Iščete delo, delavca?

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.
Moderator: ekipa portala mojaZaposlitev.si
Poskusite

Delo v Avstriji za 4500 € neto

07.03.11 09:30
Oglas v Delu z dne 26.2.2011 na str. 21.:

Iščemo:

- inštalater ogrevalnih, prezračevalnih naprav in sanitarij
- plinski in vodni inštalater
- električar
- pleskar in pečar
- krovec
- klepar
- tesar

Tedenski obračun po urah - 4500 € neto prihodka na zaposlenega na mesec.

GERALDS Gmbh/Töschling 121/1
9212 Techelsberg
tel: 0043 4272 44711
e-pošta: bischof@werkportal.at
gerard

Re: Delo v Avstriji za 4500 € neto

07.03.11 23:26
ali lahko kdo potrdi da je to res ?
ne berem dela namrec, ce ga kdo ima doma bi bil vesel, ce potrdi ali je oglas resnicen.
Sicer je pa placa tako astronomska za Slovensko revscino, upam da ne gre za bruto znesek, pa se ta bi bil zelo visok.
Res je!

08.03.11 08:48
http://zaposlitev.delo.si/iskanje.php?najdi=vroce

Na tej povezavi je bil oglas objavljen,tako kot je navedeno zgoraj
cbrane

11.03.11 16:25
Zanima me delo električarja ampak problem je,da neznam nemško in sem starejši moški.Sem pa v dobri kondiciji za delo.
hvala za odgovor na mail csbrane@gmail.com
starejši moški

12.03.11 20:14
starejši moški? Kolk starejši?
cbrane

13.03.11 09:36
sem star 56 let
job12345

13.03.11 14:01
Mene tudi zanima ponujeno delo. Sicer znam dobro nemško, in angleško, in že imam veliko iskušenj z tujino. Upam, da mi odgovorijo na mail, ki sem jim ga posal! ..vam javim, če bo kakšen pozitiven odgovor!
joj.no

13.03.11 15:28
starejši ste od 65 naprej !
do takrat pa ,če se počutite OK pa zakaj ne ?
Bruno Bebar

13.03.11 22:40
Zanimam se za delo krovca.Sicer sem po izobrazbi strojnik TGM, delal pa sem v gradbeništvu , tiskarstvu in kot kurir pri prevozu hitre pošte. Sem pa veliko delal na strehah, tako po terenu , kot tudi streho na moji novi hiši v celoti. Star sem 35 let in imam 15 let delovne dobe. Sem poročen in oče dveh otrok. Če bi radi zaposlili zanesljivega delavca, Vam potem gotovo ne bo žal, če boste zaposlili mene.
Telefon: 041/354-148
Email: bruno.bebar@gmail.com
Naslov: Bruno Bebar , Šmarata 7 , 1386 Stari trg pri Ložu
Bruno Bebar

15.03.11 11:32
Bruno Bebar , Šmarata 7 , 1386 Stari trg pri Ložu
Iščem delo v tujini za sina. Stra je 20 let, ima nedokončano gostinsko šolo. Glede na to, kako težko je najti službo, sem se zdaj obrnila še na ta forum.....lahko kdo kaj pomaga?
lp, anna
Ali lahko poveste kje v Avstriji se nahaja to delo?
jože r

16.03.11 14:54
Ljudje dragi ne nasedajte takim neumnostim, še dragi avstrički bi se za tako plačo tepli za službo, takoj se jih najde tisoče. Poglejte si malo realne plače po Avstriji so maximalno enkrat višje kot naše, razen če ste kak dr. ali kaj temu podobnega.
Seveda ,ne nasedajte....boljše je sedeti doma pa čakati da bo kaj padlo z neba kot pa vsaj poklicati ali pa poslati email in preveriti zadevo,ki očitno NI mrežni marketing ali kaj podobnega.To je ponudba za podizvajalce oz s.p. in podobno in plačilo je povsem normalno za avstrijske razmere v omenjenih profilih dela.
Na takšno fito sem padel tudi sam,ko neki privatnik objavil oglas,da išče delavce za investitorja vFranciji,kar je tud bilo res.Tako sva se pogodila za višino plače in druge stvari,ki spadajo k vsemu temu za nameček pa sem šel tja z lastnim prevozom.Obljuba je bila,da me bo na prvi objekt vzel na probo,kasneje pa urediva uradne papirje.Tako sem se odpravil delat v tujino brez kakršnega koli dokaza,da sem zaposlen pri njem,tam pa je že bilo šest meni podobnih,ki so verjeli samo na golo besedo tega privatnika.Jaz sem tam ostal 59 dni nakar mi je morala žena poslati denar,da sem lahko prišel nazaj domov.Privatnik se je tam začel izgovarjati,da nam ne more plačati dokler ne dokončamo objekta,kar pa mu nisem več verjel saj ni imel niti za moje stroške vožnje,ki sem jih opravljal z lastnim avtomobilom za vožnjo sodelavcev na gradbišči in sicer 140 km vsaki dan.Po prihodu domov je sledila tožba ker pač nisem imel dokazov nisem dosegel nič.ZATO VSI KI SE SPUŠČATE NA DELO PREKO TAKEGA OGLASA PRVERITE DELODAJALCA TER PODPIŠITE OBVEZNO POGODBO PA ČE JE TA SAMO PROBNE NARAVE.Izvedel pa sem,da je dobil plačano po mesečnih situacijah vse nas 7 pa nič.
4500 evrov pravite?Ne ga srat
Pa to je jasno

17.03.11 07:26
V gradbeništvu se plača šele po dokončanju objekta. A bi ti plačal mehaniku, ki ima tvoj avto še razdrt?

Malo več potrpežljivosti, prosim.

Napiši ime tega mešetarja - tvoj sum je upravičen le, če gre za južnjaka!
Da se objekt izvede je trajalo vsaj osem mesecev zato prosim ne govorit,da se plača,ko bo objekt zaključen.Kako ima on sklenjeno pogodbo za izvedbo me ne zanima jaz vem,da za tisto kar sem delal cel mesec moram dobiti plačano v naslednjem mesecu,ker je bil tudi tak dogovor ne pa da že v štartu nima denarja kot je rekel a plačano je dobil po mesčnih situacijah brez kakršnihkoli odbitkov.Pa delajte vi vsaj pol leta brez plačila,mislim,da se nebi strinjali,ker vam je bilo rečeno preden ste šli na teren,da je izplačilo mesečno.Je pa slovenec z imenom Edvard Emeršič in ga tud policija težko izsledi,ker se vedno seli.Jaz sem vsaj dosegel,da je dobil tri leta pogojne kazni za svoja početja,mislim pa,da z svojim početjem nadaljuje saj je že odsedel pet let.Vendar če stvari izveš prepozno je pač tako,da si ga nasankal.Zato pa prvo podpiševa papirje in šele nato delamo.
LEP POZDRAV
Se popolnoma strinjam z milena1!
Poznam kar nekaj s.p.-jevcem, ki izkoristijo mlade fante, obljubljajo plačilo in nato ne plačajo nič, ker pač zaradi dolžnikov ne morejo.....žalostno!
SNEŽKO

20.03.11 07:29
Mislim da se privatniki premalo zavedajo kaj jih lahko doleti .Kakšna razbita čeljust razbit avto kje kakšna bomba .Plačano res ne dobiš dobiš pa zadoščenje in njegov strah.Premalo je tega pri nas.L.P.
Rafaelova družba

20.03.11 08:40
GOSPOD je rekel Abramu: »Pojdi iz svoje dežele, iz svoje rodbine in iz hiše svojega očeta v deželo, ki ti jo bom pokazal. 2 Iz tebe bom naredil velik narod, blagoslovil te bom in naredil tvoje ime veliko, da bo v blagoslov.
3 Blagoslovil bom tiste, ki te bodo blagoslavljali, in preklel tiste, ki te bodo preklinjali, in v tebi bodo blagoslovljeni vsi rodovi zemlje.«
4 Abram je šel, kakor mu je naročil GOSPOD, in Lot je šel z njim. Ko je Abram odšel iz Harána, je bil star petinsedemdeset let.

Zunaj Slovenije živi približno 500.000 Slovencev in njihovih potomcev: zamejci, zdomci in izseljenci. Skrb za Slovence v zamejstvu in po svetu je ena izmed prednostnih nalog Rafaelove družbe.

Rafaelova družba je ustanova za pomoč slovenskim izseljencem in zdomcem pri njih nastanitvi in zaposlitvi in gojitvi njihovega slovenstva in katolištva. Povezana je z Zvezo slovenskih izseljenskih duhovnikov in pastoralnih sodelavcev v Evropi in z drugimi slovenskimi župnijami in ustanovami po svetu.
Prvi namen družbe je spremljanje in povezovanje vseh slovenskih rojakov po svetu. Skrb zanje obsega versko, narodno, kulturno, prosvetno ter socialno področje in vključuje vse, kar more biti tem ljudem v pomoč.

Rafaelova družba si posebej prizadeva za:

informiranje in prebujanje ljudi v domovini k zavesti o slovenskem izseljenstvu in o potrebni skrbi za duhovni in gmotni napredek izseljenskih skupnosti;

povezovanje med domovino in tujino ter Slovencev v tujini med seboj;

pripravo, pomoč in spodbujanje občasnih in rednih srečanj pastoralnega, kulturnoposvetnega in socialnega značaja;

študij in strokovni pristop k problematiki ter zbiranju in urejanju arhivskega gradiva;

posredno delovanje z opozarjanjem na dolžnosti, ki jih imajo državne inštitucije do Slovencev po svetu;

sodelovanje z drugimi državnimi in civilnimi organizacijami, ki se zavzemajo za razseljene rojake;

vzdrževanje stikov z zamejskimi Slovenci.

Med drugimi dejavnostmi Rafaelova družba zbira in ureja arhivsko gradivo o delu in življenju izseljencev, oskrbuje rojake s slovenskimi knjigami, avdio-vizualnimi in drugimi pripomočki, prireja razstave arhivskih fotografij o življenju Slovencev v povojnih begunskih taboriščih na Koroškem, pripravlja fotografsko monografijo, organizira javne razprave, pripravlja obiske, aranžmaje, mladinske programe ter nastope pevskih in drugih kulturnih skupin v domovini, obnavlja Ehrlichov dom na Svetih Višarjah in ga uporablja v kulturne, duhovne in izobraževalne namene. Tradicionalna dogodka, ki ju vsakoletno pripravlja sta nedelja Slovencev po svetu in srečanje treh Slovenij na Svetih Višarjah.

V Republiki Sloveniji želi Slovencem po svetu ustvariti prijaznejše okolje, da bi radi obiskovali svojo domovino ali domovino svojih prednikov in se vsaj nekateri za stalno preselili nazaj.

Pri delu je povezana z Zvezo slovenskih izseljenskih duhovnikov, diakonov in pastoralnih sodelavcev v Evropi in z drugimi slovenskimi župnijami in ustanovami po svetu. Sodeluje z državnimi organizacijami in drugimi civilnimi organizacijami, ki se zavzemajo za razseljene rojake.

Rafaelova družba
Poljanska cesta 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 (0)1 438 30 50
Fax: +386 (0)1 438 30 55

E-mail: rafaelova.druzba@siol.net

TRR: 02014 - 0253581535
Matična številka: 1724126
Davčna številka: SI 26435039
Je z vami vse vredu????
Nega na domu

20.03.11 14:19
NIKOLI za 4500€ netto v Avstriji..... mogoče so mislili 450€ za takšna dela....žal se več ne dela..sem gor zaposlena že 10 let pa vem kako zadeve stojijo in kakšni so plačilni razredi...in 450€ je max.tedenski zaslužek...v resnici pa po normi doseže 200€ /teden
previdnost je na mestu!

20.03.11 15:18
To je firma z enim samim zaposlenim (ki je hkrati lastnik te firme, seveda), ukvarja pa se s posredovanjem dela.

http://www.firmenabc.at/geralds-gmbh_EGkK
Čak mal

20.03.11 17:33
...v resnici pa po normi doseže 200€ /teden

Čak mal! Ne moreš primerjati nego na domu s strokovnim delom!
avstrija

20.03.11 22:02
Živjo

Lahko se zasluži 4500 evrov na mesec preko posredovalnice dela. To ti znese cca 24 evrov na uro. Samo to je taka redkost če dobiš delo na režijo drugače pa je tega v Avstriji ogromno ( Leifirme) Samo to je can za firmo ne pa neto znesek. Jest delam v Avstriji pa ga bom jutri poklical pa Vam več povem. Do 1.5.2011 pa slovenci ne smemo delati preko takih firm
Nega na domu

21.03.11 19:49
ne primerjam z nego na domu,samo doben ti neo tolko zaslužo no :D sploh pa ne v tej smeri

nwm kdo tak fopa s tem :D

sploh pa Avstrijci slovence iščejo zato,da oni prišparajo =) kdo bo plačal enega slovenskega delavca 4500€ če še en avstrijec s takim delom 1600 ne zasluži
Hahaha

22.03.11 22:06
Hoj če bi si kdo rad sprobal kljub opozorilom zakaj pa ne, minimalna plača pri njih je 1300 eur bruto, povprečna pa cca 1960 eur. bruto, zdaj pa logično razmislite kak je z temi 4500 euri mislim Aussie halo če pa maš še svojo firmo te bojo pa še lažje scat pelali, ker nimajo dobenih obveznosti do tebe. No mogoče pa ti bo dal pogodbo z katero boš zaščiten pa bo jamčo z svojim premoženjem ali menico da boš ojriče vido, ja seveda. Jugovička posla ima jih ima.
keramičaar

23.03.11 15:31
Veste soloh koliko zasluži kvaliteten pečar-keramičar v Sloveniji.Več kot ponuja omenjena firma v Avstriji.Zdaj pa se vprašajte kakšen standart je pri nas in pri sosedih.Zato ne nakladat tu pravljic,da to ni mogoče.

