Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.
Svetovalec na forumu: Boštjan Topovšek, NLP Mojster Coach, PEAT procesor.
Za njegov nasvet v naslov teme dopišite "Boštjan"
ne vem kaj naj

Prijateljica mi je zarila nož...

30.05.12 11:18
Zakaj? Bila je človek, ki sem ji zaupala, vedela je vse o meni in mojih problemih v zakonu...pa mi je vseeno zarila nož v hrbet. Veste o čem pišem...izdala me je kot prijateljico. In zdaj nimam več z njo nobenih stikov...nekoč nama je podarila enega angela, ...angel upanja. Sprašujem, kaj bi naredile...bi ji ga vrnile? Zdi se mi, da če imam neko njeno stvar, se je ne morem rešiti iz mojega življenja in mojih misli, kot da me to pri tem omejuje!!! Verjamem v nevidno energijo in prenos le te...kaj narediti?
šalala

Re: Prijateljica mi je zarila nož...

30.05.12 11:21
vrži angela v smeti.
drugo pa boš prebolela in boš v prihodnje bolj previdna.

zdaj si ranjena, te boli in te verjetno vedno bo, ampak jo pač odjebeš in greš dalje... po tem takem že ni vredna ne tvojega časa, ne tebe, še manj pa nekega zaupnega prijateljstva.
Ni treba

30.05.12 11:22
da ji angela vrneš, lahko enostavno zavržeš.

Če ji ne moreš zaupati, se brez skrbi distanciraj. Niti ji ni treba razlagati in polagati računov. Bo že zgruntala, da si nista več blizu.

Življenje je prekratko in zelo malo imamo priložnosti, da smo v redu: mirni, se dobro počutimo, nimamo večjih problemov - tako, da ne zapravljaj lepih trenutkov z mislijo na njo.
Navedeno
ne vem kaj naj
Zakaj? Bila je človek, ki sem ji zaupala, vedela je vse o meni in mojih problemih v zakonu...pa mi je vseeno zarila nož v hrbet. Veste o čem pišem...izdala me je kot prijateljico. In zdaj nimam več z njo nobenih stikov...nekoč nama je podarila enega angela, ...angel upanja. Sprašujem, kaj bi naredile...bi ji ga vrnile? Zdi se mi, da če imam neko njeno stvar, se je ne morem rešiti iz mojega življenja in mojih misli, kot da me to pri tem omejuje!!! Verjamem v nevidno energijo in prenos le te...kaj narediti?

Jao....zabriši tistega angela u kanto in mir....če si jo odrezala, ji nimaš kaj vračat pa
blabla, samo iščeš izgovor za jo spet kontaktirat...
Če te angel tako zelo moti, ji ga ne vračaj, ampak vrzi stran, v najbližjo kanto. To vračanje podarjenih predmetov je meni skrajno nezrelo.
ne vem kaj naj

30.05.12 11:24
Navedeno
šalala
vrži angela v smeti.

zdaj si ranjena, te boli in te verjetno vedno bo, ampak jo pač odjebeš in greš dalje... po tem takem že ni vredna ne tvojega časa, ne tebe, še manj pa nekega zaupnega prijateljstva.

Se strinjam...stike sem prekinila. Imela pa sem v mislih, da ji tale kamen z angelom vrnem po pošti...samo kamen...brez besed,...bo že razumela. Po moje meni prinaša ta kamen negativno energijo...kaj pravite? Pa še misliti bi ji dalo!!!
ne vem kaj naj

30.05.12 11:26
Navedeno
wenga
Če te angel tako zelo moti, ji ga ne vračaj, ampak vrzi stran, v najbližjo kanto. To vračanje podarjenih predmetov je meni skrajno nezrelo.

Nezrelo in podlo je njeno dejanje...odesla je brez posledic...lahko pa bi ji, če bi jaz hotela, sesula njeno življenje :(
Ne dramatiziraj. Vrži stran to čudo in basta, gotovo.
šalala

30.05.12 11:28
če ti bo to prineslo neko zadoščenje, zaključek, pa ga pošlji. vsak ma svoje načine, če se ti zdi ta najbolj primeren pa naredi to... ne pozabi pa, da se ti bo ta poteza čez nekaj let, ko boš bolj umirjeno gledala na vse skupaj, zdela nepotrebna in mogoče celo malo nezrela :)
V poštni nabiralnik ga vrzi, če ti bo lažje.
pozabi nanjo

30.05.12 11:35
Navedeno
ne vem kaj naj
Navedeno
šalala
vrži angela v smeti.

