Hujšanje

Spremeniti svoj življenjski slog – spremeniti navade v prehranjevanju in povečati nivo telesnih dejavnosti – nikakor ni lahko, a prednosti postopnega in enakomernega zmanjšanja telesne mase so za zdravje lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in nasvet strokovnjaka - na forumu Uravnavanje telesne teže.
Yeah right,

Re: NUPO-Izkušnje

01.08.12 11:34
Ups sorry, nisem prejle videla aha za 27kg si dol spravila iz 144kg. Na koliko kg ti je pa cilj spraviti? In še to me zanima imaš že sedaj kaj viseče, odvečne kože oz. se bojiš da jo boš imela?
puplis

06.08.12 15:48
Ojla!

Kot vedno ob taki temi se je vnela goreča razprava :)
Jaz osebno sem ful proti takim pripravkom oz. če si za pomoč ko te prime da bi kej sladkega privoščiš kak snack bar Nupo varianta ajde, še nekak.
In kljub temu sem si nabavila 14 dnevni paket Nupo, da sprobam to čudo, prvič v lajfu sem dala denar za kaj takega :) Pred porodom mal viška po porodu še več in tako želim izgubiti 20kg. Nupo pa sm vzela zaradi svoje psihe in pa zato da sm malo podpirala svojo lenobo ker mi ni bilo treba pripravljat vseh 5-6 obrokov. Pred tem sem že začela z zdravo prehrano in gibanjem in sem zgubila več kot z Nupotom :) Seveda pa sm Nupo kombinirala z "navadno" hrano ker 600-800kCal je pa res mal huda.
Skratka, kot ste že vsi ugotovili tudi brez Nupa ipd. se da zgubit težo, pač malo bolj počasi. Definitivno moraš preklopit na drug lifestyle če ne ti niti bog ne more pomagat :) bi pa rekla da ko imaš tako veliko kil za zgubit je fajn da te nekaj boostne in zagotovo ti da voljo ko vidiš da dejansko kile grejo dol.
Aja, a sm povedala da je treba telovadit :D
kokomm

12.08.12 13:17
Glej, vse to pomaga in ekstremno hitro zmansuje telesno tezo. Ampak to je dobesedno STRUP. To telesu SAMO SKODUJE. Ce zelis kaj narediti za svoje telo potem tega ne kupuj. Ce pa za lepoto je pa tvoja odlocitev.
Lp
Ines1988

17.08.12 09:15
Yeah, right se opravičujem, nisem prej videla tvojih postov :) Trenutno je že 30 manj na tehtnici :) Zanekrat kože nimam nič, tako da nekekga pretiranega straha pred tem da bi mi je ful ostalo nimam :D je pa res da kr precej telovadim in se mažem z olji in krema, tako da mi koža ostala kr nekak normalna :D KOnčnega cilja še nimam, končni cilj bo ko bom po 100 :) tako da manjka še 14 kg da začnem o tem sploh razmišljat :) Res je kot si napisala, tudi sama prej nisem vedela koliko okusnih in zdravih obrokov se da skuhati :) Je pa res, če si debel in imaš težave v prehranjevanju, moraš najprej razčistiti v svoji glavi in za 1000% spremeniti svoj lifestye, če to nisi pripravljen ne pomaga ne nupo, ne drugi taki preparati in na vsezadnje kot sem brala na forumu ne pomaga operacije.. vse se začne v glavi.. :D
siselj

19.08.12 15:42
Špela Grošelj je kljub tej "kokošji" hrani NUPO spet pridelala špeh nazaj. Dokler bodo ljudje verjeli,da lahko tako hitro shujšajo in ostanejo tako fit,bodo kot jojo skakali s težo. Sama sem si kupila 12 teh praškov oziroma šejkov in še vedno nisem spila vseh. Zakaj? Ker ni lepšega kot malo vklopiti možgane in razmisliti ,katera kombinacija živil bi bila nizko kalorična in zdrava obenem. Počasi se privajaš na manj slano hrano,hrano z nizko vsebnostjo sladkorja in maščob. Če cel mesec stresaš prašek v bidon in si stalno na tem,verjamem,da po prenehanju počasi prehajaš na višje kg.
Naklonjena sem tistim 99 kalorij ploščicam (najljubša mi je čokolada) , ker mi zapaše med turo kolesarjenja.
Mislite si kaj čte,ampak čudno,da NUPO ne reklamira veš Grošeljce in vsake toliko časa pobere nove ljudi,ki jim rihtajo reklame. Zamislite se malo.
Kricija

19.08.12 17:28
Ja meni je tudi čudno da ljudje kupujejo ta Nupo, kljub temu da ga Grošeljca tako promovira in je oprostite izrazu meni osebno še vedno debela ta punca. Na tistih zretuširanih slikah, ko promovira Nupo izgleda suha v reali je pa debela. Saj se mi smili pri teh mladih letih ima takšne roke kot jih ima moja mami pri 55, oz. še moja mami ima boljšo postavo.

