So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne. Svetovalec na forumu: Boštjan Topovšek, NLP Mojster Coach, PEAT procesor. Za njegov nasvet v naslov teme dopišite "Boštjan"
Pa bom spet ustrelil mimo, ne bo ne uvoda ne zaključka, sem trenutno samski, življenje postaja preveč samsko in bi rad spoznal eno novo fejst punco, ampak če bom samo stol grel in pričakujem, da bo ena iz monitorja ven pokukala se motim, na žurke ne hodim, ukvarjam se s športom, sem zelo prijazen, pri takem načinu življenja, kot ga imam in kakšen sem se sploh čudim, da si nisem poiskal še kakšne resne punce ....dovolj o mojih željah, kolega malo opazujem, ko že imajo punce, pa se pri pogovoru zelo merkajo, da jim kakšna beseda ne uide, meni to nekak že deluje pretvarjanje. Vrjetno je težko danes obdržat resno zvezo, če nimaš dovolj denarja, sploh pa avta. Sex se da dobit, ampak resno zvezo se pa težka da obdržat, že preveč časa sem zapravil. Najbolje bo, da se začnem udeleževat vseh novih srečanj, pa mogoče tam dobim kakšno presenečenje. Kako ste ostali prišli do resne punce in kasneje do resne zveze, ki že leta traja?
nove skupine in nova srečanja ter poznanstva so čudovita ideja! Kar pogumno novim izzivom naproti! Če že ne boš spoznal nobenega dekleta, boš pa vsaj razširil svoja obzorja in kaj novega spoznal.
Nekako čutim iz tvojega sporočila, da se zelo obtožuješ, ker nimaš punce in se tudi kriviš. Vedi, da si tudi tak čisto v redu.
Naštel si lastnosti, ki so pri puncah zelo zaželjene (prijazen, športnik), tisto kar pa boš še moral razviti pri sebi je, da začneš delovati v večji meri iz svoje moške moči (da te ni strah neuspeha) in da točno veš kaj hočeš. Ne poslušaj toliko kaj punce govorijo o tem, kakšen naj bo sanjski moški in ne poskušaj se prilagajati tem idealom. Bodi to kar si ... seveda pa ne smeš delovati obupan, čeprav obstajajo tudi punce, ki jih boš pridobil tudi s takšno strategijo.
In nič ni narobe, če se odnos začne samo s sexom. Marsikdaj se lahko takšen odnos poglobi. V grobem pa je to tudi moja izkušnja. Sedaj sva skupaj že 9 let in imava 2 otroka.
Jaz pa mislim da se taprava/ tapravi ne najde ampak se zgodi samo po sebi (malce utopično, vem,ampak zavestno in histerično teptanje po tem svetu z namenom da najdeš partnerja je malce čudaško). Pa tudi tale izraz "taprava" me malce moti. Seveda se strinjamo da do neke mere pač mora biti partner kompatibilen s teboj (osnovni pogledi na svet, pričakovanja za prihodnost...itd.), če želiš resno zvezo, si jo pač morata tudi oba želeti, vendar se mi dandanes dozdeva da je večji problem v tem koliko se dejansko želimo potruditi za takšno zvezo, zase, za partnerja, ker brez minimalnega prilagajanja in fleksibilnosti kdaj pa kdaj ne gre s še tako popolno osebo in seveda čim več časa in pozornosti do partnerja- pač ljubezen je treba negovati.
Kar se tiče pa širjenja kroga poznanstev, pa kar pogumno, pa vedi ni pravega ali pa napačnega načina za najti partnerja... na katerikoli način jo boš spoznal bo pač tapravi, pa naj bo to v trgovini, baru, cerkvi ali pa lastnem dvorišču :)
Ja pa še za konec se popolnoma strinjam z predhodnim mnenjem... kak pomen naj bi imele materjalne vrednosti v tej zgodbi. Ljubezen ne izbira glede na težo kreditne kartice, hiše in avtomobila, če pa že je pa tu že v začetku nekaj hudo narobe (moje mišlenje pač).
nehaj si želeti ali pa vsaj pričakovati in bo prišla!
drži zagotovo.
na silo ne gre nič. vsaj na dolgi rok ne.
avto pa sploh nima nobene veze s tem. a bom šla v posteljo z avtom ali s fantom? jao, ne tako razmišljat!!!
aja, pomaga tudi, seveda, da hodiš tja, kjer se pač nahajajo ženske ki bi jih rad spoznal; torej hočeš žurerko? pojdi v diskoteko. hočeš kulturno žensko? pojdi v gledališče. hočeš športnico? pojdi športat. in tako naprej...
Mene pa zanima kje spoznati pravega, iskrenega moškega. Tudi jaz ne hodim ven zvečer žurat, hodim s psičko v naravo, ampak kje boš tam koga spoznal. Ni mi žuranja do poznih ur.
