala sem tudi že pojasnila (pač ker sem enkrat nekje brala). Mi je tudi logično, ker tudi npr pri samozadovoljevanju, ko sem leže prsti veliko bolj gladko zdrsnejo not kot če nor čepim...razumeš sedaj kaj hočem povedat? In, ja seveda praksa manjka, če pa je pa prvič;) Oh ja, bo že... Itak pa še nič ne načrtujem, vsaj ne v kratkem, ampak sprašujem tako informativno, za vnaprej al kako bi rekla, tako da hvala za predloge;)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
12.04.12 16:42
Ja super, mi je zelo všeč da se prej pozanimaš in se zavedaš kaj in kako. Drugače pa sebe najbolje poznamo in vemo kako to poteka. Misionarski položaj je tako ali tako vedno najbolj vsakdanji in priporočljiv, veliko pa je odvisno tudi od fanta ali ima kaj izkušenj ali je vse samo iz revij in filmov. Kajti prvič marsikdo misli, da jo imajo punce nekje drugje, kajti percepcija od izkušnje je vedno nekoliko drugačna, to je tako kot vožnja s kolesom, zdi se ti enostavna, ampak ko se sam vsedeš gor, je ravnotežje vedno drugje kot si mislil.

Zato za prvič mirno in počasiprimož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nekdoo 14.05.12 23:41
Pozdrav!

Na tem forumu večinoma piše o prvem seksh samo za ženske...mene pa zanima kdaj je moški telesno pripravljen? Imam 14 let in nekateri moji sošolci se šopirijo da so že...pomoje še niso ampak pa tako podrobno in prepričljivo opisujejo da jim gre že kar malo verjeti...

Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Matkic Matkic 15.05.12 10:40
nekdoo

Prvič seksah ko si to želiš in se počutiš pripravljenega....

Osebno pa menim da je za to čas nekje pri 17+

lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ja to že ja 15.05.12 16:28
Navedeno
Matkic
Prvič seksah ko si to želiš in se počutiš pripravljenega....

Osebno pa menim da je za to čas nekje pri 17+
Čas in pripravljenost že, toda imaš take ki so pri 20 ali 25+ nedolžni, pa ne zato ker ne bi bili pripravljeni.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nekdoo 15.05.12 23:34
Še kar kasno...ampak naj bo :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nehaj spet 16.05.12 08:11
Navedeno
ja to že ja
Čas in pripravljenost že, toda imaš take ki so pri 20 ali 25+ nedolžni, pa ne zato ker ne bi bili pripravljeni.

Ti si pa že prav nadležen s temi svojimi kolegi... nas ne briga, če bodo še pri 40-ih nedolžni!!!!!

Vsak je svoje sreče kovač. Primož, tiste prve poze, ki si jih dal, upam da je šlo samo za hec, ker za prvič gotovo niso primerne. Od zadaj je vstop v nožnico veliko globlji in bi jo bolelo. Misijonarc je res najboljši, dokler se punca ne navadi.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Matkic Matkic 16.05.12 10:18
Navedeno
"ja to že ja"

Čas in pripravljenost že, toda imaš take ki so pri 20 ali 25+ nedolžni, pa ne zato ker ne bi bili pripravljeni.


To je zato ker so ....... če resnično hočeš izgubit nedolžnost je miljone možnosti da jo izgubiš.... če si pripravljen in si želiš potem je vse kar resnično rabiš za izgubo nedolžnosti 40+ evrov in 30 min časa.

Pa ne mi zdaj da to ni res, izguba nedolžnosti ni enako ljubezen.

Navedeno
nekdoo

Še kar kasno...ampak naj bo :)


Poglej moja generacija z 80tih noben izmed mojih sošolcev ni zgubo nedolžnosti preden je bil star 17 let.... med 17-20tim pa 99% mislim da je samo še en nedolžen pri 25tih in še ta je luzer na kvadrat.

Zato je pač tako moje mnenje je pa dejstvo da pri 14tih si samo nek otrok ki nima pojma kaj je to sex.... in tudi če boš seksal boš izpado samo luzer tip pred 14 letniki in luzer pred vsemi ostalimi ki so starejši in mislijo

pa lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ne verjeti vsega 16.05.12 10:47
Navedeno
nekdoo
Pozdrav!

Na tem forumu večinoma piše o prvem seksh samo za ženske...mene pa zanima kdaj je moški telesno pripravljen? Imam 14 let in nekateri moji sošolci se šopirijo da so že...pomoje še niso ampak pa tako podrobno in prepričljivo opisujejo da jim gre že kar malo verjeti...

Lp


Ne verjemi vsega kar govorijo. Sem imela v srednji šoli sošolca, ki se je izredno šopiril s tem, kako je že vse bejbe obdelal, s tem, kako zelo velikega ima, ipd. Seveda smo mu na koncu že verjeli, ker je bil res oh in sploh, pa še zelo samozavestno se je obnašal.
Nato pa me konec 4. letnika skoraj kap, ko mi ta tip enkrat med uro slovenščine pove, da še sploh nikoli ni sexal in ni imel nobene bejbe. Torej je imel 19 oz. 20 let (je bil 1 leto starejši od nas) in še sploh ni! Prej se pa vsa leta ustil in šopiril. Ponavadi je tako, da pes, ki laja, ne grize in tisti, ki se najbolj ustijo, jim ni za vrjeti.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Matkic Matkic 16.05.12 13:36
Navedeno
"ne verjet vsega"

Ponavadi je tako, da pes, ki laja, ne grize in tisti, ki se najbolj ustijo, jim ni za vrjeti.


Se strinjam ko mi katera to vrže pod nos ta rek ji povem da jaz pa res ne grizem ker ližem ;) In potem vse tiho je bilo.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nekdoo :) 16.05.12 23:00
Hvala za odgovore! Mi je veliko lažje zdaj :)

Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar seven11 03.06.12 21:25
Helou
Res je da za prvi seks moreš čutit da si pripravljen, ni važno kako dolgo si s parterjem.
Lahko vam povem iz lastnih izkušenj bilo je tako:
Z bivšim fantom sva bila skupaj nekaj mesecev in sem vedno mislila, da bo prvič z njim vendar ni bilo tako s fantom sva se razšla ker nisem bila prepričana v najino razmerje. No prvič se je zgodilo z nekom, ki ga nism dolgo in dobro poznala vendar sma se ujela. Zgodilo se je ko smo bili na rojstnem dnevu in smo vsi prespali tam in no vglavnem tam se je zgodilo to kar sem prej toliko časa načrtovala z bivšim, bilo je malo nerodno vendar mi ni žal da sem tako doživela prvič. Tako da mislim da je odvisno od človeka do človeka kakšne poglede ima na to. Pri meni je bilo 100% nenačrtovano in ni mi žal :)

Aja pa glede starosti za prvič sploh ne vem kaj najstniki pod 14 let sploh pomislijo na to. Dan danes si frajerka če si čim mlajša in spiš s čim večimi in to ve čim več ljudi, halo js sm stara 18 let pa tako razmišljam, ko vidim kak hodijo 13 letnice oblečene po mestu same po polnoči, me zanima kje imajo ti svoje starše ??
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar smotkiš 12.06.12 21:12
pa da še js povem svoje pri meni se je zgodila čist brez kompliciranja glede bolečin in krvi..že s prejšnim takratnim fantom sem si nekak želela vendar ni prišlo do tega..potem sva se razšla (vendar ne zaradi sexa) nato sem spoznala drugega fanta bil mi je všeč in fajn sma se razumela..skupi sma bla 3 tedne in zgodilo se je brez bolečin in krvi in pa z daljšo predigro,..tak da zame ni bla to taka grozna izkušnja kot so jo opisale nekatere...sam očitno more prit pravi čas..no in s tem fantom sva še po 5 letih skupaj..pa nisem načrtovala da bom pač za vedno s tistim ki mi je vzel nedolžnost..takšna pač je ljubezen..

sicer pa slišim kolegice in kolege kako debatirajo o tem da če ne menjaš več partnerjev v spolnem življenju, da pač se to dolgoročno ne obnese..hmm?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar izaaa 27.06.12 17:16
Hejla!
Midva s fantom sva skupaj že 8 mesecev in se dobro razumeva, načrtujeva pa tudi 1. spolni odnos.Nejkajkrat sva že poskusila s prstom ampak me je že to zelo bolelo, zato me je še bolj strah kako bo, ko mi bo v nožnico vstavil penis.:/ tudi tampona si nisem mogla vstaviti..Zdaj pa vedno ko želiva poskusiti, samo odlašam in odlašam, saj sem zelo zaskrbljena zaradi bolečine..
Imate kakšen nasvet?