Skratka kompulzivna motnja hranjenja in ostale motnje hranjenja se ne zdravijo z Nupoti in Herbalajfi ampak se mora najprej popucati stvari v glavi, iti mogoče h kakemu dobremu terapevtu najprej, da pridejo problemi na dan in se jih začne pucati.

Potem pa da taka oseba začne sama kuhati, normalna živila in se naučiti jesti.
Ulla09

08.09.12 23:47
Nočem nobenega strašit, nisem probala tega Nupa, vendar sem slišala, da so ljudem ledvice odpovedale, ker so to jedli oz. pili.
Ne vem ...
Lp
vektorček

10.09.12 06:03
Pozdravljene...NUPO sem prvič zaužila pred letom in pol...imela sem 98kg in bila milo rečeno grda stara bajsa ... Nato pa glej ga zlomka, črna račka postane labod. S pomočjo NUPA in REDNE telesne aktivnosti sem izgubila skoraj 40 kg. Danes je teža popolnoma enako kot sem jo dosegla pred slabim letom.V jeseni, ko se odprejo fitnesi in začnejo skupinske vadbe bom s pomočjo nupa in svojo voljo izgubila še 5kg, ki so trdovratni in en gredo nikamor.
Ne vem ali bi šlo tudi brez nupa. Ampak z Nupom jo šlo brez nervoze in nenehne lakote. in to je tisto kar sem v preteklosti pogrešala oziroma me je pri mojih dietah delalo nervozno. Je pa dejstvo, da je potrbno svojo rit dvignit iz naslanjača in jo pognati po trim stezah.
Ledvica mi še delajo. Bila pri osebni zdravnici na kotroli in pravi, da že dolgo nisem bila tako zdrava. kri in urin vse OK. pritisk tudi. stara sem 45 let.
Jaz Nupo priporočam, pa nisem Špela Grošelj. priporočam ga tistim, ki bi rade spremenile svojo zunanjost. žalostno ej, da leta 2012, če si malo močnejši svet nate gleda povsem drugače. sama sem to kar pošteno okusila na svoji koži. Meni sem bila všeč 100kg in sem si lepa sedaj ko jih imam 6. Pa verjetno di bom tudi z tako željenimi 56kg (to je teža s katero sem se pred 12 leti poročila in si jo tako zelo želim nazaj :-) )
Pojdi in kupi nupo, pupo, ali mupo ... teči in bodi pridna pa bodo uspehi prišli hitro.Nupo NI čudež je le pripomoček, saj tudi ni dovolj če kupiš kolebnico, moraš tudi skakati z njo.

Lep in uspešen teden ...
Ines1988

10.09.12 14:02
Ulla09 to kar si ti napisala absolutno ne drži! Jaz sem se z nupo prehrano resneje srečala februarja letos. Od takrat sem izgubila 32kg, ledvice mi še vedno delajo kot je treba in z mojim zdravstvenim stanjem ni čisto nič narobe.

Kompulzivna motnja hranjenja in ostale motnje hranjenja kot je ena napisala se seveda ne zdravijo z nupom, nupo ni nikakršno zdravilo, kjub nupo prehrani je treba v glavi razčistit, in svojo prehrambene navade popolnoma spremenit in se naučiti zdrave prehrane in vključit veliko gibanja. Nupo je meni osebno pomagal, le da sem se končno navadila jesti večkrat na dan po majhnih obrokih in da se ne več nažiram kot sem se prej.

Pri nupo pa drage punce ni jojo efekta, saj z nupo prehrano dobi telo vse kar potrebuje in telesa ne stradamo!

Pa en lep dan vsem =)
mene pa zanima če ima mugoče kakšna izkušnje z izdelki; Modifast?

:)
barbara93

19.09.12 14:59
Živjo
Videla sem da o nekih čajčih praviš pa me zanima kje si to kupila da je tako poceni :)
upam da vidiš to sporočilo pa če bi me lahko kontakterala na barbara.sorcic93@gmail.com
bi ti bila zelo hvaležna.
hvala
anitav 

25.09.12 09:40
Pozdravljene,
Ines1988, kapo dol za kg, jaz sem tudi danes pričela z nupom, mene zanima kako si si razporedila obroke, kaj si jedla, lepo bi te prosila, če lahko čimveč napišeš. Imam namreč 127 kg in bi rada vsaj prvo rundo prišla pod sto. lp
Ines1988

26.09.12 16:53
Živjo Anita, se opravičujem , ker nisem videla prej posta :) če želiš, me lahko dodaš na fb Ines Črešnar oz mi pišeš na mail cresanr.ines@gmail.com, ker tukaj včasih pozabim pogledat in marsikaj spregledam =)

Drugače jaz sem skoraj dva meseca jedla samo nupo prehrano, 6x na dan sem popila šejk. potem sem počasi dodajala drugo prehrano po sistemu polj, ki je knjižica od nupo, ta knjižica mi je ful pomagala da sem imela pregled koliko sem pojedla, zdaj sem se že tako navadila, da je ne potrbujem več :)
Mišela

26.10.12 18:57
men je ta Nupo kr všeč, sama ga sicer ne uporabljam, ker ga mama in ji res ustreza. res je da temelji na nizkem kalorijskem vnosu in da je v tem vsa fora, ampak je pa edina dieta ki se je drži, verjetno zaradi visoke cene, tako da se ne splača če gre vse to v nič.

