Najbolj brane teme zadnjega tedna:
čet, 27. jan 2011
čet, 16. maj 2013
sre, 08. maj 2013
pet, 31. okt 2008
tor, 24. nov 2009
čet, 08. nov 2001
pet, 30. mar 2012
sob, 06. sep 2008
pet, 15. mar 2013
tor, 09. avg 2011

|
oDDaljena
Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 11:39 |
|
intimate
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 11:42 |
NavedenooDDaljena
Pri hčerki večkrat prespi njen fant. In seksata (seveda, saj to ni nič takega). No, malo nerodno je, ker se to zelo sliši (in se recimo ponoči zbudim). Zdaj pa ne vem, če naj ji kaj rečem ali naj bom tiho. Kako vi ravnate v takih situacijah?
|
Izkušnja
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 11:43 |
|
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 11:44 |
|
Ja, zelo
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 11:45 |
|
ta je pa lahka
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 11:46 |
|
h
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 11:49 |
|
Jaz živim
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 11:50 |
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:16 |
|
break your heart
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:18 |
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:27 |
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:38 |
Navedenobreak your heart
Če bi vi starše slišali, bi bilo tiho? Jaz si ne predstavljam in tudi nikoli ne seksam doma, ko so starši ali brat. Pač nismo živali, ki se ne bi mogli zadržati, ali pa da ne moremo početi tega po tiho. Grozno se mi zdi, da spravljaš druge ljudi v neroden položaj. Jaz bi ji rekla, da se jo sliši in naj magari naslednjič da bolj na glas muziko, da vsaj malo prikrije.
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:41 |
|
še so take
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:47 |
NavedenoSolza44Navedenobreak your heart
Če bi vi starše slišali, bi bilo tiho? Jaz si ne predstavljam in tudi nikoli ne seksam doma, ko so starši ali brat. Pač nismo živali, ki se ne bi mogli zadržati, ali pa da ne moremo početi tega po tiho. Grozno se mi zdi, da spravljaš druge ljudi v neroden položaj. Jaz bi ji rekla, da se jo sliši in naj magari naslednjič da bolj na glas muziko, da vsaj malo prikrije.
break your heart takšnih je zelo malo kot si ti oz. kako lepo razmišljaš. Jaz in moja hči sva kot prijateljici in sem prepričana, da ona doma apsolutno ne bi sexsala, če smo mi doma. Vem, da bi ji bilo zelo nerodno. Omenjeni avtorici tega posta pa ji sporočim, če bi jaz bila ona, da bi hčerki takoj povedala in tega ne bi dovolila, da mi dela. Ne rečem, lahko sexsa, ampak se ve kako in kaj oz, do kje je meja. Ne vem no, mi v družini nimamo takšnih običajev, da bi kar povprek se sexsali in drli. Zame je to velika sramota!!!! Brez zamere, jaz sem povedala samo moje mišljenje ti pa delaj kakor želiš.....
lp,
|
malamamca
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:49 |
|
kr ena-jajaj
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:50 |
break your heart takšnih je zelo malo kot si ti oz. kako lepo razmišljaš. Jaz in moja hči sva kot prijateljici in sem prepričana, da ona doma apsolutno ne bi sexsala, če smo mi doma. Vem, da bi ji bilo zelo nerodno. Omenjeni avtorici tega posta pa ji sporočim, če bi jaz bila ona, da bi hčerki takoj povedala in tega ne bi dovolila, da mi dela. Ne rečem, lahko sexsa, ampak se ve kako in kaj oz, do kje je meja. Ne vem no, mi v družini nimamo takšnih običajev, da bi kar povprek se sexsali in drli. Zame je to velika sramota!!!! Brez zamere, jaz sem povedala samo moje mišljenje ti pa delaj kakor želiš.....
lp,
|
break your heart
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:54 |
Navedenokr ena-jajajNavedenoSolza44Navedenobreak your heart
lp,
Upam, da nisi pri SEXU tolk površna kot pri pisanju....
|
wtf
|
zakaj pa ne?
