Hujšanje

Spremeniti svoj življenjski slog – spremeniti navade v prehranjevanju in povečati nivo telesnih dejavnosti – nikakor ni lahko, a prednosti postopnega in enakomernega zmanjšanja telesne mase so za zdravje lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in nasvet strokovnjaka - na forumu Uravnavanje telesne teže.
-frekvenca-

Re: Shujšajmo skupaj ( do poletja )

06.06.12 08:18
Ojla punce, kako ste? Še malo pa bo treba v kopalke :))) jaz se še vedno trudim z insanity, vendar ne telovadim vsak dan, če le lepo vreme grem raje na kolo ali kaj podobnega na sveži zrak. Stehtat se mi še ni uspelo, opažam pa na hlačah da so mal bolj ohlapne :))) končno se kažejo neki rezultati! Obroke sem prepolovila, skušam jest 5krat na dan, odpovedujem se pa ničemur. Ajde punce, dejmo migat, še cca 1 mesec do morja...hahahahah, katera motivacija :)))
Zivjo!

Evo, jaz sem prisla na 60 kg, kar je bil moj cilj, do morja (imam še slab mesec) pa bi si želela znebiti še kako kilco ali dve :) Telovadim z Bodyrock in Insanity + probam še naprej jesti čimbolj zdravo ... Upam, da mi rata!

Pridne bodite še naprej :)
arrabella

14.06.12 12:49
Navedeno
HereIam
Zivjo!

Evo, jaz sem prisla na 60 kg, kar je bil moj cilj, do morja (imam še slab mesec) pa bi si želela znebiti še kako kilco ali dve :) Telovadim z Bodyrock in Insanity + probam še naprej jesti čimbolj zdravo ... Upam, da mi rata!

Pridne bodite še naprej :)

Čestitam :)
Ines1988

19.07.12 14:30
Spet se javljam po dolgem času :) res je da sem začela svoj boj s kg z prehrano nupo, jedal sem mesec pa pol samo nupo, potem se počasi prešaltala na drugo prehrano, občasno še pojem kak nupo šejk, predvsem ko ni časa za kaj zdravega skuhat oz če sem kje na poti :D in tako imam po 6 mesecih 27 kg manj :)

Držim pa pesti za vse ki sodelujejo v tej temi, da vam uspe, kakršnakoli je že vaša pot :D
Pozdravček

se javljam po dooolgem času, a ste vse na plaži?

Jaz svojo pridobljeno težo kar držim, čeprav še nisem na koncu poti, do novega leta moram narest še en rukar, še 5 kg :)

Pri prehrani niti ne pazim zelo, gibam tk-tk... septembra, ko se začne otrokom šola, pa spet resno.

Kako pa ostale?
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 24 minus 15?