Iščete delo, delavca?

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.
Moderator: ekipa portala mojaZaposlitev.si
Delo kuharja v Avstriji (Murau in St. Sebastian) www.delovtujini.info
!!!!!!!!!!!! iščem delo !!!!!!!!!!!1

kakršno koli delo na domu - lepljenje sestavljanje pakiranje,.itd
kličite na tel: 040 567 795
Iščem delo v dopoldanskem času obala 070380535
Iscem DELO v gospodinjstvu. Ciscenje likanje pomoc starejsim osebam. Sem Resna gospa brez sluzbe stara 54.let.DELO jemljem resno posteno in natancno. Tel. 040 238-836.
Navedeno
Janek

Če koga zanima dobro plačano delo v tujini, si naj pogleda spletno stran www.delovtujini.info

ma daj spelji se - kva je tvoja stran, da si tolk dosadan, daj povej kdo je že dobil službo prek te stani.....
pozdravljeni....

smo naveza glasbenih skupin in bi nujno potrebovali človeka, ki bi skrbel za administracijo pri
organiziranju koncertov (najem dvorane, sazas, varovanje, gostinske storitve).

smo uigran team in to počnemo že kar nekaj let in smo dosti aktivni tudi v tujini.

delo lahko opravljate doma (telefon, internet) zato lokacija ni pomembna.

od vsakega eventa dobite 50% od vsega dobička.

kontakt na
primus.street@yahoo.com
Navedeno
florecita
Stara sem 33 let in iščem delo prodajalke, asistentke, administratorke v Novem mestu. Imam dolgoletne in kvalitetne izkušnje na teh področjih. Sem prijavljena na Zavodu za zaposlovanje.
REDNA ZAPOSLITEV
pozdravljeni....

smo naveza glasbenih skupin in bi nujno potrebovali človeka, ki bi skrbel za administracijo pri

smo uigran team in to počnemo že kar nekaj let in smo dosti aktivni tudi v tujini.

kontakt na
primus.street@yahoo.com
Navedeno
s.l.a.v.i.
Končujem fakulteto - imam še tri izpite ter diplomo, delo pa iščem že zdaj. Imam 38 let in sem brezposelna. Po diplomi bom dipl. ekonomistka.LP

REDNA ZAPOSLITEV
pozdravljeni....

kontakt na:
primus.street@yahoo.com
iščem delo v kamniku

Re: !!!!!!!!!!!!!!!!! IŠČEM DELO !!!!!!!!!!!!!!!

12.12.11 08:51
Lep pozdrav vsem skupaj!

Iščem delo v Kamniku ali v bližnji okolici. Delati lahko začnem takoj. Dokončano imam samo osnovno šolo. Cca. 5 let izkušenj v strežbi. Delala bi karkoli razen:
-herbalife in podobo,
-zavarovalništvo,
-prodaja po domovih...

Morda kdo ve, če je še kakšno prosto delovno mesto v Qlandiji Kamnik?

Če veste za kakršnokoli zaposlitev oz. jo nudite, me prosim kontaktirajte na moj mail: iscemdelo21@gmail.com

Pa srečno vsem iskalcem zaposlitve!
Pozdravljeni, iščem resne leaderje za priložnost v mrežnem marketingu v najhitreje rastočem mrežnomarketinškem podjetju na svetu. Zadeva je globalna, nova, skratka zanimiva. Prosim, če me samo resni kontaktirate preko maila: jaka.person@sitetalkmail.com
3000€ - 9000€ NETO / MESEC IN VEČ VAM LAHKO OMOGOČI ZAPOSLITEV - OZ. POŠTENO DELO V ŠVICI. SVETUJEMO PRIVATNIM OSEBAM IN PODJETJEM O VSEH VPRAŠANJIH O ŠVICI NA PODROČJIH - NASTANITEV , NAKUP , ZAVAROVANJE , BANKA - KREDIT , USTANOVITEV PODJETJA , POSREDOVANJE POSLA PODJETJEM - S.P. - D.O.O. - FIRMA ITD.

POVPRAŠEVANJE ŠVICARSKEGA PODJETJA NASLOVLJENO NA NAŠE PODJETJE V ŠVICI PO POKLICIH - PREDNOSTNO: VODOVODNI INŠTALATER - CENTRALNE , ELEKTRIČAR - ELEKTROINŠTALATER , MIZAR , TESAR , VARILEC , ORODJAR , STAVBNI KLEPAR , MEDICINSKA SESTRA ZDRAVNIK IN VSI OSTALI POKLICI. KO SE ZAPOSLITE DELATE DIREKTNO ZA ŠVICARSKO PODJETJE KATERO VAS PRIJAVI IN VAM PLAČUJE DIREKNO - (NE PREKO SLO PODJETJA). ZAŽELJENO JE VSAJ DELNO ZNANJE NEMŠČINE IN SLO DRŽAVLJANSTVO...

DELOR KOLAR
Rosenbergweg 18b
9000 St. Gallen

Tel. - prednostno iz Slo. za dodatne informacije, pokličite na.: 031 482 080

Tel (če Slo. tel. št. ni dosegljiva) - Swiss: 0041 78 646 18 58
SEVEDA - DA K ZGORAJ NAVEDENIM MOŽNOSTIM ZAPOSLITEV V ŠVICI, NE POZABIMO OMENITI , TUDI VSE POKLICE V GASTRTRONOMIJI: KUHARICA , KUHAR , NATAKARICA , NATAKAR , RECEPTOR , SOBARICA , DIREKTOR , HOTELA ITD. ...

DELOR KOLAR
Rosenbergveg 18b
9000 St. Gallen
Swiss

e-mail: delordelo@gmail.com
DELO V ŠVICI 3000€ - 9000€ NETO / MESEC IN VEČ VAM LAHKO OMOGOČI ZAPOSLITEV - OZ. POŠTENO DELO V ŠVICI. SVETUJEMO PRIVATNIM OSEBAM IN PODJETJEM O VSEH VPRAŠANJIH O ŠVICI NA PODROČJIH - NASTANITEV , NAKUP , ZAVAROVANJE , BANKA - KREDIT , USTANOVITEV PODJETJA , POSREDOVANJE POSLA PODJETJEM - S.P. - D.O.O. - FIRMA ITD.

