Hujšanje

Spremeniti svoj življenjski slog – spremeniti navade v prehranjevanju in povečati nivo telesnih dejavnosti – nikakor ni lahko, a prednosti postopnega in enakomernega zmanjšanja telesne mase so za zdravje lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in nasvet strokovnjaka - na forumu Uravnavanje telesne teže.
Dachy Damcx

Re: Kako shujšati 10 kg v enem mesecu

06.02.10 18:36
Jaz bi pa rada shujšala v enem mescu brez teblet ali čajev. Rada bi shujšala zdravo do poletja. Prosim če mi lahko pomagate.
jana-banana

06.02.10 19:27
če bi res rada shujšala, potem se boš mogla res potrudit, tudi pri iskanju informacij, to je lahko tvoj prvi korak. V pomoč imaš več kot dovolj tem in postov, tako, da veselo na delo in čim več uspeha pri hujšanju.
lp
spoštovani vsi, ki se ubadate s preveliko telesno težo.
vem kako neprijetna, je ta zadeva, vendar danes, ko imamo še službe takšne kakršne imamo, je še manj časa za redno prehranjevanje. sama se s kilogrami ubadam, karvem sama zase. enkrat dol pa dvakrat toliko gor in zopet jovo na novo in tako mesece, leta do lanskega leta, ko mi sladkor poskočil nenormalno visoko. morala sem k dibetologu in prvič naletela na zdravnika, ki se je z mano pogovarjal in ne samo kritiziral. potožila sem mu o težavah, povedala kaj vse sem že počela in koliko prestradala, slišala nekaj krepkih na ta račun in o nepravilnem prehranjevanju. povedala sem kje sem zaposlena in kakšno je moje delo. naj povem še da veliko kolesarim, hodim peš in zraven počnem še vsa gospodinjska dela in tudi vrt je moja skrb. sedaj pa k dietam. in kaj mi je povedal diabetolog. povem pa vam tudi da sem uspela v relativno kratkem času shujšati skoraj 30 kg, pa ne z stradanjem, saj si ga kot diabetik ne morem privoščiti.
prvo česar se odrekla je bil kruh, bilo je zelo težko, vendar se človek tega navadi. slaščic že prej nisem marala, tako da tu ni bil problem. odpovedala sem se piščančjemu in puranjemu mesu (razen doma vzgojenemu) to pa zaradi tega, ker je to industrijska predelava s krmili, ki jih z uživanjem potem pojemo mi. za nekaj časa sem se odrekla testeninam, krompirju in rižu. jedla sem veliko zelene zelenjave, ananasa, jagod, borovnice, kislo zelje in uporabljala repičino olje, ki je hitro razgradljivo. odpovedala se vsem štirim stvarem: bel sladkor, bela moka, bel kruh in vesega kar je iz belih sestavin. torej popolnoma spremenila svojo prehrano. od mesa sem uživila pusto svinino, govedino divjačino, zajca. nobenih salam, sira (od sira se nabira) od jogurtov pa anasaovga in slim vital. ne boste verjeli,rezultat je bil odličen, počutje enkratno, diabetolog pa zelo zadovoljen z mano. poizkusite in morda tudi vam uspe. veliko uspehov vam želim in dobrega počutja.
glede ločevalne dieta pa lahko pizkusite tudi tako kot je meni svetoval diabetolog, če jeste za kosilo krompir in solato, jejte meso šele čez tri do štiri ure.
Ne vem no ...

08.02.10 12:20
Čestitke zaradi gibanja!
Zdej ne vem ali naj ti čestitam k rezultatu ali ne??? Zakaj? V tvojem postu so prevelika nasprotja. Dvomin, da ti je zdravnik svetoval, da se za nekaj časa odrečeš vsem OH? Slim vital je navadna packarija. Svinina in govedina sta prav tako vzgojena z ne vem čim - kot perutnina. Ločevalne diete normalni zdravniki ne priporočajo. Tvoj način prehrane ustreza definiciji atkinska in podobnih diet brez OH. A tvoj zdravnik pri pregledu ni zaznal ketonskih teles v urinu in v tvojem izdihu pri dieti brez OH? Čudno?
Pa koliko je to relativno malo časa? Leto, dve? Verjetno manj. Zdravo hujšanje je do 2kg na mesec!
Sama hujšam že mesec dni in uspelo mi je shujšati 6 kg ! Odpovedala sem se večerjam in le kakšno jabolko in voda ter uspeh je zagotovljen!!! Želodec se je že tako navadil ,da niti lakote ni več tako velike kot pred tem..
Debeluška