V gledališče sem hodila, na jahanje sem šla, imela konja, hodim v službo, grem v hribe sama, ...
In ne zgledam slabo. Kje so iskreni moški, ki hočejo resno vezo?
maja27, na internetu se najde čudo in svašta :) Mogoče tudi kakšen tak, katerega ti iščeš.
Za začetek pa se lahko registriraš in se že odpre ena od možnosti za navezovanje stikov.
Se pa tudi sam sprašujem, kje spoznati punco s katero bi bilo mogoče peljati neko zrelo zvezo. Sem zadnje čase spoznal kar nekaj punc a žal nobene, ki bi sodila v kategorijo girlfriend material. In zdi se mi, da je vedno težje spoznati človeka, ki bi se bil pripravljen iti neko resno zvezo. Že med kolegi (vsi so 25+) jih je izredno malo, ki imajo daljša razmerja za sabo. Večinoma so bolj iz danes na jutri. Kam gre ta svet...
Sem probal ja. Žal pa je bil rezultat precej podoben tvojemu. Pač se ni izšlo. Ampak ne želim vržti puško tako hitro v koruzo. Verjemem, da je vsak posameznik drugačen in če se prvič ali drugič ni izšlo še ni rečeno, da se tudi tretjič ne bo. Vsaj rad bi verjel, da je tako :)
Maja27, jaz se sprašujem isto. Star 35 let, športam, veliko v naravi, imam psa, konje, pošten, v službi.. Končal resno vezo. Saj sem malo rabil časa za sebe, vendar počasi je treba iti naprej. Ni me strah da ne bom našel prave, samo vprašanje časa je kdaj. Sam imam sedaj plan, da malo odprem oči.. Če hočeš, se lahko slišiva na: faraway2000@gmail.com pa se morda najdeva za kak sprehod v naravo..
Tudi meni se drugače ne da ljubezni iskati po spletnih straneh, ker je samo pogled v oči tisti, ki ti da odgovor.
Drugače pa lep dan vsem!
lep dobrvčer všeč mi je tvoj sporočilo imam doma tut konje in se okvarjemz jahnjem konjem ošeč si mi ko tako razmišleš resno in jast sem resn nčveč ne hodm po feštah ker imam šiht in konje iščem resno in prijazno punco
maja27 Mene pa zanima kje spoznati pravega, iskrenega moškega. Tudi jaz ne hodim ven zvečer žurat, hodim s psičko v naravo, ampak kje boš tam koga spoznal. Ni mi žuranja do poznih ur.
V gledališče sem hodila, na jahanje sem šla, imela konja, hodim v službo, grem v hribe sama, ...
In ne zgledam slabo. Kje so iskreni moški, ki hočejo resno vezo?
Ful mi je zanimivo, da si fantje še želijo dolgotrajne zveze. Vsi, ki naglas govorijo o puncah, sporočajo samo to, da so jo hoteli dobiti v posteljo, vsem se zdi družinsko življenje nekje v daljni prihodnosti, četudi bi bilo glede na leta lahko že realnost)...
Mnogi poročeni moški se naveličajo majhnih otrok in stalnega hrupa, pa žene, ki ima še kakšne druge skrbi kot biti samo sex bomba... in jih kar mine in se oddaljujejo in ne vlagajo v to nič več in živijo sami zase v tistem domu in se zapirajo v svoje garaže itd.
Res mi je zanimivo in nerazumljivo, zakaj si nek fant želi biti s punco dlje kot npr. dve, tri leta, ko pa ga čaka vse to, kar sem zgoraj naštela in še kaj...
Jaz sem svojega bivšega spoznala na maturantskem izletu,vendar se nama na koncu ni izšlo.
Tudi jaz sem samska,večkrat me npr. stari starši sprašujejo,kaj čakam,vendar se ne obremenjujem več. Sicer na žurke ne hodim oz bolj redko (čeprav jih imam 19 let) in v kakšna gledališča tudi ne, tako da imam bolj malo šans spoznati kakšnega,ampak če bo prišel pravi,bo že.
Tudi jaz opažam trend zdolgočasenih moških, ki so si v življenju našli dekle,možna tudi poroka,potem pride otrok in čez nekaj časa so naveličani tega življenja. Imajo službo,solidno plačo in potem ali previsijo prosti čas ob svojem hobiju ali pa najdejo drugo. Bmx, zelo dobro si to napisala.
Bi se tudi kar strinjala z Bmx. Imam 29 let in opažam podobne stvari, v bistvu se veliko ljudi sili v neke "resne veze" naredijo 2 otroka, se poročijo, kupijo stanovanje, zgradijo hišo, kupijo 2 avta, seveda vse na kredit, se zapufajo do konca lajfa.
