Iščete delo, delavca?

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.
Moderator: ekipa portala mojaZaposlitev.si

POČITNIŠKO DELO

10.04.02 14:10
Dragi forumovci

Vsak dan je težje dobiti počitniško delo, saj podjetja močno klestijo število dijakov in študentov med počitnicami, pa še tista, ki jih jemljejo, jemljejo le otroke zaposlenih. Torej, obračam se na vas v imenu svoje sestre, ki doma nima dostopa do interneta, pa sem obljubila, da jaz poskusim:

Stara je 20 let, gimnazijski maturant in zaključen poklicni tečaj ekonomski tehnik, znanje strojepisja, uporaba računalnika. Je zelo vljudna, pridna in natančna. Jeseni ima namen nadaljevati študij na fakulteti, za čas počitnic (julij, avgust, september) pa išče kakršnokoli delo. Ker sem pri nas v podjetju povprašala, pa ne bo nič, na 100 poslanih prošenj prihajajo le negativni odgovori, se obračam s prošnjo na vas.

Če ji lahko kdorkoli pomaga bo zelo vesela, saj finančno stanje doma ni rožnato in bo morala kaj zaslužiti (tudi med letom ves čas dela preko študentskega servisa, a med počitnicami je po lanskih izkušnjah skoraj nemogoče brez vez kaj dobiti).

Že v naprej hvala

Špela

10.04.02 14:28
Pozabila sem napisati da iščemo delo nekje v Ljubljani.
xyzw  

Re: POČITNIŠKO DELO

10.04.02 20:34
Imam delo zanjo, ki je plačano glede na učinek.
Za dodatne informacije naj mi piše na emalfiro@email.si
Hvala - tudi za odgovor po mailu.

Delo pa se še vedno išče
ma kakšne zadržke al kakršnokoli delo?
nina  

22.04.02 09:39
Kje pa stanuje vaša sestra?

02.07.08 10:52
Pozdravljeni!

Pišem z namenom, da bi našla počitniško delo. Kot pravi Špela:Vsak dan je težje dobiti počitniško delo, saj podjetja močno klestijo število dijakov in študentov med počitnicami, pa še tista, ki jih jemljejo, jemljejo le otroke zaposlenih. Se s tem namenom obračam na vas. Ker je v naši družini samo eden izmed staršov zaposlen in nas je v družini 5 je včasih tudi denarna stiska malo večja, zato prosim za pomoč.

Stara sem 17 let in obiskujem Gimnazijo Celje-CENTER in se izobražujem na programu PREDŠOLSKE vzgoje. Navajena sem trdega dela in sem za dodatni zaslužek pripravljena poprijeti tudi za težja dela. Sem vljudna in vestna ter seveda ne zamujam.Prav bi prišlo kakršnokoli delo v Celju ali Šentjurju saj prihajam iz odročnejšega kraja in imam možnost prihoda na delo le z vlakom!

Če mi kdorkoli lahko kako pomaga bom zelo vesela Vaše pomoči!

Že v naprej se Vam zahvaljujem.

Lep pozdrav

Mojca
Cenca 

02.07.08 15:05
Če koga zanima delo-strežba,športni center v Ljubljani.Izkušnje niso potrebne.
Informacije na brizit74@gmail.com
Lala

02.07.08 20:36
Če katero zanima delo s kozmetiko (lepotno svetovanje, promocija,...) me lahko kontaktira na mail:

kozmetika@mail386.com

DELO V RAČUNOVODSTVU

17.07.08 18:04
Delam v računovodstvo, sem redno zaposlena, vesela bi bila honorarnega dela, lahko tudi ob nedeljah , praznikih, popoldnevih, predvsem samo delo v računovodstvu, pisarni .

lp

Tatjana Grmvosek
fdfd

17.07.08 22:32
če se šola, lahko dela preko študenta

24.05.09 16:57
živjo!

Tudi jaz se zanimam za počitniško delo; okolica Kranja.
Stara sem 14 let, a me zanima, če kdo pozna oz. ve za kakšno delo, kjer sprejemajo osnovnošolce.
Hvala za odgovor že v naprej.
Draga Mojca!
Mogoče se bo kaj našlo v podjetju Lido v Celju!Nisem prepričana, ampak rabijo nekoga za delitev letakov.Poišči gospo Anico in jo vprašaj.V parkirni hiši,kjer je davčna.
Voranc 

POČITNIŠKO DELO

25.05.09 22:24
Tudi jaz iščem počitniško delo. Odgovarjalo bi mi delo na terenu, kakršni koli prevozi imam izpit B kategorije. Obožujem delo ki zajema prevoze stvari v Sloveniji ali tujini. Sem pa izobražen tudi na področju računalništva in elektro stroke. Če koga zanimam ali da išče meni podobnega naj me kontakrita na e-mail: ekoimun@gmail.com

Hvala
jonx 

27.05.09 19:37
iscem delo za kuharskega pomocnika . najraje v hotelu kjer bi imel sobo. lahko tudi v hribih imam cas do februarja.lahko tudi kaksno drugo delo s prenociscem.aramis.jon@gmail.com
brizer 

27.05.09 20:45
Znimam se za delo v okolici Škofje Loke, ali Kranja. Navajen sem trdo delati in se hitro prilagajam na različna dela.Delam srednjo zdravstveno šolo!
Puško 

28.05.09 14:22
Torej preko študenta in legalno se lahko zposlijo samo starejši od 15 let oziroma le ti, ki so stari 15 let.

Star sem 15 let in si iščem delo v avgustu, ali pa v juniju od 15.6.209 dealje(takrat zaključim šolo) če mi gdorkoli lahko pomaga, ponudi delo itd.

naj mi piše na pusenjak.tomaz@gmail.com Hvala!

29.05.09 16:40
Lep pozdrav!
Jaz in prijateljica se zanimava za počitniško delo. Pripravljeni sva delati dopoldan morda pa tudi popoldan. Stari sva 14 let in resno potrebujeva delo vsaj za kakšen teden saj želiva na izlet , ki nama ga starši nočejo plačati in bi radi plačali sami.
Upava na kakšen pozitiven odgovor, hvala.

Larisa & Anja

ps: za informiranje lahko pišete na : LoL.iiPoP@hotmail.com ali larisa-princess@hotmail.com
ju3

29.05.09 19:06
pozdravljeni,

v kolikor ima vaša sestra status, sicer prek študentskega servisa najbrž ne bi iskali, potem naj stopi do tabel najbližjega študentskega servisa. v kolikor resnično sprejme karkoli, bo delo tam zagotovo našla.
Maajaa

01.06.09 18:49
heei.! =)

Tudi jaz se zanimam za počitniško delo; okolica velenja.
Stara sem 15 let in me zanima, če kdo pozna oz. ve za kakšno delo, kjer sprejemajo osnovnošolce.
Maajaa

01.06.09 19:23
Navedeno
Maajaa
heei.! =)

Tudi jaz se zanimam za počitniško delo; okolica velenja.
Stara sem 15 let in me zanima, če kdo pozna oz. ve za kakšno delo, kjer sprejemajo osnovnošolce.

in če kdo kej ve naj piše na 041 575 442 =)

03.06.09 14:09
Če bi katera rada plesala kot gogo plesalka v klubu v LJ naj se javi! Junij, julij, avgust vsak čet/pet/sob, 50€ na noč.

maja@show-girls.si

Samo polnoletne!

16.06.09 14:22
Star sem 19 let in iščem počitniško delo okolica Velenja. Delam elektro računalniško šolo, a sprejel bi vsakšno delo ki je na voljo.
LP Gregor

17.06.09 12:00
Živjo! Jaz sem stara 18 let, končujem gimnazijo v Kamniku. Sem iz Kamnika. Rada bi delala cel september. Vesela bi bila česarkoli...
zlp
nataša

17.06.09 22:05
ali kdo ve za kakšno delo na koroškem počitniško star sem 15 let in si iščem delo če kdo ve me naj pokliče na

17 6 2009
Kaja.S 

18.06.09 16:47
Mene pa zanima če kdo ve za kakšno počitniško delo v bližini Kranja.Stara sem 15 let in pripravljena na vsa dela.
Hvala :)

23.06.09 16:29
Živjo!

Tudi jaz si iščem delo, ki bi ga lahko opravljala med počitnicami (do konca septembra). Stara sem 20 let in sem zaključila 1. letnik - smer krajinska arhitektura. Imam lasten prevoz, vendar bi najraje delala nekje v okolici Škofje Loke, oz. okolice severne Primorske. Sem natančna, vestna in zanesljiva. Vrsta dela ni pomembna (administracija, lažja fizična dela, oblikovanje, delo z otroki). Hvala za odgovor.

Lep pozdrav, Marjeta
mojcy1 

25.06.09 12:07
hei,
stara sem 16(končala 2.letnik gimnazije Brežice) on prav tako iščem zaposlitev-po možnosti v posavju, če kdo potrebuje sem dosegjva na naslovu: strgar.mojca@gmail.com

Kakšno delo bi to bilo i je vseeno.
Mojca

25.06.09 22:46
Živjo.
Končala sem trtji letnik programa kemijski tehnik in iščem kakršno koli počitniško delo v okolici Ljutomera.
Hvala.
trix.illusion.x3@gmail.com
teikoo 

POČITNIŠKO DELO

26.06.09 13:27
Živjo!
Stara sem 17 let. Končala sem 2. letnik gimnazije in iščem počitniško delo.
Delala bi karkoli. Pišete mi lahko na: mateja.rogelj@gmail.com
Lep pozdrav!

Stara sem 17 let, jeseni bom dopolnila 18 let. Zaključila sem 3. letnik Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu. Sem iz okolice Kranja in iščem počitniško delo.
Pripravljena sem delati karkoli. Prosim VAs za pomoč in se Vam lepo zahvaljujem. Pišete mi lahko na: bostjana.bajc@gmail.com

29.06.09 20:06
Iščem počitniško delo na Koroškem. Pripravljen sem prijeti tudi za fizično delo, saj sem le te navajen, ker sem doma na kmetiji. Lp Klemen
MaryLu 

30.06.09 14:34
OJ.
Kdo pozna za kakšno delo, v okolici kranja. stara sem 21 let. delala bi kot varuška, v proizvodnji,... vse lahko samo da ni strežba. sem iz cerkelj.
diablo 

01.07.09 10:14
Lep pozdrav!