POVPRAŠEVANJE ŠVICARSKEGA PODJETJA NASLOVLJENO NA NAŠE PODJETJE V ŠVICI PO POKLICIH - PREDNOSTNO: VODOVODNI INŠTALATER - CENTRALNE , ELEKTRIČAR - ELEKTROINŠTALATER , MIZAR , TESAR , VARILEC , ORODJAR , STAVBNI KLEPAR , MEDICINSKA SESTRA ZDRAVNIK IN VSI OSTALI POKLICI. KO SE ZAPOSLITE DELATE DIREKTNO ZA ŠVICARSKO PODJETJE KATERO VAS PRIJAVI IN VAM PLAČUJE DIREKNO - (NE PREKO SLO PODJETJA). ZAŽELJENO JE VSAJ DELNO ZNANJE NEMŠČINE IN SLO DRŽAVLJANSTVO...

SEVEDA - DA K ZGORAJ NAVEDENIM MOŽNOSTIM ZAPOSLITEV V ŠVICI, NE POZABIMO OMENITI , TUDI VSE POKLICE V GASTRTRONOMIJI: KUHARICA , KUHAR , NATAKARICA , NATAKAR , RECEPTOR , SOBARICA , DIREKTOR , HOTELA ITD. ...

DELOR KOLAR
Rosenbergweg 18b
9000 St. Gallen

e-mail: delordelo@gmail.com
Iščem zanesljivega in fleksibilnega delavca z dobrimi delavnimi izkušnjami iz okolice Apač pri Gornji Radgoni za zimsko pluženje, košnjo trave in druga dela (starost med 25 in 40 let). Zaposlitev bo za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Nujno potreben izpit kat. F

Za informacije pokličite na tel 041 955-523, Franc Duh
Pozdravljeni,

imam odprt s.p. in mi primankuje dela. Okvarjam se z sestavljanjem el. elementov elektro omaric, ročno spajkanje.... Če kdo ima kakšno delo oziroma pozna podjetje ki potrebuje zunanje izvajelce prosim če mi sporoči. GMS:051\\452-184 ali zice.kabli@gmail.com
hvala
Iščeš dobro plačano delo?

Kaj delaš?

Pišeš oglase v nemškem jeziku (in dodajaš slike), brskanje po internetu in oddajanje oglasov za vedeževanje. Nič težkega. Plačan si po številu oglasov, en oglas 0,5eura.

Javite se resni na email:
vidovitiblaz@gmail.com
Iscem izkusenega zidarja za pomoc pri zidanju manjše zidanice. Ponudim delo za dobo cca3 do 4 mesecev dela največ ob vikendih.Delo v okolici Celja.Pričetek del nekje v maju. Za info ter dogovor pokliči 070-838-781!
IMAM SVOJ KOMBI IN IŠČEM REDNE PREVOZE PO CELI SLOVENIJI.SEM RESEN IN ZANESLJIV.RAZVAŽAL SEM ŽE ZA ENO OD HITRIH POŠT/11 LET/SEDAJ PA ŽE 5 LET RAZVAŽAM ROBO ZA PODJETJE IZ LJUBLJANE,A SE OBSEG DELA ZELO ZMANJŠUJE.PROSIM ZA SAMO RESNE PONUDBE.NE BOJIM SE TUDI NOČNEGA RAZVOZA.
IŠČEM RAZVOZ BLAGA S SVOJIM KOMBIJEM PO CELI SLOVENIJI.DELOVNI ČAS NI PROBLEM.PRIDEN,TOČEN IN ZANESLJIV.iztok22@gmail.com
Po poklicu sem šivilja-vajena sem šivanja na normo,kakor tudi šivanja po naročilu in popravkov vseh šiviljskih izdelkov.Iščem kakršnokoli delo povezano s šivanjem-ali podobno delo- zaželjeno na Gorenjskem.

051270833
Po poklicu sem šivilja-vajena sem šivanja na normo,kakor tudi šivanja po naročilu in popravkov vseh šiviljskih izdelkov.Iščem kakršnokoli delo povezano s šivanjem-ali podobno delo- zaželjeno na Gorenjskem.

051270833
Predlagam iskanje službe na iskalniku iskalnik zaposlitev. Išče po vseh večjih zaposlitvenih portalih in je izredno enostaven za uporabo.

Lp

zaposlitev
SPOŠTOVANI!

IZVAJAM VSA KVALITETNA GRADBENA DELA Z ENAJSTLETNIMI IZKUŠNJAMI!

ZA KONTAKT ME POKLIČITE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 040 713 240!

LEP POZDRAV
Pozdravljeni.

Iščem prosto delovno mesto z nazivom voznik tovornega vozila po Sloveniji.
Sem Klemen star 22 let in prihajam iz okolice Ljubljane.
Opravljen imam izpit B, C in E - kategorije in vpisano kodo 95.

Lep pozdrav.

Klemen MATJAŽ
031 / 203 594
klemenmatjaz@gmail.com
Pozdravljena!

Javite svoj e-naslov in vam pošljem ponudbo.

