Iščete delo, delavca?

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.
Moderator: ekipa portala mojaZaposlitev.si
A MONT PLUS

Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

09.09.11 20:13
Spoštovani!

Podjetje A MONT PLUS d.o.o. Borštnikova ulica 53 iz Maribora, zaradi večjega obsega dela po raznih deloviščih v Avstriji zaposlimo večje število ljudi.

Iščemo različne profile:

KLJUČAVNIČARJE
KROVCE
KNAUFERJE
MONTERJE
CEVARJE
VARILCE...

Začetna urna postavka 8€/h, ki pa ni fiksna.
Prevoz in nastanitev je naša skrb.

Vaše cenjene prijave pričakujemo na email: amontplus.doo@gmail.com
Informacije na GSM: 041 716-299
A MONT PLUS

10.09.11 17:19
Nujno iščemo (zaposlimo) 4 krovce za delo v sosednji Avstriji.

A MONT PLUS

13.09.11 14:23
Nujno iščemo (zaposlimo) 3 ključavničarje za delo v sosednji Avstriji.

delavn in znajdljiv

Re: Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

13.09.11 15:04
Lep pozdrav. Sem nekvalificiran delavec z iskušnjami krovsva, ključavničarstva, knauf montaže....Bil sem tudi na montažah hotelskega pohišva v Belgiji....Če vam moja nedokončana šola ne predstavlja ovire, me konaktiraje na mail drumbabun13@gmail.com ali pa na številko 070226746
bližina meje

14.09.11 12:31
Mizar s 25 letnimi izkušnjami
iščem zaposlitev v Avstriji, najraje v okolici Celovca, Villacha...

Če poznate koga, ki potrebuje pridnega delavca mi lahko pustite kontakt.
Hvala
avstrijkica

14.09.11 14:41
Navedeno
bližina meje
Mizar s 25 letnimi izkušnjami
iščem zaposlitev v Avstriji, najraje v okolici Celovca, Villacha...

Če poznate koga, ki potrebuje pridnega delavca mi lahko pustite kontakt.
Hvala

Tu poglej in si ustrezno spremeni Arbeitsort: http://jobroom.ams.or.at/jobsuche/Suche.jsp?d=1&d2=0&d3=0&d4=0&special=0&beruf_art=2&b_og=66&b_ug=168&bg2=178&r0=SA&r1=A200&r2=0&r3=0&x=1316004000307&ar=1&au=0&ak=0
Iskanje je nastavljeno prav za mizarje (Tischler), je pa še nekaj drugih poklicev iz te stroke.
A MONT PLUS

15.09.11 11:35
Iščemo ključavničarje, knauferje in krovce, oz. ljudi z znanjem in izkušnjami.

Iščem delo

15.09.11 14:53
Zaposlitev

Sem moški srednjih let in iščem pleskarska dela kje v Celovcu.Sem iz Bleda po poklicu slikopleskar imam svoj s.p. .
Če kdo koga pozna,da išče za ta profil ljudi,naj mi prosim sporoči.
HVALA
A MONT PLUS

16.09.11 14:25
Iščemo (zaposlimo) izkušene varilce za delo v sosednji Avstriji. Možnost zaposlitve TAKOJ!

Začetna urna postavka po dogovoru.

Vaše cenjene prijave z izkušnjami pričakujemo na email: amontplus.doo@gmail.com
A MONT PLUS

16.09.11 14:29
Iščemo (zaposlimo) varilce za delo v sosednji Avstriji. Možnost zaposlitve TAKOJ!

slikopleskar

17.09.11 20:11
lp sem slikopleskar in bi rad delo v avstriji je mogoče kak slovenec ki bi lahko z njim šel gor in opravljo delo slikopleskarja ali pa ka podobnega moj gsm040204075 peter.
slovenkica

17.09.11 22:51
Avstrijkica,bi mi lahko pomagala s kakšnim konkretnim namigom?Sem šivilja in iščem delo v Avstriji,v Celovcu ali kje blizu blizu meje...
A MONT PLUS

18.09.11 13:05
Takoj zaposlimo 3 izkušene ključavničarje z znanjem branja načrtov za delo v sosednji Avstrijii.

A MONT PLUS

Zaposlujemo VARILCE

21.09.11 14:47
V roku dveh mesecev bomo potrebovali večje število izkušenih VARILCEV za delo na Nizozemskem za več let.

Plačilo po dogovoru.

Branko Koren s.p. 030/694-667
Na Straški vrh 21, Ljubljana

POKLIČITE DOM SERVIS, KI REŠI VAŠE TEŽAVE OD A DO Ž !

OSTALA DELA, KI JIH NUDIMO:
- BARVANJE NAPUŠČEV
- BARVANJE FASAD
- BARVANJE STANOVANJ
- NAREDIMO PREGRADNE STENE
- ČIŠČENJE IN POPRAVILO BOJLERJEV
- RAZNA DRUGA HIŠNA DELA…

ZA VSA NAŠA DELA NUDIMO GARANCIJO
A MONT PLUS

24.09.11 22:19
Takoj zaposlimo 10 TIG varilcev in 20 ključavničarjev monterjev za delo v Avstriji in Nemčiji.
Dela je za dobrih 5 let.

Plačilo po dogovoru, od 8€/h - 10€/h in več.

A MONT PLUS

26.09.11 13:11
Iščemo 2 ključavničarja z izkušnjami, ki takoj dobita redno zaposlitev.

Plačilo po dogovoru.

Vse uredu in prav samo baje ne plačujete tako kot se mora.

Monterski glas se sliši v deveto vas.
To mi je všeč,da opozarjate kdo ne plačuje.Tudi meni je bilo podjetje iz Ptuja dolžno 2000€ in jih nisem dobil 5mesecev.Ko pa sem jim poslal odvetnika in inšpektorja za delo,je bil denar nakazan še isti dan.
A MONT PLUS

26.09.11 17:49
Ta je pa dobra Kiel, vse take zadeve okoli neplačil lahko ljudje preverijo in prav je tako. Brez vzroka dajete lažne informacije, ker imamo vse porihtano, tako, kot mora bit, če pa imate bilo kakšne argumente, pa bom zelo vesel, če podate vsaj enega točnega :)
Torej? Kar na dan z besedo...

Mi svoje obveznosti poravnavamo sproti vsakega 20. v mesecu, kar je razvidno tudi iz naše pogodbe. Nam je v veselje, da so naši delavci redno plačani in zadovoljni in ne kot se je dogajalo z Vegradom, SCT in vse druge tajkunske firme. Tudi sami imamo izvstno pravno službo, ki dela v prid delavcu. Delavec mora bit zaščiten in tudi primerno nagrajen, če je dober, tako, da ne se bat Vi negativci, ki širite negativo med ljudi. Če ste sami doživeli krivico neplačila nismo mi zato krivi in ne mečite slabe luči na poslovanje podjetja, ki ga sploh ne poznate.

Navedite argumente prosim...
iščem delo ključavničarja-varilca,imam svoj s.p.
kontakt: boštjan031741718
Brigita39

02.10.11 21:29
Res je preko slovenskega podjetja nikoli ne bi šla v Avstrijo. Mojemu možu so tudi slovenci na takšen način ostali dolžni, pa se še zdaj pravdamo in čakamo. Mesec dni sem se prijavila na tale portal delovavstriji.com tako sva z možem spoznala gospodiča Nicola Di Grazia in so nam pridno pošiljali ponudbe aktualnih mest ki jih ni bilo nikjer drugje zaslediti kot le preko njih. Naj povdarim delodajalci so bili avstrijski in ne slovenski. Nicola je pomagal pri prevajanju na razgovoru in tako se je mož takoj zaposlil. Enako so se preko njih spravili v tujino moja sestra kot sobarica in dve njeni prijateljci. Jaz pa sem doma zaradi otroka. Tako da lahko le povem, da sem bila presenečena nad njihovo pomoč.

če bo kdo potreboval lahko le priporočam

www.delovavstriji.com
Brigita39
Tale gospodič nudi inštrukcije, sejemska ponudba.... zanima me da ni to kakšen nateg. Če nič nima o posredovanju, takšnih ljudi je mal- jih ne poznam. KAJ dela mož, sestra.

t.svetovalec33@mail.com
A MONT PLUS

04.10.11 16:26
Zaradi vse večjega obsega dela na gradbiščih v Avstriji in Nemčiji iščemo izkušene:
KLJUČAVNIČARJE
VARILCE
FASADERJE
KNAUFARJE

Fasaderji in knaufarji lahko po kvadratu.

iščem delo na obali bilo karksno stara sem 20 let visoka 170 tezka 50 in imam končano osnovno šolo...če kdo kej ve naj pise na danijela.ivanic@gmail.com hvalaa
A MONT PLUS

05.10.11 13:41
Takoj zaposlimo 10 ključavničarjev za montažo v Nemčiji. Priporočljivo je znanje varjenja. Nastop dela lahko takoj naslednji teden.

Interesenti pokličite za razgovor!

tweety11111

12.10.11 15:21
pozdravljeni,
tudi jaz iščem delo v avstriji in sicer na koroški strani po poklicu sem poslovni tajnik in me zanima če bi se našlo kakšno delo za mene oziroma če kdo ve za kakšno. Glede dela mi je vseeno delal bi karkoli.Znam aktivno govoriti angleško ter pasivno tudi nemško imam tudi nekaj delovnih izkušenj v prevozih po evropi in tudi delo v proizvodnji.Star sem 26 let.
Moj mail je: tweety.jelen@gmail.com
GMS: 051\452-184
Hvala
Spoštovani A MONT PLUS

Kako je z nastanitvijo, prevozom? Napišete prosim malo več.
A MONT PLUS

14.10.11 09:42
Zaposlitev dobi TIG VARILEC, SAMOSTOJNI CEVAR (IZOMETRIJA) delo v Nemčiji.

Urna postavka po dogovoru.

Interesenti pokličite za razgovor!