Star sem 17 let, jeseni bom dopolnil 18 let. Sem iz okolice Kranja in iščem počitniško delo.
Pripravljen sem delati karkoli. Prosim VAs za pomoč in se Vam lepo zahvaljujem.

Pišete mi lahko na: davide.bajc1@gmail.com
Navedeno
TATJANA
Delam v računovodstvo, sem redno zaposlena, vesela bi bila honorarnega dela, lahko tudi ob nedeljah , praznikih, popoldnevih, predvsem samo delo v računovodstvu, pisarni .

lp

Tatjana Grmvosek

Živjo. Vprašal bi samo iz kje prihajate.
JanezM 

02.07.09 10:53
Pozdravljeni!

Iščem počitniško delo (julij, avgust, vikendi v septembru, lahko tudi za v naprej), na večinoma kakršnemkoli področju(proizvodnja, skladišča, anketiranja..), najraje strežbi, ker sem rad z ljudmi in kjer imam nekaj malega izkušenj. Star sem 17 let, zaključil 2 letnik Škofijske klasične gimnazije in živim na obrobju Ljubljane(Šentvid). Zase lahko rečem(ob pohvalah), da sem na samem delovnem mestu priden, vesten in delaven.

Pišete mi lahko na lacryo.mocnik@gmail.com
liro

03.07.09 13:32
V Ljubljani iščem delo knjigovodstvu za meseca julij in avgust, možno tudi daljše obdobje. Poznam osnove davčne zakonodaje ter programa Pantheon in Birokrat.
Pišete lahko na naslov anny22222@gmail.com.

Hvala in lep pozdrav!

03.07.09 23:36
Lep Pozdrav!
Stara sem 18 let no septembra bom 19 in sem maturantka zaključila sem srednjo ekonomsko šolo Kranj, opravljala sem tudi 5.predmet splošne mature saj sem se vpisala na fakulteto za državne in evropske študije. Imam znanje strojepisja in uporabo računalnika. Delam lahko emd počitnicami in tudi kasneje med letom deloo iščem v Kranju ali okoli za prevoz na delo mi ni problemsaj imam vozniški izpit.
MOj mail: ena16@mail386.com
Hvala za odgovore in LP
Rončy

04.07.09 16:09
Lep pozdrav!
Jaz pa sem 17-letna Veronika, ki išče delo v okolici Velenja ali slovenj gradca. Delala bi dva tedna v juliju ali avgustu. Trenutno sem končala 2. letnik srednje zdravstvene.
Valiii 

06.07.09 14:02
Sem Valentina, prihajam iz okolice Ptuja. Že lep čas iščem počitniško delo, delala bi 4 tedne, in pričela čim prej. Končala sem 2. letnik gimnazije.
Delala bi v kakršnemkoli področju.
Če se najde kako primerno mesto zame, mi prosim pišite na valentina.burina@gmail.com.
nimam 

06.07.09 15:43
Lep pozdrav!
Stara sem 17 let in zaključila sm 3. letnik srednje šole. Iščem delo na Jesenicah ali okolici. Poprijela bi za kakršno koli delo, le gostinstva ne. Z delom bi pričela čim prej. Če kdo ve za kakšno delo naj piše na vanja.staric@gmail.com

08.07.09 00:48
Stara sem 17 let in obiskujem Šolski center Slovenj Gradec- Srednja šola Muta in se izobražujem na programu PREDŠOLSKE vzgoje. Navajena sem trdega dela in sem za dodatni zaslužek pripravljena poprijeti tudi za težja dela. Sem vljudna in vestna ter seveda ne zamujam.Prav bi prišlo kakršnokoli delo na Ptuju ali okolici saj prihajam iz okolice Ptuja!

Če mi kdorkoli lahko kako pomaga bom zelo vesela Vaše pomoči!

Že v naprej se Vam zahvaljujem.

Lep pozdrav

Eva
pišite na: bolhika@hotmail.com
Tina89 

17.07.09 18:57
Zdravo!

Iščem popčitniško delo ker nikjer drugje ne nadjem sem se obrnila sem.
Stara sem 20 let in sem končala 3. letnik Srednje upravno šole v Ljubljani.
Imam delovne izkušnje na področju administracije delala pa sem tudi na terenu.
Probala sem že preko študentskega servisa pa nisem nič najdla.

Če kdo ve mogoče za kako delo med počitnicami naj prosim piše.

Hvala

Lp
IGOR 

19.07.09 16:38
Zdravo!

Iščem kakršno koli delo in sem se obrnil sem.
Sem iz Izole in če je kaj za mene se prosim obrnite na mene
star sem 37 let in sem v upokojen
Hvala Igor
Dgl44 

10.08.09 19:01
Živjo!

Iščem delo med naslednjimi poletnimi počitnicami (tj: 24. 6. - 1.9. 2010 oz. od začetka poletnih počitnic do začetka šole!) Star sem 13 let in potrebujem denar!
Pišite na Dgl_44@hotmail.com
Zdravo!

Stara sem 20 let in prihajam iz Kranja. Za obdobje od avgusta 2009 do septembra 2010 iščem delo natakarice.
Če se najde kakšno delo zame mi prosim pišite na: delo.iscem999@gmail.com
trmica

27.10.09 15:20
Živjo!
tudi jaz iščem počitniško delo in zelo bi ga rada našla tudi če bi delala ponoči ali po cele dneve...

Stara sem 15 let delam biotehnično šolo v Naklem rada bi našla delo v okoli Kranja.
če ima kdo kakšen predlog naj napiše.
HVALA ŽE V NAPREJ
Matejka89

11.01.10 19:43
Pozdravljeni,

sem Mateja in prihajam iz okolice Murske Sobote. Ker bi si rada v poletnih dneh nekaj svojega denarja za študij bi rada našla neko delo. Pripravljena sem sprejeti kakršno koli delo.V preteklosti sem delala že dosti preko študentskega servisa (strežba, pomoč na bencinskem servisu, ter druga priložnostna dela).

Hvala že v naprej.
Matejka89

11.01.10 19:46
Pozdravljeni,

Sem Mateja in prihajam iz okolice Murske Sobote. Iščen počitniško delo, da si zaslužim nekaj svojega denarja in ker je danes težko najti ustrezno delo preko študentskega servisa se obračam na vas. Pripravljena sem sprejeti kakršno koli delo. Pripravljena pa sem nuditi tudi varstvo otrok ali pomoč starejšim, čiščenje, likanje itd.

Hvala že v naprej.

Lep pozdrav
predpsi

13.03.10 12:40
Zivjo, slucajno sem zasledil vas pogovor. Tudi jaz se zanimam za pocitnisko delo. Sem doma iz okolice kranja, star 16 let, lahko opravljam težja fizična dela, ali karkoli drugega kar je na razpolago...pri delu sem dosleden. Lahko delam preko servisa ali >>na roko<<
pišite na davidselan@msn.com ,lp
sunce

19.03.10 21:43
Živjo. :)
Tudi jaz iščem počitniško delo, saj bi rada zaslužila nekaj denarja za vozniški izpit. Stara sem 17 let in končujem 3. letnik gimnazije v Škofji Loki. Pripravljena sem sprejeti kakršno koli delo (strežba, lažja fizična dela ter druga priložnostna dela). Doma sem iz okolice Sovodnja - Gorenje vasi in ker še nimam izpita za avto, iščem delo v okolici.
Za več informacij pišite na urska.dolinar@gmail.com.
Lp. :)
Lenči

20.03.10 17:23
oj

Js resno iščem počitniško delo .. =(
Ker mislijo da sem neodgovorna ko nekaj delam,zato jim želim dokazati da sem zelo odgovorna..=)
stara sem 14 in upam da je kje tukaj kdo ki sprejema osnovnošolce..=)
sem navajena trdega dela,sem pripravljena delati katerokoli delo v celju ali šentjurju=)
lahko mi pa pišete tudi na Gmail:[email protected]
zahvaljujem se vam vnaprej
upam da me bo kdo kantaktiru =)

Lp=)
Senta

12.04.10 20:07
Lp!

Tudi mene zanima če morda kdo ve za kakšno počitniško delo v okolici Slovenskih Konjic ali pa Slovenske Bistrice. Stara sem 18 let in končujem 3. letnik gimnazije Slovenske Konjice. Sem pridna, delovna, odgovorna in želna dela.
Lepo pozdravljeni.

Senta

Če kdo pozna kaj piši na senta.jevsenak@gmail.com
tIJA

13.04.10 08:28
čE Imaš ADSL Dostop do Interneta...
Poskusit ni greh... Še pred počitniškim delom, si lahko zagotovite počitnice / Preizkušeno in Deluje...

http://LockYourSpot.com/Tinjana
Jože

17.04.10 09:27
Spoštovani!

PONUJAM VAM RESNO DELO.

Pošiljam vam ponudbo super priložnost, ali jo boste izkoristili, mi smo jo.
Pošiljam vam malo opisa od kje prihaja denar in kaj se dela v naši organizaciji, če vas bo zanimalo kaj več, mi pišite na: zlatiorel@gmail.com, da se bomo dogovorili za informativni sestanek, KAJTI TO JE EDINI SISTEM DO SEDAJ, KI SEM GA JAZ SPOZNAL V SVOJH 30 LETIH SLUŽBOVANJA, KJER SI RESNIČNO PLAČAN PO UČINKU, TO POMENI DA ČLOVEK DOBI DOBRO PLAČILO ZA DELO KI GA OPRAVI, NEDELO TUKAJ NI PLAČANO

Upam, da ste reseni iskalci dela in da boste tole prebrali v celoti, ker vam ponujam priložnost, ki je povsem legalna zadeva in je odobrena od Gospodarske zbornice Slovenjije leta 1995. Verjetno se strinjate, da je danes vse težji in večji problem poiskati varno službo, zato vam priporočam, da natančno prečitate sporočilo, ki ga vam pošiljam, dobro premislite in se oglasite glede dogovora za sestanek.
To ni samo zanimivo ampak je tudi življenjskega pomena.

KAJ LAHKO VI PRIDOBITE?

