//

Hiša na kolesih

Vse kar ste želeli vedeti o potovanju s hišo na kolesih, ki mu večkrat pravimo avtodom in si niste upali vprašati. Morda tudi niste vedeli, zato bodo za vas podajali nasvete strokovnjaki iz spletne strani www.hisanakolesih.si
Priporočam se za informacije/kontakt za ugoden najem avtodoma za termin:
okvirno 3.-19. junij 2005 (18 dni).

Hvala!
lp Mojca

mojcamplj@volja.net
tole je sicer že stara tema a vedno aktualna. ali kdo od vas oddaja avtodom ali pa ve za kakšno ugodno varianto. gre za 14-dnevni najem za 5 oseb.

sicer pa bi ga najeli nekje od srede junija 2011 dalje. gremo na lepše ;)

hvala za odgovore
v poletnih mesecih še nekaj prostih terminov za najem 7 metrskega AD-ja.AD je namenjen štirim osebam in je opremljen z vsem kar se potrebuje za kampiranje.

cena 80€/dan

grestr@gmail.com
040 867867
Milanese

Najem avtodoma

08.06.11 13:09
Nekaj ponudnikov

Najem avtodoma
Najem avtodoma
Avtodom najem

Nejam avtodoma se najbolj izplača pozimi ko so cene nižje...
moje dobre izkušnje so z
www.potepuhec.si
iz ptuja
,res pa si nisem veliko sposojal avtodom, so pa izkušeni avtodomarji
Za izposojno avtodoma višjega nivoja priporočam to podjetje: www-avtodom-najem.net
Tudi mi se z družino odpravljamo na počitnice z avtodomom - prvič ;) In se rezervirala avtodom pri Chiipsy v Krškem. Začeli so rentat avtodome, tako da so čisto novi, še nikoli rabljeni. In tudi pogledat sem šla v Krško, kak zgledajo, in so super - za 6 oseb. Tako da smo vsi že čisto nestrpni. :) Poskusite, mogoče imajo v juniju še kaj prosto.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf
  • Datoteka ne sme biti večja od 1,95 MB
  • Dodate lahko še 5 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 5 krat 9?