Iščete delo, delavca?

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.
Moderator: ekipa portala mojaZaposlitev.si

Delo na domu

23.05.08 19:25
Pozdravljeni!

Še vedno sem na zavodu za zaposlovanje, da bi v kratkem našla kakšno zaposlitev, pa tudi ne kaže kaj dobro.

V poštenm nabiralniku sem našla obvestilo o možnosti dela na domu. Klicala sem številko, ki je bila navedena na letaku, in gospa mi je povedala, da ni denarnega vložka in da naj bi na listke pisala neke šifre. Sestali naj bi se v ponedeljek. Razložila mi naj bi, kako delo poteka, kako je s plačilom ...
Že marsikdo mi je povedal o kaki potegavščini na račun dela na domu, zato sem previdna in vas sprašujem, ali kdo pozna za kakšno delo se gre in če je kdo to že opravljal, ali se tako delo sploh splača (na mesec bi rada zaslužila vsaj 150 evrov, seveda ne tako, da bi morala zanje delati osem ur na dan).

Hvala za kakršno koli informacijo!
Hleneca

Re: Delo na domu

23.05.08 20:10
Uf, resnično previdno. Če ima podjetje ime, najprej preveri na internetu.

23.05.08 22:14
in kaj bi naj delala?
napiši več podatkov
Plesalka

23.05.08 23:53
Od kod si? Če si iz Kranja ali okolice, ti lahko pišem na mail glede honorarnega dela. Ni delo na domu.

Lep vikend vsem!

24.05.08 08:36
Hvala vsem za odgovore!

Na žalost ne vem več o delu, kot sem napisala. Na lističe naj bi pisala neke šifre, to je vse, kar so mi povedali. Zato pa sem skušala poiskati določene informacije, preden se sestanem z gospo.
Na žalost nisem iz Kranja ali okolice, sem na štajerskem koncu.
Res pa je tudi, da se razne prodaje od hiše do hiše, prodaje kozmetike in podobnega sploh ne bi lotila. Že kot študentko sem se oglasila na skrivnostni oglas nekega gopoda, ki je iskal več delavcev za delo na domu. Po telefonu mi ni hotel dajati nobenih informacij, tako da sem se (naivno) sestala z njim. In kaj je bilo? Orifleme.
tako da sem zdaj še bolj previdna, kot bi bila sicer.
Hleneca

24.05.08 09:58
Kjerkoli ti nočejo vnaprej povedati, za kaj gre, je mutno. Saj na listku je pisalo ime podjetja. A ni?

24.05.08 10:01
to je oriflame...rečejo ti da izpisuješ šifre...seveda na naročilnico...
pazi to je velik nateg---preverjeno
čakte mal

24.05.08 16:50
No da je nateg glih ne moreš reči tale Oriflame.Kakšne finte uporabljajo da pridejo do ljudi, ki jih potem poskušajo prepričat,ne vem. Ampak meni so kar po tel. povedal, da pač dobim katalog, plačam za neko prvo torbico kozmetike, da pač imaš kaj ponujati. Potem pa dalje. Ker pa nisem bila za to, pač nisem nič plačala in nič delala. Denarja pa pri tem ni, moraš pa že imet zelo velik krog odjemalcev, ker jih je preveč.Glede tega pisanja šifer pa ne vem, kaj bi to bilo. Sicer pa jaz bi šla,če si ne naredim stroškov, poslušam,premislim, kjer je treba vnaprej kaj plačat da lahko delam, odklonim.Če imaš čas pojdi, pa pamet v glavo, pa nas obvesti. Res ne verjamem da je Oriflame, ker oni to opravljajo kar po telefonu.
majc

26.05.08 20:13
Plesalka,

sem iz okolice Kranja in me zanima honorarno delo.

Moj mail: majc007@gmail.com
lady1

12.07.08 14:00
Pozdravljeni!

Sem iz okolice Šentjerneja in bi izredno rada delala kakršnokoli delo na domu, da bi zaslužila vsaj 100 eur. Pokličite me na številko 031-688-917

Lep pozdrav
nesej 

Delo na domu

18.07.08 20:22
Iščem kakršnokoli delo na domu. Sem iz Hrastnika.

Lep pozdrav!

Nesej

29.07.08 17:12
lep pozdrav

tudi sama sem imela na avtu listek z tel.št. za delo na domu in sem pokliacala. gospa je rekla da pišeš neke šifre, pa da se to ne da po tel. povedat. in sem se z njo dobla. gre za kozmetiko, da jo prodajaš. tudi jaz sem s štajerskega konca. jaz sem bla prav razočarana, ko je vrgla na mizo katalog. žalostno, s kakšnimi forami te želijo dobiti.

10.08.08 19:51
Iščem delo na domu kakšno sestavljanje lepljenje pakiranje.Samo to.Pišite na meil ali na tel.031 526 498.lp DARJA
oriflameovka

14.08.08 11:38
oriflem kot sam posel ni nateg. Nategovanje so načini, kako te ljudje prepričajo da se setaneš z njimi.
Sama se ukvarjam z oriflameom in sem vsakemu že takoj na začetku povedala za kaj se gre in za katero podjetje.
Vem pa, da ljudje uporabljajo tisoč in eno prirejeno resnico, da se setanejo z ljudmi. Ne vem zakaj!

26.09.08 09:44
sem iz MB,imam veliko časa(borza)in prostora za kakršno koli delo na domu.
Možne vse variante,lahko oddam prostore za obrt ali .....

tel = 051 824 865

30.09.08 11:03
ja z takimi forami te zvabijo na sestanek ja cifre vstavljanje,naj rajsi rečejo kataloška prodaja pa gotovo
jureee 

04.10.08 11:46
sem iz lj in me zanima delo na domu kakšno sestavljanje lepljenje pakiranje ali pa kaj prek racunalnika.Hvala za kakršno koli informacijo!
ana.j 

21.10.08 11:48
Pozdravljeni!

Tudi jaz iščem kakeršnokoli delo na domu, doma sem iz škofje in če ima kdorkoli kakšne ponudbe naj mi piše!