V 1.FAZI PROFITIRATE - POCENITE VAŠ ŽIVLJENJSKI STROŠEK

V 2.FAZI LAHKO DOBRO ZASLUŽITE

IČEMO LJUDI, KI ŽELIJO DOSEČI V ŽIVLJENJU NEKAJ VEČ

Ne ponujam vam FINANČNIH IGER

Tisti ljudje, ki so si dovolili pogledati in preveriti so danes veseli, sproščeni in zelo navdušeni nad možnostjo, ki jo nam vsem nudi ekonomija nove dobe.

Strah je odveč, ker: - NI INVESTICIJE(ni tveganja ni finančna igra)

- NI AKVIZITERSTVO (ker ne prodajamo izdelkov od vrat do vrat)

- KDO ŽE SODELUJE Z NAMI? Vse strukture ljudi: dr., ing., profesorji, PRAVNIKI, podjetniki,politiki, študentje, upokojenci, ....... saj si vsi ljudje želimo več časa in več denarja, pri nas lahko dosežete oboje. NE VERJAMETE - PREVERITE, saj vas nič ne stane, če boste preveril.

Z vsem spoštovanjem

Jože
Leonardo Patrioci

21.04.10 11:18
FOTOGRAF IŠČE POLNOLETNA DEKLETA ZA POZIRANJE. STAROST OD 18 - 30 LET. IZKUŠNJE NISO POTREBNE. NE PRIČAKUJE SE POPOLNOSTI. FOTOGRAFIJE NISO ZA OBJAVO V SLOVENIJI. IDENTITETA MODELA SE PO ŽELJI LAHKO PRIKRIJE. NAGRADA JE ODVISNA OD VRSTE POZIRANJA IN JE NEKJE OD 80 - 200 EUR ZA 5 UR POZIRANJA, KI SE IZVEDE V ENEM POPOLDNEVU. FOTOGRAFIRANJA SO MED TEDNOM V LJUBLJANI. TERMIN PO DOGOVORU.

ZA DODATNE INFORMACIJE PIŠITE NA MAIL: poziranje@gmail.com

PROSIM PRILOŽITE KAKŠNO SVOJO FOTOGRAFIJO.
vesni**

13.05.10 14:37
oj

Js resno iščem počitniško delo.
stara sem 14 in upam da je kje tukaj kdo ki sprejema osnovnošolce
sem navajena trdega dela,sem pripravljena delati katerokoli delo v okolici Kamnika
lahko mi pa pišete tudi na vesana.godic@hotmail.com
zahvaljujem se vam vnaprej
upam da me bo kdo kantaktiru =)

Lp=)
urshiee

21.05.10 12:20
Pozdravljeni.

Stara sem 19 let, in končala 4letnik srednje zdravstvene šole v ljubljani.
zanimam se za kakršno koli delo, v dolenjski okolici
lep pozdrav

21.05.10 18:31
Navedeno
urshiee

Pozdravljeni.

Stara sem 19 let, in končala 4letnik srednje zdravstvene šole v ljubljani.
zanimam se za kakršno koli delo, v dolenjski okolici
lep pozdrav

Pozdravljena !

Pošljite mi meil na darja2105@gmail.com. Kaj bi želeli delati in kje.

Lp, Darja
dspalir

03.06.10 11:08
Zdravo, sem Dušan, prihajam iz koroške, in iščem kakršno koli študensko delo na tem območju.

Če kdo kaj v, naj mi prosim piše na dusanspalir@gmail.com

hvala, lp
ZAPOSLITEV OD DOMA RESNO

04.06.10 03:53
Pomoč do samozaposlitve, resno preko interneta od doma.

Firma je iz Amerike in deluje po celem svetu.

Tisti ki bi za začetek kakorkoli hoteli zaslužiti, poglejte na spletno stran in me kontaktirajte.

www.houseradio.ws

Sam povprečno zaslužim 600 € do 800 € mesečno in zmeraj več.

Ne odklanjajte z glavo, to niso buče.
Tu nas je več slovencev, hrvatov, srbov, makedoncov in ostalih ljudi, kateri so vam brezplačno pripravljeni pomagat do denarja. TO SO PROFI.

Sploh če ste v stiskih, tudim takim smo v pomoč !
tinkibinki20

04.06.10 12:09
sem iz gorenjskega konca..okolica škofje loke in iščem počitniško delo na širši okolici škofje loke lahko tudi kranj..če kdo kaj ve naj mi sporoči na kosuka.martina@gmail.com delala bi karkoli samo da..imam že en poklic živilski tehnik..
K&J

07.06.10 16:15
S prijateljico iščeva počitniško delo, saj bi radi šli na izlet. Stari sva 13 let, delati pa sva pripravljeni večinoma vse. Delo iščeva v okolici Ptuja.

MAIL: kaja.kirbis@gmail.com
XdanX

07.06.10 16:26
Živjo
Sem 18letni dijak, ki zaključujem srednjo šolo v novem mestu.Nadaljni študij nebo ravno poceni in mi kakšen dodaten zaslužek nebi prav nič škodil.Zaključujem računalniško šolo,zanimajo me pa tudi jeziki.Iščem delo v okolici dolenjske.
LP :)
Andrejkam

11.06.10 14:24
ZDravo, imaš kakšen kontakt? zanima me kaj to sploh je

lp
Eva:)

11.06.10 18:33
Živjo!
Sem 16-letna dijakinja I. gimnazije v Celju in iščem počitniško delo v okolici Celja. Sem resna, odgovorna in prijazna, zanimam pa se za kakršnokoli delo. Posebej dobra sem v pisanju, ustvarjanju, rada imam otroke, seveda pa kakšno težje delo ni ovira. Zaposlitev bi mi res pomagala pri mojih načrtih za prihodnost.
Za dodatne informacije mi pišite na ewa_hip-hop@hotmail.com
Zahvaljujem se vam že vnaprej:)
LP
Banana

15.06.10 16:18
Pozdravljeni

Sem študentka 1. letnika na Filozofski fakulteti in iščem poletno delo v Ljubljani. Zainteresirane sem za skoraj vse razen strežbe ne.
Lahko me kontaktirate na: anamarija1990@gmail.com
Campanula

17.06.10 09:38
Lep pozdrav!

Sem 18 letno dekle. Pravkar sem zaključila 4. letnik Škofijske klasične gimnazije v Ljubljani, trenutno pa še poteka matura. Ker me čakajo dolge počitnice, bi jih rada koristno izrabila. Zato iščem počitniško delo. Delam lahko vse tri mesece, torej julij, avgust in september. Ustrezalo bi mi predvsem delo v Kranju ali njegovi okolici. Pripravljena sem delati praktično vse, razen strežbe.
Moj kontakt: bostjana.bajc@gmail.com
Sarchee.k

20.06.10 17:40
Zdravo!
zelo si želim delati med počitnicami. Stara sem 14 let, prihajam iz Novega mesta.
Pripravljena sem delati kot varuška ali kakorkoli drugače.
Kontakt: gaspersic.sara@gmail.com ALI 031- 549- 896

20.06.10 20:49
Študenti in dijaki imate na študenskih servisih mnogo študenskih del. Samo pobrskati je treba, za vsakogar se kaj najde :)

20.06.10 20:53
Sarchee.k, da te malo postavim na realna tla, nevem če bi kdo dal paziti svojega otroka k 14.letnemu otroku. Poleg tega pa ponavadi starši zahtevajo končano vsaj predšolsko vzgojo ter mogoče tudi kakšni opravljen tečaj prve pomoči. Raje se osredotoči na kaj lažjega. Mogoče kakšen raznos letakov ipd. Pobrskaj na ŠS.
sonja99

21.06.10 10:23
pozdravljeni,

stara sem 17 let, in rada bi delala čez počitnice, vendar danes je tako da nikjer nobenega ne jemljejo. Sem drugi letnik ekonomske šole. delala bi na področju notranjsko kraške regije(postojna).če ima kakšen kakšno ponudbo ali pa nasvet naj pove.

Najlepša hvala! :)
Gregor G.

21.06.10 16:35
Pozdravljeni,

ukvarjam se z grafičnim oblikovanjem, in ker me to delo veseli, me zanima, če ima kdo kakšno delo tudi zame. Z oblikovanjem se ukvarjam že nekaj let. Izdelujem spletne strani, bone, zgibanke, logotipe, plakate, vizitke, letake in podobne zadeve. Oblikujem v programu adobe photoshop cs4, trenutno pa se učim tudi 3ds max.
Sodeloval sem pri nekaterih večjih projektih, vse moje izdelke vam lahko pošljem tudi na mail.
Sem kreativen in poln dobrih idej, zato bi z veseljem sodeloval tudi z vami.
Kontakt: greg.oliver89@gmail.com

Lep pozdrav, in prijeten dan vam želim.
Lara T.

26.06.10 16:20
Živjo!

Sem Larisa in bi rada dobila delo med počitnicami,še posebej kot varuška v bližini Kranja oz.v Kranju!.Sicer sem stara 16 let, vendar imam že kar nekaj izkušenj pri varstvu.
Če kdorkoli pozna koga, ki potrebuje varstvo za otroke naj me prosim kontaktira : Lally.tasev@gmail.com
Barbara_

28.06.10 19:28
Živijo

Stara sem 16 let. Zanimam se predvsem za strežbo ali pomoč pri strežbi v Ljubljani, v juliju 2010. Sem delovna, odgovorna in željna dela. GSM : 040 391 302

Lepo pozdravljeni

Barbara
Me

30.06.10 13:33
Sem 18-letna punca z končanim tretjim letnikom hortikulturne šole ( vrtnarske ), če kdo rabi vzdrževanje svojega vrta v okolici Rogaške Slatine, Celja, Laško me naj kontaktira.
email: metky_14@hotmail.com
telefon: 031 227 098
Ponujam tudi načrtovanje oz. zasaditve okolic,( to je možno tudi v bolj oddaljenem kraju od Rog. Slatine ) kajti se doma oba starša ukvarjata z tovrstnim delom ( kaj več o tem me povprašajte po tel. )
Lp. =)
asd123

Re: DELO V RAČUNOVODSTVU

06.07.10 21:18
pozdrav

ime mi je aleksej.iscem pocitnisko delo,star sem 14 let.
ce imata bilo kaksno delo za mene v mariboru bil ga sprejel.

hvala ze v naprej! pa ni vazno kaksno je delo glavno da je zasluzek.
992

12.07.10 19:33
Lep pozdrav. Tudi jaz iščem počitniško delo, prihajam iz zg.Posočja, kjer se težko kaj dobi. Če kdo ve za kakšno delo, me kontaktirajte na chocolate.kid92@gmail.com. Hvala
Jasna J.

