Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
sob, 04. maj 2013
pon, 22. apr 2013
sob, 11. maj 2013
tor, 04. jan 2011
tor, 14. maj 2013
čet, 22. apr 2010
čet, 20. sep 2012
čet, 24. feb 2011
tor, 21. maj 2013

|
preveč vsega
kako naprej - ne morem27.02.12 12:54 |
|
bila na istem, sedaj srečnoločena
Re: kako naprej - ne morem27.02.12 14:39 |
Re: kako naprej - ne morem28.02.12 10:32 |
Re: kako naprej - ne morem10.05.12 14:26 |
Re: kako naprej - ne morem11.05.12 09:00 |
Navedenovednozvesta
KOt da bi sebe poslušala. Jst imam čisto isti problem. Kljub vsemu pa bi rada zvedela resnico, da se potem odločim za končni korak. Problem je v tem k ga imam zelo rada, čutim pa da je odmaknjen, sex imava odličen ampak vse drugo škripa. Pravi da je kriv stres v službi....Ko greva z otroci na izlet se mu skoz nekam mudi. Ko sem ga soočila z dejstvi, ki sem jih našla pa je vse zanikal, da je to samo hec, da pa on tega ne bi delal..... če bi, bi že zdavnaj šel stran. Prosila sem ga naj bo odkrit do mene in bova šla vsak svojo pot, čeprav bo zelo hudo. Jst zarad otrok ne bom ostala z njim...ampak on še kr trdi ,da ni to nč in naj neham težit kr ga odbijam s tem...čist sm nemočna....rada bi družino pa je vse skup kr nekej...on pravi da je moški in da rabi svojo svobodo in naj neham naju obremenjevat...čist prov ampak eni pisat po smsih da jo ima rad, da je vesel k sta se končno odločla za ta korak...in še bi lahko naštevala...on pravi da je to čista zajebancija....obremenjujoče za znoret...rada bi mu verjela pa ne gre, srce pravi eno pamet pa drugo, sem zelo pošten človek in tega ne morm kr tako pogoltnit.
"Preveč vsega" kako si pa ti rešila zadevo?
|
janaja
Re: kako naprej - ne morem12.05.12 14:13 |
NavedenoTea76Navedenovednozvesta
KOt da bi sebe poslušala. Jst imam čisto isti problem. Kljub vsemu pa bi rada zvedela resnico, da se potem odločim za končni korak. Problem je v tem k ga imam zelo rada, čutim pa da je odmaknjen, sex imava odličen ampak vse drugo škripa. Pravi da je kriv stres v službi....Ko greva z otroci na izlet se mu skoz nekam mudi. Ko sem ga soočila z dejstvi, ki sem jih našla pa je vse zanikal, da je to samo hec, da pa on tega ne bi delal..... če bi, bi že zdavnaj šel stran. Prosila sem ga naj bo odkrit do mene in bova šla vsak svojo pot, čeprav bo zelo hudo. Jst zarad otrok ne bom ostala z njim...ampak on še kr trdi ,da ni to nč in naj neham težit kr ga odbijam s tem...čist sm nemočna....rada bi družino pa je vse skup kr nekej...on pravi da je moški in da rabi svojo svobodo in naj neham naju obremenjevat...čist prov ampak eni pisat po smsih da jo ima rad, da je vesel k sta se končno odločla za ta korak...in še bi lahko naštevala...on pravi da je to čista zajebancija....obremenjujoče za znoret...rada bi mu verjela pa ne gre, srce pravi eno pamet pa drugo, sem zelo pošten človek in tega ne morm kr tako pogoltnit.
"Preveč vsega" kako si pa ti rešila zadevo?
Vprašaj svojega moža kako bi se on počutil, če bi ti drugemu moškemu rekla, da ga imaš rada. Boš videla kaj bo rekel in ti bo vse jasno...Ne morem verjet, kaj vse si ženske dovolite, da vam počno moški. Bolj bednega izgovoro kot to, da gre za zajebancijo še nisem slišala. Drugi govori, da jo ima rad in tebi reče, da je to samo hec in ti to kupiš??? Hm... Svet se narobe vrti. Če ženska čuti, da je v odnosu nekaj narobe, potem to tako je in pika. Ma nagonim ga kot malega mačka. Pa naj se potem drugje tako "zajebava". Me prav zanima kako dolgo bi ga kera druga ženska gledala, če bi ji počel take stvari. Drage moje, odprite oči.
Re: kako naprej - ne morem15.05.12 13:08 |
|
zoro
Re: kako naprej - ne morem16.05.12 05:57 |
Re: kako naprej - ne morem17.05.12 13:50 |
|
janina1
Re: kako naprej - ne morem17.05.12 14:55 |
|
pikapoka777
Re: kako naprej - ne morem19.05.12 18:33 |
Re: kako naprej - ne morem21.05.12 07:28 |
|
en-dec
Re: kako naprej - ne morem21.05.12 19:55 |
|
itaq
Re: kako naprej - ne morem22.05.12 00:23 |
|
preveč vsega
Re: kako naprej - ne morem29.05.12 13:43 |
Navedenopikapoka777
Pozdravljena avtorica.
Kako si? A si kaj rešila? Tudi meni se je zgodilo isto. Zaenkrat menim, da sem bila dovolj jasna, da jaz takih zajebancij ne odobravam, ne vem pa še, ali je to vzel zdravo za gotovo ali pa je se dogaja še naprej, le da bolj podtalno. Zaenkrat sem še na preži. Jaz sem svojo konkurentko poklicala in sem ji povedala (pred njim), da meni takšne zajebancije niso smešne in da bom povedala njenemu partnerju in če bo njemu smešno, bo meni tudi. Je začela cviliti nekaj v telefon, da je vse samo hec. Ja, blazno smešno, res. Zamerila sem mojemu in mu povedala, da naj malo premisli o tem, da meni moški, ki se ponujajo drugim niso všeč in pika. Hoče, da sem še z njim ali noče? Rekel je, da hoče. No, bomo videli.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.