Najbolj brane teme zadnjega tedna:
čet, 16. maj 2013
tor, 09. avg 2011
čet, 27. jan 2011
pet, 31. okt 2008
sre, 12. okt 2011
čet, 08. nov 2001
pet, 15. mar 2013
pet, 30. mar 2012
pon, 20. maj 2013
pon, 20. maj 2013

|
ne vem kaj naj
Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:18 |
|
šalala
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:21 |
|
Ni treba
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:22 |
|
skela
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:22 |
Navedenone vem kaj naj
Zakaj? Bila je človek, ki sem ji zaupala, vedela je vse o meni in mojih problemih v zakonu...pa mi je vseeno zarila nož v hrbet. Veste o čem pišem...izdala me je kot prijateljico. In zdaj nimam več z njo nobenih stikov...nekoč nama je podarila enega angela, ...angel upanja. Sprašujem, kaj bi naredile...bi ji ga vrnile? Zdi se mi, da če imam neko njeno stvar, se je ne morem rešiti iz mojega življenja in mojih misli, kot da me to pri tem omejuje!!! Verjamem v nevidno energijo in prenos le te...kaj narediti?
|
wenga
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:23 |
|
ne vem kaj naj
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:24 |
Navedenošalala
vrži angela v smeti.
drugo pa boš prebolela in boš v prihodnje bolj previdna.
zdaj si ranjena, te boli in te verjetno vedno bo, ampak jo pač odjebeš in greš dalje... po tem takem že ni vredna ne tvojega časa, ne tebe, še manj pa nekega zaupnega prijateljstva.
|
ne vem kaj naj
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:26 |
Navedenowenga
Če te angel tako zelo moti, ji ga ne vračaj, ampak vrzi stran, v najbližjo kanto. To vračanje podarjenih predmetov je meni skrajno nezrelo.
|
gumpa
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:28 |
|
šalala
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:28 |
|
Ona55
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:29 |
|
pozabi nanjo
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:35 |
Navedenone vem kaj najNavedenošalala
vrži angela v smeti.
drugo pa boš prebolela in boš v prihodnje bolj previdna.
zdaj si ranjena, te boli in te verjetno vedno bo, ampak jo pač odjebeš in greš dalje... po tem takem že ni vredna ne tvojega časa, ne tebe, še manj pa nekega zaupnega prijateljstva.
Se strinjam...stike sem prekinila. Imela pa sem v mislih, da ji tale kamen z angelom vrnem po pošti...samo kamen...brez besed,...bo že razumela. Po moje meni prinaša ta kamen negativno energijo...kaj pravite? Pa še misliti bi ji dalo!!!
|
cklbš
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:37 |
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 11:40 |
Uredništvo MON |
|
wenga
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 12:01 |
NavedenoAndreja
Ne ji ga vračati, je brez veze, če ti ni všeč, ga vrzi stran. Če je bil podarjen z dobrim namenom ne more škoditi, če te spominja na slabe stvari, pa si ga umakni izpred oči.
Sedaj si pod vplivom čustev ampak šele čas bo pokazal pravo sliko. Morda tudi ni takšna, kot misliš, da je.
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 12:04 |
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 12:09 |
Uredništvo MON |
NavedenowengaNavedenoAndreja
Ne ji ga vračati, je brez veze, če ti ni všeč, ga vrzi stran. Če je bil podarjen z dobrim namenom ne more škoditi, če te spominja na slabe stvari, pa si ga umakni izpred oči.
Sedaj si pod vplivom čustev ampak šele čas bo pokazal pravo sliko. Morda tudi ni takšna, kot misliš, da je.
Andreja, če bi bila jaz registrirana bi pisala podobno kot ti. Ker pa nisem napišem to kar si mislim: ko enkrat prijatelj stopi na tebe in te porine v živo blato, ni več poti nazaj. Ker je izbral možnost, da te prizadene. Velika večina ljudi žal ne zna biti prijateljev.
|
ena lih tko nevedna
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 12:12 |
|
tako
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 12:18 |
|
ne vem kaj naj
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 12:24 |
NavedenoAndrejaNavedenowengaNavedenoAndreja
Andreja, če bi bila jaz registrirana bi pisala podobno kot ti. Ker pa nisem napišem to kar si mislim: ko enkrat prijatelj stopi na tebe in te porine v živo blato, ni več poti nazaj. Ker je izbral možnost, da te prizadene. Velika večina ljudi žal ne zna biti prijateljev.
Ko ti zarine nož, v redu. Veš, da ti ga je. Samo mi ne vemo, kaj se je zgodilo in kaj je bil vzrok in kaj posledica.