Res pa je da je danes poštenje na psu.
Mislim,da oglas za ta zaslužek sodi na kakšno drugo agencijo,če je pristen ne pa na forum,zato osebno mislim,da tu negdo hoče nekoga potegnit.Navedenih ni nobenih pogojev,nič takšnega z čimer bi lahko preveril delodajalca kakor tudi ne za kakšno delo gre.Samo se javiš na oglas in jutri lahko začnes.Če je to res lahko gre samo za kakšno prostitucijo ali temu primerno dejavnost.
ta oglas ni bil dan na forum ampak na delo,nekdo ga je prekopiral sem.
Navedeno
keramičaar
Veste soloh koliko zasluži kvaliteten pečar-keramičar v Sloveniji.Več kot ponuja omenjena firma v Avstriji.Zdaj pa se vprašajte kakšen standart je pri nas in pri sosedih.Zato ne nakladat tu pravljic,da to ni mogoče.

Res pa je da je danes poštenje na psu.
Ti to misliš neto ali bruto ,no malo pretiravaš.
A bo kdo že povedal

02.04.11 12:56
če je bil tam na razgovoru in kako je bilo?
za Slovenija, hvala ti!

13.04.11 15:55
A si ti našel delo za 4500 € mesečno neto?
Lijona27

14.04.11 13:07
Oj,

da se še jaz oglasim. Iz prve roke lahko povem, da je zgoraj navedena plača za opisana dela v Avstriji iluzija. Je ni. Sama sem tri leta zaposlena v Celovcu kot koordinatorka v oglaševalski agenciji (7.stopnja izobrazbe) in lahko o takšni plači le sanjam. Naj še omenim, da imajo tudi Avstrijski sodelavci enako plačo kot jaz sama (da ne bo govora o izkoriščanju Slovenskih delavcev). Poznam pa kar nekaj ljudi, ki se vozijo iz naših koncev v Avstrijo v službo na različna delovna mesta (medicinska sestra-tehnik, sobarica, negovalka, zidarji, elektro-inštalaterji...) in imamo približno iste plače (s to razliko, da jaz delam le dopoldan od ponedeljka do petka, oni pa imajo več izmensko delo in tudi ob vikendih), ki pa ne dosežejo 4500 eur neto :)))). Je pa bistveno bolje kot pri nas. Po končanem študiju sem iskala zaposlitev, bila povabljena na par razgovorov, ampak mislim da ponujena bruto plača ni presegla 1300-1500 eur (v Sloveniji). Potem sem preko kolega, ki poučuje v Slovenski glasbeni šoli v Avstriji že 23 let in ima kar nekaj poznanstev našlo delo tukaj v Celovcu. Da ne bom preveč skrivnostna in pretirano dolga... Moja neto plača znaša 2100-2300 eur (potem pa še malica in prevoz ter dnevnice za dneve, ko smo na terenu).

Srečno.
negainpomoc

15.04.11 14:50
Pozdravljeni!

Ponujamo redno zaposlitev v Republiki Avstriji (Štajerska regija) za zdravstvene poklice(prioriteta diplomirane medicinske sestre). V bližnji prihodnosti tudi za druge poklice.

Vsi, ki ste zainteresirani pošljite kratek življenjepis z delovnimi izkušnjami na:
info@negainpomoc.si

Lep pozdrav!
dpower72

23.04.11 03:03
Delam v Avstriji in plače so od 1400 pa do 2200,lahko pa se najde tud za 2500 kar pa že moraš imet srečo to je za 168 ur.Če si fix v eni firmi je1400-1650,če si lizing v eni firmi pa od 1700-2500,kako se zmeniš!!
vienna

06.05.11 11:24
malo realnosti o plačah v tujini.

keramičar, bruto plača, 1. leto 7,78€ / h, 2. leto 8,28€ / h, od 3.leta 9,05 € /h.

vajenci, bruto zaslužek: 1. leto 2,16 €/h, 2. leto 2,90 €/h, od 3.leto 3,62 €/h.
Dejan Oracle

12.05.11 11:49
Pozdravljeni,

zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje z delom v Avstriji na področju računalništva.
Sam sem univ.dipl.inž. računalništva in informatike.

Hvala za informacije.

Lp,
Dejan
za 4500 eur bo treba na štango fantje in dekleta in še kaj....
razbitina

22.05.11 23:55
snežko, prav imaš!!!
francoska pi..a

26.05.11 13:09
prvo kot prvo lepo pozdravljeni vsi skupaj! =)

tudi jaz vas prosim da si ne zidate gradov v oblakih ker boste prej kot slej padli doL!! tudi jaz sem delal v tujini z rosnimi 18. leti in sicer sem bil sodelavec od milena1 ( d....n?) medtem ko so oni odnehali cakati in se vrnili nazaj v slovenijo nas je nekaj par ostalo gor in naprej delalo, sicer za drugo firmo ampak istega narocnika in na istem objektu... tako se je v skoraj 2letih zgodilo 3x in na koncu ko sem ze imel nekaj denarja tudi na strani, in sem takratnemu sefu ze zaupal sem mu slepo verjel 4 mesece toliko da sem porabil tudi vse prihranke.. denarja tudi sedaj po 4letih se vedno nisem dobil! žalostna zgodba z dobro šolo!!!! ne wrjemite pravljicam.

lep pozdrav bivsemu sodelavcu Matic!! =D
austrija

31.05.11 20:57
me zanima ce si ga poklical v celovec,jaz sem razumel da moras imet s.p. prosim preveri l p
Ja imeti moraš s.p. ali d.o.o. in sicer vsaj 2 leti v zadnjih 10 letih.,prav tako moraš biti davčni zavezanec ,da lahko posluješ z njimi.Plačilo je tudi mišljeno za s.p. ki pa mora od tega še odvesti prispevke ,nočitev,prevoz.....
To je agencija za posredovanje dela,ne delavcev in ne govorijo slovensko.Za nadaljna vprašanja lahko kontaktirate mene na sanmoterm@siol.net oz.070 846684 Mojca
Ludvik

06.07.11 06:33
Lijona27, bi mi hoteli zaupati vaš kontakt na ludvik.kolar@gmail.com, prosim?
austrija

10.07.11 12:39
Zakaj moraš imeti firmo? A ni bolje, da te oni zaposlijo?
[email protected]

24.07.11 19:04
sem monter ogrevalnih naprav,plinskih instalacij in vodovodnih napeljav.star sem 50 let in se resno zanimam za delo v tujini .vas raspis me zelo zanima.ce sem primeren kandidat mi prosim sporocite . lp bostjana
Najbolje bi bilo ,če se dogovoriva za sestanek ,lahko mi pišete na sanmoterm@gmail.com oz .na tel.št 070846684 oz.mi sporočite svojo številko.
Lep pozdrav
Avstrija & Nemčija

25.07.11 15:41
Elektromonterje in energetike za delo v Avstriji in Nemčiji iščejo tudi na "www.povprasevalec.com".......
Pozdravljeni!
A slučajno kdo pozna kakšen kontakt za zaposlitev lesni branži za avstrijsko koroško. Imam VII. stopnjo in dobrih deset let delovnih iskušenj.

lp
Bosanac

26.07.11 12:47
Jos nikad nisam procitao vecu glupost. 4500€ netto, pa u kojem filmu to ima?

Neto u Austriji je prosjek 1 400 do 1 600 € i to za dobrog zidara i tesara.
Pa treba sve pročitati...to je za firme ne za delavce
Bosanac

26.07.11 13:20
@mojcika77
Posto sam jos na ovom forumu koristim priliku da vam se zahvalim za navodilo :-)
Zivim 20 godina u Austriji i znam da je to malo smijesno 4 500€ Netto. Za Firmu ili za delavca svejedno je. Istina je to da firmu delavec u Austriji kosta oko 4500€ pa i vise. Znaci kao firma isto ste u gubitku.
PS. Drugi put cu da sve procitam :-)
Lep pozdrav
Maja2011

29.07.11 21:23
Tukaj sem dobila že kar nekaj dobrih informacij glede dela v Avstriji. Med njimi pa tudi tri ponudbe, kjer so Avstrijska podjetja iskala pri nas sodelavce, tako da ti ni lih potrebno it delati v Avstrijo.

www.delovavstriji.com
Dušan Rengeo

08.08.11 23:17
Pozdravljeni?

Po izobrazbi sem keramičar, ter iščem delo kot keramičar.
Kateri so pogoji da prideš v to firmo.
Imam kar precej izkušenj na področju polaganja keramike ter naravnega ali umetnega kamna.

Zahvaljujem se vam za odgovor, če sveda ni to neka zaj...?
070644326

08.09.11 22:17
hasan sem dober slikopleskar in fasader i bi rado volio dobit delo u austriji sam 27 letni fant
Ta ponudba je za obrtnike različnih profilov zaključnih gradbenih del .Ta firma ne zaposluje delavcev ampak je agencija za posredovanje dela obrtnikom.
Za več informacij pokličite 070 846684 g.Osojnik
Milan_D

09.09.11 15:23
Ma sej ste mal čez les, tisti ki vam ponuja 4500 v avstriji je lahko samo slepar in nič drugega! Ljudje tam opravljajo kvalificirana dela za 7.5 Eura na uro (minimalen zajamčen dohodek v Avstriji). Kakšne 4500 lube duše še zdravniki tega tam ne dobijo!! Mater ste naivni ljudje božji!!
A MONT PLUS

Delo v Avstriji

09.09.11 19:31
Podjetje A MONT PLUS d.o.o. iz Maribora zaposluje ljudi za delo v Avstriji.
Iščemo različne profile:

KLJUČAVNIČARJE
KROVCE
KNAUFERJE
MONTERJE
CEVARJE
VARILCE...
Začetna urna postavka: 8€/h
Prevoz in nastanitev je naša skrb!

Vaše cenjene vloge pričakujemo na email: amontplus.doo@gmail.com
Še enkrat gospod Milan D....Ta ponudba je za obrtnike različnih profilov zaključnih gradbenih del .Ta firma ne!!!! zaposluje delavcev ampak je agencija za posredovanje dela obrtnikom.
Za več informacij pokličite 070 846684 g.Osojnik .
zivim v avstriji slovenski drzavljan rojen v sloveniji

12.09.11 18:24
ne nasedajte takim bedarijam 4500 eu hehehe prav smesno je to brati in folk ponori sam zivim in delam tukaj ze 4 leta star sem 26 pri 22 sem prisel sem placa delavca je od 1100 netto do 1600 eu z normalnim delovnikom ce pa delas nadure je pa stvar dogovorja jaz jih dobim na roko da se sef in jaz izognema davku tako da placo imam 1250eu po pogodbi plus nekje do 300eu nadur in delam okoli na crno fusam tam do 250 eu vse skupaj je moja placa najemnina stanovanja lepo urejenega 550 eu in kredit za avto 250 in brezvezni stroski tak da ce mesecno prisparam 700eu sem lahka vesel. v zivljenju me je marsikaj izucilo in vam povem prihajam iz celjskega konca sem delal v enem znanem podjetju sem placo dobil z malico in vsem vred pa sem imel 230 delovnih ur okoli 700eu takrat se v tolarjih in sem si obljubil ce se bom kdaj delal v sloveniji si bom dal roke posekat!!! ce imate moznost pojdite iz slovenije ker je v kurcu in cez 20 let bo slovenija na totalnem podnu slovenija je v dreku iz katerega nikoli ne bo prisla ven le slabse se bo. bi vam pomagal ampak meni ni nobeden sem se krvavo namucil in to ve le moja hrbtenica krvavo sem garal na zacetku za 5 eu na uro sedaj imam 12 pa vcasih tud naredim 250 eu racunajte sami na tej strani se je pri meni vse zacelo http://www.ams.at/sfa/14063.html zelim vam veliko uspeha zbogom
Še enkrat ....Ta ponudba je za obrtnike različnih profilov zaključnih gradbenih del .Ta firma ne!!!! zaposluje delavcev ampak je agencija za posredovanje dela obrtnikom.
Jaz z nimi že sodelujem kot s.p. in ca 3500 € do 4500 € je mesečni zaslužek na zaposlenega ,od česa je pa treba še odšteti prispevke ,prenočišče ,prevoz..vendar se vseeno splača in nakazila so tedenska in redna.
Pozdravljeni!