13.07.10 17:12
Pozdravljeni!
Moje ime je Jasna in iščem, kot vsi ostali, počitniško delo. Zaključila sem 2. letnik Pedagoške fakultete. Zanima me, če bi se kje našlo delo tudi zame v okolici Novega mesta, predvsem bi želela delo varuške, če pa le-takšnega dela ni, se ne bom branila česa drugega. Lahko me kontaktirate na e-naslov: jasna047@gmail.com.
Lep pozdrav
Jasna
aranžerka

14.07.10 14:30
Moje ime je Milena in sm stara 18 let! končala sem 3 letnik aranžerske šole!!prihajam z Vrhnike!rada bi pa delala z otroki,promocije ali pa ankentiranje lahko tudi zlaganje polic v trgovini!! Če ima kdo kakšno delo zame naj mi sporoči!! hvala za razumevanje!lp,Milena Vukićević
HanaVeler

15.07.10 09:19
Lep pozdrav...

Sem Hana, stara 15 let in si že kar 2 meseca iščem počitniško delo. Na mojo žalost ga nisem nikjer dobila, četudi sem zelo marljiva, pridna in se hitro učim. Delo bi resnično potrebovala (nekje v okolici Celja), zato če ve kdo za kaj me naj prosim obvesti na e-mail: hanyka.veler.15@gmail.com

p.s. končala sem OŠ z odličnim uspehom, sem komunikativna, marljiva & delovna (navajena sem delati večino gospodinjskih opravil in opravil zunaj) ...

Že v naprej se vsem najlepše zahvaljujem!
mitju

15.07.10 18:56
Živjo!
sem matevž iz ljubljane in sem star 14 let.tudi mene zanima počitniško delo.Za približno 14 dni bi bil pripravljen delati karkoli za zaslužek.Prosim čimprej se mi javite na mail.Delo naj bo v ljubljani.Če bi se dalo bi rad delal v kakšni zvezi z računalniki(trgovina,pomoč na kakšnem servisu ipd.)

MAIL:[email protected]
Jure1993

21.07.10 17:01
Lep pozdrav!
Star sem 17 let. Sem iz Koroške in iščem počitniško delo. Delal bi rad od 2.8 do 27.8. Delal sem že fizično in mi to ni problema kakšno delo dobim. Samo hočem da bi delal kje na Koroškem (Muta,Radlje ob Dravi, Dravograd, SG, Ravne na Koroškem). Prosim če bi me kdo sprejem na počitniško delo naj mi piše na gmail: jure.993@gmail.com .

lp,
kmet

26.07.10 20:53
sem kmet ki n enuca krompirja :)
Leja557

POČITNIŠKO DELO

21.08.10 18:35
Živjo !

Sem Leja, prihajam iz Novega mesta in sem stara 13 oz. 14 let. Znam delati z photoshopom, narediti filmček z glasbeno podlago... Znam delati tudi z Picnic programom in Picaso. Dobro mi gre tudi oblikovanje strani, oz letakov in kaj podobnega...
Kakršno koli delo bi prišlo prav.

kontakt : Leja557@gmail.com

Hvala!
aNjA

09.09.10 20:22
Zdravo !!!
Sem ravnokar uspešno zaključila poklicno maturo in sem po poklicu Hortikulturni tehnik. Rada bi imela kakšno počitniško delo v Celju, zanimalo bi me karkoli še posebej varstvo otrok ali pa delo na sejmih itd... .Verjetno bom doma kar celo leto, ker ni več prostih mest kamor sem se hotela vpisati. Sem iz okolice Celja in sem stara 20 let, tiste, ki bi jih to zanimalo, pišite na gmail: aaanjazaberl@gmail.com :))
nina.peterlin16

22.10.10 19:01
stara sem 16 let. in obiskujem srednjo zdravstveno šolo v ljubljani. iščem počitniško delo najraje za varuško mam narejen tečaj prve pomoči in imam tudi željo za delo z otroci. če ima kdo kakšno ponudbo mi lahko piše na email: smrkica.peterlin.@gmail.com
marina.*

24.01.11 19:20
Sem Marina in stara sem 14 let(kmalu 15).!!Sem iz Litije in iščem delo(v litiji) !!!!!!!
Pišite na moj mail:[email protected]

Łp,
Marina.<3
Larxin

20.03.11 13:12
Zdravo!
Sem Lara, stara sem 14 let in kmalu bom 15. Osnovno šolo končujem z odličnim uspehom, pred kratkim pa sem se vpisala v Zdravstveno šolo, želim pa postati babica oz. porodničarka.
Iščem počitniško delo v bližini Hratnika, saj tukaj živim.
Zelo rada bi bila varuška za kakšnega malčka, saj nekaj malega izkušen že imam, ker imam 17-mesečno sestrično, katero naravnost obožujem.
Pišite na: lara.petje@kabelnet.net oz. facebook: Lara Petje
Lp, Lara
Nick

02.04.11 19:53
sem Nik Suhar,star bom 15 let,zaključujem osnovno šolo in grem v biotehnično šolo Ptuj..iščem delo v bližini Ptuja,vseeno kakšno delo je:

telefonska:070301693
Bubblew

04.04.11 16:58
Pozdravljeni,

Sem Špela, stara sem 16 let in zaključujem 2. letnik srednje šole programa Veterinarski tehnik. Iščem poletno delo ali ob vikendih v okolici Slovenske Bistrice ali v Mariboru.

Kontakt: 040 578 350

Hvala,
Lp Špela
Nastija

04.04.11 17:41
Lepo pozdravljeni,

Sem Nastija, stara sem 16 let in končujem 2. letnik srednje šole programa medijskiega tehnika. Iščem poletno delo ali ob vikendih v okolici Brežic.

Kontakt: 070-848-324

Hvala,
lp Nastija
Tamara1994

26.04.11 15:18
Lep pozdrav,

Sem Tamara in končujem 2. letnik ekonomske gimnazije v Celju. Stara sem 17 let in prihajam iz Luč.
Iščem počitniško delo. Zelo vesela bi bila, če bi dobila delo v Savinjski dolini od koder tudi prihajam. Prav bi mi prišlo kakršnokoli delo, saj sem zelo prilagodljiva in se hitro učim.

Kontakt: tamara.zamernik@gmail.com

Hvala!
Katja555

26.04.11 22:24
Pozdravljeni, stara sem 16 let in me zanima če je možno dobiti kakšno delo v Celju ali okolici v času poletnih počitnic. Sprejela bi kakršno koli delo..gostinstvo, administrativna dela..karkoli.
Govorim tekoče 2 tuja jezika, če bi bilo potrebno pri katerem delu.

Hvala!
Pozdravljeni,

Sem 22 letna študentka 2. letnika zdravstvene fakultete v Ljubljani, smer zdravstvena nega in iščem delo med počitnicami. Imam narejeno že srednjo zdravstveno šolo v Ljubljani. Delala bi lahko v območju Ljubljane, Kranja ali v območju notranjske. ( imam lastni prevoz) Zelo bi bila vesela, če bi lahko dobila kakšno delo ( ni potrebno, da je v zdravstvu) v poletnem času, kajti na splošno je že tako ali tako velik naval na razna dela in je danes zelo težko dobiti kakšno delo med počitnicami.

Lp Ines
SMGomez

09.05.11 09:25
Če se najde katerokoli delo v pisarnah v LJ od junija naj mi se piše na uzuzglle@gmail.com
planina

11.05.11 15:47
Dobra ideja za počitniško delo:
Iščemo več oseb za pomoč v planinskem domu. Delo vsebuje strežbo, pospravljanje sob, skrb za okolje, pomoč v kuhinji. Dela se po dva ali več dni skupaj, zaželjen lasten prevoz, hrana in prenoščišče zagotovljena. Lokacija: Domžalski dom na Veliki Planini. Kontakt: 040-856-135
Nika18

17.05.11 14:55
Živjo
Tudi jaz iščem poletno delo :)
Stara sem 18 let in sem 3. letnik splošne gimnazije v Ljutomerju.
Zanimajo me delovna mesta, ki niso v gostinstvu in so v Pomurju.
Delala bi en mesec od 20. julija do 20 avgusta :)
Hvala in Lep Pozdrav

za kontaktiranje mi pišite na moj mail:
nika.xx93@hotmail.com
Urška123

21.05.11 16:46
Prihajam iz okolice Radovljice in iščem poletno delo v bližini. Stara sem 17 let.
longi

26.05.11 11:27
Sem star 50 let in iščem kakršnokoli delo,tudi na kmetiji.
Jan 123

28.05.11 19:31
Živjo ime mi je Jan star sem 13 let in iščem počitniško delo v okolici Tržiča.

Ali pa tako da mi pošljejo po pošti paket delcev in jaz bi potem to sestavil.

Hvala za odgovor !!
jan 123

28.05.11 19:33
Odgovor pa lahko pošljete na jan.jumper@gmail.com
ponedeljek 2011

30.05.11 23:25
Živjo,sem 16 letnik in bi potreboval počitniško delo,julij avgust,sem iz Škofje Loke. Hvala za odgovor!
ANCHYYY

31.05.11 19:18
živjo.
sem maturantka in za te počitnice nimam kašnih posebnih planov. poskusila sem že srečo da bi dobila službo pa so me zavrnili.
če kdo pozna koga kje ali pa ve da se kje rabi kakšno študentko za med počitnicami se TOPLO priporočam. in sicer v okolici ljubljane. HVALA
Klicni center

02.06.11 14:38
Živjo,

če koga zanima delo v klicnem centru v Ljubljani, sem dosegljiva na 030/620-937 (Klara).

Telefonsko anketiranje v klicnem centru na Viču poteka vsak dan med tednom od 15ih do 21ih, med vikendi po potrebi (od 9ih do 15ih).

Potrebujemo resne in vestne anketarje :)
mala_majcy

14.06.11 17:50
Pozdravljeni!