15.02.10 18:56
Ana 24/7: BRAVO !!! Le tako naprej!!! To je super rezultat!!
Jaz sem tudi v prvem mesecu shujšala za 6 kg..potem pa moram priznati sem imela kakšen teden dni malo krizo, sicer se nisem redila ker sem telovadila, ampak hujšala tudi nisem..tako...sedaj sem pa spet začela pazit malo na prehrani tako da nadaljujem proti zastavljenem cilju :)
Debeluška tudi tebi vse čestitke za uspešno hujšanje in le z malo potrpljenja in dobre volje pa bo uspeh zagotovljen !!
boddybilder

17.02.10 21:16
glejte od 5 ure ne jejte razn
Tud js mam te probleme. Ampak moj največji je pa moj trebuh, kr so gor obroči maščobe in to me res ob pamet spraula. Visoka sm 168cm, za nou let sm tehtala 65 kg, u februarju sm mela zjutri 63 kil, zvečer pa 64. Vem da je to normalno ampak trebuh se mi je čez dan svinsko napihnu čeprou nism nč jedla. Drugač se pa rredno gibam tut na aerobiko hodm pa še na plavanje bom zdej sam tle pa spet nastane en problem. Nekje sm prebrala da ljudje s hruškasto postavo (to sm js) ne morjo shujšat. A je to res? Kr če je, prsežm da se bom obesla!!! Aja pa tut po peti uri ne jem (dobr, neki malega če sm ful lačna) in zdej me res zanima zakaj to use skup ne gre hitrej kr bi rada do valete mela POPOLNO POSTAVO (!!!).
Navedeno
NiiNcHy

Tud js mam te probleme. Ampak moj največji je pa moj trebuh, kr so gor obroči maščobe in to me res ob pamet spraula. Visoka sm 168cm, za nou let sm tehtala 65 kg, u februarju sm mela zjutri 63 kil, zvečer pa 64. Vem da je to normalno ampak trebuh se mi je čez dan svinsko napihnu čeprou nism nč jedla. Drugač se pa rredno gibam tut na aerobiko hodm pa še na plavanje bom zdej sam tle pa spet nastane en problem. Nekje sm prebrala da ljudje s hruškasto postavo (to sm js) ne morjo shujšat. A je to res? Kr če je, prsežm da se bom obesla!!! Aja pa tut po peti uri ne jem (dobr, neki malega če sm ful lačna) in zdej me res zanima zakaj to use skup ne gre hitrej kr bi rada do valete mela POPOLNO POSTAVO (!!!).

Kaj res nimaš časa prebrat forum ? Tolko stvari te zanima ... Za hujšanje moraš pojest kr precej. Po 17h je še zmeraj potrebno jest. Kar začni brat.

Lp
Dr. Petanec-Škof

19.02.10 14:04
Draga dekleta!
Kot prvo bi vam povedala, da boste težko shujšale. Če ste se rodile debele, debele tudi boste. Zato se nikar ne trudite s shujševalnimi dietami in športom, ker vam lahko iz lastnih izkušenj povem DA NE DELUJE! Zatorej pozabite na to, da boste kadarkoli suhe in se raje usedite pred televizor, se zjokajte nad svojo usodo in pojejte vrečo čipsa. Vem, da me boste sedaj sovražile, ampak vam ne bom prikrivala resnice, tako kot vam jo ostali. Vsi govorijo, da ne smete jesti mastne in nezdrave hrane ter se veliko gibati, vendar boste tako samo bolj ZDRAVE, ne boste pa od tega shujšale za več kot 1kg. Ne obtaja druge rešitve kot stradanje in "prst v grlo".
Vso srečo!
Navedeno
"Dr. Petanec-Škof"

Draga dekleta!
Kot prvo bi vam povedala, da boste težko shujšale. Če ste se rodile debele, debele tudi boste. Zato se nikar ne trudite s shujševalnimi dietami in športom, ker vam lahko iz lastnih izkušenj povem DA NE DELUJE! Zatorej pozabite na to, da boste kadarkoli suhe in se raje usedite pred televizor, se zjokajte nad svojo usodo in pojejte vrečo čipsa. Vem, da me boste sedaj sovražile, ampak vam ne bom prikrivala resnice, tako kot vam jo ostali. Vsi govorijo, da ne smete jesti mastne in nezdrave hrane ter se veliko gibati, vendar boste tako samo bolj ZDRAVE, ne boste pa od tega shujšale za več kot 1kg. Ne obtaja druge rešitve kot stradanje in "prst v grlo".
Vso srečo!