Zanima me ali kdo pozna kakšno osebo ali organizacijo v Avstriji, ki ti pomaga pri iskanju novih poslovnih partnerjev oz. novih poslov.

Smo podjetje, ki se ukvarja z gradbeništvom in inštalaterskimi deli. Vsa splošna situacija v Slo. nas je privedla, da smo primorani iskati priložnosti v tujini. Zato iščemo sposobne sodelavce, ki bi nam pomagali pri realizaciji naših ciljev.

Kakršna koli informacija bi bila dobrodošla.
keramik§dizajn15

16.09.11 11:52
Keramičarstvo -Keramik§dizajn s.p. zaposli 2 izkušena keramičarja za delo v Avstriji okolica Gradca
Tel.041244012 lp
Cime....delo dobi s.p. ki se ukvarja z montažo vodovoda in ogrevanja.Dela se po vsej Avstriji za avstrijskega naročnika.Za več imformacij pokličite 070 846684 Mojca Osojnik
Zdaj pa še moje mnenje, da tudi v Avstriji ni tako kot eni pišete. Bom izhajal kar iz moje situacije. Prihajam iz SLO, in ker sem se tukaj naveličal izkoriščanja in plačilne nediscipline, sem se odločil za delo v Avstriji. Ker prihajam iz štajerskega konca, sem iskal službo po možnosti v Grazu. V sloveniji sem bil 5 let zaposlen v nekem hotelu, kot vodja recepcije, marketinga in prodaje (končano VII stopnjo izobrazbe) nato sem se odločil probat srečo čez mejo. To je res da sem v roku treh dni (poslal 4 prošnje) dobil odgovor na vse prošnje za receptorja (nekje je potrebno začeti) in kar trije so me želeli zaposliti. In ni nikakršna skrivnost vsi trije so mi ponudili cca enako plačo, ki je znašala približno 1150€ netto + malica+50€ nekega pavšala za daljšo vožnjo (do službe cca 70km). Tako, da sedaj tudi sam ne vem od kot vam take cifre za plačo v Avstriji, mogoče pa je le turizem tako slabo plačan??? Glede na izobrazbo in izkušnje sem pričakoval malo več.
BEDAKI NAIVNI...4500 EUR...A STE RES TOTALNI NORCI ALI KAJ?
suza76

23.09.11 20:45
tudi sama se zanimam za delo v avstriji,,delala bi kot čistilka,sobarica,ali v kaki tekstilni tovarni,,,,končano imam 5stopnjo-ekonomski tehnik,,,nisem ravno vešča v nemščini,razumem skoraj vse povem pa tako srednje,,,,,imate kak naslov kam se obrnem,,,,

suza2007@gmail.com
DOM SERVIS

25.09.11 10:49
4.500 EUR......IN POTEM SVIZEC ZAVIJE COKOLADICO..
ajek.slo

27.09.11 21:28
no tole 4500e je fantazija.
kako pa je s papirji in prilivi, ttr, ko si že zaposlen v avstriji in nisi tam stalno prijavljen. imam blokado od sodišča v slo. a se mi usedejo na avstrijski račun, pri nas so mi ga zaprli, kako je z našo davčno napovedjo? kdaj in kako naši dacarji izvedo da slovencelj dela v tujini?
Glede tega oglasa..oni vas ne zaposlijo morate imeti svoj lastni s.p. ali d.o.o. zato tudi cifra 4500 € .To je vstota ki jo dobite ,če delate sami ca .200 ur na mesec,(od tega odvedete tudi prispevke)če pa za vas delo opravljajo zaposleni pa rabite vsaj 2 delavca da vam ostane tak znesek .
Nakazila so tedenska ,za večino zaključnih gradbenih del se urna postavka giblje od 21,5-24 €.vaš je strošek nastanitve in prevoza ter lastno osebno orodje.
Lahko si račun odprete v Avstriji kamor dobivate nakazila vendar morate vse račune prikazati ,tako da slej ko prej bodo na davčni ugotovili da imate prilive.,nevem pa če vam lahko kar tako blokirajo račun.
Če pa iščete zaposlitev ,jaz trenutno zaposlujem monterje vodovoda in ogrevanja za delo v Avstriji.
Info:070846684
juznjak33

30.09.11 19:41
ja eto vas slovence izvarase juznjaci.poglej vegrad,sct i slicne.
DOKTOR

01.10.11 14:03
Navedeno
BRANE
BEDAKI NAIVNI...4500 EUR...A STE RES TOTALNI NORCI ALI KAJ?

Ej,ti si betak,to je namreč realno da lahko npr. keramičar Mojster z lahkoto zasluži 4.500 neto v Avstriji in CELO VEČ brihtnež.

Pa še nekaj,dobre mojstre povsod cenijo in jih tudi dobro plačajo,tega sigurno nisi vedel,da pometač nemore toliko zaslužiti.

Pejt zdaj v šolo in se pridno uči,morda nekoč postaneš Mojster,v kar pa dvomim ker take klobasaš.........
milan77

02.10.11 13:09
Prav zanimivi ste in smešni he he.Jaz delam v avstriji,sem gor prijavljen,čez teden imam plačan polpenzion,dnevnice dobim,dodatek ker ne spim doma,12 eur bruto na uro plus nadure,naduro dobim 19 eur in ko sem začel delat sem za pol mesca dobil 1500 eur nakazila sem mislil da sanjam ker v sloveniji sem dobil za cel mesec max 1300 pa še to nakazano le 560 drugo pa na roko.Pa še to,v avstriji še nisem delal nobeno soboto in je verjetno nikdar ne bom,v petek pa delamo nekje do 13 ure.in za cel mesec zaslužim od 2000 do 3000 eur neto,odvisno od ur.pa nisem direktor ampak delam v gradbeništvu.in za to firmo bom šel drugo leto delat v romunijo in tam ne dobim nižje plače od 4000 eur NETO plus stanovanje plus hrana in to za samo tri tedne dela v mescu,ampak se dela tri tedne nonstop,en teden doma.Tako da verjamite da so plače v avstriji večje,in da slovenija je v jugoslaviji čeprav se dela da je v evropi.!.In verjamem da se da tud 4500 v avstriji zasluži.Če znate nemško si iščite gor delo ker je v vsakem primeru boljše kot pr nas.Jaz sem poslal vsaj 200 prošenj gor,si sam vse iskal,se sam peljal gor na razgovor in tud sam se peljem gor na delo,na firmo kjer je 70 zaposlenih in sem edini tujec.Vi pa bi radi da vam drugi najdejo delo za 4 jurje na mesec,da vas gor pelje,da vas po rokah nosijo!Kdor ima interes si bo sam poiskal delo in se ne bo tukaj jokal pa jamral!!! lp
milan77

02.10.11 13:17
P.s. Me zanimajo vaše pametne pripombe zdaj he he
milan77
Če se prav spomnem delaš na strojih TGM, ali v tvoji firmi rabijo voznika, avtomehanik, strojni tehnik, karkoli fizičnega- krovstvo, kjer me posredniki za delo sam nategujejo - Obljubljal so mi Nemčijo, Avstrijo, Nizozemsko pa nič. Rabim delo - nemško znam tako- tako, kjer sem bil v tečajih pred 10-12 letih, takrat sem obvladal super. moj mob. 041 358 434
brez veze

06.10.11 11:31
hahhahaha res je ja 4500 eurov dobiš hahah apak za 2 mesca
keramicar

06.10.11 15:54
pozdravljeni,
za to delo,ki naj bi znasalo 4.500€ ljudje vam lahko povem da se zelo teško zasluzijo.saj jast delam z svojim podjetjem in komaj zasluzim ta znesek.Moznos pa seveda obstaja in da ima zelo velike površine in da jih hitro naredi.
keramicar

06.10.11 16:02
lahko vam povem,da kot podizvajalec za dokaj močno podjetje delam po 13€ m2 in 25-30€ ura režije,kar seveda spada v režijo...da pa bi samostojna oseba to zasluzila tesko dvomim.bodimo realni.keramičar v avstiskem podjeju ima vam lahko povem iz prve roke od 9-10,50€ na m2 plus dodatki
No pa bodimo realni ! Keramičar s.p. v Avstriji dobi 23€ na uro,če dela 180-190 ur kar je povprečje zasluži od 4140-4370..€.Nobene težke matematike ni v tem.
Keramičarji lahko greste v takoj delat ,če imate dokumente za Avstrijo ,je namreć povpraševanje po keramičarjih ,trenutno v Salzburgu.Tedensko plačilo.
Info :070846684 Osojnik Mojca
DANIJEL VEZJAK

07.10.11 11:33
sem delavec brez izobrazbe, ampak imam veliko delovnih izkusenj na podrocju zidarstva, cevarije in varjenja. zanima me ce lahko se najde kako delo tudi za delavce brez poklica? govorim nemsko, anglesko ter pogovorno tudi madzarsko. ce mi lahko odgovorite na PANTANI.VESO@HOTMAIL.COM
ausis
mrežne marketinge delam že dalj časa prvič se srečal z njimi leta 95 za mene je eno izmed najbolj pošteninih in trdih del, koliko narediš toliko dobiš..... ni omejitev, kriteriji so v večini podjetij vnaprej znani,
ni nobenega švercanja na račun ostalih kot v podjetjih pa še delovni čas si sam razporejaš, če nič ne narediš pač nič ne dobiš, če dosti narediš pa dosti dobiš, v klasičnih podjetjih tega ni, delam oboje dopoldan klasika popoldan po svoji volji kar me veseli...nobenih pritiskov, koliko kdaj in kako vse si sam razporejam, res pa moraš trdo delati za velike zaslužke, vsi dobijo isto orodje, kaj kdo z njim naredi je odvisno od vsakega posaameznika

lep dan
Radko
Ona-mb

20.10.11 11:37
Pozdravljeni!

Kmalu bi naj prićela z delom v Avstriji. Imam namreč veliko vprašanj glede dela ostalih stvari, zato bi prosila, če kdo dela gor dlje časa in ima verjetno več izkušenj, za par nasvetov. Hvala za odgovor

novak.nika475@gmail.com
Se vam zdi to v redu plača?

23.10.11 20:00
Opis delovnega mesta:
Za podjetje v zahodni Avstriji, ki se ukvarja z sestavljanjem pohištva na terenu, iščemo nove sodelavce. Zagotovljena pomoč pri iskanju stanovanja. Delo zahteva stalno prisotnost, zato se od kandidatov pričakuje selitev v Avstrijo.

Pričakujemo:
- poklicno izobrazbo mizar ali večletne delovne izkušnje na področju montaže kuhinj,
- obvezno EU državljanstvo,
- zaželjeno znanje nemškega jezika (ni obvezno).

Nudimo:
Kvalitetne delovne pogoje, vrhunsko plačilo (1300 - 2000 Eur neto) in pomoč pri nastanitvi.

Za prijavo pošljite svoje podatke in življenjepis na: info@a-transfair.com.
malo ker je posrednik

24.10.11 08:57
Malo,zelo malo,glede nato kakšni stroški vas čakajo za nastanitev itn.

Moti me tudi velik razpon plače OD-DO..
Sam se pa res delate norca.

Ko si plačaš stanovanje pa prehrano za cel mesec ti ostane slovenska minimalna plača.
Neomembe vredno.

Ta plača (1300eur??????1600eur-2000eur) bi bila OK če bi vi plačali prevoz,nastanitev in prehrano (vsaj malico) .Tako pa je to neomembe vredna plača.

Aja pa ne mi pametovat ker delam v tujini in poznam razmere in razne trike.
Nudimo:
Kvalitetne delovne pogoje, vrhunsko plačilo (1300 - 2000 Eur neto) in pomoč pri nastanitvi.

Jaz sem poslal ponudbo, pa so toliko leni, da mi bi vsaj odgovorili..........
Zakaj se razburjaš? 1300 neto je nadpovprečna plača v Avstriji, ponavadi so plače za enostavna dela 1240 bruto, če imaš srečo -do 1600 BRUTO. Najemnine so izven večjih mest v Avstriji NIŽJE kot v Ljubljani, Kopru ipd. 50 m2 stanovanje te tam stane okoli 400 evrov S STROŠKI, tako da ti po plači npr. 1300 NETO lahko po odšteju stanovanja ter stroškov za avto in ostalo -ostane lepih 500-600 evrov (kar jaz štejem pod PRIHRANEK).

