Iščete delo, delavca?

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.
Moderator: ekipa portala mojaZaposlitev.si
Prosta delovna mesta zaposlitve v tujini s pričetkom dela 15.5.2012. Prijave najkasneje do 5.5.2012!

NEMČIJA:

Elektroinštalater
Montažer
Cevar / Vodovodar
Varilec

NEMČIJA/AVSTRIJA:

Fasader
Krovec
Klepar
Pleskar
Monter montažnih hiš, stavbnih mizarskih izdelkov in jekla
Keramičar
Parketar

ITALIJA:

Gradbeni tehnik

NIZOZEMSKA:

Krovec

Išče se večje število ljudi za terensko delo v tujini. Delovne izkušnje obvezne, dela se opravljajo ja znanih tovarnah (BMW,Mercedes-Benz, ...),

zaposlitev v Sloveniji, plačevani slovenski prispevki.

PLAČILO:

Nekvalificirani delavci cca 8€/h NETO
Kvalificirani delavci do 12€/h NETO

Nastanitev in prevoz delavcev je skrb delodajalca, prehrana je strošek delavca.

ZAPOSLITEV:

Poizkusna doba: 1-3mesece
Če se delavec v poizkusni dobi izkaže mu je omogočena zaposlitev za nedoločen čas!

INFORMACIJE:

info@gvlslovenija.com

Informacije samo preko elektronske pošte.
www.gvlslovenija.com
Ptujčani in okoličani pozor.
7.5.2012 imam za naše podjetje naročilo- eno montažo v Bremenu-tovarna Mercedes in bi rabil 6 izkušenih ljudi-cevarjev, instalaterjev za montažo instalacij- cevi za zrak.
Ni varjenja-le sestavljanje.
Delo je od maja do septembra. Pričetek dela takoj. miran.sic@gmail.com ali na 041 242 736
ćevas zanimaju toliki delovci pokličite me za saradnju i da potpišemo pogodbu a isplaćilo svaki tjedan 051 383 305
Pozdravljeni!
Sem Tomaž Dodič in prihajam iz Kranja. Rojen sem 28.5.1983 v Kranju. Hodil sem na osnovno šolo Simona Jenka v Kranju.
Nato sem hodil na srednjo avtomehanično, vendar je nisem dokončal ampak sem se zaposlil pri parketarstvu Florjančič, kjer sem bil zaposlen 8 let. Kot parketar sem pridobil veliko ročnih spretnosti.
Pišem vam, ker sem zasledil oglas, da iščete delavce in bi rad delal kot parketar pri vas in mislim da mi delo pri vas ne bi povzročalo preveč težav.
Sem zelo priden, delaven, hiter, tako da z menoj ne boste imeli težav.
Veselim se vašega povabila na razgovor in lepo pozdravljeni!

Tel.št: 040/366-312
Pozdravljeni-Prosil bi vas da mi odgovorite,koliko ste zainteresirani za samostojne podjetnike oziromah osebno zame.Živim in delam na primorskem ukvarjam se z gradbeništvom.Precej izkušenj,imam v tej panogi.Lahko me pokličete na mob.040 753 138-Lep pozdrav
DELO V ŠVICI za 20 EUR – 30 EUR neto / uro in več s poštenim delom za vse GRADBENE DELAVCE ZIDAR,TESAR,ŽELEZOKRIVEC,ELEKTROINŠTALATER,POSTAVLJALCI ODROV Zaželjeno je vsaj delno znanje nemščine in Slo državljanstvo. Tel 070759636 e-mail delordelo@gmail.com DELOR KOLAR Rosenbergweg 18b 9000 St. Gallen Schweiz.
DELOR KOLAR...ti druge napizduj...nas nebos vec....ljudje pazite se tega goljufa...............
Hvala jaz sem se enkrat opekel s takimi šušmarji kot KREATA in podobnimi.Delaš jim zastonj nimaš niti osnovnega zdravstvenega zavarovanja,orodje si sam kupuj itd itd.Dnevnic ti ne priznajo barabe barabe potem samo zaprpo firmo in odpro drugo pod drugim ali podobnim imenom.Inšpektorica v kranju mi je rekla,da firma sploh ne obstaja na določenem naslovu in ko sem ji dal točen naslov firme se je šele zganila .HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE NASEDAJTE BOLJŠE JE BITI NA BORZI KOT PA DELAT BARABAM ZASTONJJJJJ.
EmaLucija10

Peka drobnega peciva

07.12.12 17:21
Zanima me koliko stane kg domačih piškotov.Ko sem izgubila službo zaradi nosečnosti sem začela peč piškotke predvsem za domače. Ker se je to malce razširilo me zanima koliko je še drugje cena za kg. V bistvu je tu vloženega ogromno ročnega dela ki ga težko spravim v evre.

Hvala za vaše mnenje

Lp
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 8 plus 3?