Jap, in če se rodiš neumen, tak ostaneš. Kaj pa zloba, nepirjaznost, hmmmm, ne s tem se pa najbrž ne rodiš, tak pa postaneš, če življenje ni ravno prijazno s teboj. A ne?

drrrr. Legica
Navedeno
"Dr. Petanec-Škof"

Draga dekleta!
Vso srečo!

Zanimivo, jaz sem se rodila suha, imela sem 2,2kg in bila dolga 51cm!
Pa šalo na stran, veš dr. kot je rekla Legica, me bomo shujšale, ti pa ne boš nikoli dobila pameti. Me bomo vesele in zadovolje, da smo toliko pametne, da smo obrnile svoje življenje na bolje, ti pa boš ostale večno zafrustrirano bitje, ki jo je sama zloba. Pa kaj če ti sploh tako življenje? Ampak mene ne moti, flancaj kar češ, jaz grem svojo pot!
ah ke mudeli hujsite pocas...ne hitetdobro podporo najdte telovadba utezi(moski/
moi-la-tarte

23.02.10 16:19
Navedeno

Draga dekleta!
Vso srečo!

Hja no, tole je verjetno tvoj način hujšanja, ne bom rekla da ni učinkovit, seveda je-tako shujšaš hitro.pa je tudi uspešen?je zdrav?ti pomaga da za vedno ostaneš suh?NE!!!! Uspešen torej ni, ker si totalno uničiš telo v katerem bi lahko in si želiš izgledati lepa. uničiš si lase, zobe, koža ti visi, če si imela prej veliko kg...in tako naprej.v zdravstvene težave se sploh ne bi spuščala. Pa tudi suh ne ostaneš, ker če se ti uspe zvleč iz bede ki jo prestajaš, ker bruhaš, se kmalu zrediš nazaj, tudi tu je jo-jo učinek.razen če se ne začneš zdravo prehranjevat in gibat-temu ti seveda nasprotuješ-mogoče si prelena da bi fizično nekaj naredila zase? ne vem kaj točno je tvoj razlog za tako mišljenje, predvidevam pa, da se nisi bila sposobna soočiti sama s sabo in si se podzavestno začela uničevat(sevada ni nujno da ti to dejansko počneš!da ne bo kake zamere)

Vprašati pa se moraš še eno pomembno stvar-tale forum bere mnogo najstnic ki imajo probleme s prehrano ali pa samo želijo izgubit 3-4 kg do poletja. in ko kakšno še ne dovolj zrelo dekle prebere tale tvoj post, se lahko kaj hitro zgodi, da zapade v depresijo in začne tlačiti prste v usta.ko se bo zavedla kaj počne bo že prepozno.Zagotovo, pa mislim da nisi oseba, ki bi si želela imeti na vesti nepremišljena ravnanja mljaših bralk tega foruma-bruhanje ni še nikoli prineslo lepe postave brez stranskih učinkov. tako da bi te lepo prosila, pa verjetno še marsikatera druga, da ne pišeš takih mnenj ampak jih raje zadržiš zase. sicer je prav da poveš svoje mišljenje ampak drugič raje pomisli, komu lahko s tem škoduješ.

tako je moje mnenje, upam pa da se res ne boste zatekale k takemu načinu hujšanja ampak boste prej premislile ali je to za vas dobro ali ne. upam da nisem kogarkoli užalila s tem postom ampak nisem si mogla kaj da nebi odgovorila nanj.

želim vam lep dan
smiley:)

23.02.10 21:14
Jaz pa bi morala izgubiti 18 kg , na voljo pa imam le do 2.maja.. kar pomeni malo več kot dva meseca..
Ali z redno vadbo in športanjem , ter z zdravim načinom prehranjevanja lahko dosežem ?
Ker enkrat sem že poskusila z avstralsko dieto plesa in mi je v 7 dneh uspelo shujšati 7 kg.
a lahko samo vprasam kaksna je to dieta smiley:)
ja ce je delovala takrat pol bi zdej tud mogla al kaj.po moje,ne vem no.
prvic slisim za to pa me res zanima kaj je to.
moi-la-tarte

