Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 23. sep 2002
sre, 27. maj 2009
sob, 15. jan 2005
pon, 26. maj 2008
čet, 03. dec 2009
pon, 31. jan 2011
čet, 06. okt 2011
pon, 13. maj 2002
sre, 27. maj 2009
pon, 31. jan 2011

|
samo zanima me
Podpirate podružnične šole?19.04.12 11:09 |
|
pod 15 ukinit
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 11:18 |
|
Sem za
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 11:29 |
|
maj..
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 11:29 |
|
res odvisno no
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 11:43 |
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 11:44 |
|
g.k.l.
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 11:51 |
|
deževna Primorska
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 11:52 |
|
kultura pa taka
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 12:01 |
Navedenotole mi je ful smešno, ob vsej kulturni ponudbi ki je danes na svetu, bo nekdo pogrešal duhamorne proslave ob dnevu žena in za novo leto. lepo vas prosim, čimprej naj se ta kulturna središča ukinejo, da bodo ljudje malo bolj razgledani. konec koncev smo imeli vsedržavno nacionalno preverjanje strpnosti, kjer so rezultati očitni.deževna Primorska
Moje mnenje je, da moramo to gledati malo širše. V manjših krajih ni šola le šola, ampak ima mnogo širši pomen, je kulturno središče kraja.
Če pogledam samo v mojem kraju, kjer imamo zaenkrat samostojno OŠ (približno 90 učencev), izgleda pa, da bo postala podružnica, kar ni nič hudega, samo, da je ne ukinejo.
Za vse praznike se v šoli odvijajo prireditve in proslave, katerih se udeleži velika večina vaščanov, ki se teh prireditev, če bi bile na šoli v mestu sigurno ne bi udeležili. Šola je nosilka mnogih aktivnosti, ki niso njena osnovna naloga, ampak tudi to delajo šole na podeželju - in čistilnih in dobrodelnih akcij, sodeluje pri projektih krajevnih in vaših skupnosti.
Jaz sem za to, da podružnične šole ostanejo. Učitelji pa že tako svojo učno obveznost kombinirajo na več šolah skupaj. Kar se tiče nivoja znanja pa so moje osebne izkušnje, da ni nič nižji, kvečjemu višji od "mestnih" šol, vsaj tu pri nas, kar dokazujemo z visokimi uvrstitvami na državnemu nivoju raznih tekmovanj.
lp.
|
deževna Primorska
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 12:18 |
|
pri nas pa
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 12:22 |
|
urca tika taka
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 12:26 |
|
kultura pa taka
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 12:46 |
Navedenodeževna Primorska
/quote]
tole mi je ful smešno, ob vsej kulturni ponudbi ki je danes na svetu, bo nekdo pogrešal duhamorne proslave ob dnevu žena in za novo leto. lepo vas prosim, čimprej naj se ta kulturna središča ukinejo, da bodo ljudje malo bolj razgledani. konec koncev smo imeli vsedržavno nacionalno preverjanje strpnosti, kjer so rezultati očitni.
|
fds
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 12:47 |
Navedenodeževna Primorska
/quote]
tole mi je ful smešno, ob vsej kulturni ponudbi ki je danes na svetu, bo nekdo pogrešal duhamorne proslave ob dnevu žena in za novo leto. lepo vas prosim, čimprej naj se ta kulturna središča ukinejo, da bodo ljudje malo bolj razgledani. konec koncev smo imeli vsedržavno nacionalno preverjanje strpnosti, kjer so rezultati očitni.
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 13:49 |
|
zaprtje
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 13:56 |
|
japajade_
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 14:56 |
Navedenokultura pa takaNavedenotole mi je ful smešno, ob vsej kulturni ponudbi ki je danes na svetu, bo nekdo pogrešal duhamorne proslave ob dnevu žena in za novo leto. lepo vas prosim, čimprej naj se ta kulturna središča ukinejo, da bodo ljudje malo bolj razgledani. konec koncev smo imeli vsedržavno nacionalno preverjanje strpnosti, kjer so rezultati očitni.deževna Primorska
Moje mnenje je, da moramo to gledati malo širše. V manjših krajih ni šola le šola, ampak ima mnogo širši pomen, je kulturno središče kraja.
Če pogledam samo v mojem kraju, kjer imamo zaenkrat samostojno OŠ (približno 90 učencev), izgleda pa, da bo postala podružnica, kar ni nič hudega, samo, da je ne ukinejo.
Za vse praznike se v šoli odvijajo prireditve in proslave, katerih se udeleži velika večina vaščanov, ki se teh prireditev, če bi bile na šoli v mestu sigurno ne bi udeležili. Šola je nosilka mnogih aktivnosti, ki niso njena osnovna naloga, ampak tudi to delajo šole na podeželju - in čistilnih in dobrodelnih akcij, sodeluje pri projektih krajevnih in vaših skupnosti.
Jaz sem za to, da podružnične šole ostanejo. Učitelji pa že tako svojo učno obveznost kombinirajo na več šolah skupaj. Kar se tiče nivoja znanja pa so moje osebne izkušnje, da ni nič nižji, kvečjemu višji od "mestnih" šol, vsaj tu pri nas, kar dokazujemo z visokimi uvrstitvami na državnemu nivoju raznih tekmovanj.
lp.
|
se strinjam
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 16:21 |
Navedenozaprtje
Nič drugega kot veliko požiranje denarja, od vzdrževanja..... veliko staršev bi otroka raje dalo na matično šolo, pa ne smejo, ker spadajo pod podružnico in tako se umetno ohranjajo in požirajo denar. je pa zanimivo - radi bi ohranili veliko zaposlenih za velike plače.
|
podpiram vsekakor
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 18:49 |
|
macatacakurja faca
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 20:50 |
|
delovna mesta
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 21:02 |
|
tudi sama s podružnice
Re: Podpirate podružnične šole?19.04.12 22:21 |
|
bližnjanka
Re: Podpirate podružnične šole?20.04.12 08:50 |
Navedenomirijam
Ne podpiram. Mi imamo eno centralno šolo. Potem je naša podružnica in še ena. Naša je nabito polna, da komaj najdejo prostor. Je pa še ena podružnica, potrebna ne vem kake prenove. jaz sem proti prenovi in raje vidim, da se jo zapre. Učencev je pa tam malo.
|
bi se dalo šparat tudi tukaj
Re: Podpirate podružnične šole?20.04.12 10:29 |
|
črti
Re: Podpirate podružnične šole?22.04.13 17:10 |
|
ste oa omejeni
Re: Podpirate podružnične šole?21.05.13 09:00 |
Navedenojapajade_Navedenokultura pa takaNavedenotole mi je ful smešno, ob vsej kulturni ponudbi ki je danes na svetu, bo nekdo pogrešal duhamorne proslave ob dnevu žena in za novo leto. lepo vas prosim, čimprej naj se ta kulturna središča ukinejo, da bodo ljudje malo bolj razgledani. konec koncev smo imeli vsedržavno nacionalno preverjanje strpnosti, kjer so rezultati očitni.deževna Primorska
lp.
se strinjam. Pri nas je že tako, vsaj te predstave niso boh ve kaj. Komot bi jih ukinili in te stvari urejali prek celega kupa društev ki delujejo (društvo prijateljev mladine, kulturno društvo, društvo za oživljanje kaj vem česa, mladinci,..) zdaj je vsega preveč in ne pride nič do izraza.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.