Hvala že vnaprej!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar jajaja 30.07.12 11:24
Samo brez panike. Nožnica je zelo prilagodljiva, ne nazadnje pride cel otrok ven! Pri meni sva se prvič celih deset minut trudila v različnih položajih, da ga je spravil noter. Boli, a ne toliko, da se ne bi dalo zdržat. Uporabita veliko lubrikanta in lepo počasi. Po prvem sexu sem krvavela še 4 dni, nato še pri drugem in pri tretjem. Ubogi moj! :) Pri četrtem je bilo pa čisto ok in sem doživela prvi O!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Biba M 08.08.12 23:00
Navedeno
Esy
Pravijo, da prvega ne pozabiš...in res je ...

Zato ti toplo priporočam, da se prepustiš strastem, in nikakor ne misliš na kaj drugega, ...kaj šele da bi te bilo česa strah...vsak strah je odveč, a veš.

Nepotrebno si je delati skrbi, kako bo ko bo, kaj se bo zgodilo, pa če bo bolelo, ali ne...

Zavedaj se, bolj kot se boš predala, in bolj kot boš sproščena...bolje bo....

Sploh pa. če je fant, s katerim boš, že nekoliko izkušen...

LP Esy

Ah dejte no! Pravijo, da prvega ne pozabiš nikoli...res je...

Mar res? A res da? Ja s kolikimi si se pa potem? Pa dobro no...jaz mislim da si vsakega zapomniš...pa ja ne moreš s pol Slovenije spat, no! Sam zares no! Prvega ne pozabiš, ma nobenega ne pozabiš...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar love to love 21.10.12 10:25
bom kar pod to temo napisala, konec koncev je tema o seksu:) zanima me, kako pri vas zgleda seks? bolj natancno in podrobno ce opisete.. predigra itd.. vem da je vsakemu vsec drugace, in da s fantom skupaj ugotovita kaj ti ugaja. no jaz sem ze, in prvic je blo res super morem priznat. zato pa me zanima se pri vas? kaj je fant pocel? kaj ste ve punce pocele? res hvala ce bo kaksen odgovor :) uzivajte;)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar :)))) 22.10.12 00:46
glej pornice :) drugac pa Just go with the flow ;)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
22.10.12 06:54
Navedeno
:))))
glej pornice :) drugac pa Just go with the flow ;)

Sorry, pornič pa res ne pomaga za prvi sex, niti za drugi ne.

Primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar :)))) 22.10.12 14:22
Navedeno
Primož
Navedeno
:))))
glej pornice :) drugac pa Just go with the flow ;)

Sorry, pornič pa res ne pomaga za prvi sex, niti za drugi ne.