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 12:55 |
|
hs,ks
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 13:03 |
|
glenda
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 13:07 |
|
niužitka
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 13:10 |
lp,
|
glenda
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 13:16 |
|
break your heart
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 13:18 |
Navedenoglenda
jaz sem bila do pred kratkim na mestu hčerke (mož pa na mestu sina), ki seksajo v hišah staršev. ampak sva bila res maksimalno pazljiva kar se tiče glasnosti. Se strinjam z break your heart, neuvidevnost je v tem primeru kratko malo nekultura in ignoranca.
Ja, ful je fajn poslušat mamo, očeta, sestro, brata, otroka... kako seksajo. Me pa čudi, od kod vsa ta primitivnost Slovencev glede raznih -fobnosti, glede na to, kako odprti in liberalni ste tukaj... Pa vse pljuvanje, žaljenje, grde besede, zmerjanje... lastnemu otroku v lastni bajti pa ne bi rekli, da naj vendarle seksa malo tišje... isuse...
Saj ne gre za sosede v bloku, ki jim res ne moreš nič rečt, ampak za nekoga v tvojem lastnem domu, džizs no.
Ja, jaz bi hčerki lepo diskretno namignila, da naj bosta s fantom malo tišja. Pika.
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 13:40 |
Navedenoglenda
jaz sem bila do pred kratkim na mestu hčerke (mož pa na mestu sina), ki seksajo v hišah staršev. ampak sva bila res maksimalno pazljiva kar se tiče glasnosti. Se strinjam z break your heart, neuvidevnost je v tem primeru kratko malo nekultura in ignoranca.
Ja, ful je fajn poslušat mamo, očeta, sestro, brata, otroka... kako seksajo. Me pa čudi, od kod vsa ta primitivnost Slovencev glede raznih -fobnosti, glede na to, kako odprti in liberalni ste tukaj... Pa vse pljuvanje, žaljenje, grde besede, zmerjanje... lastnemu otroku v lastni bajti pa ne bi rekli, da naj vendarle seksa malo tišje... isuse...
Saj ne gre za sosede v bloku, ki jim res ne moreš nič rečt, ampak za nekoga v tvojem lastnem domu, džizs no.
Ja, jaz bi hčerki lepo diskretno namignila, da naj bosta s fantom malo tišja. Pika.
|
morana
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 13:40 |
|
jklč
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 13:46 |
|
glenda
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 13:53 |
NavedenoBoomNavedenoglenda
ja, za nekoga, ki trpi pomanjkanje, je lahko zelo moteče.
|
vedno je možno
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 14:21 |
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 14:39 |
NavedenoglendaNavedenoBoomNavedenoglenda
ja, za nekoga, ki trpi pomanjkanje, je lahko zelo moteče.
Tebi morda ne. Za moža pa raje nikar ne govori. Moteče je lahko tudi, če ti potem "teži", a ne da? :-))))
ti verjamem, ampak moti tudi nas, ki ne trpimo pomanjkanja.
|
vidiškar
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 14:51 |
Navedenoglenda
am... boga si predvsem ti, niužitka, ker očitno ne moreš seksat brez občinstva. jst pa nimam potrebe, da se derem na ves glas in se trudim, da bi me vsi slišali. zakaj pa pol ne seksaš sredi belega dne v centru mesta?
zame je pa seks intima in jo želim deliti samo s svojim partnerjem. če pa ti ne moreš brez dodatnega stimulansa v obliki želje, da te slišijo še drugi, pol pa... ja, seveda, ti si pač prototip normalnosti in naravnosti.. @#$%& je hrana mentalno in materialno revnih, je nekdo pred kratkim napisal, pa očitno še kako drži :)
|
Groza , da mati sliši hči !!!
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 15:24 |
|
Ene stvari ...
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 15:37 |
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 15:54 |
NavedenoGroza , da mati sliši hči !!!
Groza , da mati sliši hči seksat !??!?!?!?!?