Hvala!
tajcy 

04.11.08 11:12
Ja tudi jaz si iščem kako delo ki bi ga lahko opravljala doma.Sem iz Grosuplja. Že vnaprej hvala za informacije
nadka 

04.11.08 18:46
Spostovani iskalci in iskalke dela. Spostovani mislim resnicno, ker sem tudi jaz taksne case prezivela. Od tega je minilo cca deset let.
To so bili zacetki negotovosti, ne po tvoji krivdi. To so bili zacetki zlorabljanja ljudi, dobrih, postenih, pridnih.
Naenkrat sva oba z mozem dozivela taksno ponizanje, da enostavno vec nisva vedela, v kateri predal spadama.
Bilo naju je sram, pred prijatelji in znanci, sosedi in predvsem otroci.
Javljala sva se na oglase, imela vedno vse pogoje, hvala bogu hisica in "kolarnica" 70 m2, visina 6 m itd. itd., Ne bom vam podrobno opisovala ponudbe dela na domu, ko nisva imela nic, sva se vedno reskirala za zacetek neke tri jurje, pa zlagala in se stopala, kateri je hitrejsi. Ko sva osnovo placala, napisala koliksna je nasa norma, se veselila nekih rezultatov, so nama napisali, da je zaradi objektivnih razlogov potrebno pocakat dolocen cas. Bla bla, bla, Ko sva ze popolnoma ubobozala, sem preverila podatke firme, ugotovila, da sploh ni registrirana in nobena sluzba za tega goljufa ni bila odgovorna, ker z njim nima nic. Ko sem sla na Vecer, ker sem iz Stajerskega obmocja, prosila, naj objavijo, niti tega niso storili.
Takrat nama je obema zrasla morala, zacela sva analizirati najino preteklo obdobje, zacela sva se v najvecji bedi vedno raje imet in se spostovat, ker sva bila dejansko celo zivljenje naj... naj... delavca. Pa sva obrnila list zivljenja in zacela v svojem domeku zaradi nujne skromnosti, kvalitetno zivet.
Sla sem v mlin, kupila moko, ful poceni, zacela pecti hlebce kruha, nic hudega, ce jih je slo veliko v kanto, ampak sem se naucila. Ugotovila sem, da za danes cca 20 evrov imava celi mesec kvaliteten kruhek, brez kemikalij, imava jusne testenine in siroke rezance, imava peciva makar enostavnega biskvitnega, ki sva ga plemenitila z raznimi enostavnimi dodatki. itd...itd....
Celo sezonsko obdobje sva vlagala zelenjavo in sadje, ne vec na veliko, glazek po glazek, na zakljucku naslednjega leta sva ugotovila kako zdravo, poceni in kvalitetno sva zivela, ker nas ni mogel noben sistem ugonobit.
Danes, brez tega ne bi mogla zivet, to je najin stil, sva absolutno zdrava, brez cukra in holesterola, brez migren in drugih travm, oni siromakeci, ki so naju hoteli zlorabit, so pa ze blizu tistega dna, ki so si ga zasluzili.
Ne bom govorila o pipikah in brajdikah o vrtu, tudi vi spostovane gospe in gospodje iz mesta imate te moznosti. Trikratno uzivanje, prvo zacutis absolutno samospostovanje, drugic uzivas v vonju domacih dobrot in tretjic, kar je najbolj pomembno, ni te strah, ali bos v poslu uspel ali ne. Predlagam, da odpremo novo temo, "kako kvalitetno preziveti vsak dan".
Verjemite mi, to je pravi recept, oglasevalci pa si naj kar sami doma delajo. Ko vidim te ponizujoce oglase mi gre na bruhanje, samo ce se spomnim, koliko noci sem se sprehajala po stanovanju gor in dol,kolikokrat dva imenitna cloveka, pridna delavca, tik pred penzijico nista imela niti za avtobus, da bi prisla do sluzbe, za registracijo avtomobila pa tako ni bilo moznosti. Z najvecjim spostovanjem vam predlagam, samo vi, samo vsak sebe naj kotira tako visoko, kot si zasluzi. Predlog sem, predlog tja, pa vsakdo nekaj od tega ima. Jaz jih imam preverjeno veliko. Drzite se.
nadka 

04.11.08 18:49
ja, vec ljudi vec ve. Ravnokar sem zalostna povedala mozu o trenutnem stanju iskalcev dela in mi je rekel, naj vam povem. Za take super storitve, sploh nihce ne daje oglasov, ker ima takoj polno zasedbo v svojem okolju. Pameten nasvet. Ne nasedajte nikolil vec nikomur.
lory05 

28.11.08 12:43
Pozdravljeni,

tudi sama sem se znašla v taki situacij, da bi nujno rabila kakšno honorarno delo, ni nujno da ravno na domu.

Živim sama s sinom in kratkomalo ne zmorem več plačevat obroka stanovanjskega kredita, ne bi pa rada prodala, če ni res nujno. Situacija bi se morala v kratkem izboljšati, ampak ta trenutek je resnična kriza.

Sem z obale. Prosim vas, če kdo resnično ve za kakšno normalno honorarno delo, če mi lahko piše na zs.

hvala.

02.12.08 18:20
Pozdravljeni,

ce kdo pozna katero podjetje ali osebo ki bi lahko ponudila delo na domu.... bi bila nadvsem vesela. Tudi sama v casu te receije zelim dodatno zasluziti kak evro, da bi lahko nasa druzina lazje shajala skozi mesec....

Samo resne stvari, prosim, na moj email

Najlepsa hvala!
Mojcka 

06.12.08 14:54
Monday, December 1, 2008
£250 - Home Based Typist/Data Entry Clerks Positions Available
We have several openings available in this area earning £250.00 ($470.06, €368.04) - £500....
Listed by Di Reef in Jobs : Administrative/Clerical|Report
Friday, November 28, 2008
PAID ONLINE SURVEYS ~ WORK AT HOME
Work From Home Online Survey Takers Needed. Make Money Online - Fill Out Simple Opinion F...
Listed by Cindy Dalton in Jobs : Administrative/Clerical|Report
Wednesday, September 17, 2008
Part time data entry from home
Want to earn extra cash in your spare time? Earn £20-30 per time by just processing quick,...
Listed by Suzie Appleby-Robbins in Jobs : Administrative/Clerical|Report

10.12.08 13:18
pozdravljeni,
tudi jaz vas prosim,če imam kdo kakršnokoli informacijo o delu na domu,ki ni nateg.lahko je tudi honorarno delo oz. pomoč v računovodskem servisu.
sem noseča in brezposelna,zato sicer prejemam denarno socialno pomoč,vendar zelo nizko,prej simbolično.zato bi rada zaslužila kaksen dodaten evro,da bi vsaj malo lažje shajala čez mesec.
lepo prosim,če ima kdo kakšno resnično informacijo naj mi jo posreduje na email.
Latha 

10.12.08 13:44
Zdarvo

Iščem kakršnokoli delo na domu.Zaenkrat brez uspeha.
Če je kaka možnost mi prosim pišite na mail.sem iz Lj.

