Fizioterapija in masaže

Specialist Ortopedske medicine in Manualne terapije svetuje o diagnostiki in terapiji športnih poškodb ter odpravljanju bolečin s trigger point masažo, masažo stopal in drugimi fizioterapevtskimi tehnikami.
Moderatorka: dipl. fiziot. Barbara Purkart, specialist Ortopedske medicine (Cyriax) in Manulane terapije, Trigger point terapevt

hematom

avatar rebit 25.12.10 07:35
Spoštovani,

pred petimi leti sem pri smučanju padla na desni bok in naredil se mi je hematom na desnem stegnu. Travmatolog me je poslal na ultrazvok in ugotovili so, da je hemotom manjše velikosti in ni potrebna punkcija, ker se bo sam razgradil. Po petih letih je mesto ob pritisku še vedno boleče in ves čas imam na tem mestu nekakšno bulo. Vse skupaj ni zelo moteče, čeprav je malo neestetsko, me pa ves čas skrbi, da bi se iz tega kaj razvilo.

Hvala za odgovor
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Barbara Purkart Barbara Purkart
Moderator
07.01.11 20:25
Pozdravljeni!

Svetujem vam par obiskov trigger point terapevtske masaže, da se vam sprostijo vezivna vlakna, nato bo telo odvečna lahko absorbiralo.

Lep pozdrav!

mag. kinez. Barbara Purkart, spec.Ortopedske medicine in Manualne terapije, Trigger point terapevt


Fizioterapevtski center Barbara Purkart k.d.

http://www.fizioterapija.net/

telefon: 041 35 33 66
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 23 minus 9?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.
Na vrh