24.02.10 08:36
zdravo,

smiley:) , mislim da je 18 kg mogoče shujšati, če se boš striktno držala diete. nekoč sem uporabila dieto kemičnega razkroja-držala sem jo en mesec in en teden in izgubila 10 kg, pri tem da sem ko se je telo in želodec navadilo na prehrano, pojedla še manj kot je bilo uradno na jedilniku. to dieto najdeš na strani http://www.smsdieta.si/ . dieta je stroga ampak ko se po parih dneh privadiš vidiš da ni tak baubau. res pa je da tudi ko boš dieto končala vzdržuj težo in ne jej preveč ker se boš zredila nazaj-no vsaj jaz sem se vsaj še enkrat toliko...

sporoči kako ti gre, pa veliko sreče želim!!

p.s.: tudi mene zanima kakšna je ta tvoja dieta:avstralska dieta plesa. bi lepo prosila če malo opišeš.hvala
obupana sm glede tega da sm debela

24.02.10 20:46
ooj a mi lahko pomagate jst mam 68 kg pa se ne morm ločt od hrane pa rada bi mela vsaj 59kg kako naj se držim stran od hrane? prosim pomagajte mi!
Obupana, vse se da, če se hoče. Ali če se mora. In tudi ti to lahko izvedeš!
A moraš vedeti kako. In vedeti zakaj tako. Vse to zveš, če si vzameš dan, dva in prebereš za nazaj ta forum, veliko info je gor. Preberi tudi po spletu članke in nasvete o hujšanju. Bolj ko boš brala bolj boš vedela katera je zate najboljša pot. Prvi nasvet, ki bi ti ga dala je, uvedi 5 rednih obrokov. Uredi svojo prehrano! Zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja. Redno, vsak dan, brez izjem. Določi pametne količine, ne pretiravaj (drugače boš sicer shujšala a vse dobila nazaj). In kaj jesti? Ja, tu pa rabiš nekaj znanja, presoje, neko svojo pot.

Ti pa povem, vse se da! Nekatere zgodbe, ki jih boš na forumu brala, ti bodo lahko res v spodbudo! A brez izjeme so vse od tistih, ki so si vzele čas, ki se jim ni mudilo ("v 1 mesecu 10 kil"), ki so skratka tekle maraton, ne šprint.
lp in kar lepo .....začni!
Hej, Obupana, pa saj se ti ni treba ločiti od hrane in se držati stran od nje! Že Legica ti je pametno svetovala, se podpišem tudi jaz pod njene besede. Jej, ne pa bežati stran od hrane! Vendar jej s preudarkom, po pameti. Vzemi si čas in preberi forum. Če želiš kile TRAJNO izgubiti, je zelo malo verjetnosti, da ti bo pomagala kakšna stroga shujševalna dieta. Pomaga pa, če spremeniš stil življenja, tako v smislu prehrane kot v smislu gibanja. Le da je to tek na dolge proge in ne smeš biti neučakana.

Lp
caw
Ja ena je rekla da bi rada shujsala v enem mescu 1Okg...moja sosolka je to res probala..je
[mozno,ampak je pila SAMO vodo(sam je pogruntala da je bz ker se je pol se bl zredila)
pa cist je bla dihidrerana!!tko da tega ti res ne priporocam...je pa to 1OO% res da je dobr da se cim vec s sportom ukvarjas pa najbl saj men pomagajo trebusnjaki!:
uzivii papa *b][/b]
špelca cerar

07.03.10 20:59
sem špelca cerar iz slovenskih konjic. zelo rada se zabavam in hodim s "prijateljem" tečt.
no in zard njega sem shujšala 20 kg!!

za dodatne infromacije mi pišite (tako boste izvedeli za mojo dieto)

p.s. pa punce a veste kok sm jst seksy in čez pol leta se bom poročila!!! hehehe bom najlepša nevesta v sloveniji zato kr hitr migat da bo špehec šou papa
Navedeno
"špelca cerar"

sem špelca cerar iz slovenskih konjic. zelo rada se zabavam in hodim s "prijateljem" tečt.
no in zard njega sem shujšala 20 kg!!

za dodatne infromacije mi pišite (tako boste izvedeli za mojo dieto)

p.s. pa punce a veste kok sm jst seksy in čez pol leta se bom poročila!!! hehehe bom najlepša nevesta v sloveniji zato kr hitr migat da bo špehec šou papa

Me prav zanima, kaj prodajaš? :) Nič? Potem napiši sem svojo dieto, saj je to forum o hujšanju!!!