Ko boš pa v Sloveniji z povprečno plačo prišparal 500 na mesec se pa javi ;)
@ O..

Kake ti govoriš 1300 eur nadpovprečna plača v Avstriji.Očitno nisi še nikoli delal v tujini.

Niti misel mi ne pride da bi delal v tujini za 1300eur -najemnina - hrana ostane ti 600eur
Pol pa doma ostani, pa ne pozabi kokoši nahranit :P
Vi ste ludi 100%
U Austriji zivim i radim vise od 20 godina.
Nikad nije plata bila i nikad nece biti 4.500€. Nekad je bilo dobro i moglo se zaraditi 20.000 ATS.
Prosjecna plata u Austriji jednog zidara je 1.400€ Neto. Od kad je EU i otvorene granice posla je sve manje a ljudi koji traze posao je svaki dan sve vise i vise. Nisu problem Bosanci, Hrvati i Slovenci, problem su Poljaci, Slovaci, Cehoslovaci itd. koji imaju svoj lastni s.p. ali d.o.o. i se ponujaju (ponuduju) od 10€ do max. 15€ po satu. Zato nemoj puno da fantazirate i da lazete ljude. U Austriji je tesko zaraditi i ustedjeti €.
@O ne pametuj mi ker delam v Avstriji pa dobim več kot 1300eur.

1300eur je pa klošarska plača za Avstrijo.Za tako plačo niti pomisliti nočem da bi delal v tujini.
Klošar te je naredu, zato si pa šel od doma ;)
Lep pozdrav

Tako bom rekel ce je to za sp ali d.o.o je ok 4.500€ samo tukaj so se odbitki itd
V kolikor sem prav razumel

Boljse place so v tujini kot Slo to se ve ampak jaz bom popolnoma realen pa ne bom pametoval niti pamet solil nikomur itd

Jaz delam na Nizozemskem ze 4 mesee govorimo o gradbenistvu to poznam za ostale poklice in dela ne vem zato ne morem govorit

Jaz kot knaufar sem zacel z 10.50€ neto delam 200 ur na mesec to pomeni 2100 evrov neto prevoz na delo zavarovanje in najemnino placuje delodajalec

Za hrano porabis 100 evrov na teden z cigareti hrana je isto kot v Sloveniji cigareti so dragi to je za Nizozemsko
To sem zelel povedat da preden sem sel na Nizozemsko sem gledal na ess.gov.si eures Avstrija razlicna delovna mesta je bil en krovec ki je potreboval delavca za 8 ur nastanitev itd je dajal placo 1300 neto

To sem zelel deliti

Naj vas denar ne mami bajne place i prazne obljube

Raje za manj pa sigurno kot prevec pa nic od tega

Lp
Markkk

29.10.11 21:27
Shark lepo si obrazložil vendar bi te popravil pri urni postavki.

Cena ure če delaš prek slovenske firme se giblje med 7 in 9 eur.Več zelo težko čeprav si v svojem poslu samostojen in hitr bi se temu reklo.Ker prek Slo firma pač ni direkt za Nemško firmo in nikol ne bo.
Glej oprosti za Nemcijo ne vem

Nizozemci malo vec dajo to kar se Slo delodajalcev imas prav ampak eni dajo vec eni manj

Moj dober prijatelj je kontaktiral enga iz domzal za knauf i ta ne da vec kot 9.50€ neto
Na uro tako da ne vem a je sel ali ne sam tako mi je sporocil na FB

Gledal sem svico glihkar Delodajalec je Trenkwalder iscejo slikopleskarja z izobrazbo in 3 leta izkusenj placa od 4000 do 4600 CHF Svicarskih frankov nastanitev je tvoja tam od 500 do 900 frankov pa hrana pa prides na 3000 frankov kar je precej vredu

Kontaktna oseba je monika macher por je pa oglas na eures-u

Lp
Armin Van Buren

29.10.11 21:56
Danijel Vezjak a znas brat izometrijo pri cevariji? Pa koliko izkusenj imas? Kontaktiraj indigo inzinjering trdinova 5 lj ali Kag inznjering brodarjev trg 13 oni rabijo prav cevarje z izkusnjami in z znanjem branja izometrije to probaj

Lp
milandoha67@hotmailcom

02.11.11 16:39
bih drvar tesar po zanimanju kamen klesem zidam ljepim i postavljam na nosace zadnji posao u qatru rad na profilima za rigips tel 0038765099546 milan
Bernard Del Bianchi / Sales Manager Austrija

!! DELO V AVSTRIJI ... 100 % RESNO !!

03.11.11 17:44
IŠČEM DELAVCE / PERSONAL ZA REDNO ZAPOSLITEV V AVSTRIJI

Samo resni odgovori pridejo v postev !!

Pomembno:

Koncana izobrazba, vecletna praksa, znanje nemskega jezika(saj osnova) !!

!! PROSIM ZA ODGOVORE DO KONCA NOVEMBRA !!

CNC - tehnik / programer / stružničar / tehnolog,

Voznik žerjava (voznisko dov. mora biti veljavno tudi v avstriji) !!

Strojni tehnik / Ključavničar / Varilec,

Tesar / Mizar,

Električar, Vodovodar itn...

Auto mehanikar, Auto klepar,

Gradbeni delavec / Zidar / Krovec / Klepar

itn.

Pišite na :
[email protected]
metibini

08.11.11 16:40
ŽIVJO.
IŠČEM DELO V VILLACHU kot sobarica,čistilka,pomivalka posode,delo v proizvodnji..karkoli od teh in podobnih služb..nemški jezik znam govorit osnovno.Če mogoče ima kdo kako informacijo kam naj se obrnem..tudi sama iščem,pa je več al manj že vse zasedeno ali pa preko veze dobiš službo.
Moj mail:[email protected]
Avstrijskabanka

10.11.11 19:30
Slovenci Bećki konjušari!
Čez nekdanjo mejo

12.11.11 22:47
Pravilno: v Beljaku. Se ti vidi, da si južnjakinja in ne poznaš naših mest.
goran gg

13.11.11 10:56
Milena1 daj javi se ker jaz sem imel isto sranje ggelpida@gmail.com
izkusen pleskar in fasader

13.11.11 16:17
jaz tudi iščem delo v avstriji, če kdo potrebuje izkusenega pleskarja in fasaderja.
naj me konktaktira na mail

denis.rojss@gmail.com
hvala
Inženir

14.11.11 10:21
Pozdravljeni,

Ker vidim, da imate kar nekaj takšnih in drugačnih izkušenj z delom tukaj in v tujini vas vprašam naslednje.
Ali kdo ve kakšne možnosti imam jaz v tujini glede na to, da imam končano 7 stopnjo izobrazbe gradbene smeri torej Dipl.ing. grad. z dvemi leti izkušenj. Predhodna izobrazba poklicno tehniška torej Gradbeni tehnik, še prej poklicna izobrazba Zidar. Iz vseh navedenih poklicev imam nekaj izkušenj in v vseh sem več ali manj popolnoma samostojen. Iz področja inženirstva obvladam programe Acad, HSB...samostojno vodenje gradbišč. Iz ostalih poklicov pa ali vodenje ali samostojno delo posameznih gradbenih del.
V Sloveniji iščem delo zastonj že vso leto.
Če ima kdo kak nasvet, mnenje????

Hvala za odgovore

Kontaktirate me lahko tudi na: staping.doo@hotmail.com
BOJAN P.

18.11.11 18:03
˙(DELO AVSTRIJA SLIKOPLESKAR) Iščemo kvalitetne slikopleskarje za delo v Grazu, zaželjeno je razumevanje nemškega jezika ni pa nujno. Pred nastopom se izvede proba v Sloveniji 5 dni.
info> DB SISTEMI@gmail.com ali 051 802 659 Bojan
snowman

19.11.11 10:11
Jaz sem na euresu opazi oglas, sicer malo prepozno na žalost, ampak vseeno... bil je oglas za delo na Norveškem, izgradnja in vzdrževanje ledenih hotelov od 15.10 do 15.3, plača 20€/h, vse plačano, tvoj strošek je samo prevoz tja in nazaj. Med pogoji vem da so bili, ima rad zimo, smuča, itd. mislim da je bila vključena celo karta za uporabo lokalnega smučišča za teh 5 mesecev.
Delavnik prvi mesec naj bi bil 12 ur na dan, načeloma brez prostih dni, ker se lovi rok za izgradnjo, potem pa vzdrževalna dela in posledično več prostih dni in manj dela.
Sicer za vas ne vem, ampak drugo leto se prijavim :)
keramik

21.11.11 03:21
iščem delo v avstriji,po poklicu sm keramik. kontakt adnan0510@hotmail.com
Zanimiva dela v Avstriji najdete na spletni strani www.delovtujini.info !
tehnik zdarvstvene nege

22.11.11 21:09
Oj!
Mene zanima, če kdo pozna koga v Grazu, ki pomaga iskati redno službo za tehnika zdravstvene nege in če kdo ve katere papirje moreš imeti za delo v Avstriji? Aja govorim dobro,pišem ne lih( se pa hočem nazaj naučiti:)). naj mi kdo piše, če koga pozna, prosim:[email protected]

Hvala
4500eu HAHAHA

24.11.11 15:25
KAJ SE HECATE!!!!!!!
4500EU
ČE SI DOKTOR JA ŠE DOBIŠ VEČ. NE PA GRADBENI DELAVEC!!!!!(mogoče če imaš 400ur)
sam delam slikopleskarska dela v avstriji. pa sem največ 1800eu zaslužil. stem da sem imel čez 200ur...
NE NASEDAT TEM BEDARIJAM
4500EU hehehehe
4500eu HAHAHA

24.11.11 15:32
če bi radi našli kako službo v avstriji poglejte na tej strani:::

http://www.ams.at

to je neke vrste kot prinas zavod za zaposlovanje!!!
Obveščamo vas da je sta z današnjim dnem razpisani 2 prosti delovni mesti v Avstriji, na področju Turizma in Gostiinstva - KUHAR. Več informacij lahko preberete na: www.delovtujini.info
Lepo pozdravljeni!

Sem 28 letni fant. Po izobrazbi monter in upravljelec enegrestki naprav. Na področju inštalacije vodovoda imam 3 leta izkušenj imam pa veliko izkušenj z področja računalništva in tudi izpit za b in c kategorijo.
In iščem dobro plačano delo v avstriji,seveda kjer ni pogoj tuj jezik.
Znam samo slovenski jezik.
Resne ponudbe prosim na mail. grega.gorenec@gmail.com

lp,Gregor
Sandi88

01.12.11 22:56
Zdravo!
sem 23 letni fant in iščem delo v tujini.Sedaj že 4 leta delam kot voznik tovornega vozila.Delal sem pa tudi že v gradbeništu.imam vse izpite TGM, viličar.....B, C, E..... .Znam govoriti angleško ter malo nemško.Sem zanesljiv in vesten delavec navjen delati vseh fizičnih del tako da sem pripravljen sprejeti vsako delo v tujini.

Hvala za odgovor na mail: sandievrotek@gmail.com
to je nakladanje
poglejte drobni tisk

13.12.11 13:19
Preverite stvari kako stojijo. Če je potrebno, da imate s.p. potem morate vedeti, da je potrebno najmanj dve leti poslovati v Sloveniji, da greste lahko v avstrijo:
http://www.ozs.si/Za%C4%8Dlane/Svetovalnicenter/Poslovanjevtujini.aspx
http://www.delo.si/gospodarstvo/posel-in-denar/za-delo-cez-mejo-mora-podjetnik-ponavadi-priglasiti-svojo-dejavnost.html

Vsem članom zbornice, ki bodo opravljali storitve v
Avstriji, bomo na zbornici pomagali pridobiti vso ustrezno
dokumentacijo in izpolniti vse obrazce, tako za prijavo
opravljanja storitev v Avstriji, kot za napotitev delavcev na
delo v Avstrijo.
Stroški so naslednji:
1. Stroški na zbornici:
- Pridobitev vseh ustreznih dokumentov za prijavo storitev v Avstriji in izpolnitev obrazca 30,00 EUR
(za nečlane 60,00 EUR)
- Pridobitev vseh ustreznih dokumentov za prijavo delavcev na KIAB v Avstriji (Centralno koordinacijsko točko za
nadzor ilegalnega zaposlovanja) in izpolnitev obrazcev 15,00 EUR (za nečlane 30,00 EUR)
2. Stroški sodnega prevajalca (vse dokumente je potrebno prevesti)
3. Stroški avstrijskih taks za prijavo storitev v Avstriji 45,00 EUR
4. Stroški avstrijskih taks za vsako prijavo delavcev v Avstriji 15,00 EUR
Hlapec Jernej

19.12.11 16:48
Ja res bo držalo to s 4.500 €! Drži. Vendar z eno pomembno pripombo. Vsota je kumulativa za deset delavcev skupaj!!