Se strinjam...stike sem prekinila. Imela pa sem v mislih, da ji tale kamen z angelom vrnem po pošti...samo kamen...brez besed,...bo že razumela. Po moje meni prinaša ta kamen negativno energijo...kaj pravite? Pa še misliti bi ji dalo!!!

Vse to, da ji vrneš angela, da bi razumela, razmišljala, je tvoja želja, da ji še nekaj poveš in želja, da se ti opraviči... Pusti jo pri miru, angela pa daj samo stran od sebe.
V takih primerih si jaz rečem, da človek ni vreden moje pozornosti. Če ji boš kamen vrnila, bo ona vedela, da si se ukvarjala z njo. Jaz ji še tega ne bi privoščila. In ja, je otročje. Ampak na žalost tipično žensko.

30.05.12 11:40
Ne ji ga vračati, je brez veze, če ti ni všeč, ga vrzi stran. Če je bil podarjen z dobrim namenom ne more škoditi, če te spominja na slabe stvari, pa si ga umakni izpred oči.

Sedaj si pod vplivom čustev ampak šele čas bo pokazal pravo sliko. Morda tudi ni takšna, kot misliš, da je.
Navedeno
Andreja
Ne ji ga vračati, je brez veze, če ti ni všeč, ga vrzi stran. Če je bil podarjen z dobrim namenom ne more škoditi, če te spominja na slabe stvari, pa si ga umakni izpred oči.

Sedaj si pod vplivom čustev ampak šele čas bo pokazal pravo sliko. Morda tudi ni takšna, kot misliš, da je.

Andreja, če bi bila jaz registrirana bi pisala podobno kot ti. Ker pa nisem napišem to kar si mislim: ko enkrat prijatelj stopi na tebe in te porine v živo blato, ni več poti nazaj. Ker je izbral možnost, da te prizadene. Velika večina ljudi žal ne zna biti prijateljev.
kakšen angel nadnaravnih močipa je to?
Leta ti je vlival upanje, zdaj naenkrat pa negativno energijo.

a ima prijateljica kakšen daljinc preko katerega je tega angela iz pozitivne na negativno energijo prešaltala??????

30.05.12 12:09
Navedeno
wenga
Navedeno
Andreja

Andreja, če bi bila jaz registrirana bi pisala podobno kot ti. Ker pa nisem napišem to kar si mislim: ko enkrat prijatelj stopi na tebe in te porine v živo blato, ni več poti nazaj. Ker je izbral možnost, da te prizadene. Velika večina ljudi žal ne zna biti prijateljev.

Ko ti zarine nož, v redu. Veš, da ti ga je. Samo mi ne vemo, kaj se je zgodilo in kaj je bil vzrok in kaj posledica.
Sem tudi sama človek naglih odločitev in se učim petkrat (desetkrat še ne gre) vdihnit, preden podiram mostove. Svetujem tudi drugim. Očitno je, da pozitivno deluje.
ena lih tko nevedna

30.05.12 12:12
Draga k72,

po moje si ti lih tko neposvečena v te nadnaravne zadeve kot jaz in midve pač ne moreva razumeti, kaj za hudiča eni plastični angeli lahko človeku hudega strijo. Zame je to samo en praholovilc, nič drugega.

Avtorica, vrzi hudiča v smeti in ne zapravljaj za poštnino, no. Pa odrasti že enkrat.

Sem se pa pošteno nasmejala pisanju v tej temi, ni kaj. Hvala za zabavo.
Ne vrzi Angela v smeti, s tem ne boš prekinla zlobnega uroka tvoje bivše naj prijateljice! Tudi v hiši ga ne smeš več imet! Najboljš je, da ga odneseš na gozdno jaso in tam zakuriš ogenj in Angela tam zažgeš! Vem, kaj govorim, ker sem imela podoben problem, kot ti.
ne vem kaj naj

30.05.12 12:24
Navedeno
Andreja
Navedeno
wenga
Navedeno
Andreja

Ko ti zarine nož, v redu. Veš, da ti ga je. Samo mi ne vemo, kaj se je zgodilo in kaj je bil vzrok in kaj posledica.
Sem tudi sama človek naglih odločitev in se učim petkrat (desetkrat še ne gre) vdihnit, preden podiram mostove. Svetujem tudi drugim. Očitno je, da pozitivno deluje.