Primož

Jah meni v neki meri je.
Vse me je zanimalo, vse sem hotela probat + da malo ves kaj pocet,kako se postaut, da nisi lih les,tako da se nisem ravno obremenjevala kok bo bolel.In lepsega prvica si ne bi mogla zelet. Edino sprasevala sem se zakaj nisem ze prej. S fantom sva bila potem skupaj 4 leta in se vedno se rada spomnem na te dogodiuscine.
Potem pa itak delas naprej po obcutku, ko s zacutis s partnerjem, ves da golo nabijanje kot v pornicih ni to to (ceprau kaksni so res cutni ze za gledat :D)in skup raziskujes svet spolnosti in ni lepsega. je pa res da nekatere zenske ne gledajo tko na spolnost in jih ne zanima to v toliksni meri da bi temu dajale pomen in ne bile samo kot hlod.
Sem sedaj objasnila?:)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar lolikapolika12 25.03.13 15:33
lep pozdrav,
mi lahko ker prosim pomaga rešiti eno težavico?
kako se obrije ženski spolni organ?
že v naprej hvala
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kolalada 27.03.13 20:08
Živijo!
Za prvič ne uporabljaj depilatorja za bikini predele, niti traku ker prvič boli in je prav, da malo ''spoznaš'' predel preden se tega lotiš. Sploh pa je bikini depilator grozno drag. Sama uporaljam britvico in namreč tako, da se usedem na bide in pobrijem najprej spodnji del med korakom. To storim v nasprotni smeri rasti dlak (z novo in dobro žiletko in ne staro za 2€). Če so dlake že dolge in močne ti priporočam, da jih najprej obriješ v smeri rasti dlak in potem v nasprotni. In nato, ko je to gladko kot otroška ritka se posvetim frizuri. Del, ki mi ne paše in pustim črtico, trikotniček. Za nagajive igrice kakšno zanimivo obliko...Verjetno nameravaš imeti družbo v spodnjem štuku tako, da poskrbi, da boš temeljita in pusti črtico ravno dovolj majhno, da fanta ne žgečka, če se odločita za oralni sex.
Seveda pa britev naredi dlake trde in raje uporabljam trak. Vendar se nikakor ne morem navaditi na bolečino tako, da grem v to smer le poleti na morju, da frizura traja dlje.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar BabyBlue 04.05.13 20:25
Zdravo,
stara bom 21 let, pred slabim letom - za moj čarobni 20.rojstni dan :) - sva s fantom imela prvi spolni odnos. Bilo je čudovito, čeprav me je kar bolelo oz. peklo, bilo je tudi nekaj krvi. To sva storila šele po 8 mesecih skupnega odnosa, moram priznati, da se mi je kar malo zamerilo, ker je ON želel počakati do poletja, do morja (kot da je to za tipa tak big deal), kjer naju noben nebi motil (za oba je bil to prvi spolni odnos :D ). Vse super in krasno, ampak ni mi jasno, zakaj mi je nekako žal, da sem se mu predala... Namreč, imava se rada, do prvega spolnega odnosa sva se poznala že 1 leto in pol, poleg tega sva 8 mesecev hodila, oba sva si zaupala, vse je blo perfect. Po tem pa... čarobnost, ki sem jo čutila, je izginila, vsa ta radovednost in nestrpnost kako in kaj sta izpuhteli... Po pravici povedano si želim nazaj svojo nedolžnost, svojo neizkušenost, to nevednost kakšen je občutek, želim se vrniti k temu hrepenenju, k sanjarjenju... To najbrž ni normalno, kar čutim, ne vem zakaj tako čutim, ampak včasih sem prav jezna nase. In ne samo to, ko vidim svoje kolegice/prijateljice skupaj s svojimi izbranci, bodisi v živo bodisi kje na slikah, občutim nekakšno ljubosumje in zavidanje, saj so tako srečne in pomirjene same s seboj, občudujem tiste k so vzdržne, ki so se odločile za vzdržnost do poroke. Ob tem se počutim naravnost neumno, zakaj tudi se sama nisem vzdržala skušnjave... Spomnim se občutkov po tistem "prvič", bila sem srečna, a zraven sem čutila prav ta občutek krivde, čutila sem, kot bi izgubila del sebe, kot bi izgubila svojo dekliško svobodo, sedaj sem pripadala nekomu, kar pa nikoli nisem želela. Nikoli nisem želela pripadati nikomur, in čeprav sem v tistem trenutku iskreno hotela telesne bližine, zame sex pomeni "smrt svobode", večna obveza, najbrž ne pravijo zaman, da prvega ne pozabiš nikoli. Ne želim si niti predstavljat, kako bi bilo, če bi se v prihodnosti s fantom slučajno razšla, ubila bi me misel nanj kako objema in poljublja drugo žensko. Počutila bi se umazano, prizadeto, razvrednoteno, kot da je pravkar uničil moj deviški dar njemu. Prosim za mnenje, komentar... Hvala :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar 16-19 24.05.13 14:41
Zdravo :) Mam en problem kot očitno že usi tukaj. Stara sem 16 let in bluzim z nekom, ki je imeu pred 5-imi dnevi roj. dan(19 je star). Poznama se že dobro leto in pou in sma od takrat že dobra prjatla. Pred slabim letom sma se začela bolj na takšen način menit(da bi nekaj imela). Ampak videla sma se pa šele letos, februarja. Prvič ko sma se dobila nism nč čutla do njega, potem pa sem imela čez en mesec fešto za rojstni dan in sma zopet zabluzla. In zej že bluzima dobre tri mesce. On je spoznau mojo mamo(ločeni starši), js pa oba njegova. Zelo ga mam rada. O spolnosti sma se že pogovarjala in sm misnla da se obm pogreznla v tla ker mi je blo nerodno ampak sem mu vseeno povedla svoje mnenje da bi razumeu še iz mojega stališča in je rekeu da me noče silit v to in me tut zaradi tega do zdej ni ker sem še devica. Problem je v tem ker bi rada ampak sem žiučna u tri krasne... On vem da je že izkušen in rauno tega me je strah. Strah me je da mu moje telo ne bi bilo všeč in da bi me bolelo. Zaradi krvi se ne razburjam skoraj nič. In mogoče bi lahko že imela spolni odnos ampak js se zelooooo bojim da obm zanosila saj me je strah da bi kondom poču ali pa kaj podobnega... Enostavno ne upam si zaupati zaščiti. In pa strah me je da se ne bom mogla sprostiti.
Upam da je forum še v teku. :)
Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar skrivna oseba 03.07.13 01:22
tukaj imajo pomoc samo zenske, kaj lahko svetujete moskemu, tut mi naskrivaj gledamo taksne stvari in jih skrivamo da nebi izpadli kot pi...(vulgarna beseda za nekoga ki si nekaj ne upa :D) sam me pa res zanima, punca je , ljubezen je, je ze skoraj prislo do tega sam sem 100krat bolj zivcen kot ona pa je malo mlajsa od mene. tako da boste razumeli kaj sploh sprasujem...
nevem kako naj pride do tega, prebral sem ze cel blog pa to ni edini vsi svetujejo da kar je je ,da se je treba sprostiti in podobno. in kaj ce se ustrasi tistega( po mojem mnenju sem obdarjen) in kako naj bi to zgledalo-mislim na prvi sex .
aja pa se nekaj najbol sramotnega..sem zurer, rad hodim po klubih z prijatelji ki so sicer povecini starejsi, in tu in tam baje kdo kaksno dekle dobi za oralni seks, in ce se mi to zgodi..kje naj koncam, khm z izlivom sperme.
zelo zmedeno pisem upak da kdo razume in celo odgovori, hvala :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar apno 03.07.13 09:21
Skriva oseb-pogovori se s punco. Ljudje smo si različni in mi ne mormeo vedeti, kaj je njej všeč. Mogoče ji bo všeč oralni seks, mogoče ne, moraš se z njo pogovorit.
Mogoče se boš živčnosti nebil tudi, če se boš pogovoril s punco, kaj naj počneta, kako naj počneta...Moraš vedet, da seks v filmu in seks v realnosti nista ista-v realnosti je potrebno veliko več truda, probavanja in pogovorov...Ni treba takoj seksat, lahko samo probavata-pa ga daš malo notri, in vidiš, a jo boli ali ne....Morata se nujno med seboj pogovoarjat, ker samo ona ve, kaj si želi, in ne mi.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Ninaacy 03.07.13 23:20
Amm..Boleč ali neboleč prvi spolni odnos je res odvisen od strukture deviške kožice ti sama na to nemorš uplivat.....Manj te bo bolelo če se boš čist sprostila....Pa seveda fant mora biti nežn s tabo...Uglavnem probi se čim bl sprostin pa strah odpade ok... :)

LP
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar gogi123545 26.07.13 21:47
je pri vsakem prvem seksu kri?
dolgo sma seksala pa ni bilo niti malo krvi
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar rožica :D 27.07.13 17:31
Pozdravljeni!
prebrala sem kar nekaj odgovorov oz. vpršanj in res ne vem kako lahko 11-letnici pride na pamet prvi sex sam sem namreč stara 15 let in ne bom rekla da nisem nikoli pomislila v to da bi pri 15 imela prvi spolni odnos (lahko 2x) ampak če bi me mene kdo kdaj vprašal kda bi imela spolni odnos mi sigurno odgovorila po 17. letu sigurno.. sliši se zgodbe, da so dekleta...oz. punčke lahko še rečem, da so punčke npr. pri 11 let imele svoj prvi spolni odnos in to je bilo zakaj?! DA BI POSTALE FRAJERKE.
DEKLETA MISLIM RESNO DO NAJMANJ 17 LETA SPOLNE ODNOSE NEBI PRIPOROČALA TUDI ČE NIMAM ISKUŠEN, AMPAK ZARADI TEGA KER MISLIM DA TAKRAT ''OTROK'' ŠE NI PRIPRAVLJEN SE V TO SPUSTIT.
kaj pa pravite drugi?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar alencka 17.08.13 14:15
Očitno sem staaaraaaa... ker mislim, da 12, 13, 14, 15 letniki nimajo kaj s seksom. In potem se na sosednjem forumu sprašuje, če je noseča ali ne. Kaj je z nami kot družbo, da se to dogaja? 11-letnice hodijo s fanti na stranišče? 12-letnice sprašujejo, če prvič boli, 14-letnice pa, če so noseče, ker so brez kondoma, ker s kondomom niso mogle?

Seks je (lahko) čudovita reč. LAHKO! Ampak samo, če gre za zavestno, sproščeno, odgovorno dejanje. In prav žal, otroci pri petnajstih... eh. Pa nisem abrahamovka.

Sama sem nedolžnost izgubila pri 18. Meni se zdi ravno prav. Ni mi žal, nikoli mi ni bilo, izkušnja je bila lepa. Sedaj imam hčerko. Ko berem ta forum, me resno prijema, da bi kupila deviški pas in ji ga nataknila in jo zaklenila vsaj do 17. leta. Groza me je, zares. Groza. Otroci, ki ne razumejo ne poante seksa (kot je dejal Primož), niti "tehničnega dela" kar se biologije, zanositve, anatomije in podobnega tiče. Nič v glavnem, samo to, da prijateljice hodijo na wc s fanti. Groza me je.