Lp,
Andrej
Iščem podjetja,samostojne podjetnike,fizične osebe,posameznike,zavarovalne zastopnike,finančne svetovalce ipd.,ki jih zanima trženje edinstvenega finančnega produkta na slovenskem trgu z GARANTIRANIM 12% letnim donosom.(vlaganje v sončne elektrarne,zakup solarnih panelov).Za pričetek dela ni nobenih začetnih stroškov in nikakršnih vstopnih in izstopnih vplačil. Skratka,BREZPLAČNO vam nudim vso potrebno podporo za začetek vašega dela. PROVIZIJE od 458€ naprej za sklenjeno pogodbo. Provizija je GARANTIRANO plačana vsak mesec na vaš TRR redno,saj jo prejemam že 15 mesecev. Če vas zanima,vam podrobnejšo predstavitev v poverpoint obliki pošljem po mail-u. mlakar64@gmail.com
Lepo pozdravljeni,
mrežni marketing je odličen, če si želite ustvariti pasivne prihodke čez čas. Morate biti pozitivno naravnani in vztrajni, in boste uspeli-če delate, kot tudi u vsaki drugi službi. Jaz sem v dveh mlm poslih, ki imajo odlične spletne produkte, katere danes, v času napredne internetne tehnologije vsak rabi! Obe firmi delujeta v več kot 90 držav! Jaz moram priznat, da sem zelo zadovoljna s produkti, in z podporo! Če pa osebno ne rabite produkte, ampak bi jih radi tržili in dobro zaslužili, vpišite se za brezplačen info na [www.businessathome.MyBusinessPagePro.com] in verjemite, da Vam ne bo žal! Priložnost je enkratna! Bodite med prvimi!
Ce vas zanima delo na CNC struznih avtomatih, v urejenem delovnem okolju Vas naprosamo, da poklicete stevilko 041-713-401.

Kraj dela Kamnik.

Kontaktna oseba: Tomaz

Lep pozdrav;

Tomaz
Lepo pozdravljeni,
mrežni marketing je odlična priložnost, če iščete delo. Morate biti pozitivno naravnani in vztrajni, in boste uspeli-če delate, kot tudi u vsaki drugi službi. Jaz sem v dveh mlm poslih, ki imajo odlične spletne produkte, katere danes, v času napredne internetne tehnologije vsak rabi! Obe firmi delujeta v več kot 90 držav! Jaz moram priznat, da sem zelo zadovoljna s produkti, in z podporo! Če pa osebno ne rabite produkte, ampak bi jih radi tržili in dobro zaslužili, vpišite se za brezplačen info na [www.businessathome.MyBusinessPagePro.com] in verjemite, da Vam ne bo žal! Priložnost je enkratna! Bodite med prvimi!
Ne nasedajte vsem po vrsti, preberite si naslednjo knjigo, in dobili boste nov vpogled na svet.

DENAR NE PADA Z NEBA!!!!

Za denar se je treba trudit, s trezno in pametno glavo, ampak DA SE....

Obenem hvala pisateljici in Mateju, za vse.....

http://www.enacbazadenar.com/index.php?aff_id=66
star sem 44 let z ženo sva invalidsko upokojena in imava niske penzije zato naprošam če imate kakšno delo na domu ali pa bi vozil kombi z b. kategorijo če je kaj takega bi vas prosil za delo pokličite na tel 031.817.589 l.p
Lp
Iščem delo ( honorarno oz. dodatno ) sicer že delam za določen čas , vendar na 4 izmene ( podaljšujejo mi na 3 mesce ) ... tako če ima kdo kšno ponudbo , naj mi piše prosim na voklo45@gmail.com
Lp Jure
Pozdravljeni!

Končno se je v našem prostoru pojavil posel, ki omogoča vsem realno možnost dodatnega zaslužka.

Ne gradimo ga na obljubah o velikih zaslužkih, ampak realnih vsotah, ki so vsakemu dosegljive.
- to je realen posel za ustvarjanje dodatnega zaslužka
- znesek za pristop je sprejemljiv vsakemu (36 € enkratno)
- z njim se resnično lahko ukvarja vsak (računalnik, internet)
- izključno od doma
- nobenih dodatnih stroškov
- ni posiljevanja prijateljev in družine
- ni sestankov
- ni fizičnega produkta (čistila, kozmetika itd ...)
- ker poteka preko interneta in Facebooka, se dela po celem svetu
- delo je klasično oglaševanje, kar že počnete vsak dan z svojimi objavami na Facebook-u
Realna možnost zaslužiti 50 €, 100 € ali več mesečno, odvisno od vašega truda.

IN KAR JE NAJBOLJ POMEMBNO, SISTEM RES DELUJE!

Mogoče ste prav to iskali ...

Cilji, ki si jih bomo zastavili, so dosegljivi in realni ob naši pomoči in z skupnim trudom.

Za več informacij preprosto vpišite podatke na spodnjem linku ter pritisnite SAZNAJTE VIŠE in prevzemite predstavitev, ki smo jo že prevedli v slovenski jezik.

http://ipsum.cts-21.com

Andrej Grobovšek
GSM 041/283-062

Iščem dodatno delo na dom, sem iz Ljubljane (lahko karkoli: sestavljanje ali servis)
Sem elektrotehnik po izobrazbi in mi delo z rokami ni tuje.

Prosim, da mi vašo delo posredujete na mail: kimbaslo@hotmail.com

Hvala in lep pozdrav,

Damir
OPTIKA (kabli, varjenje, meritve,...)

24.01.12 09:29
2 pridna delavca stara 25 let, s 5 letnimi izkušnjami dela na področju mrežnih komunikacij (optična omrežja). Po izobrazbi sva elektrotehnika telekomunikacij.
Trenutno sva še vedno zaposlena, vendar iščeva boljšo prihodnost, ker v SLOVENIJI je nažalost ni. Govoriva slovensko in angleško, imava pa namen vpisati tečaj nemščine, da pridobiva vsaj osnovno znanje tega jezika. Če kdo ve za kakšno delo na tem področju kjerkoli v tujini, naj naju prosim obvesti na 040705095. LP Mare
[email protected]

25.01.12 02:30
Išćem honorarno ali redno delo ,imam dolgoletne izkušnje kot delavec suhomontažne gradnje in slikopleskarstva sem samostojen v izvajanju vseh navedenih del,govorim nemsko in anglesko ,spoznam se na osnove racunalnistva ,sem priden in zanesljiv in zato prosim kličite samo resni,lahko me poklicete na tel. št:064 123 931
POSTANITE GEOBIOLOG