20.12.08 19:58
POZDRAVLJENI!
Iščem delo na domu,sem iz Kranja,vajena dela na kakšnem ročnem stroju,itd.lp
nadka 

20.12.08 20:39
Spostovane gospe, ki iscete delo, ne vem koliko casa, je pa pomembno, da tudi v tem mesecu razsipnistva nekaterih, niste pozabile oddati oglas.
To naj vsakemu citalcu pove, da resnicno delo potrebujete in verjamem, da bi ga vestno opravljale.
Ne morem vam ponudit dela, lahko vam pa pomagam z kaksnim dobrim nasvetom ali komentarjem, zakaj je pri nas tako kot je.
Ce ne bi bilo nobenega iskalca nikjer, razen vas tukaj, bi bilo ze to prevec za naso lepo Slovenijo. Ampak iskalcev dela je ogromno, dosti, dosti prevec.
Delodajalci pa se tega zavedajo zato se tudi po svoje organizirajo, nazven pa bolano, bedno, zanicljivo obnasajo.
Ko opazujem te stvari, bi vam rada nekaj svetovala. Saj vsi vemo tisti pregovor "siti ne razume lacnega", ne mislim dobesedno, zato vam priporocam, ne pisite oglasa kadar niste v dobri formi, kadar ste zaradi krize brez vsake kondicije, ne pisite prosnje, ce kdo ve za kaksno delo.... kot da pisete prosnjo centru za socialno delo.....
Verjamem v vase delo, v vaso absolutnost, ker verjamem, da delo resnicno potrebujete in ga boste vestno opravljale.
Nikoli ne napisite ce ste poroceni in oba z mozem na borzi, ce ste mati samohranilka, saj to delodajalci ne znajo prebrat tako, kot ste si vi zamislile, tako kot cutite in kot v resnici je.
Upam, da se razumemo, napisite oglas, iscem delo.... sem zanesljiva.... delovni cas ni problem,.. spretna, kondicijsko ful.... predstavite se taksne, kot v resnici ste. Predlagajte delodajalcu, da se ne dobite pri njemu, ampak pri vas doma, da vas spozna, da ima nekaksno predstavo, za koga se bo odlocil, ...... poskusite tako.
Spostovana zdenkica, verjamem da se slabo pocutite, ker bi bila pripravljena delat karkoli, da se izvlecete vsaj malo iz krize, prazniki so pred vrati, dokler ne bo nobene ponudbe za delo, se bote pocutili slabo.
Takrat, ko vam bo najhuje, si dvignite moralo z mislijo, koliko prepotentnih zenic ima ta hip se slabse vzdusje v domu, ker vidi cela druzina, kaj vse bi bilo potrebno postorit, pa ima, ampak ji je zal dat
makar samo 5 evrov na uro za nekoga, ki bi ji z veseljem vse porihtal, je pa velikodusna odzunaj in navzven..... To je revscina vecine, ne pa to, kar vi mislite.
Verjemite, na koncu pa se vedno, ko so vsa vrata zaprta odpre eno okence, samo opaziti ga morate.
Zelim vam cim vec uspeha, pa mnogo previdnosti. Cao

05.01.09 15:18
iščem delo na domu, sestavljanje .

iščem delo

10.01.09 19:15
iščem kakršno koli mizarsko tapetniško delo
imam manjšo opremljeno delavnico in kar nekaj znanje glede obnove pohištva redno službo imam vendar se je plača kar nekak skrčla
vsi ki potrebujete poceni storitev se mi javite
najrajši če ste iz severne primorske ali kje do šk. loke
LP!

Iščem kakršno koli delo na domu oz. honorarno ali podobeno delo. Sem iz štajerskega konca.

09.02.09 12:32
iščem honorarno delo ali delo na domu v dopoldanskih urah

09.02.09 12:32
iščem honorarno delo ali delo na domu v dopoldanskih urah
ado 

17.02.09 00:52
A gdo ve za kaksno delo na domu? prosim pisite
MILANN 

19.02.09 13:06
iščem delo na domu,imam tudi veliko garažo z 3-faznim tokom.

21.02.09 20:15
Iščem manjse ključavničarsko ali avtokleparsko(predvsem antikorozijska zaščita vašega vozila) honorarno delo pisite na mail vladka.zaksek@gmail.com imam manjšo delavnico.
MARINA 

02.04.09 16:34
IŠČEM DELO NA DOMU,LEPLJENJE,SESTAVLJANJE,PAKIRANJE.

04.04.09 12:58
Pozdravljeni,
tudi jaz sem le ena izmed mnogih ,prijavljena na zavodu, ki bi rada zaslužila kakšen € za kruh in mleko.
Sem pridna, poštena, zanesljiva!
Delo na domu, sestavljanje , lepljenje,pakiranje...delo prek računalnika...raznašanje letakov...kuvertiranje...
Mogoče ste starejši in bi Vam prav prišla pomoč pri gospodinjskih opravilih, čiščenju, likanju ali da se prinese stvari iz trgovine ter prebere kak časopis ob kavici, gre z Vami na sprehod...
Imate starše potrebne pomoči in ste Vi preveč zaposleni da bi jim Vi pomagali par ur dnevno.
Pišite, sem iz Trbovelj!

Hvala in lp
SilvA

11.04.09 16:31
IŠČEM DELO, KI BI GA LAHKO OPRAVLJALA NA DOMU.
ZNAM TIPKATI, RAZNO SESTAVLJANJE ..

21.04.09 13:24
Spoštovani

tudi jaz iščem delo na domu, kot je prepisovanje strani( dobro obvladam word, excel), razna administrativna dela, lepljenje kod na artikle, čiščenje, likanje, nakup starejšim v trgovino v okolici Slovenske Bistrice sem pridna in poštena in pripravljena se naučiti tudi novih stvari

če me potrebujete mi pišite na drobcena@gmail.com in z veseljem vam bom pomagala
kor 

27.04.09 02:48
Pozdravljeni!

Sem iz gorenjske regije in me zanima kakršnokoli delo na domu, pomoč pri vsakdajih opravilih, honorarno delo in podobno.

Za vse tiste, ki mi lahko ponudite kaj konkretnejšega mi lahko ponudbo pošljete na autspace1@gmail.com

hvala in lepo pozdravljeni.

02.05.09 21:19
Iščem kakršnokoli delo na domu.

03.05.09 11:01
delo na domu območje primorske
horvat_janez@yahoo.com
me zanima111

03.05.09 19:51
Navedeno
arowana
[email protected]

nudiš, iščeš???? vsaj jasno napiši!
maja33 

03.05.09 23:01
Tudi jaz IŠČEM kako delo na domu (tipkanje, pakiranje), zelo me veseli tudi delo z ljudmi, če potrebujete kakšno pomoč gospodinjskih delih, ali pri starejši osebi, ....sem pa iz gorenjskega konca.
lp
ena ki bi rada delala

05.05.09 17:12
Lepo pozdravljeni!