Prvi seks je lahko čudovita ali grozljiva popotnica. Pa ne zaradi krvi (ki je lahko ali pa ne) in ne zaradi pretrganja (ki lahko boli ali ne), ampak zato, ker je seks celotna izkušnja, ki vključuje telesnim čustveni, psihološki, celo socialni vidik, ne samo pretrganje deviške kožice. In dokler deca tega ne razume, naj ne seksa.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar x1 28.08.13 20:54
pa sej punčka ne ve kaj delajo sošolci na wc-ju ;) to se je dogajalo tut u mojih časih v OŠ.. ampak pač jih je sram zunej na hodniku lupčkat se in pol se skrijejo za vrata WC-ja
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar tina-80 16.09.13 21:00
stara sem 17 let, nisem še imela spolnega odnosa, pred kratkim pa sem spoznala 24letnega moškega, je idealen fant, kaj mi je, moški! zelo se imava rada, oz zveza sploh še ni nekaj utrjena, bila sva na nekaj zmenkih, ampak vem da je pravi...ker je toliko starejši bo mogoče kmalu začel pritiskati
zanima pa me, kaj če ne bom 100% pripravljena ko si bo želel, logika je, da če me ma rad bo počakal, kaj pa če ne bo hotel, naj potrpim za lepo prihodnost z njim, ali naj se mu ne pustim kar tako in ga v skrajni meri tudi zapustim?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kamak 27.09.13 02:20
joj, ko preberem "ki je idealen" ta in ta, moram res zavit z očmi ...

kako "veš", da je "pravi"? Ker ti je fizično všeč? Ker si zaljubljena vanj? Ker - kaj?

dobro, saj si stara 17 in s tem kar nekaj let starejša od večine otročičev na tem forumu, ki bi tako malo za hec in brez zaščite seksalo (ker - ja, res, zakaj že sploh??), ampak glej - TI si šefica svojega telesa. zavedati se moraš, da veliko tipov s tem izsiljuje punce, poleg tega pri njegovih letih lahko nekako pričakuješ, da seks jemlje kot običajni del partnerskega odnosa. in da ga ne bo imel prvič s tabo. (najbrž.) torej bodo stvari najbrž res stekle malo hitreje, se ne bosta čakala glih celo leto.

name je fant bil pripravljen čakat celo leto, ko sva hodila, in sem ga lahko v tem času tudi spoznala, mu res zaupala, prvi spolni odnos je bil zato nekaj čisto drugega. je bilo pa za oba naju prvič.

draga moja, če ni pripravljen čakat, dokler TI ne boš pripravljena - potem ga lahko kar odsloviš. takih, ki niso pripravljeni čakat, je okoli tebe toliko, da jih ne moreš preštet.
toliko lepega je lahko v intimnosti. in velika večina čara je v tistih momentih PRED koitusom, v zbliževanju, vzajemnem draženju in ljubkovanju. saj lahko tisti čas, dokler ti ne boš ziher vase in v to, da se res želiš prepustiti v celoti, zadevo opravita ročno. ni nič manj vznemirljivo.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Zanima me:) 30.10.13 09:39
Živjo. :)
Stara sem 15 let in 8 mescou moj fant pa je starejši 2 meseca. Skupaj sva že slabih 10 mesecou. zadnje čase se o seksu veliko pogovarjava in se v tem tudi spoznavava pač drug drugega, kaj komu paše, kako počneva tudi o samozadovoljevanju itd.
Predlagal mi je že prej, vendar ko sem mu povedala, da nisem še pripravljena, oz. da bi še počakala, me je razumeu in me resno ni silil! On je pripravljen že nekaj časa jaz pa sem postala šele pred kratkim, to sem ugotovila, ko sem se nehala spraševati, če sem ali nisem in se enostauno ne bojim več, čeprav normalno da se mi še vedno porajajo uprašanja ampak ne glede tega bi ali nebi. Tega se že kar veselim, ker mi ON pomeni veliko in sem vanj čisto zaljubljena in bi to naredila iz ljubezni, ker tudi vidim, da je nežen in mi pove, ter pokaže, da bo delal tako, kot bo meni ušeč oz., da bo čim manj bolelo. Tudi upraša me, kaj mi paše, kako bi jaz in upošteva moje želje, ker se zaveda, da njemu nebo neke "hude sile". Povedati hočem, da me SPOŠTUJE!
Ko sva sama se crkljava in uživava, čisto sva u nebesih in si tudi poveva da se imava rada, da se ljubiva:) (ja, mogoče sva premlada za to besedo samo meni se zdi da če nebi mislila resno, tega tudi rekla nebi ;))
Nevem kako daleč je to, ampak sva se že otipavala in delala stvari, ki so naju uzburjale (nisva bila še naga kar pomeni da tudi seksala še nisva :)). Ne sili me v nobeno stvar, upraša me in če mi paše naredim, če ne pa neha oz. počaka, da sem na tisto pripravljena. Kot vem, je to, da si vlažna zelo dobro, tako da mislim, da mi glede tega ni potrebno skrbeti, tudi njemu je "prišlo" in "dvignil" se mu je... Ni naju sram govoriti o tem kaj čutiva, kaj naju uzburja, kako nama paše, ugaunem ko sva skupaj sva sproščena (čedale bolj).
Nisem ravno v velikih dvomih, me pa useeno zanima, če se vam zdi, da sva pripravljena oz. da ni prezgodaj?
Že v naprej HVALA. :)
LP :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar sara. sarci 04.01.14 11:51
Jaz sem stara 15 let . Mene zanima jaz ko sem imela prvi spolni. Odnos sploh nisem krvavela kaje to aje . .to to normalno nisem nikoli prej imela kaksen spolni odnos . Prosiiim pomagajte mi
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Kristian 22.01.14 18:19
Hehe...če te lepo pripravi, romantično, predigra, da se sprostiš, in nežno prodre vate, potem ni tako boleče.
Odvisno, kakšnega trota imaš na sebi! ;)
Sicer pa ni tako grozno, kot se zdi.
Vem pa za dekleta, ki so namesto s partnerjem, same sebe "razdevičle".
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar meow420 27.01.14 18:22
Kaj pa tota.. star sem 21 let pa še nisem imel spolnega odnosa in sploh ne zgledam slabo al pa kaj takega. Nevem kaj je z mano narobe (:
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar meow420 28.01.14 18:28
a ma katera fetiš na nedolžne dečke? :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar izkloplena 19.02.14 10:25
Sej pri 21 letih še ni krize, maš še čas ;) Zagotovo ti uspe.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Majaaaaaaaaaaaa 17.03.14 19:31
Imam zelo dobrega prijatelja, poznava se že 2 leti in sva nerazdružljiva. Čeprav nisva skupaj si oba na skrivaj želiva sexa. Kako naj mu to povem, da nebi bilo preveč direktno in kako naj ga uprašam če si tudi on res želi? oba pa sva stara 16 let:)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar LIT 19.03.14 21:45
A ni škoda, da bi tako lepo izkušnjo zapravila z nekom, ki ga ne ljubiš? Po mojem mnenju je lepota prvega ljubljenja oziroma ljubljenja nasploh ta, da si z osebo, ki jo ljubiš saj ti po tem nebo žal. Vsaj meni ni bilo. Nevem naredi kakor želiš vendar se bojim da se boš opekla in da ti bo žal več kakor imaš las na glavi.
No pa da odgovorim še na tvoje vprašanje: mogoče bi bilo boljše če poveš direktno, ko sta na samem in nujno v živo, ker če boš preko smsa bo lahko še komu pokazal intd. Nevem, začni temo nasploh o tem kako se bojiš, da neveš kdaj in potem čez cajt ga prašaj če bi bil on ta srečnež, čeprav ti to toplo odsvetujem.
Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar konkis 20.03.14 11:40
Navedeno
LIT
A ni škoda, da bi tako lepo izkušnjo zapravila z nekom, ki ga ne ljubiš? Po mojem mnenju je lepota prvega ljubljenja oziroma ljubljenja nasploh ta, da si z osebo, ki jo ljubiš saj ti po tem nebo žal.
Ne bi mogli ravno reči da to osebo ljubiš, predvsem ne za nekoga, s komer se spuščaš v prvo spolnost. Ljubezen se s pravo osebo razvije šele čez čas, ko zaljubljenost in metuljčki popustijo, izginejo. Lahko pa rečemo, da do te osebe nekaj čutiš, je med vama kemija in sta v resni zvezi, šele takrat so zelo dobre možnosti da bo prvi seks nepozaben.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar inferno 01.04.14 15:13
NEEEEEEEE SEXAT BREZ GLAVE!!! js sm eno kresnu mislm parkrat in kaj se je zgodil? zanosila je! ker sem živel v garsonjeri sm se mogu selit k njej na kmetijo zdaj pa delam ku TROTL po cele dneve nimam pa tut prebite pare EVO! en majhen spermij obrne use na glavo FANTJE LULČKE POSPRAVTE DOKLER JE ŠANSA boga
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar lilililaja muca pa nagaja 07.05.14 15:55
ojoj, km gre ta svet. lepo vas prosim-seks v osnovni šoli. bodite pametni in še malo počakajte.

