Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
sob, 04. maj 2013
pon, 22. apr 2013
sob, 11. maj 2013
tor, 04. jan 2011
tor, 14. maj 2013
čet, 22. apr 2010
čet, 20. sep 2012
čet, 24. feb 2011
tor, 21. maj 2013

|
Zanimame
Ko je varajoči partner razkrit28.05.12 08:51 |
|
jeza in bes
Re: Ko je varajoči partner razkrit28.05.12 12:22 |
Re: Ko je varajoči partner razkrit28.05.12 22:10 |
|
maričkamila
Re: Ko je varajoči partner razkrit29.05.12 16:08 |
|
soso
Re: Ko je varajoči partner razkrit29.05.12 21:49 |
|
zreliprevarant
Re: Ko je varajoči partner razkrit30.05.12 14:12 |
|
jeznaa
Re: Ko je varajoči partner razkrit30.05.12 17:42 |
|
zanima_me
Re: Ko je varajoči partner razkrit30.05.12 22:14 |
|
HI HI HI
Re: Ko je varajoči partner razkrit31.05.12 20:11 |
Navedenojeznaa
Za zreli prevarant!
Zakaj ji pa prej nisi omenil terapevta? Zakaj pa prej nisi končal z tisto ljubico? Si imel tako raaaad svojo ženo da si šel k drugi, in če te ne bi zalotila, bi še VEDNO bil z njo! Jaka ljubav ja, ...
Dal zaleti se nekam ti in tebi podobni ki mislite samo na svoje dobro, ko pa voda steče v grlo ste pa ko politi cucki, bi pa laufali do terapevtov in vsega, prej pa lahko veselo varate, vam pa žena in terapevt in družina še na pamet ne pade!
Upam, da ti žena vrne, se čisto zna narediti, tega pozabila ne bo. Tudi če se dela da je vse ok, pozabila ne bo in če bo imela priliko, upam da ti vrne, da boš videl in na svoji koži občutil!
|
he he he
Re: Ko je varajoči partner razkrit01.06.12 09:56 |
NavedenoHI HI HINavedenojeznaa
Za zreli prevarant!
Zakaj ji pa prej nisi omenil terapevta? Zakaj pa prej nisi končal z tisto ljubico? Si imel tako raaaad svojo ženo da si šel k drugi, in če te ne bi zalotila, bi še VEDNO bil z njo! Jaka ljubav ja, ...
Dal zaleti se nekam ti in tebi podobni ki mislite samo na svoje dobro, ko pa voda steče v grlo ste pa ko politi cucki, bi pa laufali do terapevtov in vsega, prej pa lahko veselo varate, vam pa žena in terapevt in družina še na pamet ne pade!
Upam, da ti žena vrne, se čisto zna narediti, tega pozabila ne bo. Tudi če se dela da je vse ok, pozabila ne bo in če bo imela priliko, upam da ti vrne, da boš videl in na svoji koži občutil!
..., ker je prevladal testosteron nad možgani, je bila večja moč v gatah!