Nove Zaposlitve

19.10.11 16:03
VSI TISTI KATERI SE ŽELITE ZAPOSLIT V SOSEDNI AUSTRIJI ALI NAMČIJI VAM SVETUJEM ZAPELJITE SE ČEZ MEJO IN DELAJTE PREKO AUSTRISKE AGENCIJE BOSTE PREJEMALI VELIKO LEPŠO PLAČO IN JE TUDI TOČNA NA URO.ODPADEJO SKRBI ZA PREVARO.VAM ŽE V NAPREJ POVEDO KOLIKO PREJMETE PLAČE ,KOLIKO ONI ZASLUŽIJO IN KOLIKO PODJETJE PLAČA ZA VAŠE DELO.VAM IZ ISKUŠEN POVEM SEM ISKAL ZA CNC RESKALCA PRINAS IN V TUJINI IN JE RAZLIKE ZA DOBRIH PAR STO EUR ZA REDNE URE.PAČ NAŽALOST JE TO NEKO SODOBNO SUŽENSTVO. PRINAS V SLOVENIJI PA BI RAD VSAK KATERI IMA MALO ČASA ČEZ NOČ OBOGATEL NA RAČUN DRUGIH. ČE JE ZE VSE MODERNO UPAM DA BO TUDI TO DA BODO ZAČELI IZGINJAT ALI PO DOMAČE PADE TEMA IN TE NOČ UZAME.

Če pa že vam negre najbolje pa napišite

personalbereitstellung steiermark

in si oglejte kaj vas pač zanima. Želim prijetno iskanje zaposlitve
Nove Zaposlitve

Re:iskalci

19.10.11 16:04
VSI TISTI KATERI SE ŽELITE ZAPOSLIT V SOSEDNI AUSTRIJI ALI NAMČIJI VAM SVETUJEM ZAPELJITE SE ČEZ MEJO IN DELAJTE PREKO AUSTRISKE AGENCIJE BOSTE PREJEMALI VELIKO LEPŠO PLAČO IN JE TUDI TOČNA NA URO.ODPADEJO SKRBI ZA PREVARO.VAM ŽE V NAPREJ POVEDO KOLIKO PREJMETE PLAČE ,KOLIKO ONI ZASLUŽIJO IN KOLIKO PODJETJE PLAČA ZA VAŠE DELO.VAM IZ ISKUŠEN POVEM SEM ISKAL ZA CNC RESKALCA PRINAS IN V TUJINI IN JE RAZLIKE ZA DOBRIH PAR STO EUR ZA REDNE URE.PAČ NAŽALOST JE TO NEKO SODOBNO SUŽENSTVO. PRINAS V SLOVENIJI PA BI RAD VSAK KATERI IMA MALO ČASA ČEZ NOČ OBOGATEL NA RAČUN DRUGIH. ČE JE ZE VSE MODERNO UPAM DA BO TUDI TO DA BODO ZAČELI IZGINJAT ALI PO DOMAČE PADE TEMA IN TE NOČ UZAME.

Če pa že vam negre najbolje pa napišite

personalbereitstellung steiermark

in si oglejte kaj vas pač zanima. Želim prijetno iskanje zaposlitve
ljubljana 30a

Re: Re:iskalci

26.10.11 11:26
išćem delo u austri i njemči imam svoj s.p samir šistek zakljucna gradbena dela
vodovod ,otoke ,centralno ,talno gretje,pleskarska dela .če rabite takega izvajalc pokličite na 070/322-123.ali na e-pšta:[email protected]
Hmmmmmmmmmmmm

Re: Re:iskalci

30.10.11 15:41
Se strinjam z predhodnikom, ki je omenil, da se raje zaposlite direktno v Avstriji. Sam sem delal preko neke slo firme krepko čez 2.leti samo v tujini (ne samo v Nemčiji&Avstriji).

Kaj želim povedati? - Urna postavka je nekje ista v tujini, oz.malenkost večja (odvisno od samega poklica), kot če bi delali preko slo firme v tujini. Prednost je v boljšem socialnem zavarovanju, proti katremu se lahko slovensko v primerjavi z avstrijskim pošteno skrije!

Potem so tukaj še nadure - če jih boste že morali delati napr.v Avstriji, bodo le te pošteno plačane - in ne tako, kot je to stalnica slovenskih podjetij, ki plačujejo nadure v smislu ura za uro. - Torej, če imaš preko slo podjetja 8.€/h, boš imel tudi 8€ plačano naduro!!!!

Potem sta tukaj še regres in dopust... - Redko katera slo firma izplača regres ter dopust. - Sam nisem dobil v 26.mesecih zaposlitve izplačanega niti enega regresa, niti dneva dopusta!!!!! - V Avstriji napr.imam 13. in 14. plačo, ki je uzakonjena z zakonom ...plus nekatere firme dajo svojim delavcem še bone za novoletne nakupe v teh velikih trgovskih centrih.

Potnih stroškov in stroškov malice v Avstriji ne izplačajo - ampak tudi slo firme, za katere delaš v Avstriji, ti tudi tega skoraj zagotovo ne izplačajo!! - Kot sem že omenil - ura za uro!! - Če imaš napr.8€/h, so v tej urni postavki zajeti tudi tvoji potni stroški in malica, pa tudi dnevnice... Ne verjamem, da kateri slo delodajalec to posebaj izplačuje - ker kot sem že omenil, sem dolgo delal za takšno firmo v tujini, in spoznal ogromno Slovencev v tujini iz drugih slo firem - vse so po enem in istem kopitu - obljubijo ti zlato jamo - v resnici pa delaš kot črnc po 60/h na teden ...oz.kdaj še kakšno uro več. Ne obsojam nobene slo firme - ampak kar se tiče dela v tujini, jih lahko prešteješ na prste rok, katere so resne pri izplačilih - pa ne govorim nekaj na pamet...

Potem je tukaj še odnos - delodajalec/delavec, oz.obratno.. - Tukaj raje nebom izgubljal besed!!! - Presrečen sem, da ne delam več za nobeno slovernsko firmo - in raje si posečem roke, kot da se še kdaj zaposlim za kakšno slovensko firmo.

Skratka.. - Zaposlitev diektno v Avstriji, oz.pri slovenski firmi - menim, da je zagotovo več prednosti (plusov) pri zaposlitvi direktno v Avstriji pod avstrijsko zakonodajo.

Upam, da bo moje razmišljanje pomagalo komu pri njegovi boljši odločitvi, kajti še vedno se ve odločno premalo o delu preko slovenskih podjetij v tujini.

Lep pozdrav.
(S)TEGMANN / Personal.at / Austria

03.11.11 18:31
!! (S)TEGMANN Personal / Austria !!

IŠČEM DELAVCE / PERSONAL ZA REDNO ZAPOSLITEV V AVSTRIJI

Samo resni odgovori pridejo v postev !!

Pomembno:

Koncana izobrazba, vecletna praksa, znanje nemskega jezika(saj osnova) !!

!! PROSIM ZA ODGOVORE DO KONCA NOVEMBRA !!

CNC - tehnik / programer / stružničar / tehnolog,

Voznik žerjava (voznisko dov. mora biti veljavno tudi v avstriji) !!

Strojni tehnik / Ključavničar / Varilec,

Tesar / Mizar,

Električar, Vodovodar itn...

Auto mehanikar, Auto klepar,

Gradbeni delavec / Zidar / Krovec / Klepar

itn.

lp Bernard Del Bianchi (ex-mariborcan)
(Sales Manager Austria)

(S)TEGMANN Personaldienste GmbH / Austria )
Blütenstraße 2
4040 Linz

Prosim poklicite /- oziroma pisite na:
Tel.: +4369912675677 (v nemskem /slovenskem jeziku)
Mail: delbianchi@gmx.at (v nemskem /slovenskem jeziku)
ŽIVIJO!

IŠČEM DELO V VILLACHU-BELJAKU...kot sobarica,čistilka,pomivalka posode,prodajalka v trgovini,proizvodnja..karkoli se najde od takih in podobnih služb.Nemški jezik razumem vse,govorim srednje bolj osnovno.Ima kdo kakršnekoli informacije na katerega delodajaca se lahko obrnem?

Moj mail:[email protected]
Če vas zanima delo v Avstriji si poglejte spletno stran www.delovtujini.info
Navedeno
METIBINI
ŽIVIJO!

IŠČEM DELO V VILLACHU-BELJAKU...kot sobarica,čistilka,pomivalka posode,prodajalka v trgovini,proizvodnja..karkoli se najde od takih in podobnih služb.Nemški jezik razumem vse,govorim srednje bolj osnovno.Ima kdo kakršnekoli informacije na katerega delodajaca se lahko obrnem?

Hahahaha....i ti bi delala v trgovini????
LP!

Porebujem varilce za delo v tujini(tig,argon) z osebnim delovnim dovoljenjem in a-testom.
Dela se v Nemčiji. Potrebujem še 4 kandidate, delo nastopi v začetku januarja. Urna postavka znaša od 10 do 13 eur na uro, prevoz in prenočišče sta naš strošek.Malica oz. kosilo se plača v obliki dodatne ure. Mesečno se opravi od 220-240 delovni ur. Za dodatne info. pokličite na tel:+38631625514

Samo
Na spletni strani www.delovtujini.info iščejo večje število monterjev kuhinj !
Lepo pozdravljeni!

Sem 28 letni fant. Po izobrazbi monter in upravljelec enegrestki naprav. Na področju inštalacije vodovoda imam 3 leta izkušenj imam pa veliko izkušenj z področja računalništva in tudi izpit za b in c kategorijo.
In iščem dobro plačano delo v avstriji,seveda kjer ni pogoj tuj jezik.
Znam samo slovenski jezik.
Resne ponudbe prosim na mail. grega.gorenec@gmail.com

lp,Gregor
sem delal knauf in vem da je težko dvigovat plate in res je težko delo sam jz sem ga bil navajen in sem navajen na to delo mn ni panike to sam nemško ne znam sam angleško in srbohrvaško če vas zanima BI BIL PRIPRAVLJEN DELAT kontakt 040493854
uuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffff

tega se nisem dozivel

06.12.11 10:55
a mont plus sami napizdanti nic drugo
Navedeno
uuuuuuuuuufffffffffffffffffffffffffff

a mont plus sami napizdanti nic drugo

kaj lahko kaj več posreduješ za A MONT - ali je kakšna slovenska firma poštena, ki dela v tujini,...............................saj koliko spremljam vedno dobim slabe informacije
A MONT PLUS

07.12.11 21:17
uuuuuuffffffffffffff prav maš, vseh 40 delavcev, ki jih imamo zaposlenih smo napizdli, tak, da še zmeraj z veseljem delajo hahaha...

Iščemo večje število monterjev za montažo kovinskih konstrukcij v Nemčiji.

Prosim navedite vaše podatke in telefonsko, da vas lahko kontaktiramo. Vse ostalo na razgovoru.
Iščem delo kemijskega tehnika v Avstriji ali Nemčiji. A ima kdo kakšno informacijo za takšno delo, kje bi se ga dalo dobiti? Imam dve leti in pol delovnih izkušenj v laboratoriju, v proizvodnji.