Naj razjasnim še malo zadevo...da bo bolj jasno in da ne bo res izgledalo tako otročje :) Od tega je minilo že kar nekaj časa...vem da čas celi rane. Poti nazaj do ponovnega prijateljevanja z njo NI. In ja...zdaj sem tudi odločena, da ji ne bom nič vračala...bom pa se tega kamna definitivno znebila. Hvala za nasvete. :) Vse kar je bilo narejeno iz njene strani, je prineslo bolečino. In tudi, če mi je ta kamen podarila z dobrimi nameni...nisem več prepričana, da so res bili. Nosila je "masko" na obrazu, mi lagala in me izdala. Do tega sem prišla sama, čisto po naključju...ni povedala sama. In kaj je bilo?! Izkoristila je vse, kar je vedela o problemih v mojem zakonu in delala v tej smeri, da zasede moje mesto! :( Je zadeva zdaj malo bolj jasna in razumljiva...zakaj v meni toliko bolečine?!?
ne vem kaj naj

30.05.12 12:26
Navedeno
tako
Ne vrzi Angela v smeti, s tem ne boš prekinla zlobnega uroka tvoje bivše naj prijateljice! Tudi v hiši ga ne smeš več imet! Najboljš je, da ga odneseš na gozdno jaso in tam zakuriš ogenj in Angela tam zažgeš! Vem, kaj govorim, ker sem imela podoben problem, kot ti.

Ni to klasični angel (kipec) ...ampak kamen in plastične mase v katerem je mali angel. In zakaj mi tako svetuješ...kaj se je tebi dogajalo?
Ne postavljaj se na njen nivo, bodi pametnejša in ne razmišljaj o maščevanju. Zaključi to zgodbo, vrži v smeti tega... angela, vrži iz glave misel na njo. Vse to se ti dogaja le zato, ker nenehno misliš kaj bi ji slabega storila in kako bi se ji maščevala. Ni nobenih magij in urokov, le sama si si jih naprtila, ker v to verjameš. Naredi nekaj na sebi - pametnega in se ne ukvarjaj z neumnostmi.
Se strinjam, da ima kdo kakšne vraže, vendar le takrat, če mu koristijo, če pa človek tega ne zna uporabljat in mu škodi, je bolje, da se z vražami ne ukvarja.
Živjo, sem prebral kaj se ti je storilo...poglej, meni se je isto zgodilo cca. 2-3 mesece nazaj, ko me je najboljši prijatelj vpričo vseh na najbolj zvit in hinavski način prizadel tok, da nisem mogu funkcionirat skor 1 mesec, je blo precej hudo, ker sva bila skoraj 10 let najboljša kolega, in je poznal moje probleme itd, je znal pomagat. Ampak namesto da bi mi takrat ko se mi je to zgodilo povedal privat na samem, bi lažje prenesel, kot pa je to storil vpričo drugih ljudi. Takrat sem v resnici porajtal da sploh nimam prijateljev-odkritih. In sem res odklopil živce, odšel stran za nekaj časa, in po teh 2-3 mesecih ne čutim nič več do tega "navideznega prijatelja", ampak je pa to da spomini ostanejo, to pa...to še dolg časa ne gre iz glave, in te ravno taki trenutni mal ranejo na momente...ampak veš kaj...kokr so ostali komentatorji rekl, življenje je prekratk da bi se z takimi budalami ukvarjal, veš kaj, pustiš jih pa je to to, prej al slej se tudi njim "okreče kolo sreče"...
pa lep pozdrav.
ne vem kaj naj

