Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sob, 13. apr 2013
čet, 09. jun 2011
sob, 20. mar 2004
sre, 16. feb 2011
čet, 15. jan 2009
pon, 04. feb 2013
tor, 22. jan 2013
pet, 03. maj 2013
pon, 14. mar 2011
sre, 19. mar 2008

|
debelinka pinka
zakaj se je ustavilo01.06.12 08:56 |
Re: zakaj se je ustavilo01.06.12 10:06 |
|
debelinka pinka
Re: zakaj se je ustavilo01.06.12 10:55 |
Re: zakaj se je ustavilo01.06.12 16:08 |
Re: zakaj se je ustavilo02.06.12 07:34 |
Navedenohalooooooooooooooooooo ,evo mene iz 130 kg sem prilezla ampak res prilezla na 85 ,hujšanje ni tek na kratke proge ,to je maraton,in to da ti stojijo kile je čisto normalno ,meni sedaj že eno leto stojijo pa sem še zmeraj zelo aktivna evo glih včeraj sem pretekla 10 km ,samo par stvari je važnih če hočeš prave rezultatedebelinka pinka
hvala za odgovor, vem, da imaš prav, ampak ..... vse je v glavi. Komaj sem skupi spravila voljo, da sem se odrekla vsej tisti hrani, ki jo obožujem, izbrala eno dieto, ki je vsaj predpisana količinsko in kaj sploh jesti, saj ne jem samo jajc - tole sem si izbrala :
[www.zdravniski-nasveti.net]
potem si pa mislim, če ne gre nič dol pri taki prehrani, zakaj potem sploh se matrat. da ne grejo kg gor? a potem lahko samo tako malo pojem kot je v dieti, da bom na istih kilah kot sem??? kako naj potem skujšam? obupujem.
|
arrabella
Re: zakaj se je ustavilo02.06.12 08:13 |
NavedenoMiis
Moj nasvet:
Imej 5 obrokov na dan.
zajtrk: kosmiči (ovseni, s sadjem,... NE nesquick s čokolado ipd.), navadni jogurt (lahko sadni), z manj mlečne maščobe in sadje. Seveda - če rabiš kavo, potem tut kavo.
malica: sadje
kosilo: ne mešal OH in B (načelo Montignaca), se pravi ne jej mesa in krompiraja/kruha/riža/testenin; lahko ješ meso in zelenjavo; polnozrnate testenine in zelenjavo; solato; ... Skratka: osnovno načelo je, da NE MEŠAŠ ogljikovih hitratov in beljakovin;
malica: jogurt, skuta, lahko tudi sadje, čeprav se ga priporoča jesti dopoldne, zarad sladkorja!
večerja: naj bo pretežno beljakovinska - skuta, meso, sir, jogurt, jajca,... vse to lahko mešaš z zelenjavo. Pazi, da zvečer ne ješ preveč OH!
Potem si pa vzemi čas za gibanje. Lej, jst sem bla lenoba na kubik. Sovražim gibanje v množici, razni fitnesi in aeorbike... bljek! Pa še drago je kot hudič! :D Tako, da sem si potegnila z interneta Slim in 6! Super vadba, ki je ful intenzivna. Traja 6 tednov in morem rečt, da res deluje. Super je, da ne rabiš ničesar. Ok, lažem - rabiš nek trag v drugem delu, ampak to stane 7€. Lahko delaš kadarkoli in kjerkoli. Več si preberi na tem forumu v temi Slim in 6. Ta beach body ima še ful drugih vadb in si izbereš eno zase. Delaš počasi, postopoma in kolikor zmoreš. Pazi, da ne fašeš muskafibra, kot sem ga jst. :) Vidla boš, kako je vsak dan lažje! Jst se pred 3 tedni nise mogla prijet za gležne oz. z rokami dotaknit tal, nisem zmogla skletc (ne moških, ne takšnih kot so na programu) - danes zmorem vse to! Samo po treh tednih! Lej, jst sem imela 80 kg, razrezan trebuh, oslabljene trebušne mišice, brez kondicije,... In vse to gre na boljše!! Samo vztrajna moreš bit! Prideš na forum, ko ti gre vse narobe in ko se hočeš pohvalit! Punce tukej so fantastične in jst vem, da brez njih ne bi zmogla!!!
Iskreno verjamem v tebe! In, če zmoreš živet od jajc, potem boš še lažje živela od vsega, kar sem ti gor napisala!
Punca - drži se in bori se!!!
Re: zakaj se je ustavilo18.06.12 12:15 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.