(sem pa probala tisti jagodni šejk al kaj je in mi je grozno ogaben)
Iona2012

22.11.12 14:42
Špela Grošelj pa ni ravno primerna reklama za Nupo. Super je shujšala, težo držala cca. 2 meseca, zdaj je pa spet še bolj zavaljena kot prej ...
Tinca08

30.11.12 08:49
Spoštovani,

Sama sem živ dokaz za to, da se da shujšat,če človek uživa čisto vse,od mesa,sadja, mlečnih izdelkov pa tudi sladkarij. Shujšala sem 55 kg, z redno vadbo in prehrano mi je to uspelo v 1 letu. Če se prenajedate,je normalno, da se bodo odvečne zaloge hrane kopičile tam kjer si najmanj želite,sploh če ne gibljete popolnoma nič. Naj bo fizična aktivnost vaš vsakdan, ne obremenjujte se s tem, kaj lahko pojeste in kaj ne.....jeste lahko popolnoma vse,samo gibat je treba! Brez zdravniškega nadzorstva,brez diet, z vso hrano na meniju po vsaj 6 obrokov na dan in veliko gibanja sem dosegla rezultat. Danes se ukvarjam s fitnesom in treniram boks, ugotovila sem, da je šport najboljša sprostitev in da v njem uživam,poleg vsega pa mi je pomagal do tega, da se ne obremenjujem s tem, kaj lahko pojem in kaj ne, ker sem aktivna. Za tiste, ki pravijo, da nimajo časa, da bi se gibali vsaj pol ure dnevno,lažejo, to so le izgovori. Vse se da če se hoče, brez dodatkov in stradanja, le v glavi je treba poštimat!
anitav 

30.11.12 12:22
Bravo bravo bravo Tinca, kakšen uspeh si dosegla vse čestitke.
Lahko kaj več napišeš, vse kar si napisala drži v nulo. Ampak vseeno lahko še kaj napišeš. Prosim, lp
anitav 

30.11.12 12:24
Še to Tinca, a je tvoja zgodba že kje objavljena. Hvala za odgovor.
cencha

30.11.12 13:57
NUPO - hecno vabijo na informativna srečanja s tehtanjem in merjenjem maščobe. A glej ga zlomka - že 2 x sem se udeležila tekega srečanja in še nikoli niso s seboj tehtnice in merilca maščobe prinesli, ker imajo samo enega in je stalno zaseden. Samo predavanje pripravijo, kako lahko za 85 EUR teden oz. preračunano za 340 EUR/mesec uspešno z njihovimi juhicami in šejki shujšamo.
anitav 

30.11.12 14:27
Se opravičujem, pred časom sem tudi jaz bila navdušena nad nupom, si naredila plan da ga bi jedla zjutraj in zvečer vmes pa sadje in kosilo normalno. No in si kupim en paket nupa. Cena - dol padeš. Pridem domov si ga hočem zmešat - se ni in ni dalo, same grudice, se hočem malo pozanimat, na netu nisem našla nič, grem po nasvet v drogerijo naj mi kaj pove več o tem, me čuden gleda kaj je to sprašujem, da to se itak zlo prodaja, in jo vprašam kaj mi ona priporoča, pa začne tisto škatlo obračat, v glavnem ni imela pojma,....... glede juh pa tud škoda besed zgubljat, pa ena ploščica 3 €,.
Zato rada berem zgodbe kakšna je od Tince.
Uhančica

30.11.12 15:13
Ja se tudi 100% stirnjam s Tinco. Tudi sama sem imela velike boje, ko sem bila na dietah pa tega ne smeš, pa tega ne, samo 2 dnevna obroka in podobne kuzlarije.

Tudi ko berem na temu forumu ženske veliko jih piše. Pa makarone sem dala ven iz jedilnika pa belo moko tudi pa nula sladkarij. Kar nekiiiii! Resnično takim ne bo nikoli uspelo shujšati in spremeniti življenja, ker one si prepovedujejo stvari, ki so pomembne. In kje piše da makaroni redijo, kje piše da bela moka redi, kje piše da čokolada redi? JA se strinjam redi, če se požre tega na kupe, saj tudi redi če pojemo na tone in tone nizkokalorične vegetarijanske hrane recimo. Recept je v zmernem hranjenju, treba je pojesti samo toliko kolikor porabimo, če bomo pojedli več se bomo seveda zredili.