30.05.12 13:00
Navedeno
js5878
Živjo, sem prebral kaj se ti je storilo...poglej, meni se je isto zgodilo cca. 2-3 mesece nazaj, ko me je najboljši prijatelj vpričo vseh na najbolj zvit in hinavski način prizadel tok, da nisem mogu funkcionirat skor 1 mesec, je blo precej hudo, ker sva bila skoraj 10 let najboljša kolega, in je poznal moje probleme itd, je znal pomagat. Ampak namesto da bi mi takrat ko se mi je to zgodilo povedal privat na samem, bi lažje prenesel, kot pa je to storil vpričo drugih ljudi. Takrat sem v resnici porajtal da sploh nimam prijateljev-odkritih. In sem res odklopil živce, odšel stran za nekaj časa, in po teh 2-3 mesecih ne čutim nič več do tega "navideznega prijatelja", ampak je pa to da spomini ostanejo, to pa...to še dolg časa ne gre iz glave, in te ravno taki trenutni mal ranejo na momente...ampak veš kaj...kokr so ostali komentatorji rekl, življenje je prekratk da bi se z takimi budalami ukvarjal, veš kaj, pustiš jih pa je to to, prej al slej se tudi njim "okreče kolo sreče"...
pa lep pozdrav.

Hvala tudi za tvoje mnenje in nasvet!
Odrasti že.
vprašanje če ...

30.05.12 13:08
Kar je zate, nož v hrbet je lahko za drugega, zgolj resnica in, če resnice ne preneseš lahko tolmačiš kot, nož v hrbet .
vejice, ljudje

30.05.12 13:10
Navedeno
vprašanje če ...
Kar je zate, nož v hrbet je lahko za drugega, zgolj resnica in, če resnice ne preneseš lahko tolmačiš kot, nož v hrbet .

O, ljuba duša, ne postavljaj vejic za vsako drugo besedo. To je še huje, kot tisti, ki jih sploh ne.
ne vem kaj naj

30.05.12 13:15
Navedeno
vprašanje če ...

Zelo dobra razlaga za žensko, ki želi "prijateljici" speljati moža...to je pa zelo odraslo ja...jezna sem na takšne komentarje...
vprašanje če ...

30.05.12 13:15
Navedeno
vejice, ljudje
Navedeno
vprašanje če ...

O, ljuba duša, ne postavljaj vejic za vsako drugo besedo. To je še huje, kot tisti, ki jih sploh ne.
O, ljuba,duša,če,rada,popravljaš,predlagam,obisk: http://med.over.net/forum5/list.php?125
vrtiljak sreče

30.05.12 13:16
Odnesi angelčka ob kakšno sprehajalno pot in ga obesi na vejo drevesa. Mogoče prinese srečo komu drugemu. Takrat verjetno ni bil podarjen s slabim namenom.
vprašanje če ...

30.05.12 13:18
Navedeno
ne vem kaj naj
Navedeno
vprašanje če ...

Zelo dobra razlaga za žensko, ki želi "prijateljici" speljati moža...to je pa zelo odraslo ja...jezna sem na takšne komentarje...
Ma neeeee, kok sem se zasekiral :(
vejice, ljudje

30.05.12 13:20
Navedeno
vprašanje če ...
Navedeno
vejice, ljudje
Navedeno
vprašanje če ...

O, ljuba,duša,če,rada,popravljaš,predlagam,obisk: [med.over.net]

Ne smeši se s svojo nepismenostjo - ti predlagam, da preberes, kar si posredoval(a). Prebrati še ne pomeni razumeti - več kot očitno.
ne vem kaj naj

30.05.12 13:21
Navedeno
vprašanje če ...
Navedeno
ne vem kaj naj
Navedeno
vprašanje če ...

Tvoja razlaga ne pove veliko...skratka nič. Me zanima kaj bi ti rekel, če bi se tebi to zgodilo.
trapa nora

30.05.12 13:24
Ampak daj res že odrasti no. Kaj ti je zdaj prijateljica kriva? Ona ti ni nič dolžna.
Dedec je tisti, ki ti je obljubil večno zvestobo in če ga zdaj namaka okoli:
a) se vprašaj kaj med vama ni tako kot bi moralo biti,
ali
b) se doma z njim pomeni in razčisti.