že kdaj vedo otroci kaj je seks. se dobro spomnim nas v vrtcu ko je en od otrok prinel v vrtec besedo seks. takrat smo bili že proti koncu vrtca in je tega nazaj že ene deset let. potem imam š e živo pred očmi kako sta "zaljubljenca" pri petih letih odšla na wc , se do golega slekla..... in, no saj si predstavljete kaj je sledilo. morda mi ne verjame vendar je čista resnica. ko bi le vzgojiteljice to vedele, ha ha. najbolj blesavo je pa še to da je mama fantička, ki je "seksal" vzgojiteljica v nekem drugem vrtcu.sedaj ko je fant proti konco oš mislim da mu je vse skupaj smešno in bi ga bilo sram če bi to slišala cela njihova šola. tudi meni se je takrat to zdelo frikovsko (error)saj sem bila še majhna, on in "ljubica" pa tudi. mi takrat še nismo razumeli poante seksa, kar je logično. saj je morda še zdaj ne.

in še druga zgoddba, tudi iz vrtca

moj bratranec, ki hodil v drug vrtec je za seks vedel že prej pri štirih, si lahko mislite. vprašal me je ali ideva seksat. ni se mi sanjalo kaj je to. babica v kuhinji, midva pa v spalnici. pokril naju je z odejo in se grobo spravil name. njegova slina mi je sprožila refluks in sem pač zbežala iz spalnice.katastrofa.

želim vam prijetne prve spolne odnose, pa nasmejte se ko berete te naše nenavadne dogodivščine
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar lalal123 08.05.14 21:06
hej, stara sem 15 let in imam kar veliko uprašanj !!!

1. Kdaj naj vem da sem priprvljena na sexs?
2. Ka to res ful ful boli ko ene moje prjatlce govorijo?
3. Kako se naj izognem tega straha?
4. Kako dolgo to boli ?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar neja77 10.05.14 23:27
Heeelou :) no nej ti pomagam odgovrit na ta uprasanja :)
1. Prpravlena si takrat k tej osebi zaupas, noces zgubit nedouznosti sam zart tega da izpades frajer.. si prpravlena it po test nosecnosti? Upam da si prpravlena it iskat in ne izpast kot frajer..
2. Ah to je cizt odvisno od cloveka.. eni imajo nizki eni.pa visoki.prag bolecine.. priznam, da mene ni nic bolelo :)
3. Zaupaj vase :)
4. Zaboli te samo malo ko ti predre devisko kozico drugace pa potem se kaksnih slabih 10 sekund.. Verjemi in zaupaj vase! :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar belieberka13 16.06.14 18:58
Lep pozdrav.
Jaz sem prebrala kar nekaj tega kar ste napisale.
Ampak me vseeno zanima vaše mnenje Oz. Rabim nasvet.
Stara sem 14 let in fant je star 15. Sva v resni zvezi že 5 mesecev. V zadnjem času pa sva se malo pogovarjala o prvem seksu. On je namreč zelo zascitniski do mene in ga zelo skrbi. Saj me ima zelo rad in jaz tudi njega. Ne sili me v nič in noče da bi bila v skrbeh zaradi prvega seksa.. ampak v zadnjem času sem tuii jaz začela razmišljati o tem če bi.. ni me strah saj vem da se bova 100% zaščitila in vse. Ampak me vseeno zanima če je sploh pametno. . Saj sem vseeno se zelo mlada.. in vem da imam še veliko veliko časa. Ker vseeno prvič je le prvič on to je samo enkrat.
Sem pa se pogovorila tudi že z starejšo sestricno in mi je dala kar nekaj nasvetov.. in vem da bi se to najbol morala odločiti sama. Ampak vseeno vas prosim za pomoč... hvala :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Anmarina 20.06.14 23:37
Dober večer:)
No tak je na stvari, z fantom sva skupaj 8 meseceu. Poskušala sva imeti spolni odnos vendar sva imela en problem. Ni in ni mi šeu u nožnico njegov penis. Nevem če je bil njegov penis premalo trd ali je bila moja nožnica premalo mokra ni in ni šeu noter. nisva nekaj na silo seveda ne, ampak še zaj ne razumem zakaj ni šeu not. ne vidim problema. Ali veste vi? imela sem že spolni odnos pred njim vendar je bilo vse vredu, fant pa še je devičnik. Prosim za več odgvorov kaj bi lahko bilo narobe.
Hvala
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Emilijačešnja 01.07.14 18:45
Zdravo!
Sem devica in fantu sem rekla da sem pripravljena kar tudi sem ampak enkrat sva že poskušala in naju je zalotila moja mama!!
Kako sploh bo? Poskušala sem že z umetnim penisom in bilo je awesome!
A mi lahko nekdo pove kakšne kondome za prvič da bojo učinkoviti in ali naj vzamem tabletko!? Please pomoč!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar mijajajajajaja 02.07.14 16:02
kondomi so najbolši durex!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar LifeStyles 03.07.14 11:02
Navedeno
Emilijačešnja
A mi lahko nekdo pove kakšne kondome za prvič da bojo učinkoviti
Meni najbolj ustrezajo kondomi blagovne znamke LifeStyles. Za Durex kondome sem slišal, da so eni najslabših, pa tudi ko sem imel med seksom nataknjen Durex kondom, nisem nič čutil.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar JOŽE OBLAK 04.07.14 15:32
Mene je prva lubica utopavala .
Čez nekaj casa sva seksala .
Vendar je naju kolegica zatožila moji mami .
Jas sem bi zelo sakiran .
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar JOŽE OBLAK 06.07.14 15:21
Jast sem z mojo bivso seksal samo enkrat .
Takrat me je dobila njena kolegica .
Bila je grozno lubosumna name .
Večkrat me je utopavala seveda nakoncu imela željo da bi skupaj seksala .
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar freedom for everyone 20.07.14 23:05
Živjo!
Upam, da bom dobila odgovor na moja vprašanja, saj se mi zdi primerna tema. Prosila bi Vas, da neprimerne komentarje zadržite zase!

1. Kako naj dobim fanta, saj sem punca stara 15 let, do zdaj sem imela enega resnejšega a se nikakor ni obneslo?
2. Zadnje čase sem iz neznanega razloga postala zelo "horny" in to mi ni prav nič všeč, kako naj se tega znebim?
3. Sem še kar zajetna po kilogramih, zato me zanima, če je pri tem kaj večja možnost zanositve in če res toliko težje, zaradi moje teže dobim fanta.

