Starejši so modrejši

Veliko znanja, spoznanj, prodorno mišljenje, ustrezno ravnanje, bogate življenjske izkušnje – modrost, ki jo starejši imajo veliko. Povprašajte jih in izmenjajte izkušnje. Pozabite na samoto in poglejte, kdo od sovrstnikov se skriva tukaj.
V oporo vam je tudi nasvet strokovnjaka - na forumu Varovanje in zdravniška pomoč na daljavo– SOS GUMB

rada bi se učila angleščino

avatar tjašika 24.10.03 11:22
Rada bi kakšen nasvet.
Imam srednjo šolo, angleščino znam kolikor sem se je naučila v srednji šoli.
Zdaj pa bi se rada naučila angleščine fajn.
Rada bi se je naučila sama-preko knjig, literature, anglesčina 2000 s in
potem šla na tečaj.
Mislite da je to mozno?
Tečaji se mi zdijo predragi.
Bi pa potem ko bi se naučila šla na kakšen izpit da bi dobila diplomo,.
vsi odgovori dobrodošli
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Ponca 24.10.03 13:12
Ves, Tjasika, vse lahko dosezes, kar si mocno zelis... Je pa tale "samotarska" pot malce bolj tezavna, saj zahteva mnogo volje in samodiscipline, da potem sama sedes in vadis in vadis in studiras...Vsekakro moras ob studiju se veliko brati tuje revije, knjige, se pogosto dobiti s kaksno prijateljico, ki ze bolj obvlada tuj jezik in se pogovarjati le v tujem jeziku in se popravjati, popravljati...In gledati tuje TV programe, skratka povsem prilagoditi rezim nekega dela prezivljanja prostega casa. Seveda ti utegne uspeti se lazje kasneje koncati kaksen tecaj, po katerem bos lahko dobila tudi certifikat.
Zelim ti veliko uspehov in LP!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar marjan 25.10.03 16:30
Kolikor mi je poznano se lahko naučiš angleščine tudi pri misijonarjih cerkve Jezusa Kristusa iz poslednjih dni (mormoni). To so mladi Američani, ki kot misijonarji delujejo tudi v Sloveniji. Sam se udeležujem tečaja pri njih in mi je všeč. Koliko to stane? Nič. Zakaj to sploh počnejo? Na ta način (izven časa tečaja) predstvljajo tudi njihovo vero. Udeležba je prostovoljna. Kako to izgleda ne vem, ker hodim samo na tečaj. Če boš v katerem od večjih slovenskih cest srečala ali videla mladega fanta ali dekle, s tablico na prsih in ameriškim naglasom, ko prijazno ogovarjajo mimoidoče, jih povprašaj za udeležbo na tečaju. Imajo tri stopnje. Začetno, nadaljevalno in konverzacisjki tečaj.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar pikapolonica8 26.10.03 20:26
A imajo tudi v Lj. ta tečaj?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar marjan 26.10.03 21:30
Mislim da, ker sem ob obisku v Ljubljani na Prešernovem trgu govoril z enim od teh fantov. Bil je sredi trga, in ko sem šel mimo sem ga pozdravil ter mu povedal, da poznam njegove kolege v Celju, kjer obiskujem tečaj angleščine. Vprašal me je, kako se mi zdi, in sem zadevo pohvalil. Izmenjala sva še nekaj besed in jaz sem odšel svojo pot.

O njih izveš nekaj na spletni strani http://www.mormoni.20fr.com/index.html

Lp. Marjan
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Nina 29.10.03 21:23
Marjan, ali imajo v Celju mormoni tečaj angleščine? In to zastonj? Ali po dostopni ceni?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nevrolingvist 30.10.03 14:17
Tečaj je zastonj. Na Vodnikovi (mislim, da je) 6. Vsak torek od 18.00 - 19.00 ure. Preprosto pridi in se pridruži skupini, za katero misliš, da ti najbolj ustreza; začetni, nadaljevalni, konverzacijski. Če kdo rabi še več pomoči, se je možno dogovoriti tudi za pomoč na domu. Jaz in moja partnerka hodiva samo na tečaj. Lahko jih tudi pokličeš na št: (03) 545 16 82
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar pikapolonica8 31.10.03 14:21
A ti to hodiš v Lj. na tečaj?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nevrolingvist 31.10.03 16:46
Živjo, pikapolonica8! Hodim v Celje. Kje imajo to zadevo v Ljubljani ne bi vedel. V kolikor te resnično zanima, pokliči v Celje na številko 03 545 16 82 in ti bodo verjetno povedali.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar xyxx 05.11.03 21:37
V Ljubljani se lahko udeležite tega učenja na Celovški 34
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 8 krat 2?
Na vrh