25.01.12 11:03
Vas zanima delo geobiologa??? To lahko postane prav VSAK, ki ima vsaj malo potenciala pri delu z strankami. Po pridobitvi certifikata z inštituta v Avstriji, lahko pričnete z opravljanjem meritev vodnih tokov, tehničnih sevanj... za več informacij nas kontaktirajte na DBSISTEMI@gmail.com
tražim poso i molim boga da ga ne nađem
za tiste ki jih zanima mreži marketing ,super izdelki za osebno uporabo in trženje splača se pokličite 041963856
Iščem kakršno koli delo v tujini.Imam 15 let delovnih izkušenj Polaganje keramike, kamna,marmor ,granit.Fasade iz kamna z ali brez izolacije,barvanje.tesarska dela.Primem za vsako delo.Govorim tekoče angleško,razumem osnovno italijansko,nemško.Info Vojko 041477707.
jasmina jaz iscem delo poklici:070665996
Iščem delo v tujini, kot monter!!! Imam že nekaj letne izkušnje z tovrstnim delom in sicer v Nemčiji in Italiji (elektromontaža, montaža sončnih celic, montaža zračnikov v avtoindustriji itd....). Obvladam tudi aktivno nemški jezik!!!
Sem sposoben, hitro učljiv in rad poprimem za vsako delo, zato zainteresirani kontaktirajte na mail bvrabl@gmail.com ali pustite kontakt, da vas osebno kontaktiram sam!!!
Hvala!!!
Matija01

Re: !!!!!!!!! IŠČEM DELO !!!!

01.03.12 21:49
Iščem izkušene keramičarje z dobrimi referencami - za delo v Avstriji, plačilo po dogovoru, zainteresirani pokličite 031343344!
Želite dober in poceni dopust? Želite zraven tega še zelo dobro zaslužiti? Potem imam pravo rešitev za vas! Enkratna ponudba...
...spremnilo bo vaše življenje in in dopustovanje zagotovljeno! Na izbiro je preko 60.000 destinacij po vsem svetu v hotelih 4* ali več po 50% nižjih cenah!!!, ampak to še ni vse... možnost dela in zaslužka le z širjenjem informacij! Tako lahko še niste prišli do zaslužka, saj se produkt prodaja sam! Kdo pa si ne želi dobrega in poceni dopusta?

Za več informacij me kontaktirajte na:
041/311-417 - Matjaž Šoštarič
E-mail: sostric.matjaz@gmail.com
Iščemo pogumne in pametne ljudi ki bi radi sluzili danes denar prek Facebooka kot to dela Mark Zukenberg na naš račun,žal, že 8 let in katerimi je dovolj delati zastojn reklamo za Facebook. Pogoj: Imeti par urc časa na teden za Facebook.Če verjamete v poslovnost in resnost Facebooka me lahko kontaktirate na 040 880 626.

Dejan
Iščemo Varilce MAG (Co2) za delo v Avstriji! Varilec mora imet veljaven certifikat. Dobro plačilo.
Samo resni. Od10:00 do 16:00 ure tel: 00386/ (0) 8 20 555 11
Živijo, stara sem 31 let. Delala sem 9 mesecev prek javnih del-pomoč pri negi bolnika, nato pa sem lani poleti ospravila dvomesečni tečaj usposabljanja za socialno delavko na terenu. iščem delo v povezavi s tem sem iz Vipave
Iz katerega konca slovenije pa ste?
Lahko mi odgovorite na (info @kovinarstvo.si)
Pozdravljeni!

Sem iz Maribora. Iščem delo, kot oskrbovalka starejših ljudi, čiščenje, kuhanje, negovanje, in delati družbo starejšim ljudjem. To sem že počela z raznoraznimi ljudmi, in mi delo nebi bilo težko. Rada pomagam, in naredim stvari, ki jih starejši ljudje ne morejo sami. Sem delovna, poštena, naredim in končam stvari tako kot morem. Kontaktirate me lahko kadarkoli, na št 040283063. Za odgovor se vam že naprej zahvaljujem. Lp!
Mariborčanka ki išče delo !

18.03.12 11:27
Pozdravljeni!

Sem iz Maribora. Iščem delo, kot oskrbovalka starejših ljudi, čiščenje, kuhanje, negovanje, in delati družbo starejšim ljudjem. To sem že počela z raznoraznimi ljudmi, in mi delo nebi bilo težko. Rada pomagam, in naredim stvari, ki jih starejši ljudje ne morejo sami. Sem delovna, poštena, naredim in končam stvari tako kot morem. Kontaktirate me lahko kadarkoli, na št 040283063. Za odgovor se vam že naprej zahvaljujem. Lp!
Nujno iščem delo v proizvodnji, strežbi, trgovini!!!! ... sem iz Kranja. Govorim angleško, nemško!
mrežni marketing in akviziterstvo ni zame!
Iščemo pisce člankov o zdravem življenju, prehrana, šport, psihologija(motivacija,..) za spletni portal.

Iščemo:
- strokovnost
- ambicioznost
- samostojnost
- zanesljivost

Nudimo:
- sodelovanje na dolgi rok
- dobro plačano delo (tudi od doma)
- plačilo glede na dolžino članka, intervjuja

V kolikor vas oglas zanima, mi pišite na zdravje8@yahoo.com. V spletno sporočilo priložite prošnjo in 2 konkretna članka (1- o prehrani in 1- o športu). Bodite strokovni, drugačni, zanimivi in svojevrstni.
Na podlagi tega bomo izbirali pisce za sodelovanje.

Lp,

Dori
Priporočam vam obisk spletne strani: www.chance-to-change.com
Team Unlimited ponujamo možnost za priložnost prav vsem ....
pozdravljeni

Družini prijazno podjetje išče nove sodelavce! ...
za več informacij si poglejte spletno stran: www.chance-to-change.com
in tam izpolnite kontaktni obrazen ter pošljite povpraševanje!
Odprte so še zadnje registracije pred zaključkom obdobja, ki prinaša soliden stalni dohodek. Veliko nas je, ki smo že skočili na hitri vlak. Več info: v angleščini ali slovenščini.
Registracija članstva bo veljala le ob potrditvi el. pošte - mogoče jo bo potrebno poiskati v vsiljeni pošti.
Pozdravljeni!

Iščem delo v okolici Celja, karkoli po možnosti v dopoldanskem času ni nujno. Delala sem že v špediciji, administraciji in proizvodnji.

hvala vsem za informacije na e-mail:
martina.vrhovsek@gmail.com
Informatik/računalničar na področju obalne in notranjsko kraške regije ali telecommuting.