Pa še nekaj me je zmotilo na teh forumih. Ženske non-stop pišejo kako vadijo, trenirajo, šport, šport šport. Pa še vedno so debele??? Zakaj?? NI mi jasno da bi jaz pol toliko športala ko one sem danes že kot bodybuildar, ne hecam se:) Mislim da bi te ženske morale najprej shujšati do želene teže in se šele potem počasi spustiti v šport. Tako pa športajo in žrejo zraven pomojem kot prej in mislijo ahh saj bom pri športu vse pokurila. NO-GO, treba je biti discipliniran tudi pri hrani tudi če se full s športom ukvarjaš. Aja drugače sem pa tudi sama zgubila 25kg lansko leto, brez raznih nupotov pa lupotov in ne vem še česa, čist simpl, kalorijska redukcija, jedla sem pa vse samo v zmernih količinah brez prenažiranja. Če sem imela kak takšen prenažiratolski dan je to trajalo 2, 3 dni potem sem se ustavila.
Hujšamo skupaj

02.12.12 14:41
Pozdravljeni.

Ker nas je veliko, ki se borimo s prekomerno telesno težo se odpira društvo za skupinsko hujšanje. Želimo si pridobiti čim več informacij, kaj potrebujete, zato vas prosimo, da nam izpolnite spodnjo anketo.

https://www.1ka.si/a/21093

Hvala za sodelovanje.

Prijeten in romantičen vikend ;)
cencha

03.12.12 09:00
tinca08 - čestitke. Tudi jaz sem vneta zagovornica, da se uspešno shujša samo s pametnim prehranjevanjem brez odrekanj, brez prehranskih dopolnil ali strokovne pomoči in pa seveda zmerno vsakodnevno športno aktivnostjo.
ines1988

19.12.12 09:33
Navedeno
Kalaka
Ines saj ni važno koliko si zaenkrat shujšala - važno je kakšno težo boš imela čez čas. Tako da se le javi januarja 2013 in sporoči kako pa kaj.

Da se javim, skoraj je ze januraj in jaz imam koraj 45kg manj, obsega v pasu pa 50cm :-) vmes se nekaj casa nisem ravno pridno prehranjevala, sem pojedla kar mi je pac bilo in nisem dobila nazaj niti kg, tako da tiste ki govorite da ko enkrat nehas jest nupo dobis vse nazaj naj vam povem da ni res :-)
smešno :)

19.12.12 10:00
Jaz sem si enkrat kupila Nupo v trgovini in je precej draga stvar, razmerje, če se spomnim OH, B, M nekje 30 % 30% 30%, precej sladkorja.

Nisem si z namenom hujšanja - ampak res rabim včasih kake nadomestke obroka v službi, če res nimam časa... Pa nisem niti iskala kje na netu se kaj ceneje dobi, včasih sem bila bolj na tekočem...

Smiselno je pa samo takrat, če imaš že jedilnik napisan, vsaj približno... In da ne delaš nekih prekrškov :) Drugače je to draga investicija.

Jaz imam raje navadno hrano, sam včasih ni toliko časa niti za pripravo, niti za pojest. Pa če rabiš več beljakovin - imam sicer nekaj napitkov vedno doma.

Okus mi ej pa tak gumijast, mi ni všeč - od vseh teh proteinskih,s em do sedaj na eno naletela, pa se ne spomnim imena, da bi si naročila, imela je pa not karamelo in oreščke in verjetno mal več (primernih) maščob, ampak je bil okus ko snikers... No, to bi mi še šlo kdaj, namest sladkarij :)
šprtnik

02.01.13 01:46
nateg za velke pare :)
ines1988

03.01.13 11:55
Navedeno
šprtnik
nateg za velke pare :)

Ah daj šprtnik govori to ko boš dejansko vedel zakaj se gre in ne nekja na pamet, kot si sedaj :D Lahko pa razložiš zakaj nateg?
enaa

09.01.13 00:32
Vsem, ki želite ali pa imate namen kupiti nupo, vam iz lastnih izkušenj povem, da je to stran vržen denar. Imela sem 14-dnevni paket, se diete striktno držala in veliko tudi telovadila, pa sem shujšala 2 kg. Bolj bi vam priporočala katerokoli drugo dijeto, kjer zares shujšaš in je mnogo bolj zdrava kot ti kalorični napitki, po vrhu vsega so pa še šejki po domače povedano ZANIČ! (sama sem imela okus jagoda in kakav). Seveda pa je to vaša odločitev, to je bilo sam moje mnenje, da nebo kakršnih koli pripomb nad komentarjem. :)

LP

17.01.13 12:57
Če bi se našla kakšna, ki bi probala Nupo juhice naj se mi javi :), jaz sem jih probala pa mi nekako ni odgovarjal okus. Imam pa zelenjavno pa še nekaj tajskega piščanca.
Drugače pa če si porihtaš v glavi se da tudi brez nupota in podobnih stvari. Jaz sem v 5mesecih zgubila 10kg, 15cm v pasu in bokih, nekaj na rokah in nekaj cm na nogah. Pa brez diet, je pa res da sem začela bolj aktivno športati. Ampak če je volja se da.
exNUPO

17.01.13 16:53
Punce, preden se odločite za NUPO (Herbalife in podobno), dobro premislite!!!! Sama sem nekaj časa imela to prehrano! Rezulatati? NAJVEČJA NAPAKA V MOJEM ŽIVLJENJU!!!! Preberite si mnenje countdown - ker se pod njega 100x podpišem :)

Ja shujšala sem, o super an? no...NE!!! Dobila sem izpuščaje po obrazu (ni bila alergija), bila sem šibka, vrtenje in ko sem prišla nazaj na "normalno" hrano - je naredilo BUUUM :( + vse kile z obrestmi.