Moj email anabeiselt2000@yahoo.com
Pozdravljeni. pri a mont delam ze 4 mesce nam je direktor izplaceval vse place sproti. Razen zadnji mesec, ker je podjetje zaslo v likvidne tezave zaradi neplačevanja avstrijskih firm naši.
Jaz delam na Dunaju preko A mont plusa, in nam je firma DN-SYSTEMS dolžna že za tri mesce okrog 28000 eur in smo do sedaj mi vseeno prejemali plače, Obstajajo tudi postene firme, ki pa zal ne morejo placevati ljudi ker tudi njim ostajajo dolzni lep vecer
ma kdo išče slovenske firme v avstriji ? nihče!! prvo zato, ker avstrijci prisegajo na lokalne firme z referencami iz okraja. drugo je v avstriji malih firm (inštalterskih, električarskih, gradbenih itd.) malo morje. NI in NI razloga, da bi avstrijci za svoje projekte rabili neznane slovenske firme, ki še nemško neznajo. tretje se mali slovenski firmi že iz logističnih razlogov (npr. potnih stroškov) ne splača delat na projektih v tujini. (če gradiš hišo v mb, ne boš iskal fasaderje iz kopra).

v lipnici gradijo novo zeležnisko postajo in sem pogledal na tablo izvajalcev, ki jih je kar lepo število. NITI ene slovenske firme ni zraven. pa tudi drugje v okrajih lipnica / radgona nikjer ne vidiš kakšne table slovenskih firm.

mogoče iščejo njihove firme slovenske delavce, to ja, ampak slovenskih firm gor nihče ne išče ne pogreša. to je dejstvo. tak da to iskanje firm za tujino zelo diši po prevari in nepoštenju.
pozdrav

zanima me ali ima kdo izkušnje z tem amont plus d.o.o. kar nekaj jih govori da je to nateg nekaj se celo govori o likvidaciji podjetja?
prosim da bi mi kdo povedal iz prve roke ker govorice so pač govorice.

lp
Lep pozdrav zanima me delo v proizvodnji v Avstriji moj e-mail.vesni77@gmail.com
NATEGNJENI

27.12.11 16:52
A MONT PLUS

TAKO DOBREGA LAŽNIVCA TEŽKO NAJDEŠ IN ZARADI TAKŠNIH DOBIMO ŠE V TUJINI SLABO IME! PREVERJENO 100%
Smešni ste

27.12.11 18:00
Mater ste eni smešni...ne znate druga, kot negativno pisat o vseh, ki kaj napišejo na tem forumu. Res žalostno in čisto po slovensko. Nekateri iščete službo in molite, da je nikoli ne dobite...a vsi, ki delo ponujajo so slabi in vsak bi vas kar nategno in ne vem kaj. Dajte se že zbudit no...Blazneži se res ej. Smilite se mi...preverjeno 100% :))))
haj...

Iščem delo v Avstriji.., kot maserka.., bioenergetik, terapevt..

Lp..Viktoria
nina celje

28.12.11 21:12
pozdravljeni,sem nina,iščem delo,kot sobarica,če kdo pozna koga v avstriji,da rabi,prosim sporočite mi na majl,ker v tej gnili sloveniji ni nč za delat,...hvala,..[email protected]
nategnjeni2

02.01.12 00:14
NATEGNJENI

A MONT PLUS
TAKO DOBREGA LAŽNIVCA TEŽKO NAJDEŠ IN ZARADI TAKŠNIH DOBIMO ŠE V TUJINI SLABO IME! PREVERJENO 100%

Se strinjam z nategnjenim saj je meni ostal dolžen kar nekaj denarja!
Ne nasedajte mu!
Nategnjeni 2

Zakaj mu nisi pa vsaj kaj orodja odnesu ali si pač nekaj njihovega prisvojil.

Ti meni jaz tebi tle ni druge.

Hočem pa rečt to da da te firme niso vse podn večina so ja.

Prvič ko ne poznaš pa greš na firmo delat se zihr malo nategneš.Jaz sem se tudi.Vendar morš pa zamenat par takih firm da si ustvariš sliko.

Monterji se menjujejo iz firme u firmo in kroži debata o raznih firmah kje so delali kje plačajo in kje je pač podn od podna.

Obstajajo tudi firme ki plačujejo saj kaj hitro lahko ostanejo brez delavcev če ga kaj serjejo če ni pa delavcev pa propadejo pač.

Moje mnenje vsem ki bi šli na teren v tujino je ta da se malo pozanimajte ali ima ta firma v Sloveniji delavnico ali vsaj skladišče , ker če ma samo pisarno pa tri omare bežite vstran od takih.
če delate vestno, pridno...pa če morda živite od zraka in za delo NE zahtevate plačilo..
potem je A MONT PLUS pravi naslov za vas.lp
nategnjeni2

09.01.12 19:31
Prvo bi rad vedo gdo se skriva za imenom ""Jo__ ""

13.12.11 00:47
Pozdravljeni. pri a mont delam ze 4 mesce nam je direktor izplaceval vse place sproti. Razen zadnji mesec, ker je podjetje zaslo v likvidne tezave zaradi neplačevanja avstrijskih firm naši.
Jaz delam na Dunaju preko A mont plusa, in nam je firma DN-SYSTEMS dolžna že za tri mesce okrog 28000 eur in smo do sedaj mi vseeno prejemali plače, Obstajajo tudi postene firme, ki pa zal ne morejo placevati ljudi ker tudi njim ostajajo dolzni lep vecer

po tem takem ti nisi dobo plačila za 11 mesec

jaz pa še za 10 nisem dobo pa se nekaj dn-systems je nemška firma in to g. goj.. bra.....

daj malo preveri kake bedarije pišeš pa o rednem plačilo moreš met neke dokaze prav rad bi videl tvoje plačilne liste

A MONT PLUS

07.12.11 21:17
uuuuuuffffffffffffff prav maš, vseh 40 delavcev, ki jih imamo zaposlenih smo napizdli, tak, da še zmeraj z veseljem delajo hahaha...

Iščemo večje število monterjev za montažo kovinskih konstrukcij v Nemčiji.

Prosim navedite vaše podatke in telefonsko, da vas lahko kontaktiramo. Vse ostalo na razgovoru.

od totih 40 bi jaz rad vido imena??????????

njeeden

02.01.12 13:10
če delate vestno, pridno...pa če morda živite od zraka in za delo NE zahtevate plačilo..
potem je A MONT PLUS pravi naslov za vas.lp
SVAKA ČAST DA SI TO NAPISO "njeeden"
ha ha ha ste face :) ko mi je dolgčas pridem sem brat pa me nasmejite..hvala :)
sta te briga

12.01.12 12:32
Trebam jednog dobrog strucnjaka za gradevinske poslove, zidanje, salovanje itd.
Prijavljen direktno u Austrijskoj firmi. Bruto plata 12€/Std. plus dnevno 9,5€ Netto.
13 i 14 plata. 13 plata bude obracunata odmah po prekidu radnog odnosa ili u 11 mjesecu i iznosi mjesecno ca.200€ netto. 14 plata (dopust) to pravo se ostvaruje za 46 radnih sedmica i bude isplaceno u netu ca.3.600€, na polovinu 14-te plate imate vec pravo poslije 26 radnih sedmica.

Ukoliko nekog zanima nek ostavi svoj email!
sta te briga

12.01.12 12:37
Prijavljen direktno u Austrijskoj firmi. Bruto plata 12€/Std. plus dnevno 9,5€ Netto.
13 i 14 plata. 13 plata bude obracunata odmah po prekidu radnog odnosa ili u 11 mjesecu i iznosi mjesecno ca.200€ netto. 14 plata (dopust) to pravo se ostvaruje za 46 radnih sedmica i bude isplaceno u netu ca.3.600€, na polovinu 14-te plate imate vec pravo poslije 26 radnih sedmica.

Stanovanje i hrana morate sami da platite.
Radno vrijeme od 7:00 do 17:00
Svako drugi Petak se ne radi.
Sedmicno radno vrijeme je 39 sati!
Prekovremeni rad je po potrebi moguce i moze se koristiti po dogovoru.

Lijep pozdrav!
Navedeno
sta te briga

Lijep pozdrav!

kad bum ja to razumel za kaki mesec ali dva kaj si ti to napisal bum se ti sigurno javil!!!!
sta te briga

12.01.12 20:05
Navedeno
merzo
kad bum ja to razumel za kaki mesec ali dva kaj si ti to napisal bum se ti sigurno javil!!!!

Uopste nije bitno da li razumjes ili ne jos manje je meni licno bitno da se ti javis. Za utjehu, ako ces razumjeti napisat cu ti na njemackom jeziku.
nasmehni se

13.01.12 16:55
sem resen 070873590
sta te briga

17.01.12 15:04
Smejem se pa sta? :-)
nasmehni se

17.01.12 17:28
Zgleda da nerabiš mojsrov zato nepokličeš +'
nasmehni se

17.01.12 17:29
Zgleda da nerabiš mojsrov zato ne pokličeš +'
Jaz pa se spet smejim ko vas berem :)))))
eu je zakon

17.01.12 22:07
ste ta pravi fakerji ;) sam eni pa res nategujejo :)
sta te briga

18.01.12 12:04
Milan pojasni zakaj se smejes?
Ti vec delas u Austriji i upam da si zadovoljen ili ne?

Za -eu je zakon-
Strinjam se sa tabom, nekateri nateguju a neki se plase da budu nategnjeni, ipak istina je samo jedna a to je: Delavec koji je po drzavnom ugovoru prijavljen u Austrijskoj firmi ne moze da bude nategnjen, delodejalec pa lahko.

@bajker
Ne vem za kog je taj mail.

@nasmehni se Sem te ze poklicel i hvala na tel. razgovoru.

Oprostite na mojem slabem slovenackom pisanju.
LP iz Austrije
Stane Korenec

Re: ne-Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

18.01.12 12:06
Ne nasedat na neverodostojne ponudbe, ki ne plačajo ne prispevkov in ne plače
Lep pozdrav!Ima mogoče kdo kakšen naslov od kakšne Avstrijske firme,ki bi zaposlili varilca po mag postopku?Ali pa,če mogoče kdo ve kje potrebujejo mag varilce?
Navedeno
sta te briga
Milan pojasni zakaj se smejes?
Ti vec delas u Austriji i upam da si zadovoljen ili ne?

Za -eu je zakon-
Strinjam se sa tabom, nekateri nateguju a neki se plase da budu nategnjeni, ipak istina je samo jedna a to je: Delavec koji je po drzavnom ugovoru prijavljen u Austrijskoj firmi ne moze da bude nategnjen, delodejalec pa lahko.

