Izleti po Sloveniji

Greste v gore ali na obalo? Morda v terme ali na turistično kmetijo?

Parkiranje - Piran

avatar 254 16.07.07 09:17
Kje parkirate, ko ste v Pirnu za več dni?

a se sploh da kje brezplačno parkirati, včasih je bilo eno brezplačno parkirišče pri Bernardinu, a je še
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar piranha:) 16.07.07 09:28
Ej, v Piranu še domačini ne parkirajo zastonj:) Od kod si? Iz Ljubljane? A se tam da zastonj parkirati razen na obrobju? Mislim, da ne.

V Piranu lahko parkiraš v garažni hiši pri pokopališču ali na parkirišču Fornače, seveda nikjer zastonj. Sicer pa morajo tudi domačini kupiti (kupiti!!) posebno dovolilnico, s katero lahko potem parkirajo, pa še to ne pred lastnim domom, le blizu.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar NJUKA 16.07.07 09:44
Letos tudi na Bernardinu velja nov režim parkiranja. Parkirišče tik ob vstopu na Bernardin (pri jadralnem klubu Pirat) je po novem plačljivo. Ostala parkirišča na Bernardinu so za hotelske goste. Kaos je temu primerno nepopisen. Tudi v Fiesi so letos ponovno uvedli parkirnino. Zaključek: v bližini Pirana žal ne boste nikjer parkirali, ne da bi odšteli vsaj nekaj denarja oz. ob nedovoljenem parkiranju reskirali kazen redarske službe. Nekaj možnosti za brezplačno parkiranje je le v Luciji, ki pa je 4 km stran od Pirana.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar nasvet t t 16.07.07 11:14
Parkirajte kje v Portorožu (pod pomorsko šolo) ali Luciji, potem pa z avtobusom v Piran.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 17 plus 5?
Na vrh