No...in sem začela brat in ugotovila, da NIKOLI ampak res NIKOLI ne smeš zaužiti manj kot 1200 kcal na dan. NUPO = 800 :S Spoznala sem osnovne gradnike hrane, njihovo sestavo, razmerje, koliko obrokov na dan, zakaj je temu tako, kako se naši možgani igrajo z nami, ko vnašamo napačno (nezdravo hrano), itd. In osnovno pravilo hujšanja - telovadba ter zdrava prehrana. Prosim razmislite o tem in ne naredite iste napake kot sem jo jaz!!!

Danes je moja praksa taka - telovadim skoraj vsak dan in se zdravo prehranjujem (večino obrokov - ker včasih težko jem zdravo kosilo, ker ga ne pripravim sama) ter ogromno pijem vode :) in rezultati?? Moja koža je WAW - nimam več suhe kože po telesu in nič več mastne na obrazu, roke mi ne zatekajo več, nič več bolečin v kolenih imam sicer več kil kot sem jih imela takrat, ko sem jedla NUPO, ampak zgledam pa 150x bolš, zdravnica me je pohvalila za tak premik in me celo prosila, če se pridem pokazat na šolo hujšanja :) :) Zapomnite si še to - ni pomembna št na tehtnici ampak obseg (ker so mišice težje od maščobe). Pa ne mečite si peska v oči - če bi bilo hujšanje res tako enostavno, bi bile vsi supermodeli.

Upam, da boste razmislile in da vam uspe priti do zastavljenega cilja na tak ali drugačen predvsem pa na ZDRAV način!
MMMMM

18.01.13 23:28
Upam, da se bodo ljudje ki mislijo cel življenje se hrant z nupo izdelki spametovali preden bodo za to zapravili skoraj toliko denarja kot za _______. Karkoli koristnega.
Za nadomestek obroka že kdaj, ampak za vsakdanjo prehrano....
alenkam

04.02.13 08:00
Bravo Countdown
ob tvojem komentarju se znova dobro počutim,
in predvsem sem manj razvrednotena, kerj hujšam s pravo domačo kuhano župco in vsakodnevno rekreacijo.
LP
Uroš A.

05.02.13 19:15
Pozdravljena

Kot strokovnjak na področju fitnesa in prehrane bi te rad opozoril, da si v enem mesecu izgubila preveč kg, kar laho vodi v resne zdravstvene zaplete, verjetno si izgubil največ vode in mišične mase, sicer si se stanjšala, vendar na račun mišic in vode v telesu. To ni kvalitetno hujšanje, temveč nasportno. Take prehrane dolgoročno nihče ne zdrži..prej ali slej, boš začela zopet normalno jesti in takrat se boš zredila za 2x.

Glede vnosa kalorij...800 kcal na dan je definitivno premalo, za hujšanje je dovolj, če vnos kcal zmanjšamo za 15-20%, 6 dni v tednu se pazimo, en dan pa imamo dan off, ko lahko pojemo kar nam paše. S telesno aktivnostjo bodo rezultati več kot odlični.

Lp.

Uroš A.
Uroš A.

05.02.13 19:26
Pozdravljene uporabnice foruma

Glede samih sestavin NUPO izdelkov, pa bi vas rad opozoril na umetno sladilo Aspartam, katero je znanstveno dokazano rakotvorno, že pri uživanju v količini 20mg/kg telesne teže,

Še proizvajalci profesionalnih prehranskih dodatkov za profesionalne športnike so Aspartam izključili iz sestavin in dodajajo druga, manj škodljiva sladila.

Lp.

Uroš A.
Gasper S

06.02.13 11:37
Spostovane uporabnice foruma!