@bajker
Ne vem za kog je taj mail.

@nasmehni se Sem te ze poklicel i hvala na tel. razgovoru.

Oprostite na mojem slabem slovenackom pisanju.
LP iz Austrije

Zakaj se smejem?Smejem se komentarjem določenih osebkov kakšne pišejo :)) Ja delam jaz v avstriji in sem zadovoljen,dnarja toliko da ga komaj zapravim pa gor me cenijo in sem nekaj vreden ;)
Zanima me delo v avstriji...po poklicu sem strojni tehnik,in imam kar
nekaj delovnih izkusenj.od vodovoda varjenja...zadnja leta se ukvarjam na brizgalnih strojih za brizganje plastike in programiranjemAbb robotov....ponudbe na mail...tsavsek@gmail.com
ako ima neko da mi pomogne za posao u austriji
imam stalno bivanje v republiki sloveniji in se sa gradbenistvom ukvarjam(bavim)zidarstvo tesarstvo
sta te briga

22.01.12 16:12
Gale ako nemas Slovensko drzavljanstvo onda je to vec puno teze.
Mozda postoji mogucnost da registrujes firmu u Sloveniji i kao direktor te firme imas pravo da radis u Austriji. Najbolje da pitas nekog ko se bolje razumje u to.

Pozdrav!
sta te briga znam ja to drzavljnstvo nemam ali me interesuje dali neko u sloveniji ima registrovanu firmu da me prijavi i posalje na teren nemora biti austrija i ako koga zna neko dami preporuci pa bar broj
OPTIKA (kabli, varjenje, meritve,...)

24.01.12 09:23
2 pridna delavca stara 25 let, s 5 letnimi izkušnjami dela na področju mrežnih komunikacij (optična omrežja). Po izobrazbi sva elektrotehnika telekomunikacij.
Trenutno sva še vedno zaposlena, vendar iščeva boljšo prihodnost, ker v SLOVENIJI je nažalost ni. Govoriva slovensko in angleško, imava pa namen vpisati tečaj nemščine, da pridobiva vsaj osnovno znanje tega jezika. Če kdo ve za kakšno delo na tem področju kjerkoli v tujini, naj naju prosim obvesti na 040705095. LP Mare
[email protected]

24.01.12 14:55
IŠČEM RENSNO DELO V AVSTRIJI ZA SOBARICO SEM TINA HRIBAR ROJ 29.5 1959
NA JESENICAH ,TRENUTNO SEM BREZ ZAPOSLITVE IN V RESNIČNI FINANČNI KRIZI.VSAKEGA OD
GOVORA BOM VESELA.

LP TINA
sta te briga

24.01.12 18:23
Tina ne znam da li ces razumjeti sta pisem. Kad sam procitao vas oglas pozelio sam da vam pomognem jer mislim da stvarno trebas posao. Pokusaj na ovaj link. Ako klikas na njega mislim da nece da se otvori, nego ga kopiraj i pokusaj srecu.

Lep pozdrav i puno uspjeha.

http://jobroom.ams.or.at/jobsuche/Kurzanzeige.jsp
sta te briga

24.01.12 18:26
Tina mozes da klikas na link, funkcionise!
LP
Navedeno
sta te briga

Lijep pozdrav!

Pozdravljeni

Zanimam se za delo in sem resen moj mejl je sejn.zekir@gmail.com
STA TE BRIGA

zanimam se za vašo ponudbo za delo v avstriji moj mejl je sejn.zekir@gmail.com
sta te briga

05.02.12 19:02
Sejn u obzir dolaze samo Slovenski drzavljani a pored tog radno mjesto je vec 3x zasedeno i samo cekamo da prode ovo hladno vreme. U slucaju da bude trebalo jos ja cu vam se javiti.
Lep pozdrav i svako dobro.
camil ikic

06.02.12 19:57
pozdravljeni obvestilo ze delodajalce v austriji sem gradbinec z dogoletno prakso in z lasnim kombijem lahko z skupino tudi prodam kombija kontakt 070813778 al univerzalgradnje@gmail.com
a mont plus

10.02.12 12:11
Sem s.p. in sodelujem z kolegom katiri je isti kader kot jaz in tudi on je s.p. rad bi ponudil moje znanje in kvaliteto tudi drugim. Si želim , da bi v prihodnje kaj sodelovali. V nadeljevanju vam predstavim svojo podjetje.

Stokovno in kvalitetno opravljam naslednja dela:

Delne adaptacije ali adaptacije na ključ.
Keramična dela.
Predelava in mantaža pohištva.
Polaganje palketa in laminata.
Vodovodne in električne instalacije.
Urejanje vrtov in atrijev.
Urejanje in tlakovanje dvorišč.
Izdelava lesenih in betonskih nadstreškov.

L.p. Marin Loridan s.p. 041 652 811 / marin.loridan@gmail.com
sta te briga

16.02.12 14:27
lp
tudi jaz se zanimam za delo Avstriji
lepo te prosim,če mogoče koga poznaš,da potrebuje
pomoč v kuhinji ali sobarico
stara sem 45 in sem brezposlena
lp in hvala
saša
Pozdravljeni!

Iščem si delo v Avstriji. Stara sem 26let in imam veliko delovnih izkušenj. Po poklicu sem administrator.Živim v okolici Maribora.
Zelo bi bila vesela, če bi mi kdo lahko posredoval za kakšno delo kot je čiščenje,delo sobarice,...Lahko je tudi sezonsko delo.
Že vnaprej se zahvaljujem.

Lahko mi posredujete informacije na mail: matdej@gmail.com
Iščem delo v Avstriji kot sobarica, čistilka, pomoč v kuhinji...
Prosim pomagajte mi...
Kakršno koli delo, tudi za mesec, dva sprejmem doma ali v tujini.Delal bi tudi v gradbeništvu, knauf, kmetijstvu, skratka kar koli. Imam kmetijsko, trgovsko šolo in ekonomsko. Delal sem največ v živilski industriji. Pišite prosim na info@pro-gress.si
milan kaj pa ti delas v avstriji
pozdravljeni mene tudi zanima kaj delaš milan iščem delo v proizvodnji v avstriji samo resne ponudbe na nika35.yamaha@gmail.com
Milan 77 je strojnik TGM težke strojne mehanizacije - buldožer, greder, bager...
zofka mandelc

02.03.12 12:06
tudi jaz bi se rada zaposlila v avstriji prosim če lahko dobim kakšen nasvet hvala
delal v avstriji

05.03.12 14:08
stvar je taka tudi ni bajno gor, v novembru sem poklical eno agencijo za delo pač delo v skladišču z oblačili, že drugi dan sem lahko začel delati , super vse delal do konc januarja to se pravi slabe 3 mesece nato pa ni bilo več dela, zgleda takrat ko je gužva pač zaposlijo veliko ljudi ko pa ni dela si pa adijo, in so rekli da bodo poklicali nazaj ko bo delo, in sedaj čakati mesec dva tri 4 je brezveze in že intenzivno iščem drugje, drugače pa Slovenci smo gor hlapci isto kot Bosanci v Sloveniji , plača je pač minimalec 1200 bruto..
ŽIVIO
Mene pa zanima če kje rabijo mizarje , lahko je delo za stroji ali pa razne montaže stopnice , vrata podboji laminati .
Iščem tudi posrednika pri posredovanju prodaje izdelkov iz masivnega lesa vhodna vrata , mize klopi .. lp info hrast35@gmail.com
Lp

Iščem delo za knauf, bandažiranje kitanje barvanje v Avstriji. Sem iz Maribora.

Tel: 031 / 749 - 754.

Denis
A mont plus

06.03.12 08:08
A mont plus podjetje ne obstaja.
Vsaj ne kot delujoče podjetje. Če pa bostajate napišite davčno in matično, da vidimo kaj se skiriva pod tem.
Prihajam s primorske.
Delam od svojega 16leta na podrocju GOSTINSTVA.
Sem izučen picopek,delal sem tudi knauf rigips armstrong, kot natakar ,skladiscnik,nobeno delo mi ni tuje...
Sem drzavljan Slovenije, star 27let in ponosen očka !
Spadam med tiste ki so razočarani nad sistemom nase drzave v vseh pogledih, ker mi je tukaj delo vsemanj omogočeno za kriminalca pa nisem, bi prosil za vsakrsano pomoc glede dela v Avstriji ali kje drugje..
Nahajam se v veliki financni stiski ,delo potrebujem cimprej !!
Prosim za kaksen pozitiven odgovor,Vnaprej se vam zahvaljujem.

lp.
moj mail- komapajdo@gmail.com
denis kurunic

Re: Zaposlujemo VARILCE

12.03.12 16:54
Imate kakšno delo za mene sem delal 23 let v mariborski livarni kot livar,skoro 3 leta pri auto steklu zdaj pa delam kot kuhar v restavraciji.Star sem 42 let in sem iz Maribora.Če imate kaj za mene mi javite na deniskurunic@gmail.com LP Denis
Pozdravljeni.Iščem delo kot grafični oblikovalec.Imam 20 let delovnih izkušenj na tem področjuP.
prosim,če mi morebitne potrebe po tem poklicu pošljete na mail: info@crocodylia-pajk.si.
Hvala in lp Bojan Korelc
tudi jaz se za delo v avstriji zelo zanimam prosim če mi lahko p

25.03.12 09:58
Navedeno
Brigita39
Res je preko slovenskega podjetja nikoli ne bi šla v Avstrijo. Mojemu možu so tudi slovenci na takšen način ostali dolžni, pa se še zdaj pravdamo in čakamo. Mesec dni sem se prijavila na tale portal delovavstriji.com tako sva z možem spoznala gospodiča Nicola Di Grazia in so nam pridno pošiljali ponudbe aktualnih mest ki jih ni bilo nikjer drugje zaslediti kot le preko njih. Naj povdarim delodajalci so bili avstrijski in ne slovenski. Nicola je pomagal pri prevajanju na razgovoru in tako se je mož takoj zaposlil. Enako so se preko njih spravili v tujino moja sestra kot sobarica in dve njeni prijateljci. Jaz pa sem doma zaradi otroka. Tako da lahko le povem, da sem bila presenečena nad njihovo pomoč.