Star 24 let, dipl. inž. rač, in informatike, dobro poznavanje informacijskih sistemov in podatkovnih baz, ter njihovega razvoja, dobro, vendar šolsko poznavanje Jave in C, poznavanje spletnih tehnologij.

Pripravljen sem se učiti novih področij. Visoka stopnja samostojnosti in iniciative, možnost tudi telecommutinga (dela od doma) z rednim poročanjem o napredovanju... Kreativen, rad imam nove izzive.

Ponudbe ali povpraševanje za CV, ki ga pošljem na zahtevo na marko87mail@gmail.com
Iščem delo v trgovini,gostinstvu ali kjerkoli drugje. dosedanje izkušnje sem nabirala v proizvodnji,mesnici,trgovini in gostinstvu.Stara sem 32 let.
Za kontakt me pokličite 051480897
a bi uzeli delovce u najem iskušne zidare tesare fasadere i druge pokličite me na 051 383 305 hvala na uru po 10 eura
a bi uzeli delovce u najem iskušne zidare tesare fasadere i druge pokličite me na 051 383 305 hvala na uru po 10 eura
iščem delo v računovodstvu, knjigovodstvu, pisarniška dela ali kot dostavljalka transporta (B kategorija). Imam vse skupaj 5 let izkušenj, stara 27 let. kontakt: janc.tina@gmail.com
Zavod Dežela Kranjska

08.05.12 05:53
IŠČEMO NOVE SODELAVCE ZA TRŽENJE PRESTIŽNIH KNJIG SLAVE VOJVODINE KRANJSKE

Iščemo nove sodelavce na območju večjih mest po Sloveniji.
Delo se opravlja izključno s pravnimi subjekti, nudimo provizijsko plačilo, redna izplačila, najavo obiska pri stranki in možnost dolgoročnega sodelovanja.
Smo zelo dobro organizirani, zato pridejo v poštev samo resni, ambiciozni in samostojni posamezniki.
Pogoj so izkušnje na področju prodaje in lasten prevoz. Pričakovana provizija - nad 1.200 eurov.

Razgovore s posamezniki bomo po predhodni najavi na številko telefona: 040 560 656 opravili na sedežu podjetja.

[www.slava-vojvodine-kranjske.si]
Pozdravljeni,

iščemo izkušene varilce MIG,MAG,CO2,TIG,TIG-E KOMBINACIJA. Zaželeni a-testi!
Za delo v Sloveniji ter tujini.

Trenutno zaposlimo samo državljane EU in delavce kateri imajo urejene delovne papirje v Sloveniji!

za več inf. pokličite na tel. št. 0038640555407 SAMO RESNI!

Hvala
IŠČEM 2 IZKUŠENA TESARJA, SLOVENSKA DRŽAVLJANA ZA DELO V NEMČIJI. INFORMACIJE NA TEL.: 070 396 311
Za vsako izpeljano reklamno akcijo dobite 25% vrednosti reklamne kampanje.
www.ttmarketing.org/ales
Zdravo.Iscem kakrsno koli delo lahko tudi tujina.Koncano imam 3 letno solo mizar-tapetnik.Vecinoma sem delal kot monter stavbnega pohistva nekaj malega krovstvo in varjenje co2 star sem 33 let.Za delo me lahko poklicete na tel 070 377 611.Pero
Zaposlimo delavce, kateri se spoznajo na različne montaže( Knauf, Trespa...)in tesarje. Delo poteka v Sloveniji in Tujini. Za več inf. sem vam na voljo preko e-maila ([email protected]) ali na tel. št. 051/351-429
obala reševalec

nudim delo

29.05.12 18:26
iščemo dva reševalca iz vode na obali info 070 894 824
Izkušeni monterji šotorjev dobijo zaposlitev za delo v tujini.

Info 041217085
Izkušeni monterji šotorjev dobijo zaposlitev za delo v tujini.

Info 041217085

Rabimo še dva delavca, pričetek takoj.

lp
Iščem izkušene Električarje za delo v tujini.

Info 064 137 233
E-Mail: delmont.dv@gmail.com
l.p
iščem delavce, zidare in tesare za v tujini ( Nemčija )
redno plačano, prijavlen, plačan stan, plačan prevoz, plačana malica enkrat na dan!
redna plača bo okol 1700€ na mesec. če gdo ga zanima nej pokliče na: 041-220-976 (Adnan) ali na e-mail: adnandervisoski@gmail.com
l.p.
Živjo! Aimak kdo kakšno delo v skladišču ali kaj podobnega v Ljubljani ali njeni okolici. Hvala, LP
Lepo pozdravljeni.

Ali morda potrebujete pomoč pri gospodinjskih opravilih?
Moj delovni krog je Ljubljana z bližnjo okolico. Likam lahko na vašem ali mojem domu. Perilo lahko tudi odpeljem in pripeljem nazaj zlikanega.
Pomagam vam pa tudi pri vseh drugih gospodinjskih delih in nakupovanju. Prijavljeno imam osebno dopolnilno delo.
555vila@gmail.com
Navedeno
rumenko
29 letni fant,z 5.stopnjo izobrazbe, 10 let delovne dobe iščem službo. 7 let delal sem v kovinarski industriji na cnc obdelovalnih strojih, potem sem bil nekaj časa osebni šofer, poskusil z dostavo robe strankam, sedaj pa delam v tapetništvu(tapiciranje sedežnih garnitur). poprimem za vsako delo lahko umsko ali ročno. delo iščem na področju gorenjske ali ljubljanski konec. sem zanesliv in natančen
lp

Živjo,

Sicer nisem delodajalec, ampak lahko malce pomagam; namreč klasično iskanje službe ne pomaga prav dosti, zato morda lahko poskusiš tako, kot sem jaz dobila službo; poglej na HitroDelo.si in se poveži z delodajalci. Lahko pa tudi poskusiš navezati kakšne stike na Facebook.
Upam, da najdeš primernega, ki te bo lahko zaposlil, saj izgleda, da imaš precej izkušenj.
Veliko sreče!
Iščem elektromonterje, elektrotehnike, mehatronike,... za delo v Nemčiji (avtoindustrija).