Kot je ze vecina pravilno napisala, je idealni nacin oblikovanja telesa in izguba odvecne telesne teze (predvsem telesne mascobe) v povezavi z vadbo. Zakaj? Ker z vadbo dosezemo vecjo izgubo kcal, dvignemo metabolicno stanje telesa, povecamo termicno dogajanje v telesu, krepimo misicno maso (ne govorimo o volumiziranju, temvec krepitvi!) in pospesujemo prebavo. Da ne omenjam hormonskih odzivov na vadbo, ki dodatno pripomorejo k izgubi telesne teze.
Zlato pravilo pravi, da ne obstaja trening, ki bi pokuril vec kcal, kot jih lahko vnesemo v telo s hrano, zato je nujno prilagodit nacin prehranjevanja nasim zeljam oz potrebam. Problem danasnjega tempa zivljenja je, da si ne vzamemo dovolj casa zase in za svoje zelje oz potrebe. Prehranjevanje s 5-6 obroki je za vecino ljudi napor oz stres, saj konstantno nakupovanje, kuhanje, prenasanje hrane in zauzitje jemlje veliko casa. Prav zato nam pridejo prav razlicni proizvodi, ki jih lahko zauzijemo kjerkoli in kadarkoli.
Moje osebne izkusnje in izkusnje mojih strank, ki so uzivale Nupo izdelke, so izredno dobre in VEDNO prinesejo rezultate. Do sedaj ni bilo nobenih problemov, le da je bila volja in vztrajnost.
Zavedati se morate, da clovek, ki je imel 10 let napacne prehranjevalne vzorce, potrebuje kar nekaj casa, da spremeni ZIVLJENJSKE navade in to je tudi najtezje.
Ne govorim o treningih, saj te na treningu vedno pricakuje trener, kolega, prijatelj ali nekdo, ki ste ga spoznali na fitnesu oz na treningu.
Govorim o hrani. Sprememba prehranjevalnih navad je tista najtezja in najvecja ovira, ki preprecuje vecini, da bi telo ponovno spravili v obliko, ki si jo zelijo. In zato zelo prav pride pomoc v obliki ploscic, shake-ov, juhic...

Sporten pozdrav vsem,
Gasper
khmmmm

06.02.13 14:15
Navedeno
"Gasper S"

Moje osebne izkusnje in izkusnje mojih strank, ki so uzivale Nupo izdelke, so izredno dobre in VEDNO prinesejo rezultate. Do sedaj ni bilo nobenih problemov, le da je bila volja in vztrajnost.

Se strinjam, da če je nekdo bil navajen v svoje telo vnašati junk food v obliki hitre hrane, čipsov, keksov, kupljenega peciva, klobas... itd. in če ni imel dovolj obrokov čez dan (ali pa je grickal ves čas) in sta mu bili sveza zelenjava in sadje tuja, ja, potem so razne nupo variante vseeno boljša alternativa. In seveda bo sprememba in bo tudi izguba teže za nekoga, ki se je prej tako prehranjeval. In potem za tistega človeka to ni tako slabo.

Je pa daleč od optimuma za vse ostale...

Navedeno
"Gasper S"

Prehranjevanje s 5-6 obroki je za vecino ljudi napor oz stres, saj konstantno nakupovanje, kuhanje, prenasanje hrane in zauzitje jemlje veliko casa.
Ni nujno. Zdrave obroke se da tudi vnaprej hitro pripraviti, poleg tega pa je naše življenje sestavljene iz določanja prioritet- ali mi je prioriteta, da se zdravo prehranjujem in da imam fit telo?

Navedeno
"Gasper S"

Sprememba prehranjevalnih navad je tista najtezja in najvecja ovira, ki preprecuje vecini, da bi telo ponovno spravili v obliko, ki si jo zelijo. In zato zelo prav pride pomoc v obliki ploscic, shake-ov, juhic...

Saj to je ravno problem! Spremeniti je treba prehranjevalne navade in to za vedno. Saj ne morejo ljudje potem celo življenje živeti od nupo juhic! Kako življenje pa je to?
vega50

06.02.13 15:20
NUPspoštovani
berem tukaj razne razlage prevsem o NUPU in res ne razum ljudi gogvorijo take neumnosti in to ljudje ki nevejo kje se ga kupi kajn da bi ga probali .zato sem se odločil da vam napišem v bran NUPU moje izkušnje .
Če nebi bilo te grozne stvri kot nekateri navajajo verjetno bi blo moje življenje zavoženo do konca , ravno ljudje iz NUPA ,lahko rečem da so me rešili obupa ,ker sem imel že 160kg in nobena druga dieta raznih strokovnjakou ni pomagala pa sem plačeval kot nor za razne nasvete diete in pametovanja . po nasvetu prijatelja ki mu je tudi uspelo z NUPO izgubiti precej kg sem poklical odgovorno osebo na nupu ne da sem dobil prijazen nasvet ,zavzeli so se zame mi pomagali tudi psihično podporo sem dobil . uglavnem o nupu vse najboljše . v pol leta sem izgubil 34 kg do danes pa že z današnjim tehtanjem 38kg stem da sem pričel počasi tudi z vadbo ne nasilno in brez 6x predragih svetovalcev . na dan že lahko prehodim 6do 7 km in pretečem v počasnem teku cca1km jaz sem presrečen ker sem se vrnil med žive in to mi je v veliki meri omgočil nupo za to pisanje rznih znanstvenikou predvsem pa vsiljivih veganou z njihovimi idejami o hujšanju hvala . to je moje mnenje in šenkrat HVALA U in zaposlenim za prijaznost in pomoč .L.P.V.
PrimozM

07.02.13 20:20
Živjo,

Pripravljen sem pomagati 3 osebam brezplačno do suhe postave :).