Hvala Vam za odgovore!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar *lol* x 23.07.14 18:06
hej, nevem če je ta tema še ''in''..

mam neki uprasanj
stara sem 14(15 skoraj), moj fant 16, skupi sva 4mesce in sva se pogovarjala o seksu. vem da je prehitro ampak imam obcutek da sem pripraulena. on ni vec devicnik jst pa sm..sj se samozadovoljujem pa use sam na usake tok casa me je se mau strah..
glede tega ''lizanja muce''.. skrbi me da bi blo to njemu ful ogabno..pac da bi se mu gnuslo okus pa to..

prosim ne rect da naj se pocakava ker greva hmal skp na morje za 1 teden in to je edina sansa k jo mava pa se to bom mela vec k polovico tega tedna menstruacijo.

hvala, LP
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar punca1997 07.08.14 23:40
DRAGE PUNCE!
Punce.. naj vam povem, da sem bila v enakem položaju kot ve zdaj pri 15.. (kar nekaj sem vas zasledila ki vas je starih 15 let pa sprašujete glede krvavitve) z fantom sva imela prvi spolni odnos pri 16 letih in pol. naj vam povem, da je če teče kri ČISTO ODVISNA od TVOJEGA telesa.. manj se boste sekirale, bolše bo! tut jaz sem se na začetku sekirala ''a bo veliko krvi? a bo bolelo? kako se naj pripravim? sram me je! '' ampak vse to vas bo minilo ko se bosta z fantom dovol spoznala ... glede na bolečino. boli v vsakem primero vsaj malo, ampak je za potrpet. ko e enkrat not, pol več ne boli! boli vbistvu samo ko vam prvič predere kožico in naredi luknjo :) potem pa več ne boli... tiste ko se bojite da bi ble noseče.. če mata zaščito in je ''dobra'' (da ni preluknjan kondom,...) pol se nerabiš nič bat. če pa že seksata brez kondoma pa ga prosi da preden mu pride, naj raje vzame ven pa naj tistih 10 sekund na roko...
vglavnem punce, NE SE BAT IN SEKIRAT DA VAS BO BOLELO, ALI ČE BO VELIKO KRVI! KAR PREPUSTITE SE, BO NAJBOLJE! in kot sem rekla... tudi sama sem se obremenjevala z tem ai bo veliko krvi (vbistvu mi kri sploh tekla ni) in ali me bo bolelo... ampak vam povem, dokler nisem prenehala premišljevat da me boli, me je dejansko bolelo.. ko pa sem nehala premišljevat da me ''boli'' (kar je vbistvu samo v naši domišljiji) me več ni bolelo tako da nebi blo za zdržat in vsaki potisk je manj bolelo, nakoncu pa je bilo že super :) upam da vam to kaj pomaga vsem tistim ki še niste imele prvega spolnega odnosa :)
LP, punca17 :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar hmhm2014 30.08.14 14:43
Malce drugačno vprašanje. Se dva spoznata, po kakšnem času pride do seksa? Lahko tudi po osebnih izkušnjah? 1-10ti zmenek, po mesecu dni itd?

Če tip hoče, je f*kfektar, če je prepočasen, pa nič ni. In po moji zgodovini, če ti je nekdo res všeč vizualno in osebnostno, se splača počakat en čas. Vprašanje kako pravilno odreagirat, glede da vsaka reakcija ima svojo posledico. Sicer tudi odvisno od zenske in izkusenosti.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar bond00007 29.09.14 18:19
S punco sva skupaj že par let.

Stara sva čez 20 let, ona je še nedolžna. Že dolgo "probavava" in nikoli ne rata, ker njo fuul boli... dejstvo je, da noče potrpet. pač dam samo glavo not in njo ful boli in prosi da dam ven. Pa je mokra in vzburjenja, ampak kaj naj naredim? Sama noče malo povečat luknje s kakšnimi prsti oz. predmeti. In glede na vse, še ni imela tistega pravega občutka, kaj to sex je, ker (punce to bolje veste) zdajšne orgazme doživlja izključno "klitorično".

Kako jo prepričati, oz. pokazati, oz. tok narajcati, da bo res hotla to. Ker trenutno gleda na sex, kot na rezanje noge z neoštrim nožem.

Hvala za pomoč, malce sem obupan kajti vleče se v nedogled in res nimam več idej. Probala sva stokrat že romantiko, skupno kopanje, alkohol... res vse in nikoli ni ratal.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Lepo je bilo 16.02.15 00:11
Zivjo. Vem da je nilo to napisano skoraj ze v prazgodovini, vendar bom vseeno napisala, morda pa se se kje najde kaksna obupana punca, ki jo to zanima...

Moj prvi sex se je zgodil dve leti nazaj in sicer ko sem bla stara 17 let... Fant je bil velik, 1,95m, jaz pa sem 1,65m.. Temu primerno je imel seveda pac velik penis, saj je sam velik., in tudi velike roke, dolge prste... Preden sva presla na seks, sva veckrat le raziskovala z rokami, itd.. Je bil 5 let starejsi od mene, in je bil do mene zelo prijazen, nezen in potrpezljiv... Ni me nic silil, je rekel ce ne zelim da razume.. Vendar jaz sem si zelela in mi ji zal,... On je bi moja prva prava ljubezen.. Nesrecna na zalost, saj ni hotel resne zveze... Vendar nikoli mi ne bo zal, da je bil on moj prvi.. Nekaj kar si zapomnes za vedno in te spremlja celo zivljenje.. Zato preden se odlocis za seks z nekom, se res prepricaj da si z njim to rez zelis storiti, zaradi sebe, zaradi tvoje odlocitve, custev in ne za to, da bos pac seksala ali ugodila fantu... Kot sem rekla, je imel dolge prste, in me nikoli ni bolelo, ko je sel z roko dol.. Je tudi sam rekel, da se mu zdi da me prvi seks ne bo bolel, ker glede na to da kako ima dolge prste bi me bolelo ze pri tem... Ko pa je prislo do seksa, je imel prav... Bolelo nic (mogoce le v dolocenem polozaju malenkost, ko je pac prodrl globje, glede na to, da je le bilo prvic, vendar res malenkost, nic da ne bi mogla zdrzat ali pa kaj podobnega), krvi ni bilo nic... Bilo je lepo in ni mi zal da je bil on moj prvi :)) srecno :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar hmph 19.02.15 18:58
Hm všeč mi je 5 let starejši fant (ima 20 let) in je še devičnik. .. tudi on do mene nekaj čuti saj me na veselicah gleda, opazuje prav tako tudi na gasilskih vajah..pogovarjava se preko fb pa tudi v živo. . Zanima me:
1. je nekoliko sramežljiv kako naj mu pokažem da mi je všeč?
2. Imam željo da bi seksala. Bojim se da on nebi želel ker sem se mladoletna?
3. So moškim všeč obrite ali neobrite dlake okoli nožnice in ali ovirajo seks? Kaj svetujete?
Hvala za pomoč
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
20.02.15 09:37
A ti hočeš samo sex, ali si zaljubljena v njega? To sta dve popolnoma različni zadevi, če bi rada samo sex, ti samo povem, da si še premlada za takšne igrice, časa imaš še dovolj, posledice nerazumnosti, pa so lahko zelo velike.

Če pa ti je všeč kot ljubezen, potem pa najprej s fantom poiskusi biti pol leta ali več, brez sexa, pa boš hitro vedela ali je rpavi ali ne.

časa za vse imaš še dovolj.

pobrite ali neobrite, niso ovira, vsakemu pa je všeč tako kot mu je, s tem si ne beli glave, važno je, kaj je tebi všeč.

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar jolo 22.02.15 17:19
Zdravo!
Sicer sem premlada za sex in nikoli nisem mela fanta, kajti usakic ko se z nekom preveč zblizam se odaljim ker se iz neznanega razloga ustrašim.. Vendar mene zanima glede prvega sexa ali se moreš obrit? Ga bbo motlo če bo kosmata?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
23.02.15 11:20
Navedeno
jolo
Zdravo!
Sicer sem premlada za sex in nikoli nisem mela fanta, kajti usakic ko se z nekom preveč zblizam se odaljim ker se iz neznanega razloga ustrašim.. Vendar mene zanima glede prvega sexa ali se moreš obrit? Ga bbo motlo če bo kosmata?

ne, ne rabiš se obriti, narediš pa vedno tako kot tebi paše, ne tako kot drugim.

