Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sob, 04. maj 2013
pon, 20. maj 2013
ned, 17. mar 2013
čet, 25. apr 2013
sob, 23. mar 2013
čet, 03. mar 2011
tor, 07. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 05. apr 2012

|
EvaArt
NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL07.02.12 21:33 |
|
Deiys
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL08.02.12 10:23 |
|
Eva Z
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL08.02.12 10:32 |
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL08.02.12 17:17 |
|
EvaArt
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL10.02.12 11:17 |
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL10.02.12 17:44 |
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL11.02.12 01:21 |
|
EvaArt
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL13.02.12 20:06 |
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL13.02.12 23:57 |
NavedenoDa - iz različnih okolij sta oba zrasla, zato je tudi njegovo dojemanje tvojih okoliščin drugačno oz. mogoče ne dovolj empatično kot bi ti rada. Vendar pa po drugi strani, če je on res imel tako odlično družinsko klimo, bi moral ravno on tebe dobro razumeti, predvsem ti pa nuditi (pravilno) oporo, tako da tukaj malce dvomim ali je res zrasel v tako dobri družini. Je pa po drugi strani tudi tako, da on ima kam za "pobegniti" - družina na eni strani in služba na drugi (verjetno). Kolikor pišeš oz. se da razbrati iz tvoje situacije, imaš pa ti samo eden (manjši) izhod oz. možnost, da se zamotiš.EvaArt
fant je bolj flegmatične sorte in edino kar mi reče je,da naj ignoriram stvari al pa se sprijaznim. To je vedno njegov odgovor. Da on se ne bi nikol tako sekirou (on pa izhaja iz družine,ki je skorajda popolna-odlični odnosi,topli,podpora,zaupanje,...). Preprosto-ne more razumet.
NavedenoPravilno opažaš, da - psihične težave se lahko prezrcalijo tudi na fizično (zdravstveno) raven, vendar obstaja kar nekaj "miselnih trikov", ki lahko to težavo premostiš. Ker omenjaš svojega psa, je lahko ravno on/ona (ne vem spola) "tvoj izhod". Ok, v čem je trik ? Ko boš imela takšna občutja (kot jih navajaš; previsoka pričakovanja okolice, neempatičnost fanta,...) preprosto pomisli na kakšno (hecno, veselo) dogodivščino, ki ti jo je zakuhal-a pes/psička. Nanjo toliko časa premišljuj, dokler se ti ta strah oz. notranje nezadovoljstvo ne zmanjša na prejšnjo raven, preden je nastopilo to stanje. Ko boš to znala obvladovati (da te ne bodo kar tako popadli "napadi panike"), potem se pa vseeno (nasplošno) spomni pri sebi na kakšne vesele ali hecne situacije, dogodke iz (recimo) filmov, itn., da si boš postopoma izboljšala notranje počutje. Na takšen način boš spet postala takšna kot si bila prej, ko si bila "socialna" oz. ekstrovertirana.EvaArt
Zadnje čase imam še hude hude probleme z želodcem,nisem za nikamor,veliko se mam za učit,delat nisem sposobna....veliko dni prejokam....sploh zato,ker na moje zdravje veliko vpliva moje psihično stanje (ko je slabše,se mi tud želodec poslabša) in to psihično stanje je več ali manj slabo...
NavedenoA so ti dvomi pogojeni zaradi njegove neempatičnosti do tebe ali so neki znaki, signali prisotni že dalj časa ? Ne ker v tvojem trenutnem stanju, ne vem če si zmožna dovolj racionalne presoje, če te (z vseh strani) oblegajo kot "Bastiljo". Zato pa prvo poizkusi s tem recimo kar sem ti predlagal in lahko, da se bo potem tudi to področje uredilo.EvaArt
Plus tega imam še konstanto vprašanje v glavi-ali je resnično moj fant ta, s katerim si želim biti vse življenje ? imam ga sicer zeloooo rada,ampak sva se čustveno in tudi spolno zaradi mene,mojega zdravja in problemov kar precej oddaljila in to me plaši...
NavedenoO ja, ko si bil otrok je bilo vse enostavno - že recimo sklepanje prijateljstev. Recimo bil si v peskovniku na enem igrišču, imel bager igračo, nakar je eden fant prišel v peskovnik s svojim tovornjakom prekucnikom in že sta bila prijatelja ! Kar tako - ker si imel ti bagra, on pa tovornjak in sta potem tisti pesek prekladala sem ter tja (cele ure in dneve). Danes oz. z leti je pa vse postalo zakomplicirano.EvaArt
...veliko pa tudi razmišljam o minjivosti....da zaradi vseh teh stvari zamujam najlepša leta svojega življenja,da mi gre vse iz rok.....včasih bi bila najraje majhen otrok,ko je bila sreča tako preprosta.
|
na tvoji strani
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL01.03.12 17:56 |
|
sam tole
Re: NAŠA HIŠA-VARNOST IN PEKEL02.03.12 12:47 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.