Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 20. maj 2013
pon, 13. maj 2013
ned, 17. mar 2013
sob, 04. maj 2013
pon, 20. maj 2013
sob, 23. mar 2013
čet, 25. apr 2013
čet, 03. mar 2011
tor, 21. maj 2013
čet, 02. maj 2013

Strah ali ljubezen?05.02.12 14:28 |
Re: Strah ali ljubezen?05.02.12 17:08 |
NavedenoKaj pa MSN/Windows Live Messenger oz. Skype ali WebEx ? Če imaš spletno kamero (poleg slušalk z mikrofonom seveda), je lahko skoraj tako kot da bi bil ob tebi. Pomembnejše, lahko razbereš (vsaj) njegovo obrazno govorico telesa. Mobilni telefon, ki ima vgrajen digitalni fotoaparat oz. kamero se da tudi uporabiti kot spletno kamero mimogrede.mijaw
Vem, da bi morala najprej govoriti z njim, vendar čez teden živima eden mimo drugega, na različnih koncih Slovenije, ponovno se vidima čez kak dan. Po telefonu pa tudi ne bi rada načela teme.
NavedenoMislim, da je to normalno, abnormalno bi bilo, če ne bi znala početi nič drugega kot (samo) misliti nanjga in strmeti v telefon kdaj te bo poklical. Moraš imeti tudi svoje hobije, čas za svoje prijetelje-ice, nasplošno čas zase, ipd.mijaw
Skupaj sma 2 leti, vendar sem imela že večkrat izpade v smislu, ali sma za skupaj, je to ljubezen ali strah pred osamljenostjo. Včasih ga imam neizmerno rada, spet drugič ga sploh ne pogrešam, ko nisma skupaj.
NavedenoMoški oz. fantje ti načeloma tega (da te ljubi-jo ali ima-jo rad-i) ne bodo govorili ves čas, saj s ponavljanjem oz. iteracijo se izgubi pomen. Malo manj glej Hollywood-ske propagande lepo prosim.mijaw
Fant mi tudi ne more reči, da me ljubi; me ima resnično rad (čutim, da me ima, je pozoren in me spoštuje), vendar ne more tega izreči. Nazadnje, ko sem ga "silila izreči", mu je bilo tako hudo, ker ni mogel, da je komaj zadrževal solze.
NavedenoNo tole je paključen podatek oz. informacije. Ker tega nisi imela v otroštvu, se ti dogaja, da se tako obnašaš sedaj v sedanjosti. Očitno je tudi, da ti razumeš to, zato bi načeloma lahko "pokopala preteklost". Če se ne boš uravnovesila, lahko da boš postala zelo posesivna in nadzorniška v tem in nadaljnih razmerjih (če bodo sledila oz. bo obstoječe propadlo), kar ne bod dobro. Tako zate kot za trenutnega in za vse ostale morebiti prihodnje partnerje.mijaw
Izhajam iz razpadle družine. Z očetom nimamo stika že več let. Nekoč sem prebrala, da je to vzrok, zakaj se nikoli ne počutim ljubljeno in dovolj dobro, saj nas je oče
zavračal. Verjetno si zato želim slišati, da me fant ljubi in potrebuje.
NavedenoTo je podzavestno, tvoj ranjeni ego, ki se je okrepil iz otroštva, te mrcvari. Lahko si to predstavljaš kot ena majhna rdeča pomanjšana različica tebe, ki ti sedi na ramenih in ti v uho piha takšne misli. Ker si ti globoko čustveno prizadeta (zaradi) očeta (moškega) in ker ti tvoj fant "na komando" ne izkazuje čustev tako kot bi ti rada, poskušaš (podzavestno) odgnati od sebe. Dokler ti iščeš te napake pri njemu in so samo v tvoji glavi, je še v redu, vendar pazi, da mu kdaj v kakšnem navalu jeze, besa oz. vzročno žalosti tega ne boš rekla, ker potem boš zelo, zelo, zelo težko to (verjetno) popravila.mijaw
Neprestano iščem napake pri fantu, neprestano paničarim in mu jemljem energijo. Čeprav je on izjemen človek in dober do mene. Ne vem zakaj bojkotiram najino zvezo?! Zakaj se vedno jaz pritožujem? Zakaj iščem samo napake, ko je pri nama toliko lepega?!
NavedenoNe bi te rad prestrašil, a iz podobnih okoliščin, se recimo rojevajo tudi serijski morilci - če odštejem duševne bolezni, genetiko, itn. Drugače je pa to posledica oz. še dodaten žebelj v krsti iz tvojega primarnega vzroka (razpadla družina).mijaw
Imam težave z navezanostjo. Z mamo in bratom smo se veliko selili po vseh koncih Slovenije, zato sem se navadila in mi ni več težko prekiniti stike in vse pustiti za sabo. Imam težave z občutenjem in vračanjem ljubezni.
NavedenoŽal vse tole kar si nam napisala v tej temi, bi bilo res dobro, da bi tudi njemu povedala (in videla odziv), ker v nasprotnem primeru ti lahko napačno svetujem-o, kljub temu, da razumem tvojo težavo. Vprašanje sedaj (pri tebi) je ali je tvoja ljubezen do fanta res nepogojljiva ali se gre bolj kot ne za lastniško obnašanje, ki se bo stopnjevalo oz. je ta ljubezen bolj kot ne nek "fiks", ki je potreben, da se zacelijo tvoje (otroške) rane.mijaw
Zanima me, če bi bilo bolj pametno, da fanta izpustim, da bo lahko srečen. Sicer je res, da se je sam odločil zame, vendar si želim, da bi mu bilo lepo.
Re: Strah ali ljubezen?05.02.12 17:17 |
|
Eva Z
Re: Strah ali ljubezen?05.02.12 20:58 |
Re: Strah ali ljubezen?06.02.12 07:39 |
Re: Strah ali ljubezen?07.02.12 00:34 |
NavedenoPoznam občutek - hočejo ti (marsikateri) vcepiti neko nemoč (nad seboj, prijatelji, službo, okolico,...). Malce prelistaj to knjigo (ni nujno, da jo kupiš) - najvišje "modrosti" so v humorju. :Dmijaw
Včasih se kaj spomnim, pa sem jezna na cel svet.
|
netimeni
Re: Strah ali ljubezen?03.03.12 17:29 |
|
zzzxx
Re: Strah ali ljubezen?06.03.12 15:01 |
|
ma ma ma
Re: Strah ali ljubezen?07.03.12 15:35 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.