//

Iščete delo, delavca?

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.
Moderator: ekipa portala mojaZaposlitev.si
Neja  

Mrtvašnica-delo

02.08.04 10:57
Sem trpežna in precej neobčutljiva za take zadeve, zato bi to delo opravljala brez posebnih težav.
anxy  

Re: Mrtvašnica-delo

02.08.04 20:33
ha-ha a se ti mal hecaš?
Janja  

02.08.04 22:41
Neja, je precej dobro plačano.
Neja  

03.08.04 19:50
Hej, js se nč ne hecam. Ja, vem, da je dobro plačano.
buuuu  

08.08.04 20:42
ves kako gre to

1 dan gre
2 dan se nekako gre
3 dan no ja
4 dan popizdis
Neja  

12.08.04 13:15
Odvisno od potrpežljivosti in temperamenta.
ja, kaj si sam ali vdveh z mrlicem? kako to sploh zgleda? Kaksna pa je placa?
dolores
fudo 

28.04.09 21:44
slisu sm da iscejo delavce za tuširanje trupel pa me zanima a je to še u toku,koliko je na uro ker sm slišu tudi da je dobro plačeno,pa tudi č mi loh kdo razloči kako to gre?
mounty 

13.05.09 14:24
Tudi mene zanima. Zelo resno!
Prosim za nasvet kako do tega

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

16.05.09 15:48
Zakaj za vraga se pa mrtveci tuširajo? :))
To je tak ko da bi avto dal oprat, preden gre v stiskalnico :)

1 - Prvi
simba6 

18.05.09 19:55
Zaradi tega ker so nekoč živeli in so nekomu nekaj pomenili. ddddddd
simba6 

18.05.09 20:02
aja drgač maš pa prav
IrenA

31.05.09 21:19
Navedeno
Neja
Sem trpežna in precej neobčutljiva za take zadeve, zato bi to delo opravljala brez posebnih težav.

Hehe, povej to na razgovoru za službo na reklamacijskem oddelku ;)

01.06.09 18:31
js bi tudi tole delau :D. dejte mi na mejl pisat, prosm, če je še kej placa :D
Matej7 

15.06.09 15:12
Se je že kdo pozanimal do zdaj, kako je s tem delom v mrtvašnici?

Sam razmišljam, da bi poklical na Žale, smo zaenkrat še kar odlašam...
arkyca

30.06.09 11:30
hja moja bivša tašča je bla kuharca v mrtvašnici - sežigalnici na žalah. zdržala je sam 3 dni. plača je bla super, zelo dobra. 2 dni je blo ok, 3 dan ko pa jo je kolega mal popeljal na okol da ji pač razkaže kak se dela pa kaj,...je blo pa hudo...naslednji dan je dala odpoved. sej plača je sam morš met dobre živce pa želodec da lahk delaš tam.
rafaelandjeo

21.08.09 19:23
Živjo sem naglušni študent pa me zanimam za delo v Mrtvašnico.
rad bi vedel način dela in ura postavka. pa koliko ur na dan se dela.
moj meil rafaelandjeo@gmail.com
šeherzada

08.10.09 17:53
zivjo....mene pa samo zanima kok je placano delo u mrtvasnici prosim za cimp0rejsni odgovor..kako pa poteka to delo in koliko ur na dan delas???'
džina

08.10.09 21:37
Upam, da je kdo od vas poklical v mrtvašnico in se pozanimal. Ali se vsi skupaj malo bojite smrti?
strahecstrašanski

09.10.09 14:17
Enkrat sem poznala nekoga, ki je imel "veze" in ker se mi je reeees šlo za službo. Lahko greš tudi za preizkuševalca zdravil, ki je menda tud zelo dobro plačano. Sem bila študentka in včasih res razmišljaš o njabolj nemogočih stvareh :) Glede obojega sem si premislila, še sreča, ker pač menda se je tudi nekaj druga našlo :))) Pri zdravi pameti se zdaj nebi lotila tega.Glede obojega pa imaš po mojem lahko posledice celo življenje, verjamem pa, da nekaterim enostavno druga ne preostane, ampak res premislite, če je to zadnje kar lahko delaš...

Vem samo, da men je nekaj najhujšega otrdelo mrtvo truplo - to sem spoznala na manj krut način, ko sem po nesreči brcnla v truplo mačke, in še zdaj se spomnim tistega občutka imam fobijo na pajke in to je pa še veliko huj... Mogoče se vam zdi smešno, ampak po mojem (sej ne vem, no), ampak predstavljajte si pol dotikat se mrtveca... To pač ni več kot bi se dotikal živega, ki še nima strjene krvi... Ogabno... In tudi potem po moejm stalno razmišljaš, kaj je bilo, da je umrl in a si predstavljate, da moraš oskrbet dojenčka ali otroka???