In kaj se zgodi? To jim potem laufa recimo kake 5 let, po 5 letih se decu zrola po domače povedano ima dosti tega family lajfa, dosti odgovornosti, dosti ženske, ki se je ugojila za 20-30 kg, vidi da to ni to kar so mu plozal starši o poroki in otrocih.
In potem taki moški poročeni, z ženo doma, malimi froci, krediti do konca lajfa stari tam od 33-40 let začnejo pecati ženske mojih let, ker doma nimajo jajc da prekinejo vezo in uredijo stvari ampak iščejo ventile kjer so lahko srečni vsaj za par momentov.
Tako da, ta tako opevana resna veza in družinsko življenje je tam v 80% samo farsa in laž. Dajmo se sprijazniti razmerja niso perfektna, življenje je težko in polno izzivov in perfektnih ljudi in razmerij ni. So samo izkušnje na katerih se učimo, tako da ljudje previdno pri izbiri partnerjev, tudi ko si star 20, 30, 40, 50 NIKAMOR SE NE MUDI. Treba je lepo počasi in previdno da se ne zajebčkaš in narediš otroke s kretenom/kretenko, ker potem si pa res Fuc*ed for life.
Samsara+, tvoj post je bil prva stvar, ki me je danes iz srca nasmejal - hvala ti :) Na prisrčen način si opisla svoj in v bistvu tudi moj pogled na partnerske odnose.
Samsara+, pa to si tako lepo in kar res realno opisala, malo hudomušno ampak posrečeno 10 plus zate :))
Zate Javlovec1 pa takole, resna bo tista, katero boš ti želel ko boš sam dovolj resen, to pomeni določeno prilagajanje, odrekanje, kompromisi in tudi kdaj naveličanost, navada in monotonost, vendar tako je življenje, vse skupaj je monotonost, življenje, služba, ljubezen itd...
Samsara+, BMX
Nekje že drži kar pravita, vendar smo tudi moški drugačni, taki ki imamo zelo radi otroke, se jim več posvetimo kot mame, in ne hodimo mi iskati zabavo vendar one, čeprav imamo urejeno bivanje brez kreditov itd. Vsaj v mojem primeru je bila nekako egoistična-videla je samo sebe. Mislim da nam je bilo prelepo in se je moralo to zgoditi, žal pa pri teh stvareh kratko potegnejo otroci-žal tega ni razmišljala prej. Zvezo morata gojiti oba, se pogovarjati in popuščati obojestransko.
To je bila kratka beseda ženskam, da nismo vsi moški isti oziroma iz iste gostilne.
LP Primož37
Zahr in Replay, me veseli da vama je bil všeč moj post:) Drugače sem pa pisala samo iz svojih izkušenj, ker vidim da me osvajajo tipi stari od 30-40 let, poročeni, v resnih vezah, z malimi otroci in se potem sprašujem kaj se dogaja s takimi in ja potem mi začnejo jokati kako štalo imajo doma itd...ahhh, stara jajca pač.
Primož37, seveda obstajajo tako imenovani drugačni moški, seveda niso vsi takšni kot smo jih opisovali. Ampak življenje piše vse sorte zgodbe in veze takšne in drugačne se kot vidimo v reali ne obdržijo. Mene tudi to najbolj žalosti ker otroci potegnejo najslabše ven in to sama zelo dobro vem ker sta se mojedva tudi ločila. Zato vsakemu vedno pravim, da naj lepo počasi razmišljajo o vezah, otrocih, ne da naredijo takoj otroke potem čez 5 let je pa ločitev.
Primož37
kaj pa to...potem se razideta z ženo (imata 3 otroke) in spozna žensko. postopoma skozi mesece ta spozna otroke, življenje teče super (skupni pogledi na prihodnost, hobiji, oba preskrbljena itd...odnosi kao štimajo, veliko pogovorov (kao, očitno)...potem pa moški novo žensko prevara z neko sodelavko, ki mu je ob strani stala že ob ločitvi od žene (haha), očitno lepi obliže na rane iz preteklosti (ni pripravljen na resno zvezo očitno) in nima jajc novi partnerici to povedati naglas. in kdo najbolj trpi- otroci, ki so se navezali na novo parterico, s katero so uživali in se imeli fino (spoznali smo se celo z bivšo ženo v dobro otrok in je vse bilo bp). želel, da pride nova parterica k njemu živet...starši ok itd...
na koncu se mi zdi, da je ta ženska le izkoriščena in samoumevna da on pač ni sam- čeprav je vse kazalo, da je ta moški normalen, odgovoren, samostojen ima rad otroke itd...
pa še vedno verjamem, da vsi moški niso taki, kljub tej izkušnji. in vem, da obstajajo načelni moški, ki spoštujejo svojo partnerico tui po tem, ko odložijo pinki očala zaljubljenosti.