Dela:
- priklop elektroomaric
- montaža in demontaža elektroomaric
- sestavljanje in vezava elektroomaric (v delavnici)

Znanje tujega jezika ni pogoj.

Zaposlim ali najamem samozaposlenega (s.p.).

Plačilo je pošteno (10€/uro in več). Nastanitev in prevoz krijem jaz.

Ponudbe na [email protected] ali na 041 816 348.
Pozdravljeni!

Ima kdo, kakšnekoli informacije o tem, kje potrebujejo delavca? Zanimam se za kakršnokoli honorarno ( ležjefizično) delo na območju Kranja.

Ponudbe mi prosim posljite na rockefeller120@gmail.com

Za pomoč se vam izkreno zahvaljujem!
Pozdravljeni,

iščem ljudi, ki jih zanima prodaja kozmetike. Možnost zaslužka je od 15-25% od prodaje, kasneje lahko tudi 35% od prodaje. Starost ni omejitev, samo da imate motivacijo do prodaje. Delo ni zahtevno in vam ne vzame veliko časa :)

Za več informacij me kontaktirajte na domzale.avon@gmail.com

Maja
IŠČEJO SE DELAVCI ZA DELO V AVSTRIJI
-ELEKTRIČAR,DELO V PROIZVODNJI,DELAVEC PRI CNC STROJU, VZDRŽEVALEC CNC STROJEV, VARILCI (VIG,TIG,MIG,MAG,VARENJE PLASTIKE),AVTOLIČARJI, AVTOMEHANIKI, STROJNI KLJUČAVNIČARJI,TESARJI,LIVARJI,MALARJI...(IN OSTALI MOŠKI POKLICI).
POGOJ ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA-POGOVORNO.
LASTEN PREVOZ IN IZIT B.KATEGORIJE
PLAČILO JE REDNO IN DOBRO.
ZA VSE OSTALE INFORMACIJE POKLIČITE NA TEL.051/808-730
Iščem delo na domu Najrajši kakšno ročno delo ali pa sestavljanje.Imam prostor v velikosti 30m2 za opravljanje tega in skladiščenje.l.p.alojz.
Če kdo želi z delom od doma (na internetu) pokazati figo tej krizi ali godlji ali karkoli to že je, naj mi piše na jurkojob@gmail.com. Se splača!
NUDIJO DELO ELEKTRIČARJU DOBRO PLAČILO TAKOJŠNA ZAPOSLITEV ZAPOSLITEV DIREKT PRI AVSTRIJSKEM PODJETJU.
POGOJI
POGOVORNO ZNANJE NEMŠČINE
VOZNIŠKI IZPIT B
AVTO ZA PREVOZ NA DELO
TEL-051 808 730
Pozdravljeni!

Sem Tadeja in prihajm iz okolice Murske Sobote. po poklicu sem diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Že več kot leto dni iščem službo v svoji stroki a je do sedaj na žalost še nisem našla. Zato z veseljem poprimem za kakršnokoli drugo delo kot je npr. varstvo otrok, oskrbovanje starejših ljudi, čiščenje, kuhanje, negovanje in delanje družbe starejšim ljudem. Rada pomagam, in naredim stvari, ki jih starejši ljudje ne morejo sami. Sem delovna, poštena, rada imam delo z ljudmi, predvsem s starejšimi in otroki Kontaktirate me lahko kadarkoli, na št 041 936 151. Za odgovor se vam že naprej zahvaljujem. Lp!
Iščemo komunikativne osebe, komercialiste, vodje in organizatorje. Redna zaposlitev ali pogodbeno, odlično plačilo.Pričakujemo: občutek za delo z ljudmi; željo po profesionalnem delu in uspehu; veliko samoiniciativnosti in smisel za poslovnost; najmanj 5. stopnjo izobrazbe; znanje slovenskega jezika.Ponujamo: urejeno delovno okolje v dinamičnem kolektivu; možnost osebnega razvoja; stimulativno nagrajevanje.Predstavite se nam z življenjepisom na e-naslov: primoz.smolej@safe-invest.org Bodite iz Ljubljane ali njene bližnje okolice.Za več informacij pokličite na tel. št. 031/582 282, kontaktna oseba: Smolej Primož
pozdravljeni.
zanima me, ali mi lahko kdo pomaga, na koga se lahko obrnem glede zaposlovanja. koncujem sr. zdravstveno solo. imam 3 in pol letne izkušnje dela v šanku in kuhinji preko študentskega servisa. sedaj pa bi opravljala kakršna koli dela, trgovina, zdr. nega, čistilka, natakar, kuhar...delo bi zelela opravljati na vrhniki, njeni okolici, lahko tudi v logatvu ali ljubljani. imam izkusnje pri delu z ljudmi, sem komunikativna, vesela, delavna, vestna, nimam pa še zaključene šole.
Lepo pozdravljena Anita

Moje ime je Metka. Zaposlena sem v podjetju Primit d.o.o.
Zaradi širitve skupine svojih sodelavcev iščem nove ljudi, ki se dela ne bojijo, so pošteni in si v življenju želijo nekaj več
Podatke o podjetju in natančneje o vašem delu si oglejte http://www.primit.si/storitve.html !

Delo, ki Vam ga nudim je terensko in prodajno usmerjeno!
V primeru kakršnega koli vprašanja me lahko kadarkoli pokličete na 040 816 995.

V kolikor se vidite v vlogi mojega novega sodelavca, pokličite in dogovorila se bova za razgovor.
V pričakovanju Vašega klica

Lep preostanek dneva
Metka Semprimožnik
Navedeno
anita f
pozdravljeni.
zanima me, ali mi lahko kdo pomaga, na koga se lahko obrnem glede zaposlovanja. koncujem sr. zdravstveno solo. imam 3 in pol letne izkušnje dela v šanku in kuhinji preko študentskega servisa. sedaj pa bi opravljala kakršna koli dela, trgovina, zdr. nega, čistilka, natakar, kuhar...delo bi zelela opravljati na vrhniki, njeni okolici, lahko tudi v logatvu ali ljubljani. imam izkusnje pri delu z ljudmi, sem komunikativna, vesela, delavna, vestna, nimam pa še zaključene šole.

