Homeopatija

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.
Moderator: Jošt Klemenc, dr. med. homeopat
Adidas

Pekoč jezik

02.04.13 19:59

Pozdravljeni,

stara sem 56 let. Že dva meseca imam problem s '' pekočim '' jezikom oz. občutkom (v ustih), ki ga težko definiram. Stalno sem žejna in me peče jezik. S čim lahko to povezujem in ali je lahko povezano z jemanjem AD, ki sem jih jemala pred mesecem.

Hvala za odgovor.

Adidas

Re: Pekoč jezik

03.04.13 10:50

Pozdravljeni,
veliko ljudi se obrne na homeopatijo, kadar se sreča s težavo, ki jo je težko razložiti s (pato)fiziološkimi mehanizmi. Vaš problem je en takih. Tudi sam ne bi vedel vzroka za vaše težave, lahko pa vam zagotovim, da takšne težave obstajajo, da so relativno pogoste in so mi že mnogi pripovedovali o njih na pregledu.
Seveda so lahko zaradi AD, lahko so del klinične slike, zaradi katere ste sploh dobili predpisane AD, lahko pa nimajo veze s tem. Kadar so take težave zaradi kemičnih zdravil, potem kmalu izzvenijo, ko prenehamo z jemanjem teh zdravil.
Če imate težav več, potem so takšni težko razložljivi simptomi dobri homeopatski simptomi, ki nam veliko povejo o tem, katero homeopatsko zdravilo je primerno za skupek vaših težav oz vašo totaliteto simptomov. Če pa je zadeva zelo izolirana, je homeopatsko zdravljenje takih težav precej težko.

Lep pozdrav in vse dobro.

Jošt Klemenc, zdravnik homeopat
www.celostnozdravljenje.si
Adidas

Re: Pekoč jezik

03.04.13 19:57

Imam več težav, ki pa jih nekako težko '' povežem ''. Imam občutljiv želodec, driske, luskavico in težave z nespečnostjo, sem v meni (leto dni nisem imela menstruacije, imam tudi '' toplotne '' valove).

Re: Pekoč jezik

03.04.13 20:29

Ja, v tem primeru pa ste prav dober kandidat za homeopatsko zdravljenje. Le poiščite pomoč zdravnika homeopata, ne bo vam žal.

Lep pozdrav in vse dobro.

Jošt Klemenc, zdravnik homeopat
www.celostnozdravljenje.si
Ika

Re: Pekoč jezik

20.07.14 13:45

Tak problem sem jaz imela 8 let. Bila sem pri vseh mogočih zdravnikih, pa nihče ni ugotovil kaj je vzrok pekočih ust. Danes vem odgovor- IMATE POVEČANO ŽELODČNO KISLINO, ki zateka nazaj v grlo in usta.
Lep pozdrav Ika

Re: Pekoč jezik

21.07.14 00:08

Vsekakor ena od večih možnosti.

Lep pozdrav in vse dobro.

Jošt Klemenc, zdravnik homeopat
www.celostnozdravljenje.si
 

Avtor: Naslov teme:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 3 krat 6?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.