če bo kdo potreboval lahko le priporočam

www.dealovvstriji.co

m
ROBI22

NUDIMO DELOVNO SILO (VARILCI

03.04.12 14:17
ČE KDO POTREBUJE VARILCE WIG-MIG MAG NAJ POKLIČE NA 041 253 633.
ČE KDO POTREBUJE ATESTIRANE VARILCE (WIG-MIG-MAG ter ELEKTRO NAJ POKLIČE NA 041 253 633.
ČE KDO POTREBUJE ATESTIRANE VARILCE (WIG-MIG-MAG ter ELEKTRO NAJ POKLIČE NA 041 253 633
ROBI NE BOM TE KLICO, KER SI TEČN, ČE MOREŠ SVOJI BABI 3X VSE PONAVLJAT ŠE NE POMENI, DA LAHKO NAM NA FORUMU...POL TI NE ZAUPAMO!!!
zanima me delo v Villachu ali bližini (proizvodnja, skladišče..)
bg4674@gmail.com
ti prid sm na koroško pa ti bomo kej probal zrihtat lp
lexusis200

16.04.12 16:13
pozdravljeni imam vprašanje.A kdo pozna koga ki išče električarje za v Avstrijo ali Nemčijo.
Če kdo išče električarje naj mi prosim odpiše na zust.mitjais200@gmail.com
Takih,ki iščejo električarje za tujino je malo morje.Malo pogooglaj ali pa odpri stran Zavoda za zaposlovanje.Če boš dobil plačilo,je pa vprašanje...
Kako je pa kaj z parketarji v Avstriji?A se da dobit kakšna normalno plačana služba?
Pozdravljeni,

iščem delo v Avstriji,področje logistike. Imam 5 letne delovne izkušnje na področju vodenja voznih parkov, gradbene logistike, mednarodnega cestnega prometa, izrednih prevozov (opravljen dodatni izpit), obvladam stroškovni nadzor nad voznim parkom, načrovanje in planiranje zasedenosti voznega parka glede na zakonodajne zahteve (EU normativi o delovnih časih voznikov). Znam uporabljati tudi programske rešitve za nadzor voznih parkov (GPS sledenej vozil ipd.).
Nemški jezik: govorim osnovno, pišem osnovno, sem pa se pripravljen na tem področju dodatno izobrazit, tudi drugače imam posluh za tuje jezike in tekoče in strokovno obvladam angleški jezik.

Za info sem dosegljiv na GSM 041370140.
Robertinjo

24.04.12 23:40
Pozdravljeni

Ime mi je Robert Star sem 33.let.Ker mi šola ni sla sem se po končani osnovni šoli odločil,da bom sel v službo.Delal sem 10.let v vodovodnem in centralnem inštalaterstvu,tako da sem samostojen glede tega dela.Ker je šel tale gospodar v pokoj je zaprl delavnico in tako sem se znašel da si najdem drugo delo.Tako sem se priučil v krovca in tudi to delo sem opravljal par let,ker je temu podjetju začelu primanjkovat dela,sem se odločil da poiščem delo v sosednji Avstriji.Vsi ki bi morda imeli kakršno koli prosto delovno mesto iz bilokaterega dela mi prosi javite na mail nejci.mali@gmail.com

Hvala in lep pozdrav Robert
Nejcimali

24.04.12 23:55
Pozdravljeni

Star sem 33.let.Ker mi šola ni šla sem se po končani osnovni šoli odločil,da bom šel v službo.Delal sem 10.let v vodovodnem in centralnem inštalaterstvu,tako da sem samostojen glede tega dela.Ker je šel tale gospodar v pokoj je zaprl delavnico in tako sem se znašel da si najdem drugo delo.Tako sem se priučil v krovca in tudi to delo sem opravljal par let,ker je temu podjetju začelu primanjkovat dela,sem se odločil da poiščem delo v sosednji Avstriji.Vsi ki bi morda imeli kakršno koli prosto delovno mesto iz bilokaterega dela mi prosi javite na mail nejci.mali@gmail.com

Hvala in lep pozdrav
osebno sem delal pri MontPro in sem imel same dobre izkušnje. Plačilo je bilo redno, regres je bil, ur se je mesečno oddelalo še in še. Plača VEDNO točna. Direktor korektnen in fer.

Manjši problem bi znali biti določeni sodelavci in kak 'bauleiter'...Vendar za sekirat se ni :)
Še moj preblisk o raznih posredniških firmah ki so zadnja leta zrasla kot gobe po dežju.Nabijem jaz na K... podjetje z pisarno v stanovanju z telefonom in računalnikom katero me bo pošiljalo po evropi za 7,8 evrov kjer bom jaz lomil svoj ,križ,in si mazal roke da bo njegova družinica in razvajeni otročički lepo živeli.Ljudje kaj se ne zavedate da takšno podjetje samo preprodaja vaše delo in prav ničesar ne ustvarja.Žal je v evropi to legalna stvar.Poanta je v tem da jaz lahko živim brez takšnega podjetja saj lahko delam v fabriki za minimalca oni pa morajo najti kakšnega majmuna ki bo garal za njih v tujini medtem ko se bodo oni praskali po jajcih in čakali na denar,ali ga bom dobil jaz pa je že drugo vprašanje.Trdno sem prepričan da so lasniki takšnih podjetji nesposobni ljudje saj v življenju niso imeli nobene ideje in vizije da bi v življenju ustvarjali nek svoj izdelek.Torej pravim J.... jim pas mater.
Tovrstne ''posredniške'' firme imajo omejen rok trajanja....Če direktor sam nikoli prej ni bil na montaži oz. dela ne pozna s prve roke, potem tudi dela kar tako ne bo dobil.

Ne zagovarjam svojega šefa, vendar tako kot si ti napisal, kar tako ni. Šefe mora nabaviti prevozna sredstva, kupiti orodje, a misliš da je to kar tako da bo nek 'posrednik' kar tako v žep kasiral velike zneske z 0 svojega vložka?

Je pa precej ljudi, ki so najprej trdo garali več let v tujini, pridno šparali, si nabrali kup referenc in potem odšli na svoje. Zakaj bi nekdo, ki je poslovno sposoben, moral celo življenje garati izven države?

Vidi se, da nimaš delovnih izkušenj oz. da se še nisi veliko premaknil od svoje mamice.
Predragi moj keki!
Moje delovne izkušnje:avstrija,nemčija,italija,španija,portugalska,belgija,norveška anglija,brazilija,libija,irak,indonezija.
Področje dela:avtoindustrija,rafinerija,industrija celuloze,paletna regalna avtomatizirana skladišča gradnja objektov itd
Seveda sem v tujini delal takrat ko so bili še dobri časi leta in leta nazaj za 10-12 evrov ko še Slovenija ni imela pojma kaj to evro je.
Da se ne pogovarjava o tem da sem v Jugoslaviji služil po 3000-4000 tisoč dolarjev mesečno na terenu v tujini medtem ko je tvoj oče doma dobil kakšnih 350 tvoja mama pa je doma prala tvoje posrane planice.Sedaj sem že v letih in čakam čas svoje pokojnine.
Bi pa te prosil da mi objasniš eno stvar če šef zame dobi recimo 22-25 evrov na uro mene plača po 8 na uro in ima recimo 2 evra še dajatev ter mora najet kombi v katerega bo stlačil 8 delavcev in njihove potovalke kakšen je njegov vložek.Nobeden tele mamino.Vložek sem jas in ostalih sedem v kombiju kateri mu bomo prinesli profit in voila evo povrnitev njegovega vložka edino kar še preostane šefu je da zaposli svojo ženo katera dviguje telefon in govori po telefonu ni problema v ponedeljek vam pošljemo 10 ljudi medtem ko direktor to jest šef naklada natakarici v gostilni.Od vseh firm ki pošiljajo ljudi v tujino mi povej sledeče,katera firma pred napotitvijo na delo pošljejo delavca:na zdravniški pregled,preizkus iz varnosti pri delu,mu dajo delovno obleko in zaščito,potpišejo z njim aneks k pogodbi za delo v tujini kjer je vse natančno definirano,mu celo plačo nakažejo na TTR ne samo minimalca saj je to drugače izogib večjih dajatev in davčni itd.Te firme pač izkoriščajo trenutno situacijo in bedo
ljudi da vzamejo vsako delo.Upam da imaš vsaj toliko pameti in se zavedaš tega da če bi bila pri nas nemška zakonodaja bi večina privatnikov propadla marsigdo pa bi bil v zaporu.Torej ne omenjaj ti moje pokojne mamice raje se drži svoje pa še malo sesaj da te nebi jas vsekal za uho mali.
Če si mesečno zaslužil po 3-4 jurje dolarjev in si v tem času nisi ustvaril nič oz. si nisi omogočil lahkega življenja brez dela(glede na to da pišeš o delu v tovarn), potem si ti s terena prinesel zgolj prazne jajce.

Oz. preveč hodil v puf(babe za gnar)+alkohol

Poznamo mi take:)
BEDAK jas več ne rabim delat ker mi manjka dobro leto do penzije.Ti pa zlezi privatnikom v rit.Večina jih je patoloških lažnivcev in bleferjev.Beri kaj po forumih da dobiš sliko kaj se dogaja v tej državi.
PS:da ni tvoja mama pred leti honorarno fušala po pufih se od tam poznamo.
WTF...Stroški privatnika so npr.:Gorivo,vinjete,prenočišča,prispevki,davek,varstvo pri delu,zdravniški pregledi,popravila vozil,orodje,delovna obleka in druga zaščitna sredstva,mobitel,registracije vozil...ne samo kombi in gremo...
Kar se pa dela je pa zraven dvigovanja telefona treba tudi urediti dokumente za zaposlene,iskati prenočišča ,,kar zna biti za tujino včasih malo zamudno,pa tudi finance je treba včasih vodit ,če hočem da firma preživi pa še kaj se najde..šef pa včasih tudi dela skupaj z ostalimi zaposlenimi ,tako da ne metat vse v en koš...
Kar pa se vašega obnašanja tiče Gospod WTF pa se sploh ne čudim ,da je Slovenija tu ,kjer je...nobene kulture obnašanja..spoštovanja do drugih,tudi drugi imajo bogate izkušnje in so kaj naredili v življenju pa niso tako prepotentni.
Lep penzion želim dokler še bo kaj denarja za vas,ko bodo privatniki propadli nevem kje bo država vzela za vas??
delavci v tujini preko slo firm so le še ene vrste sužnji

04.05.12 20:36
WTF-u dam prav. Absolutno!
WTF ima popolnoma prav kdor teh stvari podrobno ne pozna oz kako delujejo. Tako je kot je napisal!!
Lp
mislim da ste svi glupi i pisete o stvarima o kojima nemate pojma!
pozdravljena Brigita 39!
Zanima me če bi lahko kontaktirala z vami, z možem se zanimava za dela v tujini ( avstriji) pa me malo skrbi kako in kaj. Prosim kontaktirajte me na moj mail : doris.mencinger@gmail.com
slikopleskar