TA HČI NI PO MOJEM OKUSU KOT KARAKTER !! PODN !!!!
|
omajgod
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 16:26 |
Navedenovidiškar
Zaenkrat še nisem nikoli seksala pred občinstvom, niti slušnim ne. Ne vem, od kod si to razbrala. In verjemi, bi bila tišja, če bi lahko, pa ne gre. Besede f... pa v življenju nisem uporabila, ti si in s tem pokazala svojo duševno uboštvo. zame je spolnost, seks le del ultimativne ljubezni. Del, ki dva le zbližuje in dviguje višje k popolnosti ... a ti tega tako ne razumeš.
|
očitno napredna mama
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 17:36 |
|
podn !!! kaj takega še ne
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 18:20 |
|
Johann
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 18:29 |
|
Johann
Re: Hčerko slišim, ko seksa09.08.11 18:34 |
NavedenoJohann
Sem pa sosedi rekel, naj zapre okno, da mi je dovolj njenega orgazmičnega dretja in vpitja.
|
vili vrtnar
Re: Hčerko slišim, ko seksa10.08.11 08:48 |
|
MAjA
Re: Hčerko slišim, ko seksa14.08.11 23:17 |
|
še ena mama2
Re: Hčerko slišim, ko seksa15.08.11 00:01 |
|
JURE
Re: Hčerko slišim, ko seksa15.08.11 16:02 |
|
faj
Re: Hčerko slišim, ko seksa15.08.11 18:36 |
|
JURE
Re: Hčerko slišim, ko seksa17.08.11 14:41 |
|
Latino
Re: Hčerko slišim, ko seksa17.08.11 21:15 |
|
se podpišem
Re: Hčerko slišim, ko seksa18.08.11 22:37 |
Re: Hčerko slišim, ko seksa24.08.11 11:25 |
|
Biba M
Re: Hčerko slišim, ko seksa14.09.11 08:28 |
|
taščino pezde
Re: Hčerko slišim, ko seksa04.05.12 17:05 |
|
Sinjoritta453
Re: Hčerko slišim, ko seksa04.05.12 17:58 |
|
ha ha
Re: Hčerko slišim, ko seksa05.05.12 15:42 |
|
paslek
Re: Hčerko slišim, ko seksa05.05.12 20:13 |
NavedenoTi pa si optimistka. Realnost je taka, da je...:Sinjoritta453
Mladi odselite se, starci jim pa pomagajte pri nakupu ali najemu nepremičnine.
Navedeno...logičen izid.Sinjoritta453
To da starši živijo skupaj z njihovimi otroci skupaj pod eno streho je stara in slaba slovenska tradicija.
|
Sinjoritta453
Re: Hčerko slišim, ko seksa06.05.12 09:12 |
|
paslek
Re: Hčerko slišim, ko seksa06.05.12 16:46 |
NavedenoSeveda, mamica pa očka sta ti pomagala. Mnogim pa starši ne morejo pomagat. Še enkrat preberi svoj odgovor (drugi odstavek), pa boš v njem našla vzrok, od kod ta naša "bolana tradicija". Mi pač nismo Švedska, niti nimamo plač kot drugod. Po raziskavah 70% ljudi pri 30-ih še vedno živi pri starših.Sinjoritta453
Ju je pa izučilo da sta meni pomagala do svojega lastnega stanovanja da lahko normalno zaživim.
|
mama...
Re: Hčerko slišim, ko seksa06.05.12 18:39 |
NavedenooDDaljena
Pri hčerki večkrat prespi njen fant. In seksata (seveda, saj to ni nič takega). No, malo nerodno je, ker se to zelo sliši (in se recimo ponoči zbudim). Zdaj pa ne vem, če naj ji kaj rečem ali naj bom tiho. Kako vi ravnate v takih situacijah?
|
Dina 2007
Re: Hčerko slišim, ko seksa06.05.12 21:37 |
|
rdeča pomaranča
Re: Hčerko slišim, ko seksa06.05.12 22:46 |
Re: Hčerko slišim, ko seksa18.05.12 22:33 |
Re: Hčerko slišim, ko seksa19.05.12 09:23 |
|
aaabbbccc123
Re: Hčerko slišim, ko seksa17.05.13 00:12 |
|
raptor
Re: Hčerko slišim, ko seksa17.05.13 20:51 |
|
raptor
Re: Hčerko slišim, ko seksa17.05.13 20:56 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.