Ne zgovarjaj se pa sedaj na kolegico in ne krivi njo za kurbirskega moža.
kaj pa tvoj mož, ki je očitno pri tem tudi sodeloval.
On pa je verjetno nedolžen kot ovca ?
Malo razmisli tudi o njegovi vlogi pri "nožu v hrbet".
babe babe

30.05.12 13:29
kaj pa hodite razlagat in jamrat drugim svoje zakonske težave. To se rešuje z možem, ne pa z najboljšo prijateljico.
Kot drugo pa, ti kar vrzi angela stran, najbolje da oba (se pravi še moža zraven). Malo prevečkrat sem že videla, kako se ti zlati možje slinijo po prijateljicah, sodelavkah in sosedah svojih žen.
Mislim, da te je nategnil kolikor si dolga in široka. Loleka si obdržala, pa še brez prijateljice ostala.
vprašanje če ...

30.05.12 13:34
Navedeno
vejice, ljudje
Navedeno
vprašanje če ...
Navedeno
vejice, ljudje
Navedeno
vprašanje če ...

O, ljuba,duša,če,rada,popravljaš,predlagam,obisk: [med.over.net]

Ne smeši se s svojo nepismenostjo - ti predlagam, da preberes, kar si posredoval(a). Prebrati še ne pomeni razumeti - več kot očitno.
Očitno si razumela če ne nebi komentirala ;)
evo ločila rasporedi sama ,.-!"=?
ne vem kaj naj

30.05.12 13:37
Navedeno
babe babe
kaj pa hodite razlagat in jamrat drugim svoje zakonske težave. To se rešuje z možem, ne pa z najboljšo prijateljico.
Kot drugo pa, ti kar vrzi angela stran, najbolje da oba (se pravi še moža zraven). Malo prevečkrat sem že videla, kako se ti zlati možje slinijo po prijateljicah, sodelavkah in sosedah svojih žen.
Mislim, da te je nategnil kolikor si dolga in široka. Loleka si obdržala, pa še brez prijateljice ostala.

Ne poznaš cele zgodbe, ne veš kako je bilo in kako daleč je šlo...in ne mislim tega tukaj tako podrobno razlagat. Vem kaj in vem zakaj sem to naredila...tokrat sem spraševala samo kaj naj s tem njenim "darilom" :) Hvala za mnenja vsem!
vprašanje če ...

30.05.12 13:39
Navedeno
ne vem kaj naj
Navedeno
vprašanje če ...
Navedeno
ne vem kaj naj
Navedeno
vprašanje če ...

Tvoja razlaga ne pove veliko...skratka nič. Me zanima kaj bi ti rekel, če bi se tebi to zgodilo.
Meni se to ne more zgoditi :)
Navedeno
ne vem kaj naj
Navedeno
babe babe

Ne poznaš cele zgodbe, ne veš kako je bilo in kako daleč je šlo...in ne mislim tega tukaj tako podrobno razlagat. Vem kaj in vem zakaj sem to naredila...tokrat sem spraševala samo kaj naj s tem njenim "darilom" :) Hvala za mnenja vsem!

Vzemi bucike dolge 10 cm, kladivo, en volčji zob, medvedjo dlako... stolči angela s kladivom in govori na tu imaš, sedaj se ti maščujem, zato ker si mi hotela speljati mojega moža, ki je popolnoma nedolžen in neveden. Potem daj ponoči volčji zob, in medvedjo dlako in zdobljenega angelčka po blazino svojega moža, da mu naženeš iz glave to prijateljico.... pa še kaj si lahko izmisliš v zvezi z bucikami... Zanesljivo pomaga, da boš srečna ti in tvoj mož, prijateljica pa nesrečna do konca življenja svojga.
Te razumem

30.05.12 14:11
Navedeno
ne vem kaj naj

tudi jaz imam takšno izkušnjo...sva imeli obesek tisti on tetty teddija vsaka eno polovico sestavljanke - frends forewer...sem ga po tem kar je naredila vrgla stran in popolnoma prekinila vse stike z njo...zdaj je tega že 5 let zame je ni več v mojem življenju...ker ko ti nekdo tako spodnese tla pod nogami in to prijatelj...je konec in druge ni...
ne verjamem

30.05.12 14:29
Navedeno
trapa nora
Ampak daj res že odrasti no. Kaj ti je zdaj prijateljica kriva? Ona ti ni nič dolžna.
ali