07.05.12 10:53
Smo 3 fantje ter Imamo podjetje kjer je vsak samozaposlen, ukvarjamo se z slikopleskarstvom ter fasaderstvom radi bi razširili svojo dejavnost v tujino EU zato potrebujemo pomoč. Provizija zajamčena od pridobljenega dela.Imamo znanje tujih jezikov.Odgovore pošljite na mail nrobert1@siol.net
Imam 38 godina i zanima me honorarno delo u Austriji negde blizu Slovenske granice ,ciscenje,pomoc u kujni ili sobarica,nemam Slovensko drzavljanstvo javite na biljanaiguga@gmail.com
Zivjo vsem.Sem 33 letni fant z poklicno izobrazbo smer mizar tapetnik.Iscem kakarsno koli delo vecina dela sem opravljal kot monter stavbnega pohistva nekaj malega krovstvo in varjenje co2.ISCEM(monter krovstvo kmetija strojni tlaki karkoli fizicno itd)vsi ki bi radi zaneslivega delavca se mi javite na Lipovsekpero51@gmail.com
bostjan0007

22.05.12 08:53
Iščem delo natakarja z 18 let izkušenj v Avstriji, če mi lahko pomagate vam bom zelo hvaležen
Pišite mi na bostjan.fajt@gmail.com ali mobi 070 346 890
Zanima me če kdo ve za delo sobarice,čistilke,pomoč v kuhinji naj mi javi na 040-580-402.Delala bi v Avstriji blizu meje.
Andrej.Gajmont

29.05.12 17:44
Zaposlimo delavce, kateri se spoznajo na različne montaže( Knauf, Trespa...) in tesarje. Delo poteka v Sloveniji in Tujini. Za več inf. sem vam na voljo preko e-maila ([email protected]) ali na tel. št. 051/351-429
terraviva

30.05.12 23:21
Izkušeni monterji šotorjev dobijo zaposlitev za delo v tujini.

Info 041217085
primorec-krovec

31.05.12 10:35
Od leta 1993 imam podjetje, ki se ukvarja s prekrivanjem streh, izdelavo in montažo žlebov.
Na našem koncu je trenutno velika kriza v gradbeništvu, zato me zanima kako bi prišel do
kakšnega večjega posla v tej branži. Imam pa tudi veliko izkušenj z drugimi zidarskimi deli.
Za vsako informacijo se vam zahvaljujem.
Zanimam se za enostavna dela v okolici Borovel oz. Celovca. Ker jezika ne obvladam dovolj, sem pripravljena poprijeti za kakršnokoli delo v kuhinji, hotelu, trgovini... v poštev pride tudi priložnostno delo med vikendi. Vsaka informacija mi bo dobrodošla.
amalskupina

12.06.12 23:35
iscem 8 monterjev oken z iskunjami za delo v avstriji
zanima se za delo monterja oken. Imam večletne izkušnje,
Prosim za več podatkov na gregasiro@gmail.com
Sem Damjan.Star 39 let. Imam V. stopnjo izobrazbe. Delavne izkušnje imam v krovstvu in parketarstvu. Iščem delo. Kjerkoli.
iščem delo avtoličarja,imam 20 let delovnih izkušenj....lp
iscem kakrsno koli delo sem fant star 33 let po poklicu mizar.Delal bi vsa fizicna dela.Dobite me lahko na tel 070 377 611 Pero
Nevem kaj imate proti nekaterim podjetjem vsi skupaj,samo poglejtre malo kaj se dogaja v tej naši "ljubljeni" sloveniji.Delal sem v sct-ju,kar nekaj let,pa kaj je nastalo,najde se en kateremu nikdar ni dovolj denarja,zafura vse kar je bilo dobrega,vseh 240 tovornjakov,vso težko mehanizacijo,zdaj pa ko je treba hodit na sodišče,pač ne more,ker je "ZELO",bolan,vperašam Vas,kje je bolan.Zato se pa vsak znajde kakor se ve in zna,tako tudi jaz,želim nekaj delati,pa makar tudi fizično delo,po poklicu sem strugar,vendar s časom gre tudi modernizacija naprej,mi kateri smo pa navajeni stružit na starih stružnicah pa ostanemo tam kjer smo.Zdaj je vse to že računalniško urejeno,vstaviš programsko kaseto nastaviš program,vstaviš noter komad surovec,ven pa dobiš že obdelanega.Vidim,oz.berem o teh kateri so veloko mlajši od mene,in se sprašujem kaj bi noi delali na navadni stružnici.Odgovor je samo eden"KAJ PA JE TO ZA ENA STVAR",to bi pač slišal iz njihovih ust.
Imam izkušnje pri montaži stavbnega pohištva, še posebno oken in zunanjih vrat. Če še potrebujete pomoč, se bom z veseljem odzval.
Kontakt na martinkikl@gmail.com

Lep pozdrav! Martin
Iščemo vrhunske mojstre za Avstrijo dela se na Dunaju
3-.vodovodni instalater.monter centralne kurjave
>
> 5 monterov predelnih sten-knauf
>
> 6 zidarov- -Tesar ki ve delat z doka opaž,fasader obnova starih barok fasada dela na Dunaju
Usi delavci bojo prijavljeni v Avstriski firmi dobro plačilo
pokličite na +4369913737220 Radenko kondič
Švica - knauf

10.07.12 02:54
A pozna kdo koga, ki ima izkusnje z knaufom in zna dobro nemsko? Delo dobi takoj v Svici z skupino iz slovenije. Javite mi tukaj, da podam naprej informacijo in gremo morda skupaj.

Pozdrav!
Tomas

Delo v Švici

11.07.12 09:10
Zdravo, moje ime je Tomas. sem gradbeni inženir in imam izkušnje s knaufom. Prav tako smo se z večjim podjetjem iz Ljubljane, ki se ukvarja s suhomontažnimi deli potegovali za velik posel v Nemčiji. Znam dobro nemško, angleško in hrvaško.

Lp
Tomas
IŠČEJO SE DELAVCI ZA DELO V AVSTRIJI
-ELEKTRIČAR,DELO V PROIZVODNJI,DELAVEC PRI CNC STROJU, VZDRŽEVALEC CNC STROJEV, VARILCI (VIG,TIG,MIG,MAG,VARENJE PLASTIKE),AVTOLIČARJI, AVTOMEHANIKI, STROJNI KLJUČAVNIČARJI,TESARJI,LIVARJI,MALARJI...(IN OSTALI MOŠKI POKLICI).
POGOJ ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA-POGOVORNO.
LASTEN PREVOZ IN IZIT B.KATEGORIJE
PLAČILO JE REDNO IN DOBRO.
ZA VSE OSTALE INFORMACIJE POKLIČITE NA TEL.051/808-730
pozdrav tara007!

Kaj je kakšno delo v regiji Graza? Če ja, mi prosim sporočite na e naslov: cayrex@gmail.com
Švica - knauf

15.07.12 22:29
pozdravljen Tomas, pusti tukaj gor e-mail ali tel., da te kontaktiram in se zmenimo za naprej kako pa kaj...

Lep pozdrav !
Švica-knauf

16.07.12 08:32
Navedeno
Švica - knauf
A pozna kdo koga, ki ima izkusnje z knaufom in zna dobro nemsko? Delo dobi takoj v Svici z skupino iz slovenije. Javite mi tukaj, da podam naprej informacijo in gremo morda skupaj.

Pozdrav!

Živjo sem boštjan trenutno delam na Dunaju nemško vem bolj malo govrit hrvško pa vem govorit delam knauf in imam nekaj izkušenj lahko bi se kaj dogovorila na bzboriha@gmail.com
lep pozdrav, zanimam se za dela v avstriji, imam vrsto let delovnih izkušnem v gradbeništvu (fasaderstvo, malarija, stavbno pohištvo, knauf...), varovanju oseb in premoženja, po poklicu pa sem tehnik zdravstvene nege. zato če imate bilo kakšno delo zame v sosednji avstriji, me prosim kontaktirajte na 070434288
NUDIJO DELO ELEKTRIČARJU DOBRO PLAČILO TAKOJŠNA ZAPOSLITEV ZAPOSLITEV DIREKT PRI AVSTRIJSKEM PODJETJU.
POGOJI
POGOVORNO ZNANJE NEMŠČINE
VOZNIŠKI IZPIT B
AVTO ZA PREVOZ NA DELO
TEL-051 808 730
Boštjan22

21.07.12 17:44
Pozdravljen tara007
Po poklicu sem avtomehanik, imam že tri leta izkušenj v svojem poklicu. Išečem delo v Avstriji, če bi le bilo mogoče kot avtomehanik. Če se kaj najde mi prosim sporočite na gmail: boostjann@gmail.com. Hvala. Lp
Boštjan 22

21.07.12 17:49
Pozdravljen tara007

Po poklicu sem avtomehanik, imam že tri leta izkušenj v svojem poklicu. Išečem delo v Avstriji, če bi le bilo mogoče kot avtomehanik. Če se kaj najde mi prosim sporočite na gmail: boostjann@gmail.com. Hvala. Lp
trockenbau Nemcija

Zaposlujemo ljudi za delo v Nemciji

22.07.12 19:50
Za delo z Knauf sistemi ? Predelne stene stropovi i.t.d.
Uredimo nemske papirje za resne delavce ki imajo iskusnje z tem delom ali pa da so spretni in da imajo voljo se nauciti ! Najraje Samo za mlade fante do 25 let !Planira se dougorocno sodelovanje tako da neresni naj se nejavljajo ?
Delo je po m2 !
javite se na meil
mont-art@hotmail.com
nihad jukic

23.07.12 19:02
sem krovec s iskusnjami imam stalno bivanje ce kaj pomaga sam dostopan na stevilki 051451262 l.p
delamparad

25.07.12 13:07
Zdravo js imam nekaj izkušenj iz knaufa sem produktiven.
Ampak govorim samo angleško če bi slučajno rabili.denis.likar@gmail.com
imam nekaj keramičarjev, ki bi delali v Avstriji. Če obstaja kakšna direktna povezava do človeka oziroma podjetja, ki priskrbi delo bi se priporočil.