Čestitke za hujšanje in poroko :)
Deja 2010

08.03.10 18:51
Pozdravljeni! Jutri zacenjam post z zelenjavnimi in sadnimi sokovi. Ce se mi kdo pridruzi, se priporocam. da nam bo lazje :)
a mi lahk kdo pove ali ABtronic pomaga al je to stran vrzen denar??? hvala u naprej...
Lep pozdrav vsem!
Stara sem 18 let in sem tudi jaz pred dvemi leti hotela na hitro shujšati..seveda sem se odločila da, pač ne bom jedla, čeprav so mi vsi govorili da to ni prav in da mi bo žal..in res je bilo tako..na začetku sem zgubila 10 kilogramov v enem mesecu (vse lepo in prav), ampak ko sem pa začela nazaj spet normalo jesti so se kile kar dvigovale in dvigovale..tako da mi je tako žal, da priporočam vsem puncam naj raje hujšajo na bolj zdrav način, saj bo tako edino učinkovito..
No, po vsem tem me pa sedaj zanima, če bi mi lahko kdo prosim priporočil kakšne vaje za oblikovanje postave oz. za hujšanje, ker se počasi približuje moj maturantski ples, zato moram malo pazizi da se ne zredim, da mi ne bo obleka premajhna =))..navsezadnje se pa približuje poletje in bi bil skrajni čas začeti delati na tem, da bi začela počasi zgubljati odvečne kilogramčke =)).

Lep pozdrav vsem in hvala že vnaprej za vaše odgovore!
matejka, priporočam, da na tem forumu spodaj najdeš temo NASVETI IN ODGOVORI ... od avtorja Otfita. Je trener, dal je precej nasvetov, slik vaj, opisov. Preberi in mogoče še kaj dodatno njega vprašaj. LP!
prosim!!!pomagajte!!

12.04.10 19:43
mi imamo čez en mesec valleto in imam 80kg visoka pa sem 175 cm in mi z trebuha visi špeh* in bi rada na valeti bila čim bolj suha ...kot druge in me zelo zelo zanima kako bi jazprišla iz 80 kg na 65-70 kg????
resno bliža se tudi poletje i stara sem 14 let ,nič ne treniram ,malo več pojem..sladko mmmm..****res če bi lahko gdo!!
Navedeno
prosim!!!pomagajte!!

mi imamo čez en mesec valleto in imam 80kg visoka pa sem 175 cm in mi z trebuha visi špeh* in bi rada na valeti bila čim bolj suha ...kot druge in me zelo zelo zanima kako bi jazprišla iz 80 kg na 65-70 kg????
resno bliža se tudi poletje i stara sem 14 let ,nič ne treniram ,malo več pojem..sladko mmmm..****res če bi lahko gdo!!

Ne na glavo in nos prosim ...

@#$%&ya2cnkb
;) . ;DDDDDDDDD

15.04.10 21:11
js mam 75 kg. velika sm 163 . in mam ful dost kg . do poletja bi rada zgubla kakih 10kg . sam nwm kko . a lahk pomagate ? plis
Drage nestrpne najstnice!
Prvi nasvet - začnite športat. 3, 4, 5x tedensko, 45 min. Divje rolanje. Kolo. Tek (to!). Hitra hoja na sosednji hrib. Skratka, ne počasi, ampak na poskok. Če pa imate možnost se vpisat v kakšen fitnes, pa hodit tja na tek.progo, orbitrek in 2x tedensko na naprav

Drugi nasvet - prehrana. Adijo junk food. Jejte 5x dnevno. Zjutraj kosmiče, muslije, kruh pa kaj gor. Malica - npr jabolko. Kosilo - karkoli že je, slab krožnik. Pa solato pojest! Malica - sadje. Večerja - beljakovine zelenjava (torej kakšna skutica, jajca, skleda solate zraven, mogoče tuna, piščančji file - brez kruha, kosmičev, itn)

Tretji nasvet - pijte vodo. Navadno. Ali nesladkan čaj. Ogromno sladkobe pride preko pijače.