Sem Maja stara 20 let iz okolice Celja, in iščem delo čez počitnice.
Delala bi lahko od naslednjega tedna naprej pa do konca septembra.
Lahko tudi dlje ker študiram v Celju in imam dovolj prostega časa.
Sem navajena trdega in vestnega dela. Samo v strežbo mi ni za delati.
Znam marsikaj, obvladam računalnik, itd.
Če kdo ve za kakšno delo v okolici Celja prosim če mi sporoči,
lahko na mail: maja.vrbek@gmail.com
HVALA
vesniii

16.06.11 11:32
živijo!
stara sem 20 let in iščem počitniško delo. delala bi meseca avgusta ali septembra. delala bi v okolici litije ali v ljubljani.
hvala.
BarbaraJ

19.06.11 15:09
Hej!
Sem Barbara, 17 let in iščem počitniško delo - strežba.
Sem iz Maribora tako, da bi tudi delala nekje v bližini.
Začela bi lahko takoj in vse do konca avgusta.
Izkušenj v strežbi nimam veliko, imam pa veliko veselje do tega dela.
Če kdo pozna bilo koga, ki ima kakšno idejo za kak lokal prosim naj me kontaktira na
barbara.barbarosl@gmail.com ali 040505421 !
Hvala :)
Taja

20.06.11 15:34
Pozdravljeni! Sem skoraj 18-letna gimnazijka s Ptuja, ki išče počitniško delo nekje v Ptuju in bližji okolici. Veseli me vse. Za kontakt mi napišite mail na : tatjana.sucur@gmail.com

hvala in lp
Lana Nemec

22.06.11 15:53
dober dan.

končala sem 9 razred in med poletnimi počitnicami si želim delati.
živim v okolici Nove Gorice ( natančneje Bilje )

zanima me ali ima kdo kako prosto delavno mesto .

Lp.Lana
Anja123

25.06.11 11:29
Tako, spet so pred vrati počitnice in spet se išče novo delo. Gledala sem malo po študentskemu servisu, pa nisem našla nič kaj zame. Stara sem 16 let, iz okolice Maribora (Bistrica ob Dravi) in bi potrebovala kakršnokoli delo v Mariboru ali Rušah. Končala sem 1. letnik gimnazije in srednje kemijske šole v Rušah - program gimnazija in je zaradi splošne smeri še težje najti kaj primernega (tako se mi vsaj zdi), saj večina takšnih, ki išče dijake/študente v gostinstvu, negi, itd. pričakuje že izkušnje. Sem pa pridna in pripravljena na vsako delo, lahko tudi malo težje.
pikica 85

25.06.11 19:57
Pozdravljeni!

Stara sem 17 let in sem končala 2. letnik gimnazije. Iščem počitniško delo za 2-3 tedne v Ljubljani (območje LPP-ja) Zelo bi bila hvaležna, če mi lahko poveste kakšen nasvet, ker se zelo trudim pa ne najdem nič pametnega :) Sem zelo pridna in vestna, pri delu pa tudi nisem preveč izbirčna!

Hvala
Sara Žnidarič

26.06.11 22:15
Lep pozdrav, sem iz okolice Lutomera in sem končala 1 letnik srednje zdravstvene in kozmetične šole v Mariboru, program KOZMETIČNI TEHNIK. Rada pa bi imela počitniško delo v okolici Ljutomera, lahko kar koli. Lep pozdrav in hvala za odgovore.
S.Ž,
kontakt: sara.znidaric@gmail.com
Pa3cija***

28.06.11 16:17
Pozdrav!

Stara sem 15 let in zaključila sem 1.letnik gimnazije. Zanimajo me predvsem počitniška dela v savinjski regiji, najbolj v Celju. Sem komunikativna,prijazna in marljiva ;)
Če kdo ve za kakšno prosto delovno mesto naj mi piše na : pata.str@gmail.com

lp Pa3cija*
Gašper005

29.06.11 16:30
Živjo
Star sem 17 let in sem zaključil 3.letnik splošne gimnazije Jesenice. Iščem kakršnokoli počitniško delo na območju zgornje gorenjske (lesce, radovljica,bled,jesenice,..). Sem zelo delaven, natančen in ne zamujam, nebi se branil tudi kakšnega težjega fizičnega dela.
kontakt: gasper.kos5@gmail.com
Žiga Ž.

04.07.11 23:30
iščem počitniško delo v LJUBLJANI. Star sem 17 let. (3-letnik tehnik elektronike (4-letni program). email: 12.cent.lj@gmail.com NUJNO !
Maja P

05.07.11 19:03
Ime mi je Maja, pravkar sem končala osnovno šolo (15 let) in iščem počitniško delo, predvsem v Ljutomeru, Ormožu in v njuni okolici

Lp
Sadek L

07.07.11 13:51
Lepo pozdravljeni!

Star sem 16 let in sem končal drugi letnik dveh srednjih šol v Mariboru. Iščem pa počitniško delo, bilokakšno, v Oplotnici, Slov. Bistrici, Slov. Konjicah, Zrečah ali bližnji okolici.

Hvala

Lp
031727341
Ksenijaaa

12.07.11 12:45
Pozdravljeni!

Kot najbrž že vsi veste je resničen problem najdit počitniško delo, dan danes če nimaš vez skoraj težko kam prilezeš, zato sem se odločila, da še poskusim tukaj.
Ime mi je Ksenija, stara sem 19 let. Končala sem poklicno šolo ekonomski tehnik in prvi letnik faksa v smeri računovodstvo. Iščem delo v moji stroki, lahko pa tudi katero koli drugo delo. Delala bi avgusta in septembra. Sem iz okolice Slov. Bistrice, tako, da bi delo opravljala nekje blizu (Slov. Bistrica, Slov. Konjice, Zreče, Oplotnica .. )

moj e-mail: ksenija.jevsinek@gmail.com

Hvala

Lp
Tamaraaaa

22.07.11 20:26
Lep pozdrav!

Moje ime je Tamara,kot vsi tukaj si tudi jas želim počitniškega dela da zaslužim kak svoj denar.
Končala sem 1. letnik srednje zdravstvene šole-tehnik zdravstvene nege.
Sprejela bi kakršnokoli delo v okolici Maribora in Murske Sobote.

moj e-mail ploj.tamara@gmail.com
WorkingClass

25.07.11 09:56
Pozdravljeni!

Ime mi je Tia in že nekaj časa iščem počitniško delo, zakaj ne bi poskusila še tu...

Stara sem 18 let, ravnokar sem končala splošno gimnazijo in iščem delo za čas enega meseca (avgust 2011) v Ljubljani in njeni okolici. Sem komunikativna, urejena in željna novih izkušenj. Kontakt: tia.cicek@gmail.com

Lep Pozdrav
AlešTonka

27.07.11 12:38
Pozdravljeni.

Sem Tonka in, tako kot vsi na forumu, iščem počitniško delo.
Končala sem 3. letnik Gimnazije Slovenj Gradec in delam že od svojega 16.leta, tako da imam kar dosti delovnih izkušenj. Delala sem že v proizvodnji, tajništvu, opravljala najrazličnejše ankete, bila promotorka in degustatorka,...
Sem komunikativna, vestna, urejena in delavna.
Delo iščem v Slovenj Gradcu in njegovi okolici. Delam lahko še cel august, saj moram septembra iti v šolo, delam pa lahko tudi prek šolskega leta, in sicer med vikendi.
Moj mail je: tonka.cesar@gmail.com

Zelo vesela bi bila vsakršne ponudbe.

Lep pozdrav, Tonka
Mladec

01.08.11 23:22
Zdravo!

Sem 20 letni študent kmetijstva. Zanimam se za kakeršnjakoli dela v zvezi z gojenimi rastlinami na kmetiji ali na čem drugem, kjer se ukvarjajo s tovrstnimi panogami. Imam veliko veselja pri deli z rastlinami, zato tudi študiram, kar študiram, doma sicer nisem s kmetije, vendar imamo njivo, katero sam obdelujem. Tako sem si nabral tudi nekaj spretnosti, seveda pa se zavedam, da se moram še marsikaj naučiti. Če je potrebno sem pripravljen delati tudi kaj drugega, npr. živinorejska dela. Stanujem na notranjskem, tako da bi prišlo v poštev notranjska, ali pa južni del ljubljanske regije, saj bi uporabljal lasten prevoz.

Za odzive se zahvaljujem že v naprej

Lp!
Mladec

01.08.11 23:54
P.S. Naj omenim še to, da imam v mislih počitniško delo.
Tejchy=)

03.08.11 14:24
Živjo!

Sem 19 letna študentka bibliotekarstva in informatike in iščem počitniško delo z možnostjo nadaljevanja dela ob študiju. Zanima me turizem(narejeno imam srednjo turistično šolo) pa tudi prodaja (v trgovinah) mi ni tuja. Sem organizirana, resna in komunikativna ter pripravljena poprijeti za razna dela.

Kontakt: tejchyrozi@gmail.com
Eva16

08.08.11 16:38
Hei!

Sem 16 letna dijakinja in končala sem 1. letnik v splošni gimnaziji. Izkušnje imam v strežbi, lahko pa se hitro prilagodim tudi drugim opravilom. Prosila bi za delo v Kranju z okolico, v poštev pridejo tudi Medvode, Semlednik, Škofja Loka.

Delam lahko cel august, saj moram septembra iti v šolo, delam pa lahko tudi prek šolskega leta, in sicer med vikendi.

Kontakt: mocnik.meta@gmail.com
uzguzhzbzg

11.02.12 09:48
če si stara 14, ni legalno delati, moraš biti vsaj 15

07.03.12 21:13
Kaj pa 14 in 8 mescev :) ?
cluedo

14.03.12 21:08
Zdravo!

Sem 17 letna dijakinja turizma in nujno iščem počitniško delo in sicer v terminu junij, julij in avgust.
Hitro se privadim na delo saj sem že delala na veliko sejmih, v pisarnih, raznih turističnih agencijah in tudi kot hostesa.
Sem organizirana, resna, komunikativna in željna novih izkušenj.
Prosila bi vas za delo v Celju z okolico, lahko tudi v Žavcu in Petrovčah in Levcu.

Za vse odgovore se zahvaljujem že v naprej!

Lp

kontakt: saraa.gaber@gmail.com
aidualc

09.04.12 23:32
Lep pozdrav ! Sem dijakinja 4. letnika, končujem gimnazijo v Ljubljani in iščem poletno delo, en mesec julija ali avgusta. Sem pridna, komunikativna, prijazna do ljudi, lahko delam v različnih okoljih. Za kontakt pišite mail na : cychi.x@gmail.com

Lep pozdrav :)
ninno

11.04.12 02:05
Odprte so še zadnje registracije pred zaključkom obdobja, ki prinaša soliden stalni dohodek. Veliko nas je, ki smo že skočili na hitri vlak. Več info: v angleščini ali slovenščini.
Registracija članstva bo veljala le ob potrditvi el. pošte - mogoče jo bo potrebno poiskati v vsiljeni pošti.
za delo

12.04.12 15:34
Lep pozdrav!