BTW vsa čast tistim, ki študirate medicino in podobno, resno...

10.10.09 06:45
Za preizkuševalca zdravil lahko greš komot v Leku ali Krki...je pa treba tud po nekaj mesecev hodit na teste...keš pa ni slab...
jz

12.10.09 18:21
oj kako prideš do preizkuševalca zdravil, a to kar v LEKprošno daš? lp
lekarka

12.10.09 20:49
ja kako je to z lekom pa to? a pupe tud vzamejo, kdo kašn kontakt pozna?
ja če se dnar rabi je pač treba marsikej nardit
strahecstrašanski

13.10.09 19:45
Ne bit neumni... Če pride do kakšne nezaželjene reakcije, ste lahko tudi beboti celo življenje... To ni kar tako - priznam, da v tistih časih nisem pomislila na to, ampak se nisem odločila, na srečo. Bolje je poiskat drugo rešitev, ker ta je po mojem najslabša. Sama bi šla v to, če bi bila hudo bolna in nebi bilo druge možnosti.
novicka

20.10.09 10:51
no, jst sem cist mimogrede slisala za placilo v mrtvasnici,....naj bi blo 20 evrov na uro.zdej pa nevem a je res al ne

22.10.09 14:12
Pred par leti vem, da so iskali v mariboru. Kolega dela tam v bistvu oblači mrtvece. Za njega je to ful fajni šiht, če se ne motim dela 3x na teden, vikendi, prazniki itd... je fraj. Je pa reko, da skoraj da tekmujejo med seboj kdo bo komu manj telesnih udov polomil ob preoblačenju. Od takrat dalje se nisem menla z njim ker mi je še več neokusnih črnih zadev povedal kako poteka njegov delovni dan.
mounty 

22.10.09 15:10
Pa plača?

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

22.10.09 16:11
Ne spomnim se koliko je že reko, sam je pa lep znesek bil. Mislim, da je takrat reko okrog 250.000 sit. Lepo še posebej če res delaš 3 dni na tedn, pa malo glede na to da maš lahko ful psihičnih težav. Nisem prepričana glede plačila, njegove zgodbe so zasenčile tud ta del :( pa še enih 5 let je od tega minilo.
Anana

30.11.09 20:34
Dober večer.
mene tudi zanima koliko je plača in po koliko ur se dela na dan? resno
Ali obstaja še bolje plačana služba ?
miško111

07.01.10 20:57
Mrtvašnica delo za katerega vejo vsi ampak noben ubistvu neve nč ko pride do kont...

26.02.12 13:07
Živjo rads bi delal v mrtvasnici zati ker imam zelo dober želodec in glede tega sploh nimam ovire videl sm pa že zelo veliko mrlicev zato me tudi zanima to delo prosim za delavno mesto ze v naprej se vam zahvaljujem!Robert Bujanić
Če si videl

26.02.12 21:38
veliko mrličev, si jih mogoče v Srebrenici?
Annx

14.03.12 19:05
js sm tut že delala z mrtvimi in bi probala delat u mrtvašnici. denar bi mi zelo prav pršu. potrudila bi se kukr se bo pač dalo. če bi se dalo dobit delo bi bila zelo vesela če bi mi pisal na mail anja.zupancic.20@gmail.com
valerija b.

18.04.12 22:23
mene tudi zanima delo v mrtvasnici.valerijabezjak@gmail.com

23.04.12 17:30
Matr ste pogumni-ne,eni.Evo vam informacijo iz prve roke.Zdaj različne firme,različno delo.Eni samo preoblačijo,drugi preoblacijo,vozijo(bolnica,kremacija,vežica)tretji preoblačijo,vozijo,pokopljejo klasično ali žara vključno z izkopom,zasipom.In niti ni tako plačano kot mislite.Mogoče na Žalah,v Mb okoli tisočaka+malo več,malo majn.Drugače pa v majnših mestih-krajih v pogrebnem podjetju od 700ev naprej za delavce brez izpita B do 1000 ev z izpitom B kategorije in to za polni delavni čas.Vse to vem,ker sem bil v enem teh podjetij zaposlen in komuniciral z navedenimi v vseh nastetih podjetjih.Res,da je od tega že 10 let ampak z nekaterimi se še slišimo in pravijo,da se nič kaj ni spremenilo finančno...tako,da...ka pa vem.In večina bejb niti pod razno ne bi zdržala tega dela.Zna biti opasno:umori,samomori,nesreče(avto,vlak,kolo,motor)tako,da razmisli-te.....
eeemmm 

24.04.12 01:32
Js bi si upala to delat sam v primeru, da neb bla sama zran mrtvaka :D da bi mela enga deca zran, k ma smisel za humor. Kot ze ena gor pravi, da tekmujejo kdo komu več zlomi... Sliši se kruto, ampak pomojem je tak lažje :D
Če bi blo pa tk k u filmih, pa no way :D Bi kej zaropotal bi js že tut čez vrata ušla :)) Ampak če zdržiš 1 mesec, je to to.