V celi zahodni Evropi s kupno nekaj sto milijoni ljudi ne bi našli enega, ki bi takemu lažnemu oglasu verjel, v miniaturni Sloveniji, kjer živi nekaj stotnij ljudi pa se takoj najde zabataljon ljudi, ki takim neslanim vicem verjamejo!

To pove veliko o značaju Slovencev, kdo so in kam gredo..
Osojnik Mojca

20.12.11 09:12
Še enkrat ....Ta ponudba je za obrtnike različnih profilov zaključnih gradbenih del .Ta firma ne!!!! zaposluje delavcev ampak posreduje dela obrtnikom.
Jaz z nimi že sodelujem z njimi že od maja kot s.p. in ca 3500 € do 4500 € je mesečni zaslužek na zaposlenega za ca.170-200,od česa je pa treba še odšteti prispevke ,prenočišče ,prevoz..vendar se vseeno splača in nakazila so tedenska in redna. Dela je bilo več kot dovolj...prav tako za še nekaj drugih slovenskih firm ,ki so verjela temu neslanemu vicu..
profi 5+

20.12.11 11:03
Navedeno
Hlapec Jernej
Ja res bo držalo to s 4.500 €! Drži. Vendar z eno pomembno pripombo. Vsota je kumulativa za deset delavcev skupaj!!

V celi zahodni Evropi s kupno nekaj sto milijoni ljudi ne bi našli enega, ki bi takemu lažnemu oglasu verjel, v miniaturni Sloveniji, kjer živi nekaj stotnij ljudi pa se takoj najde zabataljon ljudi, ki takim neslanim vicem verjamejo!

To pove veliko o značaju Slovencev, kdo so in kam gredo..

Ej ga,ohladi se malo,kaj blebetaš neumnosti da ni mogoče.V gradbeništvu,sploh pa v zaključnih gradnjah,dober mojster omenjeni znesek zasluži z lahkoto.

Če pa si kak šalabajzer,pa vrjamem da ne...
rošpoh

22.12.11 16:25
Moj problem je nekoliko drugačen.Jaz imam delo kot podjetjev Avstriji,vendar moram dobit dovoljenje.vse papirje sem poslal na ministrstvo za delo družino in mladino na dunaj. Vlogo sem odal v mesecu juliju vsake toliko hočejo še dodatno kakšne papirje tako da še do sedaj nimam dovoljenja za delo.Me zanimajo vaše izkušnje oz.če mi lahko kdo pomaga seveda z plačilom
Keramiks.net

05.01.12 15:34
Veliko informacij,takšnih in drugačnih.Še nekaj iz izkušenj.Sem S.P.,v letu 2011 sem si uredil vso dokumentacijo za delo v Avstriji in Nemčiji z namenom,da tu in tam grem delat.Nekaj malega sem delal v Nemčiji a mi ne uspeva,ker še nisem osvojil nemškega jezika.Delal sem v okolici Franfurta.Cene se gibljejo tako:štrihanje belo-belo 5-7 evr.na kvadratni meter brez materiala,polaganje keramike 20-25 evr.kvadratni meter,montaža knauf 18-20evr.kvadratni meter,......Potem pa vsak sam ve,kolko naredi v določenem času.Jaz sem štrihal dve prazni bajti 670 kvadratnih metrov,6 dni po 10-11 ur na dan.skupaj 66 ur.krat 6.evr=4020,evr.na tedenČe bi mogel plačati stanovanje v velikosti 40 kvadratov-se cene gibljejo od 200-300 evr.na mesec,brez stroškov.Stroški so tam okrog 100 evr-EL-KABLSKA.VODA,....Cena hrane v trgovinah je ista kot pri nas.V gostilnah pa cca.70%dražje.Pa na jutranjo kavico pozabite,,...od 2-4 evr.,..Pa še to:Ne mislite,da boste dobili plačano prej,kot boste v nulo počistili za sabo in odpeljali smeti,.....

Tak da,najbolj vemo,ko se sami prepričamo!
dusan horvat

16.01.12 08:41
iscem delo v austriji rabil bi jo nujno ker sem brez zaposlitve star sem 18 let in sem delavem deckoo nujnoo hvala .. čistilec ,krovrec pomočnika .zidarski pomočnik ,....hvaala g,ail dusanh9@gmail.com
erika2004

16.01.12 16:52
Hay
Tudi jaz kot vsi ostali iščem delo v Avstriji. Po poklicu sem ekonomski tehnik in vzgojiteljica predšolske vzgoje. Obvladam nemški jezik govorno, pisno pa za silo. Do sedaj sem delala po večini v trgovinah. Iščem delo kot prodajalka, varuhinja, čistilka, v proizvo
dnji... Bila bi hvaležna za kakršen koli kontakt

e-mail: tina.dominko@gmail.com

Hvala
Janez - Hanse

16.01.12 18:01
To ni neke vrste zavod za zaposlovanje, AMS je zavod za zaposlovanje(Arbeits Markt Service)
matematika1

20.01.12 17:57
jaz delam za avstrijsko firmo in imam svoj s.p. dobim z računom 24€ na uro za vsakega delavca.stroški so vsi moji zdaj pa če vam laufa matematika...delavec dobi 10 € na uro nima nobenih stroškov....meni ostane z 5 ljudi...no koliko?
nisi napisal, če se spi v tujini ali se vozi, če minimalca nakažeš in razliko v kuverti(v obliko dnevnic)- pomanjkljivi podatki po grobi oceni vsaj 4 eur ti čistega ostane.
sem delal pred kratkim v tujini............ mislim, da grem konec januarja ponovno za nekaj mesecev ven ( kaj pa delaš če ni skrivnost)

lp
rabis li delavce ce se s gradbenistvom ukvarjas
matematika1 to je prasanje za vas
ZA MATEMATIKA1

22.01.12 16:18
matematika mozes da radis dok te ne uhvate a kad te uhvate neces dobiti ni 1€.
Imas pravo da radis samo ako registrujes firmu u Austriji i ako prispevke placas po austriskom zakonu.
Pozdravljeni

Ker vidim kaj se dogaja v priborjeni Sloveniji gledam samo še da poberem šila in kopita ter grem s trebuhom za kruhom. Ker sem z Jesenic se mi je malenkost zapeljati skozi karavanški predor.

Imam 14 letno prakso na bagrih tonaže od 4.5t do 30t, od rušenja velikih stavb do nekaj tisoč m3 velikih izkopov,izpit za upravljalca viličarja ter voznika težkih kiperjev,šleperjev in izrednih prevozov ter dela na drobilcu...

Leta 1997 sem delal sezonsko delo v Ameriki tako mi znanje Angleščine ne bi delalo problemov,ampak v Avstriji je znanje nemščine obvezno,zato sem se vpisal v tečaj nemščine da le tega izpopolnim. Če bi se pa kje našlo takšno delo in nemščina ni ravno obvezna,ampak bi se jo zelo hitro naučil saj se jo najhitreje naučiš če delaš z ljudmi ki ta jezik uporabljajo...

Za kakršne koli informacije sem dosegljiv na mailu; sebastjan1970@gmail.com

Lep pozdrav Sebastijan
Alex44

23.01.12 14:32
Primerjavo cen za slikopleskarskih del lahko najdete tukaj pleskanje
TONE ŠKOF

23.01.12 20:14
IŠČEM DELO VILIČARISTA
V Sloveniji imam s.p. 10 let -- neprekinjeno - suhomontažna gradnja, gradili smo vse od bank, šol, salone, ... , belim, polagam talne obloge, ...vendar v Sloveniji ni več poštenega bussinesa. Iščem nekaj v tej smeri v Avstriji , Nemčiji. IGOR P. 041 586 357
Sem mizar z dolgoletnimi izkusnjami pri izdelovanju pohistva,in montiranju stavbnega pohistva kar sem pocel zadnji 2 leti...pa me zanima ce kdo pozna ali potrebuje vestnega in zanesljivega delavca,ker nazadnje sem imel zelo slabe izkusnje z delodajalcem...seveda bi se zaposlil tudi v avstriji ce bi imel priloznost,res pa da nemski jezik ne govorim dobro.
Ker že dlje časa poskušam najti delo v Avstriji kot pek ki obvlada vsa dela v manjši ali večji pekarni s končano gostinsko šolo in cca 15 let dela kot pek in potrebe so velike po podatkih Everesa in čeprav je ta poklic definiran kot deficitarni mi to ne uspeva najbolje /bil že parkrat na razgovoru pa potem brez uspeha / se sprašujem na resnost in na pogled do tujcev kot iskalcev zaposlitve v tej državi.
Zato če ima kdo kakšne informacije glede tega bi prosil če mi piše na mail;

gzbp24@gmail.com

Vsakršne informacije dobrodošle
damica

30.01.12 18:53
tudi jaz iščem delo pa ga ne morem najti
Janez Jan[evec

01.02.12 08:47
Zgornji komentar je namenjen osebi oz. avtorju Pa to je jasno. Južnaka ma za fotra, pa še kr take bedarije piše! Fakin @#$%&.Retardiranc! Muahahahahahhaaa
Ein Wiener Backwaren-Traditionsunternehmen sucht für die Produktion im 23. Bezirk 1 Konditormeister/in als AbteilungsleiterIn. Unser Kunde erwartet: ****************** - Abschluss als KonditormeisterIn und fundierte Erfahrung, - Deutschkenntnisse in Wort und Schrift, - Führungsverantwortung für etwa 50 MitarbeiterInnen, - Personaleinsatzplanung - Optimierung der betrieblichen Abläufe - Entwicklung neuer Produkte - Kontrolle der Hygienebestimmungen - Freude an der Tätigkeit, - Abgeleisteten Wehr- oder Wehrersatzdienst Unser Kunde bietet: **************** - Vollzeitdienstverhältnis mit 40 Wochenstunden, fallweise Nachtarbeit - einen sicherer Arbeitsplatz in einem expandierenden Familienunternehmen - Überzahlung richtet sich nach Qualifikation und Berufsjahren BEWERBUNG *********** Bewerben Sie sich bitte ** ausschließlich SCHRIFTLICH ** unter Angabe der Auftragsnummer und Ihrer Sozialversicherungsnummer** mit Ihren aussagekräftigen Bewerbungsunterlagen bei Frau Kronegger - Arbeitsmarktservice Wien - Service für Unternehmen, Laxenburger Straße 18, 1. Stock, 1100 Wien oder per e-mail unter ** sabine.kronegger@ams.at ** * Nach Sichtung der Bewerbungen werden die interessantesten/qualifiziertesten BewerberInnen telefonisch vom AMS - Service für Unternehmen kontaktiert! * ***************************************************************************** Das Mindestentgelt für die Stelle als Konditormeister/in beträgt 53.000,00 EUR brutto pro Jahr auf Basis Vollzeitbeschäftigung.

No tako vsem nejevernim Tomažem evo bam en oglas kako se da zasčužiti 4500 evrov samo ob pravem času moraš biti na pravem mestu kar pa nas večina nima te sreče in ostali bi bili zadovoljni že z pol manjšim zneskom ampak to je že druga zgodba

pa lep pozdrav vsem iskalcem boljšega jutri
sta te briga

05.02.12 19:15
Konditormeister/in als AbteilungsleiterIn
Tako je pekar sto znaci u prevodu 14*2.271€ Neto! Plata je prosjecna za sefa odjela, nocni rad itd.
Zato jedan pekar zasluzi 900 do 1.100€ neto. Istina 14 puta u godini.
Ni tezko ce znas

08.02.12 01:01
Sem izucen tesar star 20let iscem delo znam brati načrte in govoriti tekoče anglesko. Doma sem na dolenskem. Doma smo imeli fermo in imam veliko izkusen znam delati sam in noben iziv mi ni težak. Znam opravlavlati vsa gradbena dela in uzivam v tem. Iščem delo 031/288-007 ali mail Suxoko@gmail.com
Osojnik Mojca

08.02.12 10:30
Z marcem zaposlim vsaj 2 samostojna strojna inštalaterja(vodovod,ogrevanje,prezračevanje) za delo v Avstrji.Zaposlim za nedoločen čas z 1.mesečnim poskusnim rokom.10€/uro,prevoz in prenočišče,regres....
Tel:070 846684
Mene zanima nekaj glede zaposlitve v gostinstvu v avstriji. Poslala sem prošnjo na naslov več hotelov in so mi z enega poslali odgovor da moram poslati dokumentacijo. Vprašala nisem kakšno dokumentacijo, vendar da najprej povem bo to moja prva zaposlitev, sploh pa v tujini.
Če kdo mogoče ve kašna dokumentacija mora biti to za delodajalca sploh pa v gostinstvu?
Mi prosim napišite.
Zasluzi 8,00-10€ na m2. En keramicar sam lahko naredi 250 m2 na mesec,to se pravi 10 gotovih kopalnic .
IZRACUN:
2000,00€ 250 M2
500,00 € DODATNA DELA

18.02.12 10:05
kakrsnokoli delo v smeri do gradca,iščem.
milan1977

18.02.12 13:53
Navedeno
majab30
kakrsnokoli delo v smeri do gradca,iščem.

