Neplodnost

Pogovori, izmenjava izkušenj in informiranje o neplodnosti.
Sara  

priprava na IVF

25.08.03 11:11

Drage forumovke,

Večkrat prebiram vše izkušnje z IVF postopkov. Ker grem jeseni na postopek me zanima ali imate kaj dobrih izkušenj z naravnimi zdravili s katerimi lahko čimbolje pripraviš maternico.., boljša prekrvavitev, itd.
Nekje so že bili omenjeni neki čaji, alge,..itd. Če ima katera s čim dobre izkušnje naj mi prosim napiše.
Zanima me tudi kaj dobro vpliva na moško plodnost, na število spermijev?
Hvala za odgovore.
LP/Sara

Taja  

Re: priprava na IVF

25.08.03 11:51

Najboljša priprava je "mirna glava". Sama sem poskusila že vse sorte in menim, da je stvar v vleiki meri v naših glavah. Nazadnje, ko sem bila čisto kul in brez vsakršnih alternativnih pripomočkov, je bil postopek še najuspešnejši, saj sem pridelala krasne zarodke. Prvič pa kljub nevem kakšnim masažam, čajčkom in vitaminom nisem pridelala več kot enega zarodka.

Ti pa lahko naštejem nekaj alternativ, ki meni niso pomagale: refleksoterapija, bioenegija, čaj krvomočnice, vitamini (razno razni), ...

Brez strahu se podaj v postopek in misli predvsem na to, da boš kar se da sproščena. Saj še kitajski alternativni zdravilci pravijo: ČE V GLAVI ŠTIMA, TUDI V RITI! In se popolnoma strinjam z njimi!

Veliko uspeha!

Re: priprava na IVF

25.08.03 18:46

Se popolnoma strinjam z Tajo:-))))))
 

Avtor: Naslov teme:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 16 minus 2?