Sem dijakinja 4. letnika stara 18 let in končujem 4 letni program srednje zdravstvene šole Celje,iščem delo v okolici Zreč, Slovenjskih Konjic, za mesec julij, avgust, september, ta vmesni čas po možnosti bi imela 10 dnevni dopust, po vaši želji. SEM pridna, delavna, hitro se privadim imam delovne izkušnje na področju zdravstvene nege. In si zelo želim dobiti kakršno koli delo.

Za vnaprej razrešeno rešitev se vam lepo zahvaljujem in vas lepo pozdravljam

Moj kontakt: j.barbara1183@gmail.com
Iskalka95

15.04.12 16:39
Živijo!
Sem dijakinja 2. letnika gimnazije v Slovenski Bistrici in pred kratkim dopolnila 17 let. Iščem kakršnokoli počitniško delo v okolici Slovenske Bistrice v juliju in avgustu. Ima delovne navade, hitro se navadim na delovno okolje in skoraj tekoče govorim nemško.

Lep pozdrav

Kontakt: polona.potisk@gmail.com
ulv 

18.04.12 11:23
Tudi jaz iščem počitniško delo v okolici Ptuja. Sem študentka. Kakršno koli delo - fleksibilen delovnik. Lahko pričnem takoj.

Lp
eva.p

19.04.12 16:06
Pozdravljeni!

Sem dijakinja 4. letnika Gimnazije Celje-Center, smer predšolska vzgoja. Stara sem 19 let. Iščem počitniško delo (julij, avgust, september) v okolici Celja. Do sedaj sem dve leti počitniško delala v gostinstvu tako, da sem vajena dela z ljudmi. Iščem pa delo kot je pomoč pri prodaji ali animiranje otrok, varstvo otrok.
Sem resna, komunikativna, zanesljiva, imam delovne navade.

Moj kontakt: eva_pere@hotmail.com
Jo.Z 

20.04.12 17:51
Pozdravljeni!

Sem Jo Zornik, dijakinja 1. letnika Gimnazije Ledina. Stara sem 16 let in iščem delo popoldne, ob vikndih in čez počitnice. Začnem lahko TAKOJ! Sprehajanje, čuvanje, oskrbovanje hišnih ljubljenčkov, varovanje otrok, delo v gostilni...
Vajena sem dela z ljudmi, saj sem delala po različnih podjetjih, imam delovne navade, sem zelo organizirana in zanesljiva.

Kontakt: Jo.Zornik@gmail.com :)hvala
matthew

23.04.12 10:53
Pozdravljeni

Sem 23-letni študent lesarstva iz okolice Murske Sobote. Iščem počitniško delo v okolici Murske Sobote.

kontakt: matthew.information@gmail.com
Nina 96

23.04.12 18:40
Pozdravljeni!
Sem dijakinja 1.letnika zdravstvene šole.Stara sem 16 let in iščem počitniško delo med poletnimi počitnicami.
Rada delam z ljudmi in živalmi.Pripravljena sem delati v gostilni,čuvati hišne živali ali čuvati otroke.

Za več informacij pišite na : nina.debevec@hotmail.com
Doroteja 96

27.04.12 16:51
Lep pozdrav!
Sem dijakinja 1. letnika zdravstvene šole. Stara sem 16 let in iščem počitniško delo v okolici Maribora ali ob obali. Sem prijazna in vestna. rada delam z ljudmi, otroci in živalmi.
Za kakšno prosto mesto kontakt : dora.teja.55@gmail.com
Tjaša

06.05.12 10:19
heiiii!

Poleti bom stara 15 let in se zanimam za počitniško delo. Najraje bi delala dopoldne, prihajam pa iz okolice Laškega. Delala bi pa tudi v okolici Celja. Prosim odgovorite mi na moj e-mail tjasarozman2407@gmail.com. Delo ni pomembno kakšno je. Meni je važno le to da bom lahko prispevala v družinsko blagajno in že skoraj sama skrbela zase.

Lp Tjaša
Alja777

06.05.12 15:32
Pozdravljeni!

Stara sem 18 let in obiskujem zadnji letnik Ekonomske gimnazije v Kranju. Tudi sama bi si rada našla delo, ki bi ga opravljala med počitnicami. Ustrezalo bi mi delo v Kranju oziroma njegovi okolici in Kamniku oziroma okolici ter v Cerkljah na Gorenjskem, od kdaj do kdaj bi delala, ni važno. Veseli me delo z ljudmi in živalmi. Prihajam iz občine Cerklje na Gorenjskem. Za prevoz bom poskrbela sama. Sem sramežljiva, vendar prijazna in pridna, dobro znam angleško. Če ima kdo kakšno ponudbo, naj mi piše na e-mail alchtheweirdo@gmail.com.

Hvala in lep pozdrav!
Julci

06.05.12 18:52
Živjo!
Sem dijakinja, stara 16 let (končujem 1 letnik), sem aktivna športnica in med poletnimi počitnicami bi opravljala počiniško delo v okolici Ljubljane.
Dobro se znajdem med kupi papirja, dobro se razumem z manjši otroki , znam masirati (nimam izpita ampak veliko izkušen), spoznam se na veliko športov (atletika, tenis, ki sem ga tudi že učila..)
Za ponudbo mi pošljite na e-mail: julija.praprotnik@gmail.com
Julci

06.05.12 18:53
Živjo!
Sem dijakinja, stara 16 let (končujem 1 letnik), sem aktivna športnica in med poletnimi počitnicami bi opravljala počiniško delo v okolici Ljubljane.
Dobro se znajdem med kupi papirja, dobro se razumem z manjši otroki , znam masirati (nimam izpita ampak veliko izkušen), spoznam se na veliko športov (atletika, tenis, ki sem ga tudi že učila..)
Za ponudbo mi pošljite na e-mail: julija.praprotnik@gmail.com
Anže123

07.05.12 15:24
Pozdravljeni!

Sem dijak 4.letnika računalniške šole, star 18 let iz Raven na Koroškem in iščem počitniško delo za mesec julij. Imam veliko voljo do dela, opravljal bi kakršnakoli dela kot na primer težja fizična, delo na računalniku, delo na tereno..
Če je kakšno prosto mesto me kontaktirajte: martincic333@hotmail.com
Jocz

09.05.12 21:00
Pozdravljeni!
Sem dijak 4. letnika Gimnazije Bežigrad in se zanimam za delo med poletnimi počitnicami. Sem delaven, zanseljiv, natančen...
Če imate kakšno prosto mesto, me prosim kontaktirajte na ulcar124@gmail.com .

Hvala
Anja Svet

13.05.12 13:54
Pozdravljeni!
Sem dijakinja 4.letnika Srednje zdravstvene šole Ljubljana in bi bila vesela počitniškega dela, saj bo denar še kako prav prišel za nadaljni študij. Sem odlična učenka, vestna, delavna, dobro prilagodljiva v timu, imam izkušnje na področju zdravstva(za sabo imam že kar nekaj prakse- pediatrija, psihiatrija, nevrokirurgija, abdominalna kirurgija,..)... . Sem tudi prostovoljka Rdečega križa. V kolikor kdo potrebuje pomoč, nego na domu,... me prosim kontaktirajte na mail: anjasvet4@gmail.com .
Hvala in lep pozdrav.
adijo.si

14.05.12 00:26
Priporočam tudi kakšen ogled na študentski servis, v časopisih ali pa sami oddajte oglas za delo ( v časopis ). LP
Simona 89

18.05.12 19:28
Lepo pozdravljeni,
v mesecu juliju, lahko tudi dalj časa, iščem delo varuške otrok, v okolici Škofje Loke, Cerkna, Idrije, Žirov ... Sem študentka 4. letnika pedagoške fakultete in imam že precej izkušenj pri delu z otroki. Med šolanjem sem opravljala prakso v razredu, letošnje leto sem prakso opravljala 1 mesec. Sicer sem tudi mentorica pionirjev v gasilskem društvu, v prostem času pa pazim tudi na enoletno nečakinjo.
Če potrebujete varstvo mi pišite na mail: simonaklemencic@gmail.com
ironmaidentimi1997

20.05.12 18:41
LP Iščem počitniško delo v Mariboru od 20 junija pa do 1 septembra.Sem resen,deloven in zanesljiv.Sem dijak 1 letnika srednje šole SERŠ, ampak to nima veze z mojim delom dalam lahko več stvari od fizičnih do poslovanja,prodajanja,...
ČE IMA GO KAKŠNO PONUDBO PROSIM NA GMAIL metalica.timi@gmail.com ali po telefonu na 040773912
lp
nekdoo

23.05.12 14:08
Pozdravljeni!

Mene pa zanima, koliko od vas vas je na tak način dobilo delo? Delodajalca si moraš poiskati, v redkih primerih on poišče tebe, razen če seveda ne potrebuje točno določenega profila.
Dunjaa

23.05.12 17:24
Pozdravljeni!
Sem Dunja, stara 20 let in se zanimam za počitniško delo (julij, avgust, september). Končujem 4. letnik Srednje ekonomske in trgovske šole Nova Gorica. Za nadaljni študij sem si izbrala Višjo strokovno šolo smer mehatronika.
Kar se tiče vrsta dela bi mi še najbolj ustrezalo kakšno delo v proizvodnji, skladišču, fizična dela ali kaj podobnega.
Še najbolj pri srcu bi mi pa bilo karkoli v zvezi z mehatroniko ali strojništvom, ker pa nimam izkušenj s tega področja, bi bila zelo vesela kakršnega koli znanja, ki ga lahko delite, saj me to res veseli in se hitro učim.
Izogibam pa se delu v gostinstvu in prodaji.

Najraje bi delala v Novi Gorici oz. v njeni okolici, Goriška. Imam tudi lasten prevoz.
Sem pa se odločila tukaj napisati zato, ker se večinoma po m-servisu in podobnih straneh dobi le gostinstvo, dela ki bi pa meni ustrezala pa so povečini rezervirana za moške.

Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem.
Lep pozdrav.