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar yolo1 23.02.15 13:48
Primož hvala :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ;) 26.02.15 21:18
Stara sem 16 let in se mi še to zdi prehitro. Ko pa berem komentar, da 11 letnice hodijo na WC s fanti pa se kar držim za glavo. Meni se zdi najbolje da se s prvim sexom počaka do poroke
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar zalostnasova 31.03.15 16:20
Pozdravljeni!

Vidim, da gre za precej obširno temo v kateri sodelujejo mnogi. Jaz se nadejam kakšnega strokovnega odgovora, ker ga res potrebujem, a, da bi šla ponj osebno v ordinacijo, ne zberem poguma.

Stara sem 24 let in s fantom sva skupaj od mojega 17. leta. Ljubim ga bolj kot karkoli na tem svetu in z zagotovostjo lahko trdim, da mi ljubezen vrača. Med drugim to 'dokazuje' tudi to, da me že vsa ta leta "čaka".
Namreč, nikakor ne 'znava izpeljati' prvega seksa. Od začetka sva poskušala vsakič, ko sva imela nekaj minut časa, zdaj pa imam občutek, kot da sva se sprijaznila s tem kar imava. Namreč, oba poskrbiva za zadovoljitev drugega na ostale načine, a vaginalnega seksa kot seksa nimava. Ker, čim se me dotakne blizu spolovil, me zategne tak krč, da sploh ne more vame. Če se me dotika s prsti, cela okamenim in samo čakam na bolečino. Pa do bolečine sploh še nisva prišla, ker je 'krč' premočan. In to me jezi in spravlja v obup, saj ga ljubim bolj kot karkoli in si želim spolnosti z njim v vseh oblikah.

Poleg tega pa zaradi tega še nisem šla na prvi pregled h ginekologu in na odvzem brisa, saj mi je nerodno povedati, da kljub več let trajajočemu razmerju še nisem imela spolnega odnosa.

Želiva si poroke in otrok, jaz pa mu ne znam dati niti sebe. Kako naj grem preko sebe? Kako naj odmislim nek strah, ki so mi ga kot najstnici verjetno prenesle starejše prijateljice (res se na smrt bojim vsake bolečine, tudi obiski zobarja ali dajanje krvi/cepitve so cel hudič)?

Vsak poskus pa se konča z mojimi solzami, ker se ne počtuim kot ženska ampak navaden stvor, nesposoben 'osnovnih' stvari. Prosim za kakršenkoli nasvet. :(


Nisem v stresu ali pa neprepričana vase/vanj, svoja čustva - to niso dejavniki vpliva na zgornjo situacijo. Tudi s sprostitvenimi masažami, kozarci vina, prijetnim vzdušjem, obiskom hotela/toplic ipd. sva že poskusila. :( :( :(
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Dii 01.04.15 18:32
Jaz sem prvič pri 22 in mi NI žal da sem čakala :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar az1996 18.04.15 22:58
Pozdravljeni,
oprostite, ker motim ravno v tej temi, vendar bi vas lepo prosila, če bi bile tako prijazni in mi pomagali pri projektni nalogi za maturo in rešile ta kratek vprešalnik: http://www.mojaanketa.si/anketa/522629293/0/
Že v naprej se vam zahvaljujem!!!!:-))))))))))))
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Tm ena 30.05.15 19:31
Kako morš mit vlažna? Ne razumm!! Kje?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar anonimkag 31.05.15 18:53
Pozdravljeni! sem še ena radovedna najstnica ki ima internet! hehe. natančno stara sem 14 kmalu 15, do sexa še mi ni čist tako po pravici ampak me zanimajo določene stvari. Na seks še bom počakala do 16 leta :) zanimajo pa me naslednje stvari in se bi mi zdelo res super da bi mi kdo odgovoril ki ima res iskušnje.
1. glede zaščite se bojim da sam kondom nebo zadosteval, da bi se mogoče lahko strgal oz. prepičil. Ali lahko že pri 16 poskrbiš za kontracepskijske tablete?
2. ali si lahko deviško kožico predreš z prsti pri samozadovoljevanju?
3. ker sem še v taki starosti da se razvijam oz. moje telo me zanima glede prsi. sem precej bolj suhcane postave in imam košarico a ali b odvisno od modela. imam pa res čudne prsi,so bolj trikotne oblike in bradavička sploh ni izpostavljena, je to normalno?
za sam sex nisem pripravljena že iz razloga ker se mi zdi da me fant ne bo maral več kadar me bo videl golo, ker imam majnše prsi in se tega kar precej sramujem ker moški imajo onavadi rajši večje.. že naprej se zahvaljujem za odgovore! lp!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nekdo123456 31.05.15 19:04
zelo čudne se mi zdijo moje prsi, so precej majhne in trikotniške oblike, brdaviška in krog okoli nje sta izbuljeni, kadar pa se treg dela prsi dotaknem (bradavice in kroga okoli nje) pa postane ta krog majnši in bradavička se izpoztavi takrat pa zgleda normalna oblika prsi. sodi to k puberteti? stara sem 15
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
01.06.15 10:50
Navedeno
anonimkag

1. glede zaščite se bojim da sam kondom nebo zadosteval, da bi se mogoče lahko strgal oz. prepičil. Ali lahko že pri 16 poskrbiš za kontracepskijske tablete?
2. ali si lahko deviško kožico predreš z prsti pri samozadovoljevanju?
3. ker sem še v taki starosti da se razvijam oz. moje telo me zanima glede prsi. sem precej bolj suhcane postave in imam košarico a ali b odvisno od modela. imam pa res čudne prsi,so bolj trikotne oblike in bradavička sploh ni izpostavljena, je to normalno?
za sam sex nisem pripravljena že iz razloga ker se mi zdi da me fant ne bo maral več kadar me bo videl golo, ker imam majnše prsi in se tega kar precej sramujem ker moški imajo onavadi rajši večje.. že naprej se zahvaljujem za odgovore! lp!

Ok, na kratko in zelo direktno.

Kondom lahko vedno poči, odvisno pa je predvsem od velikosti penisa, in količine spolnih odnosov. In kot drugo, ne glede na to če kondom poči, če ni prišlo do izliva, je verjetnost izjemno, izjemno majhna.
Kontracepcijske tablete pa ti lahko predpiše tudi zdravnik. Imaš pa še eno kontrolo in to je, da veš kdaj imaš ovulacijo, dkaj si pplodna in kdaj je verjetnost zelo majhna.

2. ja kožico lahko tudi s prsti predreš, ampak kot rečeno, kožica ni poanta za devikost, ampak to kdaj imaš prvi spolni odnos, torej penis not in ven. nedolžnost pa izgubljamo tudi z poljubi, dotiki, orlanim sexom in še in še.

3. Ker pa se še razvijaš, se pri 16 ne obremenjuj preveč. sebi moraš biti všeč. In ne boš verjela, nimajo vsi moški radi velikih prsi.
Majhne imajo vedno tudi prednost, nikoli niso povešene :) Je veliko ljudi, ki velikih sploh ne marajo.

kdorkoli pa te bo imel, pa naj te nima zaradi tega kakšna si gola, ampak zaradi tistega kar se ne vidi. To je prava ljubezen. Vsega pa se še boš naučila, naredi pa vedno tako, kot ti meniš, da je prav, ne tako kot drugi govorijo, da moraš.

