//

Hujšanje

Spremeniti svoj življenjski slog – spremeniti navade v prehranjevanju in povečati nivo telesnih dejavnosti – nikakor ni lahko, a prednosti postopnega in enakomernega zmanjšanja telesne mase so za zdravje lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in nasvet strokovnjaka - na forumu Uravnavanje telesne teže.
smrketa20

alcacofa delaon

29.06.12 22:46
Pozdravljeni!

Zanima me ce kdo pozna napitek alcacofa delaon, iz sredice articoke, ki obljublja v 15 dneh izgubo zeze minimalno 8 kg.? Ker se mi zdi prelepo da bi bilo res me zanima ce kdo ze pozna ta izdelek. Sama sem ga sicer narocila, vendar nisem prepricana, ker je precej drag. 14 dni- 60 eur.

Lep pozdrav!

Re: alcacofa delaon

30.06.12 15:35
ja,jaz ga pijem 14 dni,evo pa me skoraj me ni več-sem se čisto posušila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Resnično deluje!
smrketa20

30.06.12 21:41
ojla

hvala za tvoj odgovor. Koliko kg-jev si izgubila? si se drzala tudi kaksne diete se zraven? bos nadaljevala se naprej z napitki?

lep pozdrav!

30.06.12 22:43
ja itak!
smrketa20

01.07.12 10:51
ojla bennchy

zelo bi bila vesela, ce bi mi o svoji izkusnji zaupala kaj vec. Koliko kilogramov si izgubila, kako se pocutis?

hvala in lep pozdrav!
Navedeno
smrketa20
ojla bennchy

zelo bi bila vesela, ce bi mi o svoji izkusnji zaupala kaj vec. Koliko kilogramov si izgubila, kako se pocutis?

hvala in lep pozdrav!

Joj si ti ena naivna deklica! Kaj iz pisanja ne spoznaš sarkazma?
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 13 minus 5?