Kontakt: dunja102@gmail.com
erazem416

24.05.12 21:09
Živjo,
zanimam se za počitniško delo, lahko je karkoli razen strežba, sicer pa končujem 1. letnik gim Moste (bom odličen) in sem star 15 let.
Kontakt na erazemrajnar@gmail.com

Že vnaprej se Vam zahvaljujem.
Lep pozdrav.
E999

25.05.12 17:32
Zdravo!

Zanimam se za počitniško delo. Karkoli, toda s strežbo imam malo manj izkušenj. Imam izkušnje s čuvanjem mlajših otrok. Sem dijakinja Gimnazije Poljane in sem stara 16 let.
Prosim, če me kontaktirate na eva.poletno.delo@gmail.com

Že vnaprej se Vam zahvaljujem!
HMaja 

26.05.12 14:04
Spoštovani!

Sem dijakinja 3. letnika Gimnazije Murska Sobota. Iščem delo prek poletnih počitnic, moje izkušnje pa so delo na sejmih (hostesa) in nekaj malega strežbe. Med svojimi dobrimi lastnostmi bi omenila hitro učenje, odgovornost, vljudnost, vestnost in komunikativnost. Iščem podobno delo kot so moje izkušnje, sem pa pripravljena tudi na kakšno drugo delo, predvsem v marketingu, telefonski prodaji ali kaj podobnega.
Prosim, če me kontaktirate na candy9404@gmail.com

Za odgovor se Vam že vnaprej zahvaljujem.
Brezposelni

27.05.12 21:34
Pozdravljeni!
Star sem 15 let in končujem osnovno šolo. Zanima me če na kakem delavnem mestu iščejo osnovnošolce.
Hvala za informacije, Lp Mark
Sašo Vidovič

29.05.12 20:55
Pozdravljeni!

Moje ime je Sašo ni mi uspelo končat uspešno 4 letnika zato ne morem na prvi rok mature, z tem pa sem zelo otežil situacijo doma in ker res rad delam sem odgovoren, točen, vztrajen, znam ločit službo od družine in seveda obratno si želim zaposlitev lahko redno lahko za določen čas lahko pa prek študentskega servisa. Sem iz Ormoža in iščem delo v širši okolici(LJUTOMER, MURSKA SOBOTA, PTUJ), Vesel bom vsakega klica oziroma vsake ponudbe, vaše zaupanje vam povrnem z maksimalnim trudom za vas oziroma vaše podjetje.

tel:031 710 606

E-mail: saso.vidovic@hotmail.com
MNenya

05.06.12 19:33
Živjo!

Sem dijakinja 1. letnika Gimnazije Poljane in iščem poletno službo.
Sem aktivna športnica, vestna sem z otroki in domačimi živalmi, zelo dobro znam angleško, dobro pojem.
Imam izkušnje s čuvanjem otrok (poleg tega imam mlajšega bratca).

Ker imam popravni izpit iz matematike, bi lahko začela delati šele julija, ampak bi bila zelo vesela, če bi lahko kaj našla.

Sem odgovorna, točna, zabavna, vztrajna.

Prosim, če me kontaktirate na: murgelnenya@hotmail.com
Andraž žun

05.06.12 22:16
Živjo
Moje ime je Andraž in bom 20 junija star 15 let.
Zelo rad bi čez počitnice kaj zaslužil.Delal bi v okolici
Mengša v dopoldanskem času.
Andraž žun

05.06.12 22:21
Živjo
Moje ime je Andraž in bom 20 junija star 15 let.
Zelo rad bi čez počitnice kaj zaslužil.Delal bi v okolici
Mengša v dopoldanskem času.Moj email je androzun@
hotmail.com
Lep pozdrav vsem

Kot mislim že vsi tukaj veste, da je počitniško delo zelo težko najti, zato se sedaj obračam na vašo pomoč in vaše nasvete. Sicer sem dijakinja srednje vzgojiteljske šole v Metliki. Prihajam iz Novega mesta.V poletnih mesecih bom dopolnila 18 let. Uspešno končujem že tretji letnik in imam na svojem področju že kar veliko izkušenj po vrtcih in domovih. V sklopu šolanja sem opravljala redno prakso dvakrat v vrtcu v Ciciban v Novem mestu po teden dni in kar dvakrat po 14 dni v vrtcu Metlika. Tam smo opravljali čisto vsa dela od res samega vzgojnega dela in nege otrok, do čiščenja vrtca in okolice. Dejavna sem tudi na različnih delavnicah za mlajše otroke, kjer ustvarjamo zelo veliko različnih stvari. V prostem času me radi zaposlijo sorodniki tudi z varovanjem njihovih otrok. Zato lahko zagotavljam,da imam res že veliko izkušenj. Ampak najti delo za pomočnika v vrtcu ali za zasebno varstvo na domu ni tako lahko, zato prosim tudi vas za nasvete, kontakte tistih staršev, ki otroke ne morejo dati v vrtec, da lahko čuvam otroka tudi na domu, ker se mi dozdeva, da bi sama lahko veliko bolj vzgojila otroka, ker imam že veliko tako teoretičnega znanja, kot tudi praktičnega. Ampak mislim, da se vsi zavedamo da dijaki ne moremo dobiti službe med počitnicami, brez različnih vez. Zato upam,da ob pogledu na moj odgovor dobim kakšen pozitiven nasvet ali celo kontakt.

Delala bi lahko tako v vrtcu ali po domovih ali nasploh v katerem koli poklicu, sem resna in odgovorna oseba.

Vse nasvete in kontakte, ter dodatne informacije mi lahko pošljete na moj mejl : mlakarmetka3@gmail.com

Delam pa lahko v okolici Novega mesta :)
Metka Mlakar
Delavka

08.06.12 12:19
Pozdrav !

Obiskujem 3.letnik Gimnazije Vič in iščem kakšno zaposlitev med počitnicami. Doma imam psa in mačka tako da znam skrbeti za živali, jih sprehajati, jih kopati,...
Imam izkušnje z varstvom majhnih otrok. Zelo dobro govorim angleško in tudi nekaj nemščine znam.

Sem odgovorna , zrela oseba, ki ve kdaj se dela in kdaj je čas za zabavo. 15 let sem se ukvarjala s plesom in gimnastiko in sem zelo športna oseba.

Kontakt: rihannar40@gmail.com
Lep pozdravček,
živica

17.06.12 14:38
Zdravo!

Sem Živa Korda, stara sem 20 let in sem končala 4. letnik gimnazije. Iščem počitniško delo v okolici Slovenske Bistrice in Maribora.
Sem točna, odgovorna, vljudna in prijazna. Veselim se vsakeršnega dela, najraje pa bi čuvala otroke, saj jih imam zelo rada, vendar izkušenj na tem področju nimam.

Kontak: ziva.korda@gmail.com

Veselim se vašega odgovora.
Lep pozdrav.
Tanjaa

17.06.12 19:41
Živijo!

Sem Tanja Germovnik, stara 16 let. Končala sem 2. letnik srednje vzgojiteljske šole in gimnazije Ljubljana (smer: predšolska vzgoja), zanima me kakršno koli počitniško delo, v Ljubljani in njeni okolici.

Kontakt: tanjagermovnik@gmail.com

Lep pozdrav :D
tanjaa

17.06.12 19:51
Navedeno
Lala
Če katero zanima delo s kozmetiko (lepotno svetovanje, promocija,...) me lahko kontaktira na mail:

[email protected]

Zanima me več podrobnosti o tem delu, vendar vam nisem mogla poslati e-maila, zato prosim če bi me lahko o tem kontaktirali na mailu: tanjagermovnik@gmail.com

hvala, LP

Tanja
Iskalka dela

18.06.12 20:21
Mene tudi zanima za delo v kozmetiki, ampak ko vam pošljem mejl mi ga da samo zgrešeno... vse dodatne informacije o delu mi pošljite na mejl: mlakarmetka3@gmail.com
LeaMihelič

19.06.12 13:23
Pozdrav!

Sem dijakinja Srednje zdravstvene šole M. Sobota, končala sem 1. letnik. Če mogoče ve kdo za kakšno počitniško delo v okolici Murske Sobote ali pa Goričko, naj mi piše na gmail: leamihelicsadl@gmail.com

Lep pozdrav!
aljaž jere

20.06.12 13:48
pozravljeni!

sem dijak šolskega centra za pošto, ekonomijo in telekomunikacije, ( sem 1 letnik ekonomije) in me zanima če bi me lahko kdo vzel za kakršno koli delo v Ljubljani ali pa v Litiji. Lahko delam tudi več kot samo med počitnicami.Pišite mi na email: aljazuc@gmail.com

lep pozdrav!
Gašper Zor

21.06.12 21:37
Lep pozdrav!

Sem dijak srednje šole tehniških strok Šiška. Končal sem šolo (1letnik) in iščem kakeršnokoli delo v Ljubljani ali bljižni okolici. Spoznam se na računalništvo ter lahko opravljam manjša fizična dela. Lahko delam več kot samo med počitnicami.
Pišete mi lahko na email: az3458@gmail.com

Lep pozdrav

Gašper
Anna96

23.06.12 13:55
Pozdrav!

Sem dijakinja Srednje šole Slovenska Bistrica, končala sem 1. letnik gimnazije. Želela bi kakršnokoli počitniško delo v okolici Slovenske Bistrice, Poljčan, ...

Kontakt: annyka96@gmail.com
jurij23412

25.06.12 02:24
Pozdravljeni!

Sem dijak Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu, končal sem 2. letnik gimnazije. Prihajam iz okolice Ljubljane, natančneje iz Medvod. Želel bi si kakršno koli delo.

Kontakt: jurij.lauko@gmail.com
Beiba995

25.06.12 16:54
Sem dijakinja Srednje ekonomske šole v Lj, konačla sem 2 letnik. Iščem počitniško delo v Postojni ali okolica Postojne.

Kontakt :[email protected]
tonc

26.06.12 16:50
Pozdravljeni,

V srednjo šolo sem hodil na Gimnazijo Kranj, sedaj pa sem študent strojništva na fakulteti za strojništvo v Ljubljani, UNI smer. Uspešno sem zaključil 1. letnik. Tekoče govorim angleško in nemško. Imam opravljen certifikat za 3D modeliranje v Solid Worksu, vešč pa sem tudi drugih osnovnejših programov kot npr. Word ipd.
Vajen sem tudi fizičnih naporov, tako da bi z veseljem poprijel za kakršno koli delo. Imam vozniški izpit B kategorije, tako da prevoz ni problem, delo pa iščem predvsem v Kranju oziroma v njegovi okolici v času poletnih počitnic (do oktobra).