Iščem osebe, ki si to res želijo. Pri meni se boste naučili vse o prehrani, ki jo danes uživate in bom s pomočjo pogovora napisal samo za vas jedilnik ter vadbo.

Sam sem inž. živilstva in prehrane, ter športnik že od otroštva. Sam sem s svojim telesom probal že marsikaj narediti. Tako sem se z intenzivno vadbo bil sposoben zrediti 10 kg in nato sem bil sposoben ponovno shujšati nazaj na prvotno težo.

Pri hujšanju sem pomagal tudi svojim sorodnikom sedaj pa iščem nov iziv in nekomu izboljšati življenski slog.

Svoj opis in želje mi pošljite na email primoz.mohar@gmail.com in morda boste vi tisti kateremu bom pomagal do željene postave.

Lp.
Primož
nupo gor ali dol

07.02.13 22:24
Navedeno
vega50
NUPspoštovani
berem tukaj razne razlage prevsem o NUPU in res ne razum ljudi gogvorijo take neumnosti in to ljudje ki nevejo kje se ga kupi kajn da bi ga probali .zato sem se odločil da vam napišem v bran NUPU moje izkušnje .
Če nebi bilo te grozne stvri kot nekateri navajajo verjetno bi blo moje življenje zavoženo do konca , ravno ljudje iz NUPA ,lahko rečem da so me rešili obupa ,ker sem imel že 160kg in nobena druga dieta raznih strokovnjakou ni pomagala pa sem plačeval kot nor za razne nasvete diete in pametovanja . po nasvetu prijatelja ki mu je tudi uspelo z NUPO izgubiti precej kg sem poklical odgovorno osebo na nupu ne da sem dobil prijazen nasvet ,zavzeli so se zame mi pomagali tudi psihično podporo sem dobil . uglavnem o nupu vse najboljše . v pol leta sem izgubil 34 kg do danes pa že z današnjim tehtanjem 38kg stem da sem pričel počasi tudi z vadbo ne nasilno in brez 6x predragih svetovalcev . na dan že lahko prehodim 6do 7 km in pretečem v počasnem teku cca1km jaz sem presrečen ker sem se vrnil med žive in to mi je v veliki meri omgočil nupo za to pisanje rznih znanstvenikou predvsem pa vsiljivih veganou z njihovimi idejami o hujšanju hvala . to je moje mnenje in šenkrat HVALA U in zaposlenim za prijaznost in pomoč .L.P.V.

Pa slovnico in pravopis bi bilo tudi dobro malo obnoviti, deluješ polpismen (pa je to kompliment...)
nattka 

08.02.13 22:58
Navedeno
vega50
NUPspoštovani

vse čestitke, le tako naprej
kapo dol za izreden uspeh :)
oracle7

12.02.13 18:26
Če se stehate zvečer po obilni pozni večerji imaš cca. vsaj 2kg kot zjutraj, če še malo pogoljufaš na vagi in spregledaš decimalke pa je razlika že 3-4kg, če izgubiš še nekaj vode pa je rezultat kaj hitro minus pet kg v enem tednu, običajno na tešče. :) Punce, žal se 5 kg čiste MAŠČOBE ne da izgubiti v enem tednu.Proces odstanjevanja maščobe je precej bolj dolgotrajen in zahteven proces, ki ne pozna takih bližnjic. Za zdravo in učinkovito hujšanje je pomembna primerna izbira prehrane zaužite ob primernem času in frekvenci ter primerno izbrana športna rekreacija. Tisti ki trdi nasprotno, slepi samega sebi. Ni čudežnih tabletk, praškov in ostalih preparatov, vsaj ne, če ni dodana obilica telesne aktivnosti (min 45min dnevno). Zdravo in trajno izgubljanje kilogramov celo ob zahtevnem treningu ZELO težko preseže 0,5-1kg na teden! 5kg je pač mit, na katerega žal padate mnoge in ste za to reč (iz prezaposlenosti, obupa ali lenobe) pripravljene tudi brutalno plačati. Raje kot NUPO se raje odpravite v knjžnico, dodobra razsikat oddelek z nutristiko in seveda dodajte telesno aktvinost. Pojdite v fitness, laufat, kolesarit, karkoli, le da bo obrmenitev daljša od 45min, vsaj tri krat tedensko. Iz jedilnika črtajte mleko, bel kruh, čokolado (razen temne), sladkarije, hitro prehrano, skratka hidrate in nasičene maščobe. Razultat bo po najmanj treh mesecih odličen. Na NUPO pa raje pozabite. Life is good! :)
LENKA

21.02.13 10:14
Opozorila bi vas samo na tole, da ta krasen NUPO in vse kar spada zraven vsebuje ASPARTAM. STRUP, ki lepo potihem zastruplja naše telo. Preberite si kJ VSEBUJE!!!

