//

Hujšanje

Spremeniti svoj življenjski slog – spremeniti navade v prehranjevanju in povečati nivo telesnih dejavnosti – nikakor ni lahko, a prednosti postopnega in enakomernega zmanjšanja telesne mase so za zdravje lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in nasvet strokovnjaka - na forumu Uravnavanje telesne teže.
čista desetka

DIETA ZA POPOLNO DESETKO

04.02.12 22:54
Nekje sem slišala za DIETO ZA POPOLNO DESETKO, menda temelji na načelih zrave prehrane, zdravi OH, zdrave maščobe ipd, fora je v razmerju hrane, ker naj bi s pravim razmerjem dosegli tudi hormonsko ravnovesje. Knjigo o tem je napisal Michael Aziz. Na netu najdem le njegovo knjigo v angleščini. A kdo ve kaj več o tem? Hvala!
dietka :)

Re: DIETA ZA POPOLNO DESETKO

10.02.12 21:28
Pozdravljena,

kot kaže je že izšla: popolna desetka
Sintija

28.07.12 11:28
NAVDUŠENA sem nad dieto Popolna 10! naj povem svojo izkušnjo ....Shujšala v špeh in resnično uredila tele moje podivjane hormone .... koža mi kar sije od zdravja ... končno nimam več mozoljev (38 let).... pa kar nekako sem se oblikovala ... še posebej mi je všeč, da je na drugi strani v bistvu še ena knjiga, ki nudi treninge za sleherni delček telesa in vse skupaj sploh ni težko .... Po prvi stopnji, ki je trajala 3 tedne veselo stopam na drugo .....Priporočam in kuham po receptih, vsak dan si zmislim nekaj novega in jeseni se zagotovo vpišem tudi na vadbo Face Force Yoge, ki tako nežno preoblikuje obraz in telo ....
Čez poletje se mi zdi pravi čas, za nekaj novega, nekaj samo zase ....
Imejte se radi, kjerkoli že ste ....
Petra38

02.08.12 09:46
A, je to neka reklama , ali kaj - Sintija
Mima1234

17.11.12 20:40
Dieta resnicno deluje! Preverjeno.
ana1234

03.01.13 22:53
Pozdravljene,
kako hitro in koliko kg ste izgubile po dieti iz te knjige? Ali so v njej tudi recepti za jedi, ki jih priporočajo ali je samo opisano kakšno je pravilno prehranjevanje? Lp
Aziz

18.02.13 08:37
Ta knjiga ni namenjena izključno hujšanju, je sprememba načina prehrane, načina življenja. Naj vam bo motivacija zdravje, ne izguba kilogramov. Vsi iščete neke hitre poti za izgubo kg, ki so se nabirali po več let, ampak tako ne gre. Pri tej dieti je mogoče lahko viden hiter rezultat, ker gre načrt prehrane po tednih, ampak jaz se tega načrta nisem držala. Za moje pojme je veliko lažje postopoma črtati iz prehrane vse slabo in dodajati dobro. To naj postane naš del življenja, jejmo čisto hrano in garantirano ne bo več debelosti.
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 6 plus 21?