//

Nezvestoba - varanje

Strokovna pomoč posameznikom, ki se soočajo z nezvestobo v partnerstvu in imajo s tem povezane težave. Kaj je nezvestoba med partnerji, zakaj do nje pride, ali je mogoče hkrati in vzporedno ljubiti dve osebi? Kako se lahko spoprimemo s težavami in kako lahko na učinkovit način preprečimo, da bi ogrozile našo partnersko zvezo? Kaj je zvestoba?
Moderatorka: Elena Kecman, transakcijska analitičarka – svetovalka, dr. Veronika Seles, psihoterapevtka
Partnerka s katero sva skupaj 5 let me je prevarala!

Nekaj dni sem premišljeval kaj naj, danes vem, vrnil ji bom! Pa ne zato da jo bom prizadel ali užalil, ker je ne morem ampak zato da bom dobil zadoščenje.

Tukaj kakšna ki ima podobne težave
ti maš težave v glavi, kero razmišljanje - no coment

zadnjič sem prebrala...... če bi padel z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se zagotovo ubil
dober predlog

Re: Prevarala me je ZATO bom tudi jaz njo!

08.06.12 15:50
to se mi zdi dober predlog za vse tiste prevarane, ki želijo ostati skupaj z varajočim. Tako se izenači izhodiščna točka in se lahko dela na zvezi naprej.
Kakšno zadoščenje pa boš dobil če sedaj ti njo prevaraš?
Otročje je tole. In po vsem tem bi vidva živela skupaj ali kaj? To bo zagotovo lep in uspešen zakon..
Tudi jaz bi to naredil, najverjetneje. Oziroma, odšel bi!
Navedeno
dober predlog
to se mi zdi dober predlog za vse tiste prevarane, ki želijo ostati skupaj z varajočim. Tako se izenači izhodiščna točka in se lahko dela na zvezi naprej.

Sem bi prav pasal tisti smiley, ki rola z učki ...
isto z istim

15.06.12 14:02
Tole je bilo moje dolgoletno tiho (prikrito) vodilo, v primeru, da bi me partner prevaral. DA, jaz bi ga prevarala z drugim. In s tem uravnotežila- razporedila- bolečino, pa vsa tista vprašanja (a nisem bila dovolj dobra itd).

Ko bi se jaz spraševala, kako je ON z njo, pa naj se še ON sprašuje kako sem JAZ z NJIM!

Pika. Porazdelitev krivde. iz 100% na 50%. Za kaj takega tudi rabiš jajca.

Ne, ne mislim, bit žrtva. In če me počiš po levem licu, te bom sama kresnila po desnem.

Tako si bo nekdo za vedno zapolnil in spoznal- dvosmerno bolečino. Tisto, ki si jo sam povzročil in tisto, ki si jo sam prejel.

Za takšen ringenšpil moraš bit določen tip karakterja. Meni bi ta način 100% odgovarjal in me pomiril.

Moj nasvet: naredi, ampak le če si pravi tip osebnosti za tole..ker za tole NI VSAK.

Čav.

Navedeno
dober predlog
Očitno ti je njena prevara prišla do živega. Vprašaj se: Kaj ti bo prineslo maščevanje? Ali boš dobil zadoščenje? Kaj pa pol, ko jo boš prevaral? A boš še kar naprej z njo? Te ne bo več bolelo in žrlo? Boš potem kr čez noč srečen?
Drevo modrosti

08.07.12 09:20
@80Letnik

Predlagam da jo prevaraš in se potem ne ustaviš ampak si kar ubodi ljubico. In ne samo ene, ampak več...vendar pazi foro, noben ne sme izvedeti za to. Zato imej 3 telefone in kup delovnih obveznosti, svojo drago vedno puščaj v negotovosti in kmalu se ji bo zrolalo. In ko boš ti veselo skakal po drugih ljubicah in neizmerno užival, boš preprosto pozabil nanjo, prenehal ljubiti in po možnosti zaljubil v drugi. Tvoja predraga prevarantka pa naj ti kar še naprej opravlja gospodinjski servis in če bo sprejela tvoje varanje si na konju, saj boš imel vedno ob sebi ponižno ženičko brez hrbtenice ki, ti bo dopuščala druge ženske v življenju =)
Malo za hec :-)

09.07.12 16:49
Zadnji predlogi lahko "uspejo", če ja avtoričena ženska še pripravljena biti z njim v vezi. Potem lahko naredi sladko maščevanje. Moraš pa biti tudi tak keratkter, da znaš potrpežljivo čakati. To je kot podjetništvo heheeh načrte se dela dolgoročno in potem lahko pet let deset let z veseljem potrpežljivostjo čakaš na svoje cilje. Samo kaj ko so ljudje naravnani na ZDAJ HOČEM. Vse ostalo ga bo še bolj zmetalo hehehe.
Vanja Zokne