A ti bi bila s tako še prijateljica? Jaz bi jo poslala nekam!
te razumem

30.05.12 14:40
Navedeno
ne verjamem
Navedeno
trapa nora
ali

A ti bi bila s tako še prijateljica? Jaz bi jo poslala nekam!
se strinjam...ampak @trapa nora bi verjetno jo imeša še vedno za zanesljivo in zaupanja vredno osebo, na katero se lahko zanese človek :S
Ko človek odraste, recimo, da je to za ženske okol 30-tega :), spozna, da ima bore malo pravih prijateljev. V nesreči te ravno tisti, ki jih imaš za prijatelje, pustijo na cedilu. In v nesreči ti pomagajo ljudje od katerih bi to najmanj pričakoval.
Navedeno
ne vem kaj naj
....Verjamem v nevidno energijo in prenos le te...kaj narediti?

Izobrazi se......
Navedeno
laracr
Navedeno
ne vem kaj naj
Navedeno
babe babe

Vzemi bucike dolge 10 cm, kladivo, en volčji zob, medvedjo dlako... stolči angela s kladivom in govori na tu imaš, sedaj se ti maščujem, zato ker si mi hotela speljati mojega moža, ki je popolnoma nedolžen in neveden. Potem daj ponoči volčji zob, in medvedjo dlako in zdobljenega angelčka po blazino svojega moža, da mu naženeš iz glave to prijateljico.... pa še kaj si lahko izmisliš v zvezi z bucikami... Zanesljivo pomaga, da boš srečna ti in tvoj mož, prijateljica pa nesrečna do konca življenja svojga.

Neumnost stoletja!
Pošlji jo v p. m .
slabo mi je

31.05.12 22:32
Ne poznaš cele zgodbe, ne veš kako je bilo in kako daleč je šlo...in ne mislim tega tukaj tako podrobno razlagat. Vem kaj in vem zakaj sem to naredila...tokrat sem spraševala samo kaj naj s tem njenim "darilom" :) Hvala za mnenja vsem![/quote]

Ja, ja, zlij ves svoj bes na prijateljico, in se hitr stisni k svojemu možeku. Sigurno ga je omamila, reveža, ali mu grozila z ubojem, kastracijo....joj, revež. In imam občutek, da je ta tvoj gnev na prijateljico nastal tudi zaradi možekovih besed - branil je sebe in očrnil njo... Ti si se ukvarjala z njo, on pa....huuuuuuuuuu....redno hodi v cerkev in se kesa.... In zdaj, ko bi že lahko pozabila in se mal posvetila možeku (beri: preverjala kaj počne), se ti ukvarjaš še z njenim darilom....jooooooooo....Pa vrži ga stran in zbudi se ženska!!!!!!!!
Kar groza me je, ko berem take neumnosti....zato pa prevarant vedno ostane prevarant!!!!
lolkica

01.06.12 00:43
Ja Lolek je ostal, ker Lolek je pač Lolek, prijateljica pa nikoli ni bila. Kako se ima lahko nekdo za prijateljico, če speljuje tvojega moža. FUJ: PACKA. PR.....KU...
Vse kar je njeno, vrži stran. Pozabi na njo. Ni te vredna. Pa srečno.
Navedeno
Miicka
Ko človek odraste, recimo, da je to za ženske okol 30-tega :), spozna, da ima bore malo pravih prijateljev. V nesreči te ravno tisti, ki jih imaš za prijatelje, pustijo na cedilu. In v nesreči ti pomagajo ljudje od katerih bi to najmanj pričakoval.

Bravo Micka. Točno tako je. V stiski ti pomaga človek, od katerega pomoč najmanj pričakuješ.
nighgjj

07.06.12 11:11
jgbjkklhn hjgjbbb nhjhjkbhvfbhb
kurcgledaobadva

07.06.12 20:55
Navedeno
trapa nora
ali

Ah daj no, zdaj prijateljica pa lahko f** s vsemi ker ti nič ni dolžna??!! JA SAJ JE PRIJATELJICA in takih stvari enostavno ne moreš delat NE NE MOREŠ! PRIJATELJEM SE TO NE DELA!!!!

AJA pa še to, tud mož je velika smrdljiva driska ne samo prijateljica. Možek tudi, sam ženske ste tako zabite kot kandelaber, raje vse druge krivite kot vaše svete možeke...