bg4674@gmail.com
Smo podjetje iz Maribora, ukvarjamo se z elektroinstalacijami, montažami in gradbeništvom!
Zaradi povečanega obsega del zaposlimo več gradbenih delavcev za določen čas, z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas. V prihodnjem mesecu bomo zaposlili zidarje, tesarje, železokrivce, krovce....skratka delavce z znajem in izkušnjami v gradbeništvu. Nujno pa potrebujemo gradbene delavce z znanjem doka sistema ( opaži). Zaposlitev takoj! Začetna urna postavka od 8€/h za nekvalificirane delavce z znanjem in 9€/h kvalificirani in samostojni delavci z znanjem z doka sistemi.
Več info dobite na tel.:031 651 845
Rašo Crni

26.07.12 23:37
jaz sem doma iz B.luke, torej nisem evropski državljan. Vsa dela kar se tiče tesarije, in vseh drugih gradbenih del( zidarija, krovstvo, fasade, polaganje kamna, izdelava nadstreškov za avtomobile ali prostore za oddih) obvladam in imam izkušnje, sem bil primpran učiti se vseh vrst del. Sem drugače livar modelar,brez redne zaposlitve in od tod iskušnje z natančnostjo. Sem resen in odgovoren pri delu in izredno rad bi dobil kakršno koli delo v Avstriji ali Sloveniji, sam da je plačilo redno in zagotovo. Prosim če mi tu gor javi , če bi me gdo zaposlil.V naprej hvala
Rašo
Star sem 44 let in iščem delo ,gostinstvo,urejenaje oklja,obrezovanje jabolk in trte-izkušnje 20 let v tej stroki ali akšno podobna enostavna dela.Delam samostojno,sem resen,urejen,komunikativen in delaven.Prosim, če me kontaktirate na e-mail: darko.gkk@gmail.com ali telon: +386 41 896 430 / sem iz Maribora

Lep pozdrav.
knaufar212

27.07.12 18:52
Nekako sem slučajno prebral to temo in ne morem mimo tega da ne komentiram oglasa....
Delam suhomontažna dela in to zahtevna za Avstrijskega delodajalca in se srečujem z slovenskimi delavci vsak dan in izmenjujemo izkušnje tudi posledično "knauferji"
TOREJ MOTI ME naslednje:
-vsak trdi da zna delati nakar se izkaže da temu ni tako
-natančnost in kvaliteta izdelave "španska vas"
-prepotentno in lahkomiselno razumevanje dela samega

in za knaufarje trdim da so skoraj vsi dosedaj ki so prišli delat v Avstrijo nedorasli temu poslu,ker končen rezultat vse pove in posledično meče slabo luč na vse ostale...
Hvala
trockenbau

27.07.12 22:51
Pozdravljeni,
če je delo v Švici še aktualno,prosim za tel.št.
za podrobnejše informacije,hvala.
OPOZORILO-NATEGOVANJE

29.07.12 16:43
ne nasedajte!!!! podjetje je insolventno in je v postopku izbrisa brez likvidacije.
Prilagam dokument:
Datum: 02.11.2011
Uradni list: Ajpes/155968

stran 1 od 2 Srg 2011/41717 matična številka 6008739000 Okrožno sodišče v Mariboru je v registrski zadevi izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije dne 02.11.2011 Postopek za izbris subjekta vpisa A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., matična številka 6008739000 iz sodnega registra brez likvidacije, začet s sklepom tega sodišča opr. št. Srg 2011/35124 z dne 28.10.2011, se ustavi. SKLEP o izbrisu iz sodnega registra brez likvidacije s k l e n i l o : o b r a z l o ž i t e v : Sodišče je dne 20.9.2011 začelo postopek izbrisa iz sodnega registra, ker gospodarska družba A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., Borštnikova 53, MARIBOR, ne sprejema uradnih poštnih pošiljk oz.je neznana na poslovnem naslovu, ki je vpisan v sodnem registru in sicer Borštnikova 53, MARIBOR (427.čl. ZFPPIPP Zakona o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju (sklep številka Srg 2011/35124 z dne 20.9.2011). Zoper sklep je vložila gospodarska družba ugovor. V ugovoru navaja, da na naslovu Borštnikova 53, MARIBOR prejema vse poštne pošiljke,tako je tudi sprejela sklep o začetku izbrisa subjekta vpisa iz sodnega registra brez likvidacije. Ugovor je utemeljen. Sodišče je preiskusilo ugovorne navedbe predlagatelja. Sklep o začetku postopka izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije je poslalo družbi na naslov, ki je vpisan v sodnem registru. Iz povratnice je razvidno, da je gospodarska družba na navedenem naslovu dne 23.9.2011 sodno pošiljko tudi sprejela in je tako ugovor utemljen. stran 2 od 2 Zato je sodišče s tem sklepom odločilo, da se ustavi postopek izbrisa (prvi odstavek 438. člena ZFPPIPP). Pravni pouk: Proti temu sklepu je dovoljena pritožba v osmih dneh. Pritožbo je treba vložiti pri tem sodišču. Ta pisni odpravek se ujema z elektronskim izvirnikom sklepa.
dobre postave imas;) ce hoces pridi v Celovcu pa bomo poiskal kaj, jst sem ze eno leto tle in delam non stop, sem star 25 let 180 visok in 70 kg :) LP
Navedeno
OPOZORILO-NATEGOVANJE
ne nasedajte!!!! podjetje je insolventno in je v postopku izbrisa brez likvidacije.
Prilagam dokument:

stran 1 od 2 Srg 2011/41717 matična številka 6008739000 Okrožno sodišče v Mariboru je v registrski zadevi izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije dne 02.11.2011 Postopek za izbris subjekta vpisa A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., matična številka 6008739000 iz sodnega registra brez likvidacije, začet s sklepom tega sodišča opr. št. Srg 2011/35124 z dne 28.10.2011, se ustavi. SKLEP o izbrisu iz sodnega registra brez likvidacije s k l e n i l o : o b r a z l o ž i t e v : Sodišče je dne 20.9.2011 začelo postopek izbrisa iz sodnega registra, ker gospodarska družba A MONT PLUS storitveno podjetje d.o.o., Borštnikova 53, MARIBOR, ne sprejema uradnih poštnih pošiljk oz.je neznana na poslovnem naslovu, ki je vpisan v sodnem registru in sicer Borštnikova 53, MARIBOR (427.čl. ZFPPIPP Zakona o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju (sklep številka Srg 2011/35124 z dne 20.9.2011). Zoper sklep je vložila gospodarska družba ugovor. V ugovoru navaja, da na naslovu Borštnikova 53, MARIBOR prejema vse poštne pošiljke,tako je tudi sprejela sklep o začetku izbrisa subjekta vpisa iz sodnega registra brez likvidacije. Ugovor je utemeljen. Sodišče je preiskusilo ugovorne navedbe predlagatelja. Sklep o začetku postopka izbrisa iz sodnega registra brez likvidacije je poslalo družbi na naslov, ki je vpisan v sodnem registru. Iz povratnice je razvidno, da je gospodarska družba na navedenem naslovu dne 23.9.2011 sodno pošiljko tudi sprejela in je tako ugovor utemljen. stran 2 od 2 Zato je sodišče s tem sklepom odločilo, da se ustavi postopek izbrisa (prvi odstavek 438. člena ZFPPIPP). Pravni pouk: Proti temu sklepu je dovoljena pritožba v osmih dneh. Pritožbo je treba vložiti pri tem sodišču. Ta pisni odpravek se ujema z elektronskim izvirnikom sklepa.

torej,take je treba pred zid pa ...........p...a mu materina!
matjaž1972

31.07.12 23:16
Iščem delo kot monter.Vsa ta leta sem delal v Nemčiji,Avstriji in Sloveniji,imam 15 let izkušenj na področju monterja prezračevalnih naprav,če mogoče kdo išče kakšnega delavca za v Avstriji in Nemčiji se lepo priporočam,sem vesten in nujno potrebujem delo.

Lahko pa mi pišete na mail: matjazgod@gmail.com ali pa pokličete na telefon 040 742 648
iščem redno službo v Avstriji.Po izobrazbi sem dipl.org.turizma in hotelirstva.Če nekdo ima kakšen predlog, prosim, če mi ga lahko posreduje.
hvala
031577930
OPOZORILO-NATEGOVANJE

04.08.12 12:18
Navedeno
pmm
Navedeno
OPOZORILO-NATEGOVANJE
Prilagam dokument:

torej,take je treba pred zid pa ...........p...a mu materina!

podjetje je pred izbrisom, pa še vedno nategujejo ljudi ma niso vredni druga kot si reko.
DAMJAN URBANC

06.08.12 09:48
iščem delo v avstriji,končano imam poklicno gradbeno šolo,sem kvalitetni delavec z izkušnjami pri nas in v nemčiji opravljal bi dela kot so krovstvo predvsem ravne strehe guma epdm,sika znam varit kotne zaključke in ostale detajle,uspešen pa sem tudi v fasaderstvu in slikopleskarstvu.več info na 031602438.
Marko Kupper

09.08.12 15:57
Ponudb za zaposlitve v Avstriji je malo morje - v vseh strokah in panogah.

Če vam lahko kako pomagamo se oglasite (po mailu - po telefonu samo ob določenih urah). Splošne informacije so brezplačne!

zaposlitev-v-avstriji.jimdo.com
ljubljana 123

15.08.12 09:53
zdravo vidim po pisanju da realno pises. ja i moj muz trazimo posao u AUSTRIJI, prijavili smo se preko neke agencije da nam trazi tamo poso ali pitanje dali su posteni pa nas je malo i strah moram priznati dali mozda znas jos za kakve poslove sem gradevine. ako slucajno znas i mozes da nam izades u susreti molim te javi se na e-mail. Hvala puno.
Mlaker

ičem delo strojnik tgm

18.08.12 13:22
Pozdravljeni !
Sem strojnik TGM z 15 letnimi izkušnjami na delih z bagrom,kombinirko,finišerjem.Iščem delo v Avstriji če ima kdo kakšne informacije naj mi jih prosim posreduje na imeil:[email protected] Hvala za pomoč
iščem delo AVSTRIJA

20.08.12 13:11
Zdravo star sem 26 let in živim v Kranju,trenutno sem brez zaposlitve,imam enega otroka 5.let staro punčko.prosil bi če ima kdo kakršnokoli informacijo za delo v Avstriji (klagenfurt,willach,graz itd..) proizvodnja,skladišče,voznik,gradbeništvo,varovanje,javna dela,vrtnarstvo imam izpit b.kategorije,lasten avto imam možnost stanovanja v klagenfurtu.skratka delal bi skoraj vse na marsikaterem področju za dober denar.Govorim slovenski,angleški,srbo-hrvaški,španski in malo slabše nemški jezik.izkušnje imam v vsem po malem ki sem naštel zgoraj.Sem zelo priden,marljiv in predvsem odgovoren,zato bi prosil dobre ljudi za kakršnokoli informacijo.hvala TEL:040-337-732
V založbi Drava v Celovcu iščejo skladiščnika (gospod Peter Wieser govori slovensko):

