Hujšanje

Spremeniti svoj življenjski slog – spremeniti navade v prehranjevanju in povečati nivo telesnih dejavnosti – nikakor ni lahko, a prednosti postopnega in enakomernega zmanjšanja telesne mase so za zdravje lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in nasvet strokovnjaka - na forumu Uravnavanje telesne teže.
njofra 

hujšanje-pitje

16.05.12 17:42
Mene pa zanima če je krivo da ne morem shujšat-sicer samo ene 5 kil-168V-65kg-zato ker nikoli nisem žejna.Ampak res nikoli.Jem isto kot mož,ki je že spravil dol 5-8kg-meni pa nikamor.
Edino kar vem pa je da mi ščitnica malo premalo dela-stara sem 43L.
vsak dan si rečem da bom pila,potem pa enostavno pozabim-ljudje to težko razumejo.
Drugače pa na vodo hodim pogosto.
Pa tudi napihnjen trebuh imam -zjutraj še ne-zvečer pa enkrat več.
Od nekdaj sem bla navajena jest skoz po malem- nikoli nnobenih problemov s težo-sedaj me pa res moti trebuh.
kakšen nasvet?Glede hrane mi je vse jasno-zelenjava,sadje...jogurt..to imam vse itak rada,kruha skoraj ne jem,edina slabost mi je sladko.samo tega spet ne pojem toliko da bi se na kilah poznalo-ali bolje rečeno na obsegu trebuha-saj po ITM imam v redu težo.
daj pit!

Re: hujšanje-pitje

21.05.12 23:56
Če nič ne piješ, imaš gotovo počasnejšo prebavo in verjetno zato tudi napihnjen trebuh. Verjetno tisto ni maščoba, ampak črevesje polno hrane. Voda tudi čisti telo strupov, za kar si spet prikrajšana. Začni piti in po moje se ti bo tudi na kg poznalo, ker boš pospešila prebavo in ker boš čutila manj lakote, boš tudi pojedla kako kalorijo manj. V steklenico, vrč, karkoli,si natoči (vsaj) liter in pol do dva litra vode, postavi na pult v kuhinjo in se discipliniraj da do večera vse popiješ. Verjetno boš od začetka vsakih 10 min morala lulat, ampak telo se hitro navadi na večjo količino vode.
njofra 

22.05.12 19:47
Ja,jaz itak že brez pitja hodim kar naprej lulat.Zaprta pa tudi nisem nikoli.Moj mož spije veliko vode,pa ne gre po cel teden na veliko potrebo,tako da res ne vem kako je s tem pitjem.
PIKA90 

04.06.12 23:01
No, tudi jaz nisem nikoli žejna, voda mi enostavno ne paše. Ne moram si pomagati, ampak voda mi ne paše. Vem, da bi se morala posiljevati in piti vodo. Imam plastenko ki filtrira z namenom da več pijem, ker imam tako fensi flaško. Ampak ne :D

Veliko lulam in se potim. Žeje pa ni.

To je še ena stvat, ki jo moram poštimat. V roke se vzet... magar si naštimat mobi opomnik na 2h - VODA!!!
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 7 krat 10?