Tudi jaz se izpostavljam kot iskalka dela na domu. Najbolj mi leži delo z računalnikom (vnos podatkov, prepisovanje) tudi anketiranje. Skratka veliko različnih stvari me veseli tako da če so še kakšne drugae možnosti kot naštete me prosim kontaktirajte na: <[email protected]>

Kot morebitna vaša sodelavka vam želim trden, pošten in uspešen kolektiv, skratka vrednote, katere spoštujem tudi sama.

Sem iz dolenjskega konca!

28.05.09 19:38
Ojla!Opažam,da vas kar veliko išče delo.Jaz opravljam kataloško prodajo,
sem zelo zadovoljna.Če tudi tebe zanima to delo,pokliči:040-419-640 Kličite samo resni,sem pa iz okolice posavja.Andreja
delo na domu

01.06.09 11:11
Tudi jaz iščem delo na domu. Sem iz Ljubljane.
E-mail: flowers2lila(at)yahoo.com.

21.06.09 15:31
Pozdravljeni!

Tudi sama se zanimam za delo na domu, da zaslužim dodaten evro, vendar imam službo z nemogočim delovnim časom, t.j. tudi ob koncih tedna, praznikih, popoldne.. Ob majhnem otroku in delu na manjši kmetiji mi sicer časa ne preostaja, bi pa morda lahko opravljala kataloško prodajo ali kaj podobnega. Zanima me delo z ljudmi, tekoče govorim angleško, nemško in italijansko, blizu mi je vse, kar je povezano z lepoto duha, dosežki človeškega uma in s kulturo srca. Hkrati povprašujem, ali bi bil kdo pripravljen pomagati pri delu na kmetiji. Gre predvsem za košnjo, napravljanje drv, skrb za nekaj živalic, njivo in vrt ipd. fizična dela. Plačilo po dogovoru. Samo resne ponudbe na e-mail: franjajorga@gmail.com.

Lep dan vsem!
ena pač, malo čudna

21.06.09 22:33
Navedeno
Andreja26
Ojla!Opažam,da vas kar veliko išče delo.Jaz opravljam kataloško prodajo,
sem zelo zadovoljna.Če tudi tebe zanima to delo,pokliči:040-419-640 Kličite samo resni,sem pa iz okolice posavja.Andreja

OFIFLAME ali AVON??? kozlarija, da ni večje
Potrebovala bi občasno pomoč pri skrbi za živali( ptice, kunci, pes, mačke)v moji odsotnosti.Najraje osebo, ki je to že počela in ima tovrstno znanje, je zanesljiva in fleksibilna. Najraje iz Lj., ali okolice.
Pravtako bi občasno potrebovala osebo za fizična dela okoli hiše-npr. striženje žive meje,manjša popravila....nekoga , ki je dovolj natančen in se spozna tudi na delo z lesom. Eventuelne ponudbe na email.lp

10.08.09 12:24
Vsi ti oglasi za kao delo na domu so (vedno bolj izvirni) navadni nategi! Garantirano.
čim nekdo ne pove nekih osnovnih verodostojnih info po telefonu ali mailu in le muti v stilu 'tega vam ne moremo govoriti po telefonu', 'to lahko izveste le na sestanku/srečanju' - to je izključno nateg, prodaja megle. Ali Oraflame ali Amway....vse so to iste spake. To absolutno ni nobeno delo! Vem.
Zato zelo previdno!
mufana 

27.08.09 13:16
Živjo,
živim v mariboru.Zanima me, če mi lahko kdo ponudi kakšno delo.Sem zelo vesten in delaven, zanimajo pa me dela kot so urejanje okolice, čiščenje na domu, mogoče mi lahko kdo ponudi delo, ki bi ga opravljal na svojem domu(sestavljanje,...), sprehajanje kužkov, varstvo otrok,...
Pišite mi samo resni
e-mail:[email protected]
lep pozdrav
tilen
ALEXA

14.09.09 11:11
Hej...kot vidim vas večino išče na tem forumu delo... Tudi jaz iščem delo,kakršnokoli,honorarno,preko študenta,razen zgoraj omejenih del kot je kataloška prodaja in podobno.
če ima kdo kako infromacijo naj mi piše na naslov alexiaz59@gmail.com,sem iz okolice ptuja.
samo resni....
lep pozdrav!
Janez...

21.10.09 09:22
Pozdravljeni!
Jaz nekih posebnih izkušenj z delom doma nimam. Zanimalo me je, če bi lahko kaj zaslužil preko računalnika. Vendar sem bil v dvomu, dokler nisem sprobal tega: http://www.makingmoney.100webspace.net/ Meni osebno je delovalo...
titaniaBlack

05.11.09 20:08
Pozdravljeni!

Moja sestra je "prodajala" ORIFLAME kozmetiko in je prej sama ponucala vse to kot prodala. To je nateg! Zakaj si kdo ne poišče delo prevajalca, kot pa neko sestavljanje. Tudi to je zelo težko dobiti, ampak jaz pravim da kdor vztraja, kliče in teži... veliko dobi ;)
Srečno vsem pri iskanju honorarne zaposlitve.
tinka71

06.11.09 08:46
Navedeno
Mojca29

Pozdravljeni!

Še vedno sem na zavodu za zaposlovanje, da bi v kratkem našla kakšno zaposlitev, pa tudi ne kaže kaj dobro.

V poštenm nabiralniku sem našla obvestilo o možnosti dela na domu. Klicala sem številko, ki je bila navedena na letaku, in gospa mi je povedala, da ni denarnega vložka in da naj bi na listke pisala neke šifre. Sestali naj bi se v ponedeljek. Razložila mi naj bi, kako delo poteka, kako je s plačilom ...
Že marsikdo mi je povedal o kaki potegavščini na račun dela na domu, zato sem previdna in vas sprašujem, ali kdo pozna za kakšno delo se gre in če je kdo to že opravljal, ali se tako delo sploh splača (na mesec bi rada zaslužila vsaj 150 evrov, seveda ne tako, da bi morala zanje delati osem ur na dan).

Hvala za kakršno koli informacijo!

Javi se na mail...darinka040@gmail.com

06.11.09 13:43
Res, hudič, kriza in stroški so kar gor........
Tudi iščem delo na domu, izdelava arm. načrtov; popis;.... kaj podobnega.