Sem tudi sama človek naglih odločitev in se učim petkrat (desetkrat še ne gre) vdihnit, preden podiram mostove. Svetujem tudi drugim. Očitno je, da pozitivno deluje.
|
ne vem kaj naj
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 12:26 |
Navedenotako
Ne vrzi Angela v smeti, s tem ne boš prekinla zlobnega uroka tvoje bivše naj prijateljice! Tudi v hiši ga ne smeš več imet! Najboljš je, da ga odneseš na gozdno jaso in tam zakuriš ogenj in Angela tam zažgeš! Vem, kaj govorim, ker sem imela podoben problem, kot ti.
|
laracr
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 12:46 |
|
js5878
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 12:57 |
|
ne vem kaj naj
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:00 |
Navedenojs5878
Živjo, sem prebral kaj se ti je storilo...poglej, meni se je isto zgodilo cca. 2-3 mesece nazaj, ko me je najboljši prijatelj vpričo vseh na najbolj zvit in hinavski način prizadel tok, da nisem mogu funkcionirat skor 1 mesec, je blo precej hudo, ker sva bila skoraj 10 let najboljša kolega, in je poznal moje probleme itd, je znal pomagat. Ampak namesto da bi mi takrat ko se mi je to zgodilo povedal privat na samem, bi lažje prenesel, kot pa je to storil vpričo drugih ljudi. Takrat sem v resnici porajtal da sploh nimam prijateljev-odkritih. In sem res odklopil živce, odšel stran za nekaj časa, in po teh 2-3 mesecih ne čutim nič več do tega "navideznega prijatelja", ampak je pa to da spomini ostanejo, to pa...to še dolg časa ne gre iz glave, in te ravno taki trenutni mal ranejo na momente...ampak veš kaj...kokr so ostali komentatorji rekl, življenje je prekratk da bi se z takimi budalami ukvarjal, veš kaj, pustiš jih pa je to to, prej al slej se tudi njim "okreče kolo sreče"...
pa lep pozdrav.
|
vprašanje če ...
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:08 |
|
vejice, ljudje
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:10 |
Navedenovprašanje če ...
Kar je zate, nož v hrbet je lahko za drugega, zgolj resnica in, če resnice ne preneseš lahko tolmačiš kot, nož v hrbet .
|
ne vem kaj naj
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:15 |
Navedenovprašanje če ...
Kar je zate, nož v hrbet je lahko za drugega, zgolj resnica in, če resnice ne preneseš lahko tolmačiš kot, nož v hrbet .
|
vprašanje če ...
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:15 |
NavedenoO, ljuba,duša,če,rada,popravljaš,predlagam,obisk: http://med.over.net/forum5/list.php?125vejice, ljudjeNavedenovprašanje če ...
O, ljuba duša, ne postavljaj vejic za vsako drugo besedo. To je še huje, kot tisti, ki jih sploh ne.
|
vrtiljak sreče
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:16 |
|
vprašanje če ...
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:18 |
NavedenoMa neeeee, kok sem se zasekiral :(ne vem kaj najNavedenovprašanje če ...
Zelo dobra razlaga za žensko, ki želi "prijateljici" speljati moža...to je pa zelo odraslo ja...jezna sem na takšne komentarje...
|
vejice, ljudje
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:20 |
Navedenovprašanje če ...NavedenoO, ljuba,duša,če,rada,popravljaš,predlagam,obisk: [med.over.net]vejice, ljudjeNavedenovprašanje če ...
O, ljuba duša, ne postavljaj vejic za vsako drugo besedo. To je še huje, kot tisti, ki jih sploh ne.
|
ne vem kaj naj
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:21 |
Navedenovprašanje če ...NavedenoMa neeeee, kok sem se zasekiral :(ne vem kaj najNavedenovprašanje če ...
Zelo dobra razlaga za žensko, ki želi "prijateljici" speljati moža...to je pa zelo odraslo ja...jezna sem na takšne komentarje...
|
trapa nora
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:24 |
|
Mož?
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:25 |
|
babe babe
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:29 |
|
vprašanje če ...
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:34 |
NavedenoOčitno si razumela če ne nebi komentirala ;)vejice, ljudjeNavedenovprašanje če ...NavedenoO, ljuba,duša,če,rada,popravljaš,predlagam,obisk: [med.over.net]vejice, ljudjeNavedenovprašanje če ...
Ne smeši se s svojo nepismenostjo - ti predlagam, da preberes, kar si posredoval(a). Prebrati še ne pomeni razumeti - več kot očitno.
|
ne vem kaj naj
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:37 |
Navedenobabe babe
kaj pa hodite razlagat in jamrat drugim svoje zakonske težave. To se rešuje z možem, ne pa z najboljšo prijateljico.
Kot drugo pa, ti kar vrzi angela stran, najbolje da oba (se pravi še moža zraven). Malo prevečkrat sem že videla, kako se ti zlati možje slinijo po prijateljicah, sodelavkah in sosedah svojih žen.
Mislim, da te je nategnil kolikor si dolga in široka. Loleka si obdržala, pa še brez prijateljice ostala.
|
vprašanje če ...
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:39 |
NavedenoMeni se to ne more zgoditi :)ne vem kaj najNavedenovprašanje če ...NavedenoMa neeeee, kok sem se zasekiral :(ne vem kaj najNavedenovprašanje če ...
