Homeopatija

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.
Moderator: Jošt Klemenc, dr. med. homeopat

Re: Koloidno srebro

13.10.13 22:26

Pozdravljeni,
o koloidnem srebru premalo vem, prepričan pa sem, da hujše motnje imunskega sistema zahtevajo kompleksnejše rešitve, kot je to danes močno propagirano univerzalno zdravilo za vse možne bolezni, ki si jih lahko zamišljate. Nekako imam občutek, da čez 10 let nobeden več ne bo govoril o koloidnem srebru. Morda se pa motim.

Lep pozdrav in vse dobro.

Jošt Klemenc, zdravnik homeopat
www.celostnozdravljenje.si
uporabnik101

Re: Koloidno srebro

13.10.13 23:00

V prispevku "Domača lekarna za hitro pomoč" (http://www.bodieko.si/domaca-lekarna) piše, da je koloidno srebro homeopatsko zdravilo:

"Kadar začutite, da vas že nekaj žgečka po grlu, je koloidno srebro idealna prva pomoč. To homeopatsko zdravilo je najbolje uporabiti, še preden zares zbolite. Vzemite ga nekaj žličk in kmalu se boste počutili bolje."
najlepša hvala za odgovor!
 

Avtor: Naslov teme:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 13 minus 7?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.