Srečno!
kako naj shujšam? velika sem 154 cm in tehtam 59 skoraj 60 kg?
Navedeno
Legica

Drage nestrpne najstnice!
Prvi nasvet - začnite športat. 3, 4, 5x tedensko, 45 min. Divje rolanje. Kolo. Tek (to!). Hitra hoja na sosednji hrib. Skratka, ne počasi, ampak na poskok. Če pa imate možnost se vpisat v kakšen fitnes, pa hodit tja na tek.progo, orbitrek in 2x tedensko na naprav

Drugi nasvet - prehrana. Adijo junk food. Jejte 5x dnevno. Zjutraj kosmiče, muslije, kruh pa kaj gor. Malica - npr jabolko. Kosilo - karkoli že je, slab krožnik. Pa solato pojest! Malica - sadje. Večerja - beljakovine zelenjava (torej kakšna skutica, jajca, skleda solate zraven, mogoče tuna, piščančji file - brez kruha, kosmičev, itn)

Tretji nasvet - pijte vodo. Navadno. Ali nesladkan čaj. Ogromno sladkobe pride preko pijače.

Srečno!

+1
Sladke pijače so res poden, 100ml ima cca 40-50kalorij odvisno od pijače. 2 litra pa je okoli 800kalorij.

Jaz sem včasih samo s colo in sladkarijam zafilal 2000 kalorij/dan, kje je še hrana+2000-3000kalorij skupaj sem včasih zaučil, kar 4000-5000 kalorij. Tud, če sem jedel samo 2x v dveh obrokih pojedu min.1000kalorij/obrokx3.

V glavnem izbirjate zdravo hrano.
fak stari ko ste ve glupe!!!!!! jst bi mogla shujšat velika sm 159cm in tehtam 68,5kg!!!!!!!
in ve govorite da morte shujšat jst sm šele debela!!!!!!
nana-ninica(grozno mi je)

kaj naj naredim ce... ?

30.05.10 17:07
pomagajte mi prosim!!!

jst bi rada nasvet kaj naj naredim če se mi po nogah in hrbtu delajo mazolji? po nogah jih mam fullllll pa bi rada zvedla kaj je treba narediti da se jih znedim zato bi zelo rada kakšen nasvet od katerega!!?? in pa zanima me kaj naj naredim če si neupam obleči malo bol uprijete majce ker imam velike prsi-zelo!? aja stara sm 13!! ali moram zaradi tega shujšati ker imam kar 60 kg! pa kakšn nasvet kako shujšati prosim kajti še kopalk si več ne upam obleči tako mi je nerodno?? pa oprostite ker matram z uprašanji sam imam samo še enega! po obrazu imam mazolje in me zanima če ima kdo kakšno sestavino mislim kakšno idejo ki jo lahko pripravim doma kajti jaz sem slišala da je dobro ce das 3 žličke medu in eno žličko cimeta pa zmešaš po si pa zvečer namažeš prau velike mazolje in pustiš čes noč zjutraj si pa spereš ! jas bi pa probala nekaj drugega !

prosim prosim prosim prosim če mi lahko svetujete prau vesela bi bila katerega koli vašega komentarja ali nasveta!!

HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RES PROSIM IN HVALA!!!!!!!!!
13

shujšalala bi rada 10 kg

03.06.10 09:50
zdravo imam velik problem da se predebela in to zeloooo!!!!no in bi prosila za en nasvet da bo res delovalo ker bi rada shujšala v 1 mesecu!!

hvala za vnaprej
Ena punca

04.06.10 19:16
Tudi jaz bi rada shujšala, in sicer v 14-ih dneh iz 72,60 kg na 65,20 kg.

Katero dieto mi priporočate? Upoštevajte prosim, da obožujem sladkarije in ne maram nobenega športa!!!
Navedeno
"Ena punca"
Upoštevajte prosim, da obožujem sladkarije in ne maram nobenega športa!!!

Tudi če to upoštevam, ti lahko svetujem le:
1. opusti/zmanjšaj sladkarije;
2. začni se ukvarjati s športom (ali vsaj hojo / hitro hojo)
3. začni uživati zdravo hrano (kaj to je, boš našla v mnogih temah tudi na tem forumu)
Mojca1977

12.06.10 16:28
Sama sem poizkusila z obliži Hoodia in so edino pravo sredstvo, saj se nalepijo na kožo in se vsebina absorbira v telo.
Samo v mesecu sem izgubila 5 kilogramov, v prejela pa sem tudi knjigo za zdravo življenje Kako sem izklesala svoje telo, ki ima jedilnik in točno vse razloženo o prehrani in kako to težo ohranjat.