24.04.12 09:12
če ti- vam povem,da sta si iz MB bolnice-patologije(prevoz,oblačenje,obdukcije,izdaja)pokojnih,dva tam zaposlena vzela življenje pred 12-15 leti,mislim,da je to dovolj zgovorno.Eden se je obesil,drugi pa plin v avto iz auspuha.O razlogih,zdaj ne bom javno,je pa po moje vsekakor dobro v razmislek o zaposlitvi.In ja,nimaš vedno sreče,da bi vedno delala v paru z nekom.So dežurstva,prevoz iz oddelka,obdukcija-priprava,ko si sam-pol pa je kot je.Kaj je eeemmm in podobno misleče,bi še si vedno upale to delat???
izkušen

24.04.12 11:56
Tistim, ki vas mika delo v mrtvašnici, pa ne veste ali imate zadosti močan želodec in psiho za to, priporočam, da greste na koline, torej klanje prašiča, in se aktivno udeležite vseh faz tega klenega slovenskega običaja.

Če boste preizkus prestali brez kakšnih omembe vrednih motenj psihičnega oz. fiziološkega značaja, potem ste pravi kandidat za mrtvašnice, patologije, krematorije in mrliške vežice.
eeemmm 

24.04.12 12:28
izkušen... @#$%& se mi smili, kr se dere, mrlič se ne dere.

mario - predvidevam, da ne bom nikol delala v tem, ampak kolk sem si študirala, sem pač tk ... saj vrjetno bi tut šla kdaj bruhat itd... ampak nasploh sem mislila, da je velik lažje, če le nisi sam... :) Drugače mene to delo ne zanima hehe
In tud noben ne more vedet, če zmore, dokler ne poskusi ;)

25.04.12 11:13
hahaha *izkušen*,dobro ti je to povedala *eeemmm*,neee????Samo nekaj pa je le pozabila,kaj pa če se mrtvi zbudi,kaj misli,da je tiho?Kaj?misliš,da se ne zbudi?primer poznam,ko se je ena gospa zbudila v hladilnici in je pol živela še kak teden ali 10 dni.Si predstavljaš,da greš v klet-hladilnico po pokojnega za obdukcijo,ga pelješ na vozičku in te nenadoma prime za roko?saj veš kaj se ti lahko zgodi,neee?Enkrat v življenju sem bil zraven pri obdukciji-gledalec in sem si obljubil,da tega pa ne bi delal za noben denar na svetu.In res ne bi,ne za 1000 in ne za 10.000ev.V glavnem 99,9 % sem,da ni normalne ženske,ki bi zmogla tako delo opraviti v celoti od A do Ž.Zato drage moje,preusmerite misli,energijo raje kam drugam.Lep dan vsem

25.04.12 11:13
hahaha *izkušen*,dobro ti je to povedala *eeemmm*,neee????Samo nekaj pa je le pozabila,kaj pa če se mrtvi zbudi,kaj misli,da je tiho?Kaj?misliš,da se ne zbudi?primer poznam,ko se je ena gospa zbudila v hladilnici in je pol živela še kak teden ali 10 dni.Si predstavljaš,da greš v klet-hladilnico po pokojnega za obdukcijo,ga pelješ na vozičku in te nenadoma prime za roko?saj veš kaj se ti lahko zgodi,neee?Enkrat v življenju sem bil zraven pri obdukciji-gledalec in sem si obljubil,da tega pa ne bi delal za noben denar na svetu.In res ne bi,ne za 1000 in ne za 10.000ev.V glavnem 99,9 % sem,da ni normalne ženske,ki bi zmogla tako delo opraviti v celoti od A do Ž.Zato drage moje,preusmerite misli,energijo raje kam drugam.Lep dan vsem
eeemmm 

25.04.12 14:03
Hahahahah če bi se zbudila kaka baba, bi verjetno obe začeli kričat :PP
hahahaha jaaa, tam se ti ziher prebudi še tisti kanček domišljije, k nisi niti vedo, da obstaja :D:D:D
izkušen

26.04.12 10:06
Mario20, mislim, da v povprečju v enem letu precej več Slovencev zadane sedmico na lotu, kot pa se jih "zbudi od mrtvih" v hladilnici.Saj vsakega mrtvaka pregleda zdravnik, preden ga opeljejo v patologijo. Prepričan sem, da večina patologov tega, kar omenjaš, v svoji karieri ni in ne bo doživela.

S kolinami pa je takole, da je ubiti prašiča še najmanjši zalogaj. Pravo delo se začne takrat, ko se žival razreže in se njene organe in dele telesa predela...