LP
jože 5

06.11.09 22:00
Doma sem iz okolice Maribora in sva oba z ženo brez zaposlitve, in tudi ni videti da bi jo v kratkem dobil. Zato iščem kakršno koli delo ali na domu ali honorarno, ker smo popolnoma brez vsakih sredstev. Če bi kdo vedel za bilo kaj bi mu bil zelo hvaležen. Seveda ne pride v poštev prodaja od vrat do vrat, oriflame, mrežni marketing in podobne stvari. Dela ki bi me veselila so urejanje okolja, pospravljanje, čiščenje, pomoč starejšim, pakiranje, sestavljanje, tipkanje na domu, manjša fizična dela, prodaja v trgovini, svetovanje, prevoz oseb, nakupovanje, skrb za lepo okolico, delo v knjigoveznici in podobne stvari.
Že v naprej se vsakemu zahvaljujem in upam na čim prejšnji uspeh.
Lep pozdrav vsem na tem forumu.
valerija bezjak

02.12.09 18:50
nega in pomoc starejsim 070 823 766
mihi40

lep honorar

03.12.09 10:06
Pozdravljene,

prav ganljivo je prebirati vse te oglase, ko želite delati pa tega ne dobite, da bi tako zaslužile kakšen evro.
Zelo razumem vse te objave, ker si težko predstavljam poravnavanje vseh obveznosti brez rednih dostojnih prihodkov.
Želel bi pomagati tistim, ki rabite tako pomoč. Zmanjkuje mi časa za spoznati eno dobro prijateljico, za občasne sproščene komunikacije, ki jih zelo pogrešam v zadnjem času. Prijetni, mladi, vitki prijateljici sem tako pripravljen pomagati.
Oglasi se na miha6565@gmail.com
MIZAR123

03.12.09 11:57
polagam laminat zelo kvalitetno in ugodno 4.5h (GORENJSKA) 040-863-943
SIMONČEK

07.01.10 12:04
IŠČEM DELO NA DOMU,LEPLJENJE,SESTAVLJANJE,PAKIRANJE.
Laura C

08.01.10 20:11
Tudi jaz iščem delo na domu ali varstvo otrok v okolici Ljutomera, Ormoža ali Ptuja!
051 319 979
jože 5- javi se

09.01.10 10:45
Pusti telefonsko. Rada bi nekaj vprašala.
LadyAnion

09.01.10 11:29
Lep pozdrav.
Za vse vas ima rešitev.
Ponujam delo - mrežni marketing, kre za širjenje izdelka ki ga vse ženske potrebujemo-vložke) izdelek je izoblikovala znanstvenica na Kitajskem. Ta izdelek vsebuje anione, ki uničujejo bakterije ki se nabirajo. Ostali vložki imajo spodnjo plast sestavljeno iz plastike kar je najslabše. Enako kot bi si dale polivinilasto vrečko na njo malo vate ali gela in bombaža potem pa še malo plastike in bi to uporabljale?
Izdelek je dober in se dobesedno prodaja sam od sebe. Preprečuje vnetja, beli tok, srbenje, vlažnost (ker upije) in s tem tudi vse bakterije., raka na materničnem vratu, neplodnost.
Nažalost je dejstvo da ima veliko žensk veliko težav ravno zaradi teh vložkov ki jih uporabljamo. Umetno, plastično in vse bakterije gredo v vašo nožnico. Smrdi, srbi, mokro je. Zveni znano kajne?
Ob majhnem trudu lahko napolnimo svoje denarnice z še eno dodatno plačo.
Zakaj je ta mrežni marketing poseben? gre v širino in globino mi pa smo od vsake plačani. Nič točk, popustov, in nategovanja... vse se šteje v eurih.
Ne bo vam žal.
Če koga zanima mi lahko piše na ladyanion123@gmail.com ali pokliče na 041851335

Pa zagrabimo, da bomo lahko malo boljše živeli. Lp
Ivanka 71

23.01.10 10:11
Spoštovani obiskovalci!
Nudim pomoč na domu,čiščenje ,pranje, likanje in čiščenje poslovnih prostorov....V okolici Ptuja!
Za vse ostale informacije pokličite na številko 041 282 024 ali pišete na mail tamara.riana@gmail.com.
Lep pozdrav !
sonij333

24.01.10 21:30
Nudim plačilo 20eur na dan brez sexa zasluzite vsako dnevno v 10 minutah tako da mesecno lepo nanese je majhna usluga in plačam javite na sonij333@gmail.com
kalimero-stilist

25.01.10 12:58
Zanimivo se mi zdi kako optimistično nekateri naštevate kaj bi delali: sestavljanje, urejanje okolice, .... VAROVANJE OTROK! Pa se sploh zavedate kako odgovorno delo je slednje? In kako težko prigaran denar ki ga za to dobiš?
snezana k

26.01.10 11:10
iščem delo: varstvo otrok, čiščenje stanovanj ali hiš, v okolici škofje loke.
04 515 34 39

lp
starman

31.01.10 13:50
Navedeno
kalimero-stilist

Zanimivo se mi zdi kako optimistično nekateri naštevate kaj bi delali: sestavljanje, urejanje okolice, .... VAROVANJE OTROK! Pa se sploh zavedate kako odgovorno delo je slednje? In kako težko prigaran denar ki ga za to dobiš?

O brez skrbi, da vem. Zaposlena v vrtcu, skoraj 10 let delovne dobe, plača pa 750 eur z vsemi dodatki. Super res. Ocitno tud drzava dobr ne ve, kako zelo pomembno je to delo :(
tadejus

Re: Delo na kmetiji

06.02.10 14:11
rad bi zvedo če je kje kako delo na kmetiji.lokacija ni važna.040524249 tadej.
aleixa.babe

09.03.10 13:54
Tudi jaz iščem delo na domu, sestavljanje, tipkanje, leplenje..alexia.babe@gmail.com
Jože

11.03.10 10:41
Spoštovani!

PONUJAM VAM RESNO DELO.

Pošiljam vam ponudbo super priložnost, ali jo boste izkoristili, mi smo jo.
Pošiljam vam malo opisa od kje prihaja denar in kaj se dela v naši organizaciji, če vas bo zanimalo kaj več, mi pišite na: zlatiorel@gmail.com, da se bomo dogovorili za informativni sestanek, KAJTI TO JE EDINI SISTEM DO SEDAJ, KI SEM GA JAZ SPOZNAL V SVOJH 30 LETIH SLUŽBOVANJA, KJER SI RESNIČNO PLAČAN PO UČINKU, TO POMENI DA ČLOVEK DOBI DOBRO PLAČILO ZA DELO KI GA OPRAVI, NEDELO TUKAJ NI PLAČANO

Upam, da ste reseni iskalci dela in da boste tole prebrali v celoti, ker vam ponujam priložnost, ki je povsem legalna zadeva in je odobrena od Gospodarske zbornice Slovenjije leta 1995. Verjetno se strinjate, da je danes vse težji in večji problem poiskati varno službo, zato vam priporočam, da natančno prečitate sporočilo, ki ga vam pošiljam, dobro premislite in se oglasite glede dogovora za sestanek.
To ni samo zanimivo ampak je tudi življenjskega pomena.