LENKA
lafragola

03.03.13 14:34
Ola! Jst sem si pred kratkim kupila tale nupo ampak mi nekako ne potegne, ker sem prevelik ljubitelj kuhanja in prave hrane za zgubit pa niti nimam 20 kg tako da mi gre brez te dodatne pomoči. Sicer okusi so fajn ampak nekako ni to pitje shakeov zame.

Če katero zanima, imam doma ene 6 škatel okusa bela kava, 4 čokolade in 2 paketa juhic z okusom piščanca. PRODAM ZA 15 eur na škatlo (v trgovini so cca 19 eur)

LP
velongy

03.03.13 21:09
Navedeno
vesna100-
sicer lahko verjameš, kar ti paše in to še drago plačuješ ...

a tisti, ki hujšajo pač ne jedo sendvičev, pic in kebabov ... bi bilo dobro tiste, ki te malo perejo zunaj in znotraj opozoriti, da naj najdejo drugačno primerjavo cen hrane ...

sama recimo za 1,3 € kupim sadja za 2 dni ...

če za 1,3 € kupiš sadja za dva dni,potem ga zelo malo poješ
ZOKI

13.03.13 13:17
Pozdravljeni sem uporabnik nupota ze od lani kar se pravi 10 mesecev v prvih dveh mesecih sem shujsal 20 kg sedaj ga se vedno uporabljam vendar v dolocenih obdobjih vcasih zajtrk vcasih vecerja ali pa kosilo.Zadeva deluje resnicno koliko je zdrava ne vem vem pa le to da s e pocutim veliko bolje iz 86kg sem na 64kg ne klanfajte nekaj kar niste probali vem le to da je nupo zakon .Res je cena malo previsoka samo s e splaca. lep pozdrav
smešno :)

20.03.13 10:45
Če je nekaterim fajn metat stran denar čez okno, potem kar... Poleg tega verjamem, da je mogoče kdo imel problem z ledvicami, če je kar žrl to brze da bi vedel kaj dela...

Men se še vseen zdi, da nekateri, ki imate npr. zelo veliko odvečne teže, pa tam čez 100 kg, da ste do sedaj zelo zlorabljali svoje telo, ne vem zakaj bi ga še naprej in je treba postopoma zečet spreminjat nezdrave navade, pa mogoče se vprašat, če ni ta teža mogoče posledica kakih psihičnih težav, kar je po mojem v teh časih mogoče...

Teža se je dolgo nabirala, zato zdaj ne mislit, da bo šla v mesecu dni dol... Jaz sploh ne bi gledala na tehtnico in bi najprej začela s pozitivnimi spremembami. Potem, mogoče čez pol leta, bi pa pogledala, ap bi me mogoče že zelo razveselilo.

Men ej Nupu še samo eden od komercialno dobro podprtih izdelkov (bravo, ker me marketing zelo zanima... verjetno jih stane ogromno denarja) in glede na to, da me je zanimalo, ker tudi kdaj kaj takega pojem, pa sem probala eno to zelo drago čokoladico iz Špara. BTW v Mullerju imaš zraven cenejše in boljše po sestavi.

Sicer pa nekdo, ki je tako predebel, sigruno ne je samo zelenjave in sadja.. Prepričana sem, da pojeste vsaj kako pico na teden, pa dosti sladkarij. Jaz bi začela tu... Omejila sladkarije, najprej na enkrat na teden, npr... Roko na srce, zelo malo, po mojem nihče, ki smo tu, ni tak, tud jaz ne, da se ne bi tu in tam prekršil in da bi imel tako voljo, da bi se držal vseh načel zdrave prehrane... moj rekrod je sicer 2 leti brez sadnih sokov, alkohola, pitje smao vode in nesladkanega čaja :)

20.03.13 17:25
Hej! :) Prodam šejke in juhice za enomesečno dieto NUPO in sicer za 160€, redna cena je 206€. Zraven podarim še 2 shakerja gratis in knjižico z jedilnikom. Če koga zanima, naj mi pove. Pozdravček, ;)

23.03.13 00:06
V Nupo izdelkih ni ničesar od česar bi človek shujšal. Ljudje po večini shujšajo le zaradi tega ker si s pomočjo tega uredijo prehrano. Veliko bolje pa si je seveda prehrano urediti na drugačen način. Nupo izdelki so bistveno predragi, predvsem pa je sporna surovina - soja. Ta je hormonski motilec.

Mito Šinkovec
osebni trener
milena000

25.03.13 14:57
Sicer sem shujšala kar nekaj kg samo kaj ko sem čisto brez energije: Počutim se tko kto da me ne nekdo pretepel. Sedaj bom poizkusila brez teg praškov in tablic pa da vidimo, če bo kaj bolje...
marinaaaaa

29.03.13 13:02
Tudi jaz ne morem več tega uživati. Če kakšna hoče imam nekaj tablic in neke praške ( FUJ FUJ FUJ) naj pusti mail..pa še čisto brez energije sem!
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 7 krat 4?