Skrb zase

Ste ambiciozni in si za svoje zdravje želite storiti "nekaj več"? Ali bi bilo lahko to "nekaj več" kaj bolj neobičajnega, skrivnostnega, eksotičnega? Na tem naslovu si izmenjujemo izkušnje na to temo.
Moderatorka: Maja Korc, socialna delavka in študentka 2. letnika Šole za bioterapevte pri Marjanu Ogorevcu in Tadeju Pretnerju

Nediferencirana shizofrenija!

avatar Sandi1987 12.10.08 15:27
Pozdravljeni!

Moja diagnoza je "Nediferencirana shizofrenija". Leta 2006 sem bil na zdravljenju. Jemljem zdravila Risperdal 4mg. 1x na teden slišim glasove.

Kaj naj naredim za boljše počutje, razen sprehoda?

Kaj naj naredim, ko slišim glasove?

Jaz takrat počivam.

Rad bi bil spet zdrav.

Ali bom kdaj ozdravel?

Ali bom moral do konca življenja jemati zdravila?

Lep pozdrav.

Sandi
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Šent
Moderator
27.11.08 12:04
Pozdravljen Sandi!

Pravite, da ste bili leta 2006 na zdravljenju, zato predvidevam, da obiskujete svojega psihiatra tudi še sedaj. Namreč psihiater je edina oseba, ki vam lahko odgovori na vaša vprašanja glede trajanja vaše bolezni in jemanja zdravil. Posvetujte se z nim/njo. Da se boste počutili bolje v primeru ko se vam vsiljujejo glasovi storite kar vam najbolj ustreza, če je to počitek si ga vzemite. Telesna aktivnost lahko pripomore k boljšem počutju, zato se je ne izogibajte.

Lep dan!
Petra, ŠENT
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 17 plus 11?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.
Na vrh