Evo zato pa se vara, ker se pač lahko. Ker mož malo pojokca, žena ga vzame nazaj, čez pol leta/enoleto/dveleti... pa jovo na novo, samo malo bolj na skrivaj.
Tak je to.
sally32

08.06.12 18:36
Sram me je,da sem ženska.Jaz bi prijateljici celo čestitala,ker mi je dala jasno vedeti,da tudi mož nosi masko.Znebila bi se pa tako ali tako obeh.
si naivna

09.06.12 16:52
No da ti je prijateljica zarila nož in da nočeš nič več njenega je razumljivo, ni mi pa razumljivo kaj pa tvoj, on ti ni zaril noža v hrbet?!! njega k sebi tiščiš, da ga revčka potolažiš, ker ga je ta grdagrda prijateljica na krivo pot speljala?!! revček ni imel izbire, res.
Še dobro da te ima, tako razumevajočo. Zdaj ve, te ima v oblasti in sigurna bodi da te ne bo izpustil iz rok. Ker si točno taka in točno tam kjer si te želi imeti. Na svoji strani. Da boš gazila po sebi in ljubice preganjala, on se bo pa lepo imel. Malo tu in malo tam. Zakaj pa ne, če lahko.

Poznam podoben primer, je dedc čisto znorel za eno znanko, jo klicaril, pisal srce parajoče ljubezenske sms, pa kako je nesrečen, da je edina ki na njega še nekaj da, da je samo zaradi otrok z ženo, da je ne more iz hiše vreči, če reva nima kam, kaka dobričina...
Mu je skušala pomagati z nasveti, vedno bolj pogosto sta šla na kavico, dokler je ni spravil v posteljo, potem pa postal vse manj zainteresiran, imel vedno več izgovorov pa obveznosti na šihtu, pa doma, pa da žena nekaj sumi. In je res. Se je hotela ločit, pa pol hiše vzet in je dedc pokazal vse svoje sposobnosti. Vse ji je povedal, obljubljal da ne bo več, kot dokaz še ime ljubice povedal, njen telefon, da jo je klicala, hotela pogovor na 4oči, njega seveda ni zapustila, ker je bil revček tudi zapeljan, še več, celo ženo je okrivil, ker ga je zanemarjala ko ni hotela sexat, ji je nabil slabo vest do nezavesti in namesto da bi se on plazil pred njo se ona plazi pred njim. Je dve okrog obrnil kot bi rekel keks.
Z ljubico se seveda ni več slišal, se ji ne oglašal na mobi ali odpisal na sms, kaj šele srečal, ni imel toliko jajc, da bi ji rekel adijo pa hvala za vse lepo. Ne toliko poguma ni premogel.
Mi je rekla enkrat, da ga je videla z drugo in da ima še en telefon v službi, številke ne ve in da ji je žal ker se ni dobila z ženo, da bi ji še ona vse povedala, jaz pa pravim glede na izid, ker ga ni zapustila, da je tako najboljše, ker ji tako ne bi verjela, ko ima očitno izprane možgane, da se s to izdano ljubico ukvarja, on pa ima že drugo, še drug telefon za njo in je lahko hladen ko špricer ko pridejo izpiski da ji jih pod nos pomoli, je čist ko suza...
Za mene je keš...ka, ker zaradi hiše ostaja s kurbirjem. Ima službo, njen sin je tudi zaposlen, njun več ali manj pri dekletu živi, tako da bi z dvema plačama komot vzela stanovanje v najem in bi ji sigurno še ostalo, da bi sebi kaj privoščila, ne pa da mu še zdaj gate pere in kuha in čaka kdaj se bo ves utrujen od dela vrnil... tako da, na koncu konca ženska sama sebi zarije nož v hrbet.

Mislim če bi žena hotela bi ga že zdavnaj na drugi dobila. Par dni bi mu sledila, namesto na svoj šiht, za njim, z njemu neznanim avtom, ali pa gre kdo drug, ki mu zaupa.
Nekatere pa ne verjamejo niti če ga na drugi dobijo, se ne sekirajo, jim je glavno da pride domov na košto in spat....se jim zdi fajn, tak da je takim moškim res lepo.
Zame so to čustveni invalidi, pijavke, ki živijo na račun drugih. Žena, ljubic in še koga.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 11 plus 4?