Maja,ne išči tukaj dela,raje išči po netu direktno v avstriji,moj ueres,job borze,arbeitsmarkt...... tukaj ti noben ne bo dela našel...le klepetajo radi in šimfajo :)
mislim da ti v avstriji ne morejo blokirati računa,ker je druga država,kakor tudi ne morejo iztrjevalci do tvojega računa v avstriji.
knaufar

20.02.12 10:02
oj!

Sem delal s tako firmo.tip me je nagovarjal in nagovarjal.... na koncu sem privolu kljub slabemu občutku. Knaufarija! Dela kukr hočeš ....so pravil pa plačilo ni problem ker je to Avstrija.

En " BOLSHIT" da ne morm drugač reč. Jaz sem zgubu gor 4 mesece,,,,
Boljš da doma probate kej dobit, kukr da ste gor HLAPCI al avstrijcem, al južnakom al pa našim " nategovalcem"

Človek veliko prenese, sam da te ma en za hlapca ......to pa ne!

Ena od takih firm je podjetje " VIRKO PLUS" iz ljubljane... Sam bejšte stran od njih...nategovalci prve vrste.
Koseze

20.02.12 13:18
Mislim da tukaj veliko ljudi komentira zadevo napačno.
Sem podjetnik, oziroma Keramičar v Ljubljani.
Glede na delovno mesto in plačo v Avstriji ni nekaj nenavadnega za samostojnega podjetnika in sicer izvajalca različnih del v gradbeništvu,kar pomeni da je plača osebe ki je samo zaposlena lahko v bruto ali neto znesku 5.000 €vrov na mesec, odvisno od samega dela in organizacije, oziroma učinkovitosti in kakovosti samega zaključka.
V Sloveniji plača dobrega samostojnega Keramičarja znaša približno,
od 1,800-€ur do 3,300-€ur, bruto ali neto, tako da za ponujeno ceno v Avstriji ne dvomim da nebi bila resnična ker so seveda cene izvajanja del nekoliko dražje kot v matični državi, lahko je tudi višja plača zaradi večjih trošarin in davkov.
Osebno ne obsojam komentarjev ker seveda vsakdo lahko odda lasno mnenje glede na objavo in omenjeno zaposlitev.
V Sloveniji živim 4 leta, prihajam iz Bosne in Hercegovine, takrat ko sem prišel na začasno prebivališče sem se zaposlil pri podjetju ki se je ukvarjalo izključivo z polaganjem vseh talnih oblog in sem seveda za to bil že pred tem izučen. moja plača je bila nakazilo na TRR 460 €ur malica 80 €ur in prevoz 33 €ur kar pomeni da je moja plača znašala 573 €ura za celi mesec seveda kašna še nad ura.

Obrazložitev.
Tako plačo sem prejemal dokler nisem ugotovil da si lahko prislužim več glede na moje sposobnosti, odločil sem se odpreti lastno podjetje in začeti samostojno opravljati razna dela, ko sem dobil prvo stranko sem si privoščil odlične reference glede na kvaliteto izvedbe del in poštenost, tako so se pojavljale vsak dan nove stranke in podjetja ki so mi ponujali delo katero sem bil zmožen kvalitetno in pravočasno opraviti, tako da sem malo po malo začel služiti več kot je to bilo kadar koli prej. Moja plača se je povzpela s 573 €ura na 2,300-€ur neto mesečno, ampak kot samo zaposlen. Za Avstrijo pa verjamem da je znesek 4,500-€ur resničen in legalen, vsi delodajalci ki imajo problem z obsegom dela in pomanjkljivostjo strank, ter v Sloveniji niso dovolj konkurenčni naj se obrinejo na tuji trg kako bi si lahko privoščili delo ki je že zagotovljeno in ga ni treba iskati po posameznih lokacijah. Poudarjam delo iz Avstrije ni slaba informacija, vzami te jo za dober izziv. Lepo pozdravljeni.
Muri.
Pozdravljeni!

Iščem poslovnega partnerja z znanjem Nemščine,Angleščine ali Ruščine.Gre za prodor na tuji trg z noviteto.

Več informacij na te. 040 137 188

L.P.Karlo
Če ti narediš 10 kopalnic po 25 m2 na mesec si pa res car.
matica 77

25.02.12 21:49
Izvajamo slikopleskarska in suhomontažna dela.Želimo si predora na tuji trg.040 427 028 ivan
[email protected]

27.02.12 09:53
Navedeno
Poskusite
Oglas v Delu z dne 26.2.2011 na str. 21.:

Iščemo:

- inštalater ogrevalnih, prezračevalnih naprav in sanitarij
- plinski in vodni inštalater
- električar
- pleskar in pečar
- krovec
- klepar
- tesar

Tedenski obračun po urah - 4500 € neto prihodka na zaposlenega na mesec.

GERALDS Gmbh/Töschling 121/1
9212 Techelsberg
tel: 0043 4272 44711
e-pošta: [email protected]
badava

27.02.12 22:48
Jaoooooo ovdje se ne zna ko koga hebe...

http://www.firmenabc.at/geralds-gmbh_EGkK

http://www.werkportal.at/index.php?idcatside=27&advertid=100
delo za 4500€ koje nikoli ne vidis :-)
zaposlen v avstriji

01.03.12 05:11
Kater od vas je pa že delal v Avstriji? Računajte,da se tedensko opravlja po 50ur ali več dela =) In občasno katera sobota. Torej pomeni da je urna predpostavka cca.22€ :) IN TO SO FIZIČNA DELA,ZA KATERA NI ZANIMANJA! Ker sem zaposlen v Avstriji,dodobra poznam "zadeve". In vsem tistim kateri trdite da so to pravljice lahko povem,da avstrijci ne delajo za 1600€ kakor sem zgoraj zasledil :) Ker namreč najnižji znesek socialne pomoči je 746.62€.
V avstriji se dobro plačuje fizično delo,ker avstrijci ne delajo raznih fizičnih del! Zato so fizična dela dosti višje plačana. Keramičar je v Avstriji zelo iskan poklic,prav tako zidar,gozdar itd itd. Poznam dekle katero je doma iz Maribora,zaposlena je pa pri nas na HSBC Global Asset Management. Opravlja delo čistilke in ima lepšo plačo za 40urni delovnik tedensko kakor kak terenec preko slovenskega podjetja v nemčiji na baušteli.Resničnost podatkov lahko preverite :)
Zato lahko zatrdim da je v Avstriji fizično delo dobro plačano,spoštovano itd.
Zato še 1x vse neizkušene prosim,da neumne komentarje zadržijo zase.
Ps. Za 2000€ in 4000€ kakor pišete,se jaz NEBI preselil v avstrijo pri 27letih in z sabo odpeljal punco in otroka takrat. In bi ne pustil DRŽAVNE SLUŽBE,katero sem dobil takoj po faksu. Za take zneske se zjutraj vstajal iz postelje bi ne!
Lp in ne imet pretiranega straha pred Tujino. Plače so redne in lepe!
Iz BiH

01.03.12 09:30
Članek iz včerajšnjega Žurnala:

http://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=s%20600%20evri%20po%20spri%C4%8Devalo%20v%20bih&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.zurnal24.si%2Fposlanec-bi-moral-odstopiti-clanek-149737&ei=PS1PT-HeCIGr0QWnxvHmCw&usg=AFQjCNGbhiq97D1WlppAIifIX_ZQXP1TVw&sig2=h2wujgO88n4NJ6fbc3c5Ow

"Spričevalo sem dobil za 450 €, še štirim sem ga uredil za 600 evrov," pravi. Pojasnjuje, da se je za nakup odločil zato, ker je kot državljam BiH za delo v Sloveniji .....Spričevalo je dobil v dveh dneh ....Na njem so podpis ravnatelja, zaporedna številka in vse ocene ter uradni pečat. Pri uradnem tolmaču ga je dal prevesti v slovenščino, med pridobivanjem vizuma pa so ga pregledali tudi slovenski uradniki.

Vizum je dobil in se zaposlil pri slovenskem podjetju.
Za take zneske se zjutraj vstajal iz postelje bi ne!

01.03.12 21:43
Se strinjam z predhodnikom, ki je omenil, da se raje zaposlite direktno v Avstriji. Sam sem delal preko neke slo firme krepko čez 2.leti samo v tujini (ne samo v Nemčiji&Avstriji).

Kaj želim povedati? - Urna postavka je nekje ista v tujini, oz.malenkost večja (odvisno od samega poklica), kot če bi delali preko slo firme v tujini. Prednost je v boljšem socialnem zavarovanju, proti katremu se lahko slovensko v primerjavi z avstrijskim pošteno skrije!

Potem so tukaj še nadure - če jih boste že morali delati napr.v Avstriji, bodo le te pošteno plačane - in ne tako, kot je to stalnica slovenskih podjetij, ki plačujejo nadure v smislu ura za uro. - Torej, če imaš preko slo podjetja 8.€/h, boš imel tudi 8€ plačano naduro!!!!

Potem sta tukaj še regres in dopust... - Redko katera slo firma izplača regres ter dopust. - Sam nisem dobil v 26.mesecih zaposlitve izplačanega niti enega regresa, niti dneva dopusta!!!!! - V Avstriji napr.imam 13. in 14. plačo, ki je uzakonjena z zakonom ...plus nekatere firme dajo svojim delavcem še bone za novoletne nakupe v teh velikih trgovskih centrih.

Potnih stroškov in stroškov malice v Avstriji ne izplačajo - ampak tudi slo firme, za katere delaš v Avstriji, ti tudi tega skoraj zagotovo ne izplačajo!! - Kot sem že omenil - ura za uro!! - Če imaš napr.8€/h, so v tej urni postavki zajeti tudi tvoji potni stroški in malica, pa tudi dnevnice... Ne verjamem, da kateri slo delodajalec to posebaj izplačuje - ker kot sem že omenil, sem dolgo delal za takšno firmo v tujini, in spoznal ogromno Slovencev v tujini iz drugih slo firem - vse so po enem in istem kopitu - obljubijo ti zlato jamo - v resnici pa delaš kot črnc po 60/h na teden ...oz.kdaj še kakšno uro več. Ne obsojam nobene slo firme - ampak kar se tiče dela v tujini, jih lahko prešteješ na prste rok, katere so resne pri izplačilih - pa ne govorim nekaj na pamet...

Potem je tukaj še odnos - delodajalec/delavec, oz.obratno.. - Tukaj raje nebom izgubljal besed!!! - Presrečen sem, da ne delam več za nobeno slovernsko firmo - in raje si posečem roke, kot da se še kdaj zaposlim za kakšno slovensko firmo.

Skratka.. - Zaposlitev diektno v Avstriji, oz.pri slovenski firmi - menim, da je zagotovo več prednosti (plusov) pri zaposlitvi direktno v Avstriji pod avstrijsko zakonodajo.

Upam, da bo moje razmišljanje pomagalo komu pri njegovi boljši odločitvi, kajti še vedno se ve odločno premalo o delu preko slovenskih podjetij v tujini.
milan77

04.03.12 10:30
Navedeno
Za take zneske se zjutraj vstajal iz postelje bi ne!
Se strinjam z predhodnikom, ki je omenil, da se raje zaposlite direktno v Avstriji. Sam sem delal preko neke slo firme krepko čez 2.leti samo v tujini (ne samo v Nemčiji&Avstriji).

Kaj želim povedati? - Urna postavka je nekje ista v tujini, oz.malenkost večja (odvisno od samega poklica), kot če bi delali preko slo firme v tujini. Prednost je v boljšem socialnem zavarovanju, proti katremu se lahko slovensko v primerjavi z avstrijskim pošteno skrije!

Potem so tukaj še nadure - če jih boste že morali delati napr.v Avstriji, bodo le te pošteno plačane - in ne tako, kot je to stalnica slovenskih podjetij, ki plačujejo nadure v smislu ura za uro. - Torej, če imaš preko slo podjetja 8.€/h, boš imel tudi 8€ plačano naduro!!!!

Potem sta tukaj še regres in dopust... - Redko katera slo firma izplača regres ter dopust. - Sam nisem dobil v 26.mesecih zaposlitve izplačanega niti enega regresa, niti dneva dopusta!!!!! - V Avstriji napr.imam 13. in 14. plačo, ki je uzakonjena z zakonom ...plus nekatere firme dajo svojim delavcem še bone za novoletne nakupe v teh velikih trgovskih centrih.