KAJ LAHKO VI PRIDOBITE?

V 1.FAZI PROFITIRATE - POCENITE VAŠ ŽIVLJENJSKI STROŠEK

V 2.FAZI LAHKO DOBRO ZASLUŽITE

IČEMO LJUDI, KI ŽELIJO DOSEČI V ŽIVLJENJU NEKAJ VEČ

Ne ponujam vam FINANČNIH IGER

Tisti ljudje, ki so si dovolili pogledati in preveriti so danes veseli, sproščeni in zelo navdušeni nad možnostjo, ki jo nam vsem nudi ekonomija nove dobe.

Strah je odveč, ker: - NI INVESTICIJE(ni tveganja ni finančna igra)

- NI AKVIZITERSTVO (ker ne prodajamo izdelkov od vrat do vrat)

- KDO ŽE SODELUJE Z NAMI? Vse strukture ljudi: dr., ing., profesorji, PRAVNIKI, podjetniki,politiki, študentje, upokojenci, ....... saj si vsi ljudje želimo več časa in več denarja, pri nas lahko dosežete oboje. NE VERJAMETE - PREVERITE, saj vas nič ne stane, če boste preveril.

Z vsem spoštovanjem

Jože
mica2

11.03.10 18:50
Jože Wellnes je out.........
đurđa

19.03.10 01:24
sem iskalka delo na dom sem prebrala ta vaš dopis,me zanima za kakšno delo gre.
lep pozdrav.

19.03.10 14:28
HY!

To je "PIRAMIDA". Delaš za druge, ki imajo dobiček, ti si pa v "ri..."
S tem imam veliko izkušenj. Grem na kakšen sestanek in ko vidim, o čem se gre, zbrišem.
Al prodajaš, iščeš nove člane,...
Oglasa: DELO NA DOMU ne upoštevajte, ker je to samo zavajanje. Ponekod dajo oglas: lepljenje kuvert, sestavljanje...., ko prideš na sestanek, je nekaj čisto drugega, kar ne razumeš, pač iščejo dobiček.
Dragi oglaševalci, napišite KONKRETNO, za kakšno delo gre. Vi dobite plačano že, ko dobite skupino za predavanje. Mi pa tratimo dragoceni čas.

Brez zamere

Lep dan
OGOLJUFANA

19.03.10 20:50
Zanima me ali je kdo od vas bil ogoljufan s strani firme, ki se ukvarja s prodajo zdravilno zeliščnih izdelkov?
Jaz sem bila, zelo. Ne zaupajte "prijazni gospe", ki naj bi vam predstavila način trženja, ne zaupajte lastnikom.

20.03.10 17:49
Navedeno
OGOLJUFANA

Zanima me ali je kdo od vas bil ogoljufan s strani firme, ki se ukvarja s prodajo zdravilno zeliščnih izdelkov?
Jaz sem bila, zelo. Ne zaupajte "prijazni gospe", ki naj bi vam predstavila način trženja, ne zaupajte lastnikom.

Za katero firmo se gre ??
bievro 

28.03.10 13:09
Iščete dodatno delo, ali povsem novo zaposlitev?
Želite redno ali honorarno delo?
Kakšen dohodek si želite, da bi bili na svojem delovnem mestu zadovoljni?
Kaj ste pripravljeni storiti da bi danes zaslužili 1 sam € več kot zaslužite sedaj?
Kaj pa 100 - 200, morda 500 €?
Kako visoko ali nisko se cenite?
Kaj si sploh želite doseči v bodočnosti, kakšni so vaši cilji, želje, vaše sanje.
Kaj ste pripravljeni narediti za izpolnitev svojih ciljev, san, želj?
Zakaj sprašujem vse to?
Zato ker sem takšna vprašanja zasledil na tem in mnogih drugih forumih med napisanimi vrsticami, ter ker vam lahko ponudim informacije kako doseči VEČ.
Večji dohodek, več prostega časa, več časa za družino in prijatelje.
Seveda pa potrebujete za vašo odločitev INFORMACIJO kako vam lahko vse to omogočimo
Ali ste pripravljeni takšno informacijo sprejeti, ali ste pripravljeni za takšno informacijo porabiti svoj prosti čas.
Če ste in ste dovolj samozavestni, vztrajni in resnično odločeni da nekaj spremenite v svojem življenju, potem imamo za vas tel.:070 215 220, na katero nas lahko pokličete, da se dogovorimo za povsem zastonj informativno predstavitev.
Lep pozdrav.
cico23

28.03.10 20:20
bievro in koliko stanejo te tvoje " INFORMACIJE" baje da so vse prej kot poceni.....???? lp
bievro 

28.03.10 21:30
Koliko je vreden tvoj prosti čas?
Naša informacija je namreč povsem ZASTONJ, torej brezplačna.
To so informacije iz prve roke in ne vem odkot ti ideja o plačilu informacij.
Lep pozdrav.
mark84

26.06.10 17:35
A je kdo že slišal o služenju pasivnega denarja? Kao dobiš neko kartico s katero plačuješ svoje stroške in po trgovinah. Štejejo se ti pike in s časom se ti povrne denar. Več trošiš več dobiš.

Prosim, če kdo ima kakšne informacije glede tega bi jih bil hvaležen!
imetnik kartice

07.08.10 12:14
Navedeno
mark84

A je kdo že slišal o služenju pasivnega denarja? Kao dobiš neko kartico s katero plačuješ svoje stroške in po trgovinah. Štejejo se ti pike in s časom se ti povrne denar. Več trošiš več dobiš.

Prosim, če kdo ima kakšne informacije glede tega bi jih bil hvaležen!

Spoštovani,

Res je obstaja ta kartica! In res deluje na tak način. Pri vsakem nakupu se ti povrne denar. Nekje samo procent, drugje več. Sčasoma se ti naberejo ti procenti in res dobiš denar na svoj račun. Več, ko trošiš - več se ti povrne!