|
sorči
Re: Ko je varajoči partner razkrit01.06.12 14:26 |
Navedenozreliprevarant
Bom povedal svojo zgodbo, saj je Zanimame želela izjavo od varajočih in ne od prevaranih, kot je tukaj brati. Sem 12 let poročen, brez otrok, po cca 6 letih zakona sem se spetljal z mnogo mlajšo samsko sodelavko zgolj zaradi spolnih užitkov. Ne da jih doma ne bi bilo, bili so super, fantastični, ampak nekako je prilika nanesla in potem sva se občasno dobivala 3 leta. Vse in zgolj samo seks, nove lokacije, nekaj prepovedanega, adrenalin. Ves čas sem hotel z njo prekinit, saj sem imel grozno slabo vest, bil sem od tega že utrujen in ženska mi je bila v breme. Ampak, nisem znal končat. Naj povem, da se nikoli z jo nisem veliko pogovarjal, ji karkoli obljubljal, niti ji rekel, da jo imam rad ali kaj podobnega (saj jo v resnici niti nisem imel), imel sem jo zgolj za adrenalinski šport, če se grdo (ali pa realno) izrazim. Ko me je žena zalotila , sem ji seveda vse priznal, in tudi meni se je podrl svet, ko sem videl, kaj sem s tem naredil njej. Za nič na svetu je ne bi želel izgubit....jaz sem predlagal, da obiščeva terapevta, saj je ona zahtevala ločitev, jaz sem jo prosil, moledoval, naj ostaneva, da res ni vredno. Hvala Veroniki v Celju, da nama je takrat pomagala. Naj povem, da imam svojo ženo najrajši na svetu, življenje bi dal zanjo, in še danes mi je tako žal, ker me je takrat odneslo. To, da sem končal potem z ljubico, mi je bila prava odrešitev, še danes se videvava v službi, vendar se niti ne pogovarjava, ko jo gledam, si vsakič mislim, le kaj sem jaz videl na njej, da bi skoraj zapravil svoj čudoviti zakon. 100ljudi 100 čudi in ne me sedaj obosjat, da žene nisem ljubil in da sem bil v zakonu nesrečen. Otrok nimava, lahko bi enostavno odšel z mlajšo, brhko deklino, pa mi niti na kraj pameti ni padlo. Materialno preskrbljen in nič me ni zadrževalo v zakonu razen moje žene. Po dveh letih od končanja afere, lahko samo rečem, da je najin zakon dal čez neko bridko izkušnjo, postala sva močnejša in jaz sem se naučil postaviti meje, kje so zidovi okoli mene. Lahko trdim, da bom sedaj zvest do smrti.
Ras je, da na tem forumu ni uporabnikov, ki bi po prevari še prihajali sem gor, zato boste težko dobili njihovo mnenje, po moje so gor bolj prevarani in razočarani. Sem ravno sodelavcu v službi kazal (žena ga vara), kje so terapevti, naj si kaj prebere forum, kaj naj naredi, pa sem se odločil, da vam napišem teh nekaj vrstic. Parom, ki jim je po prevari uspelo vzpostaviti boljši odnos, ki jih je prevara bolj zbližala, gotovo tudi ni tukaj gor, se ukvarjajo drug z drugim in skupaj počnejo lepe stvari. In ni res, da kdor enkrat vara, vedno vara, jaz vem, da ne bom šel skozi to nočno moro nikoli več. Imam preveč rad njo (ženo) in sebe. Za ljubico pa mi je v bistvu vedno bilo vseeno.
|
nabiralkasadežev
Re: Ko je varajoči partner razkrit01.06.12 15:19 |
|
janko56
Re: Ko je varajoči partner razkrit01.06.12 15:29 |
|
za zreliprevarant
Re: Ko je varajoči partner razkrit01.06.12 22:35 |
|
Karmmy
Re: Ko je varajoči partner razkrit02.06.12 10:46 |
|
Šeneodkritiprevarant
Re: Ko je varajoči partner razkrit02.06.12 17:45 |
|
Tessa .
Re: Ko je varajoči partner razkrit02.06.12 20:15 |
|
ginekolog
Re: Ko je varajoči partner razkrit02.06.12 20:23 |
NavedenoŠeneodkritiprevarant
Ženske - komentatorke te teme (z izjemo Tesse - do sedaj); obnašate se kot patetične hijene - iz vaši postov seva le jeza, zagrenjenost, razočaranje...in vse to stresate na mimoidočega zrelegaprevarnta, ki za prevare vaših partnerjev ni prav nič kriv in je s svojim postom zgolj ustregel avtorici teme, katere pa vaša mnenja očitno ne zanimajo. Zato bi lahko svoje frustracije pucale vsaj v svoji temi, če že ne s pomočjo kakega strokovnjaka za to področje.
Re: Ko je varajoči partner razkrit03.06.12 12:32 |
|
prevare
Re: Ko je varajoči partner razkrit05.06.12 13:33 |
|
kakor koli
Re: Ko je varajoči partner razkrit05.06.12 14:30 |
|
maxa_mala
Re: Ko je varajoči partner razkrit07.06.12 09:43 |
|
kr Ena
Re: Ko je varajoči partner razkrit08.06.12 16:38 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.