Tvoja razlaga ne pove veliko...skratka nič. Me zanima kaj bi ti rekel, če bi se tebi to zgodilo.
|
laracr
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 13:57 |
Navedenone vem kaj najNavedenobabe babe
kaj pa hodite razlagat in jamrat drugim svoje zakonske težave. To se rešuje z možem, ne pa z najboljšo prijateljico.
Kot drugo pa, ti kar vrzi angela stran, najbolje da oba (se pravi še moža zraven). Malo prevečkrat sem že videla, kako se ti zlati možje slinijo po prijateljicah, sodelavkah in sosedah svojih žen.
Mislim, da te je nategnil kolikor si dolga in široka. Loleka si obdržala, pa še brez prijateljice ostala.
Ne poznaš cele zgodbe, ne veš kako je bilo in kako daleč je šlo...in ne mislim tega tukaj tako podrobno razlagat. Vem kaj in vem zakaj sem to naredila...tokrat sem spraševala samo kaj naj s tem njenim "darilom" :) Hvala za mnenja vsem!
|
Te razumem
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 14:11 |
Navedenone vem kaj naj
Zakaj? Bila je človek, ki sem ji zaupala, vedela je vse o meni in mojih problemih v zakonu...pa mi je vseeno zarila nož v hrbet. Veste o čem pišem...izdala me je kot prijateljico. In zdaj nimam več z njo nobenih stikov...nekoč nama je podarila enega angela, ...angel upanja. Sprašujem, kaj bi naredile...bi ji ga vrnile? Zdi se mi, da če imam neko njeno stvar, se je ne morem rešiti iz mojega življenja in mojih misli, kot da me to pri tem omejuje!!! Verjamem v nevidno energijo in prenos le te...kaj narediti?
|
ne verjamem
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 14:29 |
Navedenotrapa nora
Ampak daj res že odrasti no. Kaj ti je zdaj prijateljica kriva? Ona ti ni nič dolžna.
Dedec je tisti, ki ti je obljubil večno zvestobo in če ga zdaj namaka okoli:
a) se vprašaj kaj med vama ni tako kot bi moralo biti,
ali
b) se doma z njim pomeni in razčisti.
Ne zgovarjaj se pa sedaj na kolegico in ne krivi njo za kurbirskega moža.
|
te razumem
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 14:40 |
Navedenose strinjam...ampak @trapa nora bi verjetno jo imeša še vedno za zanesljivo in zaupanja vredno osebo, na katero se lahko zanese človek :Sne verjamemNavedenotrapa nora
Ampak daj res že odrasti no. Kaj ti je zdaj prijateljica kriva? Ona ti ni nič dolžna.
ali
A ti bi bila s tako še prijateljica? Jaz bi jo poslala nekam!
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 14:41 |
|
kr_edn
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 17:54 |
Navedenone vem kaj naj
....Verjamem v nevidno energijo in prenos le te...kaj narediti?
Re: Prijateljica mi je zarila nož...30.05.12 22:25 |
NavedenolaracrNavedenone vem kaj najNavedenobabe babe
Ne poznaš cele zgodbe, ne veš kako je bilo in kako daleč je šlo...in ne mislim tega tukaj tako podrobno razlagat. Vem kaj in vem zakaj sem to naredila...tokrat sem spraševala samo kaj naj s tem njenim "darilom" :) Hvala za mnenja vsem!
Vzemi bucike dolge 10 cm, kladivo, en volčji zob, medvedjo dlako... stolči angela s kladivom in govori na tu imaš, sedaj se ti maščujem, zato ker si mi hotela speljati mojega moža, ki je popolnoma nedolžen in neveden. Potem daj ponoči volčji zob, in medvedjo dlako in zdobljenega angelčka po blazino svojega moža, da mu naženeš iz glave to prijateljico.... pa še kaj si lahko izmisliš v zvezi z bucikami... Zanesljivo pomaga, da boš srečna ti in tvoj mož, prijateljica pa nesrečna do konca življenja svojga.
Re: Prijateljica mi je zarila nož...31.05.12 19:12 |
|
slabo mi je
Re: Prijateljica mi je zarila nož...31.05.12 22:32 |
|
lolkica
Re: Prijateljica mi je zarila nož...01.06.12 00:43 |
|
rMq
Re: Prijateljica mi je zarila nož...01.06.12 00:52 |
NavedenoMiicka
Ko človek odraste, recimo, da je to za ženske okol 30-tega :), spozna, da ima bore malo pravih prijateljev. V nesreči te ravno tisti, ki jih imaš za prijatelje, pustijo na cedilu. In v nesreči ti pomagajo ljudje od katerih bi to najmanj pričakoval.
|
nighgjj
Re: Prijateljica mi je zarila nož...07.06.12 11:11 |
|
kurcgledaobadva
Re: Prijateljica mi je zarila nož...07.06.12 20:55 |
Navedenotrapa nora
ali
|
sally32
Re: Prijateljica mi je zarila nož...08.06.12 18:36 |
|
si naivna
Re: Prijateljica mi je zarila nož...09.06.12 16:52 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.