Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.
Moderator: Mito Šinkovec, prof. športne vzgoje in kondicijski trener
Ja sem bil zadnjič tam, amapk s cenami me niso tolk prepričal. Kakšna stvar je v akciji ampak to je tud vse. Imajo pa velik izbire, k jo tu ni.
Jaz sem se mimo peljal kakšne 2 tedna nazaj, pa ni več tako kot se spomnem. Sicer nisem imel časa, da bi se ustavil in prečekiral, ampak tiste hale kot sem jo vajen izpred nekaj let ni več. Ima kdo kakšne bolj sveže informacije?

Mito Šinkovec
osebni trener
1234a

Re: Adidas outlet store Celovec

16.02.11 11:46

Včeraj sem se ustavila... v outletu.... razdeljen je na dva dela - en del ma tko kot vedno modele, ki so/ prihajajo/ so ravno bili in potem še del z stvarmi, ki so ostale.... včeri so bli čevlji skonto 20 in 30 odstotkov - taki, kot so bili meni všeč, ostalo pa če maš srečo, da dobiš kaj okol 50 evrov - ne glede, gre za čevelj ali trenerko... majčke dobiš tudi ceneje, sam za tako ceno jih tudi pri nas....


odvisno kaj rabiš in če maš srečo da majo tvojo številko,da slučajno ne nabašeš dne, ko majo samo prodajne vrečke by adidas najceneje, potem mogoče najdeš kaj zase....

res je odvisno po kaj greš...
tisto kar je mene zanimalo, dva para čevljev, pa en kos trenerke, bi mi zneslo 200 evrov.... en luškan zgornji del trenerke je bil znižan na 50 evrov, gorski čevlji- bolj modna varianta so bili iz 119 na neki čez 80; pa še ene ženske adidaske - modna, ne športna scena, pa okoli 80... tko da... ko bom velika in bom krvavo rabla;)

s športnimi copati so se mi zdeli kar založeni - vsaj z modeli, ne vem pa kako je s številkami....
Roky27

Re: Adidas outlet store Celovec

24.04.11 16:37

Kakšenje pa delovni čas te trgovine ? Jaz bi šel enkrat ta teden
Fajt

Re: Adidas outlet store Celovec

24.04.11 22:42

Mogoče brezvezna, gotovo pa totalno dizenterisirana pripomba, ker ne maram Adidasove robe. Kaj pa Prva liga? Tam itak nonstop razprodajajo Adidas obutev (tudi do -50%), pa tudi Puma je nekaj zraven. V Novogoriški Qladnii je skoraj več outlet ponudbe, kot ta "normalne".
wiiii

Re: Adidas outlet store Celovec

14.08.11 22:54

ali je kaj znižanj??? kajti mi se odpravljamo drug teden???
karp1998

Re: Adidas outlet store Celovec

09.10.11 11:38

zanima me ali imajo internet stran, ker jest je ne najdem.
razlika?

Re: Adidas outlet store Celovec

23.12.11 21:15

Navedeno
Safet
Bil včeraj. De facto je v Klagenfurt - Viktringu (iz Slovenije na prevem semaforju v Celovcu - levo). Tako pundba kot cene sta me prepričali. Videl sem, da imajo kar nekaj ponudbe Adidas originals ("rožica"), jaz pa sem bolj fan novega Adidasa ("trikotnik").


Kakšna je razlika med obema znamkama adidas?
Jaz sem bila v trgovini prejšni teden in so imeli razprodaje, trgovina je zakon, imaš veliko stvari, dosti več in boljše izdelke kot pa recimo v Prvi ligi. se splača, res!
pepe111

Re: Adidas outlet store Celovec

21.03.14 12:50

da nisi zgrešil ulice...ta hala je še vedno, vendar mimo nje se peljati ne moreš, ker je na koncu dvorišča 100 od ceste...
cene pa kot je rečeno...kar je v akciji je ceneje...sem pa veliko bolj zadovoljen z adidas outletom v namčiji, takoj ko prestopiš mejo v Salzburgu, kjer je na levi prva črpalka, zadaj za njo je to....
 

Avtor: Naslov teme:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 22 plus 5?