Potnih stroškov in stroškov malice v Avstriji ne izplačajo - ampak tudi slo firme, za katere delaš v Avstriji, ti tudi tega skoraj zagotovo ne izplačajo!! - Kot sem že omenil - ura za uro!! - Če imaš napr.8€/h, so v tej urni postavki zajeti tudi tvoji potni stroški in malica, pa tudi dnevnice... Ne verjamem, da kateri slo delodajalec to posebaj izplačuje - ker kot sem že omenil, sem dolgo delal za takšno firmo v tujini, in spoznal ogromno Slovencev v tujini iz drugih slo firem - vse so po enem in istem kopitu - obljubijo ti zlato jamo - v resnici pa delaš kot črnc po 60/h na teden ...oz.kdaj še kakšno uro več. Ne obsojam nobene slo firme - ampak kar se tiče dela v tujini, jih lahko prešteješ na prste rok, katere so resne pri izplačilih - pa ne govorim nekaj na pamet...

Potem je tukaj še odnos - delodajalec/delavec, oz.obratno.. - Tukaj raje nebom izgubljal besed!!! - Presrečen sem, da ne delam več za nobeno slovernsko firmo - in raje si posečem roke, kot da se še kdaj zaposlim za kakšno slovensko firmo.

Skratka.. - Zaposlitev diektno v Avstriji, oz.pri slovenski firmi - menim, da je zagotovo več prednosti (plusov) pri zaposlitvi direktno v Avstriji pod avstrijsko zakonodajo.

Upam, da bo moje razmišljanje pomagalo komu pri njegovi boljši odločitvi, kajti še vedno se ve odločno premalo o delu preko slovenskih podjetij v tujini.

Se sto procentno strinjam..sem sam gor direktno zaposlen v avstriji in povem da res da malo bolj delam kot v sloveniji ampak me cenijo,so prijazni z mano,imam iste pravice ter bonitete kot avstrijc,plačano vse po zakonu..ko sem dobil se mi je zdelo da sanjam :),ampak kdo pravi da avstrijci nimajo potnih stroškov se moti,na moji firmi imajo plačano kilometrino,jaz pa sem se zmenil da lahko tankam na firmi in se še potem v sloveniji čez vikend zastonj vozim :p dnevnice dobim 29 eur na dan ker čez teden stanujem gor v stanovanju katero mi plača firma :p
pravice ni

05.03.12 13:12
kaj imate proti jugovičih....oni delajo v celem svetu ,slovenci pa ste zdej začel iskat delo za več denarja in bi šli z trebuhom za kruhom.
vi in mi vsi smo krivi ,da se tem stvarem streže tako kot se.
sej ste hotl evropo in kapitalizem.
država in politiki so vam pokradli dovolj...in ne boste udarili po mizi in relki "dovolj mi je" ampak botejokcal in iskali delo v tujini tako ot jaz.
Ratali ste taki kot jodlarji...NACJONALISTI!!!!! (Ne vsi...ostalim se opravičujem)
potomci belih itd...so si nakradli i nikol ne bojo meli dovolj...
lep dan naprej in upam da boste jutri imeli kej za skuhat
zanimivo

14.03.12 13:20
Prosil bi koga če bi bil prijazen,da mi da naslov od zavoda za delo v Avstriji in če ve a je zavod tudi v Villachu.Pa še to me zanima če mi lahko pridemo gor po informacije za delo.
A mogoče ve kdo za kako delo v Villachu oz okolici v proizvodni ali komunali ali podobnih sektorjih.Jezik pogovorno obvladam.
Hvala lepa
LP
Domačinka

16.03.12 11:48
Pozdravljeni!

Sem ženska srednjih let iz okolice Bleda brez zaposlitve.Iščem delo v kakšni pralnici perila ali šivanje v Avstriji,da bi bilo kje v bližini meje.Nemško obvladam bolj slabo.Ali mogoče kdo ve za kakšno takšno zaposlitev prosim.
če kdo ve za kakšno delo v Villachu(proizvodnja, skladišče..) mi prosim sporočite na mail: bg4674@gmail.com
http://www.ams.at/ktn/sfa/sfags_villach.html
AMS Villach

Trattengasse 30
9501 Villach

Tel: (04242) 3010
Fax: (04242) 3010-6190

Öffnungszeiten
Montag bis Freitag von 08:00 bis 15:30 Uhr
Sa-So geschlossen
BI PA RABO ENEGA ISKUŠENEGA FASADERJA !!!!!!!
PA NA ŽALOST JE PLAČA OD 1400.do 1700 neto v GRAZU
POMOŽNOSTI IZ MB
MAIL. leskovar@hotmail.com
ijhiuztgzvg

20.03.12 14:55
Weingut Tinnauer

Bauernhof

Labitschberg 42
8462 Gamlitz
Telefon:+43 (0)34532391
Fax:+43 (0)3453239123

tu se išče pomoč v kuhinji 7 neto na uro
Kocbek Matej

21.03.12 13:13
Pozdravljeni. Sem Matej in prihajam iz okolice MB...le 15 km od meje iz strani Cmureka. Odločil sem se,da bi rad šel delat v Avstrijo. Pasivno govorim nemško in angleško. Ampak se hitro učim. Zadnja 3 leta sem v Sloveniji delal,kot natakar in osnove nemškega jezika pri strežbi obvladam. Delal bi karkoli...natakar,monter,voznik kombija ali viličarja,... Zelo bi bil hvaležen,če se mi ponudi kakšna izmed teh naštetih služb. Hvala. LP

Matej 031/346-684
Lijep pozdrav..!

Zainteresiran sam za posao u Austriji, trenutno radim u Sloveniji, uzdrževanje-signalizacija.
Zanima me posao strojnika TGM ili viličarista (osposobljen za to-imam iskušnje 5 godina), ali nebitno može i neki drugi posao, građevina i slično, samo da je plata redovna i da se da zaradit fino, unapred zahvalan.
Jako sam odgovoran i ustrajan, željan napretka i dokazivanja u svom životu, da sam pouzdan i vrijedan to garantujem 100%, lijep pozdrav za Vas!

Sve ponude slati na email: sanelg@yahoo.com
nattty

28.03.12 11:01
Navedeno
Sanel
Lijep pozdrav..!

Zainteresiran sam za posao u Austriji, trenutno radim u Sloveniji, uzdrževanje-signalizacija.
Zanima me posao strojnika TGM ili viličarista (osposobljen za to-imam iskušnje 5 godina), ali nebitno može i neki drugi posao, građevina i slično, samo da je plata redovna i da se da zaradit fino, unapred zahvalan.
Jako sam odgovoran i ustrajan, željan napretka i dokazivanja u svom životu, da sam pouzdan i vrijedan to garantujem 100%, lijep pozdrav za Vas!

Sve ponude slati na email: [email protected]

Kaj misliš, da bo delo iskalo tebe ali ti delo? halo! pa kake ponudbe neki. Ti si tisti ki moraš pisti prošnje in življenjepis!
mah...idioti

29.03.12 07:43
Navedeno
nattty
Navedeno
Sanel
Lijep pozdrav..!

Kaj misliš, da bo delo iskalo tebe ali ti delo? halo! pa kake ponudbe neki. Ti si tisti ki moraš pisti prošnje in življenjepis!

Če mu ne moreš pomagati, potem tudi ne komentiraj. Matr ste eni čudni, res, Slovenija je polna nekih idiotov, ki vedno nekaj pametujejo, zato ste pa vsi eni revčki in pustite, da vas vsi tolčejo po glavi.

Človek išče delo, mogoče pa bo kdo bral in mu poslal ponudbo. Sej kaj je pa danes trg delovne sile? Prošnja in ponudba. Zakaj bi morali vsi tako nizko pasti in pač v stilu, pošiljam vam svojo prošnjo. Ni PROŠNJA, ampak je PONUDBA!!
Navedeno
mah...idioti
Navedeno
nattty
Navedeno
Sanel
Lijep pozdrav..!

Če mu ne moreš pomagati, potem tudi ne komentiraj. Matr ste eni čudni, res, Slovenija je polna nekih idiotov, ki vedno nekaj pametujejo, zato ste pa vsi eni revčki in pustite, da vas vsi tolčejo po glavi.

Človek išče delo, mogoče pa bo kdo bral in mu poslal ponudbo. Sej kaj je pa danes trg delovne sile? Prošnja in ponudba. Zakaj bi morali vsi tako nizko pasti in pač v stilu, pošiljam vam svojo prošnjo. Ni PROŠNJA, ampak je PONUDBA!!

Šta ti smeta?
DELOR KOLAR

02.04.12 12:28
Delo v Švici za: cca. 20 EUR do 30 EUR NETO / URO
+ DNEVNICA: cca. 10 EUR do 15 EUR / dan.

DELA npr. v GRADBENIŠTVU in DRUGA: ZIDAR, TESAR, ELEKTRO ALI VODOVODNI INŠTALATER, MONTER GRADBENIH ODROV, ŽELEZOKRIVEC, VARILEC, KERAMIČAR, STAVBNI KLJUČAVNIČAR, OZ. KLEPAR, GIPSER, TUDI PRIUČENI ALI POMOČNIKI, SKUPINE itd. TUDI vsi OSTALI oziroma DRUGI POKLICI, kot na primer: v INDUSTRIJI, TURIZMU, GASTRONOMIJI, MEDICINI itd.

BI ŽELELI ZA SVOJE DELO ODLIČNO PLAČILO IN STE ZATO PRIPRAVLJENI BREZ OVIR DELATI V TUJINI,

ZAŽELJENO JE SLOVENSKO DRŽAVLJANSTVO IN VSAJ DELNO ZNANJE NEMŠČINE. BREZ ZNANJA NEMŠČINE SAMO V SKUPINAH, V KATERIH EDEN ZNA NEMŠKO,
BI ŽELELI PRIDOBITI INFORMACIJE, O MOŽNOSTIH ŽIVLJENJA BIVANJA IN ZAPOSLITVE V ŠVICI, DIREKTNO PRI ŠVICARSKEM DELODAJALCU,

VEČ INFORMACIJ, na telefonski št: 070 759 636, delordelo@gmail.com DOBRODOŠLI SO VSI POSAMEZNIKI, ALI SKUPINE, ZATO POVEJTE, ŠE DRUGIM. HVALA.

DELOR KOLAR, ROSENBERGWEG 18B, 9000 ST. GALLEN, SCHWEIZ,

Nudimo svetovanja o: življenju, bivanju, delu, oziroma zaposlitvah, ustanovitvah podjetij, najemih, ali nakupih nepremičnin, zavarovanjih itd., v Švici , EU in globalno.
Bostjan zver

02.04.12 18:09
Pozdravljeni sem električar z 13 letnimi izkušnjami v elektroinstalacijah,delo me zanima,trenutno sem zaposlen v Grazu,vendar sem po moji oceni premalo plačan za to delo ,ki ga opravljam.Mesečno delam več kot 250 ur,za kar dobim le 2400€.Sem resen in samostojen električar,star sem 33 let.Prosim za ustni dogovor kontakt na e.mail bostjan.zver1@gmail.com
mirko vujinovic

11.04.12 06:29
me zanima za bilokaksno delo v avstriji ki ga kdo ponudi za primerno placilosem dosegliv na 040683681
Ste normalni?