Sedaj je že 5 mesecev, obližev več ne uporabljam se držim samo navodil iz knjige in v tem času sem svoje telo preoblikovala in shujšala še dodatna 2 kilograma.

Priporočam: www.mojStil.si
Ma, kakšni obliži, lepote prosim.

Ne nuca noben obliž, nobeni tableti, nič od nič.

Ti pa veliko koristi zdrava prehrana in gibanje.
nekdo z trebuščkom

21.06.10 14:00
Nujno rabim eno dieto - shujšati moram 13 kg čez poletje. Visok sem 166 cm in tehtam 71 kg.
Poskušam se veliko gibati in jesti pravilno prehrano. Vendar mi ravno ne uspeva.
Navedeno
"nekdo z trebuščkom"

Nujno rabim eno dieto - shujšati moram 13 kg čez poletje. Visok sem 166 cm in tehtam 71 kg.
Poskušam se veliko gibati in jesti pravilno prehrano. Vendar mi ravno ne uspeva.

Tako nam vsi napišejo :) In odgovor, ki sledi temu pa je skoraj vedno enak.

Napiši nam svoj jedilnik in plan gibanja, ki ga izvajaš trenutno.

Lp
Pikicaaa

26.06.10 19:09
Eillaa:D
Mene neki zanima kako naii js shujšam u 1 mesecu vsaii 10 kg visoka sm 168cm ,tehtam pa 62 kg ...kar me zelo moti !! Zelo rada bi dobila vaš nasvet! HVALA!
LP
nevem, če vam tko težko brat po forumu, kar se napiše o hitrem hujšanju..

10kg v enm mescu je idiotizem prve klase.
tudi če ti z stradanjm in samomučenjem to uspe se boš kasneje zredila 2kratno nazaj.

od tistih 10kg k jih pa bi zgubila bi blo samo 5kg maščob...

ostalo izguba vode, skrčen želodec, prazno črevo, izguba mišic itd.
alo zanima me če bi mi lahko kdo pomagal narediti jedilnik , da bi skujšal okrog 10 do 15 kg oz. kako naj zančnem hujšat

LP
Zajtrk; 6:00 (33gB ; 15gM ; 76gOH) 571kcal
70g ovsenih kosmičev, 30g otrobov, 400ml mleka +20g laneno seme +3g omega3 + one a day + 1g c vit

Malica 1; 09:30 (32gB ; 18gM ; 13g OH ) 328kCal
Skuta 250g 27,5g B; 11g OH ; 2g M
Mandlji 30g 4g B ; 16g M ; 2g OH

Kosilo 13:00 ( 36gB, 21gM, 88gOH ) 685kCal
150g ovsenih kosmičev, 2 jajca

po treningu:
20g metapure + 70g malte (17g B, 70g OH) 348kCal

Trdi obrok po treningu (48g B 90g OH 2g M ) 570kCal
120g makaronov (navadnih), 130g tuna v lastnem soku

Večerja 21:00 (45gB 0gOH 15g M) 315 kCal
Piščanec belo meso  (200g) M;3.5g,B;45g,
Solata + 1 žlica olivca 12g M
3g omega 3

Lahko ti nekdo prilepi svoj jedilnik, sam v veliko primerih ti to ne bo pomagal, ker se potrebe razlikujejo... Naprimer zgoraj je moj jedilnik, vendar dvomim da bo kateri punci tukaj pomagal shujšat. Navsezadnje moraš brat članke, knjige itd... Nato pa seveda še praktične izkušnje ko vidiš na svojem telesu kaj se dogaja, kaj je treba spremenit itd...
ženska_

05.08.10 15:36
Živjo jaz imam resne težave velika sem 1,84 m težka pa sem 69 kg zelo rada bi imela 64 kg ukvarjam se z športom imam pa veliko maščobnik oblog na riti stegnih in na bokih pa ne gre in negre da se bi jih izognila samo hočem da nimam več maščobnih oblog na riti in stegnih kile mi sploh niso važne če po resnic povem (:
Navedeno
ženska_

Živjo jaz imam resne težave velika sem 1,84 m težka pa sem 69 kg zelo rada bi imela 64 kg ukvarjam se z športom imam pa veliko maščobnik oblog na riti stegnih in na bokih pa ne gre in negre da se bi jih izognila samo hočem da nimam več maščobnih oblog na riti in stegnih kile mi sploh niso važne če po resnic povem (:

http://med.over.net/forum5/read.php?93,6379928

Lp
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 4 plus 15?