26.04.12 12:44
Izkušen,čista resnica,to kar praviš.Saj še sam ne vem,če je za verjet to kar pravim.A dejstvo je,da sem tega,ki se mu je to zgodilo poznal.Pred tem je bil čisto normalni moški-fant in potem se je vidno spremenil.Tega mi ni povedal sam,pač pa njegovi sodelavci,potem,ko ga že ni bilo več med živimi.Sem ga pa pred tem precej videval,ker sem bil v enem pogrebnem podjetju zaposlen in smo v to ustanovo veliko krat hodili po pokojne.Kot pravim,je bil pred tem človek na mestu. Pol pa nismo vedeli ali se je podal v pijačo al mamila al je zbolel.Skratka tako zelo se je spremenil,deloval je skoz odsotno.Vse to je trajalo le kak mesec ali dva,dokler se ni zlomil do konca.Še zdaj((po toliko letih) ne vem je to sploh možno ali ne..Kaj pa vi mislite?
KRISTY

09.05.12 12:35
KAKO PRITI DO DELA V MRTVAŠNICI
sabina :)

12.05.12 09:45
Tudi jaz bi si zelela delati v mrtvasniciker mislim da je lazje delati z mrtvim kot pa z zivim :)

15.05.12 10:47
Aa vidve.....KR in sa......me nista poslušali oz.prebrali,ha?in zakaj misliš sabina,da je z mrtvimi lažje?samo zato,ker so tiho?
Leo Sivka

24.06.12 00:44
Pozdravljeni vsi v debati sodelujoči.
Štel bi si v veselje in ponos, da bi mi dragi kolegi in kolegice pomagali pri iskanju službe v mrtvašnici. Sem za preizkušnjo, ker ne verjamem da je enostavno prvič biti tam. Do trupel pa gojim neizmerno spoštovanje in bi se rad ukvarjal z njih preparacijo. Pospremiti telo na zadnje potovanje se mi zdi častno in lepo delo, zato si želim da bi mi pri tem pomagali.
Sem 21 let star, bivši študent arheologije, teologije, filozofije, pedagogike in andragogike. Zaposlen sem bil kot varnostnik, svoje veselje pa sedaj iščem v botaniki in gostinstvu. Upam da bo to besedilo našel nekdo, ki se mu zdim vreden pozornosti.

V pričakovanju

Lenart

lenart.perko@gmail.com
PRISILNI JOPIČ

27.06.12 11:12
LEO LEPO PROSIM, VRNI SE K MENI!

POGREŠAM TE
George111

24.07.12 16:41
Bloody Hell!What is going on with all of you,crazy people?You are @#$%& sick for real!!!!!!!!!!
delnehvala

24.07.12 18:27
je bilo v tedniku da zaslužijo samo 4,5 eura pa morajo umivatio mrtvece,omg!!!
nekdo26

25.07.12 16:33
Sama sem medicinska sestra,.in po pravici povem,da je dosti hudo,ko sem prišla v sobo,ko je pacient preminil,tako,da sem morala ga preobleči,čeljust z povojem poviti,odtsraniti naki,umiti,starejšim dati plenico,počesati,odtraniti morebitne infuzije..tako, da dragi moji ni prijetno že tam,kaj šele v mrtvašnici.

Saj ne rečem,so ljudje,ki to zmorejo,meni ni to nič gnusno,toda je pa neprijetno.
plača

27.08.12 15:46
sam za tako delo bi pa res lahko več plačali...sem misila da je saj ene 7 ojrov na uro...sem pa rajš za šankom...
direktno

14.10.12 22:26
Za priti do informacije ali do dela je povod da pokličete na komunalo ali pa se obrnite na bližnjega ŽUPNIKA. To edini dve opciji, ki sta najkrajša pot do dela oni dve imata pravi odgovor.
lowel 

19.10.12 17:41
Veliko jih pravi da bi si upali opravljat delo v mrtvašnici,še posebej nekatere punce tukaj....kako je v resnici to delo vidiš šele ko delaš tam,,,niti predstavlajš si ne kako je.............ti pomagam ....imaš tedensko nekaj trupel ki so izanakžena od nesreč..trupla brez rok in nog ,brez glave,,,,odprta trupla katerim se vidijo rane,,organi,,,samomori, nesreče na delovnih mestih,,,,preoblačiš umivaš trupla ki so ranjena ,zlomljena, starejše ki so mrtvi nekaj tednov in so jih potem našli,,,zabuhle, otečene,....
kar je najhujše,,po mesecu dela imaš težave s spanjem, sanjaš jih postanes depresiven.Za to delat moreš bit poseben tip, neboš pa več normalen po določenem obdobju dela,...pa pit lahko začneš,.....
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 4 krat 8?