15.04.12 20:00
Kaj je z vami narod? Leto dni se grizete okoli te kosti, a NIHČE ni dal odgovora, kako je bilo ko se je prijavil, razen nekega obsbka Mojca, ki na veliko reklamira to zadevo, ker je pač soudeležena in poskuša namamaini na limanice nekaj tistih ubogih S.P. jevcev, da gredo delat malo zastonj. No dragi podjetniki, koliko vas je dobilo delo preko te agencije? Koliko vas še dela, in koliko vas je dobilo obljubljen znesek?
Sama cifra in oglas ne bi bila sporna, če bi lahko kdo podal v letu dni KONKRETENO izkušnjo s tem oglasom. Ja v Avstriji se cedita samo med in mleko :) Stopite malo na realna tla. Smešni ste tisti, ki se hvalite kako dobro zaslužite v Avstriji. Jaz dobro zaslužim tudi v Sloveniji, za isto delo so mi v Avstriji ponujali isto plačilo. Vem pa za veliko primerov, ko imajo v Avstriji lepše plače, vem pa tudi da ko je nastopila kriza leta 2009 so iz Avtrijskih podjetij najprej zmetali Slovence. :) Avstrija ni toliko različna od nas, pri nas smo pač odpiščali brate iz južnih republik.
Tako v Sloveniji, kot v Avstriji se najde delo za pridne delavce. Žal pa težko dobi priden delavec pravo priložnost...tako tukaj kot tam.
Zavedajte se pa nečesa, kar lahko razberete iz kontarjev nekaterih, ki se niti ne zavedajo, kaj vam sporočajo. To kar so južnjaki za nas, smo mi za Avstrice.
Osojnik Mojca

15.04.12 21:07
Avtor z imenom "ste normalni" ...jaz sem tisti osebek Mojca ,ki napi*****m uboge s.p.je.Mislim ,da ni na mestu ,da "šimfate nekoga ,ki ga ne poznate ,če imate kakšno vprašanje ,me lahko pokličete na 070 846 684.
Mogoče ste pa en od tistih "ubogih s.p.,ki bi radi delali v Avstriji in nekaj zaslužili ,le ,da bi jih mogel nekdo peljat za rokico....Tisti ,ki imajo j***a so že gori in delajo ,bodisi preko mojega kontakta ali pa svojega ...Imam pa tudi sama firmo in delamo v Avstriji strojne inštalacije že od takrat ,ko eni še samo kost glodajo,kot ste navedli ...
Kot že nekajkrat napisano s.p. dobi od 22-23,50 €netto na uro in jih tudi DOBI!!!! plačane.
Če imate kakšno vprašanje ,me pa pokličite in se o zadevi prej pozanimajte ,preden klevetate po forumu.
V cem je potem fora ti bebec blesavi??? da se placilo izvede ko je delo na gradbiscu placano takrat ko se delo dokonca....ena gradbisca so odprta vec kot 2leti...a potem to pomeni da morajo delavci cakati na placilo 2 leti??? preklet @#$%&....ce delodajalec nima dovolj denarja da delavcem da place vsak mesec potem je bolje da sploh ne dela nic....pa saj so bedaki tudi tisti ki delajo vec kot mesec dni brez place?
južnjak

20.04.12 21:40
a mislite dasu samo južnjaki pokvarjeni iz večletnih izkušenj v gradbeništvu vam povem dasu slovenci še huje
Nejcimali

25.04.12 00:48
Sem vodovodni inštalater priučen in iščem kakršno koli delo v Avstriji ali pri nas.Prihajam iz okolice Lenarta v Slovenskih goricah nejci.mali@gmail.com
zdravo,a mogoče veste da kdo išče delavca za montažu oken,vrat alu-pvc,star sem 31let in s tim se delom ukvarjam približno 11 let,tak da mi ni problem.mam dosti iskušenj,trenutno delam v Salzburgu in to prek SLO firme.jaz pa bi se rad zaposlil direkt za Avstrica,sem s Ptuja,delel pa bi na območju Graza.če kdo kaj ve me prosim kontaktirajte na email damir.liovic81@gmail.com hvala v naprej,Damir
milan77

28.04.12 09:45
kolikor vem stabil pred Leibnitem večkrat išče ljudi ter tak večina slovencev tam not,pozanimaj se
Jaz pa iščem priložnostno delo v Avstriji nekje blizu meje. Doma sem v okolici Jesenic, tako da bi me zanimalo delo nekje v okolici do Beljaka. Je pa malo problem. Ker sem redno zaposlen v SLO, bi rad izkoristil prosti čas za dodatni zaslužek. Je pa prosti čas malo delikaten. En dan delam 12 ur, potem imam naslednji dan čas dopoldne in del popoldneva. Nato pa 4. dan cel dan prosto. Nebi se branil niti dela na kmetiji, čeprav sem bolj tehničen tip.
Prebral sem celo temo in moram pohvaliti prispevek uporabnika Koseze. On kot 'tujec', je za razliko od drugih čistokrvnih slovenceljnev, napisal sestavek za 1a oceno. Bravo Muri!

Sam delam v tujini za cca. 10€/uro, montaže v industriji. Se pa nabere veliko ur, cca. 70/tedensko.

Je pa v to, da najdeš delo, potrebno vložiti nekaj truda. In tudi znati kaj narediti, ne samo govoriti in jamrati kako je v Sloveniji zaj......

Lp
aaaaabfge

10.05.12 22:20
tut jaz iscem delo v avstriji sem iz mb , če lahko kdo kaj uredi naj mi prosim to sporoci.imam voznisko dovoljenje b,c,e, izpit za vilicarja . avtomehansko solo in strojni tehnik sprejmem kakrsno koli delo. 041 425 918
odgovori

11.05.12 08:43
Zdravo aaaabfge:
ams.at: pod iskalnik napisi graz ali leibnitz-odvisno kje bi rad delal, ti vrze ven vse oglase, spodaj desno si aktualiziras zadevo (oglasi stari en dan, en teden, starejsih ne-je hitro oddano),
p.s: izpit b, c, e - plus izpit za vilicarja= delo se dobi v roku 1 tedna (ce se pridno klice za razgovore).
Razlikujte zaposlitev direkt pri firmi, ali preko agencije (tud ni tako slabo)-vcasih placajo celo boljse.
Zdaj pa takoj iskat sluzbo!! Brez nic, ni nic!!!
lp,...
odgovori

11.05.12 09:10
se nekaj sem pozabla: gledate oglase LKW-Fahrer, Lagerarbeiter(tam vsi rabijo izpit za vilicarja-Staplerschein), ali Stapler-Fahrer(Arbeiter).
lp...
Nudim delo

14.05.12 15:42
Pozdravljeni,

iščemo izkušene varilce MIG,MAG,CO2,TIG,TIG-E KOMBINACIJA. Zaželeni a-testi!
Za delo v Sloveniji ter tujini.

Trenutno zaposlimo samo državljane EU in delavce kateri imajo urejene delovne papirje v Sloveniji!

za več inf. pokličite na tel. št. 0038640555407 SAMO RESNI!

Hvala
Slavisa

25.05.12 11:44
Pozdravljeni,

Tudi jaz se zanimam za delo v avstriji, star sem 23 let, elektro šola (elektrotehnik računalništa) znanje nemščine je srednje,... Sem iz maribora, pripravljen sem za poprijet za vsako delo. Kontakt: ciril88@gmail.com
terraviva

30.05.12 23:16
Izkušeni monterji šotorjev dobijo zaposlitev za delo v tujini.

Info 041217085
[email protected]

04.06.12 19:04
Pozdravljeni moje ime je Alen sem elektroenergetik in elektrotehnik imam 21 let dosti delam z ocetom in rad bi se zaposlil v tujini imam iskusnje in rad delam ce vas zanimam mi prosim pisite na alenkonjevic@hotmail.com
terraviva

07.06.12 12:18
Izkušeni monterji šotorjev dobijo zaposlitev za delo v tujini.

Info 041217085

Rabimo še dva delavca, pričetek takoj.

lp
hehehe

23.06.12 01:37
ljudje ne bit naivni,jst sm varilc MIG - MAG,TIG,WIG,REO in sm delu že po celi europi pa nikjer ne plačajo več kot 2300eur s tem da lahko delaš le po 220 - 230 ur razn u Italiji kjer lahko delaš usak dan po 12 ur in ti 1 uro odbijejo za kosilo.....!!!!....Ne bit naivni kr taki ki obljubljajo take zneske potem nikoli ne plačajo in enostavno izginejo...!!!!
Pozdravljeni.No da zaslužiš 4500 eurov na mesec moraš bit pa zelo priden in delat še noči zraven,pa seveda znat kaj pokazat oziroma narediti. Sem mizar z 25 letnimi izkušnjami,v delavnici in na terenu in bi mi prav prišlo kakšno takšno delo,seveda mizarsko,da bi zaslužil 4500eurov na mesec. Sicer sem zaposlen ampak iščem zaposlitev v tujini,Avstrija,Nemčija...Tu pri nas v Sloveniji so sami kradljivci in iskalci gnilih hrušk,ki izkoriščajo pošteno delo naših rok. Nekaj znam narediti iz lesa,sem delaven in za pravo plačilo pripravljen pridno delati.Če človek vloži svoje znanje,svojo dušo v neko delo,potem naj bo vsaj pošteno plačan za to.In jaz iščem eno pošteno plačano delo.Nisem požrešen ampak za 870 eurov,kolikor dobim tukaj,ne mislim več delati in požirati mobinga n psihičnega nasilja šefov in podpirati pohlepa naše države,ki nas vedno bolj stiska v kot. Če kdo pozna kakšnega delodajalca ali firmo,ki bi zaposlila tišlerja,se priporočam.Cicer po nemško znam samo jesti in piti,pa reči prosim in hvala,pa še kakšna beseda bi se našla se pa hitro učim,če je potrebno in če je interes,kar pa vsekakor je. Moj meil pa je podjavorseksandi@gmail.com Lp in veliko sreče vsem tistim,ki iščete spodobno delo za spodobno plačilo
Jan Spendal

26.06.12 20:07
Zaposlim dva samostojna inštalaterja vodovodnih in centralnih napeljav.Poznavanje sistemov press, poznavanje materialov: Manpres, Viega , Geberit, .... Potrebno znanje nemškega jezika. Delo poteka v Avstriji. Spanje in prevoz urejen.
Urna postavka 10 EUR/h.

Iščemo kooperante za strojne instalacije cena od 22-24 Eur/h

GSM 041 85 33 11
0043 699 108 33 610

Jan
Marko .S.

27.06.12 19:41
Iscem delo kot voznik ...samo A-Slo za Avs. firmo ...prosim za info,kje bi..vem
david80

29.06.12 18:10
te šole ko imate tu v slo gor nič ne pomenijo, gorih boš nekvalificiran delavec sam delam v Grazu plača minimalna od 1200 do 1300 bruto pa si preračunajte če se splača, gor ni potnih tak da štej zraven pa malica pa si skoraj na istem če bi delal v sloveniji tak da ne neki v oblakih živet tudi ni gor bajno tak kot eni mislite, pa še delo gor dobit preko firme je malo morgen, tu je vse preko agencij ker se firme nočejo vezat z delavci in tako lažje odpuščajo iz naše firme odpustili veliko ljudi Slovencev seveda, avstrijci so zašćiteni res pa je da je plača redna ni nategovanja.... drugača pa če pogledate preko AMS.at imaš polno del preko agencij, pa še če Nemško neznaš nema šanse!
Zivjo sem 33 letni fant po poklicu mizar iscem delo delu bi vsa fizicna dela.Dobite me lahko na tel 070 377 611.Pero
matej88

Re: Delo v Grazu

03.07.12 22:39
Pozdravljeni!

Iščem delo in sicer za obdobje nekje do konca avgusta. Po poklicu sem dipl. gosp. inž. elektrotehnike (močnostna elektrotehnika). zanima me delo na področju elektrotehnike, načrtovanje, meritve, fizično delo,...
aseичард

05.07.12 17:05
zdravo

Smo krščanske organizacije, ustanovljene za pomoč ljudem v potrebe pomaga, kot je finančna pomoč.Torej če ste tekoč skozi finančnih težavah ali v finančni nered, in morate sredstev za začetek svoje poslovanje, ali potrebujete posojilo rešiti svoj dolg ali izplačalo račune, začeti lepo poslovne ali ste iskanju težko pridobiti investicijsko posojilo od lokalne banke, pišite nam danes prek e-pošte heartoflovelendingcompany@gmail.com za Sveto pismo pravi,"" Luka 11: 10, vsakdo, ki prosi prejme; Kdo želi najde; in z njim, ki trka, odpre vrata".Torej ne pusti te priložnosti mimo vas ker Jezus je enak včeraj, danes in vedno več.Prosimo, da ti je za resno mislečimi in Bog bojeći ljudi.

So svetovali polnila ter vrniti podrobnosti spodaj.

Vaše ime: ______________________
Naslov: ____________________
Država: ____________________
Vaš poklic: __________________
Znesek, potreben za posojila: ______________
Trajanje posojila: ____________________
Mesečni dohodek: __________________
Številko mobilnega telefona: ________________
So zaprosili za posojila pred: ________________
Če ste uporabili za posojila pred, kjer ste obravnava pošteno? kjer se podjetje nahaja?...

Delovati hitro in ven iz finančne napetosti, nered in stiske kontaktu Richard posojilo Corporation danes prek elektronske pošte na: heartoflovelendingcompany@gmail.com.Ste se obravnavajo z najboljšimi našega virov, dokler si dobil te sklade prenese na vaš račun in hitro in hitro odgovori določa, kako hitro ste se prejme vaše posojilo. Nemudoma uporabi za vaše najboljše in enostavno posojilo tukaj z nami. Prosimo, pišite nam na pot

e-pošta: heartoflovelendingcompany@gmail.com
Lep pozdrav
G. Richard
Freeman

05.07.12 19:21
Za delo v avstriji iščemo 2 wig varilca(z izpitom) ter 2 delavca za pripravo(branje načrtov,rezenje cevi predpripravo za varjenje itd...)
Delo se opravlja v kraju Althofen v Avstriji. Začetek dela 9.7.2012
Plačilo:
Brez nastanitve cca 1900€ neto
Z nastanitvijo cca 1700€neto
Kličite samo resni....
Zaposlitev pri avstrijskem podjetju brez slovenskih posrednikov.
LP
Kontakt: 040370261
Zahtevano pa je vsaj osnovno znanje nemškega jezika...
David
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 20 minus 14?