Sem imetnik te kartice in tudi VI lahko to kartico dobite pri meni, vam lahko vse uredim.
Pošljite mi mail na: dolga@siol.net

VSE DOBRO VAM ŽELIM IN ČIMVEČ VRNJENIH PROCENTOV.
VSAK NAKUP VAM LAHKO POVRNE NEKAJ DENARJA!
nedka

06.10.10 18:27
Navedeno
arowana

[email protected]
Čistilka

07.10.10 01:03
Če rabite izkusno in zanesljivo čistilko na domu, v Ljubljani, za čiščenje ali likanje, lahko me pokličete na tel. št. 040 338 264. Plačilo po dogovoru! LP!
delfinica

21.01.11 17:13
Jaz tudi iščem delo, lahko tud honorarno, sem na zavodu in nujn rabm denar...
kakšno sestavljanje, tipkanje...
javite tukaj za tel.!
Sem upokojenka in iščem delo :kot ,delo na domu,pomoč starjši osebi na njenem domu ali varovanje in spremstvo otroka na poti v šolo in nazaj. zanesljiva 100%
nagelj

07.02.11 17:03
Iščem delo na svojem domu kot je leplenje, sestavljanje, pakiranje...

nagelj
februar

16.02.11 20:31
Tudi jaz iščem,delo,ćiščenje,
lahko na domu,sestavljanje,lepljenje,pakiranje.
natascha 29

Re: varstvo

22.02.11 20:06
nudim varstvo dojenčkom in novorojenčkom...delam v porodnišnica tak da izkušenj mam dovolj....če rabite varstvo v dop al pop času tudi ponoči pokličte....z veseljem popazim na vašga otročka...031624549
emandura

22.08.11 14:24
Hello

Krasne novice imam za vas. V mojem poslu Mandura se mi je pravkar odprlo mesto, ki ima 3,604,008 Team Volume (TV). Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo, da si boste zagotovili ta položaj, dokler je še na voljo.

Vpišite se tukaj
https://www.mandurabackoffice.com/distributorSignup.php?sponsorId=100917242

V letu 2008 je Mandura prišla z določitvijo, da povrne družbi. Združili so inteligentne in zelo izkušene posameznike, skupaj združeni v dobro ekipo, so ugotovili, da z uporabo znanja in sposobnosti vsakega člana, bi slednji lahko razvili podjetje, ki bi koristilo za prehransko in finančno blaginjo drugih.

Mandura™ je bila ustanovljena s ciljem, da pomagajo posameznikom in družinam:
•Da spremenijo njihovo celotno zdravstveno stanje.
•Da spremenijo svoje celotno finančno stanje.
•Da svoje življenjske dolgove in kredite izplačajo in živijo naprej brez njih.
•Da vsem, ki jih skrbi njihova pokojnina, imajo izbiro, kdaj in kako naj se upokojijo.

Vpišite se tukaj
https://www.mandurabackoffice.com/distributorSignup.php?sponsorId=100917242

Več informacij o produktih in poslovanjih kliknite tukaj
www.e.mandurarep.com
nina222

12.11.11 23:37
iščem delo na domu. likanje, pospravljanje, pomoč starejšim,...ker obiskujem srednjo zdravstveno imam izkušnje tudi z starostniki, invalidnimi itd. delo iščem v ljubljani (vič,center, rudnik) piši na mail ninapeterlin222@gmail.com
89

16.11.11 12:12
Pozdravljeni,

tudi jaz sem le ena izmed mnogih ,prijavljena na zavodu, ki bi rada zaslužila kakšen € za kruh in mleko.

Sem pridna, poštena, zanesljiva!

Delo na domu, sestavljanje , lepljenje,pakiranje....raznašanje letakov...kuvertiranje... v ljubljani
julijana2009

20.11.11 12:26
suzi1971

A mi lahko kdo pove kako poteka klikanje ptc strani
Sarged

22.11.11 10:09
Navedeno
julijana2009
suzi1971

A mi lahko kdo pove kako poteka klikanje ptc strani

Najboljše ter sigurne PTC ( delo doma preko interneta ) strani preko katerih se lahko dodatno zasluži - preverjeno iz strani "PTC investigation" ter Alexa - spletno informacijske družbe. Vse strani so preizkušene.

http://www.racunalnik.com/PTC.html

prijaviš se in klikaš po ponudenih straneh :D
mertlica

Re:DELO NA DOMU

11.12.11 17:02
Sem zanesliva iskušena iščem honorarno delo čiščenje pomoč v gospodinstvu nega starejših.V Keanju inokolici vdopoldanskem času.
gospa

Re: čiščenje nega starejših

11.12.11 17:17
iščem dodatno delo čiščenje, pomoč in nega starejših imam iskušne,delo bi opravlala v dopoldanskem času,pokličite na tel 040869255
1martin

19.12.11 03:41
in kaksna je ta kataloska prodaja andreja???040 459 850
1martin

19.12.11 04:50
Dragi moji!Poznam velik teh veriznih prodaj,če lahko tako se izrazim,od amway,avon,orifleme...pa do fm parfumov!Povsot je različen sistem in men najbolj ugaja fm parfumi in s tem tud kak eu,za kruh,mleko zasluzim,zavedat se pa moramo vsi,da obogatel s tem nihče ne bo!Vložek ni pretirano velik,42eu in to je vse,da lahko zacnes!Niti te ni treba polek,ko dobivas in zbiras narocila,varijant je veliko,kok se kdo znajde!Imam primera dva,ko sta v 14 dneh zasluzila z samo razliko med nabavno in prodajno ceno artikla po cca 300eu!Ampak poudarjam,to je sreca in sodelovanje z kolegi,ki ti morda zelijo pomagat kaj prodat!no,skratka, ura je že pozna,moram nehat nakladat, :)) ce kdo zeli kaj vec info,nikogar ne mislim prepricevat,naj me kontaktira na mail storitve.mali@gmail.com,pa dobi info katere ga zanimajo!
martin 030 626 030
misc

27.12.11 12:55
@julijana2009

Najprej, kratica PTC pomeni "Paid To Click", kar prevedeno pomeni nekako "plačani za klikanje".
PTC strani so v svojem bistvu stičišče, kjer se srečujejo na eni strani oglaševalci in na drugi "stranke", ki so, proti plačilu, pripravljene gledati njihove oglase.
PTC strani so portali, ki prodajajo oglasni prostor oglaševalcem in njihove oglase prikazujejo "strankam", ki so oglase pripravljene gledati.
V osnovi torej ne gre za nič drastično drugačen princip kot pri klasičnem olgaševanju, razen ene ključne razlike. Prejemnikom oglasov je prosto prepuščeno kdaj in koliko oglasov bodo pogledali in za svojo aktivnost so plačani.
Sam sem zadnje pol leta raziskoval možnosti zaslužka na teh straneh in moram reči, da kljub prvotni skepsi, verjamem da nekaj dodatnega denarja se da zaslužiti.