Kontakt?
Rok Pečnik

Ponujam delo

18.08.12 14:13
Pozdravljena!
Za določen čas iščem nekoga za urejanje uglasov v tujini na področju lovnega turizma.
Kontakt:[email protected]
Pozdravljeni!

Oglašam se vam v upanju, da mi kdo lahko ponudi dodatno delo preko podjemne podgodbe!

Zainteresiran sem za vsakršno pošteno plačano delo kot delavec za lažja ali srednje težka fizična dela, pomoč starejšim ( brez zdravstvenih storitev ) pomivalec posode, pomoč v čistilnem servisu, veselilo bi me tudi delo na kmetiji ali katerokoli drugo delo in podobno!

Kot oseba sem priden, deloven in odgovoren!

Prosim javijo naj se le resni delodajalci oz. posamezniki iz Kranja ali njegove okolice, ki bi mi lahko ponudili kakršnokoli delo!

Hvala in lep pozdrav!
varilec

iscem honorarno delo za tig- varilca

30.08.12 10:20
lep pozdrav iscem kako honorarno delo ni vazn kasno .,Ce pa rabi kdo kakega varilca za Tig varjenje se naj pa javi ,tujina me ne zanima,tel 041798904.Mare lp
tudi jaz iščem eno dobro dušo, ki bo opazila tale moj oglas. Sem 22 letna Zala, končano imam srednjo ekonomsko šolo, končala sem jo s prav dobrim uspehom, delovnih izkušenj iz administracije imam 2 leti, sem pridna in zanesljiva in bom dala vse od sebe. Imam izpit B kategorije. Govorim in pišem angleško. Računalnik obvladam.
Zdravo jaz iscem delo v Avstriji kot voznica dostavnega vozila kategorijeB-C
Pozdravljeni,

sem 31 letni moški, iščem delo v tujini, sem spreten, dobro ogranizrian, vesten in marljiv. Poprimem za vsako delo, največ izkušenj imam pri delu na področju logistike, cestnih prevozov in organizacije prevozov. Ni mi tuje niti delo v proizdovnji, čiščenje, pomoč na gradbišču ipd.

Nemški jezik govorim osnovno, angleško odlično, srbo-hrvaško odlično.

Dosegljiv sem na e-mailu: [email protected]

Matej
Pozdravljen,

moje ime je Sibila Medved in delam za posredovalno agencijo Trummer...ki išče delavce za delo v Avstriji...
Če si resnično zainteresiran me lahko pokličeš na tel: 040 461-110

S prijaznimi pozdravi Sibila
Pozdravljeni!

Tudi v teh časih se da lepo zaslućiti. Ali ste vedeli, da v welnes industriji ni recesije? Če koga zanima možnost dodatnega zaslužka, lahko pa tudi osnovnega, saj nas je kar precej, ki delamo samo mlm, me lahko pokličete oziroma pošljete mail.
smo prijeten kolektiv, imamo edinstvene izdelke in smo za svoje delo odlično nagrejeni.
Z veseljem ti bomo pomagali dodatno zaslužiti, ne glede na to, kolikšen zaslužek si želiš.

za več informacij mi lahko pišete vrecarjoli@gmail.com

lp
Lepo pozdravljeni!

Iščem zaposlitev v okolici Gorenjske, natančneje Bled, Radovljica, Lesce ter okoliški kraji, prosim za pomoč, star sem 23 let in fizično sposoben, nekonflikten, prilagodljiv. Kot veste je država v krizi, zato pišem na to stran, upam da prejmem kakšno ponudbo, vsake bi bil zelo vesel, lahko me pokličete 040/555-455 Rok

Hvala!
Trummer Personalni servis išče za delo v Avstriji delavce kot so varilci, ključavničarji, polagalci talnih oblog, mizarji, električarji, zdravstven delavci...
interesenti pokličite na tel. 040/416110
Trummer Personalni servis išče za delo v Avstriji delavce kot so varilci, ključavničarji, polagalci talnih oblog, mizarji, električarji, zdravstven delavci...
interesenti pokličite na tel. 040/416110
Živjo!

Iščem lažja ali srednje težka fizična dela kot pomivalka posode, delo v čistilnem servisu, delo v strežbi in podobno.... S čiščenjem stanovanj in poslovnih prostorov imam nekajletne izkušnje.
Sem mlada in aktivna in mi ni težko poprijeti za kakršno delo. Sem iz Ljubljane.
Za informacije sem dosegljiva na številki 040 718 452, za kar se vam že vnaprej zahvaljujem.