19.07.12 23:41
To je odlična rešitev. Svoji partnerki sem takoj na začetku povedal, da če me bo kdaj prevarala, jo bom jaz nazaj. Na ta način se stvari lepo uravnotežijo in smo spet vsi srečni. Nasploh sem mnenja, da bi morali vsi odnosi temeljiti na simetriji. Menim namreč, da je to edini način, da se ohranja poštenost.
ni moj biznis

26.07.12 22:04
Pusti jo pri miru, ni te vredna. Tudi ona bo nekoč prevarana in jo bo bolel. Tako kot se je ona zdej "zaplezala", tako bo ona nekoč trpela. Za vsakega Humarja svoj Nanga Parbat raste.
To je gotovo med najhujšimi stvarmi, ki se ljudem v zvezi lahko zgodi. Sploh če zaupa in gradi, da bi zveza živela.
Maščevati se?
Kaj prinese maščevanje?
Ali omili bolečino?
Morda - za nekaj časa.
Ali reši problem?
Ne.
Ampak tudi to ima posledice!
Varanje vključi potem še eno osebo ... neko četrto. Kako se bo počutila ona, če jo potrebuješ zato, da se maščuješ prvi?
To je po moje zloraba.
Naj je še tako strašno, ni dobra rešitev take vrste maščevanje. Sploh ne vem, če kdaj maščevanje pomaga.
Sama pišem blog - in vedno boilj vem, po tem, ko sledim, kako pridejo ljudje na moj blog, da je tematika "zvestoba, nezvestoba" zelo aktualna.
Žal je veliko varanja, tako kaže, toda ni rešitev to, da bi potem še mi varali.

Eden mojih prispevkov, ki govorijo o tem, kako je varanje nekaj strašnega:
Hujše od smrti: Huje je, če te partner prevara, kot če umre!
jaz se pa ob teh strinjanjih, da naj prevara nazaj sprašujem koliko ste sploh stari, odrasli in dorasli svojim letom? Kot da bi bili v vrtcu, ti mene pocukaš za lase zato te bom jaz nazaj. Noben se pa ne vpraša zakaj je nekdo prvi pocukal za lase in zakaj se enostavno ne umakneš stran, da te ne bo še kdaj pocukal?

Resno, tole kar berem komentarje nekaterih se resno sprašujem ali sploh imate kaj pameti v glavi, al imate res možgane v velikosti graha?
pol se pa čudimo...

26.09.12 15:15
...zakaj gre toliko zakonov narazen. Resno.

Zdaj bo on prevaral mene, pol bom jaz njega - pa sva si bot. Bravo. In se dva taka poročita. Čez 1 leto se pa vsi čudijo, Le zakaj gre tak sanjski par narazen.

Včasih kar ne morem verjet na kakih temeljih pari gradijo svoja razmerja - kot da bi solato na asfalt sejal, pol se pa čudo ker nič ne zraste.

Res za zamislit!
veš kaj?

Ti svoje žene nimaš rad. Maščevanje je potrebno tam, kjer ni ljubezni, vsaj s tvoje strani ne...

Če je tvoja ljubezen do nje res močna, bi se moral vprašati zakaj tega ni čutila....očitno je da ni, ker te je prevarala.

Ljudje smo sebična bitja in za tistega, od katerega zaznamo popolno predanost in brezpogojno ljubezen smo pripravljeni storiti marsikaj...mislim da te ne bi prevarala, če ne bi imela občutka, da je ne ljubiš ali spoštuješ (v končni fazi ista zadeva)..Zavore v tem primeru delujejo, pa če se pojavi sam Brad Pitt v živo..... Ženska ne vara kar tako. Vedno gre za problem, ki je prisoten v odnosu z moškim številka 1. , ki ga številka 2. z lahkoto reši z malce pozornosti. In na ta način z lahkoto pride do tistega, kar moškim bistveno več pomeni od čustev....

Tako je to.

In če bi jo ljubil zares, bi se moral vprašati, kje SVA ga MIDVA utupila, da je prišlo do tega, da so ji vse zavore popustile... In prosim, nikar se ne izgovarjaj na njegove telesne atribute, ker to pri ženskah ne pali....
In sedaj ji boš vrnil...Kaj le?
Z varanjem se naj veza konča!

28.09.12 22:50
Moj nasvet...pojdi daleč stran od takšne ženske pa sta skupaj 5 ali 50 let! Če te prevara enkrat te drugič tretjič četrtič.... pojdita narazen! Če ne bosta pogrevala to staro juho vsa vajina skupna leta!
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 18 plus 18?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.