1 Lagerwirtschafter/in Lehrabschluss und Praxis erforderlich gute EDV Kenntnisse Slowenisch von Vorteil. Belastbar, da Buchpakete bis 30 kg zu heben sind. Aufgabengebiet: Lagerwirtschaft, Postabfertigung, Verpacken, Versand, Buchauslieferung, email-Bestellungen, Rechnungswesen Arbeitszeit: nach Absprache, Arbeitsbeginn nach Wunsch zwischen 09:00 Uhr und 17:00 Uhr, Teilzeitbeschäftigung im Ausmaß von 20 Stunden pro Woche Bitte senden Sie Ihre Bewerbungsunterlagen an: Herrn .Peter Wieser peter.wieser@drava.at DRAVA-Verlags- und- Druckgesellschaft m.b.H. DRAVA-Zalozniska Tarviser Str. 16 9020 KLAGENFURT Das Mindestentgelt für die Stelle als Lagerwirtschafter/in beträgt 1.364,00 EUR brutto pro Monat auf Basis Vollzeitbeschäftigung.
Prosim,če mogoče kdo pozna BORUT LEVSTEK,ki ima jutri v Mariboru razgovore za delo v tujini.Zelo bi prosil,če ima kdo kakšno informacijo,da se nebi vozil zastonj,ker je že tako drag bencin in gledam na vsak evro,saj iščem zaposlitev.
HVALA Tone
dejan graz delo

24.08.12 18:51
IŠČETE DELO V AVSTRIJI-GRAZ!!!!!!!!!
firma dm-graz
gsm.00386 31 345 133 DEJAN-vse informacije
Iščemo -vodovodarje
-centralna kurjava
-Knauf
-električarje
Išemo nujno nove delavce zaradi povečanja oz.zanimanja del drugih firm.
Delo je redna zaposlitev min.urna podstavka 10eur ura.Plus dodatki za delo-dodatek za montažo,dnevnice,itd........
Če je delo na terenu,vam poiščemo prenočišče in seveda stroški so tudi naši.Teren je če si od Gradca oddaljen več kot 40-50KM.
Pogodba se podpiše za nedoločen čas,pogodbe in vse ostalo velja isto kot za avstrijske državljane.Nič več nimate z slovenijo,gori ste zaposleni in gori zavarovani in vse kar mora biti.
POGOJ-ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA,LASTEN AVTO,MOŽNOST TUDI ZA TISTE,KI ZNATE VSAJ MALO NEMŠKEGA JEZIKA,SAJ BI DELAL LAHKO Z TISTIM KI ZNA!!!!!!!!!!DEL.IZKU.VSAJ 2LETI NA VAŠEM PODROČJU..SAMO RESNI.

hvala
atdejan...

26.08.12 01:10
Dejan, ali so tudi kake zaposlitve za tiste brez izobrazbe? Nemški jezik obvladam.
lep pozdrav!
za prihodnje leto od junija do septembra bi si ze zdaj poiskal rad študentsko delo v avstriji(lahko tudi plača na roke-d ..na črno) v bližini klagenfurta, zanima me kako je s študenti in kako je delo plačano....lahko bi delal vsa dela po poklicu sem keramik in sedaj delam +2 za gradbenega tehnika- delal bi v kaksnih skladiščih,tovarnah,proizvodnjah,avtopralnicah itd....delal sem ze skoraj vsa dela zato mi delo ni tuje in se ga hitro navadim. govorim tudi srbsko(balkanski jezik+ nekaj malo nemškega -osnove kot so pozdravi opis osebe itd kar smo se učili v šoli ne pa veliko.... Kdor mi lahko ponudi delo ali mi kaj svetuje naj me kontaktira na EMAIL : jureula@gmail.com hvala za pomoč
A kdo koga pozna, ki bi zaposlil elektricarja za delo na Dunaju po avstrijski zakonodaji?
Moj fant elektricar se je preselil k meni na Dunaj kjer se trenutno uci nemsko in bo kmalu zacel iskati delo...

Dejan a delate samo v okolici Graz-a ali tudi na Dunaj-u?
@MK

je ta vaš oglas skladiščnika založbi v Celovcu še vedno odprt?
Mi smo podjetje iz Celja in delamo na Dunaju,če ste zainteresirani se lahmko oglasite na tel.oo38641991055.Lp.
Pirtovšek Bojan

10.09.12 11:03
iščem delo v avstriji , lipnica z okolico kot strojnik TGM , imam izkušnje z deli na bagerjih, ali delo v kakšnji proizvodnji, po izobrazbi sem avtomehanik , vendar brez izkušenj. Govorim malo nemško. tel 041/ 648-246
lp..zanima me vaša služba lahko me pokličete na tel...051890225
PETER PANITSCH GMBH

Seebachergasse 11

A-8073 Feldkirchen

T 0316/291366 F-75

www.peterpanitsch.at
office@peterpanitsch.at

iščejo se moški za delo v proizvodni in vinogradu
pridnadelavka

17.09.12 09:00
Navedeno
trdtzj
PETER PANITSCH GMBH

Seebachergasse 11

A-8073 Feldkirchen

T 0316/291366 F-75

www.peterpanitsch.at
office@peterpanitsch.at

iščejo se moški za delo v proizvodni in vinogradu

Zakaj pa samo moške??? Obstaja kakšen poseben razlog, da ženske ne bi zmogle?
nevenka ungar

04.10.12 18:52
Navedeno
METIBINI
ŽIVIJO!

Tudi midva s partnerjem iščeva delo v Avstriji - delava vsa gospodinjska dela in tudi urejava okolico, sva mlajši upokojenec in brezposelna še zelo aktivna in pripravljena delati - prosim pokličite na 051 816153
ZA VARILCE

15.10.12 19:33
Za VARILCE: obrnite se na MagnaSteyer...prijava preko spleta ali agencije PCP. Tam vedno iščejo! Lahko greste tudi osebno do firme in pri receptorju izpolnite papirje.
Pozdravljena Brigita39,mi lahko prosim poveš kaj več o osebi Nicola Di Grazia,zanimam se za delo v avstriji in bi mi tvoje informacije prav prisle,hvala
po zanimanju sam varilac iscem delo ja sam iz bosne i hercegovine dali bi ja mogao pri vas da delam
iščem delo Avtomehanika voznika B.C E Kat karkoli
iscem delo v tujini nemcija,avstrija nemsko obvladam zelo dobro imam nemski ispit in imam zakljucna gradbena dela dejavnost odprto v Sloveniji. ce gdo rabi sem dostopan na tel. 070 898 059
Pozdravljeni, sem Dejan, star 26let, živim na Jesenicah, po izobrazbi sem strojni mehanik.
Prosim Vas če veste za katerokoli delo v Avstriji.
Imam izkušnje z različnimi stroji-cnc stroji, stroji za brizganje plastike...
Ter izkušnje z različnimi deli v proizvodni ali skladišču, kot vzdrževalec strojev, varilec in rezkalec, tudi kot krovec.
Opravljen imam izpit za viličarja.
Poprijel bi za kakršno koli delo, sem zelo prilagodljiv, delaven in hitro se učim.

Za kakšne koli informacije se že v naprej zahvaljujem, pišite mi na email: dejantkr3n@gmail.com
Za delo v tujini Nemčija in Avstrija iščemo večje število železokrivcev- montažerje
ter varilce.

Delo je redno redna plača,prevoz,spanje iščemo pridne in marljive ljudi. Plačamo vse prispevke in vse kot mora biti trenutno je dela za cca 8-9 mesecev. Lahko se mi javite na mail: infoelektro207@gmail.com za podrobnejše informacije in kontakt.
Pozdravljeni!
Sem Drago 52 let po poklicu sem Avtomehanik z 16 let iskušnjami,popravilo tovornih vozil viličarjev,imam ispit B.C.E. Kategorije NPK koda 95 iskušnje poklicnega voznika 12 let po sloveniji.
-končan imam ispit za viličarja.
-imam tudi NPK varnostnik
sprejmem kakršno koli delo v Avstriji,sem iz okolice Celja
Za vse informacije bom vesel in se vam že v naprej zahvaljujem,dosegliv sem na tel. 070 838984
delo v Avstriji

21.11.12 12:51
Moj mož je konktatktiral z zavodom Maribor z Gospodom Žarko Marković na telefon 022357689.Poslali smo prošnjo in so mu se javili z Avstrije v ponedeljek je že začel delati.Če Vas še kaj zanima moja adresa marinazerak@gmail.com Lep pozdrav.
kaj je po poklicu

22.11.12 14:11
Navedeno
delo v Avstriji
Moj mož je konktatktiral z zavodom Maribor z Gospodom Žarko Marković na telefon 022357689.Poslali smo prošnjo in so mu se javili z Avstrije v ponedeljek je že začel delati.Če Vas še kaj zanima moja adresa marinazerak@gmail.com Lep pozdrav.

Kaj je po poklicu mož in starost me še zanima, da vidim, za katere profile so službe. Kako mu gre nemščina?
Mene pa bi zanimalo delo v A, na področju strojne obdelave. Delam na BORVERKU CNC operater.
Z nemščinoj imam težave, ampak sem se pripravljen naučit. Na CNC strojih z krmiljem heidenhem delam samostojno, če kdo ve za kako službo naj me kontaktira.

Bi pa še me zanimala kaka montaža, delo v avtomobilski industriji ali vzdrževalec strojev.

grega.buggy@gmail.com

Hvala
tehnik zdravstvene nege

29.11.12 08:42
Jaz bi se pa zaposlil kot zdravstveni tehnik v avstriji.Kam bi se lahko obrnil?
iščemdelo23

29.11.12 09:29
Pozdravljeni!

Sem 23 letnik, ki išče prvo zaposlitev. Od 15. leta sem delal preko študenta in se ob tem šolal.
Sem iz koroške in bi delal kjerkoli v Avstriji (1 uro vožnje od meje). Problem mi predstavlja neznanje nemškega jezika ampak bi se ga naučil. Zanima me predvsem delo v proizvodnjah, na terenu ipd. in ne samo v določeni stroki, ker nimam predznanja in izkušenj. Sem pa vztrajen in se hitro učim.

fabledx@gmail.com

Hvala, lp
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 5 krat 4?