Neplodnost

Pogovori, izmenjava izkušenj in informiranje o neplodnosti.
Nikkolina99

Počutje ob stimulaciji v IVF postopku

03.10.12 17:47

Živjo,

malo me živčki dajejo..... sem 7. dan na Menopurju in imam že dva dni napihnjen trebuh in po jajčnikih me špika, ovulacijska sluz tudi že 2-3 dni... Jutri imam prvi uz po začetku stimulacije, sem pa v dolgem postopku in si dajem tudi Suprefact.
Ima katera kaj izkušenj? Skrbi me, da bodo folikli prehitro zreli, popokali.... Ali je tako počutje normalno...
Hvala.
Jaz sem tudi na Menopurju in sem že od začetka napihnjena in napeta, mislim, da je to normalna reakcija.Včeraj sem bila na UZ in je vse OK. Jutri (12,dan ciklusa) me čaka punkcija.
Srečno!
Čisto normalno, brez skrbi. Ponavadi zraste en folikel, v postopku jih imaš lahko tudi 30, zato je napetost, špikanje..
Suprefact preprečuje,da bi folikli popokali.Vse drugo pa je normalna reakcija ob jemanju omenjenih zdravil.
Nikolina jaz sem tudi šla v strahu na punkcijo ker me je dva dni prej nehalo vse tiščati in špikati, bla sem sigurna da so folikli popokali na koncu je pa biu en folikel več kot na zadnjem uz. , sem pa pravtako imela superfact ter menopur. Je pa bla tokrat ena celica več kot v prvem postopku ko nisem imela nobenega špikanja in pikanja, kot da se ni dogajalo nič. 54321 mislim da sva midve bile nekje istočasno v prvem postopku. Želim ti jutri brezbolečo punkcijo in lep kupček kvalitetnih celic, pa javi se še kaj. Vsem ostalim puncam pa srečno v postopku vsem pa ki čakamo testke pa lepe in debele pluske.
Zeuso, hvala za lepe želje. punkcija je bila žal boleča, ker sem imela ogromno foliklov, Žal je bila večina praznih (mogoče katera ve, zakaj pride do tega??) tako, da zdaj imamo samo 7 celic, ampak sem prepričana, da bodo vse dobre:)
kaj pa ti? Kako daleč si?
54321jaz sem tokrat tudi imela 7 celic in je doktor reku da je to pravljična številka, zakaj so folikli prazni pa nebi vedla, jaz sem jih imela 9 pa samo 7 celic. Sem pa tokrat imela transfer na 3 dan in so mi vstavili dva 8 celična zarodka ostalih pet pa so pustili in čakam pošto če bo vsaj tokrat kak zamrznjenček. Sem pa imela transfer v nedeljo krvnega imam pa 15.10. Počutje je vredu samo kar je me včeraj zaštihalo v križu ne smem pa drugega vzet kot kakšen lekadol ufa. Držim pesti da se ti bodo lepo oplodile vse celice
 

Avtor: Naslov teme:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 16 minus 15?