Za vsako ponudbo na moj email bi bil iskreno hvaležen!

LP

Luka

EMAIL: lukabertoncelj38@gmail.com
Patricija.***

06.07.12 18:17
Zdravo.

Tudi jaz iščem počitniško delo in sicer v Idriji, okolici Idrije ali v Logatcu. Imam sicer 14 let, Decembra jih bom dopolnila 15. Vajena sem trdnega dela, sem odgovorna oseba imam pa tudi kar nekaj izkušenj iz gostinstva, ker je oče imel bar.
Če kdo ve za kakšno delo naj mi prosim piše na levinja10@gmail.com

Lp
Robert...B

08.07.12 01:21
Ta mesec 23.julija bom star 15 let prihajam iz okolice Murske Sobote in rabil bi denar... zto prosim da mi napišete sms na št. 040229008 če veste kakšno počitniško delo v okolici Murske Sobote... Hvala vam... :D
aron1234

POČITNIŠKO DELO

10.07.12 11:42
Čez nekaj dni bom star 15 let in se zanimam za počitniško delo. Najraje bi delal v Ljubljani ali okolici do Kranja. Sem iz Tacna. Prosim odgovorite mi na moj e-mail aron.rezek@gmail.com. Vrsta dela ni pomembna.. Hvala za odgovor
piko94

10.07.12 16:00
Pozdravljeni,

Sem dijak kar dveh šol v Mariboru in rad bi pridobil bilo kakšno počitniško delo. Sem priden in delaven, ni mi problema narediti nič, saj sem tako bil vzgojen. Star sem 17 let, čez dva meseca bom dopolnil 18 let. Torej zanimam se za bilokakšno delo v Slov. Bistrici, Slov. Konjicah, Zrečah, Oplotnica ali okolici.
lovro.sadek@gmail.com

lp
patriot1234

11.07.12 13:27
Pozdravljeni,

Sem Klemen star sem 19 let (konec avg. 20) obiskoval sem Tehniški šolski center Kranj ter uspešno zaključil program PTI elektrotehnik. Zanimam se za kakršno koli delo, lahko tudi varstvo mlajših otrok starih do 6 let, ker ob otrocih zelo uživam.

Prosim, da odgovor pošljete na moj e-mail: klemen.bonca@gmail.com

Lp klemen
AvonM

11.07.12 13:55
Pozdravljeni,

iščem ljudi, ki jih zanima prodaja kozmetike. Možnost zaslužka je od 15-25% od prodaje, kasneje lahko tudi 35% od prodaje. Starost ni omejitev, samo da imate motivacijo do prodaje. Delo ni zahtevno in vam ne vzame veliko časa :)

Za več informacij me kontaktirajte na domzale.avon@gmail.com

Maja
Jerneja S.

13.07.12 10:07
Spoštovani delodajalci,

vidim, da vas je še ostalo nekaj, ki se ne branijo študentske pomoči (glede na stanje kakršnega imamo danes v državi).
Sem Jerneja Stepišnik, stara 21 let iz Mislinje oz. Dravograda in prav tako, tudi jaz iščem študentsko delo. Sem absolventka, pripravljena poprijeti za kakršnokoli delo, komunikativna, zanesljiva, odgovorna...
Torej, če se najde kdo, ki ve za počitniško delo na Koroškem za dlje časa, ga prosim da me kontaktira na mail neja-tea@hotmail.com.

lep pozdrav

16.07.12 20:43
Pozdravljeni!

Sem Mateja, stara 20 let. Končala sem srednjo šolo predšolske vzgoje, letos sem še opravljala maturitetni tečaj.
Sem prijazna, komunikativna,odgovorna, delovna oseba, ki išče počitniško delo v Ptuju. Zanimam se za delo v strežbi ali pa v prodaji, pa tudi v proizvodnji ne bi bil problem delati. Delam lahko do konec septembra.

Kontakt: fekonja.mateja@gmail.com

Lep pozdrav in že vnaprej hvala za odgovor

Mateja

18.07.12 16:55
Pozdravljeni!

Moje ime je Mariša, stara sem 18 let in sem letos zaključila gimnazijo. Izobraževanje nameravam nadaljevati nadaljevati na Pedagoški fakulteti v Lj.
Iščem počitniško delo najraje v Grosuplju, lahko pa tudi v Ljubljani.
Sem delovna, komunikativna, imam izkušnje v lokalu, opravljala pa sem tudi že več različnih pisarniških del. Zanima me zlasti varstvo otrok, vendar pa bi bila z veseljem pripravljena opravljati tudi kakšno drugo delo.
Delo bi lahko opravljala do septembra, kasneje odvisno od urnika na faksu.

Lep pozdrav!

kontakt: marisa.pajk@gmail.com
petka na delu

18.07.12 18:07
Živjo,
moje ime je Petra in prihajam iz Domžal. Stara sem 18 let in sem končala 3. letnik gimnazije. Iščem počiniško delo, in sicer v Domžalah, Kamniku, Mengšu ali v Ljubljani. Pripravljena pa sem delati tudi v septembru. Veselijo me dela vseh vrst, od čiščenja WC-jev, , strežbe, varstva otrok, anketiranja, ipd. Sem odgovorna, delavna, iskrena in poštena in bi enako pričakovala od svojih morebitnih delodajalcev.

Kontaktirate me lahko na:
e-naslov njam.njam2@gmail.com
tel. številko 040245270

Hvala
Je kakšna možnost?

Iščem delo (14 let)

28.09.12 20:13
Sem iz Kopra in me zanima, če je možno dobiti delo z 14 leti. Pač 9. razred. Če je kakšna možnost, bi delo opravljala med jesenskimi, zimskimi... počitnicami. Počela bi karkoli.

kontaktirajte me na kkllaa.kkllaa@gmail.com
hvala
timej prijava

21.10.12 14:36
pozdravljeni!

star sem 13 let in išče, delo za čez poletne počitnice, če imate kaj zame prosim pišite na : timej.prijava@gmail.com

hvala v naprej!
Bel

17.12.12 07:39
Nudim zaslužek za pomoč pri sproščenem učenju angleščine - na primer: pri ogledu filmov brez podnapisov (ali z angleškimi podnapisi) pomoč pri prevodu nerazumljenih besed oz. dialogov (za študentke ali druge osebe ki toliko razumejo angleško). belnero@windowslive.com
tejča*

14.01.13 16:42
živjo
stara sem 14 let in sem iz okolice celja/žalca in iščem počitniško delo( od 15. junija do konca avgusta). sprejmem vsako delo . zanima me kozmetika( srednja šola na katero grem) in tudi varstvo otrok mi gre dobro od rok sam imam dva bratca(3 in 4 let) in eno sestrico(6 let) tako da če ima kdo delo naj mi javi na ozvaldic.teja@gmail.com . sem vljudna, navajena trdega dela...
Hwala že v naprej :)
matejcaa

29.01.13 16:05
Pozdravljeni!!

Moje ime je Mateja in sem študentka zdravstvene fakultete,smer sanitarno inženirstvo,zelo rada bi dobila delo ki se povezuje z mojim študijem,sem zelo delovna,in pripravljena prijeti kakršno koli delo.

Če ima kdo delo zame naj mi piše na mateja379@gmail.com

hvala v naprej
dijak 555

10.03.13 17:11
zdravo
iščem delo med počitnicami in vikendi sem dijak 3letnika srednje learske šole. zanimajo me dela predvsem v okolici ljubljane in horjula saj denar nujno potrebujem . v tem letu bom dopolnil 18 let zanimam pa se za kakršno koli delo . hvala za odgovore

mail:[email protected]
Živjo,
moje ime je Martina in prihajam iz okolice Celja. Stara sem 18 let in bom končala 3. letnik srednje zdravstvene šole Celje smer zdravstvena nega. Iščem počiniško delo, in sicer v Celju ali Šentjurju. Za vsako delo z veseljem po primem in mi ni težko delati tudi ob sobotah in nedeljah.
Sem odgovorna, delavna, iskrena, natančna oseba.
Počitniško delo iščem v času od 24.6.2013 - 1.9.2013.

Kontaktirate me lahko na:
e-naslov: majger.m@gmail.com
kačšnel0

11.03.13 16:31
Živijo!!

Moje ime je Ana, sem študentka Filozofske fakultete smer pedagogika in andragogika in prihajam iz okolice Nove Gorice. Iščem poletno delo in delo za vikende in sicer v okolici Nove gorice. Zanimam se predvsem za varstvo otrok ali kakršno koli delo z otroki in mladimi, saj si želim nabrati kakšne izkušnje z mojim študijem. Drugače pa po primem za vsako delo in sem tudi vsako delo pripravljena sprejeti.

lp

Moj kontakt: lenscakana@gmail.com
špelaaaaa

12.03.13 20:38
Sem iz okolice Velenja, stara 19let in NUJNO iščem kakršno koli delo.
Dorothy005

23.03.13 10:35
Zdravo!
Ime mi je Doroteja ,stara sem 17 let, končujem 2. letnik Srednje zdravstvene šole v Mariboru in iščem počitniško delo v okolici maribora ali pa na obali. za kakršno koli delo kontakt doroteja.sonickii@gmail.com
Klaraa

06.05.13 13:55
Zdravo,
moje ime je Klara in iščem počitniško delo. Stara sem 18 let in letos zaključujem ekonomsko gimnazijo. Delo res potrebujem in mi ni pomembno kakšno je, le da je v okolici Jesenic ali Radovljice.
Klaraa

06.05.13 13:58
Zdravo,
moje ime je Klara in iščem počitniško delo. Stara sem 18 let in letos zaključujem ekonomsko gimnazijo. Delo res potrebujem in mi ni pomembno kakšno je, le da je v okolici Jesenic ali Radovljice.

kontakt: klara.ravnik@gmail.com
Blacko

21.05.13 21:23
Pozdravljeni !!!

Sem dijak 1.Letnika srednje strojne šole in bi rad zaslužil nekaj denarja med počitnicami. Sprejmem različna fizična ali druga dela v okolici Maribora.
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 24 minus 1?