Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 16. maj 2005
sob, 30. jun 2012
sre, 08. maj 2013
ned, 27. jan 2013
čet, 13. jan 2005
čet, 16. avg 2012
pon, 24. sep 2012
pon, 05. avg 2002
pon, 13. avg 2001
čet, 30. okt 2008

|
samo vprašam
ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:24 |
|
zofisa
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:30 |
|
Indiana džons
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:32 |
|
Nikoli
|
tok od mene
|
hoDim
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:33 |
|
moj mnenje***
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:37 |
|
ponavadi rečem
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:37 |
|
ne, nikoli
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:39 |
|
nina n
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:39 |
|
tok od mene
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:42 |
Navedenomoj mnenje***
Bolj me moti, ker predolgo traja, da opomin sploh pošljejo. Pri nas npr. ti pošljejo opomin šele, ko zamujaš z vračilom knjig skoraj že dva meseca in potem se ti nabere ful zamudnine in še stroške opomina ti zaračunajo. /quote]
Pri nas pošljejo opomin na osmi dan zamude.
|
Jaz pa pač
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:48 |
|
narobe forum
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:50 |
|
Barca
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 08:53 |
|
ni mi jasno...
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 09:17 |
|
ena knjižničarka
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 09:18 |
NavedenohoDim
Se čudim tvojemu vprašanju. Kkao sploh prideš na idejo, da bi izpodbijala dolg?!? Če hodiš v knjižnico se moraš držati pravil in med pravila sodi tudi plačilo zamudnin. Kaj takega meni še ne misel ne bi prišlo, pa redno hodim v 3 knjižnice.
|
priznam
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 09:22 |
|
kaaaj??!!
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 09:25 |
|
255nepr
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 09:55 |
Navedenomoj mnenje***
Ne, če sem pozabila, sem pač pozabila.
Bolj me moti, ker predolgo traja, da opomin sploh pošljejo. Pri nas npr. ti pošljejo opomin šele, ko zamujaš z vračilom knjig skoraj že dva meseca in potem se ti nabere ful zamudnine in še stroške opomina ti zaračunajo. Sama bi raje videla, da mi pošljejo opomin 1 teden po datumu, ko naj bi knjige vrnil. Seveda bi bili tudi stroški neprimerno nižji.
Je pa enkrat na leto tudi dan knjižnice (upam, da se tako reče), ko lahko knjige vrneš brez plačila zamudnine.
|
ena sončna
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 10:15 |
|
nimam,,,,
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 10:38 |
|
preš
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 10:41 |
Navedenotok od meneNavedenomoj mnenje***
Bolj me moti, ker predolgo traja, da opomin sploh pošljejo. Pri nas npr. ti pošljejo opomin šele, ko zamujaš z vračilom knjig skoraj že dva meseca in potem se ti nabere ful zamudnine in še stroške opomina ti zaračunajo. /quote]
Pri nas pošljejo opomin na osmi dan zamude.
8. februarja so knjižnice zaprte. Skonto je ponavadi 3.decembra.
Navedenonimam,,,,
Sem ena izmed tistih, ki nimajo zamudnine, tako da imam gradivo po več mesecev doma brez problema.
|
ena dva knjižničarka
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 10:51 |
Navedenoleelee_Navedenonimam,,,,
Sem ena izmed tistih, ki nimajo zamudnine, tako da imam gradivo po več mesecev doma brez problema.
Kako to misliš?
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 11:00 |
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 11:41 |
|
unbelievable
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 12:00 |
Navedenomedy
.
Na listku je gradivo, ki je podaljšano, napisano čisto posebej - na koncu (celo pod rezerviranim gradivom), tako da ga je zelo enostavno spregledati. Ravno to gradivo bi moralo biti čisto zgoraj, morda celo odebeljeno - vsaj zame, ker sem bolj površne sorte in ki hodim v knjižnico s tremi majnhimi, navihanimi otroki :)
pozdravček
|
šecjen
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 12:17 |
Navedenomedy
meni se pa zdi, da kar naprej plačujem zamudnine :) Ravno danes 2 eura, ker nisem vrnila CD. Sem ta teden rekla, naj mi prosim podaljšajo, in je rekla, podaljšano imate do.... in potem dobim danes opozorilo, da moram en cd vrniti. In res, bil je že enkrat podaljšan in knjižničarka me ni opozorila na to. Jaz pa tudi nisem gledala na listek, ker sem pač verjela knjižničarki. Danes sem dala na pult denar in ji povedala, da bi tudi knjižničarji morali biti bolj pozorni in ne, da ti povedo le polovico.
Na listku je gradivo, ki je podaljšano, napisano čisto posebej - na koncu (celo pod rezerviranim gradivom), tako da ga je zelo enostavno spregledati. Ravno to gradivo bi moralo biti čisto zgoraj, morda celo odebeljeno - vsaj zame, ker sem bolj površne sorte in ki hodim v knjižnico s tremi majnhimi, navihanimi otroki :)
pozdravček
|
oprostiliso mi
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 12:32 |
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 12:34 |
|
Morag
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 12:39 |
NavedenošecjenNavedenomedy
meni se pa zdi, da kar naprej plačujem zamudnine :) Ravno danes 2 eura, ker nisem vrnila CD. Sem ta teden rekla, naj mi prosim podaljšajo, in je rekla, podaljšano imate do.... in potem dobim danes opozorilo, da moram en cd vrniti. In res, bil je že enkrat podaljšan in knjižničarka me ni opozorila na to. Jaz pa tudi nisem gledala na listek, ker sem pač verjela knjižničarki. Danes sem dala na pult denar in ji povedala, da bi tudi knjižničarji morali biti bolj pozorni in ne, da ti povedo le polovico.
pozdravček
reč kaj češ, samo tole je beden izgovor.
|
beden izgovor
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 12:44 |
NavedenoMoragNavedenošecjenNavedenomedy
pozdravček
reč kaj češ, samo tole je beden izgovor.
Ne, pa ni tako beden, no:). Se je meni že tudi zgodilo. Jaz imam namreč vedno vsaj po kakšnih 10, 15 knjig izposojenih,. In, če pokličeš za podaljšanje, ni nujno, da te opozori, da se kakšne ne da več podaljšati- in je zamudnina. Zato jaz zdaj vse urejam preko cobbisa.
|
ena knjižničarka
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 12:48 |
|
resno
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 12:50 |
|
oxi...
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 13:24 |
Navedenomedy
pozdravček
|
Boj@na
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 18:48 |
|
kakšna debata
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 19:25 |
|
Asru_
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?14.04.11 22:38 |
|
vxdvxvx
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?15.04.11 10:42 |
|
Jaa, sami izgovori so nas.
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?04.07.12 12:22 |
|
Pri nas ...
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?20.10.12 21:05 |
|
mare30
Re: ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, ...?24.12.12 05:53 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.