Lp,
Tanja
V kolikor še vedno iščete delo, mi javite kontakt! lp
pozdravljeni
V bistvu imam že službo ampak za skrajšani delovni čas,zato bi bila vesela če bi lahko dobila kakšno delo v jutranih urah.Hvala
klavdija.graj1@gmail.com
Sem Pavel, 46 let s srednješolsko izobrazbo V.stopnje, smer lesarski tehnik. Imam 25 let delovnih izkušenj
v proizvodnji in skladišču, ter v trgovini kot prodajalec in poslovodja. Opravljen imam tudi izpit za trgovskega poslovodjo, ter izpit za voznika viličarja. Zanima me delo v skladišču, manjši trgovini in proizvodnji. Glede na izkušnje vem, da sem prilagodljiv, vesten, samostojen in delaven. Trenutno sem zaposlen v skladišču z bio prehrano v btc Ljubljana. Odgovarja mi delo dopoldan, na relaciji Dobrepolje-Grosuplje-Ljubljana. Se priporočam za razgovor. Lep pozdrav
Kontakt na tel: 041975929 ali mail: tanko.pavel@gmail.com
29 let, Iščem delo v gradbeništvu na področju Maribor ali vtujini, govorim francuski jezik, imam b kategorije. gsm 0038975352119
Dodatno delo iscem - stara 48 let, s slabimi prihodki, tezko pokrivam mesecne stroske, iscem dodaten zasluzek - V.stopnja izobrazbe - splosne smeri - najraje delo na domu - urejanje tekstov, oblikovanje, tipkanje (moja osnovna izobrazba), lahko pa tudi delo pri VAS doma: likanje, pospravljenja ali pomoc starejsim oz. invalidnim - kot pomoc pri dostavi iz trgovnie, pospravljanje, lekarna....
Če v moji ponudbi najdete kaj kar vas utegne zanimati in lahko najdemo skupni jezik, ter dolgorocno sodelovanje, poslji SMS na tel 040 672 562.
Iščem redno delo,
Po poklicu sem Tehnik mehatronike, sem zanesljiv,vesten,natančen. Pripravljen sem se dodatno izobraževati ob želji podjetja.
Kontakt: anze.trampus@evj-kabel.net
Zaposlimo za določen čas keramičarja-pečarja za delo v tujini. Od kandidatov pričakujemo najmanj 3-5 let delovnih izkušenj, zaželeno je da imajo kandidati slovensko državljanstvo, reference na področju polaganja keramike in da imajo osnovno znanje nemškega jezika. Prošnje za delovno mesto sprejemamo na naslov Talne obloge Rebellion, d. o. o., Meljska cesta 37, 2000 Maribor ali na elektronski naslov: [email protected]«
Iščem delo šivilje.
Sprejmem manjše serije, imam,industrijske šivalne stroje;
hitra in kvalitetna.
polona,041-931-762
star sem 31 let.po poklicu sem strojni mehanik-tehnik,imam 10 let delovnih izkušenj sem natančen,zanesljiv v glavnem sprejet za kakršno koli delo sem iz prekmurja-lahko tudi tujina.
hvala,LP
Kontakt:[email protected]
Po izobrazbi sem strojni tehnik, narejen imam NPK za CNC operaterja in izpit B kategorije. Iščem delo iz stroke ali kot voznik kombija. Tudi kar koli drugega, kar ni ravno iz gostinstva in v povezavi s prodajo, pride v poštev. V Ljubljani oz. v okolici Ljubljane.
Bil bi zahvalen za kakršno koli pomoč. Trenutno je namreč obupna situacija. Če kdo ve za koga, ki bi me potreboval, naj piše na hhector231@gmail.com

Hvala!
Meni je ta stran zelo pomagala pri dodatnem zaslužku. Na mesec si prislužim kakim 200 eur.

http://wemakemoney.wix.com/money
Sem 26letni fant iz Jesenic, iščem katero koli delo, zaključeno imam šolo strojnega mehanika, imam izkušnje za različnimi stroji, kot varilec, rezkalec, krovec.

kontakt:[email protected]
kako naj damo tja oglas če morajo podjetja plačat zato da vidijo naše oglase haloooooo
hio

NUDIM DELO

12.12.12 23:27
Pozdravljeni

Sem keramičar z večletnimi izkušnami. Če rabite kaj za položiti me kar veselo pokličite.

Moj kontakt je

041/413-726

lep pozdrav miha
pozdravljeni

Sem keramičar zveč letnimi izkušnjami, Če rabite kaj za položiti me kar veselo pokliči.

Moj kontak je

041/413-726

lep pozdrav miha
Sem star 23 let po izobrazbi mizar, narejen imam NPK za varnostnika delal sem tako v Sloveniji kot tujini Avstrija, Nemčija. Nemško zal neznam, delal sem radna dela od proizvodnje do fizicnega dela na terenu kot tudi skladiscenje ter delo na cnc stroju. Iščem zaposlitev sem iz okolice Maribora. Pripravljen delati tudi nočno izmeno. pisite na : mitjakoban@hotmail.com
Opravljam sečnjo in spravilo lesa, traktor 75KM,vitel 5t.

Kontakt na tel:041754278
Iščem zanesljivo, predvsem pa natančno in izkušeno osebo za pomoč pri čiščenju (Domžale in okolica). Kličite samo resni!

Lp,

Vanda Štefe s.p
VANILI
051/836-913
Poleg redne zaposlitve iščem kakršnokoli dodatno delo čez vikende ali pa tudi v popoldanskem ali večernem času.Sem iz okolice Kranja Kontakt ulano111@gmail.com
SB-mont

iščem delavca

26.01.13 18:53
išćem delavce v gradbeništvu
pogoj: znanje strojnih ometov
delo se opravlja v nemciji.Lp
SB-mont

iščem delavca

26.01.13 19:03
iščem delavca v gradbeništvu
pogoj:znanje strojnih ometov
delo se opravlja v nemciji.Lp
tel: 031-654-827
Navedeno
miti
Navedeno
danyyy
Iščem zaposlitev na doma,ker mam dojencka. Sem iz Velenje.
Hvala in lep pozdrav

Ponujamo možnost dela na domu.

040239201

me zanima kaj več če bi lahko dobil kakeršnekoli informacije glede tega
Rumenko in drugi!
Kakšne izkušnje imate na tem forumu? Ste uspeli dobiti delo?
Pozdravljeni !

Stara sem 19 let, prihajam pa iz Slivnice pri Mariboru.
Nudim hišna opravila, pospravljanje, čiščenje... V dopoldanskem ali popoldanskem času,
odvisno od vaših želja.

Delala sem že kot čistilka na domu in sobarica v hotelu, zato imam dobre izkušnje.

Prosim pišite mi na :
sindyhorvat94@gmail.com

lp.
pozdravljeni
sem brezposelen 45 letniksprejmem kakršno koli delo na vipavske krasu ali zamejstvu moj kontakt ferjancic.miran@gmail.com
Iščem delo

- v gostinstvu (ne natakar), lahko v kuhinji ali slaščičarni
- v trgovini
- v pisarni (vse vrste pisarniških del)

Za vsa tri delovna mesta imam tudi potrebno izobrazbo. Sem iz Ljubljane in imam svoj prevoz.

LP
Iščete dodaten zaslužek ali pa vam bo to glavni vir dohodka.
Če je vaš odgovor da, mi pišite na mail
petra.levicnik@gmail.com
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 9 krat 4?