Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.
Moderatorja: Mito Šinkovec, prof. športne vzgoje in kondicijski trener in Mare Hojč, inštruktor fitnesa in licenčni trener IBFF

raven trebušček,majhna ritka

avatar SaRa 15.08.04 14:40
Prosila bi če mi navedete kakšne primerne vaje za zmanšanje riti. Kdaj so vidni učinki če trebušnjake delam vsak večer okoli sto (seveda ob primerni prehrani)? Je torej za raven trebušček treba narediti še kaj več?
Hvala lepa! Lep pozdravček :)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar xtrm 18.08.04 16:56
:)))) Če bi bilo tako lahko...

Ti povem dober recept....
Vsako jutro na tešče 20 minut teka, stopnjuješ do okol 45 minut vsako jutro, pet obrokov na dan, pa popoldan kobinacija fitnesa okrog 40 minut, pa pol še pol ure aerobnih aktivnosti. Fitnes npr. trikrat na teden maš dovolj.
Prehrana pa velik vlaknin, dost beljakovin, nič slaščic, nič stvari iz bele moke... Takrat ko manj intenzivno treniraš, ko npr nimaš fitnesa, pol oh na minimum...

Sej vem, da se grozn sliš, ker očino nis navajena trenirat, sam rezultati so, pri tem, akr pa ti delaš, lahk ap sam sanjaš o njih.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf
  • Datoteka ne sme biti večja od 4,88 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 10 krat 10?
Na vrh