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar mujo 17.06.15 11:48
z fantom srm zabluzila in se mava rada .. sam je doma in oba si zeliva seksa. kaksno predigro naj uporabiva in kateri polozaj?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar majci27247 28.06.15 17:26
Zdravo! :) mam en problem in upam da dobim odgovor...stara sem 18 let in ze nekaj casa se dobivam s fantom(24) ki mi je zelo vsec in vem da sem js tudi njemu. Ze kar nekaj casa se pogovarjama o sexu...lahko mu res vse povem. Ampak mene je ful strah ker sem se devica. Zadnjic sva sla kr dalec..oba sva bila ze gola...sva tudi oralno drug drugemu. Predigra je bila super js sm bila mokra on je mel trdega...ampak ko si je dal gor kondom da bi prodrl vame je bil kondom ful suh in mene je ful bolel ze ko je not dal samo glavico. Ustrasla sem se in sem rekla naj neha. Nato me je hotu prepricat da bi blo brez kondoma lazje. Ampak itak da mu nisem pustila. In pol mi je blo ful bedno ker sem js za j...in skrbi me da je kaj narobe z mano oz. ful me je strah da bo pol se bol bolel...please help!!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ggghhh 01.07.15 22:52
zdravo sem fant star 15 let in nevem kako naj začnem s punco kako se pripraviti na spolni odnos in kako naj bi to potekalo
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar alibialinebi 02.07.15 00:16
Zaupaj sama vase res ne res sigurno malo boli ampak potrpi tistih 10 ali manj sekund in boš imela za celo življenje mir pred tem. Ampak ne razumi me narobe če bi bil na njegovem mestu bi ti malo zameril ampak s časom se use pozani. Zaupaj sama vase in nebo toliko bolilo.

Želim ti le najboljše in najlepše v tvoji zvezi.

Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar radovedna rožica 19.07.15 14:06
živjo! :)
stara sem 15 in imam resnega fanta. nisva še pripravljena na spolni odnos in o tem tudi ne razmišljava ker se nama zdi da sva še premalda in se splača počakat še nekaj let.
vendar sem radovedna in imam dve uprašanji, in sicer: ali je prvič potrebno uporabiti kondom? ali je občutek s kondomom res drugačen kot brez?
hvala! :)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
20.07.15 09:30
Rožica, bom zelo kratek. Ne samo prvič, ampak kar vedno, pri vsakem spolnem odnosu uporabljajta kondom. Če nimaš drugačne zaščite, je to daleč najbolj varna zaščita.

Ko pa se boš odločila za otroka ali boš vedela, da lahko pazita, ampak če vseeno rata, da sprejemaš nasočnost, potem pa se lahko odločiš za brez.

je pa občutek vedno nekoliko drugačen, ki pa ga vsak doživlja drugače. Če si dovolj vlažna, ne boš čutila nobenih razlik. Potem pa je občutek pri fantu odvisen tudi od vrste kondoma, lubrikanta. Kondomi so različnih vrst, čisto tenki, debeli, imajo posebno dodatno zaščito, so nazobčkani, bolj vlažni, nekateri z okusom jagod ...itd.

Ampak kot rečeno, kar uporabljajta jih, brez tega ne rabiš reskirati, sploh pa ne pri svojih 15 letih.

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nic pametnega 31.07.15 19:39
heej jas sem stara 14,decembra 15 fant pa je 17 in sma 4 mesece skupaj in me je uprasu ce bi imela spolne odnose in sem mu reekla jain zdaj me skrbi a res tak boli pa pece? kok je s krvjo ko fant predre ddevisko kozico?a mi lahk en razlozi podrobn
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
03.08.15 08:52
To ali boli in peče, je odvisno od tebe in njega. Kako se bo to lotil, kako se bosta lotila. Se o tem pogovarjata ali samo želita probati.

nekatere boli, nekatere peče, nekatere krvavijo več, druge pa nič ali nič ne boli, niti nič ne peče.

To je pa od primera do primera različno. Ti samo ne naredi ničesar, kar ti ne paše.

Primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
bozickus bozickus 19.09.15 04:20
14 let pa seks?
O, ljubi Jezus!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar xxx_94 21.09.15 11:45
Pozdravljeni,

s fantom sma pred 3 dnevi prvic seksala. Vse je bilo odlicno, ni bolelo, ni bilo krvi, nic. Sedaj pa ze 3 dni opazam nek krvav izcedek iz noznice, ki kar ne pojenja. Kaj bi to lahko bilo?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Predlog 22.09.15 11:18
Ob toliko dvomih in banalnih vprašanjih bi bilo za mnoge, ki pišete tu, smiselno počakati še nekaj let, da se vam bodo vprašanja okrog seksa izkristalizirala sama. Ko se bo moralo zgoditi, se bo samo po sebi...obremenjenost s toliko vprašanji bo zadevo samo poslabšala.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar X2 06.12.15 17:03
Zivjo mene zanima...ko zelis z fantom prvic...a se mores pred tem s kom pogovorit?(ginekologom, zdravnikom...?)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
07.12.15 10:56
Navedeno
X2
Zivjo mene zanima...ko zelis z fantom prvic...a se mores pred tem s kom pogovorit?(ginekologom, zdravnikom...?)

vedno je dobro, da se s kom prej kaj pogovoriš- če ti je nerodno, preberi na forumih, je veliko zapisanega.

lahko pa se tudi pogovoriš z zdravnikom in ti bo dal kakšen nasvet.

V glavnem, pa velja pravilo, ničesar ne naredi, če ti tega nočeš, naj te ne bo nobene stvari, še posebej povedati, da ti kaj ne paše ali celo zavrniti sex, če čutiš,d a ne gre v pravo smer.

To je prvo pravilo, to ne počneš zaradi zadovoljevanja fanta in da se bojiš,d a ne bi bilo dobro in zato potrpiš. Tukaj to počneš, zaradi samega sebe in ti moraš biti na prvem mestu. če fantu kaj ni všeč, si lahko poišče drugo, ki mu bo v vsem ustregla.

počasi, ker se ti nikamor ne mudi in ničesar ne boš zamudila.

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Flowerlover1 28.12.15 23:51
Zdravo jaz imam ene par uprasanj z fantom sva skupaj ze dobro leto in pol... Zadovoljuje a se in vse... stara sem 14 let in mislim da nisem vec devica zakaj? Ker je enkrat s prsti prodru vame in je bilo prisotno veliko krvi vednar ni bolelo! Mislite da sem se devica ali nisem?
glede moje starosti me nic ne zanima ker menim da je vse uredu in ni vse v starosti!
Ce nisem vec devica po vsem tem... Bo potem najin sexs brez tezav?

Ze naprej se zahvaljujem za vse odgovore in mnenja
Lp.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Primož Primož
Uredništvo MON
31.12.15 15:37
Draga deklica, pretrgana deviška kožica ali endolžnoost, pojmujemo malo drugače.

nedolžnost izgubiš s prvim spolnim odnosom, kožico pa lahko predreš tudi sams z zadovoljevanjem. Kakšen bo vajin sex, pa je odvisno od tega, kako se spuštujeta in bosta k temu pristopila. Če ne bosta naredila ničesar, kar drugemu ni všeč, potem bosta lahko uživala, vse pa je samo vaja in seveda počasi in nikar ne pozabita na previdnost. (kondomi)

Nikar hiteti, za vse imata dovolj časa.

primož

*************************************************************************************
Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Za brezplačne nasvete in pomoč, ki vam jih nudi MON, se lahko zahvalite tako, da pokličete: 090 30 42
Hvala!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar #&* str. 15 26.01.16 23:38
Ni mi jasno zkj ze vsi hocete seksat pri 11,13,15 jst sem star skoraj 16 pa sem meu kar nekaj punc pa se z nobeno nisma.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, dot,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1,95 MB
  • Dodate lahko še 5 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 11 plus 13?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.
Na vrh