Nameraval sem napisati kaj več, vendar bi bil moj odgovor predolg za tukaj, lahko pa ti na mail napišem kaj več, če te resnično zanima. Prav tako tudi ostalim, če je interes.

Pri tem "delu" (če temu sploh lahko tako rečemo :)) je treba imeti:
- malo znanja iz uporabe interenta (nič zahtevnejšega, le toliko, da znate "prisrfati" na PTC stran se logirati in klikati),
- osnovno znanje angleščine, toliko, da se znajdete na straneh, ki so večinoma v angleščini

Sam sem zaenkrat zadovoljen s potencilom, ki ga vidim.

V 2012 vam želim uspešno iskanje dela (zaslužka) in občutka zadovoljstva in varnosti.
motya

20.01.12 01:33
http://delodoma.webs.com/

Tole je še ena stran, ki ponuja klikanje po PTC straneh. Vse strani so preizkušene in zadeva deluje, vsaj meni :)
finonino

24.02.12 08:27
"delo doma" na drugačen način:
www.wazzub-slovenia.co.cc
prijave imajo rok trajanja, zaslužek je trajen

(dvomljivci lahko to objavo mirno preskočite)
jerry

29.02.12 01:12
V našem podjetju vas naučimo zaslužiti s promoviranjem edinstvenega zdravega napitka, ki ga uživa skoraj 90% ljudi na svetu, ki je povrhu vsega odličnega okusa in vas plača za to, da ga pijete in priporočate drugim.

Je enostavno, je preprosto ....

Več informacij na:
organogold.si@gmail.com
041625745

p.s. ker gre za resen pristop, vas prosimo, da nam pošljete vaše podatke in rade volje vam bomo poslali več informacij o izdelku in možnosti zaslužkov, ki temeljijo izključno na vašem odnosu do dela. Sistem dela je preizkušen in preverjeno deluje.
wenessa

02.03.12 12:19
to je piramida!!!!!!!!
Mat_83

03.03.12 16:52
Želite dober in poceni dopust? Želite zraven tega še zaslužiti? Potem imam pravo rešitev za vas! Enkratna ponudba... ne smete zamuditi...
...spremnilo bo vaše življenje in in dopustovanje zagotovljeno! Na izbiro je preko 60.000 destinacij po vsem svetu v hotelih 4* ali več po 50% nižjih cenah!!!, ampak to še ni vse... možnost dela in zaslužka le z širjenjem informacij! Tako lahko še niste prišli do zaslužka, saj se produkt prodaja sam! Kdo pa si ne želi dobrega in poceni dopusta?

Za več informacij me kontaktirajte na:
041/311-417 - Matjaž Šoštarič
E-mail: sostric.matjaz@gmail.com
Roxana Bregar,031-246-778

14.03.12 21:09
POZDRAVLJENI
Iscem delo kot pomoc na domu.ter delo cvetlicarke,vendar te sole se nimam narejene,me pa zeloooo veseli tovrstno delo.Torej, ce me je kdo pripravljen vzeti za kakrsnokoli delo v cvetlicarni bi bila vec kot vesela..kot za prvo omenjeno delo.Doma sem iz Ljubljane.
!h
HVALA IN LEP POZDRAV!

Alaia

16.08.12 11:24
zanimam se za delo doma (predvsem sestavljanje, lepljenje, etiketiranje..) ce kdo pozna kaksno taksno podjetje, naj prosim poslje podatke podjetja.
Aneleh 

17.08.12 14:24
Pozdravljeni,

Nudim pomoč na domu v Celju in bližnji okolici.
Pokličite me če potrebujete pomoč pri čiščenju ali skrbi za starejše družinske člane (kuhanje,likanje,pospravljanje,pranje,nakup živil, spremstvo k zdravniku, sprehod ali pa družbo).
Z obojim že imam kar nekaj izkušenj saj sem delala kot strežnica v hotelu,UKC Lj in domu starejših občanov.

Sem pridna,poštena,natančna in zanesljiva.

Cena po dogovoru.

Dosegljiva sem na 040/729-102

l.p.

Helena
zdene.d

27.08.12 14:14
a mi lahko samo nekdo pove da delo na domu obstaja! Da dejasnko nekaj počneš z rokami in si zato plačan. Pred leti vem da je bil 10in1 nateg so ljudje delali na koncu jinm je pa roba ostala pa brez plačila. A ima kdo pozitivno izkušnjo?
pomurje

31.08.12 14:12
Lep pozdrav,

Nudim pomoč na domu, ROGAŠEVCI pa do Murske Sobote

Čiščenje, likanje, pomoč v kuhinji ,na vrtu spremstvo otrok ali starejših pomoči potrebnih.

se priporočam
sanyt

01.09.12 17:35
dela na domu NE obstajajo , obstajajo samo trume naivnežev ki temu nategovanju nasedejo in obstajajo razne službe (policija. inšpekcija...) ki bi morala kaj ukreniti ampak ne saj je za njih prenaporno že to da sedijo in se abnormalno redijo od plač iz davkoplačevalskih cekinov.....
jasmina.k

07.09.12 19:20
Lep pozdrav

Iščem katero koli delo na domu(sestavljanje,pakiranje,..)ali čiščenje,likanje.Sem iz okolice krškega
vesna--

20.09.12 09:47
Iščem delo na domu sestavljanje, pakiranje, lepljenje.
Prosim vas, če ima kdo kaj več informacij, kje dobiti delo, naj mi sporoči.
Mail:
vesnamilantian@gmail.com
AljažPanda

23.09.12 11:55
Iščem delo na domu

aljaz.panda@gmail.com
[email protected]

Re: Delo na domudelo na domu

12.11.12 17:57
iscem delo na domu sivanje lepljenje sestavljanje vidervol.vida@gmail.com
G. Rufus.

11.04.13 03:42
Vprašanje: Koliko je 8 minus 8 Lep pozdrav vam,?
Vse vrste posojila so se posojeni po obrestni meri v višini 3% in
sega od najmanj 1.500 $ za največ 5.000.000,00 $ s
traja največ 30 let. Torej, če ste potrebujejo posojilo, prosimo,
pošljite nam izpolni obrazec za prijavo.

POSOJILA PRIJAVNICA

Ime:
Spol:
Starost:
Naslov:
država:
Država:
Znesek, potreben:
Trajanje:
Telefonska številka:

rufusfinancialhomeltd@gmail.com

Lep pozdrav.
G. Rufus.
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 13 plus 9?