Spremeniti svoj življenjski slog – spremeniti navade v prehranjevanju in povečati nivo telesnih dejavnosti – nikakor ni lahko, a prednosti postopnega in enakomernega zmanjšanja telesne mase so za zdravje lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in nasvet strokovnjaka - na forumu Uravnavanje telesne teže.
Tako sem vesela,enkrat je ena tle gor napisala teorijo za hujšanje,, majn žri in zmigaj rit,, no sedaj se tej ZAHVALJUJEM,namreč v mesecu dni sem shujšala 7 kg,juhuhu,recept res deluje,hvala!
Smem vprašati, iz koliko na koliko? Jaz jih imam 61, moja v redu teža je pa 54, torej ravno 7 kg. Sem po konsistituciji drobna, tole gor je samo špeh :) In si ne predstavljam, da bi šla 7kg v enem mesecu dol?
enatuki Smem vprašati, iz koliko na koliko? Jaz jih imam 61, moja v redu teža je pa 54, torej ravno 7 kg. Sem po konsistituciji drobna, tole gor je samo špeh :) In si ne predstavljam, da bi šla 7kg v enem mesecu dol?
ene ste stvarno bolane ,fak 7 kil jest bi se šla kr obesit če bi bla taka "bajsa"......................brez besed