Homeopatija

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.
Moderator: Jošt Klemenc, dr. med. homeopat

Koloidno srebro

13.10.13 21:48

Spoštovani!

Nečakinja, stara 19 let ima hude alergije na vse živo. Slišal sem, da koloidno srebro zelo pomaga pri lajšanju težav, pa me zanima ali oziroma v kolikšni meri je to res.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Re: Koloidno srebro

13.10.13 22:26

Pozdravljeni,
o koloidnem srebru premalo vem, prepričan pa sem, da hujše motnje imunskega sistema zahtevajo kompleksnejše rešitve, kot je to danes močno propagirano univerzalno zdravilo za vse možne bolezni, ki si jih lahko zamišljate. Nekako imam občutek, da čez 10 let nobeden več ne bo govoril o koloidnem srebru. Morda se pa motim.

Lep pozdrav in vse dobro.

Jošt Klemenc, zdravnik homeopat
www.celostnozdravljenje.si
uporabnik101

Re: Koloidno srebro

13.10.13 23:00

V prispevku "Domača lekarna za hitro pomoč" (http://www.bodieko.si/domaca-lekarna) piše, da je koloidno srebro homeopatsko zdravilo:

"Kadar začutite, da vas že nekaj žgečka po grlu, je koloidno srebro idealna prva pomoč. To homeopatsko zdravilo je najbolje uporabiti, še preden zares zbolite. Vzemite ga nekaj žličk in kmalu se boste počutili bolje."

Re: Koloidno srebro

14.10.13 08:58

Pozdravljeni,
za začetne grlobole je tovrstna terapija morda še res najbolj primerna.
Sicer pa spada koloidno srebro med novodobne in slabo preskušene homeopatske novotarije, do katerih je smiselno držati določeno razdaljo.

Lep pozdrav in vse dobro.

Jošt Klemenc, zdravnik homeopat
www.celostnozdravljenje.si
najlepša hvala za odgovor!
 

Avtor: Naslov teme:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 18 plus 12?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.